|
|
#2671 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
Cytat:
|
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
1 )ja nie mogę być w żaden sposob karana bo stracę pracę 2 ) prosilam tą panią aby mi przyslała skan tego mandatu na którym wyidnieje mój podpis świadczący o tym że owy mandat przyjechałam . nic do tej pory nie dostałam .
aha i nie mogę mieć na koncie jakiś kolwiek zadłużeń bo stracę zdolność kredytową która teraz jest dla mnie znacząca , dlatego sie tym wszystkim tak denerwuje . bo nie wiem o co chodzi .
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-07-27 o 18:49 |
|
|
|
#2673 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam na moment - nie zdążę nadrobić ani nawet przerzucić okiem co pisałyście, mam dziecko w szpitalu od poniedziałku i jestem z nią, wpadłam do domu się umyć i spadam z powrotem. Rozpoznanie cukrzyca (genetycznie, bez objawów)- róbcie dziewczyny badania swoim dzieciom.
Rescue nie mam czasu dokładnie przeczytać jeśli ten mandat to należność cywilnoprawna to przedawnia się po 3 latach jeśli publicznoprawna to po 5 , nie wiem kto wystawiał więc tak ogólnikowo. Musisz dostać wezwanie przed-sądowe,żeby była możliwa rozprawa w sądzie wysłane na prawidłowy adres zameldowania, w sądzie jeśli już dojdzie do rozprawy to zażądasz pokazania mandatu, a komornika mogą Ci przysłać po rozprawie i dostarczeniu Ci listem poleconym wyroku. A ta intrum to wały, które robią wszystko żeby ściągnąć kasę nawet jeśli masz zapłacone, szukałam kiedyś o tej firmie jest multum for, bujałam się z nimi bo na adres poprzedniego mieszkania przysyłali mi wezwania do różnych osób. Sorry że tak ogólnikowo ale spadam do szpitala |
|
|
|
#2674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteśmy z Wami! |
|
|
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
hahah moja mama dzowniła do mnie i zaczeła opowiadac smieszne anegdotki synka jej koleżanki , ten syneczek ma dwa latka , ta mama poszła z nim do lekarza , doktorka go bada bada i przechodzi do zbadania fafliczka na co ten chlopczyk na cały ryk " nie jusiaj nie jusiaj babo " zamiast r mówi j ,
jak ktoś po nim krzyczy to zatyka uszka - jak jest cisza to odtyka Jak ktoś go woła do jedzenia to krzyczy na cały ryk " uciekamy uciekamy :
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-07-27 o 20:07 |
|
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio czytałam anegdotkę jak facet został z dziećmi sam na pare dni, rano wstaje...młodszy synek wchodzi do dużego pokoju, skacze po lożku i krzyczy "kulwa, kulwa, kulwa" facet przerażony prosi go żeby przestał i już się boi że mu się poprzedniego dnia wymknęło przy dzieciaku, a tu wchodzi starsza corka i mówi"tato co to za krzyki włącz mu wreszcie tego Króla Lwa"...
|
|
|
|
#2677 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() współczuję Cytat:
|
||
|
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj zdjęli mi gips!!!
Jestem sobie u ortopedy, poszłam na ponowne zdjęcie. I czekam później w tej kolejce na zawołanie i kiedy ortopeda otwiera drzwi (w zasadzie jest nim kuzyn mojego taty) to jakaś starsza Pani w te pędy bo jej ktoś zajmie miejsce (nic nie mam do starszych osob żeby nie było). Pan Marcin mówi, że teraz ja, a ona że ją strzyka i wszędzie boli. Ja mówię, że poczekam a Pani juz wygodnie w tym czasie siedziała na kozetce Pan M. obejrzał zdjęcie, obejrzał nogę i zarządził kolejny gips Masakra...Kolejne dwa tygodnie w domu
|
#2679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję Odpukać!
|
|
|
|
|
#2680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dużo piłam mleka, jadłam te danonki i w ogóleJa tej kobiecie nie odbieram miejsca, z pewnościa coś ją może boleć (raczej Pani miała cos ok90 lat) ale ja poszłam tylko zdjęcie zrobić i czekałam na ponowne wejscie ![]() U Was też dzisiaj tak pochmurno było??
