![]() |
#631 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX
Cytat:
śpię wygięta w pół ![]() a ona teraz na spacery i wszędzie w nosidelku ze stelażem ale na jesień już spacerówa ona mi sie podnosi do siedzenia juz, tzn głowę unosi a jak się chwyci za rączki to ładnie siada ale jeszcze nie chce jej męczyć chociaż i tak mi się wydaje, że jak będzie miała 5 msc to będzie siedzieć ![]() a zęby miałam jak skończyłam 4 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja mam dzwigniete tak do pol siedacej pozycji juz od dawna nasza tez sie dzwiga do siadania z lezenia a jak siedzi pol lezaco to jest placz i krecenie ze chce saiedziec ale jeszcze za wczesnie na siadania wogole to sie nei pochwaliłam wam na te moje imieniny to zakupiłam sobie baze silikonową i podkład z soraji liftingujący i mam taaaaaką gładziutka buzię bez ani jednej skazy bosko sie czuje ![]()
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2011-07-28 o 15:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie lubi gondoli i tyle ona lubi ciasnote tak jak w foteliku w gondoli za luzno i nie bedzie w niej lezec i koniec, ryk, marudzenie, beeeeee ja nie spaceruje po kilka godzin wiec spoko max spi 45 minut po kilka razy w dzien i to nie zawsze na dworze a jedynie to jak pojedziemy nad morze czeka nas trasa 400 km ok 8h oczywiscie z przystankami i innymi takimi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#634 |
Zadomowienie
|
Cześć Wam!
India śliczne schody! Ciekawy kolor ![]() Maja masz rację, że Ci nie spieszno do żeniaczki. Szalej! ![]() ![]() Pierwszy raz widziałam coś takiego jak ta wanna z roletą! Super! Ciekawe tylko, jak długo ten mechanizm wytrwa. Mnie się pizzy zachciało. Zaraz polecimy do Lidla chyba ![]() Martuś! A co to za wspaniała sałatka Guci? Proszę o przepis! ![]() Rosi dzięki za dopisanie mnie ![]()
![]() W radości i w smutku mój dom jest w Twoich ramionach ![]() Edytowane przez kitosa Czas edycji: 2011-07-28 o 15:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to niedobrze jak nie lubi gondoli (szkoda było kupowac ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#636 |
Zakorzenienie
|
moja sroczka
![]() ![]()
![]() |
#637 |
Zadomowienie
|
Śliczna, jakie ma wielkie oczęta! Oj będzie nimi kusić, będzie
![]()
#638 |
Wtajemniczenie
|
India piękne schody
![]() Kitosa moja siostra ma taką roletę już kilka lat i nadal sie super sprawuje, tylko że ona ma taką solidna niemiecką. A ja się zdenerwowałam na tża! Przyjechałam z zakupów i postawiłam auto na podwórku pod domem bo musiałam torby wyciągnąć i przytachać je na 2 piętro, rozpakowałam wszystko i zabrałam się za gotowanie, tż przyjechał wszedł na góre i od progu drze się że samochodu nie schowałam do garażu, że mu przeszkadza, nie może przejechać maszynami i nie będzie sie sto razy powtarzał.Noż kurrr... nasze podwórko ma bagatela 800m kwadratowych i mógłby na nim robić wyścigi a to auto stało z boku może z 10min i naprawdę nie przeszkadzało w niczym! Była kłótnia, on udaje że nic się nie stało ale ja z nim nie gadam ![]() A na obiad zrobiłam domowe cheesburgery ![]()
#639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
az 2 miesiące ![]() ja i tak zaluje, ze kupilam ten wozek bo jhest do d.py ![]() trzeba bylo dolozyc i kupic xlandera ale z drugiej strony za chwile kupujemy nową spacerówkę, bo poki co jeszcze z 2 miesiace w tej bedzie a we wrzesniu che kupic nową i juz to samo z fotelikiem ale ona jest slodka ![]() i te włosyyyy masakra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#640 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() uu to sie madzi pogoda nie udala ![]() no kochana .. ja tonie moge za bardzo takich rzeczy jesc ![]() ![]() Cytat:
![]() rozumiem corka w szpitalu to wytlumaczenie ale brak kasy? bez przesady .. ![]() jak bym byla blizej napewno bym wpadla ![]() Cytat:
![]() slodka jest ![]() Kurcze mielismy plan jechac w niedziele do Bostonu na wieloryby i pochodzic troche po miasteczku .. ale wlasnie sprawdzilam daty i niestety w ciagu lata nie ma kursow statkami .. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#641 | |||||
Zadomowienie
|
wróciłam
![]() Cytat:
![]() jakby to powiedziała Mariolka - jaaaaaa PIKOLE!! decyzja ma być po niedzieli bo tyle zajmie tej pani zniesienie kartki do gościa piętro niżej ![]() Cytat:
![]() Ja nie wiem co Wy dziś piłyście czy brałyście, ale teksty macie boskie ![]() Cytat:
![]() India Neska jak u Was świeci to u mnie zgasło ![]() Cytat:
Żeby K. się nie nudził na zajęciach i jednocześnie nie odpowiadał za inne dzieci wykonuje to co wszyscy plius coś dodatkowego Cytat:
![]()
![]() |
#642 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak? Jak? ![]() ![]()
![]() |
#643 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
x lander jest swietny, i tez zaluje ze go nei wzielismy tylko stelaz nie wchodził mi do cienkiego i trza było mniejszy wziasc, teraz mysle ze mogłam go wziasc i sie nei przejmowac teraz juz nie mam po co kupowac x landera spacerówki b mamy wkomplecie spacerówke z jedo czemu za 2 miesiace chcesz kupic nowy fotelik... myslisz ze ola az tak wyrosnie ze do nosidła bedzie za duza? jaki teraz nosicie rozmiar ubranek? oj maaaaa mega wielkie a jeszcze jak sie zdziwi to całkiem jak 5 zł ![]() co do kuszenia to mysle ze tatus przepedzi potencjalnych narzeczonych ![]() Cytat:
![]() Cytat:
laskiiiiiiii ogłaszam konkursa co pierwsze powiedziało moje dziecię!!!!!!
![]() ![]() |
![]() |
#644 |
Wtajemniczenie
|
Kitosa w biedronce kupiłam bułki hamburgerowe i mięso mielone, z mięsa, cebulki i jajka zrobiłam kotlety, usamżyłam, bułki włożyłam na chwilę do piekarnika(lubimy chrupiące). Na ciepłą bułke dałam plasterek sera i kotlet, to wystko na kilka sek do mikrofali(żeby ser sie rozpuścił) na to plaster pomidora i ogórka konserwowego, na koniec polałam keczupem
![]() Anika hmmm może baba? mama? dada?
#645 |
Wtajemniczenie
|
Agatek nie musiałaś mówić ale skoro już powiedziałaś to trudno, aż tak prędko ci nie dadzą skierowania do pracy nie masz się czego bać , az tyle pracy nie ma , a nawet jeśli to przyjmuesz skierowanie idziesz na rozmowe tak jak zawsze normalnie i wtedy wychodzi szydło z worka bo ty mowisz potencjalnemu pracodawcy że jesli mu to nie przeszkadza bo ty aktualnie jesteś w ciąży ale pracę możesz podjąć , że mimo wszystko dla urzędu cąża to nie jest prblem żeby pracę podjąc gwarantuje ci że odrazu powie ci dziękuje a w skierowaniu będzie musiał napisac dlaczego, ale nie masz co fiksować i tak tej pracy nie będzie prędko i nie bierz l4 bo tylko na marne to będzie
zresztą chodzisz się odnotować raz na 3 miesiące wcześniej było raz na miesiąc ale pozmieniali to wszystko anika ale ona poważna jest , słodka pytałaś chyba co tam się wyjaśniło, pisałam przecież kiedyś w klubie jak to wszystko się wyjaśniło, wypadek obopólna wina, wózek już "zemsta' poszła do babki , a ja się czuje ok , ale muszę iść do ortopedy na jakieś badania, prześwietlenia i chcę się starać o odszkodowanie bo jest uszczerbek na zdrowiu na pewno już nie funkcjonuje tak jak kiedyś , he hehe stara jestem a ja sobie jakieś komplikacje wmawiam po upadku india wszystko się ładnie prezentuje , jestem zachwycona u mnie śliczna pogoda az chce sie żyć , szkoda tylko że męża to najchętniej bym ![]() ![]() ![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#646 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje ![]() oo fajnie, że mata przypadła do gustu ![]() [ Agatek nie wiem, ale chyba wtedy jak Cię wezwą do pracy... ja chyba znowu cos przeoczyłam, a co to za praca? Cytat:
![]() dziekuje Cytat:
ale z męża paskuda ![]() ![]() Cytat:
kurcze a w tych stanach to ja bym chociaz tydzien chciała spedzic ![]() Cytat:
![]() oo to bedziesz miała na zajeciach wyzwanie ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- mona to samo nam przyszło do głowy ![]() kasiaherdziekuje mam nadzieje, ze nerwy na meza szybko przejda ![]() anikazapomniałam napisać, mała świetna, a oczetami czaruje ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kasia wiesz co ja sie zatrzymałam na etapie ze zastnawiałas sie czy odwołania nie zlozyc w zwiazku z wózkiem ... a czemu meża chcesz lać co przeskrobal?
![]() ![]() |
![]() |
#648 |
Zakorzenienie
|
agus jakos w spacerowke sie przesiedlismy niedawno jakie 5tyg temu - a zu juz 8miesiecy ma.
moglam wczesniej to zrobic to jak glupia sie meczylam z podnoszeniem zuzce oparcia w gondoli ![]() agatek - dowiedz sie jak to u ciebie w pup ze zwolnieniem dlugim na ciaze jest. szczerze to sie teraz w przepisach w tym zakresie nie orientuje. i jakby co dajesz zwolnienie i masz w nosie kuroniowke dostajesz i masz pup gdzies. |
![]() ![]() |
![]() |
#649 |
Wtajemniczenie
|
Anika to może Arek?
![]() Kasiaher widzę że twój tż też wkurzający, ach ci faceci... ![]() Laski muszę sobie kupić dobry krem matująco-nawilżający który nadaje się pod podkład, polecacie coś?
#650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tego mym sie nei spodziewała w najgorszych snach ![]() raz ze to za trudne a dwa ze ona nie ma stycznosci z arkiem bo dostał nakaz eksmisji ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#651 |
Zakorzenienie
|
Anika moze: tata, daj...
kurcze nie mam pojecia co dzieci moga mówic hihi jakas podpowiedz ile liter? lub jaka jest pierwsza? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierwsza literka: d
![]() ![]() |
![]() |
#653 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#654 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#655 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#656 |
Zakorzenienie
|
cudna jest!!!!
Któras pytala co to doz- apteki dbam o zdrowie. zamawia się leki przez net odbiera w wybranej przez siebie aptece (oczywiscie z sieci doz). wychodzi taniej niz normalne kupowanie... zazwyczaj na drugi dzien po zamowieniu juz sa leki. |
![]() ![]() |
![]() |
#657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahahaha no nie... wszystkie trzy to samo... sprzężenie umysłów macie czy co.....
![]() ![]() |
![]() |
#658 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#659 |
Wtajemniczenie
|
a ogólnie bardzo mnie wnerwia na każdym kroku a że ja przed okresowa a wręcz jak bomba bijąca to mnie wszystko wnerwia, ale zrobił mi jazdę że nie chciałam mu żaluzji zasłonić a ja byłam prawie przy oknie ,ale miałam pranie i chyba nie rzucę prania żeby księciuniowi żaluzje zamknąć i od słowa do słowa i kłótnia bezsensu ale wkurza mnie to jak ktoś dupy nie może podnieść tylko innymi się wysługuje a do tego obiadu mu było mało i mi powiedział że on się nie najad tym co ja robię i już, więc mu powiedziałam 'tu są kluczyki tam stoi samochód o wara do baru czy gdzie tam chcesz "
anika niech zgadnę dzidzi daj ,
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#660 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wiem, że są dzieci zdolniejsze, ale jak robić, żeby cała grupa miała dobrze? ![]() Wprowadzanie liter jest w ogóle teraz od 1 klasy 6-latków? (wcześniej było od zerowiaków 6-latków) A i obowiązkowo w tym roku szkolnym idą już 5-letnie? |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:14.