|
|
#4651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część V
Cytat:
|
|
|
|
|
#4652 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() flaszkowo łączy Nas Nina, Alien 2011 i w odlewkach mam: Be Delicious Night, Rush 2, Issey Miyake, Diamonds, Amor Tentation miałam jeszcze niedawno Lolitę "L" (ale powtórka na pewno będzie) i Dolce Vitę ogólnie piękne zapachy masz, bardzo mi się kolekcja podoba bo jest bardzo mojaaaaaa ![]() Cytat:
![]() mało co znam, bo to jednak nie moje klimaty ![]() ale piękna kolekcja
|
||
|
|
|
#4653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lacza nas;Gucci by Gucci,Dolce Vita,Dkny be delicious,Nina,Flowerbomb (tyle za ja mam edt),Chanel Chance,Idole d'Armani,Miss Dior Cherie, zazdroszcze Code i Lolitki
|
|
|
|
|
#4654 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wow . a jednocześnie jakie inne![]() klask i:.
|
|
#4655 | |||||
|
Mother of Cats
|
Scentjunkie, gratuluję
Masz piękne zapachy wokół siebie! (I bywaj czynnie u nas! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4656 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4657 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lexxi, gratuję powrotu i zapachowej kolekcji z której łączy nas Angel i Euphoria. Bardzo lubię oba zapachy Cytat:
Możesz cytować ile chcesz się nie pogniewam ![]() Cytat:
Jak ja uwielbiam takie rodzinne kolekcje ![]() scentjunkie, cudnie u Ciebie a ile słodyczy Cytat:
Miło, że się w końcu zmobilizowałaś ![]() Habanitę bardzo bym chciała poznać a z całego serca zazdroszczę Messe de Minuit |
||||
|
|
|
#4658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4659 |
|
Raczkowanie
|
Wielkie dzięki za wszystkie odpowiedzi
nie podejrzewalam ze moj pierwszy raz (nie jestem zarejstrowana na zadnym innym forum) przyniesie mi tyle frajdy, bylo warto sprobowac, bo te kilka wspolnych lat, kiedy bylam tylko czytelniczka wytworzyly u mnie niemalze mityczne wyobrazenie o niektorych z Was. tak wiec fruwalam wczoraj ze szczescia pod sufitem ))) Lexxi: przybylam tu uzalezniona, ale napewno nie po to zeby sie leczyc chyba zreszta zadna z Was nie chce zerwac z tym nalogiem musze powiedziec, ze jestescie odpowiedzialne za ta chorobe i odpowiedzialnosc jest takze po Waszej stronie DDDmoja kolekcja rozwijala sie wraz z Wizazem i Wami, współtworzyłyście ja Emiks: pokazalam wszystkie, ktore mam, wiekszosc uzywam zimową porą. Moj zestaw na teraz to ten pierwszy (z EDM, Chance itd.) no i oczywiscie antologia i kilka innych. Ale istotnie chyba lubie slodziaki, chyba napewno ![]() Holcia: czy to brit red? Lexxi, Aileenn, Emiks, Jessica855, Jowisz (moja siostra tak na siebie mowi), Magsh (moj irlandzki elf) i Agaa13: cieszę się że mogę z Wami porozmawiać (lepiej poźno niż wcale). Jak widać nie znam kompletnie nisz, mam nadzieje ze dzieki Wam pogrąże się jeszcze bardziej i na mojej polce wyladuja kolejne flaszki z "lekarstwami"
|
|
|
|
#4660 |
|
Raczkowanie
|
Scentjunkie Gratuluję kolekcji, jest naprawdę imponująca. Ja z całej kolekcji miałam swego czasu Armani Code, Miss Dior Cherie EDT (ale od razu się pozbyłam po czym troszkę załowałam, może kiedyś znów nabędę) i DKNY Be Delicious (jeśli dobrze widzę na zdjęciu), a marzę teraz o Chanel Chance.
---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- aileenn Pierwszy raz widzę na oczy te perfumy, piękna kolekcja! Też jak lexxi ciekawa jestem jak pachną...No cóż ...może kiedyś. Super! GRATULUJĘ! |
|
|
|
#4661 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Pięknie i klimatycznie 8 flach nas łączyło a połączy eee 5? Tj. Avignon, Messe, BC, Gucci, Kyoto, Cocon, Habcia i Smok. A propos Smoka to edycja Prestige? Różni się tylko kolorem flakonu? Cytat:
|
||
|
|
|
#4662 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, gratuluję Wam kolekcji, są śliczne i kolorowe, wszystkie są wyjątkowe i urokliwe, te minimalistyczne czy też mocno rozbudowane.
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4663 | ||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Wszystkie pięć, łącznie z Zagorskiem, który na mnie pachniał jak rosołek ) Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Co do Smoka - tak, to edycja prestiżowa i różni się od normalnej tylko kolorystyką. |
||||
|
|
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
RenWier- dziękuję bardzo
scentjunkie- ja też przyznaję, że za moje uzależnienie współodpowiedzialne są po trosze wszystkie Wizażanki pół roku miałam przerwy w wizażu i przez ten czas tylko jedna kupiona flaszka (plus dwie wymianki, ale to się nie liczy
|
|
|
|
#4665 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Zastanawia mnie czemu w takim razie te czerwone są tańsze... |
|
|
|
|
#4666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ha! osiem flaszek "wspólnych"
|
|
|
#4667 |
|
Mother of Cats
|
Nie mam pojęcia
![]() Swego czasu też się zastanawiałam, czy aby na pewno EDP w czerwonej i żółtej butli jest takie samo. Ale skoro Rachela wyraziła taką samą opinię (gdzieś w smokowym wątku wykopałam) jak mój nos, to przestałam drążyć ![]() Ha! Powiedz które, nie bądź taka!
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-07-28 o 22:58 |
|
|
|
#4668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
całe pól roku Aż nieprawdopodobnież Ja próbuję jeden dzień bez wizażu wytrzymać i bez powodzenia..Przy okazji się pochwalę, że jestem od dzisiaj na liście sprawdzonych organizatorek. |
||
|
|
|
#4669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ze zdrowiem było nie bardzo plus dużo roboty na uczelni i tak jakoś nie miałam weny do pisania, ochoty do czytania itd ale ocknęłam się na szczęście i wróciłam i dopiero teraz czuję jak mi brakowało tego wizażowania gratuluję, organizatorko!
|
|
|
|
|
#4670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aaa to przerwa była uzasadniona, czasem wizaż potrafi tak wciągnąć i odciągnąć od innych spraw, że lepiej sobie darować na pewien czas, czasem i problemy przytłaczają i człek nie ma ochoty.. To dobrze, żeś poukładała sprawy i wróciłaś, pokrewnych dusz zdecydowanie nam trzeba. |
|
|
|
|
#4671 |
|
Zakorzenienie
|
BC, Avignon, Padpa, Smok (ja ma "normalne" edp), Gucio, Covet, JHaG LV, Gabryśka (też era przedwizażowa
Habanita, Kadzidlaki CdG, Messe eeee zgubiłam już się
|
|
#4672 |
|
Konto usunięte
|
scentjuke bardzo ładnie ujełaś swoje odczucia dotyczące dziewczyn z forum oraz rozwoju swojej kolekcji
![]() ja takze zaczęłam kolekcjonować odlewki i perfumy odkąd odkryłam wizaz, ba wiele moich uzależnien ma swoje źródło na wizażu
|
|
|
|
#4673 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Łączy nas Kokon , T4T , Voile D'ambre , Smok , Ode a'la Vie , Rose Absolue i zielona Herbata
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2011-07-30 o 00:27 |
|
|
|
|
#4674 |
|
Zakorzenienie
|
Piękne macie kolekcje.
![]() Goldlight, padłam i długo nie wstanę.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#4675 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba i na mnie nadszedł czas
![]() Poprzednia inwentaryzacja ze stycznia: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3509 Teraz sprawa wygląda tak:
|
#4676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pięknie choć nic nas nie łączy ![]() edit. bredzę. no bredzę jak nic. toć Aliena widzę
|
|
|
|
|
#4677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje laczy nas Midnight Poison(mam odlewke),Belle d'Opium,Alien,Allure Sensuelle,Ange ou Demon,Miss Dior Cherie,Dolce Vita
|
|
|
|
|
#4678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dottoressa, ślicznie u Ciebie Łączą nas: Alien, Chanel, w pewnym sensie Midnight Poison i Organza oraz Royal Muska, ale u mnie odlewkowo
|
|
|
|
|
#4679 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzing musze poznac koniecznie. Slicznie. |
|
|
|
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
Dottoressa gratuluję bardzo
pięknie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

nie mialam aparatu. moja kolekcja ma okolo 5 lat (wczesniej nie bylo mnie stac na takie wydatki). na poczatku kupowalam duze pojemnosci ale teraz (przy takiej ilosci butelek) stwierdzilam ze nie ma to sensu. mam oczywiscie swoje marzenia, w ktorych to inspirujecie mnie bardzo mocno
klask i:.
ależ kolekcja
ale i tak zazdraszczam przeogromnie, chciałabym poznać wszystko
o ile mnie jeszcze w ogóle ktoś pamięta
z której łączy nas Angel i Euphoria. Bardzo lubię oba zapachy
się nie pogniewam 

) 
całe pól roku
Aż nieprawdopodobnież
ale ocknęłam się na szczęście i wróciłam