|
|
#2681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poprawiłam sobie humor książką...czytam właśnie "Woda dla słoni" fajny klimat...polecam! |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2682 | |||
|
vel Turkusoowa :)
|
jak się spóźniałam z płaceniem raty
poza tym to nie ja się spóźniałam,tylko koleżanka...wzięła kredyt a ja byłam jej żyrantem.Od razu dzien po terminie wysyłali upomnienie do niej i do mnie,i od razu było straszenie sądem,no szokCytat:
Cytat:
Cytat:
a ja byłam w Douglasie,po Essence,wydałam 42 zł kupiłam podkład w musie,cień,dwa lakiery do paznokci i myjkę super zakupy, i jeszcze miła dziewczyna pomagała mi w doborze odcienia podkładu -a przeważnie takie pomoce mnie wkurzają a ona była sympatyczna i ładna,co jej w dodatku powiedziałam![]() Kupiłam sobie jeszcze malusieńką filiżankę z której właśnie sączę kawkę
|
|||
|
|
|
#2683 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mimo że mam za mało wapnia w kościach![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie lubię mieć za dużo kosmetyków, zwłaszcza kolorówki, bo nie mam jej później jak zużyć i mam wyrzuty sumienia, że tyle kupiłam, a nie używam
|
|
#2685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodzi mi o ten z rumiankiem![]() W piątek wybieram się do B i już dziś sprawdzałam pogodę. Na onecie pokazuje temperaturę od 16 do 20, a na interii 24-28 I ubierz się człowieku!![]() Młoda mnie w✂✂✂✂iła. Była z rodzicami obejrzeć mieszkanie i je wzięli. 800 zł za 2 pokoje (jeden podzielony na 2 mniejsze, czyli jakby 3 pokoje). Nie dość, że chce je wziąć z tylko z jedną koleżanką, bo tak jej będzie wygodniej, to jeszcze trzeba je umeblować. Właściciele przeprowadzają się do świeżo postawionego domu i prawie wszystko (jeśli nie wszystko) ze sobą zabierają. Młoda w ogóle nie liczy się z kasą. Czasem myślę, że ona myśli, iż pieniądze w jakiś cudowny sposób mnożą się na koncie rodziców. Rodzice chcą jej ulec ze względu na jej wcześniejsze przeboje ze współlokatorami Jednak najbardziej wkurzył mnie jej tekst, że ja i Benek wróciliśmy ze studiów do domów rodzinnych, ona została jeszcze na parę dni w Ck i musiała myć naszą lodówkę (B i moja), która w dodatku strasznie się zasmrodziła. W dniu kiedy wyjeżdżaliśmy Młoda stwierdziła, że następnego dnia zrobi sobie śniadanie i żebyśmy nie ruszali lodówki, zostawili jedzenie, a ona ją jutro umyje. Wychodząc z domu kretynka wyciągnęła lodówkę z gniazdka, a jedzenie zostawiła I teraz ma pretensje, że musiała ją myć 2 razy, bo ja i B zostawiliśmy w niej jedzenie ![]() Tak w ogóle to Młoda skąpi na różne rzeczy, a później podbiera moje i idzie jeszcze poskarżyć Mamie jaka ona jest biedna, a ja zła, bo jej czegoś nie dałam Laptop ostatnio był cały uciapany w podkładzie No! Wyrzuciłam to z siebie!
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2686 | |
|
|
tak jest!
oczywiście zrobiłam zaraz po powrocie fotkę ale nie jest ostre bo juz się ściemniało...Lakier kupiłam ten taki tęczowy zielono-fioletowy,oraz cudowny "lakier nawierzchniowy ze specjalnym efektem",położyłam go na mój koralowy i teraz mam cudnie błyszczące pazurki ![]() Cytat:
mam nadzieję że będzie dobry,jutro przetestuję na ryjku a z avonu mam dwa te z rumiankiem-Cream i Warmest Beige,bliższa jestem temu drugiemu |
|
|
|
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
katniewojt spokojnie
Mam to na codzień mimo, że mieszkam z rodzicami. Mam dwóch młodszych braci. Jednego mogę zrozumieć jeszcze się uczy w liceum, ale drugi chodzi na studia dzienne i w zasadzie zajęcia ma 3 razy w tyg. Ręsztę tygodnia sępi kasę nie tylko od rodziców, bo do mnie też się zwraca po nią, żeby móc z kumplami piwo iść wypić albo gdzieś pojechać. Nawet bezczelny nie znalazł sobie pracy na wakacje!!! ![]() Ja to ja. Na codzień pracuję i w roku studiuję a że teraz siedzę - no cóż nie moja wina ![]() Chociaż pewnie ja mam lżejszą wersję Twojej
|
#2688 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I o tym nawierzchniowym pisałam![]() Ja używam nude, więc pasowałaby mi 1, jeśli dobrze kombinuję Kończy mi się avonowy, a nie chcę za nowy mus dawać 50zł---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
Ostatnio jak wzięła samochód, to na liczniku oprócz km, które mogła zrobić (wiemy ile jest od nas do S-rza), to miałą jeszcze "dodatkowych" 50km. Tłumaczyła, że pewnie to na mieście zrobiła, bo musiała dojechać z jednego miejsca na drugie. Z roku na rok jest coraz gorsza. Niestety z Benkowskiem oboje przewidujemy, że ona sobie w życiu nie poradzi i "przypadnie nam w udziale" tak samo jak jego brat
