Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-28, 10:02   #3151
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Też jestem nim zachwycona nie piecze po nim skóra jak po antidralu i jest taniutki dobrze że wreszcie wprowadzili go do sprzedaży do rossmanna bo jak szukałam go na wiosnę to całe miasto zeszłam i nigdzie nie było wtedy.

Gratulacje u mnie niedawno rok minął

Dzień dobry ach słoneczko dziś
Miałam rano wstać na ciuchy ale mi się nie chciało
Robię kosmetyczną listę zakupów na sobotę
Ja pewnie takową listę zrobię dopiero jak zobaczę wyniki z konkursu niezbędnikowego (już jutro) bo pieniążki oszczędzam
Stary 2011-07-28, 10:03   #3152
jj4u
Rozeznanie

GG do jj4u

Ja jak otworzyłam moją szafkę z kosmetykami, to się przeraziłam. Chyba muszę wprowadzić projekt denko
Macie jakieś fajne fryzury dla włosów za łopatki, nie wiem jak obciąć włosy. W sumie jakbym nie chciała i tak zawsze wyglądam tak samo...

Nowe notki:
Flormar
Eveline Colour Instant 627I 623
Wakacyjne paznokcie

jj4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 10:06   #3153
zielone_oko
Zakorzenienie

LejdiNati tak wiem, kop w pupe i zegnam.
Wczoraj spedzilam czas z kolezanka i jej chlopakiem- to Ci co rozmawiali z nim w sobote i kolega jest pewnien, ze teraz mu moze dobrze z nia, bo wiadomo cos nowego, ale ze zateskni za mna, bo po prostu mial jak w raju..

Przepraszam, ze o nim tak gadam, nie bede mowic, ze nie tesknie, nie kocham bo tak nie jest, ale od poniedzialku jak pakowalam jego rzeczy nie uronilam ani jednej lzy
Stary 2011-07-28, 10:10   #3154
magne
Zadomowienie

Byłam już kiedyś w tym wątku i chciałam ponownie wrócić Jeśli nikt nie ma nic przeciwko
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 10:12   #3155
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
LejdiNati tak wiem, kop w pupe i zegnam.
Wczoraj spedzilam czas z kolezanka i jej chlopakiem- to Ci co rozmawiali z nim w sobote i kolega jest pewnien, ze teraz mu moze dobrze z nia, bo wiadomo cos nowego, ale ze zateskni za mna, bo po prostu mial jak w raju..

Przepraszam, ze o nim tak gadam, nie bede mowic, ze nie tesknie, nie kocham bo tak nie jest, ale od poniedzialku jak pakowalam jego rzeczy nie uronilam ani jednej lzy
Nam zawsze możesz się wygadać byleby on tego nie czytał, bo będzie mieć dureń satysfakcję, że tęsknisz. Kochana masz teraz duuuużo czasu dla siebie, zadbaj o siebie jak nigdy, spotkaj się ze starymi znajomymi, odśwież znajomości i baw się na całego. Korzystaj z życia i pokaż mu, że lepiej bawisz się bez niego niż z nim. Wiem, że to okrutne, ale zadziała, uwierz
Stary 2011-07-28, 10:12   #3156
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
Byłam już kiedyś w tym wątku i chciałam ponownie wrócić Jeśli nikt nie ma nic przeciwko
Raczej nikt nie ma

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 10:21   #3157
jj4u
Rozeznanie

GG do jj4u

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Nam zawsze możesz się wygadać byleby on tego nie czytał, bo będzie mieć dureń satysfakcję, że tęsknisz. Kochana masz teraz duuuużo czasu dla siebie, zadbaj o siebie jak nigdy, spotkaj się ze starymi znajomymi, odśwież znajomości i baw się na całego. Korzystaj z życia i pokaż mu, że lepiej bawisz się bez niego niż z nim. Wiem, że to okrutne, ale zadziała, uwierz
Dokładnie. rozumiemy, że na pewno tęsknisz, ale on ułatwia Ci to rozstanie zachowując się jak ostatni palant. Teraz, po takim zachowaniu raczej nie będziesz chciała do niego wrócić.

Nowe notki:
Flormar
Wakacyjne paznokcie

Stary 2011-07-28, 10:29   #3158
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.
U mnie od rana słońce świeci.

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
dziękuję nie, niestety nie ja ale na innym wątku już też dziewczyny pisały, że myślały, że to ja

fajne są też je mam ale zielono-żółto-pomarańczowe
Ja też myślałam, że na Av jesteś ty. A Av ładny.

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Na przełomie lipca i sierpnia całe 1,5 roku
Ja ze swoim w poniedziałek mam 2,5 roku.

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
ja jutro mam 3 lata z moim tż

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

ok lecę na male spamowanko
Gratuluje.

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
Pewnie, witaj.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 10:45   #3159
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jj4u Pokaż wiadomość
Dokładnie. rozumiemy, że na pewno tęsknisz, ale on ułatwia Ci to rozstanie zachowując się jak ostatni palant. Teraz, po takim zachowaniu raczej nie będziesz chciała do niego wrócić.
Dobrze napisane
Ja właśnie umyłam włoski i siedzę teraz z glinką na twarzy i już się skorupa robi a lada moment może listonosz zawitać
Stary 2011-07-28, 10:48   #3160
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dzień dobry

Oczko już nie mam słów na Twojego eksa. Takie cyrki wyprawia, że w głowie się to nie mieści. Straszne jest to, że przez tyle lat się tego nie widzi. Życzę dużo siły

Ja ostatnio w koncu wypróbowałam zielona glinkę i jestem w niebo wzięta Jest świetna, szczerze polecam. Jeszcze czerwona muszę wypróbować

Tymczasem pracuję, na 13 jazdy, a wieczorem kawka na mieście ze znajomą. W koncu u mnie słońce zawitało !

Miłego dnia
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 10:49   #3161
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Oczko już nie mam słów na Twojego eksa. Takie cyrki wyprawia, że w głowie się to nie mieści. Straszne jest to, że przez tyle lat się tego nie widzi. Życzę dużo siły

Ja ostatnio w koncu wypróbowałam zielona glinkę i jestem w niebo wzięta Jest świetna, szczerze polecam. Jeszcze czerwona muszę wypróbować

Tymczasem pracuję, na 13 jazdy, a wieczorem kawka na mieście ze znajomą. W koncu u mnie słońce zawitało !

Miłego dnia
U mnie też słońce wreszcie ale nie cieszę się na zapas, bo ma do końca tygodnia lać

W tych glinkach najcudowniejsze jest to zasychanie na buzi ale ja chyba zostanę tylko przy zielonej
Stary 2011-07-28, 11:14   #3162
caate
Zakorzenienie

GG do caate

heej

Cytat:
caate, on nie byl wczesniej taki, ja nie wiem co jest ze on tak sie zmienil w pare dni, bo przeciez jeszcze 2tyg temu gadalismy, ze wypadaloby odmalowac pokoj i zmienic meble no czaisz? Kurde jeszcze bedzie na kolanach prosic o powrot.
A wczoraj po poludniu dzwonil, ze ma jeszcze kilka rzeczy do zabrania i sie pytal czy jestem w domu, ja mu na to, ze nie i przekaze rodzicom ze przyjedzie. Byl pod moim domem ale nie wszedl po te rzeczy, dzisiaj rano przyslal mojego sasiada ktory u niego pracuje. No cyrk na kolkach on robi
oo moj boze
brak slow

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
czesc ;*

wczoraj napisałam długiego posta i wyłączył mi się internet przez co nie mogłam go dodac tak w skrócie co pamiętam

buahhot caate przepiękne macie włoski widac, że takie zadbane, zdrowe i mocne!

zieloneoko po prostu brak słów na Twojego ex... dobrze, że przekonałaś się przed ślubem jakim jest typem, bo inaczej mogłabyś sobie zmarnowac całe życie przez niego!

snow śliczny av a co do pogody nad morzem to z tego co wiem to od niedzieli jest pięknie, słonecznie i cała plaża ludzi (wiem bo moi rodzice są).

Wczoraj ściągłam żele z moich pazurków i jestem zadowolona bo nie są bardzo zniszczone. Pomalowałam różowym lakierem i odbiłam białe wzorki, ze stempelków Konada.

A tak ogólnie to w końcu poprawa pogody! Słoneczko świeci i jest cieplutko
dzieki
w nocy slyszalam jak padalo, kot nam taka orkiestre odwalil, chodzil po mnie, miauczal mi do ucha, pozniej TZta zaczal atakowac

ja tez sciagalam na przelomie stycznia/lutego i byly w swietnym stanie ale to dlatego, ze ja mialam dobrze zakladane i dobrze sciagniete. owszem mialam kryzys, jak mi sie lamaly, ale mam nadzieje, ze juz mi przeszlo i beda rosnac ladne, mocne i zdrowe

na poczatku zalowalam, tesknilam za ta wygoda, ale teraz ciesze sie naturalkami i w padam w manie lakierow

Cytat:
dokladnie, tak samo mysle

znacie jakas strone/portal z dietetycznymi przepisami dan?
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-07-28 o 11:16
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 11:30   #3163
jj4u
Rozeznanie

GG do jj4u

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
U mnie też słońce wreszcie ale nie cieszę się na zapas, bo ma do końca tygodnia lać

W tych glinkach najcudowniejsze jest to zasychanie na buzi ale ja chyba zostanę tylko przy zielonej

Tego właśnie w glinkach nienawidzę. Moimi ulubieńcami są maseczki peel off, ale glinki dają o wiele lepsze efekty. Zieloną uwielbiam od dawna, wczoraj zauroczyłam się glinką marokańską

Trzymajcie kciuki, idę do fryzjera. Mam nadzieję, że jakoś będę wyglądać po powrocie

Nowe notki:
Flormar
Wakacyjne paznokcie

Stary 2011-07-28, 11:40   #3164
Lenka_1987
Zadomowienie

buahhot długość włosów imponująca... Jestem fanką długich włosów, obecnie mam do pach w najdłuższych miejscach dopiero, a marzą mi się do talii, a minimum do pasa, czyli jeszcze ze 2 - 3 lata intensywnego zapuszczania
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 11:40   #3165
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

magne witaj

ja chyba idę robić porządki w kosmetykach

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 11:52   #3166
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Lenka dziękuję mialam kilka pomyslow na ciecie, ale jednak zrezygnowalam... ostatnio nawet chcialam grzywke

Czeko ja zrobiłam wczoraj

Stary 2011-07-28, 12:01   #3167
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość

Lenko, ze dbamy tutaj o wyglad i sie dzielimy, to nie znaczy, ze jestesmy jakimis specjalistkami. Ty masz problemy skorne, lekarz tutaj jest wskazany. Ja Ci dalam wszystkie juz swoje rady i nie mam pomyslu oprocz pojscia do lekarza lub przeszukania forum gdzie dziewczyny rowniez walcza z tradzikiem. Mi same kiedys pomogly, a raczej ich podczytywanie, ale jak widac dla Ciebie to jest za slabe, u ciebie przyczyna lezy gdzies indziej. I mozliwe, ze trzeba wykonac badania, ktore wykaza przyczyne. Niestety ja juz nie jestem w temacie wiec Ci nie pomoge, ale mysle ze dziewczyny z kosmetycznego beda w stanie i czegos nowego sie dowiesz.

Tak kosmetyki moga zapychac, wiele z nich ma silikony i inne swinstwa. Przy cerze tradzikowej zalecane jest uzywanie kosmetykow w 100% mineralnych, gdyz to one maja naturalne skladniki i sa bezinwazyjne dla skory. Lekarze Ci to potwierdza, poniewaz są stosowane w dermatologi. Rowniez mam wrazenie, ze zle oceniasz swoj stan cery, ja np. mialam odwodniona a z tradzikiem, dziwne nie?

Nie odbieraj moich slow jako ataku i braku pomocy. To nie o to chodzi, ale o fakt, ze Ty masz problem, pokladasz tutaj nadzieje i sama widzisz, ze malo kto potrafi Ci pomoc, dogodzic. Bo gdzie tyle osob zachwala zel z biedronki, Ty uznalas go za zapychacza, pozniej odwolakas te slowa i tak w kolko jest z czyms. Niestety popatrz na to pod katem wlosow, nie wszystko od razu musi wyjsc, tylko z czasem i nie jestes w stanie okreslic co Ci pogorszylo stan cery. Wg mnie Ty uzywasz za duzo kosmetykow, gdy ja walczylam o swoja cere to odstawilam wszystkie kosmetyki i postawilam na mineralne, a jak juz sie malowalam to tylko tymi wysokopolkowymi, o ktorych dowiedzialam sie na wizazu, ze mi krzywdy nie zrobia i tak sie wyleczylam, moja walka trwala ponad rok i do dzisiaj musze uwazac, co nakladam na twarz.
Nie uważam Twoich słów za atak i nie obrażam się. Jeśli chodzi o żel z biedronki, to ten biały - micelarny uznałam za zapychacz i nie odwołałam tych słów, bo zadowolona jestem z tego peelingującego - zielonego. Jeśli chodzi o kosmetyki to używam do buzi tylko żelu i toniku, kremu pod oczy. Do makijażu podkład i puder tylko. Kremy odstawiłam. A jeśli chodzi o to zapychanie/lekarza, to ja mam tak jakoś dziwnie, że jednego dnia mam gładką buzię, myję ją wieczorem i tam żadnego pryszcza nie ma, wstaję rano i mam mnóstwo pryszczyków takich małych albo z białymi końcami ewentualnie wykonuję makijaż do pracy mam ładną buzię, a po powrocie już zapryszczoną. I te pryszcze potrafią zniknąć w ciągu 2 - 3 dni i powiedzmy po 2 - 3dniach pojawić się znów Taki dość dziwne to jest. Jednego dnia mam gładziutką cerę, a następnego masakrę na twarzy i tak w kółko

Do lekarza mogę iść, ale zapiszę się jak będę miała pryszcze, pójdę z gładką buzią i lekarz zapyta po co ja do niego przyszłam jak on problemu nie widzi? Miałam kilka nieprzyjemnych sytuacji z dermatologami i bardziej mi aptekarz pomógł niż dermatolog. (kiedyś strasznie paznokcie mi się rozdwajały, lekarka mnie do dermatologa wysłała, a dermatolog powiedział, żebym obcinała paznokcie przy samej skórze, bo jak będą krótkie to nie będą się rozwarstwiać, a rozwarstwiały się dalej. Poszłam do apteki, coś tam kupowałam, płaciłam, aptekarz zobaczył moje paznokcie polecił mi jakąś maść za grosze i pomogła)

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Cytat:
Mnie nie zapycha

Wczoraj mój eks wydzwaniał wyzywał od szmat , idiotek itd, potem straszył ojcem i policją , że przetrzymuje jego rzeczy. Powiedział, że ojciec jest wkurzony na maxa itd a ja mu twardo, że jak odda to co popsuł to odzyska swoje rzeczy a tatę zapraszam. Potem na mnie z mordą czy jak odda jedno to odzyska rzeczy bo nie ma czym zarobić na boshówkę a ja mu na to, że nie odda wszystko dostanie wszystko, a ten że zaraz policja będzie. Potem mi pisze , że odda wszystko.
Wieczorem dzwonił potulny jak baranek, czy nie będzie miał żadnych problemów, bo on ma nerwy zszarpane i ja też i on więcej już nie chce. I na końcu do mnie "Do zobaczenia"

Przyjechał dzisiaj. Dzwonił ok 9 czy jestem na praktykach i czy mogę przyjść do domu bo on chce wziąć rzeczy, ja mu na to , że nie przyjdę bo nie mam czasu, a to niech łatwi z moim ojcem. Potem przyjechał pod urząd i prosił, żebym wyszła. Nadal prosił, żebym z nim pojechała.
Do mnie miał jakieś pretensje, że to ja tak ch...owo zakończyłam związek, a ja mu na to, że to nie ja w czwartek mówiłam , że kocham i wracam, a w sobotę pokazuję się z nową. Mówił, że teraz jak się rozstaliśmy to każdy się od niego odsunął, a taki kochany zięć był , na no ja mu " Będzie lepszy" i uśmiech. Wymyślił, sobie , że w weeked chce przyjechać do Dejzi, a ja mu, że ona to ma o nim zapomnieć, a ten że mi ją zabierze Na koniec mu powiedziałam, że zdziadział i nie wygląda za dobrze. Wkurzył się i powiedział, "Zegnam" .

Mama jak pojechał do mnie zadzwoniła, że przyjechał z "pracownikiem", żeby pewnie nic mu nie nagadać. Oddał to co miał oddać, a swojego wszystkiego i tak nie zabrał, biedak taki zestresowany, że nawet głowy nie podniósł, tylko powiedział "dzień dobry" .

No Boże co za palant. Aaa i jeszcze coś powiedział, takiego co oznaczało, że dobrze mu z tą nową. Na co ja, że zatęskni jeszcze za mną. I po tylu latach bycia razem to mogę mu zasadzić kopa w dupkę bo na to tylko zasłużył.

Za 1,5h przyjeżdża do mnie koleżanka, a wieczorem idę na piwo wkońcu trzeba uczcić wolność
Kochana po tym co on teraz pokazuje powinnaś się naprawdę cieszyć, że się skończyło Tu nie ma za czym płakać
Stary 2011-07-28, 12:07   #3168
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
A ja wróciłam do domu i nie mam siły zmyć makijażu, nienawidzę tego robić czekam na napływ sił, żeby do łazienki dojść
ja też niecierpię robić demakijażu... najgorzej jak po imprezie wracam zmęczona a tu jeszcze make up zmyć trzeba...

u mnie od rana deszcz, masakra....

zrobiłam fotkę tej szminki z avonu na ustach, to jest z colortrend kolor sugarcane
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sugarcane.jpg (7,0 KB, 23 załadowań)

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 12:14   #3169
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Lenka, ok rozumiem, to tym bardziej nie mam pojecia jak pomoc.. a pracujesz moze w pomieszczeniu klimatyzowanym?
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-07-28 o 12:21
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 12:18   #3170
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Lenka, ok rozumiem, to tym bardziej nie mam pojecia jak moc.. a pracujesz moze w pomieszczeniu klimatyzowanym?
Nie, klimatyzacji nie mamy.
Może trochę dramatyzuję z tymi pryszczami, ale jednego dnia mam gładziutką buzię, a następnego masakrę pryszczową. I tak na zmianę to zaczyna mnie męczyć psychicznie
Stary 2011-07-28, 12:20   #3171
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Kitka ładny ten kolorek

rany ale mam dzisiaj dzień paszteta

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 12:26   #3172
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Kitka ładny ten kolorek

rany ale mam dzisiaj dzień paszteta
taki bardzo na codzień, delikatny

ja też mam ostatnio cały czas.. i ta pogoda mnie dobija.... dziś jest fajny koncert szantowy bo są regaty i mam nadzieję że do wieczora przestanie padać...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-07-28, 12:27   #3173
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Kitka bardzo ladny kolor

Stary 2011-07-28, 13:05   #3174
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Kitka bardzo ladny kolor
dziękuję...

obejrzałam twoje włosy... jakie już masz długie. i mega gęste są....

zrobiłam foto drugiej szminki, tej kupionej w pepco (sally hansen )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sunbeam.jpg (6,5 KB, 15 załadowań)

ZALATANA......
Stary 2011-07-28, 13:06   #3175
Camilly
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do Camilly

Cześć wszystkim. Mogę się dołączyć?

Tak szybko przeczytałam kilka postów i Lenka_1987 - skąd jesteś? Bo mogę polecić bardzo dobrego i miłego dermatologa w Łodzi. Jeśli ten problem z trądzikiem jest dla Ciebie bardzo męczący to może powinnaś spróbować terapii Izotekiem.
Camilly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 13:14   #3176
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez Camilly Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim. Mogę się dołączyć?

Tak szybko przeczytałam kilka postów i Lenka_1987 - skąd jesteś? Bo mogę polecić bardzo dobrego i miłego dermatologa w Łodzi. Jeśli ten problem z trądzikiem jest dla Ciebie bardzo męczący to może powinnaś spróbować terapii Izotekiem.
witaj

napisz coś o sobie

ZALATANA......
Stary 2011-07-28, 13:14   #3177
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
dziękuję...

obejrzałam twoje włosy... jakie już masz długie. i mega gęste są....

zrobiłam foto drugiej szminki, tej kupionej w pepco (sally hansen )
polowa mi wypadla
ale dziekuje

Stary 2011-07-28, 13:23   #3178
Camilly
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do Camilly

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
witaj

napisz coś o sobie
Hmm... mam 16 lat, ale mam nadzieję, że to nie wpłynie na Wasze nastawienie do mnie. Tzn. kilka razy już tak miałam, że jak napisałam ile mam lat, to nagle nikt nie traktował mnie zbyt miło i poważnie ... :/ Aktualnie walczę z trądzikiem (2 miesiące temu zaczęłam brać Izotek). Poza tym... mam bardzo długie włosy, ale ostatnio mam ochotę je skrócić. I na pewno muszę podciąć końcówki, ale myślałam o większej zmianie, choć z drugiej strony trochę się boję. No i jestem niska (150 cm wzrostu), mam też małe stopy (34,5/35) i mam problem z kupowaniem butów, bo ich po prostu na mnie nie ma. I to chyba tyle o mnie.
Camilly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 13:26   #3179
Soph
Zakorzenienie

witam dziewczyny

niestety oblałam egzamin na prawko, na mieście,
ale jeździłam prawie 30minut... ehh

wreszcie mogę nadrobić wątek
właśnie siedzę z czerwoną glinką na twarzy.

na cerę zaczęłam brać od wczoraj tabletkiVisaxinum,
mam nadzieję, że pomogą.

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 13:46   #3180
magne
Zadomowienie

Cytat:

znacie jakas strone/portal z dietetycznymi przepisami dan?
http://blog,polskiesouthbeach.pl/sea...bel/do%20pracy
www.skutecznie,tv
http://healthskitchen,blox.pl/html (jakoś super dietetyczne to one nie są,ale moze coś ci się psodoba)( przecinki zastąp kropkami)

Widzę ,że rozmawiacie na temat cery. Mi pomaga wyeliminowanie cukrów prostych : ) Może i Wy spróbujecie je odstawić, ale łatwo nie jest. Poza tym to jem zdrowo i właśnie największy wpływ na stan cery ma u mnie dieta.

Jestem teraz troszkę podłamana ,bo byłam u fryzjera i chciałam brąz ,a mam czarne i jeszcze tyle mi ścięła ,że czuję się okropnie ;//
Chyba za tydzień kupię rozjaśniacz i zrobię sobie pasemka ,żeby mi taki ładny jasny brąz wyszedł,ale nie wiem czy mi się uda. Może któraś z Was coś podpowie ?
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości