Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-28, 13:13   #2371
Gipssis
Wtajemniczenie

Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II

Z wszystkim sie tu zgodze co napisalyscie,a ja jeszcze dodam,ze na mnie jak plachta na byka dziala tekst: Co Ty masz takiego wielkiego do roboty,przeciez dzieci nie masz....albo:Po czym Ty taka mozesz byc zmeczona,przeciez dzieci nie masz.... Nosz we mnie sie gotuje. Czy tylko matki maja zmeczenie na wylacznosc???A siedzenie przy dziecku tylko godne pochwaly???
Wnioski takie,ze posiadanie dzieci do przyjemnych nie naleza,a umartwiac to ja sie wole w inny sposob

Apsiku-na kulturalne klachy i kawke zapraszam do siebie! Reszte dziolch tez

Edytowane przez Gipssis
Czas edycji: 2011-07-28 o 13:21
Gipssis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 13:17   #2372
Rilla82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gipssis Pokaż wiadomość

Już mówiłam, że uwielbiam Twój język (). Całe szczęście, że liznęłam ciutkę niemieckiego, bo inaczej pewnie bym nie mogła docenić uroków ślunskiego.
Na klachy też oczywiście zapraszam.
Rilla82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 13:24   #2373
Gipssis
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Rilla82 Pokaż wiadomość
Już mówiłam, że uwielbiam Twój język (). Całe szczęście, że liznęłam ciutkę niemieckiego, bo inaczej pewnie bym nie mogła docenić uroków ślunskiego.
Oo Jesssuu,richtik,wielo z Wos moze nie kumoc o co lazi.
Stary 2011-07-28, 13:58   #2374
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Ja bym tak hurtem tych dzieciatych nie potępiała - jednak w większości ludzie chcą mieć dzieci, nie rozważają tego racjonalnie (czy mnie stać, czy mam warunki, czy nie chciałabym zainwestować w siebie) - gdyby tak było, połowy ludzkości by nie było A są i takie, którym udaje się łączyć wychowanie dzieci, naukę albo prace, i pasje (zazwyczaj stoi za tym pomoc rodziny i/albo kasa). Niech się rozmnażają, tylko z daleka ode mnie z mądrościami i przekonywaniem, że dziecko to największy dopust boży...
VI4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 14:51   #2375
Gipssis
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez VI4 Pokaż wiadomość
Ja bym tak hurtem tych dzieciatych nie potępiała - jednak w większości ludzie chcą mieć dzieci, nie rozważają tego racjonalnie (czy mnie stać, czy mam warunki, czy nie chciałabym zainwestować w siebie) - gdyby tak było, połowy ludzkości by nie było A są i takie, którym udaje się łączyć wychowanie dzieci, naukę albo prace, i pasje (zazwyczaj stoi za tym pomoc rodziny i/albo kasa). Niech się rozmnażają, tylko z daleka ode mnie z mądrościami i przekonywaniem, że dziecko to największy dopust boży...
A wiesz,ze mnie by to wcale nie przeszkadzalo gdyby polowy ludzkosci nie bylo! Polowy debili mniej-co za raj

Bylo slonce i sie zmylo U mnie jest wlasnie oberwanie chmury
Stary 2011-07-28, 15:47   #2376
nafnaf
Zadomowienie

Cześć i czołem
Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
gaz to fajna sprawa, juz sama obecnosc w kieszeni poprawia samopoczucie chociaz swoja droga dobrze by bylo sie nauczyc kilku profesjonalnych chwytow jakies kung-fu, coby ewentualnemu dziadowi wyrwac jaja z korzeniami
Ja też z gazem czuję się pewniej Często nawet nie noszę go w kieszeni, ale po prostu w łapce - lepiej dmuchać na zimne
Cytat:
a oferte na Czarnogore na meila klik
milego dnia
Widziałam Niestety, jak się wczytać w warunki, to tak naprawdę wychodzi sporo drożej, bo każą doliczać jeszcze jakieś dodatkowe opłaty
Cytat:
Ja to się przyznam do czego innego. Uważam, że miłość do dziecka nie jest niczym nadzwyczajnym - bo to biologia. Kochać obcego człowieka - to jest coś...

