Miłośniczki Zary cz. IX - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-28, 12:29   #2611
zarina_
Zadomowienie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. IX

Cytat:
Napisane przez czarnulka066 Pokaż wiadomość
Ja ze względów zdrowotnych brałam tabletki anty wcześniejsze były ok, ale od września zmieniłam no i waga jak nie poszła w górę - masakra odstawiłam je i na szczęście funkcjonuję ok bez nich. Ale waga nie spadła. Bo potem jeszcze stres przedsesyjny i sesyjny zagryzany przekąskami podwójny przy dwóch kierunkach. I mam tyle ciuchów, w które się nie mieszczę po prostu, a w których jeszcze parę miesięcy wcześniej śmigałam. No a że to był głównie rozmiar XS czy S to teraz nic dziwnego, że mi daleko trochę

To ja razem z Tobą się biorę Razem będzie łatwiej może To były ostatnie chipsy Z tym odbiciem w lustrze to się zgadzam to najbardziej mobilizuje do walki To co walczymy razem?

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Dziękuję Ci jeszcze raz sprawiłaś mi dużą niespodziankę i przede wszystkim radość
jak to kobiecie mało do szczęścia potrzeba
To ja chyba zacznę walczyć z Wami w ciągu ostatniego roku przytyłam 8 kg i teraz noszę głównie M a rzadko S a chciałabym powrócić do xs/s u mnie przyrost wagi spowodował TŻ i wspólne mieszkanie z nim bo ciągle mu coś dobrego do jedzonka robiłam a przy okazji ja wcinałam teraz staram się ograniczać ale trudno mi się zmotywować
zarina_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 12:29   #2612
mon9
Zakorzenienie

wie może ktoś gdzie w warszawie jest największy wybór zegarków
Michael Korsa i Fossila?

bo w Galerii Mokotów i w Złotych Tarasach w Swissie jakieś marne kolekcje mają

a na stronce Swissa jest ich tyle że szok, a ja muszę najpierw przymierzyć....
http://www.swiss.com.pl/pl/produkty/category/113
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 12:29   #2613
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość
Ja najdłużej się odchudzałam 2 dni Uwielbiam wszystko co jest niezdrowe, a pizze, chipsy, czekolade, pepsi to już w ogóle Dzień bez pepsi dniem straconym
Jedyny plus, że mam szybką przemianę materii bo z takimi nawykami to powinnam nosic XXXL Teraz przez sesje schudłam 5kg, gdybym odstawiła moje 'używki' podejrzewam, że w miesiąc zbiłabym do XS, ale znowu nie wyobrażam sobie życia bez dobrego jedzenia
Szczęściara Ja przez hormony strasznie się rozrosłam i zdecydowałam, że trzeba coś z tym zrobić w trybie pilnym, bo taka duża to nie ja, psychicznie to ja nadal się czuję taka jak byłam i wolę jeść same suchary i gotowanego kurczaka, a wrócić do siebie, bo nie wyobrażam sobie życia w obecnej formie
Stary 2011-07-28, 12:31   #2614
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
To się opłacało

Ja najdłużej się odchudzałam 2 dni Uwielbiam wszystko co jest niezdrowe, a pizze, chipsy, czekolade, pepsi to już w ogóle Dzień bez pepsi dniem straconym
Jedyny plus, że mam szybką przemianę materii bo z takimi nawykami to powinnam nosic XXXL Teraz przez sesje schudłam 5kg, gdybym odstawiła moje 'używki' podejrzewam, że w miesiąc zbiłabym do XS, ale znowu nie wyobrażam sobie życia bez dobrego jedzenia
Ja wcześniej też się tak objadałam i nie było problemów (nosiłam S, XS). Pamiętam, że nawet w tamte wakacje mama do mnie mówiła jak akurat w stroju kąpielowym mnie zobaczyła - kurcze objadasz się frytkami o 23 i masz taki ekstra brzuch
Ja to uwielbiam chipsy, choć ostatnio coraz mniej mi smakują UFFF.
Myślę, że to przez te drugie tabletki. Dlatego tym razem muszę się wspomóc dietą

!!Od 12 grudnia 2010!! Tylko przemyślane zakupy

czarnulka066 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 12:39   #2615
Yavanna84
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, bo też tak miałam z kremową z czarnymi klapami Ale jeden dzień wytrzymałam i... jakoś mi się samo kliknęło
Ach ta nasza silna wola.

Cytat:
To takie mądre jak mojaKoty są ekstra Widzę, że Twoje by się z moją dogadały
Moja jak chce jeść to siedzi pod lodówką i rozlega się "miauuuu" A jak chce pić to siedzi na zlewie - bo jest jakaś dziwna, że woli pić prosto z kranu niby ma wodę w miseczce, ale rzadko pije
I od razu rozpoznaje swoje jedzenie - jak się wraca z zakupów to siada na stole w kuchni i "pomaga" rozpakować torby jak zauważy swoje jedzenie to już trzeba jej dać próbowałam kiedyś pokazać jej puszkę z groszkiem, że to niby jej, ale nie dała się nabrać

No dokładnie a jak sobie czasem płacze to przychodzi i siedzi tak jakby chciała mnie pocieszyć
Moje też wiedzą, które jedzenie dla nich. Koty to spryciarze straszne. Ale jak już człowiek zasłuży na ich miłość, to są przekochane

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Cytat:
Napisane przez zarina_ Pokaż wiadomość
To ja chyba zacznę walczyć z Wami w ciągu ostatniego roku przytyłam 8 kg i teraz noszę głównie M a rzadko S a chciałabym powrócić do xs/s u mnie przyrost wagi spowodował TŻ i wspólne mieszkanie z nim bo ciągle mu coś dobrego do jedzonka robiłam a przy okazji ja wcinałam teraz staram się ograniczać ale trudno mi się zmotywować
Mi się wstyd przyznać, ile przytyłam przez ostatnie 3 lata. Tyle Wam powiem, że jak macie skłonność do tycia, to uważajcie na wspólne mieszkanie z TŻ i siedzącą pracę. Do tego mój TŻ może jeść dowolne ilości jedzenia, tłuste o północy, etc i nie tyje wcale. Co też mnie martwi, bo nie ma żadnej motywacji, żeby zmienić nawyki żywieniowe.

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Cytat:
Ja wcześniej też się tak objadałam i nie było problemów (nosiłam S, XS). Pamiętam, że nawet w tamte wakacje mama do mnie mówiła jak akurat w stroju kąpielowym mnie zobaczyła - kurcze objadasz się frytkami o 23 i masz taki ekstra brzuch
Ja to uwielbiam chipsy, choć ostatnio coraz mniej mi smakują UFFF.
Myślę, że to przez te drugie tabletki. Dlatego tym razem muszę się wspomóc dietą
Strasznie zazdroszczę. Ja co prawda na studiach byłam szczupła i miałam płaski brzuch, ale dużo i regularnie ćwiczyłam. Do tego starałam się ograniczać fast foody i słodycze, choć nie obsesyjnie. A teraz niewiele się te nawyki żywieniowe zmieniły, ale brak ruchu robi swoje. Jak wyciągam swoje spodnie sprzed 3 lat, to nie wierzę, że mi w nie kiedyś tyłek wchodził.

Fotografie psów: https://www.facebook.com/SnapDogPL/

Muffin: https://www.facebook.com/muffinbordercollie
Yavanna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 12:44   #2616
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Szczęściara Ja przez hormony strasznie się rozrosłam i zdecydowałam, że trzeba coś z tym zrobić w trybie pilnym, bo taka duża to nie ja, psychicznie to ja nadal się czuję taka jak byłam i wolę jeść same suchary i gotowanego kurczaka, a wrócić do siebie, bo nie wyobrażam sobie życia w obecnej formie
Taaaaa, a za kilka lat jak się nie opamiętam nic nie pozostanie z mojej wątroby

Cytat:
U mnie poniekąd też, TŻ uwielbia jesc na miescie, stanowczo za często wychodzimy, przejedliśmy niezły samochód

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho
pralinkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 12:48   #2617
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
ja mam to samo, ale z przemianą materii klapa

Cytat:
Doskonale znam ten ból, ja w ciągu około 2 lat 10 kg i widziałyście jak wyglądam na fotkach....

Cytat:
Napisane przez Yavanna84 Pokaż wiadomość
Mi się wstyd przyznać, ile przytyłam przez ostatnie 3 lata. Tyle Wam powiem, że jak macie skłonność do tycia, to uważajcie na wspólne mieszkanie z TŻ i siedzącą pracę. Do tego mój TŻ może jeść dowolne ilości jedzenia, tłuste o północy, etc i nie tyje wcale. Co też mnie martwi, bo nie ma żadnej motywacji, żeby zmienić nawyki żywieniowe.
mnie tak właśnie załatwiła siedząca praca i jej godziny... do tego tyłek wożę wszędzie autem, nie mam czasu na siłownię i nie trzeba było długo czekać na zmianę garderoby o 2 rozmiary... wścieku dostaję ale ja się nie nadaję do diety... w życiu na diecie nie byłam bo za bardzo kocham jeść (w dodatku śmieci)...jedyny ratunek dla mnie to ruch... jak pracowałam w normalnych godzinach jak biały człowiek i latałam na siłownię to było ok... a teraz... mi do krzesła w pracy przyrosła, wychodzę o północy po czym jem obiad, chodzę spać nad ranem, wstaję w południe i do pracy...i tak się koło zamyka... muszę najpierw pracę zmienić żeby wrócić do formy
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 12:56   #2618
Yavanna84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
mnie tak właśnie załatwiła siedząca praca i jej godziny... do tego tyłek wożę wszędzie autem, nie mam czasu na siłownię i nie trzeba było długo czekać na zmianę garderoby o 2 rozmiary... wścieku dostaję ale ja się nie nadaję do diety... w życiu na diecie nie byłam bo za bardzo kocham jeść (w dodatku śmieci)...jedyny ratunek dla mnie to ruch... jak pracowałam w normalnych godzinach jak biały człowiek i latałam na siłownię to było ok... a teraz... mi do krzesła w pracy przyrosła, wychodzę o północy po czym jem obiad, chodzę spać nad ranem, wstaję w południe i do pracy...i tak się koło zamyka... muszę najpierw pracę zmienić żeby wrócić do formy
Fakt ruch to podstawa, jak to się zaniedba to już później z górki...

Do pracy autem, z pracy autem, ale niestety po Warszawie nie da się chodzić. Jak studiowałam w Łodzi, to z uczelni wracałam do domu pieszo (a mieszkałam na Żubardzi (Bałuty)) idąc Piotrkowską, a po drodze zahaczając o Manufakturę. I tak codziennie, chyba że pogoda była wybitnie parszywa. Do tego basen, łyżwy, siatkówka i mogłam jeść w miarę normalnie.

Mnie gubi miłość do włoskiej kuchni, kocham pizze, pasty, tiramisu i inne ichniejsze cuda, uwielbiam kuchnie indyjską, która też niestety tuczy. Czasem wpadną ziemniaczki opiekane i waga rośnie, a w raz z wagą tyłek.

Stary 2011-07-28, 13:04   #2619
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:

Mnie gubi miłość do włoskiej kuchni, kocham pizze, pasty, tiramisu i inne ichniejsze cuda, uwielbiam kuchnie indyjską, która też niestety tuczy. Czasem wpadną ziemniaczki opiekane i waga rośnie, a w raz z wagą tyłek.

Mam podobnie Wyżej wymieniłam śmiecowe jedzenie, ale to nie tak, że żywię się tylko chipsami, w ogóle lubię dobrze zjesc, a pizzę szczególnie wielbię Albo kuchnia domowa, chyba wiekszosc lubi pierogi etc U mnie wszystko idzie w brzuch, cała reszta pozostaje bez zmian

Właśnie ruch to podstawa, mogliby u mnie większą galerie wybudowac

Weszłam na bloga, co z Twoją figurą nie tak ? przecież jesteś szczuplutka

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho

Edytowane przez pralinkax
Czas edycji: 2011-07-28 o 13:07
pralinkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 13:06   #2620
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
moje przymiarki marynarkowe, oczywiście zdjęcia takie sobie ale coś tam zawsze widac

Gabi jakim Ty robisz aparatem swoje przymierzalnie fotki?

granatowa ala studio

czarna, fajna ale smutna jakaś

bluzka w ciapki, fajna poczekam aż pojawi się w przyzwoitej cenie na all

i sukienka granatowa z % za 79zł, oddać....?

i mój faworyt skórka
Mon w kurtce wyglądasz o tak i nie wstawiaj mi tu takich fot bo oddam płaszcz i kupie znów skóre
sukienka bardzo ładna

Cytat:
Fakt, spoglądanie co godzinę na aukcję, czy ktoś już nie kliknął było z lekka patologiczne.

Hehe kto jak Wy zrozumie zakupoholizm. Kupiłam za 550zł + 17zł przesyłka.
a co kliknęłaś?nie jestem w temacie

Pralinkox ja też co dziennie coca-cola
Stary 2011-07-28, 13:06   #2621
paryzanka202
Zakorzenienie

U mnie w dupe
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 13:12   #2622
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja ze swoimi kotami też gadam i powiem Wam, że rozumieją. Np na hasło: "Pokaż miseczkę, pani dołoży jedzonka" kocur od razu leci do michy. Kuma też co oznacza: "Przynieś centymetr" (ulubiona zabawka) i wtedy lata po mieszkaniu i szuka. Za to kocica mi odmiałkuje, "Chcesz na rączki?" i jest "miaaał" i kot ustawia się w odpowiedniej pozycji, żeby go było łatwo na ręce pochwycić.

A poza tym jak mnie ktoś wkurzy, to zwierzam się kotom i już mi nerw przechodzi.
mnie moja kotka tez rozumie zreszta koty to madrale straszne

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
Ja ze względów zdrowotnych brałam tabletki anty wcześniejsze były ok, ale od września zmieniłam no i waga jak nie poszła w górę - masakra odstawiłam je i na szczęście funkcjonuję ok bez nich. Ale waga nie spadła. Bo potem jeszcze stres przedsesyjny i sesyjny zagryzany przekąskami podwójny przy dwóch kierunkach. I mam tyle ciuchów, w które się nie mieszczę po prostu, a w których jeszcze parę miesięcy wcześniej śmigałam. No a że to był głównie rozmiar XS czy S to teraz nic dziwnego, że mi daleko trochę

To ja razem z Tobą się biorę Razem będzie łatwiej może To były ostatnie chipsy Z tym odbiciem w lustrze to się zgadzam to najbardziej mobilizuje do walki To co walczymy razem?

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Dziękuję Ci jeszcze raz sprawiłaś mi dużą niespodziankę i przede wszystkim radość
jak to kobiecie mało do szczęścia potrzeba

Ja mam odwrotnie jak sie stresuje to nic nie moge przelknac

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 13:13   #2623
olalicious07
Zadomowienie

GG do olalicious07

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
Hmm to zależy jaką masz garderobe i co częściej wykorzystasz
ja wybrałam czerwoną
wybrałam czerwień, może biała bardziej mi pasuje ale do białej bluzki i dzinsow ta czerwona wygląda taak a poza tym mam jaśniutka cieniutka kurtke więc może wystarczy

Cytat:

Ja bym brała czerwoną
tak też zrobiłam
Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
ola, ja też miałam ten dylemat bo w obu kolorach mi dobrze, ale wybrałam jasną bo pasuje praktycznie do 100% rzeczy w mojej szafie a czerwona już niekoniecznie, poza tym dla mnie taka kurtałka to jeden z nielicznych elementów garderoby, który eksploatuję notorycznie, więc musi mi pasować do wszystkiego - wczoraj do pasiaka - zapięta wyglądała o tak dzisiaj miałam do pudrowej sukienki itd itd Wiem że biała się brudzi itd ale po każdym przyjściu sprawdzam ją dokładnie i ewentualne zabrudzenia od razu usuwam mokrą szmatką. Kurtka jest tak świetna że myślę nad zakupem jeszcze jednego egzemplarza na wypadek gdy ten się już baaardzo zużyje (a już w sklepie może nie być) - tak miałam np z czarną ramoneską z h&m - też 2 sztuki mam
wow, Gabi, na twoje fachowe doradztwo zawsze można liczyć jednak czerwona, przy moich ciemnych włosach ślicznie kontrastuje no i są dość tanie więc zawsze białą można dokupić ale fakt faktem, że poza kilkoma rzeczami to do mało czego będzie mi pasować

Celly -dziękuję ślicznie
olalicious07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 13:14   #2624
Yavanna84
Zakorzenienie

Cytat:
Mam podobnie Wyżej wymieniłam śmiecowe jedzenie, ale to nie tak, że żywię się tylko chipsami, w ogóle lubię dobrze zjesc, a pizzę szczególnie wielbię Albo kuchnia domowa, chyba wiekszosc lubi pierogi etc U mnie wszystko idzie w brzuch, cała reszta pozostaje bez zmian

Właśnie ruch to podstawa, mogliby u mnie większą galerie wybudowac

Weszłam na bloga, co z Twoją figurą nie tak ? przecież jesteś szczuplutka
Dziękuję za miłe słowa, ale w momencie robienia tych zdjęć było mnie 15kg więcej niż 3 lata temu. A te 3 lata temu wcale chudziną nie byłam. Nie wiem jak to się mogło stać.

Stary 2011-07-28, 13:15   #2625
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
moje przymiarki marynarkowe, oczywiście zdjęcia takie sobie ale coś tam zawsze widac

teraz nikonem d70 (ciężkie to dziadostwo w torbie że hej) przedtem małym panasonikiem ale spadł mi z taboreta w porzymierzalni i po ptokach
Cytat:
Uwielbiam wszystko co jest niezdrowe, a pizze, chipsy, czekolade, pepsi to już w ogóle Dzień bez pepsi dniem straconym
Jedyny plus, że mam szybką przemianę materii bo z takimi nawykami to powinnam nosic XXXL
mam identycznie

i fotka w ramonesce
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ddddd.jpg (145,3 KB, 200 załadowań)
Stary 2011-07-28, 13:15   #2626
Yavanna84
Zakorzenienie

Cytat:
Mon w kurtce wyglądasz o tak i nie wstawiaj mi tu takich fot bo oddam płaszcz i kupie znów skóre
sukienka bardzo ładna

a co kliknęłaś?nie jestem w temacie

Pralinkox ja też co dziennie coca-cola
Tą skórę.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kurtka.jpg (14,9 KB, 24 załadowań)

Stary 2011-07-28, 13:16   #2627
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość
wybrałam czerwień, może biała bardziej mi pasuje ale do białej bluzki i dzinsow ta czerwona wygląda taak a poza tym mam jaśniutka cieniutka kurtke więc może wystarczy

tak też zrobiłam

wow, Gabi, na twoje fachowe doradztwo zawsze można liczyć jednak czerwona, przy moich ciemnych włosach ślicznie kontrastuje no i są dość tanie więc zawsze białą można dokupić ale fakt faktem, że poza kilkoma rzeczami to do mało czego będzie mi pasować

Celly -dziękuję ślicznie
a wrzucisz fotki na sobie?ja czekam na nią

Ktoś widział juz tą kurtke?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5071241632_1_1_3.jpg (17,8 KB, 13 załadowań)
Stary 2011-07-28, 13:16   #2628
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Tą skórę.
zazdroszcze i cena super
Stary 2011-07-28, 13:16   #2629
Yavanna84
Zakorzenienie

Cytat:
teraz nikonem d70 (ciężkie to dziadostwo w torbie że hej) przedtem małym panasonikiem ale spadł mi z taboreta w porzymierzalni i po ptokach

mam identycznie

i fotka w ramonesce
Pięknie Ci w niej, w ogóle cały zestaw cudny.

Stary 2011-07-28, 13:17   #2630
Cortijo_Blanco
Raczkowanie

Paskudy wy jedne, 20 stron w 24 godziny nasmarowaly

Cytat:
Napisane przez Lunus Pokaż wiadomość
Moja koleżanka się uśmiała jak koleś do mnie żyrafa a ją przedstawiłam jako nosorożec jakie miny mieli chłopcy jak przyszli i to usłyszeli
A no i pamiętam, że działałona nich moje negocjacje: Zegarek kosztuje 400
O nie proszę pana ja go moge kupic maxymalnie za 100 i kazda pana kolejna oferta bedzie powodowac onizenie mojej ceny.
Płakali jak się targowałam, więc koledzy mnie jako przedstawiciela pchali i przedstawiali jako żona, a in Poland to łomen trzyma kasę bikos mężczyźni wydają na alkohol
Lunus - bardzo prosze o wiecej porad na temat targowania sie w Turcji. Jade tam w pazdzierniku i mam zamiar wrocic z jakas torebka, oczywiscie im mniej zaplace tym lepiej.

Cytat:
a propos pogody to od 01.08 ma przyjść wreszcie lato! juppppi
No mam nadzieje, ze przyjdzie, za tydzien bede w Polsce, kiecek wakacyjnych nakupilam chyba z milion dobrze by bylo miec je w koncu gdzies zalozyc, bo w UK lata w ogole nie ma

Cytat:
tak postaram się wrzucić jakieś fotki w niej, wychodzę za chwilę do znajomej na poranną kawusię - tylko wiecie, noł make-up (ha ha rano tak już w banku byłam ) fryz pt"związała w ogon co miała" więc dziś noł lans
Wrzuc, wrzuc

Cytat:
masz piękną figurę i nie jesteś niska więc na pewno będzie dobrze leżał
ja nie planowałam jego zakupu bo mam dwa inne beżowe trencze tylko z ciekawości przymierzyłam..... i przepadłam
Ja tez przepadlam pare dni temu, przymierzylam i chyba w minute dobieglam do kasy

Cytat:

granatowa ala studio

czarna, fajna ale smutna jakaś

bluzka w ciapki, fajna poczekam aż pojawi się w przyzwoitej cenie na all

i sukienka granatowa z % za 79zł, oddać....?

i mój faworyt skórka
Sukienke zostaw, bedzie swietna na codzien, bardzo dobrze na Tobie lezy.
A skorka to juz w ogole

Cytat:
Kliknęłam i wysłałam maila. Jak się sprzedawca nie zgodzi, to zacznę poważne kombinowanie.
Gratuluje pieknej skorki

Cytat:
Przede mną niestety długa walka. Do tego zatrzymuje mi się woda w organizmie i mam duże wahania wagi. Już wydawałoby się, że 1kg spadł, a tu nagle wraca. A dieta nie zmienia się wcale. Cholernie to demotywujące, ale jeszcze bardziej demotywujące jest moje odbicie w lustrze.
Cytat:

Cytat:
Yavanna, Czarnulko, Zarina - trzymam za Was kciuki, jak potrzebujecie wsparcia w chwilach slabosci to piszcie, ja przez to przeszlam w zeszlym roku
Cortijo_Blanco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 13:18   #2631
hihi
Zakorzenienie

Gabi oglądam Twoje zdjęcia i dochodzę do wniosku, że Ty nawet w worku jutowym byś wyglądała świetnie, no po prostu nie ma sprawiedliwości na tym świecie
Stary 2011-07-28, 13:18   #2632
Cortijo_Blanco
Raczkowanie

Cytat:

mam identycznie

i fotka w ramonesce
Swietnie wygladasz w tej ramonesce
Cortijo_Blanco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 13:19   #2633
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:

mam identycznie

i fotka w ramonesce
Gabi pięknie! i juz jestem spokojniejsza wiedząc że leci do mnie
Stary 2011-07-28, 13:21   #2634
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję za miłe słowa, ale w momencie robienia tych zdjęć było mnie 15kg więcej niż 3 lata temu. A te 3 lata temu wcale chudziną nie byłam. Nie wiem jak to się mogło stać.
niestety mnie tez sie przytylo z XS na S gora, choc i czasem wejde w XS a dol to i czasem na M ale to przez domowe jedzenie i brak wiekszego ruchu

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Stary 2011-07-28, 13:23   #2635
asik123456789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lunus Pokaż wiadomość
Jak będziesz we wrocławiu to masz ciacho zarowe obejżeć
a nie mnie zabijać
Ja jutro i w sobote bede we wroclawiu Moze uda mi sie dojechac. A w jakiej galerii mozna to cudo zobaczyc?

Cytat:
a wrzucisz fotki na sobie?ja czekam na nią

Ktoś widział juz tą kurtke?
Dziewczyny!!!! jest jeszcze lato a wszystkie o kurtkach/plaszczach
asik123456789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 13:24   #2636
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:

mam identycznie

i fotka w ramonesce
Super wyglądasz Dobrze, że mi się póki co takie kurtki nie podobają bo bym musiała kupić Wolałabym jakąś prostszą skórkę czarną, coś takiego na guziczki jak było w ostatnim sezonie na trafalucu miodowe... Chciałabym taką czarną
surrealplace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 13:25   #2637
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość
Ja jutro i w sobote bede we wroclawiu Moze uda mi sie dojechac. A w jakiej galerii mozna to cudo zobaczyc?

Dziewczyny!!!! jest jeszcze lato a wszystkie o kurtkach/plaszczach
ojj nie nie tylko kurtki ...przypominam Tobie że pokusiłaś nas tu shopperem czarnym i jak go nie miałam na liście tak jest dopisany
Stary 2011-07-28, 13:26   #2638
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cortijo_Blanco Pokaż wiadomość
Paskudy wy jedne, 20 stron w 24 godziny nasmarowaly

Lunus - bardzo prosze o wiecej porad na temat targowania sie w Turcji. Jade tam w pazdzierniku i mam zamiar wrocic z jakas torebka, oczywiscie im mniej zaplace tym lepiej.
podczepiam sie pod pytanie, jak sie To robi

Stary 2011-07-28, 13:27   #2639
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Pięknie Ci w niej, w ogóle cały zestaw cudny.
dzięki
Cytat:
Gabi oglądam Twoje zdjęcia i dochodzę do wniosku, że Ty nawet w worku jutowym byś wyglądała świetnie, no po prostu nie ma sprawiedliwości na tym świecie
ojtam ojtam przez przesady
Cytat:
Napisane przez Cortijo_Blanco Pokaż wiadomość
Swietnie wygladasz w tej ramonesce
dzięki
Cytat:
Gabi pięknie! i juz jestem spokojniejsza wiedząc że leci do mnie
no dziękuję, naprawdę kurteczka jest meeeega jutro nie wiem czy nie kupię drugiej
Stary 2011-07-28, 13:29   #2640
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

uff cale szczescie ze shopper i ramoneska nie sa w moim typie, bo portfel by tego nie zniosl

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości