mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3 - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-29, 14:13   #1981
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1
Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3

U mnie 9 na plus. Ale o dziwno rośnie mi tylko brzuszek

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 14:17   #1982
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

ktos pytal o joge (przegapilam w natloku postow), na zajeciach z intruktorka bylam dopiero 1wszy raz, ale od 2miesiecy cwicze sobie w domu z DVD. Bardzo odpreza i pomaga na plecy. Jutro ide znowu.

wczoraj wybralam sie tez na wodny aerobik dla kobitek w ciazy, chyba jeszcze lepsza zabawa niz joga.

zapomnialam. tu na test na glukoze daja do wypicia Lukozade (taki napoj energetyczny). bardzo smaczny, moze w Polsce tez by zadzialal? (chyba nawet jest do dostania)

Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej

Kuchnia Tygryska

Edytowane przez wiolqn
Czas edycji: 2011-07-29 o 14:20
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 14:22   #1983
Tottie1984
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nikaa2 Pokaż wiadomość
ale śliczności
ten przedostatni komplet super na maxai te czapeczki reniferki i o bucikach nie wspomnę a drogie?
Nie drogie
od 5-20zł za te rzeczy płaciłam.
Stary 2011-07-29, 14:22   #1984
nie _wiem
Raczkowanie

Ja tez jem tak jak przed ciążą.... wydaje mi sie że chodzi o słodycze bez których nie umiem życ..... i rzeczywiście zjadam kilka batoników dziennie..... choć ostatnio łapie mnie taki wilczy głód, ale potem przez długi czas nie chce mi się jeść.... np paczka takich zwykłych płatków kukurydzianych starcza mi zwylke na 1 śniadanie..... troszkę zostaje, ale nie dużo..... Ja zawsze dużo jadłam, a nogi mam jak patyki, choć tż powiedział mi wczoraj że troche przytyły i to dobrze
nie _wiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 14:26   #1985
Tottie1984
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aniolina Pokaż wiadomość
sliczne te ciuszki Tottie, ale ja sie tak zastanawiam czy dziecku sa potrzebne buciki i kiedy? bo ja myslalam, ze tak dopiero od roku jak zaczyna chodzic, ale w koncu to pierwsze to nie wiem
Czy to takie bardziej gadzet ku pokrzepieniu serc mamusi?
A sliniaczki sie przydaja takiemu maluszkowi?
Ja śliniaki kupiłam choć niepotrzebnie bo niedawno zamawiałam kremy, pieluszki tetrowe i flanelowe, myjki itp. dla Adasia i śliniaki dostałam w gratisie także mam już ich 7 - wszystkie nowe, bajecznie kolorowe.
Śliniaki kupiłam bo gdybym nie miała mleka to przydadzą się przy karmieniu z butelki.
Buciki moim zdaniem się przydadzą do spodenek i rampesików (są bez nogawek) i dzidzi będzie dzięki temu cieplutko w nóżki. Butki nie są drogie - nowe można kupic już od 5zł na allegro
Ja nie zamierzam swojego bobasa ubierać non stop w śpiochy i pajacyki, wole koszuli, kaftaniczki, sweterki i spodenki Dobrze dobrane są równie wygodne
Stary 2011-07-29, 14:36   #1986
mszpilka
Rozeznanie

GG do mszpilka

Cytat:
Napisane przez marejta Pokaż wiadomość
Wpadaj z tą miseczką do mnie, ja wczoraj zrobiłam taki garnek leczo że tż zastanawiał się kto to zje, dzisiaj miałam obiad z głowy, właśnie jestem po miseczce i jeszcze w garnku jest trochę więc zapraszam, bo jak tż wróci z pracy to może zostać tylko garnek do umycia

bardzo chetnię
mszpilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 14:52   #1987
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
Czesc!
Mam pytanko!Czy orientujecie się czy będę mogła skorzystać z jakiejkolwiek z tych atrakcji:
  • lot widokowy samolotem nad Ustroniem Morskim
  • 3 hydromasaże,
  • 3 seanse w ciepłej grocie solnej,
  • 3 odchudzające okłady z masy fango na wybraną część ciała.
Będę wtedy w 21tc.
hydromasaże i okłady odchudzające- to mysle że sobie odpuśĆ ale oczywiście najlepiej jest zapytaĆ swojego gina czy nie ma do reszty p/wskazań
A! i zazdroszczę atrakcji

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
hurrra a ja tez jade na nastepny weekend plawic sie w luksusach, grotach solnych i innych bajerach- mamy wyjazd sluzbowo- integracyjny do hotelu Golebiewski w Mikolajkach
ale super "zazdraszczam" że tak powiem

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
a ja sie zmobilizowalam i zamowilam 2 koszule ciazowe- do karmienia, tylko mam nadzieje ze mi dojda na czas
koniecznie sie pochwal jakie to koszulki i czy są warte zamawiania jak przyjdą

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
A co do kilogramow i Tz'tow... ja tam uwazam, ze moj Tz mnie ustrzelil plemnikiem wiec teraz nie ma prawa narzekac na kilogramy bo nosze jego syna. Tak zazwyczaj jest... jak cos użądli to sie puchnie w tym przypadku przez kilka miesięcy.

Cytat:
Napisane przez szwajlyk Pokaż wiadomość
Witam Wszystkich!!! Wczoraj byłam u lekarza i chciałabym Wam kogoś przedstawić:

Oto Julia
gratulacje dla córci, fajnie że dziewuszk asię pojawiła, po tym boomie na chłopaków

byłam w SUPERPHARMIE i kupiłam ostatni MAMAMIL z promocji- ledwo znalazłam na półce, jakiś przewrócony i zakopany wśród innych preparatów- ale cieszę się, dzięki Dygotka za namiary

byłam w H&M i kupiłam po 10zł biustonosze bwaełniane do karmienia(takie biało-czarne.. wolałabym inny kolor ale cóż) i bluzeczkę z torbą po 25zł a do tego spódniczkę szarą ciążową ale już w normalnej cenie niestety ()

a i perfumy siostrze E Arden Green Tea 100ml za 70zł

A teraz padam, jestem znowu zmęczona no bo w końcu bite 5h na nogach ide na łóżko

o! leczo! mam paprykę zamrożoną- muszę ją wykorzystaĆ i już wiem do czego... ale to w nastepnym tygodniu

Edytowane przez nikaa2
Czas edycji: 2011-07-29 o 14:56
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-29, 15:16   #1988
Tottie1984
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
Czesc!
Mam pytanko!Czy orientujecie się czy będę mogła skorzystać z jakiejkolwiek z tych atrakcji:
  • lot widokowy samolotem nad Ustroniem Morskim
  • 3 hydromasaże,
  • 3 seanse w ciepłej grocie solnej,
  • 3 odchudzające okłady z masy fango na wybraną część ciała.
Będę wtedy w 21tc.
Ja bym nieskorzystała z żadnej... nie wiem jak lot samolotem ale ostatnie 3 są zabronione dla ciężarnych.

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Cytat:
Napisane przez elf27 Pokaż wiadomość
Mnie poprzednia lekarka zapisała witaminy mimo że wyniki krwi mam cały czas bardzo dobre.
Te witaminy są jak dla mnie koszmarnie drogie, dlatego biorę co 2 dzień jedną kapsułkę. W ogóle bym nie brała gdyby nie to, ze jadam mało ryb i mięsa w ciąży. A te witaminy to Matruelle.
ja od 12tc nie biorę żadnych witamin. Mój lekarz i kobieta w aptece powiedzieli że od wiosny do jesieni mam jeść dużo owoców i warzyw. Ryb jem mało bo przestały mi w ciąży smakować, z mięs tylko od czasu do czasu kurczaka lub cielęcine.

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Cytat:
Napisane przez nie _wiem Pokaż wiadomość
Ja tez jem tak jak przed ciążą.... wydaje mi sie że chodzi o słodycze bez których nie umiem życ..... i rzeczywiście zjadam kilka batoników dziennie..... choć ostatnio łapie mnie taki wilczy głód, ale potem przez długi czas nie chce mi się jeść.... np paczka takich zwykłych płatków kukurydzianych starcza mi zwylke na 1 śniadanie..... troszkę zostaje, ale nie dużo..... Ja zawsze dużo jadłam, a nogi mam jak patyki, choć tż powiedział mi wczoraj że troche przytyły i to dobrze
Ja w sumie jem więcej niż przed ciążą... ale owoców Zauważyłam w ciąży wzmożony apetyt na wszelkiego rodzaju owoce (ostatnio nałogowo kupuje ananasy, melony, mango, avocado i kiwi i robię z tego tropikalne sałatki owocowe) Inne posiłki jak przed ciążą jem a i tak przytyłam już 9kg z czego na piersi przypada chyba ze 2,5kg bo tam aż o 3 rozmiary przybyłam a stanik znowu robi się ciasny
Stary 2011-07-29, 15:17   #1989
magolina
Wtajemniczenie

Ja też nie biorę dodatkowo żadnych witamin bo badania mam ok więc gin stwierdził że suplementacja niepotrzebna, mam brac tylko no-spe, magnez i kwas foliowy.

Ogoliłam nogi, przystrzygłam jeża a teraz staram się zająć się czymś żeby nie myśleć za dużo o tej wizycie mam też ogromną nadzieję że Tż zdąży z delegacji przyjechać i pojedzie na wizytę ze mną, zobaczyłby Malą na usg..

Dziewczyny stresa mam jak cholera czy wszystko ok także plissss trzymajcie kciuki
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 15:20   #1990
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiaczekkk85 Pokaż wiadomość
Dygotka to masz ten najsłabszy? na moim jest 500mg mg i w nawiasie 51 mg z małą 2 do góry ( jak do kwadratu), ale w aptece u mnie posługuję się tym drugim dlatego też tak się nauczyłam. Jak nie musisz silniejszego i ten ci odpowiada. Mi się rozpuszczalny nie kalkuluje, 5,50 za 20 tabl, a 6zł za 60tabl. i to chyba silniejszych (jeśli dobrze Cię rozumiem)
nie,ten co mam magnez nie jest najsłabszy- jest to chela magnez-a tak jak glamourous napisała też-tez ten chelatowany jest lepiej przyswajalny.wyśle ci nazwę firmy na pw.
ja nie liczę w tym przypadku czy mi się kalkuluje taki czy inny magnez-piję taki smakuje-mam dosyć łykania wszelkich tabletek i trochę odmiany się przyda-i może dla żołądka to lepsze niż kolejna tabletka/kapsułka

co do projektanta/dekoratora wnętrz ja tez myślałam by takiego zatrudnić,ale ceny w wawie mają zaporowe-nie na moją pensję.....

przez godzinę próbowałam otworzyć wątek,ale się nie udało-niestety limit przekroczony i net działa tak a nei inaczej

zjadłam trochę lodów,potem płatków z mlekeim,ale teraz nerwa mam-chyba mi się nudzi

Edytowane przez dygotka8
Czas edycji: 2011-07-29 o 15:22
dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 15:26   #1991
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Dziewczyny stresa mam jak cholera czy wszystko ok także plissss trzymajcie kciuki
3mam
nie martw się tż zdąży i wszystko okaże się w najlepszym porządalu

omg, dlaczego tak jestem wykończona- głupimi zakupami- no na prawdę przed ciążą rano byłam w pracy a po południu na zakupach i było ok, a teraz... szkoda gadaĆ... ciekawe jak to będzie na wakacjach.... jak mnie parę godzin poza domem męczy

Oolong
pisałaś o robionym 70 stopniowym spirytusie... 2 cz. etanolu i 1 cz. wody???

Edytowane przez nikaa2
Czas edycji: 2011-07-29 o 15:28

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-29, 15:49   #1992
kami5
Raczkowanie

dziś dokonałam wyczynu- pomalowałam paznokcie u nóg. Miałam to zrobić już 3 tyg temu ale jakoś nie mogłam się zmotywować

Co do smarowania kikuta po pępowinie to my niczym nie smarowaliśmy i odpadł chyba po 10 dniach. Teraz też nie będę niczym maziać.
kami5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 15:52   #1993
dygotka8
Zakorzenienie

obajrzałam sobei zdjęcia z podrózy poślubnej-ale ja wtedy laska byłam....chyba z 10 kg mniej wazyłam niz teraz a talia superaśna była

Stary 2011-07-29, 15:59   #1994
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nie _wiem Pokaż wiadomość
To witam w klubie ja również 14 na plusie..... rozmawiałam z lekarzem, mam mniej pić mniej jeść..... I zapewne usychać z pragnienia i głodu :P
Ej kobitki, o co chodzi z tym ograniczaniem picia? Przeciez to bardzo wazne w ciazy, a juz sie spotkalam z takim zaleceniem gina na innym watku i bardzo sie zdziwilam.

Cytat:
Napisane przez kami5 Pokaż wiadomość
dziś dokonałam wyczynu- pomalowałam paznokcie u nóg. Miałam to zrobić już 3 tyg temu ale jakoś nie mogłam się zmotywować

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 15:59   #1995
marejta
Zadomowienie

Cytat:
hydromasaże i okłady odchudzające- to mysle że sobie odpuśĆ ale oczywiście najlepiej jest zapytaĆ swojego gina czy nie ma do reszty p/wskazań
A! i zazdroszczę atrakcji

ale super "zazdraszczam" że tak powiem

koniecznie sie pochwal jakie to koszulki i czy są warte zamawiania jak przyjdą

gratulacje dla córci, fajnie że dziewuszk asię pojawiła, po tym boomie na chłopaków

byłam w SUPERPHARMIE i kupiłam ostatni MAMAMIL z promocji- ledwo znalazłam na półce, jakiś przewrócony i zakopany wśród innych preparatów- ale cieszę się, dzięki Dygotka za namiary

byłam w H&M i kupiłam po 10zł biustonosze bwaełniane do karmienia(takie biało-czarne.. wolałabym inny kolor ale cóż) i bluzeczkę z torbą po 25zł a do tego spódniczkę szarą ciążową ale już w normalnej cenie niestety ()

a i perfumy siostrze E Arden Green Tea 100ml za 70zł

A teraz padam, jestem znowu zmęczona no bo w końcu bite 5h na nogach ide na łóżko

o! leczo! mam paprykę zamrożoną- muszę ją wykorzystaĆ i już wiem do czego... ale to w nastepnym tygodniu
Ja ostatnio w H&M zaopatrzyłam się w jeansy UWAGA UWAGA za 30zł były w wyprzedaży bo ostatni rozmiar, a że akurat pasował na mnie to brałam i biegłam do kasy, podobały mi się też białe jeansy za 20 albo 70 juz nie pamiętam, ale stwierdziłam że w takiej pogodzie to nie wiadomo czy sobie w nich pochodzę bo wiadomo jak z białymi spodniami

Wiktoria 3570, 58 cm
http://www.suwaczek.pl/cache/9f62d41b5c.png

Nie taki diabeł straszny jak go malują obrona zaliczona - Pani Magister
marejta jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-29, 16:04   #1996
muffinka90
Zakorzenienie

Wlasnie dotalam mega kopa w moj biedny obolaly pecherz...

moje dziecko chyba mnie nie lubi

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 16:05   #1997
ania21_21
Zadomowienie

Witajcie kochane

Jutro jedziemy wersalkę wybrać jak będzie na miejscu od razu kupujemy i tylko dostawa zostanie od razu przemeblujemy pokoik małej i rozłożymy łóżeczko tż ma zrobić szufladę do niej tylko musi wziąć wymiary
Jak zostaniemy w tym mieszkaniu to dokupimy narożnik albo wersalkę z 2 fotelami w komplecie (będziemy czekać do listopada czy nam przedłużą umowę)

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

szwajlyk
gratuluję córki już dopisałam na listę

Edytowane przez ania21_21
Czas edycji: 2011-07-29 o 16:07
ania21_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 16:10   #1998
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dominej Pokaż wiadomość
Wczoraj wieczorem zauważyłam, zę zaczynam mieś problem z depilacją... Nogi jeszcze jakoś poszły, ale bikini -katasrofa - nic nie widziałam przez brzuch. A, że mój TŻ jakoś sie nie pali, żeby mi pomóc (powiedział, że jemu nie będzie przeszkadzać "nauralność"), to zaczęłam sie zastanawiać nad depilacją u kosmetyczki. Tylko nigdy wcześniej nie byłam i nie wiem czy to dobry pomysł, żeby pierwszy raz iść w ciąży... Bo to pewnie boli...

Co do depilacji to u mnie nastały ciężkie czasy
Od 2 lat do 4 mąca ciąży używałam depilatora tylko na nogi, a moje łono traktowałam maszynką.
Oczywiście teraz musiałam depilator odłożyć bo niestety zaczęły mi pękać naczynka i straszne mam żyły na nogach, więc przeszłam na krem do depilacji.
Wracając do bikini to jednym słowem masakra.
Nic nie widzę, nie dogalam się bo brzuszek zasłania, a też się nie chcę wyginać, więc później wygląda to komicznie

Ach no i do tej pory wchodząc na wagę po obiedzeniu przybyło mi 6.5 kg

Edytowane przez Bahamadia_25
Czas edycji: 2011-07-29 o 16:15
Bahamadia_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 16:12   #1999
nie _wiem
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
Ej kobitki, o co chodzi z tym ograniczaniem picia? Przeciez to bardzo wazne w ciazy, a juz sie spotkalam z takim zaleceniem gina na innym watku i bardzo sie zdziwilam.

No ja właśnie też..... Jak wyszłam od lekarza to się zaczęłam zastanawiać i doszłam do wniosku że przez takie ograniczanie płynów to mozna więcej szkody wyżądzic niż pożytku...... Przed ciążą spożywałam max litr dziennie płynów wszelkiego rodzaju..... troche mało teraz ok 2 i wydaje mi się że nie powinnam ograniczać..... Narazie postanowiłam definitywnie zerwać z nałogiem słodyczowym :P (Mam na mysli ograniczenie się do jednego wafelka do kawy)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-29, 16:15   #2000
basiula19
Zadomowienie

moja główka troszke zelżała.....

Witaminki dalej niema

co do golenia ostatnio poprosiłam męża o pomoc tak sie przy tym pitolił ostrożnie robił pytam sie go co sie tam czai a on " pewnie żebym cie zacioł i bys mnie potem zabiła" chyba sie mnie boi czasami a mi samej żadko sie udało całą kaśke ogolić tak żeby sie krewka nie puściła ehhe....

ale słodziutki te ciuszki szczególnie ta misowa czapa i mikołajowe buziki musze małemu coś takiego wyszukać wredna jestem że małpuje ale są śliczne

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 16:23   #2001
nikaa2
Wtajemniczenie

Bahamadia_25
widziałam dzisiaj w SUPERPHARMIE żel do nóg PertektaMama z arniką do pękających żyłek na nogach w promocji za ok.9zł

jakoś mam nerwy od godziny, nie wiem skąd i o co i do kogo wrrrr

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

a jeżeli chodzi o ograniczenie płynów, to coś mi się obiło o uszy, ze nadmierne spożywanie płynów w ciągu dnia moze doprowadziĆ do zatrucia ciążowego...
Stary 2011-07-29, 16:25   #2002
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Bahamadia_25
widziałam dzisiaj w SUPERPHARMIE żel do nóg PertektaMama z arniką do pękających żyłek na nogach w promocji za ok.9zł

jakoś mam nerwy od godziny, nie wiem skąd i o co i do kogo wrrrr

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

a jeżeli chodzi o ograniczenie płynów, to coś mi się obiło o uszy, ze nadmierne spożywanie płynów w ciągu dnia moze doprowadziĆ do zatrucia ciążowego...

Bardzo Ci dziękuję
Skontaktuję się z gienkiem i jeśli nie będzie mieć nic przeciwko zakupię
Stary 2011-07-29, 16:29   #2003
witaminkaccc
Zadomowienie

jesteśmy... nadal we dwie

musicie na wstępie wybaczyć iż nie nadrobie 25 stron ktore naskrobałyście przez te pare dni... szczęka opada

co do samej wizyty... jak poradziłyscie, pojechałam od razu do szpitala... tam przyjęli mnie na izbie... i tu wstawka... nie polecam ogladac za duzo seriali typu chirurdzy czy ostry dyzur... oczekiwalam na lekarza nieco ponad godzine .... babeczka mnie zbadala i od razu na oddzial... z braku miejsc na OCePie położono mnie na porodówce
baaardzo mi się rozjaśniło apropo porodu od tego czasu i doczekać się nie moge

ale wracajac.... od położnej dowiedziałąm się że jako powod przyjecia wpisano: przedwczesny poród.. załamka.. dostałam garść leków, luteine i 2 zastrzyki i nakaz leżenia... zakaz wyłażenia z łózka, jedynie do wc i zakaz picia, zeby nie latac za czesto... krwawienia ustaly dopiwro w czwartek rano... dzis mnie wypisali.... plus byl taki ze zobaczylam jak wyglada porodowka w szpitalu gdzie bede rodzic i 3 razy dziennie słuchałam serduszka mojej kruszynki

narazie mam brac luteine i aspargin... badania w szpitalu wyszly słabe... mam bardzo wysokie CRP, reszta raz lepiej raz gorzej... ogolnie jakas infekcja... na przyszlosc mam nakaz oszczedzania sie, bez wygibasow, za dlugich spacerow, nadwyrezania sie czy dzwigania....

najwazniejsze ze udalo nam sie we dwie wrócic do domku....

domyslam się że martwiłyście sie o mnie, za wszystkie kciuki i mile slowa bardzo dziękuje postaram sie byc bardziej na biezaco teraz bo nie wiem ile zajeloby mi nadrobienie tych 25 stron :P

ps. ominął mnie jakiś temat ciekawy ?

kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 USG ----> 19.09 13:00

22t 4d - 422 gramy miłości
30t 1d - ?
witaminkaccc jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2011-07-29, 16:38   #2004
Bahamadia_25
Zakorzenienie

oj bidulko, szczerze współczuję ,( coś wiem na ten temat )

Mam nadzieję, że już od teraz będzie wszystko w porządku.
3mamy kciuki

Stary 2011-07-29, 16:39   #2005
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez basiula19 Pokaż wiadomość
moja główka troszke zelżała.....

Witaminki dalej niema

co do golenia ostatnio poprosiłam męża o pomoc tak sie przy tym pitolił ostrożnie robił pytam sie go co sie tam czai a on " pewnie żebym cie zacioł i bys mnie potem zabiła" chyba sie mnie boi czasami a mi samej żadko sie udało całą kaśke ogolić tak żeby sie krewka nie puściła ehhe....
ja tam 1000 razy wolę zapłacić i iść na depilację niż żeby mnie mąż golił-akurat wolę by tą część mojego ciała oglądał w innych okolicznościach i atmosferze:brzyd al: chyba mi sie libido poprawiło...: jupi:
witamionkaccc no dzięki Bogu jesteś i że w miarę wszystko ok.wszytskie sie tutaj o Ciebei bardzo martwiłyśmy
dobrze,że pojechałaś do szpitala.a jak godiznę czekałs to nei tak długo nawet-ja jak byłam z krwawienim kiedyś to też z tyle czekałam-bo facet jakiś zabieg przeprowadzał wcześniej.
leż,odpoczywaj.kiedy teraz masz wizytę??

Stary 2011-07-29, 16:39   #2006
ania21_21
Zadomowienie

Witaminka super że się odezwałaś i że wszystko w porządku teraz odpoczywaj i nic nie rób niech teraz tżt się wykarze
Najważniejsze że we dwie wróciliście

A właśnie ktoś się pytał o wózek Maclaren XLR(nie pamiętam kto przepraszam) i jakie ceny są w uk. Ja jedynie mogę pokazać po ile są na ebayu uk bo szczerze nie wiem po ile są w sklepie(zazwyczaj droższe) tylko nie wiem czy tyle samo by nie wyszło bo dużo za przesyłkę żądają bo z USA
http://www.ebay.co.uk/itm/Maclaren-T...item3cb91ac16c

Edytowane przez ania21_21
Czas edycji: 2011-07-29 o 16:44
ania21_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 16:44   #2007
nie _wiem
Raczkowanie

Witaj Witaminko!!!! Cudownie że nadal we dwujkę.... ale szczeże mówiąc inaczej byc nie mogło

REKLAMA
Stary 2011-07-29, 16:45   #2008
marli
Raczkowanie

Witaminka suuuuuper
cieszymy sie razem z Tobą
marli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 16:48   #2009
witaminkaccc
Zadomowienie

dziekuje raz jeszcze za ciepłe słowa...

na wizyte ide w poniedzialek i jak juz sie od innych dziewczyn dowiedzialam, do bardzo kompetentnej babki... wiec mysle ze czegos sie dowiem od niej konkretnie, bo w szpitalu, jak w szpitalu.... 15 osob przy badaniu ( ahhh te studia :P ) wiec czlowiek zestresowany chce wyjsc :P a potem dopiero wymysla pytania :P

kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 USG ----> 19.09 13:00

22t 4d - 422 gramy miłości
30t 1d - ?
witaminkaccc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 16:49   #2010
dygotka8
Zakorzenienie

dubel

net tak mi wolno działa,że drugi raz ta sama wiadomośc poszła.dosyć mam
nikaa-ja teą mam jaiegos nerwa nie wiem czmeu i po co

Edytowane przez dygotka8
Czas edycji: 2011-07-29 o 17:05
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości