|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Ala- pewnie, że się pochwalę, ale wieczorem, bo po południu przychodzi koleżanka na paznokcie i będę pewnie piekła późno w nocy
![]() Kash- brzmi cudownie ![]() ![]() Ijaa- kochana kuruj się, bo widać coś Cię bierze ![]() ![]() Aaby- kieliszki świetne ![]() ![]() A u mnie dzisiaj słoneczko! ![]() ![]() ![]()
#422 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odetkania zatok życzę ![]() ![]() Cytat:
![]() Pieniążki na pewno lepiej się przydadzą. A kieliszki przepiękne. ![]() Cytat:
![]() Co prawda zapowiedziałam, że jeśli będę się dobrze czuć to przyjdę do pracy jutro, ale... szczerze wątpię bym nagle ozdrowiała do rana. Ogólnie z nosa leci mi niemal że ciurkiem i dycham - dusi mnie. Na termometrze stan podgorączkowy i zatkane uszy od kataru - nie znoszę tego. Diagnoza pani doktor: zawalone zatoki i porządne zapalenie gardła co za skutkowało antybiotykiem. ![]() Nic to! Marudzenie nic tu nie da! Trzeba się wziąć w garść! ![]() Odkąd przyszłam do domu po 12 - kanapuję. ![]() Lekki obiad zrobiłam i tyle z aktywności. Swoją drogą apetyt mam zerowy - zmusiłam się do zjedzenia chodź części. Rozłożyłam się w salonie i w towarzystwie moich podpór życiowych (czyt. chusteczek) ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
Paznokcie zrobione- kaska wpadła
![]() ![]() Ciasto na szarlotkę wyrobione- chłodzi się w lodówie ![]() ![]() Ijaa- Kochana strasznie mi Ciebie żal ![]() ![]()
#424 |
Zakorzenienie
|
Kash bardzo dziękuje za przepis. Zaserwuje TŻ w weekend.
Ijaa, Kash kurujcie się dziewczeta. Życze nam szybkiego powrotu do zdrowia. ![]()
#425 |
Konto usunięte
|
Ja właśnie siedzę obłożona laptopami
![]() ![]() U mnie zdrówko na szczęście lepiej ![]() ![]() ijaa Ty się kuruj koniecznie! |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Zadomowienie
|
pakuje się do tej warszawy i normalnie mam dosyć... jeszcze jak pomysle o 4 samotych godzinach w pociągu to normalnie mi sie odechciewa;/;/ w walizce nic mi sie nie chce zmiescic, a jeszcze dwie torebki mam. no dobra ponarzekane
![]() wymysliłam że na przekąske zrobię koreczki ![]() ![]() ![]() ![]() tż włączył reklamy wszechczasów na tvn turbo i się zaśmiewamy ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
Dusza i jak ciasto?
![]() ![]() kash czekam na małą relacyje z wyjazdu ![]() ssnow udanego wyjazdu ijaa i jak tam dzis lepiej? Usypiam ![]() Wczoraj byłam z mamą na kijkach i chyba mnie przewiało, bo oko mi zaropiało ![]() co za pogoda, wychodziłam było ciepło, a w między czasie się wiatr zerwał i już jakieś choróbsko mi sie przyplątało ![]() Dobrze, że dziś piątek. A pracować mi sie nie chce ![]() Chyba mam marudny dzień.
#428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak serio to muszę btw takie cudo zrobić! ![]() Piszę tego posta od 7, ale nie narzekam, bo to nie w moim stylu... Przede wszystkim: kraven, ijaa i kash - zdrówka! ![]() Wczoraj odebraliśmy dvd ślubne - wyszło przyzwoicie ![]() ![]() Poza tym w pracy mam sajgon i z jednej strony baaardzo się cieszę na zbliżający się urlop, z drugiej jednak aż się boję, co to będzie po powrocie ![]() Poza tym czeka mnie pakowanie, a nawet nie mamy zrobionego prania. W dodatku przy tej pogodzie nie wiem, czy kiedykolwiek mi to wyschnie. Jakoś totalnie nie czuję wyjazdu i nawet bym powiedziała, że chwilowo nie umiem się nim cieszyć... Wczoraj zrobiliśmy jeszcze małe zakupki, kupiłam sobie bluzkę, Ł. dostał sportowe sandały w Diversie za 30zł, ja japonki za 15zł, także od biedy ujdzie. Niestety nie przejrzałam kosmetyków i jeśli dziś lub jutro stwierdzę, że czegoś na wyjazd nie mamy, to już tego mieć nie będziemy, bo do Bdg więcej nie jadę - o nie! A u nas w mieście ciężko cokolwiek dostać. Głodna jestem. I zła.
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
Ala- biedactwo
![]() ![]() Aaby- szkoda że nie udało się z tym filmikiem, ale ważne że Wam się podoba ![]() Snow- udanego panieńskiego ![]() witam ![]() dzisiaj pospałam sobie do 7 ![]() ![]() kończę kawę i zaraz ruszam do rodziców pogoda beznadziejna, od dwóch dni leje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do pogody, to ja na ten temat się nie wypowiadam, bo nie wiem, czy u nas w lipcu był choć jeden dzień bez deszczu ![]() ssnow, udanego weekendu! Łączę się w bólu w temacie jazdy 4h pociągiem, bo i my w niedzielę jedziemy prawie 4h do W-wy... Ps. Zwróciłyście uwagę, że Orbit dla dzieci, ta różowa, skrzypi w zębach?! ![]()
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
Anastazjo to choc troszkę sobie odpoczniesz jak ciocia pomoże przy mamie
aaby nie jadam tych różowych gum ![]() U nas pogoda też do bani, jak nie pada to zimno. Dziś zauważyłam, że jarzębina ma juz owoce, a wydaje mi się że zawsze we wrześniu dopiero miała.
#432 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A Ty Kochana odpocznij chodź trochę - należy Ci się. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Dziękuję, że pytasz ![]() Odrobinę tak - chociaż bez szału. Ogólnie jest inaczej - leki zaczynają działać. Kaszel już mnie tak nie dusi, bo mam syrop wykrztuśny - więc po kaszlę i na jakiś czas jest spokój, z nosa lało mi się non-stop i był zapchany, to teraz po kroplach (swoją drogą, jakie obrzydliwe krople dostałam - "smakują" jak pasta do butów ![]() ![]() Temperatury brak, ale jestem konkretnie osłabiona - w głowie mi się kręci, na co wpływ ma pewnie też fakt, że mam absolutną awersję do jedzenia - ledwo się zmuszam, żeby coś poskubać. Noc ogólnie średnia, a właściwie połowa - jak się robiło widno, to w najlepsze zasnęłam i spałam do 9:30. Oddychać nie mogłam i przed snem oglądałam jakąś durną zagadkę w CSI - kryminalne zagadki Nowego Jorku i śniło mi się to pół nocy. ![]() Serio mi już odwala - mam gowę do wymiany. ![]() A gdzie Kash? Pojechała i się nie pożegnała? ![]() ![]() ![]() Nie znoszę, szczerze nie znoszę tak leżeć bez celu, ale nawet czytanie mi nie idzie - oczy mi łzawią.
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-07-29 o 09:31 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja juz po wizycie u ginekologa. Wszystko jest w porządku. Niezidentyfikowane bóle są czymś normalnym, ale dla pewności zrobimy usg i cytologię. Dostałam receptę na nowe tabtelki antykoncepcyjne. Z tego co czytam to są droższe od teraźniejszych, ale podobno mają super extra działać i zapobiegać wszystkim złym dolegliwościom. Zobaczymy ![]() Ponadto zakupy w rossmanie poczynione, nie wielkie i same potrzebne rzeczy ![]() Kompletnie nie chce mi się pracować, ostatnio mam strasznego lenia i chyba już męczą mnie jedne i te same tematy na które piszę ![]() Ijaa dobrze, że u Ciebie ciut lepiej ![]() Aaby nawet nie wiesz jak ja Ci zazdroszczę takiej podróży! Ciesz się póki możesz ![]() Anastazja odpoczywaj póki jest ciocia! ![]() Ala to ładnie się załatwiłaś. Swoją drogą strasznie Cię podziwiam za Twoją wytrwałość. Co do jarzębiny to już jakieś 3 tygodnie temu zauważyłam ten fakt ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
Cześć. Przywlokłam się do domu i leże w łóżku. Nie chce mi sie strasznie iść dzisiaj do poradni. Ale przynajmniej mam weekend wolny to się wyleże.
Kash czy Ty się już ulotniłaś?? I nawet goodbye nie napisałaś? ![]() ![]() Ijaa dobrze że już Ci troche lepiej. Ja pije sok z czarnego bzu i mam nadzieje wyzdrowieć.
#435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie to się tak rozwinęło, że myślę, że naturalne metody to by się na nic nie zdały. ![]() Walcz Kochana, walcz. ![]() Mnie nosi! Ale średnio coś mogę robić, bo z głową w normalnej pozycji cieknie mi z nosa. ![]() Z dobrych rzeczy na dzisiaj: kończyli badać moje patyczki ![]() ![]() Chciało by się powiedzieć - teraz tylko czekać, ale tu nie, nie, nie! Właśnie nie czekajmy, chociaż bądźmy w gotowości. ![]() Ideałem byłoby gdyby absolutnie nikt na białaczkę nie chorował
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-07-29 o 11:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam wydaje mi się, że fajny przepis na ciasto
KLIK Tak dziś ciężko pracuję ![]() Już chcę do domu, a jeszcze czeka nas okulista, a potem zakupy. Jeszcze patrzyłam na pogodę to weekend ma byc cały deszczowy, aż nie chce mi się po ten dyplom jechać, ale nie ma potem innego terminu.
#437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja takich nie mam, ale to już drugie ciasto, które czeka u mnie w kolejce do zrobienia pierwsze to cukiniowe od Cholerki
![]() |
#439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
Ala ciasto wyszło baaaardzo cienkie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jej dzisiaj kończyłam praktyki... Jakie miałam pożegnanie... aż się wzruszyłam ![]() ![]() ![]() Anastazja- super, że masz teraz pomoc od cioci, troszkę odpoczniesz ![]() ![]() ![]() Ijaa- niech Ciebie tam nie nosi, bo masz się wykurować! Więc trzymaj d*pę na uwięzi ![]() ![]() ![]() Dobra laski spadam ogarniać, bo mam cały zlew garów ![]() ![]() ![]()
#441 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na imieniny i urodziny to tylko moi rodzice. Niestety Tż rodzice nie zaproszeni nie przyjadą, a Tz czasem przykro. Ale co ja się będę Duszo fajnie, że wyszło ![]()
![]() |
#442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nam samym go czasem brakuje. A bo tu ćwiczenia, a bo tam coś załatwić,a to zakupy. Teraz nawet zrezygnowaliśmy z ćwiczeń, jednak po urlopie wracamy dalej na dobre tor, bo ruch mi się spodobał. aaby udanego wypoczynku
![]() |
#444 |
Zadomowienie
|
hej kochane
![]() ![]() ![]() ja już w wawie. koreczki zrobione, krem do tortu jest. balony pompuję (jakies chujaszcze kupiłam i dmucham, dmucham a one nic ![]() ![]() ![]() iija- dobrze że już Ci lepiej ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
Ala- boskie ciacho, muszę wypróbować
![]() Ijaa- dobrze że już Ci lepiej ![]() Kraven- nie cierpię tego soku z bzu ![]() Dodaja- fajnie to brzmi ![]() ![]() wiecie co, nic nie odpoczęłam ![]() poszłam po 9 do rodziców i wszystko musiałam robić, ciocia ma stracha i nic nie chce robić przy mamie;/ nawet do mamy w sumie nie wchodzi;/ liczyłam na to że się nauczy karmić czy przewijać mamę, jeśli chodzi o odsysanie to było wiadomo że nie będzie chciała sadzali mamę z rehabilitantem to ciocia nawet nie weszła zobaczyć;/ także nici z odpoczynku ![]() wysprzątałam u rodziców całą kuchnię na błysk, byłam na zakupach 2 h ponad, poza tym zrobiłam obiad i jeszcze sernik upiekłam ![]() wróciłam do domu, zjadłam kolację, wykąpałam się i wyszorowałam łazienkę, wstawiłam pranie i nie długo będę wieszać napiję się herbaty i siadam do pracy bo mam mnóstwo faktur do ogarnięcia |
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
Anastazja ja też nie znosze, ale zawsze stawia mnie na nogi. I chyba pomogło
![]()
#447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anastazja może jeszcze ciocia się przekona i będzie pomagać przy mamie, choć przy takich podstawowych sprawach jak mycie I dzień zleciał, u okulisty, Tż będzie miał nowe okulary, z oczami źle, ma skierowanie na badabie w sprawie podejrzenia jaskry, już umówiony na wizytę. Potem szybkie zakupy, odbiór paczki na poczcie - Tż zamówił mi ekspres do kawy, ale taki najzwyklejszy, przelewowy, dał chyba 70 zł.
Aby miłość trwała przez całe życie, trzeba ją pielęgnować starannie jak ogród. Edytowane przez alazkrainy Czas edycji: 2011-07-29 o 19:55 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zawsze tak u mnie jest, że ledwo jeden symptom lepszy i już bym wstawała, a najlepiej wybywała z domu. Często mnie to niestety gubi, więc tym razem mam mocne postanowienie być mądrzejsza i do niedzieli wieczorem super grzecznie się oszczędzać. ![]() Cytat:
![]() Dam rękę sobie uciąć, że jak zrobisz marchwiowe ciasto i mu nie powiesz, to się nie pozna. ![]() Ba! Będzie mu smakować. ![]() Cytat:
Wszystkiemu winne CSI! No more CSI!! ![]() Cytat:
![]() ![]() Aaa ciocia cóż.. myślę, że zwyczajnie się boi, żeby czegoś nie zrobić źle. ![]() Chyba będę żyć! ![]() ![]() Smarkam jeszcze niemożliwie, ale ogólnie czuję się silniej. Mniej kaszlę i samopoczucie lepsze. I chyba zdrowieję, bo po dwóch dniach niejedzenia dwie godziny temu dopadł mnie tak wilczy apetyt, że aż TŻ się przestraszył że jego zjem. ![]() Wpierw pochłonęłam bułkę z kiełbasą i majonezem, później pomarańczę i gruszkę, a przed chwilą uraczyliśmy się domowymi frytkami. ![]() ![]() I ogólnie - nie ma to jak zdrowe odżywianie. ![]() ![]() Kokonujemy na kanapie i przymierzamy się do oglądania kabaretów. ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Super. ![]() Muszę też kiedyś spróbować. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
Ijaa super, że się lepiej czujesz.
Idę spać. Do juterka ![]()
#450 |
Zakorzenienie
|
Heloł Kochane!
![]() Wczoraj przespałam całe popołudnie, położyłam się znów o 23 i dzisiaj nie mogłam wstać o 8...:/ Nie wiem co się ze mną dzieje, ale mogłabym cały czas spać ![]() Na dzisiaj zbyt ambitnych planów to ja nie mam- ogarnąć siebie, później sprzątanie mieszkanka, spacery z psiakiem i zrobienie zapiekanki na obiad ![]() ![]() ![]() A Wy jakie macie plany na weekend ? ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.