Cytat:
tzw Jelonki? kiedyś się tam zaplątałam - w okolicy, bo od środka nie widziałam tych domków. Z daleka wygląda urokliwie, formą ciut podchodzi pod amerykańskie miasteczka akademickie...ale fakt, w środku to może być syf:/
Tak, Jelonki Co do syfu, to nawet jest to dość odpowiednie słowo na warunki tam panujące Teraz się dziwię, że tam aż rok wytrzymałam, ale wtedy razem z moją współlokatorką byłyśmy kompletnymi sierotami życiowymi, w dodatku trochę zagubionymi w tak wielkim mieście, i nie potrafiłyśmy się jakoś zebrać i poszukać czegoś lepszego
Cytat:

VI4-..Kochać obcego człowieka - to jest coś...-bardzo madre Jesli kiedykolwiek mialabym sie zdecydowac na dziecko to chcialabym adoptowac-wlasnie wychodze z zalozenia,ze jest tyle niechcianych i niekochanych dzieci. I szlag mnie trafia,ze rodzina zastepcza moze byc para gejow,a nie moze byc para,ktora zyje w konkubinacie Az sie we mnie gotuje.....
Mam dokładnie taki sam pogląd Jeśli kiedykolwiek dziecko - to adoptowane, bo mnóstwo jest takich nieszczęśliwych i niechcianych dzieci, którym można byłoby pomóc. Dużo osób twierdzi, że wolałoby mieć swoje własne, biologiczne dziecko ze względu na możliwość przekazania dalej własnych genów czy też przedłużenia linii swojego rodu. Do mnie nigdy nie trafiały takie argumenty Może mam kiepskie geny i one tak same z siebie już się nie chcą powielać
Cytat:
Lou-fajna oferta Czarnogory,ale ja jednak jestem za opcja jechania na wlasna reke. A Wy jak tam spakowane??? Jedziecie autkiem,czy pociagiem? Pewnie juz pisalyscie to ,ale moj Alzhaimer nie pozwala mi sobie tego przypomniec
Nie no, wiadomo - opcja pojechania na własną rękę nieporównywalnie fajniejsza, niż taka zorganizowana wycieczka Przynajmniej dla mnie Cieszę się, że na taki pomysł wpadłaś
Z tego, co pamietam, Dziewczyny jadą pociągiem
Cytat:
Ja natomiast, jako że jestem sparowana, odnoszę wrażenie, że patrzą na nas jak na lekkoduchów i imprezowiczów, którzy zapewne obalają codziennie flaszkę i nie potrafią się wreszcie ustatkować.
Ja bym chyba mogła tak przez większosć życia... Imprezować i lekkoduchować Ustatkowanie się brzmi nudno
Cytat:
Mnie dziś z rana naszła jakaś potrzeba artystycznego wyrazu. Znalazłam w szafie kawałek takiej trochę kiczowatej naklejki witrażowej i "upiększyłam" stary, zdezelowany stolik i kawałek okna kuchennego. Poniżej efekt.
Stolik - cud, miód i orzeszki Okno też super
Cytat:

Cytat:
Cytat:
A klachy to plotki? Musiałam wygoglować, bo myślałam, że to coś do jedzenia Ale richtik załapałam Bardzo fajnie godosz
Gip, a Ty jesteś taka śląska dzioucha z urodzenia?

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
And it all begins where it ends
24VII2012
Almost unreal

Edytowane przez nafnaf
Czas edycji: 2011-07-28 o 15:54
nafnaf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 16:28   #2377
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293
Konto usunięte

dzieciowe temety
czekam na agenta, odezwe sie pozniej
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-28, 16:31   #2378
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
Kochać obcego człowieka - to jest coś...
ja kocham wszystkich ludzi...
pod warunkiem, ze sa w miare komunikatywni, czyli powedzmy od 13-tego roku zycia w gore

matko, nie mam sily czytac, zlazilam sie jak kto gupi
zupelnie nie mam poczucia uplywajacego czasu, a pozniej musze latac wte i wewte kasowac kolejna partie biletow postojowych:/

zaniu, jak Ci idzie szykowanie, spakowalas sie juz?
ja nawet jeszcze nie wiem co zabiore, nadmorska pogoda to istna loteria, a ja jak zwykle dochodze do wniosku, ze nie mam sie w co ubrac

sure. fine. whatever.

LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 16:32   #2379
Jula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez VI4
Ja bym tak hurtem tych dzieciatych nie potępiała - jednak w większości ludzie chcą mieć dzieci, nie rozważają tego racjonalnie (czy mnie stać, czy mam warunki, czy nie chciałabym zainwestować w siebie) - gdyby tak było, połowy ludzkości by nie było
Kiedyś czytałam w mądrej książce, że natura wcale nie faworyzuje ludzi bardziej inteligentnych. Oni za bardzo myślą, kombinują, kalkulują. W życiu chodzi o działanie, a rozród jest podstawowym celem. Zatem jednostki bardziej inteligentne umierają bezdzietnie i nie przekazują swego "geniuszu" dalej )))

Rilla, stolik boski!

Dziś u fryzjera dowiedziałam się, że moja kumpela z podstawówki znowu jest w ciąży. Pierwsze urodziła jako 17tolatka, drugie 2-3 lata temu i chciała mieć trzecie (trzecie!!!!!) dziecko, a będzie mieć... bliźniaki. Dla mnie to jakaś masakra.

/T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/

Jula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 16:45   #2380
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jula Pokaż wiadomość
Oni za bardzo myślą, kombinują, kalkulują.
Dodam, ze mysla nie tylko o sobie, moze o innych nawet bardziej. Potrafia przewidywac, obserwowac otoczenie, wyciagac logiczne wnioski, ale tez lepiej radza sobie z emocjami,a jak sobie nie radza to zazyczaj sa tego swiadomi. Powyzsze cechy nie wystepuja u np. tzw patolodzixow, zazwyczaj nie uzywajacych zabezpieczen i ochoczo sie rozmnazajacych...jak kroliki.
Po czym przekazuja swoje cudne wzorce jakiemus Alankowi czy jakiejs Dzesice dalej, coby w swiat zaniesli. I nikt nie widzi problemu

Wiecie wczoraj dowiedzialam sie z telewizji (przy okazji tematu, o ktorym nawet nie chce mi sie wspominac), ze istnieje nowy gatunek zwierzecia uwaga PIES LANCUCHOWY Polska to jednak patologiczny kraj...

sure. fine. whatever.

Edytowane przez LouLou25
Czas edycji: 2011-07-28 o 16:52
LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 16:54   #2381
Alvesta
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie dziś z rana naszła jakaś potrzeba artystycznego wyrazu. Znalazłam w szafie kawałek takiej trochę kiczowatej naklejki witrażowej i "upiększyłam" stary, zdezelowany stolik i kawałek okna kuchennego. Poniżej efekt.
fajnie wyszło, szczególnie stolik
Cytat:
liznęła ciutkę niemieckiego
Cytat:
jesssuu właśnie nie kumam
Cytat:
Kiedyś czytałam w mądrej książce, że natura wcale nie faworyzuje ludzi bardziej inteligentnych. Oni za bardzo myślą, kombinują, kalkulują. W życiu chodzi o działanie, a rozród jest podstawowym celem. Zatem jednostki bardziej inteligentne umierają bezdzietnie i nie przekazują swego "geniuszu" dalej )))

Rilla, stolik boski!

Dziś u fryzjera dowiedziałam się, że moja kumpela z podstawówki znowu jest w ciąży. Pierwsze urodziła jako 17tolatka, drugie 2-3 lata temu i chciała mieć trzecie (trzecie!!!!!) dziecko, a będzie mieć... bliźniaki. Dla mnie to jakaś masakra.
uuu, odważna

znaczy się nasz geniusz zmarnuje ?

Edytowane przez Alvesta
Czas edycji: 2011-07-28 o 16:55
Alvesta jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-28, 17:09   #2382
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Cytat:
A wiesz,ze mnie by to wcale nie przeszkadzalo gdyby polowy ludzkosci nie bylo! Polowy debili mniej-co za raj

Bylo slonce i sie zmylo U mnie jest wlasnie oberwanie chmury
No, tu ja się zgadzam - tylko rozmnażają się na potęgę ci, którzy nie powinni - patologia, biedota...Ale zgadzam się - ludzi jest po prostu za dużo. W Warszawie zwłaszcza mi to przeszkadzało, tu na szczęście jest ich mniej...

Cytat:
ja kocham wszystkich ludzi...
pod warunkiem, ze sa w miare komunikatywni, czyli powedzmy od 13-tego roku zycia w gore
eee, no mi chodzi o ciut inne kochanie

A dziś widziałam scenkę - tata z westie na smyczy, dzieciak ok 6 - 7 lat, przed cukiernią - w środku prawdopodobnie mama. No i pies szczeka i się wyrywa - do niej widać. A szczeniak (tzn dzieciak) psu klapa. Jak bym sprzedała kopa szczylowi, to by się nauczył, że się psa nie bije...

Cytat:
troszkę to chyba naciągane, bo byśmy już dawno wrócili do epoki kamienia łupanego Ale coś w tym jest...
Stary 2011-07-28, 17:31   #2383
Cindy28
Lux Mundi

A u mnie ani pogody, ani nastroju ;/
Jeszcze liczyłam na to, że wyjaśnię dziś pewną bardzo ważną dla mnie sprawę, a tutaj nie ruszyłam się ani na milimetr;/
Wiem, że nie nic nie wiem- nadal

Emilko - próbki doszły, dziękuję Ci bardzo
Będę później wąchać, to podzielę się wrażeniami
A przesyłka do Ciebie pójdzie jutro.

Rilla- zakochałam się w stoliku

Gipssis- myślałam, że klachy, to flachy
I się zaczęłam zastanawiać co będziemy pić do tej kawy i doszłam w końcu do wniosku, że whisky i zarzucimy Irish coffee

Lou, Zania- życzę weny przy doborze garderoby i małych walizek

Naf- dla mnie Yelonki kojarzą się nieodłącznie z tym ==> http://www.youtube.com/watch?v=cW8RuneGyO4
Stary, dobry hip-hop,... A dziś? JP, dzi.wki, hajs i płyty pod komerchę- nóż się w kieszeni otwiera

A co do zwierząt- w Szczecinku wczoraj znalezioną podpaloną sukę żyje, ale wygląda tragicznie... Nie rozumiem czegoś takiego w takich przypadkach jestem za kodeksem Hammurabiego!

http://temat.net/aktualnosci/8804/Po...e%29-?strona=2

Edytowane przez Cindy28
Czas edycji: 2011-07-28 o 17:35
Cindy28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 18:11   #2384
Gipssis
Wtajemniczenie

Naf-Jo zech jest hanyska łod urodzenia A poza tym po mojej smierci bedzie mi wszystko jedno,czy zostana po mnie moje geny,czy proch.Wiec tez mam takie podejscie jak i Ty A wolalabym za zycia zrobic cos znacznie lepszego niz pozostawienie swoich genow

Lou-nawt mi nie przypominaj o tym Psie Łancuchowym Czyzbysmy te same widomosci ogladaly? Bo we mnie tez sie zagotowalo.

Cindusia-spragnionej flacha na mysli?
Stary 2011-07-28, 18:31   #2385
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Cytat:
Napisane przez Cindy28 Pokaż wiadomość
Emilko - próbki doszły, dziękuję Ci bardzo
Będę później wąchać, to podzielę się wrażeniami
A przesyłka do Ciebie pójdzie jutro.

A co do zwierząt- w Szczecinku wczoraj znalezioną podpaloną sukę żyje, ale wygląda tragicznie... Nie rozumiem czegoś takiego w takich przypadkach jestem za kodeksem Hammurabiego!

http://temat.net/aktualnosci/8804/Po...e%29-?strona=2
Mam nadzieję, że Ci się coś spodoba

Ja też nie rozumiem - ale za coś takiego bym strzelała w łeb. Jeśli ktoś podpalił psa, to nie ma dla niego żadnych szans - moim zdaniem to wynaturzenie tak ogromne, że trzeba zapobiegać - i usuwać takie jednostki, bo moment, a podpali człowieka...niestety, zbyt pobłażliwe prawo na takie rzeczy. I pomijając cierpienie zwierzęcia - to przecież pierwsze objawy, że ktoś jest niebezpiecznym psychopatą. Za torturowanie zwierząt - na 20 lat do kamieniołomu...
Stary 2011-07-28, 18:42   #2386
jiuna
Wtajemniczenie

Cytat:
Z wszystkim sie tu zgodze co napisalyscie,a ja jeszcze dodam,ze na mnie jak plachta na byka dziala tekst: Co Ty masz takiego wielkiego do roboty,przeciez dzieci nie masz....albo:Po czym Ty taka mozesz byc zmeczona,przeciez dzieci nie masz.... Nosz we mnie sie gotuje. Czy tylko matki maja zmeczenie na wylacznosc???A siedzenie przy dziecku tylko godne pochwaly???
Wnioski takie,ze posiadanie dzieci do przyjemnych nie naleza,a umartwiac to ja sie wole w inny sposob
bo jak się dzieci nie ma to jest raj na ziemi prasuje się samo, sprzata się samo, do pracy nie trzeba chodzić, nawet kot mniej leje do kuwety

Cytat:
Hehe, ludzie rzadko się przyznają, że dzieci jednak fajne nie są. Mnie zawsze cieszą takie historie

Hehe, nie cierpię tych rymowanych tytułów!!!! Zwłaszcza śłitaśnych i mamusiowych, bleh!!
rymowanki są superaśne
jak widzę koleżanki które wzdychają że ja ich nie zrozumiem bo nie mam dzieciaka to mam ochotę powiedzieć że trzeba było najpierw pomyśleć głową a nie jajnikami to by teraz takie rozżalone nie były
jiuna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 18:50   #2387
zania
Matka buldoga

[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;28412383]
dzieciowe temety
czekam na agenta, odezwe sie pozniej [/QUOTE]
Agent - ten od jachtu?

Cytat:
zaniu, jak Ci idzie szykowanie, spakowalas sie juz?
ja nawet jeszcze nie wiem co zabiore, nadmorska pogoda to istna loteria, a ja jak zwykle dochodze do wniosku, ze nie mam sie w co ubrac
A gdzie tam nadal jestem w proszku, w lesie itp itd etc Na razie zrobilam liste, potwornie dluga, a jak pokazalam ja mamie, to sie zlapala za glowe
Mowilam ci, jedzmy zagramanice tam nie mialabys problemu co zabrac, jeno kuse topy i szorty + bikini
No a nasze morze potrafi byc kaprysne, trzeba brac prawie wszystko

Cytat:
Ja też nie rozumiem - ale za coś takiego bym strzelała w łeb. Jeśli ktoś podpalił psa, to nie ma dla niego żadnych szans - moim zdaniem to wynaturzenie tak ogromne, że trzeba zapobiegać - i usuwać takie jednostki, bo moment, a podpali człowieka...niestety, zbyt pobłażliwe prawo na takie rzeczy. I pomijając cierpienie zwierzęcia - to przecież pierwsze objawy, że ktoś jest niebezpiecznym psychopatą. Za torturowanie zwierząt - na 20 lat do kamieniołomu...
A ja bym byla za opcja oko za oko. Podpaliles skur...lu psa, to podpalmy ciebie, abys poczul to co pies.
Podobnie z gwalcicielami. Zgwalciles, wiec odetniemy ci tego kutasa, abys nikogo wiecej juz nie skrzywdzil.
Polskie prawo jest zbyt lagodne. I szkoda, ze nie ma kary smierci.
Stary 2011-07-28, 18:54   #2388
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:

Cindusia-spragnionej flacha na mysli?
Żebyś wiedziała
Najlepiej czysta cysterną dobrze schłodzonego SmirnoFFa + tańcami w Waszym towarzystwie nie pogardzę NIGDY

Emilko
- ja również uważam, że polskie prawo w kwestii znęcania się nad zwierzętami jest po prostu bezsilne ;/ Zarówno organy ustawodawcze jak i wykonawcze tak na prawdę nic nie robią- upomnienie, mandat i tyle. Czasem nawet tego nie ma Jakby jeden z drugim musiał zapłacić konkretną kasę, został napiętnowany w tv + miał do odrobienia 1000 godzin w czynie społecznym ,to by popamiętał ;/ społeczeństwo hoduje żmije na własnej piersi
ŻAL.PL
Stary 2011-07-28, 19:02   #2389
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Cytat:
Napisane przez jiuna Pokaż wiadomość
bo jak się dzieci nie ma to jest raj na ziemi prasuje się samo, sprzata się samo, do pracy nie trzeba chodzić, nawet kot mniej leje do kuwety

rymowanki są superaśne
jak widzę koleżanki które wzdychają że ja ich nie zrozumiem bo nie mam dzieciaka to mam ochotę powiedzieć że trzeba było najpierw pomyśleć głową a nie jajnikami to by teraz takie rozżalone nie były
Zgadzam się w całej rozciągłości - się robi koło wzajemnej adoracji w wymyślaniu mamuśkom A z tym kotem, to mnie powaliłaś

Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
A ja bym byla za opcja oko za oko. Podpaliles skur...lu psa, to podpalmy ciebie, abys poczul to co pies.
Podobnie z gwalcicielami. Zgwalciles, wiec odetniemy ci tego kutasa, abys nikogo wiecej juz nie skrzywdzil.
Polskie prawo jest zbyt lagodne. I szkoda, ze nie ma kary smierci.
Zgadzam się zgadzam...Mam nadzieję, że w Szczecinku znajdą chuja i mu urządzą wpie....dol. Taki solidny, żeby mu więcej zdrowie nie pozwoliło nikogo skrzywdzić...

Się pochwalę - znalazłam na allegro chance edp za 195 pln, sprawdzony sprzedawca - klikłam...no, ale więcej chciejstw nie mam póki co Będzie szósty flakonik do kolekcji, żeby okrągła liczba była...

Oglądałam Kilera - i mnie (po raz enty) rozwaliło:

"- zarżnąłeś kurę, która znosi złote jaja.
- widzisz Wąski? Urżnąłeś kurze złote jaja". Miodzio
Stary 2011-07-28, 19:33   #2390
Konto usunięte

podpalic psa .... nosz kuuurwa.... slow brak
oko za oko to dobra regula....

Cytat:
Agent - ten od jachtu?
ee tamten sie nie odezwal i dobrze
ale inni sie odzywaja
jachta nie kupuje ino chalupe chce sprzedac bo od 1,5 roku stoi pusta, a wiem ze w te rejony juz nie wroce (nie jestem ze tak powiem w swoim zwyklym miejscu nadawania )
2 dni latalam z wkretarka, drabinami, mlotkami, i innymi typowo babskimi przyrzadami ale zrobilam to co chcialam
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 19:55   #2391
bridgeta
Zadomowienie

Na poprawę humoru:
http://www.youtube.com/watch?v=oJ4q7Lgyzio

Choć u mnie dzisiaj humor super, mimo niesprzyjających warunków pogodowych. Pojutrze przeprowadzka
Zgodnie z obietnicą powiem coś więcej - będę mieszkała sobie w 3 pokojowym mieszkanku tylko za czynsz i oplaty! Zatem zapraszam do grodu Kopernika!

Jak tam stoją nasze plany zlotowe? Nie jestem ostatnio na bieżąco.
Poza tym powiem wam jedno - zmiany są zaje*iste! Nie jest łatwo, ale ani trochę nie żałuję. W pracy jakoś się układy, po mieście jeżdżę już prawie bez pomocy planu

Everyone I know is getting married or pregnant.
I'm just getting awesome.
bridgeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 19:58   #2392
Rilla82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bridgeta Pokaż wiadomość
Na poprawę humoru:
http://www.youtube.com/watch?v=oJ4q7Lgyzio

Choć u mnie dzisiaj humor super, mimo niesprzyjających warunków pogodowych. Pojutrze przeprowadzka
Zgodnie z obietnicą powiem coś więcej - będę mieszkała sobie w 3 pokojowym mieszkanku tylko za czynsz i oplaty! Zatem zapraszam do grodu Kopernika!

Jak tam stoją nasze plany zlotowe? Nie jestem ostatnio na bieżąco.
Poza tym powiem wam jedno - zmiany są zaje*iste! Nie jest łatwo, ale ani trochę nie żałuję. W pracy jakoś się układy, po mieście jeżdżę już prawie bez pomocy planu
No to rewelka A gdzie takie mieszkanie ustrzeliłaś?
Stary 2011-07-28, 19:59   #2393
nafnaf
Zadomowienie

Cytat:
Naf- dla mnie Yelonki kojarzą się nieodłącznie z tym ==> http://www.youtube.com/watch?v=cW8RuneGyO4
Stary, dobry hip-hop,... A dziś? JP, dzi.wki, hajs i płyty pod komerchę- nóż się w kieszeni otwiera [/url]
Nie znałam tego O kurczę, to tam takie hiphopowe towary chodziły po tych Yelonkach? Szkoda, że nie trafiłam na żadnego
Cytat:
Naf-Jo zech jest hanyska łod urodzenia

Na kolejny zlocie ja poproszę dłuuuugą przemowę w Twoim wykonaniu po ślunsku Jakiś toast np. może być Ale się fajnie to czyta, i słucha pewnie też
Znalazłam kiedyś na wikipedii hanyską definicję hanysa - leci tak: uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
Zrozumiałam z tego może z dziesięć słów
Cytat:
A poza tym po mojej smierci bedzie mi wszystko jedno,czy zostana po mnie moje geny,czy proch.Wiec tez mam takie podejscie jak i Ty A wolalabym za zycia zrobic cos znacznie lepszego niz pozostawienie swoich genow
Dokładnie tak samo myślę Przekazywanie swoich genów mam w głębokim poważaniu, a jeśli chodzi o ciało po śmierci - najchętniej przeznaczyłabym je na transplantację narządów dla potrzebujących (ofkors, jeśli te moje narządy by się jeszcze nadawały do czegokolwiek) Od dłuższego czasu noszę przy sobie Oświadczenie Woli i pochwalę się, że nawet parę osób udało mi się zainteresować tą inicjatywą
Cytat:
Żebyś wiedziała
Najlepiej czysta cysterną dobrze schłodzonego SmirnoFFa + tańcami w Waszym towarzystwie nie pogardzę NIGDY
O tak, tańce, hulanki swawole, ale by było świetnie
Cytat:
Się pochwalę - znalazłam na allegro chance edp za 195 pln, sprawdzony sprzedawca - klikłam...no, ale więcej chciejstw nie mam póki co Będzie szósty flakonik do kolekcji, żeby okrągła liczba była...
A za mną ostatnio chodzi jakiś zapach taki letni i optymistyczny, ale żeby koniecznie była w nim porzeczka Miałam kiedyś to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-club-edp.html i bardzo mi się podobało Podobno to jest podróbka jakichś perfum z górnej półki, ale nie wiem, jakich... Dziewczyny - perfumoholiczki, czy jest możliwość, że po tych nutach zapachowych dałoby się dojść do tego, jaki jest ten oryginał?
Opis jest taki: Wyrafinowana zmysłowa kompozycja owocowo - kwiatowa, bazująca na czarnej porzeczce, nektarynce i kwiecie klementynki. Wspaniale komponuje się z wonią orchidei i kwiatu pomarańczy. Piżmo, ambra i nuty drzewne tworzą z tej kompozycji wyjątkową woń. Jakbym wiedziała, co to za pachnidło, to pewnie skusiłąbym się i zamówiła po raz pierwszy w życiu odleweczkę

Jeśli chodzi o tego biednego psa, to artykułu nawet nie otwierałam, ale i tak się domyślam, jak to wygląda Powiem tylko tyle, że takim ch... om za takie coś bez najmniejszej litości porozwalałabym ich chore łby.

Bridgeta, gratuluję z całego serca Aż mi się lżej na duszy robi, jak czytam takie optymistyczne wieści
A ten Pis Factor - genialny

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
24VII2012
Almost unreal

Edytowane przez nafnaf
Czas edycji: 2011-07-28 o 20:04

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-28, 20:03   #2394
Rilla82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafnaf Pokaż wiadomość
Znalazłam kiedyś na wikipedii hanyską definicję hanysa - leci tak: uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
Fajna definicja,wydaje mi się, że zrozumiałam wszystko, może płynie gdzieś tam we mnie hanyska krew A tak w ogóle dialekty i języki to mój konik (do niczego innego się zresztą za specjalnie nie nadaję )

Edytowane przez Rilla82
Czas edycji: 2011-07-28 o 20:06
Stary 2011-07-28, 20:09   #2395
bridgeta
Zadomowienie

Cytat:
No to rewelka A gdzie takie mieszkanie ustrzeliłaś?
Wyszło przypadkiem, po znajomości. Pierwszy raz w życiu taki fuks mi się zdarzył!

Everyone I know is getting married or pregnant.
I'm just getting awesome.
bridgeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 20:16   #2396
Konto usunięte

Cytat:
Zrozumiałam z tego może z dziesięć słów
zaczelam to czytac na glos- nie potrafie niektorych slow wymowic, ale panimaju jakies 90%, tzn tak mi sie wydaje

Bridgeta-SUPER!!!! oby tak dalej
Stary 2011-07-28, 20:19   #2397
nafnaf
Zadomowienie

[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;28417740]zaczelam to czytac na glos- nie potrafie niektorych slow wymowic, ale panimaju jakies 90%, tzn tak mi sie wydaje [/QUOTE]
Jakby nam Gipssis to przeczytała na głos, to wtedy byśmy pewnie dopiero wymiękły
Zobaczcie sobie jeszcze to:
http://fastfoodeaters.blogspot.com/2...a-hanysow.html
Galoty od owerola dlo dziouszek

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
24VII2012
Almost unreal

Edytowane przez nafnaf
Czas edycji: 2011-07-28 o 20:26
Stary 2011-07-28, 20:29   #2398
zania
Matka buldoga

Cytat:

A za mną ostatnio chodzi jakiś zapach taki letni i optymistyczny, ale żeby koniecznie była w nim porzeczka Miałam kiedyś to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-club-edp.html i bardzo mi się podobało Podobno to jest podróbka jakichś perfum z górnej półki, ale nie wiem, jakich... Dziewczyny - perfumoholiczki, czy jest możliwość, że po tych nutach zapachowych dałoby się dojść do tego, jaki jest ten oryginał?
Opis jest taki: Wyrafinowana zmysłowa kompozycja owocowo - kwiatowa, bazująca na czarnej porzeczce, nektarynce i kwiecie klementynki. Wspaniale komponuje się z wonią orchidei i kwiatu pomarańczy. Piżmo, ambra i nuty drzewne tworzą z tej kompozycji wyjątkową woń. Jakbym wiedziała, co to za pachnidło, to pewnie skusiłąbym się i zamówiła po raz pierwszy w życiu odleweczkę
Mowisz i masz To Paris Hilton Can Can KLIK

[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;28416560]
2 dni latalam z wkretarka, drabinami, mlotkami, i innymi typowo babskimi przyrzadami ale zrobilam to co chcialam[/QUOTE]
A co zrobilas?

Brid, gratulacje
I jesli pytanie nie jest zbyt wscibskie, to czy mozesz mi powiedziec jaki masz metraz i ile placisz za czynsz. Mam takie samo mieszkanko (tzn sugerujac sie pokojami) i chce porownac koszty.
Jesli nie tu, to moze na PW.
Stary 2011-07-28, 20:35   #2399
nafnaf
Zadomowienie

Cytat:
Mowisz i masz To Paris Hilton Can Can KLIK
O nie mogę, zaniu, ale z Ciebie błyskawica Super, dzięki ogromne Myślałam, że to może jakieś snobistyczne Diory czy tam inne Guerlainy, a tutaj Haris Pilton takie cóś wykoncypowała Muszę je gdzieś w realu namierzyć i se niuchnąć

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
24VII2012
Almost unreal
Stary 2011-07-28, 20:38   #2400
Konto usunięte

Cytat:
Jakby nam Gipssis to przeczytała na głos, to wtedy byśmy pewnie dopiero wymiękły
Zobaczcie sobie jeszcze to:
http://fastfoodeaters.blogspot.com/2...a-hanysow.html
Galoty od owerola dlo dziouszek
ale beka

Cytat:

A co zrobilas?
pozawieszalam to i owo i naprawilam drwi przesuwane do sypialni- 2 chuopow nie dalo rady a ja dalam , papraki jakies
zawsze cholery sie zacinlay gdzies posrodku- trzeba je bylo zrwonowazyc -ot i cala folozofia
Im simply the best
a w tzn miedzyczasie czatuje i przegladam tutejszy rynek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości