![]() |
#1981 |
Zadomowienie
|
Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3
U mnie 9 na plus. Ale o dziwno rośnie mi tylko brzuszek
#1982 |
Zakorzenienie
|
ktos pytal o joge (przegapilam w natloku postow), na zajeciach z intruktorka bylam dopiero 1wszy raz, ale od 2miesiecy cwicze sobie w domu z DVD. Bardzo odpreza i pomaga na plecy. Jutro ide znowu.
wczoraj wybralam sie tez na wodny aerobik dla kobitek w ciazy, chyba jeszcze lepsza zabawa niz joga. zapomnialam. tu na test na glukoze daja do wypicia Lukozade (taki napoj energetyczny). bardzo smaczny, moze w Polsce tez by zadzialal? (chyba nawet jest do dostania)
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska Edytowane przez wiolqn Czas edycji: 2011-07-29 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1983 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() od 5-20zł za te rzeczy płaciłam.
![]() ![]() |
![]() |
#1984 |
Raczkowanie
|
Ja tez jem tak jak przed ciążą.... wydaje mi sie że chodzi o słodycze bez których nie umiem życ..... i rzeczywiście zjadam kilka batoników dziennie..... choć ostatnio łapie mnie taki wilczy głód, ale potem przez długi czas nie chce mi się jeść.... np paczka takich zwykłych płatków kukurydzianych starcza mi zwylke na 1 śniadanie..... troszkę zostaje, ale nie dużo..... Ja zawsze dużo jadłam, a nogi mam jak patyki, choć tż powiedział mi wczoraj że troche przytyły i to dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1985 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Śliniaki kupiłam bo gdybym nie miała mleka to przydadzą się przy karmieniu z butelki. Buciki moim zdaniem się przydadzą do spodenek i rampesików (są bez nogawek) i dzidzi będzie dzięki temu cieplutko w nóżki. Butki nie są drogie - nowe można kupic już od 5zł na allegro ![]() Ja nie zamierzam swojego bobasa ubierać non stop w śpiochy i pajacyki, wole koszuli, kaftaniczki, sweterki i spodenki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1986 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1987 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A! i zazdroszczę atrakcji ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() byłam w SUPERPHARMIE i kupiłam ostatni MAMAMIL z promocji- ledwo znalazłam na półce, jakiś przewrócony i zakopany wśród innych preparatów- ale cieszę się, dzięki Dygotka za namiary ![]() ![]() byłam w H&M i kupiłam po 10zł biustonosze bwaełniane do karmienia(takie biało-czarne.. wolałabym inny kolor ale cóż) i bluzeczkę z torbą po 25zł a do tego spódniczkę szarą ciążową ale już w normalnej cenie niestety ( ![]() a i perfumy siostrze E Arden Green Tea 100ml za 70zł A teraz padam, jestem znowu zmęczona no bo w końcu bite 5h na nogach ![]() ![]() o! leczo! mam paprykę zamrożoną- muszę ją wykorzystaĆ i już wiem do czego... ale to w nastepnym tygodniu Edytowane przez nikaa2 Czas edycji: 2011-07-29 o 14:56 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1988 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1989 |
Wtajemniczenie
|
Ja też nie biorę dodatkowo żadnych witamin bo badania mam ok więc gin stwierdził że suplementacja niepotrzebna, mam brac tylko no-spe, magnez i kwas foliowy.
Ogoliłam nogi, przystrzygłam jeża a teraz staram się zająć się czymś żeby nie myśleć za dużo o tej wizycie ![]() Dziewczyny stresa mam jak cholera czy wszystko ok także plissss trzymajcie kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie liczę w tym przypadku czy mi się kalkuluje taki czy inny magnez-piję taki smakuje-mam dosyć łykania wszelkich tabletek i trochę odmiany się przyda-i może dla żołądka to lepsze niż kolejna tabletka/kapsułka co do projektanta/dekoratora wnętrz ja tez myślałam by takiego zatrudnić,ale ceny w wawie mają zaporowe-nie na moją pensję..... przez godzinę próbowałam otworzyć wątek,ale się nie udało-niestety limit przekroczony i net działa tak a nei inaczej zjadłam trochę lodów,potem płatków z mlekeim,ale teraz nerwa mam-chyba mi się nudzi ![]()
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2011-07-29 o 15:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1991 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie martw się tż zdąży i wszystko okaże się w najlepszym porządalu ![]() omg, dlaczego tak jestem wykończona- głupimi zakupami- no na prawdę ![]() ![]() Oolong pisałaś o robionym 70 stopniowym spirytusie... 2 cz. etanolu i 1 cz. wody??? Edytowane przez nikaa2 Czas edycji: 2011-07-29 o 15:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1992 |
Raczkowanie
|
dziś dokonałam wyczynu- pomalowałam paznokcie u nóg
![]() Co do smarowania kikuta po pępowinie to my niczym nie smarowaliśmy i odpadł chyba po 10 dniach. Teraz też nie będę niczym maziać. |
![]() ![]() |
![]() |
#1993 |
Zakorzenienie
|
obajrzałam sobei zdjęcia z podrózy poślubnej-ale ja wtedy laska byłam....chyba z 10 kg mniej wazyłam niz teraz
![]() ![]()
#1994 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1995 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1996 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie dotalam mega kopa w moj biedny obolaly pecherz...
moje dziecko chyba mnie nie lubi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1997 |
Zadomowienie
|
Witajcie kochane
![]() Jutro jedziemy wersalkę wybrać jak będzie na miejscu od razu kupujemy i tylko dostawa zostanie ![]() ![]() ![]() Jak zostaniemy w tym mieszkaniu to dokupimy narożnik albo wersalkę z 2 fotelami w komplecie (będziemy czekać do listopada czy nam przedłużą umowę) trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() szwajlyk gratuluję córki już dopisałam na listę ![]() Edytowane przez ania21_21 Czas edycji: 2011-07-29 o 16:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do depilacji to u mnie nastały ciężkie czasy ![]() Od 2 lat do 4 mąca ciąży używałam depilatora tylko na nogi, a moje łono traktowałam maszynką. Oczywiście teraz musiałam depilator odłożyć bo niestety zaczęły mi pękać naczynka i straszne mam żyły na nogach, więc przeszłam na krem do depilacji. Wracając do bikini to jednym słowem masakra. Nic nie widzę, nie dogalam się bo brzuszek zasłania, a też się nie chcę wyginać, więc później wygląda to komicznie ![]() Ach no i do tej pory wchodząc na wagę po obiedzeniu przybyło mi 6.5 kg ![]() Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2011-07-29 o 16:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1999 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No ja właśnie też..... Jak wyszłam od lekarza to się zaczęłam zastanawiać i doszłam do wniosku że przez takie ograniczanie płynów to mozna więcej szkody wyżądzic niż pożytku...... Przed ciążą spożywałam max litr dziennie płynów wszelkiego rodzaju..... troche mało teraz ok 2 i wydaje mi się że nie powinnam ograniczać..... Narazie postanowiłam definitywnie zerwać z nałogiem słodyczowym :P (Mam na mysli ograniczenie się do jednego wafelka do kawy) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2000 |
Zadomowienie
|
moja główka troszke zelżała.....
Witaminki dalej niema ![]() co do golenia ostatnio poprosiłam męża o pomoc tak sie przy tym pitolił ostrożnie robił pytam sie go co sie tam czai a on " pewnie żebym cie zacioł i bys mnie potem zabiła" chyba sie mnie boi czasami a mi samej żadko sie udało całą kaśke ogolić tak żeby sie krewka nie puściła ehhe.... ale słodziutki te ciuszki szczególnie ta misowa czapa i mikołajowe buziki musze małemu coś takiego wyszukać ![]() ![]()
#2001 |
Wtajemniczenie
|
Bahamadia_25
widziałam dzisiaj w SUPERPHARMIE żel do nóg PertektaMama z arniką do pękających żyłek na nogach w promocji za ok.9zł jakoś mam nerwy od godziny, nie wiem skąd i o co i do kogo ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- a jeżeli chodzi o ograniczenie płynów, to coś mi się obiło o uszy, ze nadmierne spożywanie płynów w ciągu dnia moze doprowadziĆ do zatrucia ciążowego... |
![]() ![]() |
![]() |
#2002 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo Ci dziękuję ![]() Skontaktuję się z gienkiem i jeśli nie będzie mieć nic przeciwko zakupię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2003 |
Zadomowienie
|
jesteśmy...
![]() ![]() musicie na wstępie wybaczyć iż nie nadrobie 25 stron ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do samej wizyty... jak poradziłyscie, pojechałam od razu do szpitala... tam przyjęli mnie na izbie... i tu wstawka... nie polecam ogladac za duzo seriali typu chirurdzy czy ostry dyzur... oczekiwalam na lekarza nieco ponad godzine .... babeczka mnie zbadala i od razu na oddzial... z braku miejsc na OCePie położono mnie na porodówce ![]() ![]() ![]() baaardzo mi się rozjaśniło apropo porodu od tego czasu i doczekać się nie moge ![]() ale wracajac.... od położnej dowiedziałąm się że jako powod przyjecia wpisano: przedwczesny poród.. załamka.. dostałam garść leków, luteine i 2 zastrzyki i nakaz leżenia... zakaz wyłażenia z łózka, jedynie do wc i zakaz picia, zeby nie latac za czesto... krwawienia ustaly dopiwro w czwartek rano... dzis mnie wypisali.... plus byl taki ze zobaczylam jak wyglada porodowka w szpitalu gdzie bede rodzic i 3 razy dziennie słuchałam serduszka mojej kruszynki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() narazie mam brac luteine i aspargin... badania w szpitalu wyszly słabe... mam bardzo wysokie CRP, reszta raz lepiej raz gorzej... ogolnie jakas infekcja... na przyszlosc mam nakaz oszczedzania sie, bez wygibasow, za dlugich spacerow, nadwyrezania sie czy dzwigania.... najwazniejsze ze udalo nam sie we dwie wrócic do domku.... domyslam się że martwiłyście sie o mnie, za wszystkie kciuki i mile slowa bardzo dziękuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps. ominął mnie jakiś temat ciekawy ? ![]() ![]()
kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 ![]() ![]() ![]() 22t 4d - 422 gramy miłości ![]() ![]() 30t 1d - ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2004 |
Zakorzenienie
|
oj bidulko, szczerze współczuję
![]() Mam nadzieję, że już od teraz będzie wszystko w porządku. 3mamy kciuki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2005 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() witamionkaccc no dzięki Bogu jesteś i że w miarę wszystko ok.wszytskie sie tutaj o Ciebei bardzo martwiłyśmy ![]() dobrze,że pojechałaś do szpitala.a jak godiznę czekałs to nei tak długo nawet-ja jak byłam z krwawienim kiedyś to też z tyle czekałam-bo facet jakiś zabieg przeprowadzał wcześniej. leż,odpoczywaj.kiedy teraz masz wizytę??
![]() |
#2006 |
Zadomowienie
|
Witaminka super że się odezwałaś
![]() ![]() Najważniejsze że we dwie wróciliście ![]() A właśnie ktoś się pytał o wózek Maclaren XLR(nie pamiętam kto przepraszam) i jakie ceny są w uk. Ja jedynie mogę pokazać po ile są na ebayu uk bo szczerze nie wiem po ile są w sklepie(zazwyczaj droższe) tylko nie wiem czy tyle samo by nie wyszło bo dużo za przesyłkę żądają bo z USA http://www.ebay.co.uk/itm/Maclaren-T...item3cb91ac16c Edytowane przez ania21_21 Czas edycji: 2011-07-29 o 16:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2007 |
Raczkowanie
|
Witaj Witaminko!!!! Cudownie że nadal we dwujkę.... ale szczeże mówiąc inaczej byc nie mogło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2008 |
Raczkowanie
|
Witaminka suuuuuper
![]() ![]() ![]() cieszymy sie razem z Tobą ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2009 |
Zadomowienie
|
dziekuje raz jeszcze za ciepłe słowa...
na wizyte ide w poniedzialek i jak juz sie od innych dziewczyn dowiedzialam, do bardzo kompetentnej babki... wiec mysle ze czegos sie dowiem od niej konkretnie, bo w szpitalu, jak w szpitalu.... 15 osob przy badaniu ( ahhh te studia :P ) wiec czlowiek zestresowany chce wyjsc :P a potem dopiero wymysla pytania :P
kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 ![]() ![]() ![]() 22t 4d - 422 gramy miłości ![]() ![]() 30t 1d - ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2010 |
Zakorzenienie
|
dubel
net tak mi wolno działa,że drugi raz ta sama wiadomośc poszła.dosyć mam nikaa-ja teą mam jaiegos nerwa nie wiem czmeu i po co ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2011-07-29 o 17:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.