|
||
|
|
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą w zasadzie mam na niego olew bo kasy juz mu nie pożyczę, bo potem to oddawanie tygodniami mnie przeraża. Na szczęście rodzice mają jeszcze mnie i mojego najmłodszego W. Niestety ale tacy ludzie myslą , że kasa to się sama pod poduszką rozmnaża. A to co jest z bratem B.? Tez taki nieżyciowy?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2690 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2691 | |
|
Zakorzenienie
|
czasami trzeba
Cytat:
|
|
|
|
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
Brat Benka Batman, to urodzony nieudacznik życiowy. Nic z niego nie będzie - nawet jego rodzice tak myślą. Studiuje tak jak B. budownictwo, ale zaocznie. Jest starszy od nas o 3 lata, a B. już go "przeskoczył" jeśli chodzi o uczelnie - Batman zatrzymał się chyba na III semestrze
Tylko mu piwo w głowie i dupy. Najgorsze jest to, że ciągle wraca do jednej, która w tym roku pisała maturę. Tylko jedną dziewczynę miał "starsza", bo miała 21lat - wytrzymała z nim niespełna 2 tygodnie Tak to same gówniary zarywa. To jest człowiek, który skończy jako żul pod sklepem. Rodzice nie są w stanie nic wskórać, bo jak mu nie dadzą kasy, to idzie i pożycza. Zagrożą, że go z domu wyrzucą, to idzie do ich mieszkania lub śpi gdzie popadnie. Teraz B. zabiera go czasem na pokazy - stoi tylko w blaszce, więc wpadnie mu 50-100zł. Ale ma dług u mojego, bo ma starą blachę Benka. Kiedyś na pokazie myślał, że jest sprytny, wypił trochę i strzelał z armaty, a że stał za blisko, to spalił sobie rękę O nim tak można i można... ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Zapomniałam, że w ogóle nie trawię charakteru Batmana. To taki cwaniak, chociaż niektórych cwaniaków z czasem udaje mi się polubić (np. B.). Ale on jeszcze ma gówno w głowie. Tak mi działa na nerwy, że jak go widzę, to coś mi się robi i to dosłownie. Nie wiem czy ktoś bardziej mi działa na nerwy niż on Mam to szczęście, że bardzo, bardzo rzadko go widuję |
|
|
|
#2693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz skoro już wyrzuciłyśmy z siebie żal idę nałożyć maseczkę sake i ryż wygładzającą. Może ta żyłka na czole mi się wygładzi... ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Na moją "przyszła" teściową nie mogę narzekać i jej męża.Tak samo na "przyszłego" teścia i jego żonę, na których weselu byłam 9 lipca i to na tym weselu złamałam girkę
|
|
#2694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podobnie jest z siostrą mojego tża, we wszystkim trzeba jej pomagać chociaż większość prac praktycznych robił jej tata, mój św.p. teść szukała pracy, ale prosiła boga, żeby nie znaleźć i ciągle płacze jak to ciężko musi pracować (sprząta w hotelu) a z tym płaczem to obie się nadają ze swoją mamusią, moją teściową
Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-07-27 o 23:18 |
|
|
|
|
#2695 | |
|
Zakorzenienie
|
Sarunieczka jesli naprawdę chcesz czarny cień to wiem, że w sklepach Inglot (nie na stoiskach) są dostepne.
One są w takich modułach, co tworzysz sobie paletki sama. co ważne płacisz chyba 18 zł za sztukę, ale cienia masz tyle, co w tych naszych całych poczwórnych paletkach Więc sie opłaca... Jutro mogę zrobić zdjęcie tej mojej paletki ![]() Nr tego cienia to 63. ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
Nie wiem skąd się biorą tacy ludzie...Ehhh...
W piekle mają dla mnie specjalne miejsce. Nazywa się TRON. Edytowane przez cheneelle Czas edycji: 2011-07-27 o 23:18 |
|
|
|
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2697 | |
|
|
Cytat:
zrób zdj.paletki bo jestem ciekawa jak wygląda ale wzięłam sobie księżeczkę z opisami i następny mrazem pójdę po konkretny tusz Kochane idę w stronę łóżka,życzę Wam erotycznych snów
|
|
|
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
Czasem mam wrażenie, że w mojej jest aż zanadto
|
|
|
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.

Jak ktoś go woła do jedzenia to krzyczy na cały ryk " uciekamy uciekamy : 

Chodzi mi o ten z rumiankiem
I ubierz się człowieku!

Tak to same gówniary zarywa. To jest człowiek, który skończy jako żul pod sklepem. Rodzice nie są w stanie nic wskórać, bo jak mu nie dadzą kasy, to idzie i pożycza. Zagrożą, że go z domu wyrzucą, to idzie do ich mieszkania lub śpi gdzie popadnie.