Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012 - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r 31 53,45%
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe 0 0%
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 3 5,17%
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 24 41,38%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-29, 11:14   #511
*Agatek*
Zakorzenienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Wiedziałam, że Wam się komplecik spodoba Mężuś chciał zobaczyć, ale o nie nie, jak przyjedzie to się mu zaprezentuję w całej okazałości

A ja dziś na 16.00 jadę do koleżanki, która ma 2 miesięczne niemowlę! Spytam się co i jak robiła w ciąży i do jakich lekarzy chodziła, w razie co po L4, bo prywatnie mój przyjmuje tylko 3x w tygodniu
Cytat:
Napisane przez n1kotynka Pokaż wiadomość
Agatek wow

no to poszalejecie

a mojego ciężko na figle namówić, bo ma opory, że dzidziuś jest w środku i co ja mam zrobić
Chyba każdy facet ma obawy i głupie teksty "nie chce pukać go w głowę" Załóż sexy bieliznę, uwieść i gotowe Na pewno się nie oprze!!!
Cytat:
Napisane przez kropeczka1984 Pokaż wiadomość
Może to i kombinatorstwo ( ), ale dobrze robisz. Masz ciążę zagrożoną, a oni chcą Cię wysłać do pracy. Pewnie jakbyś miała pracę, to i tak siedziałabyś lekarz dałby Ci L-4. Rób tak, żeby było dobrze dla Ciebie i dziecka
ja nie chciałam pracować w ogóle, lekarz chciał dać mi L4 tylko ja nie pracuję no ale jak będzie oferta, to muszę ją przyjąć i wtedy szybko załatwić sobie L4 Poza tym kuroniówka, to kuroniówka. Zasłużyłam na kasę, to niech sypią
Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
fajna... ale urósł ci też obwód pod piersiami? dziwne bo jak piersi rosną to obwód pod raczej nie powinien i moim zdaniem z 80A powinnaś przejść na 80B bądź C.
Urósł obwód i to jak!! Czuję, że klata piersiowa też trochę urosła, co się zdarza bardzo często ponoć Założyłam 80 B ale musiałam na najciaśniejszym haczyku zapiąć i trochę cycka wypływało po boku, a na 85B to mam na najluźniejszym i ekstra wyglądają cysie
Cytat:
Napisane przez ciezaroweczka Pokaż wiadomość
Agatek Mąż napewno się ucieszy U mnie biust z 75 B zwiększyl się do 75 C
ooo z B na C, nonooo to już 'coś'!! Mi się takie pełniejsze zrobiły, ciekawe czy zostaną po ciąży....
nasi mężowie to naszych humorków już pewnie mają serdecznie dość... Dobrze, że mój jest za granicą, bo nie wiem czy by wyrobił będąc ze mną dzień w dzień, a ja marudząca non stop...

kasikzaki

kropeczka1984 jupi!!!! jeden problem mniej!

Neska pewnie po wcześniejszych amorach się przełamał!

Psotnika też mam wstrętne włosy na brzuchu- pociemniły się ale noszę dłuuuższe bluzki Widocznie tak ma być- i dużo dziewczyn, nawet chyba wszystkie tak mają! Pęstetą też usuwam te najciemniejsze A produktów NIEPASTERYZOWANYCH NIE NALEŻY SPOŻYWAĆ!!

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2011-07-29 o 11:16
*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 11:21   #512
Psotnika
Raczkowanie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:
Psotnika, co to jest mlekomat? Gdzie takie wynalazki się znajdują?
Powiedz ginowi i powtórz badania na tokso, na listeriozę nie wiem, ale może też można to jakoś sprawdzić??
u nas w mieście pierwszy się pojawił dopiero - to automat z mlekiem świeżym,
ten u nas należy do właściciela gospodarstwa mleczarskiego spod lublinia, który postanowił sprzedawać mleko z ominięciem pośredników, mleczarni itp.. takie mlekomaty są popularne za granicą a i wielu miastach u nas już są.. jest tłuste 4-5% i pyszne..
jakieś badania też musi przejść zanim trafi do sprzedaży w tej formie ale gdzie nie zajrzę to wszędzie zakaz picia dla ciężarnych.. nawet znalazłam info że te matki które piją dużo mleka w ciąży (nieważne jakiego) to potem ich dzieci mają mnówstwo alergii

tylko że w PRLu wszyscy pili tylko niepasteryzowane mleko i się rodzili i zyją.. ja sama w latach osiemdziesiątych piłam mleko prosto od krowy, jeszcze ciepłe... a dziś wszystko zakazane, mimo że minęło raptem 25lat
Stary 2011-07-29, 11:31   #513
MMONIKA9
Wtajemniczenie

WITAM!!! ja dziś od rana sprzątam ale na chwilę weszłam by mieć was na bieżąco bo potem to się nadrabia i nadrabia was godzinami
Ostatnio zamawiałam sobie staniki z Bon Prix-u więc dziewczyny rewelacja jeżeli jest tu jakaś co ma spory biust ja mam 90F to polecam bo naprawde są super http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c...&pr=52716&p3=4 powiem wam szczerze że jeszcze nigdy nei miałam tak wyodnego stanika trochę się obawiałam co przyślą bo nie lubie takich rzeczy zamawiać przez internet ale jestem mile zaskoczona później chce zamówić u nich jeszcze staniczki do karmienia http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c...&pr=66282&p3=4 mam nadzieje że będą tak samo wygodne jak te co teraz kupiłam
Stary 2011-07-29, 11:41   #514
ewula83
Rozeznanie

Witam,

znowu jakies doly od rana mnie lapia
Stary 2011-07-29, 11:49   #515
elunia25
Raczkowanie

Hej dziewczyny jurto mój Tz zaczyna w domku remont a to znaczy że niestyety przez tydzień lub dwa nie będę miała z Wami kontaktu
mam jejdnak prośbę bo nie wiem czy później uda mi się wszystko nadrobić bo piszecie jak szaloneczy jak by pojawiały się jakieś nowe listy czy linki mogłaby któraś z Was wysłać mi je na priv z góry dziekuje
elunia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 11:49   #516
dph
Rozeznanie

a ja już sie z Wami żegnam bo zmykam do domku jakiś szybki obiad zrobić pa Mamuśki może wieczorem wygospodaruję trochę czasu jutro to Was ponadrabiam
Stary 2011-07-29, 11:59   #517
uska000
Zadomowienie

u mnie pierozki byly wczoraj wlasnie takie ze "slonikiem" i cebulka
a ze wpadlam w trans i zrobilam ich tyle to dzis beda dla urozmaicenia smazone na patelni pospane serem i z keczupem

Agawoo buleczki juz zrobione tylko w tym planie po kazdej czynnosi powinnam naapisac polezec ;p

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 12:02   #518
*Agatek*
Zakorzenienie

elunia to miłego remontu jak nie zapomnę to na pw wyślę

A ja dziś szamponetkuję sobie włosy, kolor 'wiśnia' ale na 4-8 myć tylko niestety jakoś zapominam kupić te na 28 jak byłam wczoraj w rossmanie wrr

Stary 2011-07-29, 12:04   #519
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
WITAM!!! ja dziś od rana sprzątam ale na chwilę weszłam by mieć was na bieżąco bo potem to się nadrabia i nadrabia was godzinami
Ostatnio zamawiałam sobie staniki z Bon Prix-u więc dziewczyny rewelacja jeżeli jest tu jakaś co ma spory biust ja mam 90F to polecam bo naprawde są super http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c...&pr=52716&p3=4 powiem wam szczerze że jeszcze nigdy nei miałam tak wyodnego stanika trochę się obawiałam co przyślą bo nie lubie takich rzeczy zamawiać przez internet ale jestem mile zaskoczona później chce zamówić u nich jeszcze staniczki do karmienia http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c...&pr=66282&p3=4 mam nadzieje że będą tak samo wygodne jak te co teraz kupiłam
Na ten do karmienia to i ja sie skuszę bo czasami zamawiam coś z bon prix.
Cytat:
Napisane przez ewula83 Pokaż wiadomość
Witam,

znowu jakies doly od rana mnie lapia

Cytat:
Napisane przez elunia25 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny jurto mój Tz zaczyna w domku remont a to znaczy że niestyety przez tydzień lub dwa nie będę miała z Wami kontaktu
mam jejdnak prośbę bo nie wiem czy później uda mi się wszystko nadrobić bo piszecie jak szaloneczy jak by pojawiały się jakieś nowe listy czy linki mogłaby któraś z Was wysłać mi je na priv z góry dziekuje
Możesz na mnie liczyć

Cytat:
Napisane przez dph Pokaż wiadomość
a ja już sie z Wami żegnam bo zmykam do domku jakiś szybki obiad zrobić pa Mamuśki może wieczorem wygospodaruję trochę czasu jutro to Was ponadrabiam
No to miłego weekendu w takim razie
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 12:05   #520
n1kotynka
Zadomowienie

dzień dobry Mamusie

ah te hormony od rana coś nie w sosie jestem
n1kotynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 12:07   #521
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
o matko chyba zwariuje jak dzisiaj nie zjem pierogów z polanym boczusiem na gorze
Mozesz poprosić Kasika, żeby Ci przysłała, ale w jakim stanie one z Irlandii dolecą to nie wiem

Cytat:
Napisane przez Psotnika Pokaż wiadomość
u nas w mieście pierwszy się pojawił dopiero - to automat z mlekiem świeżym,
ten u nas należy do właściciela gospodarstwa mleczarskiego spod lublinia, który postanowił sprzedawać mleko z ominięciem pośredników, mleczarni itp.. takie mlekomaty są popularne za granicą a i wielu miastach u nas już są.. jest tłuste 4-5% i pyszne..
jakieś badania też musi przejść zanim trafi do sprzedaży w tej formie ale gdzie nie zajrzę to wszędzie zakaz picia dla ciężarnych.. nawet znalazłam info że te matki które piją dużo mleka w ciąży (nieważne jakiego) to potem ich dzieci mają mnówstwo alergii

tylko że w PRLu wszyscy pili tylko niepasteryzowane mleko i się rodzili i zyją.. ja sama w latach osiemdziesiątych piłam mleko prosto od krowy, jeszcze ciepłe... a dziś wszystko zakazane, mimo że minęło raptem 25lat
Psotnika, to ono nie jest prosto od krowy tylko prosto z automatu

Cytat:
Ja to jestem tak niewymiarowa, że nie utrafiłabym chyba na dobry stanik w necie. A w sklepie musze mierzyć z godzinę albo lepiej, a i tak sympatyczne panie mi źle dobiorą (mam jeden,nie założyłam go ani razu ) ... Tylko do ślubu miałam idealnie dobrany stanik, wszyscy się zastanawiali skąd ja wzięłam takie cyce (kupowałam w Li Parie, w Wawie - rozmiar 65 G). Dalej go używam

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość

Agawoo buleczki juz zrobione tylko w tym planie po kazdej czynnosi powinnam naapisac polezec ;p
Hehehe A to taki sprytny plan był

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 12:17   #522
MMONIKA9
Wtajemniczenie

też mam problemy ze stanikami bo ja mam mało pod biustem a duży biust wiec w sklepie mam problemy musze brać większe w obwodzie i potem je zmniejszać ale tutaj wziełam zamiast 90-95F i zapinam na pierwsze haftki i jest idealnie a jak jeszcze troszke biust mi sie powiększy i obwód to mam jeszcze 2 rzędy haftek że bez problemu będzie dobry przez cały okres ciązy i po ciązy
ja sie obawaiłam bo kiedyś spodnie jeansy z BP zamawiałam i że były bez streczu to sobie pomyślałam że lepiej wezmę rozmiar większe bo patrząc w tabele tak wychodziło no i przyszły za wielkie i to sporo oddałam je bratu który ma brzuszek spory i nogi bardziej nabite ode mnie i mu były idealnie dobre jak by szyte na niego więc skapneły mu sie spodnei a ja już wiem ze trzeba zamawiac o rozmiar mniejsze czasami zreszą tam dużo ludzi kupuje i czesto w komentarzach piszą że np trzeba o rozmiar większe lub mniejsze zamawiać itp ale są takie rzeczy które nikt ni ekupił lub nie wystawił komentarza i potem d..a trzeba sie zastanawaic brać normalny jaki się nosi czy mniejszy??
no ale ze staniczkami mi sie udało i jestem zadowolona
Stary 2011-07-29, 12:24   #523
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
też mam problemy ze stanikami bo ja mam mało pod biustem a duży biust wiec w sklepie mam problemy musze brać większe w obwodzie i potem je zmniejszać ale tutaj wziełam zamiast 90-95F i zapinam na pierwsze haftki i jest idealnie a jak jeszcze troszke biust mi sie powiększy i obwód to mam jeszcze 2 rzędy haftek że bez problemu będzie dobry przez cały okres ciązy i po ciązy
ja sie obawaiłam bo kiedyś spodnie jeansy z BP zamawiałam i że były bez streczu to sobie pomyślałam że lepiej wezmę rozmiar większe bo patrząc w tabele tak wychodziło no i przyszły za wielkie i to sporo oddałam je bratu który ma brzuszek spory i nogi bardziej nabite ode mnie i mu były idealnie dobre jak by szyte na niego więc skapneły mu sie spodnei a ja już wiem ze trzeba zamawiac o rozmiar mniejsze czasami zreszą tam dużo ludzi kupuje i czesto w komentarzach piszą że np trzeba o rozmiar większe lub mniejsze zamawiać itp ale są takie rzeczy które nikt ni ekupił lub nie wystawił komentarza i potem d..a trzeba sie zastanawaic brać normalny jaki się nosi czy mniejszy??
no ale ze staniczkami mi sie udało i jestem zadowolona
No to super Ja się jednak nie odważe

Stary 2011-07-29, 12:24   #524
kasiahexe
Zadomowienie

jezu kochan odpadam przy was ja nie mam ani siły ani szan na nadrobienie wszystkiego ))))))
cały czas ciezko pracuje bo ruch u nas strszny sie zaczą :/
jak mam przerwe to leze w łożku i umieram :/
ale sie pozaliłam hihi
kasik podzieliła bys sie pierożkami hihi bo ja uwielbiem pod kazda postacia
wczoraj siostrzniec mi przywiózło od mamusi z polski ale ja bym je mogla jesc caly czas ))))))))

LIVKA jest juz z nami
kasiahexe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 12:28   #525
kasikzaki
Zadomowienie

Monika ja jak zamawiam ciuchy(bielizny jeszcze nigdy nie zamawiałam to nie wiem) zawsze biorę rozmiar mniejszy bo właśnie wiem ze oni to mają popierdzielone. Ogólnie mam dużo bluzek i sukienek z bp(bardzo sobie chwalę) i wszystkie w rozm. 36 a taki to miałam jak nastolatką byłam hehe Tak normalnie to 38, 40 ten większy to bardziej w tyłku

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Zapraszam do siebie wszystkie łakomczuszki pierogów W kuchni się smaży boczuś i te zapachy......mmmm: slina:
Stary 2011-07-29, 12:29   #526
Haniula
Zakorzenienie

odebrałam wyniki
toksoplazmoza ujemna ( czyli ze dobrz nie?)
jakies tam hormony co mialam zlecone w normie ( tak mysle , wg tego co podane w nawiasie to sie mieszcze w granicach)

tylko w moczu mam jakies bakterie
I pytałam Panią o ta krew , mowila ze to nic groźnego, wiec dopiero w czwartek powiem lekarzowi.
No i dziś juz było ok
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 12:30   #527
elunia25
Raczkowanie

Kasikzaki, Agatek dziękuję bardzo
jak nie zwariuje podczas remontu to zaraz po nim się melduje buziaczki dla Wszystkich
elunia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 12:35   #528
staraupa
Raczkowanie

hej dziewczynki
Haniula super że dobrze
Właśnie pikę bułeczki z przepisu dziewczyn, już nie mogę się doczekać
Dziewczyny a ja mam nawrót wymiotów, od wczoraj od rana mnie męczy i nic nie daje mi jeść. Jedyne co przyjmuję to chleb z pasztetem i ogórkiem kiszonym;/ Kiedy to minie. Weszłam na wagę i dalej 4 kg na minusie od początku ciąży. No cóż, przynajmniej wiem że w ciąży jestem
Ściskam WEEKENDOWO
staraupa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 12:41   #529
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
nie strasz mnie!!!!!! mój ojciec się zmaga parę dobrych lat, bo jeździ na taxi i siedzi non stop- jak pracował w Niemczech z moim tż to problem znikł, ale on nawet miał chirurgicznie usuwane i nic, dupa! mam nadzieję, że mnie to nie trafi...

Haniula oby to nic poważnego!!! zrób sobie może napar, posiedź i posmaruj, może zniknie??

Lucy jak w I trymestrze na głodnego zasypiałam, bo świeżo 'po' jedzeniu było mi nie dobrze, musiałam wstawać bo mi się odbijało a teraz nie najadam się aż tak, ale o 8 jak wstanę na siusiu to jak Seba wyczuje to, to od razu głód, ale piję sok i idę jeszcze na trochę spać, po czym 'to' mija

Chwalę się bielizną, którą kupiłam dzisiaj, żeby się zaprezentować w czymś nowym mężulkowi jak przyjedzie za tydzień/dwa A cycki urosły mi z: 80 A do 85 B
Hihi Agatku widzę, że rozmiar Twojego biustu jest równie imponujący jak mój.

Cześć Mamuśki! Jak samopoczucie?
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 12:49   #530
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nawojka8583 Pokaż wiadomość
Hihi Agatku widzę, że rozmiar Twojego biustu jest równie imponujący jak mój.

Cześć Mamuśki! Jak samopoczucie?
czyżby mamy takie same rozmiarki???

Ja dziś czuję się ok, zaraz idę coś wszamać, i właśnie mam szaponetkę na głowie i tak będę siedzieć do 14:20 żeby dłużej się kolor utrzymał na trochę się pozbędę siwych włosów hihihi

Stary 2011-07-29, 12:49   #531
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

ja na pewno się nie skuszę na nic z bon prix... wiele razy zamawiałam i wszystko, co zamówiłam było takiej jakości, że nadawało się tylko do wycierania podłogi moja koleżanki z pracy mają podobne doświadczenia dlatego never again
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 12:49   #532
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natisska Pokaż wiadomość
Hej Dziewczny witam was z rańca
Nie spie juz bo robilam test na plec intelligender i bede miec..............CHLOPCA ! Jestem tylko ciekawa jka on sie sprawdza bardzo bym sie cieszyla gdyby byla to prawda. Licze na chlopca poniewaz u mnie w rodzinie wsrod kobiet jest gen mutujacy raka piersi i jajnikow chorowaly moja babcia moja mama i ja tez mam ten gen wiec wiadomo.... dlatego prosze o samych chlopców i jak narazie idzie dobrze...
Dziewczyny a moze ktoras z was go juz robila, potwierdzilo sie u was?
A tak w ogole wczoraj zaczelam 13 tydz (12w1d) a przeziernosc mam dopiero 9 sierpnia czyli na ostatnia chwile:/
No i bycze sie bo na zwolnieniu jestem tyle co budowe ogarniam narazie wszystko na dobrej drodze abysmy sie wprowadzili w grudniu ale roboty jeszcze multum.
Milego dnia oby ni tak deszczowego jak u mnie...
Natiska "tylko budowę ogarniasz" toż to przecież wielki wyczyn ogarnąć to wszystko
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 12:55   #533
kasikzaki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
odebrałam wyniki
jakies tam hormony co mialam zlecone w normie ( tak mysle , wg tego co podane w nawiasie to sie mieszcze w granicach)

I pytałam Panią o ta krew , mowila ze to nic groźnego, wiec dopiero w czwartek powiem lekarzowi.
No i dziś juz było ok

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
ja na pewno się nie skuszę na nic z bon prix... wiele razy zamawiałam i wszystko, co zamówiłam było takiej jakości, że nadawało się tylko do wycierania podłogi moja koleżanki z pracy mają podobne doświadczenia dlatego never again
No to współczuję, ja jestem bardzo zadowolona mam niektute ciuchy kilka lat i materiał i kolory są ok. Widocznie mi się udało

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-29, 12:59   #534
*Agatek*
Zakorzenienie

Zawsze mnie kusiły zakupy w bon prix, bo wygląda ładnie i są tanie ciuszki, no ale już wiele słyszałam i po prostu się boję...

Dziewczyny! Byłam wczoraj na rynku popatrzeć ile kosztują piżamki, i jedne z gaciorami 60 zł, szlafrok następne 50, normalnie czysta masakra!!!!!! szykuję się na kupno tunik bo nie mam żadnej, ale ceny odstraszają- 40 w górę to już tańsze na allegro, ale sam fakt- będą dobre, czy nie? ehh nie lubię tej niepewności!!

Stary 2011-07-29, 13:01   #535
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

ja jak byłam jakis czas temu u ciotki w niemczech i tam zamówiłam rzeczy z bon prix to owszem, nie mam im nic do zarzucenia...ale te zamawiane tutaj masakra jestem uprzedzona, zrażona i więcej nie zamówię

a w tym programie Gadżety kobiety to na wózki załapałam sie tylko na koncówkę-montowanie fotelików ;D
ale poza tym pokazywane byly rózne śmieszne rzeczy dla dzieciaczków np. sterylizator do mikrofalowki, ktory sterylizuje w 2 minuty zamiast w 20, jakies maty do wanienek, wanienki turystyczne, kosze na brudne pampersy, które od razu takjakby zawijają w folię brudne pieluchy i a jakies inne zbędne bajerki jeszcz
aa smoczki z dozownikiem na leki (rozwalił się jej w ręce jak chciała pokazac D), smoczki z termometrem...
i fajny nocnik/nakładka na kibelek....normalnie słuszy dziecku jako nakładka na kibelek a w podrózy jako turystyczny nocnik-to akurat bylo fajne rozwiązanie
Stary 2011-07-29, 13:11   #536
staraupa
Raczkowanie

muszę przyznać że bułeczki pierwsza klasa już 2 wszamałam i póki co cisza...
co do zakupów ja dziś udałam się do mojego ulubionego Pepco i zakupiłam tam dwie bardzo fajne tuniki, jedna 19.90 druga chyba 29zl. Polecam
Dziewczyny jak już pisałam nieustannie mam grzybicę i kupiłam sobie dziś Lactovaginal bo pomyślałam że po tych wszystkich lekach powinnam coś wsiąść. Pani w aptece nie była w stanie mi na 100% powiedzieć czy można w czasie ciąży. A co Wy myślicie? Bierzecie?
Dostałam dziś z powodu urlopu mega powera, sprzątam, piekę i gotuje a teraz mnie z tego biegania brzuch rozbolał i idę poleżeć
staraupa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 13:12   #537
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
ja jak byłam jakis czas temu u ciotki w niemczech i tam zamówiłam rzeczy z bon prix to owszem, nie mam im nic do zarzucenia...ale te zamawiane tutaj masakra jestem uprzedzona, zrażona i więcej nie zamówię

a w tym programie Gadżety kobiety to na wózki załapałam sie tylko na koncówkę-montowanie fotelików ;D
ale poza tym pokazywane byly rózne śmieszne rzeczy dla dzieciaczków np. sterylizator do mikrofalowki, ktory sterylizuje w 2 minuty zamiast w 20, jakies maty do wanienek, wanienki turystyczne, kosze na brudne pampersy, które od razu takjakby zawijają w folię brudne pieluchy i a jakies inne zbędne bajerki jeszcz
aa smoczki z dozownikiem na leki (rozwalił się jej w ręce jak chciała pokazac D), smoczki z termometrem...
i fajny nocnik/nakładka na kibelek....normalnie słuszy dziecku jako nakładka na kibelek a w podrózy jako turystyczny nocnik-to akurat bylo fajne rozwiązanie
ja to oglądałam z jakieś 3 miesiące temu pamiętam to własnie z tym koszem na pieluchy rewelacja bo siostra tż jak pieluchy wrzucała do kosza to w salonie strasznie śmierdziało bo one mają kuchnie z salonem tylko aneksem przedzielone no to się niosło na cąły salon te zapaszki
i mi sie podobał smoczek którym można podawać lekarstwo dziecku , niusia mojego brata ma taki z termometrem a drugi na leki bardzo sobie to chwalą

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-29, 13:13   #538
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez staraupa Pokaż wiadomość
co do zakupów ja dziś udałam się do mojego ulubionego Pepco i zakupiłam tam dwie bardzo fajne tuniki, jedna 19.90 druga chyba 29zl. Polecam
Dziewczyny jak już pisałam nieustannie mam grzybicę i kupiłam sobie dziś Lactovaginal bo pomyślałam że po tych wszystkich lekach powinnam coś wsiąść. Pani w aptece nie była w stanie mi na 100% powiedzieć czy można w czasie ciąży. A co Wy myślicie? Bierzecie?
Dostałam dziś z powodu urlopu mega powera, sprzątam, piekę i gotuje a teraz mnie z tego biegania brzuch rozbolał i idę poleżeć
kochana nie szalej z tą robotą.... ja Ci nie pomoge co do lactovaginalu bo nie brałam...
jedz duzo jogurtów i czosnek tez pomaga... a co do medykamentów to nie wiem...
Stary 2011-07-29, 13:14   #539
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
Monika ja jak zamawiam ciuchy(bielizny jeszcze nigdy nie zamawiałam to nie wiem) zawsze biorę rozmiar mniejszy bo właśnie wiem ze oni to mają popierdzielone. Ogólnie mam dużo bluzek i sukienek z bp(bardzo sobie chwalę) i wszystkie w rozm. 36 a taki to miałam jak nastolatką byłam hehe Tak normalnie to 38, 40 ten większy to bardziej w tyłku

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Zapraszam do siebie wszystkie łakomczuszki pierogów W kuchni się smaży boczuś i te zapachy......mmmm: slina:

Kasik,
to jak takich samych rozmiarów jestem

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
odebrałam wyniki

No i dziś juz było ok
Haniula, jak sie mieścisz w normie, to super
I cieszę się,że dzisiaj wszystko ok

Cytat:

Neska, to coś do pieluch widziałam w Mothercare Wkładasz pieluchę i ci taka kiełbaska w folii wychodzi

Stary 2011-07-29, 13:14   #540
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez staraupa Pokaż wiadomość

ach znowu mi ktoś przypomniał o tym pepco kurcze musze sie tam wreszcie wybrać bo ciuszki tam są fajne i tanie ostatnio zakupiłam tam sobie 3 pary spodni dresowych każde po 17zł i 3 pary majtek bo były po 2zł lubie ten sklep jest tam dużo fajnych rzeczy i dla maluszków dużo tez jest i dupereli pełno do domu dywaniki koce wazoniki ramki itp itd o właśnei musze się przejechac po koc polarowy

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości