Walka o zdrowe i piękne włosy część VII - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-28, 22:02   #691
Antii89
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część VII

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Ale do Rossmanna nie wchodź, bo będzie Cię kusił punkt 11 Twojej listy w promocji.

Co do masek za 60 złotych.. Jeżeli bym już miała wydać tyle kasy na jeden włosowy kosmetyk to z pewnością wybrałabym Put&Rub. Składy mają powalające. W porównaniu z pseudoprofesjonalnymi kosmetykami znanych firm opartych na silikonach i innych oblepiaczach Put&Rub wypada rewelacyjnie! Tyle cudownych ekstraktów...
Z Alterry mam na razie odżywkę, więc nie jest to aż tak niezbędna rzecz. (ale dziś stałam przed półką i chwilę rozważałam czy jej nie wziąć)

Miałam parę próbek z tej firmy i są genialne. Ale na razie pozostanę przy tańszych kosmetykach.
Stary 2011-07-28, 22:02   #692
Magdzia94
Zakorzenienie

Kusicie tymi listami dziewczyny

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 22:03   #693
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Celine5 Pokaż wiadomość
Szalona , zdesperowna (?)...ta dziewczyna, sprzedać takie ładne,zadbane, zdrowe, DŁUGIE włosy.... http://allegro.pl/zadbane-zdrowe-wlo...640283159.html, ach !!!
Może i tak chciała obciąć?
Ja nie raz obcinałam dłuuugie włosy, raz nawet zostawiłam je w salonie, ale miałam wtedy warkocz do tyłka (w podstawówce).
Stary 2011-07-28, 22:07   #694
Nolley
Wtajemniczenie

OO wishlisty Moja:

1. Biovax do farbowanych (maska)
2.Maska Stapiz sleek line
3. olej ze słodkich migdałów
4. Amla
5. seria k-pak
6. olejek Sesa
7. maska zakwaszająca CHI

MOJA PIELĘGNACJA

WYMIANKA
Nolley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 22:12   #695
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nolley Pokaż wiadomość
OO wishlisty Moja:

1. Biovax do farbowanych (maska)
2.Maska Stapiz sleek line
3. olej ze słodkich migdałów
4. Amla
5. seria k-pak
6. olejek Sesa
7. maska zakwaszająca CHI
Olej ze słodkich migdałów polecam! Za 10zł na doz. pl
Mnie w ogole te wszystkie oleje Amla, Amla Gold, Sesa kuszą... Marzy mi się efekt lustrzanych włosów. ;D
Stary 2011-07-28, 22:28   #696
Nolley
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
Olej ze słodkich migdałów polecam! Za 10zł na doz. pl
Mnie w ogole te wszystkie oleje Amla, Amla Gold, Sesa kuszą... Marzy mi się efekt lustrzanych włosów. ;D
Właśnie planuję zakupy na doz-ie ;D. Tak, też mnie kuszą, ale już sobie uświadomiłam, że i tak nie będę mieć takich ładnych włosów jak kobiety z Indii ;p Myslę, ze tutaj kluczową rolę grają geny, a nie mazidła i olejki

MOJA PIELĘGNACJA

WYMIANKA
Nolley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 22:31   #697
isi rici
Zadomowienie

Cytat:
Ale do Rossmanna nie wchodź, bo będzie Cię kusił punkt 11 Twojej listy w promocji.

Co do masek za 60 złotych.. Jeżeli bym już miała wydać tyle kasy na jeden włosowy kosmetyk to z pewnością wybrałabym Put&Rub. Składy mają powalające. W porównaniu z pseudoprofesjonalnymi kosmetykami znanych firm opartych na silikonach i innych oblepiaczach Put&Rub wypada rewelacyjnie! Tyle cudownych ekstraktów...
Hm..A gdzie można kupić produkt tej marki? Co polecacie?
Cudowne estrakty powiadasz?
Ja z Wami zbankrutuje!

isi rici jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-28, 22:44   #698
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isi rici Pokaż wiadomość
Hm..A gdzie można kupić produkt tej marki? Co polecacie?
Cudowne estrakty powiadasz?
Ja z Wami zbankrutuje!
W Sephorze widziałam.

Przykładowe składy:

Pat & Rub- szampon Regeneracja
Inci: Aqua, Ammonium Lauryl Sulfate, Citrus Medica Limonum ( Lemon) Peel Water, Lauryl Glucoside, Betaine, Glycerin, Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Extract, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract, Ficus Carica (Fig) Extract, Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Cocoyl Proline, Caprylyl Glycol, Phenethyl Alcohol, Parfum, Sodium Phytate, Citric Acid, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool.

Pat & Rub- odżywka Regeneracja

Aqua, Citrus Medica Limonum ( Lemon) Peel Water, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Betaine, Glycerin, Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Extract, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract, Ficus Carica (Fig) Extract, Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Brassicamidopropyl Dimethylamine, Hydrogenated Wheat Protein, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Butyrospermum Parkii ( Shea Butter), Caprylyl Glycol, Phenethyl Alcohol, Parfum, D-Panthenol, Aspartic Acid, Citric Acid, Tocopherol, Helianthus Annuus ( Sunflower) Seed Oil, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool

Pat & Rub- maska Regeneracja

Aqua, Hamamelis Virginiana Flower Water, Cetearyl Alcohol, Betaine, Cetyl Alcohol, Glycerin, Eclipta Prostrata Extract, Saponaria Officinalis Extract, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Brassicamidopropyl Dimethylamine, Cannabis Sativa Seed Oil, Butyrospermum Parkii ( Shea Butter), Hydrolyzed Wheat Protein, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Oil, Caprylyl Glycol, Phenethyl Alcohol, Parfum, Niacinamide, Calcium Pantothenate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCI, Maltodextrin, Silica, Sodium Starch Octenylsuccinate, Aspartic Acid, Citric Acid, Tocopherol, Helianthus Annuus ( Sunflower) Seed Oil, Citral, Limonene, Linalool.

Ceny, jak dla mnie, zabójcze.
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 22:48   #699
isi rici
Zadomowienie

Cytat:
W Sephorze widziałam.

Przykładowe składy:

Pat & Rub- szampon Regeneracja
Inci: Aqua, Ammonium Lauryl Sulfate, Citrus Medica Limonum ( Lemon) Peel Water, Lauryl Glucoside, Betaine, Glycerin, Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Extract, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract, Ficus Carica (Fig) Extract, Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Cocoyl Proline, Caprylyl Glycol, Phenethyl Alcohol, Parfum, Sodium Phytate, Citric Acid, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool.

Pat & Rub- odżywka Regeneracja

Aqua, Citrus Medica Limonum ( Lemon) Peel Water, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Betaine, Glycerin, Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Extract, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract, Ficus Carica (Fig) Extract, Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Brassicamidopropyl Dimethylamine, Hydrogenated Wheat Protein, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Butyrospermum Parkii ( Shea Butter), Caprylyl Glycol, Phenethyl Alcohol, Parfum, D-Panthenol, Aspartic Acid, Citric Acid, Tocopherol, Helianthus Annuus ( Sunflower) Seed Oil, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool

Pat & Rub- maska Regeneracja

Aqua, Hamamelis Virginiana Flower Water, Cetearyl Alcohol, Betaine, Cetyl Alcohol, Glycerin, Eclipta Prostrata Extract, Saponaria Officinalis Extract, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Brassicamidopropyl Dimethylamine, Cannabis Sativa Seed Oil, Butyrospermum Parkii ( Shea Butter), Hydrolyzed Wheat Protein, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Oil, Caprylyl Glycol, Phenethyl Alcohol, Parfum, Niacinamide, Calcium Pantothenate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCI, Maltodextrin, Silica, Sodium Starch Octenylsuccinate, Aspartic Acid, Citric Acid, Tocopherol, Helianthus Annuus ( Sunflower) Seed Oil, Citral, Limonene, Linalool.

Ceny, jak dla mnie, zabójcze.

Niestety drogo

isi rici jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 06:18   #700
Indios Bravos
Zakorzenienie

GG do Indios Bravos

Cytat:
Eh kuś mnie dalej, już chyba wiem nawet gdzie ją dostać, ale nie chcę zbankrutować już.

Ja po przeczytaniu paru wątków na CG sama miałam ochotę zostać kręconowłosą, ale moje włosy są tak proste, że o najmniejszej fali marzyć nie mogę.
Lubię kusić

Cytat:
Napisane przez blackeye79 Pokaż wiadomość
Indios a czy myjesz szamponem tylko skalp czy loki tez?
Bo ja kiedys próbowałam mycia odżywką i też po pewnym czasie wyłaziło więcej, to przestałam, ale wiem że mogło to być skutkiem za krótkiego mycia bo myłam może 2 min, pózniej szampony, ale teraz znów próbuje myć odżywką, tym razem dokładnie, długo i narazie jest ok, myję joaśkami, ale korci mnie żeby szamponem też potraktować choć raz w tyg./ bo myję co 2 dzień.Będę używać szamponu czasem bo wiadomo trzeba usunąć co może się nadbudować (po żelu, piance itp.)
Ja masuję skalp przede wszystkim...ale myję głową w dół i coś tam zawsze po włosach spłynie. Jednak osobno ich nie męczę, nie marzę tym szamponem, nie szarpię...Jak spłukujesz to spływająca piana załatwia wszystko

Cytat:
Napisane przez Celine5 Pokaż wiadomość
Szalona , zdesperowna (?)...ta dziewczyna, sprzedać takie ładne,zadbane, zdrowe, DŁUGIE włosy.... http://allegro.pl/zadbane-zdrowe-wlo...640283159.html, ach !!!
No i?
Gdzie tu odpowiedź nt walki o zdrowe i piękne włosy?
Raz, ze to włosy nie Twoje a 2, ze do ścięcia Przeczytaj dokładnie temat wątku zanim raczysz się na nim udzielić

everything I do I do it for you..."

27.05.2009r.- najszczęśliwsza kobieta na Ziemi

www.radicalis.fbl.pl - strona mojego najzdolniejszego
Wybrałam kuszącą Lady Berry!

Indios Bravos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 07:18   #701
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Moja lista:
2. Dabur, Amla
6. Joanna, Jedwab, maska wygładzająca,
7. Joanna, Rzepa, wcierka
14. Jedvab Chi
16. Joanna, AB, maseczka jajeczna,
19. Gliss Kur, magiczne serum-spray,
23. Elseve, Total Repair, maska
24. Ziaja, odżywki,
26. wcierka Saponics
miałam, wszystko polecam

---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

Cytat:
Moja pięciolatka:

12. Olej ze słodkich migdałów
13. Maska Elseve Total Repair 5
14. Maska jajeczna z Joanny
30. Saponics

mam, olej ze słodkich migdałów nie przynosi żadnych efektów, saponics przyspieszył porost trochę, a maska elseve to najlepsza maska jaką miałam, joanna jest od niej gorsza...
Stary 2011-07-29, 07:33   #702
Haylee
Zakorzenienie

ja ponownie odradzę Wam Amlę Dabur - jest na parafinie. U mnie spowodowała wypadanie włosów w stopniu zwiększonym niż zwykle
obciąża włosy też
Jeżeli chcecie Amlę - spróbujcie np. Amlę firmy Khadi albo Kalphi Tone

A ogólnie - jeżeli żadna nie próbowała (ja też nie) a ma ochotę ciut wydać na bardzo dobry olej to ponoć najlepsze efekty (zresztą super skład) ma Biringharaj

Miała któraś ten olejek? chyba skuszę się na niego po wypłacie
Stary 2011-07-29, 07:44   #703
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Haylee Pokaż wiadomość
ja ponownie odradzę Wam Amlę Dabur - jest na parafinie. U mnie spowodowała wypadanie włosów w stopniu zwiększonym niż zwykle
obciąża włosy też
u mnie amla spisuje się wyśmienicie.
Stary 2011-07-29, 08:35   #704
Indios Bravos
Zakorzenienie

GG do Indios Bravos

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość

mam, olej ze słodkich migdałów nie przynosi żadnych efektów
Widocznie u Ciebie
Bo dla mnie jest rewelacyjny

Cytat:
obciąża włosy też

A ogólnie - jeżeli żadna nie próbowała (ja też nie) a ma ochotę ciut wydać na bardzo dobry olej to ponoć najlepsze efekty (zresztą super skład) ma Biringharaj

Miała któraś ten olejek? chyba skuszę się na niego po wypłacie
Zgadzam się co do amli Ja miałam tą z Dabura i to była okropność
O Biringharaj słyszałam, ale ja ejstem zachwycona innym cudem, którego chyba nie opuszczę aż do śmeirci Heenara Cos fantastycznego!
Zarówno pod względem działania jak i cudnego zapachu

Stary 2011-07-29, 08:37   #705
Haylee
Zakorzenienie

oj kusisz tą Heenarą, skoro ma fajne działanie i jeszcze ładnie pachnie - Amla mi śmierdziała

no na pewno Amla u niektórych dobrze działa, ale u mnie spowodowała tylko wypadanie - a dodam, że nie mam jakiś 3 cieniutkich włosów na krzyż wręcz przeciwnie, jest ich mnóstwo i są bardzo grube, a tu Amla zrobiła im takie kuku
Stary 2011-07-29, 08:45   #706
Indios Bravos
Zakorzenienie

GG do Indios Bravos

Cytat:
oj kusisz tą Heenarą, skoro ma fajne działanie i jeszcze ładnie pachnie - Amla mi śmierdziała

no na pewno Amla u niektórych dobrze działa, ale u mnie spowodowała tylko wypadanie - a dodam, że nie mam jakiś 3 cieniutkich włosów na krzyż wręcz przeciwnie, jest ich mnóstwo i są bardzo grube, a tu Amla zrobiła im takie kuku
Zrobiła Tobie dokładnie to co mi ;]

A Heenara to cudeńko Zapach odpowiada mojemu TŻtowi, który tych hinduskich kosmetyków znieść do tej pory nie mógł :P

Stary 2011-07-29, 08:55   #707
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Indios Bravos Pokaż wiadomość
Zgadzam się co do amli Ja miałam tą z Dabura i to była okropność
O Biringharaj słyszałam, ale ja ejstem zachwycona innym cudem, którego chyba nie opuszczę aż do śmeirci Heenara Cos fantastycznego!
Zarówno pod względem działania jak i cudnego zapachu

Heenara jest na bazie oleju kokosowego, prawda?
Stary 2011-07-29, 10:00   #708
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
mam, olej ze słodkich migdałów nie przynosi żadnych efektów, saponics przyspieszył porost trochę, a maska elseve to najlepsza maska jaką miałam, joanna jest od niej gorsza...
Ja właśnie zamówiłam na DOZ-ie olej ze słodkich migdałów i mam nadzieje, że mi pomoże.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 10:04   #709
Antii89
Zakorzenienie

Nie mogę wchodzić do drogerii. Kupiłam 2 saszetki masek z jedwabiem i ceramidami z PROVIT, odżywkę Artiste wzmacniającą z olejkiem jojoba, wyciągiem z 3 cytrusów, gliceryną i pantenolem i żel wet look z UV Artiste.
Żel mam zamiar wykorzystać na plaży przed moczeniem włosów w wodzie morskiej lub basenie, ale muszę przeanalizować skład czy oby na pewno ma chociaż trochę tego filtru...
Kusił mnie też jedwab w płynie w takim większym opakowaniu (ta sama firma), kosztował "aż" 5,99, na opakowaniu napisane, że jest niby bez silikonów (ale ja im na słowo nie wierzę), niestety na 2. miejscu denat. Muszę o nim poczytać.

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Ja właśnie zamówiłam na DOZ-ie olej ze słodkich migdałów i mam nadzieje, że mi pomoże.
Każdy jednak musi spróbować specyfiku na własnych włosach, bo jak widać są skrajne opinie.

Amla ma podzielone komentarze, ale chyba się na nią kiedys skuszę.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-29, 10:12   #710
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Każdy jednak musi spróbować specyfiku na własnych włosach, bo jak widać są skrajne opinie.

Amla ma podzielone komentarze, ale chyba się na nią kiedys skuszę.
Moje włosy bardzo lubią olejek z Babydream (dla mam), a że tam jest olej z migdałów, więc może akurat. Jeszcze olej jojoba muszę wypróbować.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 10:39   #711
JossStone
Zakorzenienie

Hej wiecie moze ile kosztuje w aptece jakis najtanszy i najbardziej pojemny szampon brzozowy albo pokrzywowy? Bede wdzieczna
JossStone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 10:44   #712
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JossStone Pokaż wiadomość
Hej wiecie moze ile kosztuje w aptece jakis najtanszy i najbardziej pojemny szampon brzozowy albo pokrzywowy? Bede wdzieczna
Proponuję przejść się do hipermarketu, gdzie znajdziesz np. Malwę, Barwę czy Pollene Eve.
Barwa kosztuje ok. 3,5 http://www.doz.p l/apteka/p49152-Barwa_szampon_brzozowy_25 0_ml jak i Malwa
a Pollena ok. 5 zł.Możesz je także dostać w kioskach czy małych drogeriach, ale pojemność taka standardowa.
Lub coś takiego http://www.doz. pl/apteka/p47766-Farmona_Herbal_Care_szamp on_brzozowy_300_ml

I ziaja pokrzywowa 500ml za ok 8zł.
Stary 2011-07-29, 10:55   #713
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Proponuję przejść się do hipermarketu, gdzie znajdziesz np. Malwę, Barwę czy Pollene Eve.
Barwa kosztuje ok. 3,5 http://www.doz.p l/apteka/p49152-Barwa_szampon_brzozowy_25 0_ml jak i Malwa
a Pollena ok. 5 zł.Możesz je także dostać w kioskach czy małych drogeriach, ale pojemność taka standardowa.
Lub coś takiego http://www.doz. pl/apteka/p47766-Farmona_Herbal_Care_szamp on_brzozowy_300_ml

I ziaja pokrzywowa 500ml za ok 8zł.
Jeśli chodzi o hipermarkety to jeszcze:

Pollena-Malwa- Szampon pokrzywowy lub brzozowy kupisz w Auchan za ok 2.80 za 300 ml. Są świetne!
Pollena-Ewa z serii Eva Nature Style- litrowe butle ja widziałam w Kauflandzie, poniżej 10 zł.
Stary 2011-07-29, 10:58   #714
JossStone
Zakorzenienie

Dzieki, mi chodzilo raczej o takie pol litrowe butle, bo niedlugo przyjade do polski na wakacje i chcialabym sobie zabrac cos do wloch, bo tutaj drogie sa takie szampony pokrzywowe.
A polecicie jakas odzywke fajna?
JossStone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 11:06   #715
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
błotko Bielendy na ok. 30 minut

To jakieś tam "powitanie" czy też "pożegnanie" z Afryką ? Kiedyś o czymś takim czytałam, ale przeraziło mnie określenie : "błoto".

Cytat:
no na pewno Amla u niektórych dobrze działa, ale u mnie spowodowała tylko wypadanie
Zapisuję się do klubu, bo też nie mam dobrych wspomnień po Amli.
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 11:25   #716
cindi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość

Zapisuję się do klubu, bo też nie mam dobrych wspomnień po Amli.
mi też nie służyła, może wielkich szkód nie było, ale efektu żadnego i na dodatek zapach (a raczej smrodek) długo się utrzymywał

obecnie mam Sesę, użyłam raz, ale jestem zachwycona, ale ja lubie zmiany więc następne w kolejce są Heenara i Bringhraj

Moja droga do fit sylwetki: http://fitmehard.blogspot.com/
cindi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 12:04   #717
Magdzia94
Zakorzenienie

Straszycie tą Amlą a ja chciałam zamówić

Stary 2011-07-29, 13:05   #718
Indios Bravos
Zakorzenienie

GG do Indios Bravos

Cytat:
Heenara jest na bazie oleju kokosowego, prawda?
Dokładnie tak
A olej kokosowy to moj codzienny towarzysz od dawna

Cytat:
Napisane przez JossStone Pokaż wiadomość
W marketach można kupic tanio litrowe opakowania. Np. w Auchan jest litr za niecałe 3 zł
Pachnie trochę jak Domestos, ale jak Ci nie przeszkadza mozesz wziąć

Ja wzięłam pokrzywowy z Bingo...1 l za niecałe 9 zł Ładnie pachnie i bardzo wydajny
Wygładza takze włosy

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość

To jakieś tam "powitanie" czy też "pożegnanie" z Afryką ? Kiedyś o czymś takim czytałam, ale przeraziło mnie określenie : "błoto".
Powitanie z Afryką dokładnie
A nie wiem co może w słowie "błoto" być przerażające Mnie tym bardziej zachęciło do kupna Ale ja lubię się babrać

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Straszycie tą Amlą a ja chciałam zamówić
Wielokrotnie było powtarzane, że każde włosy reagują inaczej. Nie wiesz jak zareagujesz do momentu aż nie spróbujesz (nawet nie czuję, że rymuję ) Może akurat Tobie podpasi

Stary 2011-07-29, 13:20   #719
Magdzia94
Zakorzenienie

Cytat:
Wielokrotnie było powtarzane, że każde włosy reagują inaczej. Nie wiesz jak zareagujesz do momentu aż nie spróbujesz (nawet nie czuję, że rymuję ) Może akurat Tobie podpasi
Wiem to, ale jednak trochę się przestraszyłam. Będę po prostu bacznie obserwować moje włosy

Stary 2011-07-29, 14:51   #720
blackeye79
Raczkowanie

Cytat:
Nie mogę wchodzić do drogerii. Kupiłam 2 saszetki masek z jedwabiem i ceramidami z PROVIT, odżywkę Artiste wzmacniającą z olejkiem jojoba, wyciągiem z 3 cytrusów, gliceryną i pantenolem i żel wet look z UV Artiste.
Żel mam zamiar wykorzystać na plaży przed moczeniem włosów w wodzie morskiej lub basenie, ale muszę przeanalizować skład czy oby na pewno ma chociaż trochę tego filtru...
Kusił mnie też jedwab w płynie w takim większym opakowaniu (ta sama firma), kosztował "aż" 5,99, na opakowaniu napisane, że jest niby bez silikonów (ale ja im na słowo nie wierzę), niestety na 2. miejscu denat. Muszę o nim poczytać.[COLOR="Silver"]
U mnie po tej odżywie niezły puch i włosy jakieś takie byle jakie, ale ja mam kręcone, teraz używam jej do golenia nóg, jest eXtra

No własnie ten DENAT

Edytowane przez blackeye79
Czas edycji: 2011-07-29 o 14:54
blackeye79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości