|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2371 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II
Z wszystkim sie tu zgodze co napisalyscie,a ja jeszcze dodam,ze na mnie jak plachta na byka dziala tekst: Co Ty masz takiego wielkiego do roboty,przeciez dzieci nie masz....albo:Po czym Ty taka mozesz byc zmeczona,przeciez dzieci nie masz.... Nosz
![]() Wnioski takie,ze posiadanie dzieci do przyjemnych nie naleza,a umartwiac to ja sie wole w inny sposob ![]() Apsiku-na kulturalne ![]() ![]()
Wolę byc niedoskonałą wersją samej siebie,niż najlepszą kopią kogoś innego.Bo lepiej zaliczać sie do niektórych niż do wszystkich ![]() Życie to nie konkurs na złożenie najzdrowszego ciała w grobie ![]() Edytowane przez Gipssis Czas edycji: 2011-07-28 o 13:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2372 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2373 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Wolę byc niedoskonałą wersją samej siebie,niż najlepszą kopią kogoś innego.Bo lepiej zaliczać sie do niektórych niż do wszystkich ![]() Życie to nie konkurs na złożenie najzdrowszego ciała w grobie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2374 |
Zakorzenienie
|
Ja bym tak hurtem tych dzieciatych nie potępiała - jednak w większości ludzie chcą mieć dzieci, nie rozważają tego racjonalnie (czy mnie stać, czy mam warunki, czy nie chciałabym zainwestować w siebie) - gdyby tak było, połowy ludzkości by nie było
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2375 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bylo slonce i sie zmylo ![]() ![]()
Wolę byc niedoskonałą wersją samej siebie,niż najlepszą kopią kogoś innego.Bo lepiej zaliczać sie do niektórych niż do wszystkich ![]() Życie to nie konkurs na złożenie najzdrowszego ciała w grobie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2376 | ||||||||||
Zadomowienie
|
Cześć i czołem
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Z tego, co pamietam, Dziewczyny jadą pociągiem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Gip, a Ty jesteś taka śląska dzioucha z urodzenia? ![]() Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-07-28 o 15:54 |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2377 |
Konto usunięte
|
![]() dzieciowe temety ![]() czekam na agenta, odezwe sie pozniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2378 |
Zakorzenienie
|
ja kocham wszystkich ludzi...
pod warunkiem, ze sa w miare komunikatywni, czyli powedzmy od 13-tego roku zycia w gore ![]() matko, nie mam sily czytac, zlazilam sie jak kto gupi ![]() zupelnie nie mam poczucia uplywajacego czasu, a pozniej musze latac wte i wewte kasowac kolejna partie biletow postojowych:/ zaniu, jak Ci idzie szykowanie, spakowalas sie juz? ja nawet jeszcze nie wiem co zabiore, nadmorska pogoda to istna loteria, a ja jak zwykle dochodze do wniosku, ze nie mam sie w co ubrac ![]()
#2379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rilla, stolik boski! ![]() Dziś u fryzjera dowiedziałam się, że moja kumpela z podstawówki znowu jest w ciąży. Pierwsze urodziła jako 17tolatka, drugie 2-3 lata temu i chciała mieć trzecie (trzecie!!!!!) dziecko, a będzie mieć... bliźniaki. Dla mnie to jakaś masakra.
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2380 |
Zakorzenienie
|
Dodam, ze mysla nie tylko o sobie, moze o innych nawet bardziej. Potrafia przewidywac, obserwowac otoczenie, wyciagac logiczne wnioski, ale tez lepiej radza sobie z emocjami,a jak sobie nie radza to zazyczaj sa tego swiadomi. Powyzsze cechy nie wystepuja u np. tzw patolodzixow, zazwyczaj nie uzywajacych zabezpieczen i ochoczo sie rozmnazajacych...jak kroliki.
Po czym przekazuja swoje cudne wzorce jakiemus Alankowi czy jakiejs Dzesice dalej, coby w swiat zaniesli. I nikt nie widzi problemu ![]() Wiecie wczoraj dowiedzialam sie z telewizji (przy okazji tematu, o ktorym nawet nie chce mi sie wspominac), ze istnieje nowy gatunek zwierzecia uwaga PIES LANCUCHOWY ![]()
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-07-28 o 16:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2381 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jesssuu właśnie nie kumam ![]() Cytat:
![]() znaczy się nasz geniusz zmarnuje ? ![]() Edytowane przez Alvesta Czas edycji: 2011-07-28 o 16:55 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2382 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A dziś widziałam scenkę - tata z westie na smyczy, dzieciak ok 6 - 7 lat, przed cukiernią - w środku prawdopodobnie mama. No i pies szczeka i się wyrywa - do niej widać. A szczeniak (tzn dzieciak) psu klapa. Jak bym sprzedała kopa szczylowi, to by się nauczył, że się psa nie bije... Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2383 |
Lux Mundi
|
A u mnie ani pogody, ani nastroju ;/
Jeszcze liczyłam na to, że wyjaśnię dziś pewną bardzo ważną dla mnie sprawę, a tutaj nie ruszyłam się ani na milimetr;/ Wiem, że nie nic nie wiem- nadal ![]() Emilko - próbki doszły, dziękuję Ci bardzo ![]() Będę później wąchać, to podzielę się wrażeniami ![]() A przesyłka do Ciebie pójdzie jutro. Rilla- zakochałam się w stoliku ![]() Gipssis- myślałam, że klachy, to flachy ![]() I się zaczęłam zastanawiać co będziemy pić do tej kawy i doszłam w końcu do wniosku, że whisky i zarzucimy Irish coffee ![]() Lou, Zania- życzę weny przy doborze garderoby i małych walizek ![]() Naf- dla mnie Yelonki kojarzą się nieodłącznie z tym ==> http://www.youtube.com/watch?v=cW8RuneGyO4 Stary, dobry hip-hop,... A dziś? JP, dzi.wki, hajs i płyty pod komerchę- nóż się w kieszeni otwiera ![]() A co do zwierząt- w Szczecinku wczoraj znalezioną podpaloną sukę ![]() ![]() http://temat.net/aktualnosci/8804/Po...e%29-?strona=2
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2011-07-28 o 17:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2384 |
Wtajemniczenie
|
Naf-Jo zech jest hanyska łod urodzenia
![]() ![]() ![]() Lou-nawt mi nie przypominaj o tym Psie Łancuchowym ![]() ![]() Cindusia-spragnionej flacha na mysli? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też nie rozumiem - ale za coś takiego bym strzelała w łeb. Jeśli ktoś podpalił psa, to nie ma dla niego żadnych szans - moim zdaniem to wynaturzenie tak ogromne, że trzeba zapobiegać - i usuwać takie jednostki, bo moment, a podpali człowieka...niestety, zbyt pobłażliwe prawo na takie rzeczy. I pomijając cierpienie zwierzęcia - to przecież pierwsze objawy, że ktoś jest niebezpiecznym psychopatą. Za torturowanie zwierząt - na 20 lat do kamieniołomu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2386 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() jak widzę koleżanki które wzdychają że ja ich nie zrozumiem bo nie mam dzieciaka to mam ochotę powiedzieć że trzeba było najpierw pomyśleć głową a nie jajnikami to by teraz takie rozżalone nie były ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2387 | ||
Matka buldoga
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;28412383]
![]() dzieciowe temety ![]() czekam na agenta, odezwe sie pozniej ![]() Agent - ten od jachtu? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mowilam ci, jedzmy zagramanice ![]() ![]() No a nasze morze potrafi byc kaprysne, trzeba brac prawie wszystko ![]() Cytat:
Podobnie z gwalcicielami. Zgwalciles, wiec odetniemy ci tego kutasa, abys nikogo wiecej juz nie skrzywdzil. Polskie prawo jest zbyt lagodne. I szkoda, ze nie ma kary smierci.
![]() |
#2388 |
Lux Mundi
|
Żebyś wiedziała
![]() Najlepiej czysta ![]() ![]() Emilko - ja również uważam, że polskie prawo w kwestii znęcania się nad zwierzętami jest po prostu bezsilne ;/ Zarówno organy ustawodawcze jak i wykonawcze tak na prawdę nic nie robią- upomnienie, mandat i tyle. Czasem nawet tego nie ma ![]() ![]() ŻAL.PL
![]() |
#2389 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Się pochwalę - znalazłam na allegro chance edp za 195 pln, sprawdzony sprzedawca - klikłam...no, ale więcej chciejstw nie mam póki co ![]() Oglądałam Kilera - i mnie (po raz enty) rozwaliło: "- zarżnąłeś kurę, która znosi złote jaja. - widzisz Wąski? Urżnąłeś kurze złote jaja". Miodzio ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2390 |
Konto usunięte
|
podpalic psa
![]() ![]() oko za oko to dobra regula.... ee tamten sie nie odezwal i dobrze ![]() ![]() ale inni sie odzywaja ![]() jachta nie kupuje ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2391 |
Zadomowienie
|
Na poprawę humoru:
http://www.youtube.com/watch?v=oJ4q7Lgyzio Choć u mnie dzisiaj humor super, mimo niesprzyjających warunków pogodowych. Pojutrze przeprowadzka ![]() Zgodnie z obietnicą powiem coś więcej - będę mieszkała sobie w 3 pokojowym mieszkanku tylko za czynsz i oplaty! Zatem zapraszam do grodu Kopernika! Jak tam stoją nasze plany zlotowe? Nie jestem ostatnio na bieżąco. Poza tym powiem wam jedno - zmiany są zaje*iste! Nie jest łatwo, ale ani trochę nie żałuję. W pracy jakoś się układy, po mieście jeżdżę już prawie bez pomocy planu ![]()
![]() |
#2392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2393 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Na kolejny zlocie ja poproszę dłuuuugą przemowę w Twoim wykonaniu po ślunsku ![]() ![]() ![]() Znalazłam kiedyś na wikipedii hanyską definicję hanysa - leci tak: uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw. Zrozumiałam z tego może z dziesięć słów ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Opis jest taki: Wyrafinowana zmysłowa kompozycja owocowo - kwiatowa, bazująca na czarnej porzeczce, nektarynce i kwiecie klementynki. Wspaniale komponuje się z wonią orchidei i kwiatu pomarańczy. Piżmo, ambra i nuty drzewne tworzą z tej kompozycji wyjątkową woń. Jakbym wiedziała, co to za pachnidło, to pewnie skusiłąbym się i zamówiła po raz pierwszy w życiu odleweczkę ![]() Jeśli chodzi o tego biednego psa, to artykułu nawet nie otwierałam, ale i tak się domyślam, jak to wygląda ![]() Bridgeta, gratuluję z całego serca ![]() ![]() ![]() A ten Pis Factor - genialny ![]() ![]() ![]() Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-07-28 o 20:04 |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Rilla82 Czas edycji: 2011-07-28 o 20:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2395 |
Zadomowienie
|
Wyszło przypadkiem, po znajomości. Pierwszy raz w życiu taki fuks mi się zdarzył!
![]() |
#2396 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Bridgeta-SUPER!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2397 |
Zadomowienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;28417740]zaczelam to czytac na glos-
![]() ![]() Jakby nam Gipssis to przeczytała na głos, to wtedy byśmy pewnie dopiero wymiękły ![]() Zobaczcie sobie jeszcze to: http://fastfoodeaters.blogspot.com/2...a-hanysow.html Galoty od owerola dlo dziouszek ![]() ![]() Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-07-28 o 20:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2398 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;28416560] ![]() ![]() A co zrobilas? ![]() Brid, gratulacje ![]() I jesli pytanie nie jest zbyt wscibskie, to czy mozesz mi powiedziec jaki masz metraz i ile placisz za czynsz. Mam takie samo mieszkanko (tzn sugerujac sie pokojami) i chce porownac koszty. Jesli nie tu, to moze na PW.
![]() |
#2399 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2400 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() pozawieszalam to i owo i naprawilam drwi przesuwane do sypialni- 2 chuopow nie dalo rady a ja dalam ![]() ![]() zawsze cholery sie zacinlay gdzies posrodku- trzeba je bylo zrwonowazyc -ot i cala folozofia ![]() ![]() Im simply the best ![]() a w tzn miedzyczasie czatuje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.