|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2431 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;28422740]
ni ma nikogo ![]() ![]() chetnie bym Ci dotrzymala towarzystwa, ale chyba juz sie ulotnie, bo mie czeka bizi dej ![]() o jacie ![]() ![]() przynajmniej zawal nam nie grozi ![]() branoc ![]()
#2432 |
Konto usunięte
|
to ja jeszcze troche poczatuje
![]() dobranocki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2433 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() dziewczyny, a gdzie i na ile planujecie? bo na chwilę to bym mogła wpaść na małe piwko czy coś, ale później muszę śmigać z powrotem... ![]() jak coś to może na pw szczegóły mi podacie? ps. siedzę w pracy i dumam. Cała poczta służbowa poszła się gwizdać, mega awaria. Jestem w czarnej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2434 | ||
Matka buldoga
|
Bry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wszak od wtorku pogoda ma byc iscie kalifornijska ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieje, ze jakos przezyje, bo dzis to umieram i boje sie aby jutrzejsza podroz nie okazala sie koszmarem. Co do cisnienia, mi kiedys mierzyli 3 razy bo nie mogli wyczuc pulsu ![]() Zapomnialam wczoraj o tym wspomniec. Zgadnijcie co dziewczyna prowadzila na smyczy. Otoz, na smyczy paradowal sobie....szop pracz ![]() ![]() Milego dnia ![]()
"Nie mam nic do ukrycia...oprócz strzykawek, skalpeli i pił do kości, które mam w ukrytej szufladzie..." Edytowane przez zania Czas edycji: 2011-07-29 o 07:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2435 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Szop! Ale jaja ![]() Róbcie fotki nad morzem ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2436 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2437 |
Wtajemniczenie
|
Hello
![]() Lou,Zania czy to juz w ten wieczor wybywacie??? Ja tez bede czekac na mmesy z pozdrowieniami ![]() ![]() A mnie sie chce jeszcze jednych butow....Kiedys pisalam o takich trampkach z Big Stara ,teraz sa w przecenie i nie wiem czy sobie nie kupic?Nie bedzie to lekkie przegiecie? Na sama mysl mam wyrzuty sumienia ![]() A butki takie ![]()
Wolę byc niedoskonałą wersją samej siebie,niż najlepszą kopią kogoś innego.Bo lepiej zaliczać sie do niektórych niż do wszystkich ![]() Życie to nie konkurs na złożenie najzdrowszego ciała w grobie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2438 |
Zakorzenienie
|
Bardzo fajne, kupuj - przydadzą się na wiele okazji.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2439 |
Wtajemniczenie
|
Nie kus
![]() ![]() ![]()
Wolę byc niedoskonałą wersją samej siebie,niż najlepszą kopią kogoś innego.Bo lepiej zaliczać sie do niektórych niż do wszystkich ![]() Życie to nie konkurs na złożenie najzdrowszego ciała w grobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Się pochwalę - posłałam jednej wizażance trzy próbki, i mam w zamian dwa pudry rozświetlające to wypróbowania!! Bardzo miłe, tym bardziej, że poprzednia, co to poprosiłam o 6 zeta na list (nie miała nic na wymianę) - zniknęła. Ok, lecę powoli obiadek robić. Sola w mące z curry, warzywa z patelni z fasolką z puszki, prażonymi pestkami dyni i płatkami parmezanu. No i winko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2441 |
Zakorzenienie
|
ale tu cicho w te piątkowe popołudnie
![]() wróciłam jakieś 40 min temu z pracy, zdążyłam umyć okna, nastawić pranie i robię obiad. Dzisiaj jestem kobieta pracująca. ps. dziewczyny, macie jakieś doświadczenie z oszustami na allegro? bo się mnie trafiło. Mam czekać na zakończenie sporu (brak odzewu) czy się nie pitolić i iść na policję? (wsio co trzeba mam zabezpieczone na dysku) |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2442 |
Wtajemniczenie
|
Ja bym chyba poszla na policje
![]() Bardzo stratna jestes? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2443 |
Zakorzenienie
|
Czytam wątek "oryginał czy podróbka" - i dziewczyny zawsze radzą iść na policję. Czasem samo postraszenie policją pomaga. Jak Cię konkretnie oszukano?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2444 |
Zakorzenienie
|
Też bym na początek postraszyła konkretnym paragrafem. Kto jak kto, ale Ty pewnie nie będziesz miała kłopotu z wystosowaniem "oficjalnego postraszenia". A jak nie pomoże, to oczywiście nie ma się co z delikwentem szczypać, z tym, że jeśli wartość przedmiotu nieznaczna, policja może się ociągać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2445 |
Zakorzenienie
|
konkretnie to wyłudzono ode mnie kasę
![]() Ludzie w komentach już go straszyli policją więc nie sądzę żeby się przejął skoro nie dało to spodziewanego efektu. W trakcie oczekiwania bywało że ktoś incydentalnie dostał towar, więc zakładam że kolesia szlag nie trafił, tylko się uchyla. ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- aha, w sumie ja się nie waham iść czy nie iść tylko czy ktoś już miał podobną sytuację i czy nie spuszczają na drzewo ![]() bo jeśli chodzi o program ochrony kupujących na all to trzeba mieć potwierdzone wszczęcie postępowania z policji, z tego co pamiętam |
![]() ![]() |
![]() |
#2446 |
Zakorzenienie
|
Wiem, że dziewczyny zgłaszały - podróbki perfum (w sytuacji, kiedy sprzedający nie chciał słyszeć o reklamacji i oddać kasy) - i policja przyjmuje zgłoszenia. W Twojej sytuacji - allegro to na tyle znany serwis, że nie sądzę, żeby Cię olali. Dane sprzedawcy dostałaś w mailu - więc jest się czym podeprzeć. Zapytaj na wątku na perfumach "kłopoty ze sprzedawcą" albo bardzo podobnie - na pewno podpowiedzą coś mądrego...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2447 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a mi się dzisiaj udało kupić olejek kokosowy w stacjonarnym sklepie helfy.pl, więc jutro będę stosować na te moje włosięta ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo, a na stronie ma statut "chwilowo niedostępny", specjalnie patrzyłam, skoro go tak polecasz. Chyba się tam przejdę w przyszłym tygodniu, jeśli nie będziesz miała do niego zastrzeżeń. Chmury się powoli zbierają nad miastem, znak że trzeba szykować się na spotkanie. Alvesto, na przyszłość subskrybuj sobie nasz wątek umawiankowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post28418983 Do zobaczenia! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() thx za linka, już tam idę popatrzeć! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2450 | |||
Zakorzenienie
|
Bynajmniej, ja sie po prostu na morsa nie nadaje
![]() Kurtka nad morzem sie zawsze przydaje, no ale jak tam chcesz. Ja pakuje ze 3-4 sweterki, 2 kurtki, bluze (oprocz rzeczy typowo letnich), czyli taki standard nad morze. Tylko kalosze zostawie, bo by mi z pol walizki zajely :/ no ale chyba dasz sie wyciagnac z pokoju w temperaturze nizszej niz japonkowa? ![]() ![]() Cytat:
![]() wybywamy jutro wieczorem Cytat:
![]() ja sie dzisiaj musialam zadowolic bulka ze srem, w biegu wszamana ![]() Cytat:
![]() Czy rozwiazywaniem takich spraw nie zajmuje sie All? ![]() Dopadlam w Top Secret cus na ksztalt przeciwdeszczowej kurteczki ![]() ![]()
![]() |
#2451 |
Podróżniczka
|
Tym razem ja się wyłamałam jeśli chodzi o spotkanie
![]() Ale jak Was znam, to wiem że bawicie się swietnie...a kiedyś to odrobimy jak bede w lepszej kondycji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2452 |
Konto usunięte
|
ja powrociwszy na swoje smieci padam na ryj....
mialam na piatkowe piwko wyskoczyc ale nie mom sily ![]() kawke robie, ktoras reflektuje? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2453 |
Zakorzenienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;28438494]
kawke robie, ktoras reflektuje? ![]() poprosze kawke i kopa w d. na rozped ![]() ![]()
![]() |
#2454 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2455 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale różnie może być ![]() popijam winko i już mi wesoło ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2456 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2457 |
Zakorzenienie
|
Dziń dybry
![]() Mam wrażenie, że jak tu przychodzę, to nikogo nie ma ![]() Ale co ja chcę, piątek jest... i tylko ja, Bridget Jones siedzę w domu ze swoim polarkowym kocykiem ![]()
#2458 | |
Lux Mundi
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2459 |
Zakorzenienie
|
![]() Też mam termofor w pogotowiu ![]() I nie obchodzą mnie salwy śmiechu innych ("bo jest lipiec") ![]() A okres... dobrze, że jest bo jakby go nie było, to dopiero wszystkie miałybyśmy tutaj do myślenia ![]()
#2460 | |
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() A okres, hm... Raczej nie liczyłabym na jakieś dzieciaki z mojej strony, biorąc pod uwagę moje życie sexualne ostatnimi czasy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.