|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXI
Nie wrobisz mnie w nic
![]() Szczytuję
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- Edytowane przez teza20 Czas edycji: 2011-07-29 o 13:15 |
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra dostałam maila z odp, ale w sumie nic nie wnoszącego na razie do mojego dzisiejszego humoru
Dobra lecem - na słońce
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
włączam tv - Smoleńsk, włączam radio - smoleńsk, odpalam neta - Smoleńsk to wina rosjan!
Czy tylko mi chce się już rzygać tymi bzdurami PiSu? ![]() edit: post na dziś: digi-digi ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=722 takiego określenia jeszcze nie słyszałam, wizaż óczy
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-07-29 o 13:37 |
|
|
|
#214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To się jeszcze z 10 lat będzie ciągnąć
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#215 | ||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Przecież taki samotny i wyposzczony Gryx rzuciłby się pewnie na którąś z tych niewiast, a jeśli nie, to już na pewno wszyscy byliby skrępowani obecnością takiego dziwadła, co to samotne na imprę dla par przychodzi, i impra by się nie udała (które dwie albo trzy były, te pary ma się rozumieć) Ale, o ile pamiętam, P. był bardzo zawiedziony po tym spotkaniu ![]() Cytat:
--- Ceny żłobków mnie zabiły Kogo na to stać?!
|
||||||||
|
|
|
#216 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() w tej cenie, to ja bym wolała na wycieczkę jechać (niźli dida mieć)
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-07-29 o 14:10 |
||
|
|
|
#217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Cytat:
Gryx - syćko juz zostałło powiedziane, nie będę powtarzać po Spoo - bo sieu z nią w dużej mierze zgadzam a oczyszczenie atmosfery z P. moim zdaniem zależy od Ciebie i Twojej osobowości, natury charakteru a co z atym idzie poczucia potrzeby - masz to zrobic dla siebie bo najwyraźniej jest potrzeba, lub nie - jeśli umiesz to olać, a najwyraźniej olewanie Ci nie idzie, nie poszło łatwo się mówi olać, zależy od kalibru, diabeł wszak tkwi w szczegółach, no a mój komentarz Was Ciebie i P. to jesteście siebie warci - dziwi Cię Wasze zachowanie - tak se spójrz z boku na to - na Was na Ciebie i an niego - dwa dorosłe chuopy - ęnteligentne - i co ? i klasyka gatunku - menska duma i uprzedzenie, " ja nie będę nic inicjował" on pewno myśli pytka w pytkę no weźże no chłopy, po prostu klasyczne z Was chłopy co to sie będa dumą podpierać jak w Zgryźliwych Tetrykach ja rozumiem że sie różnicie emocjonalnie od kobiet, ale rozum pozwala Wam chyba przyjąć do wiadomości że istnieją sposoby komunikacji werbalnej i że "milczenie nie wyjśnia nic" do tego służą narzędzia komunikacji ( tylko nie polecamy Gmaila Nie wiem jak tam zaczać ale słuchaj stary chciałbym .... ważne żeby okazac szacunek bo wtedy osoba nie poczuje sie atakowana i jest bardziej skłonna do rozmów - olej żesz tzw "dumę" przeca będąc wporzo to Ty jetseś lepszy, nie ten lepszy który jest sukinkotem 1. albo wyjśniasz dla siebie - bo Ci źle ( nie , nie musicie sie schodzić, bo i nie warto pewnie) 2. albo olewasz ale tak rili jako i ja olewam no, i ide robić gulasz, a, i zauważ nie przeklłam - chyba ![]() Ewuś - trzymam kciuki za szybką akcję - oby juz było po ( zdrowotną ) Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-07-29 o 14:18 |
||
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
ja już w tym roku byłam
![]() na zaś
|
#219 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Ta... Chyba przyszłej
Cytat:
W Lublinie to publiczność skandowała na koncercie Paula di Anno Fuaśnie, muszę sprawdzić czy Blaze Bailey będzie tylko w Lbn czy może i do Krk przyjedzie tak bajdełej Cytat:
![]() Optymista ![]() A w ogóle to śmieszna sprawa, po CP zawinęliśmy jeszcze do Wrocławia, siedzimy w knajpie z kumplem Hetfielda który tam pracuje, Hetfield poszedł do baru po kolejne piwo i jakoś trochę dłużej tam zabawił, się zaczęliśmy smiać z Chudym, że to do niego niepodobne tak znajomosci zawierać i się spoufalalać, a Hetfield jak wrócił "Ej, ale jaja, twoje zdjęcia z CP oglądają przy barze"
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#221 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() wlasnie sprawdziłam moj złobek-280 zeta z zarełkiem ,ale on nowego roku ma byc od godziny-w malopolsce. ze jak powyzej 4 to sie dopłaca za kazda godzine , niby sprawiedliwie tylko w efekcie tym co dają dziecko na najkrocej to opłata sie nie obnizy,a całej reszcie podwyzszy-i to jest polityka prorodzinna , a potem chamy potrafią grzmiec z sejmu-róbcie dzieci po panstwo pojdzie z torbami a rzesza emerytów razem z nimi-by sie chociaz nie odzywali dla przyzwoitosci![]() Cytat:
.chuop kolezanki od lat nalega zeby brala tyle fuch (na po pracy,do robienia wieczorkiem) zeby on mógł sie zwolnic z roboty i on to mowi serio i ona bierze te fuchy, a on kase rozwala . cos nam sie przegieło z tym feminizmem chyba ![]() a na redziowego chuopa to karteczka z wyliczeniami i tyle. zreszta red-jesli jesczze nie zapisałas dida do złobka to masz co najmniej rok z głowy, bo tyle sie chyba czeka, a opiekunka wezmie tyle ze na waciki ci moze starczy z pensji-no chyba ze nietopsz-ale to nietoperz pracujący co zadnej pracy sie nie boji...wiec raczej sie nie zwolni? ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- szybkie info potrzebne-fajna knajpa w łodzi-z ogrodkiem , niekoniecznie matalistyczna,w stylu raczej niezobowiązującym?
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-07-29 o 15:23 |
||
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#223 |
|
grozi wypollizowaniem
|
wogole to sie wkurzyłam-dlaczego jak zamawiam okulary to mam podawac date urodzenia? czy to ma jakikolwiek związek z okularami? no moze dla okulisty ma,ale optyk ma chyba tylko zrealizowac recepte nie?
|
|
#224 | |||
|
Nindżopesz
|
To jakoś delikatnie bo spałam i nic nie poczułam.
Cytat:
![]() Cytat:
Teraz czuję bazę Cytat:
![]() 2. no i dobsz ![]() Boże nie, ja nie kce nietopsza dzień w dzień na swoich włościach! Już to widzę - wracam z roboty i mam w planach mnóstwo rzeczy do zrobienia łącznie z myciem i układaniem włosów a nietopesz stwierdza, że jeszcze posiedzi i zaczyna coś pitolić i przeszkadzać. I zostawia ✂✂✂✂✂✂✂nik bo przecież nie bedę jej tłumaczyć, żeby używała tylko jednej komory zlewu bo po kiego grzyba brudzić obie, że jak się podłoga zachlapie to niech od razu wytrze, że niech pościel od razu składa a nie czeka do nocy i tak dalej. |
|||
|
|
|
#225 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
dziwny układ jak dla mnie.. i feminizmu w tym nie widzę, raczej inny sposób wykorzystywania, nie do roboty w chałupie tylko do dodatkowej kasy..kiedyś wszędzie była reklama że dają tyle % zniżki ile się ma lat, może o to chodzi?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#226 |
|
BAN stały
|
Red, do mnie też dotarł już próbasek, dzieki!
![]() Rejcz, no ja wszystko rozumiem, ale coby wszystkich na śmierć moimi rozkminami wewnętrznymi nie zanudzić, napisze tylko, że ja pierwszy ręki na pewno nie wyciągnę, i nie chodzi wcale ani o męską dumę, ani o uprzedzenie Teraz zamierzam zachować się tak samo. I nie wiem, co zrobię w razie W. Wiem tylko, że nie chcę dać się robić w wuja na nowo (zresztą, jak se tak te wszystkie rzeczy przypomnę, którymi P. mnie zawiódł, to bym mu najchętniej wyiebał prosto w zęby)
|
|
|
|
#227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polly - ale Redzia obliczyła se ze jej sie kali bardziej w doma siedzieć opcja namber 4 - ze żłobek jej sie nie kalkuluje |
|
|
|
|
#228 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() a co do fuch, to bierze bo lubi pracowac a fuchy są dobrze płątne-szkodaby nie brac...a poza tym ona mowi ze ktos w tej rodzinie musi pracowac ![]() ![]() ja osobiscie tez brałam fuchy jak tylko były-zawsze to dodatkowy pieniądz, ale jakby mi sie chuop chcial lenic a mną orac dla kasy to never ![]() chociaz z drugiej strony przy odwrotnym układzie-kobita w domu a chłop charuje po 14 godzin nikt sie jakos nie dziwi ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- fogle to zamówiłam okulary ![]()
|
|
|
#229 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A kcesz w łeb? ![]() ![]() Cytat:
![]() Zajedwabisty ten P. jest Nie wiem czy płaczesz na poważnie czy na żarty i może mnie teraz przestaniesz lubić na poważnie , ale ponieważ ja Cię lubię to szczerze Ci mówię - wyjaśnij z nim sobie wszystko i daj sobie spokój z tym Panem. Ja wiem, że to boli, ale qrde popatrz na siebie jak Cię to gryzie. Czy to jest taki dobry kumpel dla Ciebie naprawdę...?Cytat:
)Cytat:
Ad 2 Teraz będziesz sam w domu, będziesz rozmyślał i chusteczka wie co, masz okazję to załatwić
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
|
|
|
#230 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
coś mi mówi, że u mnie to dopiero początek z kolanami przydałoby mi się trochę stracić kg, pewnie by się odciążyły ![]() Cytat:
ja też wychodzę z założenia - nic na siłę, bez sensu, jak tylko jedna strona ciągle wykazuje inicjatywę, warto odpuścić a wtedy często jest tak, że ta druga strona wkońcu podejmuje akcję mi też się ostatnio jakoś nie układa z kumpelą, nie widziałyśmy się chyba już z prawie rok, nie licząc przypadkowego razu, to była moja najbliższa kumpela, czy też nawet przyjaciółka, jeszcze z podstawówki, ale nie płaczę nad tym, zawiodła mnie a ze mną nie ma lekko ![]() taaa, a potem grzeszyłaś na CP, a tak poważnie, to warto tam jechać? Bo mnie jakoś te klimaty nie kręcą ceny żłobków to masakra, szczególnie w Wawie, ale z jednej strony rozumiem, że wprowadzają opłaty za dodatkowe godziny... Wielu rodziców traktuje żłobki i przedszkola jako przechowalnie, dziecko siedzi po 10 godzin i nie może się doczekać na rodziców... ile razy babki mówiły, że musiały dzwonić po rodziców, bo oni mieli pilniejsze sprawy i nie pojawiali się o tej 17.00 czy 18.00. Ja zawsze z językiem wywieszonym, byle jak najszybciej odebrać dziecko
|
|
#231 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
no to nie wiem
Cytat:
zrozumiałam że ona bierze bo jej facet każe a sam sie opierdala.. no chyba że gotuje, sprząta, robi pranie, prasuje, robi zakupy, itp co zwykle robi kobita w układzie odwrotnym Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#233 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
kamenowe
|
|
|
#234 |
|
Nindżopesz
|
Weźcie, bo mnie coś trafia z tymi damsko-męskimi układami
U mnie jest tak, że oboje do roboty, ja 8-16, on 9-19 a cała chata dla mnie - pranie, sprzątanie, prasowanie, gotowanie teoretycznie też (proste potrawy robię, jak chce coś wykwintnego to sam gotuje), zakupy robi on raz na tydzień plus załatwia "sprawy". Jak dojdzie praca + opieka nad dzieckiem to raczej na mnie spadnie bo on później kończy robotę. Już nie będzie czasu na Wizaż
|
|
|
|
#235 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
standardowy dzień pracy to 8 godzin, do tego doliczyć trzeba dojazd, więc minimum 9 godzin nie powinno nikogo dziwić? ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- czyli wtóre?
|
|
|
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
O! Świetnie!!!!
Nie wiem, jak to się robi i gdzie się dowiedzieć.... Cytat:
zmiana tematu- Kupiłam Bright Crystal!!!!!
|
|
#237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() grzać się ![]() A w samym Bolkowie jest taka genialna, sympatyczna atmosfera zabawy i mroku (często z przymrużeniem oka), że wciąga i chce sie jeszcze i jeszcze ![]() O kurczę, ktoś już wymyślił definicję tego, co czuję ![]() nihilizm egzystencjonalny chyba zajmę się filozofią
|
|
#238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokąłdnie tak to widzę podobnież, nie rozumiem ogólnego bulwersu że po 10 godzin siedzo bo so zostawione no chyba ze ktoś ma fajne godiznki pracy i nie zajmuje mu to wszystko tyle - a so tacy pierwse ?
|
|
|
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No naprawdę to brzmi , jak porada dla partnerów Pomoże Ci to?
|
|
|
|
#240 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
robi się łatwo tylko musisz mieć tysiąc wsuwek
bierzesz kosmyk włosów, zwijasz go ładnie palcami w płaskie kółeczko i przypinasz to kółeczko do głowy wsuwką albo dwoma.. i tak kolejno przypinasz na całej głowie kółeczka zwinięte w tę samą stronę.coś jak tu: KLIK
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.

To się jeszcze z 10 lat będzie ciągnąć
Smutne toooo

Nie wygłupiaj się, tak nie można
Kogo na to stać?!