|
|
#4021 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Krakowianki - wybiła część XII!
o jakim zlocie mówicie ????
|
|
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4023 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28401988]Co się z Tobą ostatnio dzieje? WSZĘDZIE doszukujesz się jakiś złośliwości... Ciągle ostatnio wprowadzasz jakąś dziwną atmosferę... Może weź powyspuj się czy cos...[/QUOTE]
Cytat:
). Sprzedają za prawie 40 zł, a naprawdę kosztuje 5 funtów podczas gdy Beuty Blendera można mieć, kupując w pakiecie, za 60 zł, a jeden kosztuje ok. 25 funtów.Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Hiper - http://cgi.ebay.pl/Beauty-Blender-Be...#ht_3198wt_910
|
|
#4024 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I jeszcze ta aukcja za 70 zł! Ola bierzesz ze mną? |
|
|
|
|
#4025 |
|
Nie depcze krokusów
|
Podróżniczki, jakie kosmetyki można zabrać do bagażu podręcznego? Jadę tylko z podręcznym i zastanawiam się, czy mogę wziąć takie rzeczy jak antyperspirant, pasta do zębów, puder bambusowy, tusz itp.
|
|
#4026 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28405716]A ja się naoglądałam na YT filmików, że ta Cosmo jest lepsza...
I jeszcze ta aukcja za 70 zł! Ola bierzesz ze mną?[/QUOTE] Jak kupię Beauty Blendera to będę musiała wystopować z Maestro ![]() Może ktoś jeszcze się skusi, to chociaż wysyłka będzie taniej? Beauty Blender po <50 zł, komu, komu? http://cgi.ebay.pl/Beauty-Blender-Be...#ht_3246wt_910 ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
chociaż nie wiem, czym lecisz, ale u mnie tego jakoś strasznie nie sprawdzali (RyanAir), a brałam też leki (w tym krople w aerozolu) i na to w ogóle ledwo spojrzeli.
|
|
#4027 |
|
Wtajemniczenie
|
Malla dodatkowo oficjalnie wszystkie 'plyny' powinny byc w przezroczystym woreczku
![]() Najlepiej jednak sprawdzic na stronie przewoznika, tam powinny byc podane wszystkie info. Kiedy lecisz?
|
|
|
|
#4028 |
|
Zakorzenienie
|
Ale piękna pogoda !
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#4029 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
2 szt kosztują 25,95 $ + 7,81$ przesyłka = 33,76 $ 33,76 $ x 2,81 zł = 94,87 zł Czyli na łebka wychodzi 47,43 zł! |
|
|
|
|
#4030 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
ej a właśnie, na tej stronie żeby się w pełni zarejestrować, to trzeba im jeszcze przesłać oświadczenie normalną pocztą? http://allegro.pl/listing.php/user?u...&change_view=1 - któraś na coś chętna? ja chyba słuchawki do mp3 biorę tak to widzę jeszcze trochę różnych rzeczy z drobnego AGD i RTV
|
|
#4031 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28406395]Już nawet założyłam sobie właśnie konto na ebay i PayPal
2 szt kosztują 25,95 $ + 7,81$ przesyłka = 33,76 $ 33,76 $ x 2,81 zł = 94,87 zł Czyli na łebka wychodzi 47,43 zł![/QUOTE] No to napisałam, że <50 zł Cytat:
---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Hiper - może kupmy więcej i sprzedawajmy na allegro, bo tam nikt nie wystawia ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Kasiencja - odbierasz jutro Awanti od Ecrulo? Bo jak tak, to mogłybyśmy się jakoś razem umówić i w ogóle, ja jeszcze muszę od Lalaith zgarnąć Avon
|
|
#4032 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja tylko na chwilę. Coś mi mignęło, że Pędzle przełożone do 10go. Jak tam to ja na pewno jakieś wezmę bo już wtedy wrócę. Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4033 |
|
Zakorzenienie
|
M-ka - chciałam poinformować, że pisząc posta, zgłosiłaś się na ochotnika do zakupu Beauty Blendera
|
#4034 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja tam w sumie mogłabym taki interes zrobić... ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4035 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Jakie można zabrać leki? Dostanę wtedy okres I nie mam torby ![]() Moja mapa Londynu nie obejmuje dzielnicy, w której mieszka mój brat, jak się zgubię, to będzie po mnie Aaaaaaaaaaa nie chcę nigdzie jechać!
|
|
|
#4036 |
|
Wtajemniczenie
|
Malla spokojnie
Dezodorant w sztyfcie to nie plyn, spokojnie mozesz go wrzucac do torby, zreszta tak samo jak kolorowke i bizuterie Z tymi rzeczami nigdy nie mialam problemu..Nie wiem jak z lekami ale na wszelki wypadek bralabym takie w pudeleczku a nie sam listek-aby bylo opisane co to jest ![]() Dodatkowo moge Ci jeszcze doradzic abys zalozyla na siebie jak najmniej 'metalowych' elementow Mozna zdjac pasek przed przejsciem przez bramke albo i nie-tylko ze wtedy Ci 'zapika' a skoro lecisz pierwszy raz to po co masz sie dodatkowo pikaniem denerwowac Mi raz pikaly nawet gumki do wlosow z metalowym zlaczem...A torba-moze ktoras z dziewczyn ma? Bo moja mala jest niestety ze mna nad morzem ![]() Edit... Do płynów zalicza się
Edytowane przez e milka Czas edycji: 2011-07-28 o 12:56 |
|
|
|
#4037 |
|
Zakorzenienie
|
od 12 walczę z internetem
rozbiło się to o milion telefonów i wpisywanie czarodziejskich formułek, ale działa
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#4038 |
|
Nie depcze krokusów
|
Emilka - dzięki
Czyli wszystko, co nie jest ubraniem, jest płynem
|
|
#4039 |
|
Wtajemniczenie
|
Noooo prawie
Jak sie bedziesz pakowac to pamietaj, aby 'najciezsze' rzeczy zalozyc na siebie...jak wracalam z usa to moj chlopak lazil na lotnisku w wielkiej puchowej kurtce (byl koniec wrzesnia) a kolezanka lecaca na roczna wymiane we wrzesniu ubrana byla w lekka kurtke a na to plaszcz zimowy, na nogach kozaki Na lotnisku okazalo sie, ze ma bagaz troche za ciezki to ubrala jeszcze jakas bluze na siebie, upychala skarpetki w kieszeniach i takie tam |
|
|
|
#4040 |
|
Nie depcze krokusów
|
Emilka - to ten jeden przypadek, gdy skarpety do sandałów są akceptowalne?
![]() Bajeczna nam zwiała!
|
|
#4041 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wie ktoś co to jest konwiwencja?
Google nie daje jednoznacznej odpowiedzi
|
#4042 |
|
Zadomowienie
|
Malla zazdroszczę Ci strasznie
|
|
|
|
#4043 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
nadrabiam
B&L soflens 59, miesięczne, krzywizna 8.7. wzięłam na razie jedną parę żeby wypróbować- super facet tam jest. zamiast 20zł za parę zapłaciłam 15 ![]() Cytat:
siostra dzisiaj odbiera jak dasz znać smsem do 16.30 to będzie jeszcze mogła na miejscu dogadać się z typem czy sprzeda jej poza allegro albo aukcje kliknie się później.Cytat:
nie mówiąc już o braku uprzejmości między kierowcami Cytat:
![]() Cytat:
moja siostra miała faceta- 5lat razem, który jechał z kuzynem, mieli wypadek, chłopak Sis stracił nogę, a kuzyn przez rok chodził w gorsecie na kręgosłup i śrubami w nodze. mój drugi kolega też stracił nogę- wpadł pod TIRa- dobrze że nie życie.... nie życzę nikomu przechodzić tego, co przechodziła moja Sis. a co jest najgorsze? najpierw z ówczesnym facetem musieliśmy przytrzymywać tą pogruchotaną nogę, musiałam powiedzieć o tym mojej Sis i jego rodzicom i decyzję o amputacji musiałam podjąć ja z facetem, bo ojciec chłopaka nie potrafił, a nie było czasu na zastanawiania... koszmarne uczucia... Cytat:
a mnie się podobają tylko karmelowe mnie się nie bardzo podobają:/ no i nie napisałaś cenyCytat:
ja osobiście bym nie chciała, ale gdyby zdarzyła się sytuacja, że z jakiś powodów nie miałabym pracy nie widziałabym nic zdrożnego w tym żeby mnie utrzymywał mój mąż. albo ja jego. Cytat:
chociaż zdarzyło mi się że było zielone, przejeżdżałam powoli, a facet skręcając w prawo na strzałce widząc mnie (widziałam, że się patrzy) po prostu we mnie wjechał!!!!! paranoja!!!! Cytat:
![]() Cytat:
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||||||
|
|
|
#4044 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4045 | |||
|
moderatorka też wizażanka
|
Cytat:
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28403212]KOMU? http://allegro.pl/show_item.php?item=1739628945 Jest tylko 5 szt! [/QUOTE] Ojej... Cytat:
![]() Cytat:
![]() I zaraz przyjedzie mój współlokator ze swoim przystojnym bratem, zostaje na 3 dni. Turururrruuu.....
|
|||
|
|
|
#4046 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Ineso - byłam jeszcze ze dwa razy ale już nie było. Wyślę Ci $$ na konto ![]() Też bym się czuła źle nie mając niezależności finansowej. I przyznaję, że dość krzywo (to trochę złe słowo, dziwi mnie to po prostu) patrzę na kobiety, które nie mają absolutnie żadnej ambicji rozwijania się w tym kierunku, i chcą tylko siedzieć w domu i być utrzymywane. Wiem, że każdemu według potrzeb, ale jednak dla mnie to jest jakieś takie...pójście na łatwiznę zresztą wiadomo, że teraz związki się rozpadają po 5, 8, 12 latach. Taka kobieta bez żadnej przeszłości zawodowej praktycznie nie ma już później szans na dobrą pracę...Ale jeżeli mam w swoim otoczeniu kogoś takiego to nic nie mówię. |
|
|
|
|
#4047 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Większość osób, które znam i miały z nimi styczność, strasznie na nie narzekały... Cytat:
Jak on sobie teraz radzi? Ile byli potem razem?No Ty jeszcze nie skończyłaś
|
|
|
#4048 |
|
moderatorka też wizażanka
|
U mnie pod blokiem policja, straż graniczna i kontrola skarbowa w kominiarkach przetrzepują dwa samochody. Jak w jakimś filmie kryminalnym.
|
|
|
|
#4049 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Otworzą kiedyś mojego rzęcha, a tam pół zamówienia z wyspy, pół kawowego z 1000 smaków, kilka par majtek i szminek.... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.

). Sprzedają za prawie 40 zł, a naprawdę kosztuje 5 funtów
podczas gdy Beuty Blendera można mieć, kupując w pakiecie, za 60 zł, a jeden kosztuje ok. 25 funtów.

Jak on sobie teraz radzi? Ile byli potem razem?