|
|
#271 | |||||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXXI
A wiesz, że nie pamiętam
![]() W uep nie, ale tutaj możesz mnie posmyrać ---> Cytat:
![]() Powinienem iść z tym problemem na intymne chyba ![]() Cytat:
![]() A może dorabiam sobie tylko teorię do własnej dupowatości, nie wiem. Cytat:
I gdzie Ty ciepło masz? U mnie jesień, jeeesieeeń idzieee dooo mnieee przeeez paaark ![]() Cytat:
Cytat:
Byłem z mamą na mszy, w kościele na wsi (msza w intencji zmarłego), i co ja widzę? Mój najlepszy kumpel z podstawówki jako xionc Oczywiście znowu naszło mnie na egzystencjalne rozkminy, że kiedyś nierozłączni, a od wielu lat brak kontaktu i nic o sobie nie wiemy (zresztą gdzieś we Francji siedzi, bo był w seminarium najlepszy na roku, a dzisiaj to tylko taki "okazyjny występ" był) ![]() Przynajmniej szczytuuujęęę! |
|||||
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
Moonsorrow i Tyr w Wawie!
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...20_38820_n.jpg w grudniu - jadę ![]() Kto ze mną? ![]() (Pandy może )edit: cóż za piękny koncertowo rok
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-07-29 o 20:27 |
|
|
|
#273 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i trzymam kciuki za szybciej!!! Cytat:
Cytat:
nie dorabiaj sobie ideologii- choć nie myślę, że to robisz, tylko zapytaj, po co ci jest potrzebny taki kumpel? A co do ostatniego- nie wszyscy żonaci i dzieciaci- widzisz?
|
|
#274 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ano właśnie...., słowem-nie ma się co rozmanażać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() chyba lepiej być singielem ![]() Cytat:
Cytat:
Grryx, no fiesz... a sam się nie możesz zblołdżobować ? ![]() Panda coś wsiunkła co nie? wpadła na chwilę , rzuciła tekst że się do niej chuop dopiera i tak już się bzykajo z czeci dzień
|
|
#275 |
|
Wpisz tu zomzing
|
wyjechane som, mogom siecia nie mieć
|
|
|
|
#276 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
A obawę o zdziczenie rozumiem doskonale, sam przeżywam to samo, gdy raz na ruski rok znajdę się w jakimś większym towarzystwie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Dobra. Niniejszym kończę smęcić, możecie już powychodzić z ukrycia
|
|||
|
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. włąsnie w takich przypadkach czasem człowieka pozytywnie na miejscu ludzie potrafio zaskoczyć jechałam tak nie raz jak na ściecie - całą drogę w aucie nawet się nie odzywałam z tej zgryzoty a tu bęc - okazało się że im zależy i fogle i ze mamy temat i jest fajnie i nie chciało się wracać next day niech to będzie weryfikacyjne spotkanie czyżby Gryniol żonkę zaprosił na chatę i ![]() ani widu ani słychu ![]() uupsss ![]() jem chleb z Kauflanda nadziany zurawiną - cały go jem - jest pyyyyyyyyycha - kto ma Kauflanda ( niekoniecznie pod oknem) niech zasuwa Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-07-29 o 20:53 |
|
|
|
|
#278 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Jeszcze musicie sobie chałupę pierdyknąć na oczo✂✂✂ną zieleń,bądź żółtą jajeczniczkę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(no so... tyle postu na cp, bo nas 8 w jednym pokoju spało... Pand wyjechał, pisała, że we Wiedniu wifi złapała, w Wenecyji chyba miała rejsować
|
|
#281 | |||
|
Zakorzenienie
|
ach...wyjechaaane
umkło mi to...Cytat:
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
co nie kłóci sie wcale z teorią którą utarłaś uprzednio
![]() skarbku - i rozbrajają mnie Twoje statystyki obserwacyjne -"czeci dzień" - no masz sokole oko to trza przynać o bosz jest winter - a ja mam dziś poważne zadanie - nie mogiem no nie mogiem tego ataku powtóżyć co wczoraj
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-07-29 o 21:00 |
|
|
|
#285 |
|
grozi wypollizowaniem
|
jesu alem zrypana tymi okularami
|
|
#286 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyż prawda ![]()
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
kolejny przykład na to, że chopy majo lepiej
Kto u nas na kwaterze powtarzaqł często "generalnie"? ![]() Bo się mnie uczepiło to słówko jak wooj i muszę się pilnować, co by Skrbka w SB nie dżaźnić ![]() (a jeszcze gorzej bluzgi wyplenić, oj jak się to czepia człowieka... )
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#289 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#290 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
chyba się staję zakupoholikiem, byłam w sklepie (niespożywczym!!) drugi dzień pod rząd
Cytat:
no bezzenzu totalnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#292 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#293 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() generalnie, wspaniale.... coś jeszcze mnie dżaźniło alem chyba zmietła z otoczenia używaczy tego słowa i nie wiem....bluzgać i mnie się zdarza.. co gorsza coraz częściej, ale zauważyłam , że jak se w domostwie miensem porzucam to i głowa rzadziej i mniej boli, mówie Wam rzucania miensem ma działanie terapeutyczne , a może nawet znieczulające
|
|
#294 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#296 | ||
|
Zakorzenienie
|
gołe klaty Tyra ![]() i Moonrosoły, eeesu 2 ukochana kapela po trollach Cytat:
) w Bolkowie to połowa tekstów to było mienso, to teraz trudno mi się w domu zachować Cytat:
Ja eście nie ffim
|
|
#297 |
|
grozi wypollizowaniem
|
lokulary naprawili, mowilam ze te pierwsze z kastingu ostatecznego
|
|
#298 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#299 |
|
grozi wypollizowaniem
|
stwierdziłam ze w tych drugich wygladam ja ciocia samo zuo
permanentny wkurf na twarzy
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.

, ale ponieważ ja Cię lubię to szczerze Ci mówię - wyjaśnij z nim sobie wszystko i daj sobie spokój z tym Panem. Ja wiem, że to boli, ale qrde popatrz na siebie jak Cię to gryzie. Czy to jest taki dobry kumpel dla Ciebie naprawdę...?

)
czyli hmmmm na moje oko już 2013 roku
Kogo na to stać?! 
U mnie jest tak, że oboje do roboty, ja 8-16, on 9-19 a cała chata dla mnie - pranie, sprzątanie, prasowanie, gotowanie teoretycznie też (proste potrawy robię, jak chce coś wykwintnego to sam gotuje), zakupy robi on raz na tydzień plus załatwia "sprawy". Jak dojdzie praca + opieka nad dzieckiem to raczej na mnie spadnie bo on później kończy robotę. Już nie będzie czasu na Wizaż