Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-29, 01:01   #2431
LouLou25
Zakorzenienie

Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II

[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;28422740]
ni ma nikogo ja spac nie moge [/QUOTE]
chetnie bym Ci dotrzymala towarzystwa, ale chyba juz sie ulotnie, bo mie czeka bizi dej

Cytat:
Napisane przez Cindy28 Pokaż wiadomość
Zmierzyłam ciśnienie [80/40]
o jacie chociaz moje standardowe niewiele wyzsze, 90/60
przynajmniej zawal nam nie grozi

branoc

sure. fine. whatever.

LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 01:03   #2432
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293
Konto usunięte

to ja jeszcze troche poczatuje
dobranocki
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 07:38   #2433
Alvesta
Zakorzenienie

hello

dziewczyny, a gdzie i na ile planujecie? bo na chwilę to bym mogła wpaść na małe piwko czy coś, ale później muszę śmigać z powrotem...
jak coś to może na pw szczegóły mi podacie?

ps. siedzę w pracy i dumam. Cała poczta służbowa poszła się gwizdać, mega awaria. Jestem w czarnej
Alvesta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 07:49   #2434
zania
Matka buldoga

Bry

Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
A ze pogoda taka, to mysle o wszystkim, nawet o kaloszach, ktore sa wielkie i ciezkie

Pogoda do dupy, ale staram sie negatywnie nie nastawiac.
Moze jednak kawalek slonca wyjdzie, a jak nie to trudno. Atrakcji jest sporo, takze mam nadzieje ze nam ten brak pogody nie zepsuje dobrej zabawy
Jedyny problem wlasnie z tym co zabrac, chyba jeszcze mie czeka kupno kurtki z kapturem Ale dobra juz nic nie mowie. Przedwyjazdowe zrzedulstwo wskazane nie jest
Oszalalas? Jaka kurtka, jakie kaloszki No, chyba ze lubisz samotne spacery w deszczu Ja tam biore jedne japonki, jedne szpile, jedne tenisowki. Koniec! Kurtki zadnej Jeno marynarke i bluze. Koniec!
Wszak od wtorku pogoda ma byc iscie kalifornijska

Cytat:
Poczytałam Was, ale kompletnie nie mam siły nic pisać.
Zmierzyłam ciśnienie [80/40] i muszę jutro nabyć Glucardiamid bo do nowego miesiąca nie dociągnę jak tak dalej pójdzie
Życzę Wam dobrej nocy,
a Dziewczętom wyjeżdżającym [Lou, Zania] przyjemnej podróży [ o ile taka może się zdarzyć w PKP, w okresie wakacyjnym ] i udanego wypoczynku
Baju
Dzieki Cindus
Mam nadzieje, ze jakos przezyje, bo dzis to umieram i boje sie aby jutrzejsza podroz nie okazala sie koszmarem.
Co do cisnienia, mi kiedys mierzyli 3 razy bo nie mogli wyczuc pulsu

Zapomnialam wczoraj o tym wspomniec. Zgadnijcie co dziewczyna prowadzila na smyczy. Otoz, na smyczy paradowal sobie....szop pracz Fajny byl ale moim zdaniem to juz przegiecie.

Milego dnia

Edytowane przez zania
Czas edycji: 2011-07-29 o 07:51
zania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 08:43   #2435
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Cytat:
Napisane przez bridgeta Pokaż wiadomość
Choć u mnie dzisiaj humor super, mimo niesprzyjających warunków pogodowych. Pojutrze przeprowadzka
Zgodnie z obietnicą powiem coś więcej - będę mieszkała sobie w 3 pokojowym mieszkanku tylko za czynsz i oplaty! Zatem zapraszam do grodu Kopernika!

Jak tam stoją nasze plany zlotowe? Nie jestem ostatnio na bieżąco.
Poza tym powiem wam jedno - zmiany są zaje*iste! Nie jest łatwo, ale ani trochę nie żałuję. W pracy jakoś się układy, po mieście jeżdżę już prawie bez pomocy planu
Gratulacje - widzisz, ułożyło się))

Cytat:
Napisane przez nafnaf Pokaż wiadomość
A za mną ostatnio chodzi jakiś zapach taki letni i optymistyczny, ale żeby koniecznie była w nim porzeczka Miałam kiedyś to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-club-edp.html i bardzo mi się podobało Podobno to jest podróbka jakichś perfum z górnej półki, ale nie wiem, jakich... Dziewczyny - perfumoholiczki, czy jest możliwość, że po tych nutach zapachowych dałoby się dojść do tego, jaki jest ten oryginał?
Opis jest taki: Wyrafinowana zmysłowa kompozycja owocowo - kwiatowa, bazująca na czarnej porzeczce, nektarynce i kwiecie klementynki. Wspaniale komponuje się z wonią orchidei i kwiatu pomarańczy. Piżmo, ambra i nuty drzewne tworzą z tej kompozycji wyjątkową woń. Jakbym wiedziała, co to za pachnidło, to pewnie skusiłąbym się i zamówiła po raz pierwszy w życiu odleweczkę
no, to już wiesz - Zania ubiegła moje nieudolne próby przeszukiwania netu A czemu diory snobistyczne? Drogie, fakt, ale np dolce vita niepowtarzalna...a starcza na długo...

Cytat:
Napisane przez Alvesta Pokaż wiadomość
ps. siedzę w pracy i dumam. Cała poczta służbowa poszła się gwizdać, mega awaria. Jestem w czarnej
a skąd poszła? jeśli z outlooka, to może masz na serwerze te maile...

Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
Oszalalas? Jaka kurtka, jakie kaloszki No, chyba ze lubisz samotne spacery w deszczu Ja tam biore jedne japonki, jedne szpile, jedne tenisowki. Koniec! Kurtki zadnej Jeno marynarke i bluze. Koniec!
Wszak od wtorku pogoda ma byc iscie kalifornijska

Zapomnialam wczoraj o tym wspomniec. Zgadnijcie co dziewczyna prowadzila na smyczy. Otoz, na smyczy paradowal sobie....szop pracz Fajny byl ale moim zdaniem to juz przegiecie.
Weź Zaniu coś ciepłego, bo prognozy kłamią. Mało letnie to lato - co mi akurat nie przeszkadza, dopóki nie leje...

Szop! Ale jaja Chciałabym zobaczyć coś takiego - raz widziałam fretkę na smyczy, wiła się strasznie...Zastanawiam się, na ile da się oswoić takie zwierzę.

Róbcie fotki nad morzem)
VI4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 09:43   #2436
Alvesta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez VI4 Pokaż wiadomość
a skąd poszła? jeśli z outlooka, to może masz na serwerze te maile...
no właśnie serwer nie żyje...
Stary 2011-07-29, 11:14   #2437
Gipssis
Wtajemniczenie

Hello

Lou,Zania czy to juz w ten wieczor wybywacie??? Ja tez bede czekac na mmesy z pozdrowieniami Bede trzymac kciuki za pogode!

A mnie sie chce jeszcze jednych butow....Kiedys pisalam o takich trampkach z Big Stara ,teraz sa w przecenie i nie wiem czy sobie nie kupic?Nie bedzie to lekkie przegiecie? Na sama mysl mam wyrzuty sumienia

A butki takie
Stary 2011-07-29, 11:19   #2438
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Bardzo fajne, kupuj - przydadzą się na wiele okazji.
Stary 2011-07-29, 11:24   #2439
Gipssis
Wtajemniczenie

Cytat:
Bardzo fajne, kupuj - przydadzą się na wiele okazji.
Nie kus No wlasnie tak na codzien to nie bardzo,bo nie chodze w trampkach-w pracy to by chyba padli trupem-jak juz to na wakacje,ewentualnie na wyjscie z psem Pojde przymierzyc i zobaczymy co z tego wyjdzie
Stary 2011-07-29, 12:35   #2440
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Cytat:
Napisane przez Gipssis Pokaż wiadomość
Nie kus No wlasnie tak na codzien to nie bardzo,bo nie chodze w trampkach-w pracy to by chyba padli trupem-jak juz to na wakacje,ewentualnie na wyjscie z psem Pojde przymierzyc i zobaczymy co z tego wyjdzie
Ech, no widzisz - ja odwrotnie, mam niemal tylko wygodne buty - a sandałki na obcasie itp noszę raz na rok. Ale takie trampki - na spacer, na wakacje, na długie zakupy, na grilla - mnóstwo zastosowań A szykowne są, nie jak byle badziew z bazaru...

Się pochwalę - posłałam jednej wizażance trzy próbki, i mam w zamian dwa pudry rozświetlające to wypróbowania!! Bardzo miłe, tym bardziej, że poprzednia, co to poprosiłam o 6 zeta na list (nie miała nic na wymianę) - zniknęła.

Ok, lecę powoli obiadek robić. Sola w mące z curry, warzywa z patelni z fasolką z puszki, prażonymi pestkami dyni i płatkami parmezanu. No i winko
Stary 2011-07-29, 15:36   #2441
Alvesta
Zakorzenienie

ale tu cicho w te piątkowe popołudnie

wróciłam jakieś 40 min temu z pracy, zdążyłam umyć okna, nastawić pranie i robię obiad. Dzisiaj jestem kobieta pracująca.

ps. dziewczyny, macie jakieś doświadczenie z oszustami na allegro? bo się mnie trafiło. Mam czekać na zakończenie sporu (brak odzewu) czy się nie pitolić i iść na policję? (wsio co trzeba mam zabezpieczone na dysku)
Stary 2011-07-29, 15:49   #2442
Gipssis
Wtajemniczenie

Ja bym chyba poszla na policje Nie wiem...nigdy nie bylam w takiej sytuacji...
Bardzo stratna jestes?
Stary 2011-07-29, 15:54   #2443
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Czytam wątek "oryginał czy podróbka" - i dziewczyny zawsze radzą iść na policję. Czasem samo postraszenie policją pomaga. Jak Cię konkretnie oszukano?
Stary 2011-07-29, 16:01   #2444
Rilla82
Zakorzenienie

Też bym na początek postraszyła konkretnym paragrafem. Kto jak kto, ale Ty pewnie nie będziesz miała kłopotu z wystosowaniem "oficjalnego postraszenia". A jak nie pomoże, to oczywiście nie ma się co z delikwentem szczypać, z tym, że jeśli wartość przedmiotu nieznaczna, policja może się ociągać.
Rilla82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 16:17   #2445
Alvesta
Zakorzenienie

konkretnie to wyłudzono ode mnie kasę nie dostałam towaru za który zapłaciłam (120 zł), brak kontaktu ze sprzedającym, nr tel. - nie ma takiego numeru. Nie jestem jedyna, już zablokowali gościowi konto, no ale ja kupiłam 4 lipca i do tamtej pory było wszystko ok. Na poczcie też nic na mnie nie czeka.
Ludzie w komentach już go straszyli policją więc nie sądzę żeby się przejął skoro nie dało to spodziewanego efektu. W trakcie oczekiwania bywało że ktoś incydentalnie dostał towar, więc zakładam że kolesia szlag nie trafił, tylko się uchyla.

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

aha, w sumie ja się nie waham iść czy nie iść tylko czy ktoś już miał podobną sytuację i czy nie spuszczają na drzewo
bo jeśli chodzi o program ochrony kupujących na all to trzeba mieć potwierdzone wszczęcie postępowania z policji, z tego co pamiętam
Stary 2011-07-29, 16:35   #2446
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Wiem, że dziewczyny zgłaszały - podróbki perfum (w sytuacji, kiedy sprzedający nie chciał słyszeć o reklamacji i oddać kasy) - i policja przyjmuje zgłoszenia. W Twojej sytuacji - allegro to na tyle znany serwis, że nie sądzę, żeby Cię olali. Dane sprzedawcy dostałaś w mailu - więc jest się czym podeprzeć. Zapytaj na wątku na perfumach "kłopoty ze sprzedawcą" albo bardzo podobnie - na pewno podpowiedzą coś mądrego...
Stary 2011-07-29, 17:03   #2447
201609062117
Konto usunięte

Cytat:
hello

dziewczyny, a gdzie i na ile planujecie? bo na chwilę to bym mogła wpaść na małe piwko czy coś, ale później muszę śmigać z powrotem...
jak coś to może na pw szczegóły mi podacie?

Zaplanowane mamy na 20 pod pocztą na rynku w razie deszczu a do kiedy to jak zawsze sie okaże w praniu
Cytat:
fajne są

a mi się dzisiaj udało kupić olejek kokosowy w stacjonarnym sklepie helfy.pl, więc jutro będę stosować na te moje włosięta
201609062117 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 17:16   #2448
Rilla82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pinkswan Pokaż wiadomość

a mi się dzisiaj udało kupić olejek kokosowy w stacjonarnym sklepie helfy.pl, więc jutro będę stosować na te moje włosięta

Ooo, a na stronie ma statut "chwilowo niedostępny", specjalnie patrzyłam, skoro go tak polecasz. Chyba się tam przejdę w przyszłym tygodniu, jeśli nie będziesz miała do niego zastrzeżeń.
Chmury się powoli zbierają nad miastem, znak że trzeba szykować się na spotkanie. Alvesto, na przyszłość subskrybuj sobie nasz wątek umawiankowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post28418983
Do zobaczenia!
Rilla82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 17:26   #2449
Alvesta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rilla82 Pokaż wiadomość
Chmury się powoli zbierają nad miastem, znak że trzeba szykować się na spotkanie. Alvesto, na przyszłość subskrybuj sobie nasz wątek umawiankowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post28418983
Do zobaczenia!
jak zacznie padać jak będziemy na rynku to się pochlastam
thx za linka, już tam idę popatrzeć!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-29, 17:52   #2450
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
Bry
Oszalalas?
Bynajmniej, ja sie po prostu na morsa nie nadaje
Kurtka nad morzem sie zawsze przydaje, no ale jak tam chcesz.
Ja pakuje ze 3-4 sweterki, 2 kurtki, bluze (oprocz rzeczy typowo letnich), czyli taki standard nad morze.
Tylko kalosze zostawie, bo by mi z pol walizki zajely :/
Cytat:
No, chyba ze lubisz samotne spacery w deszczu
no ale chyba dasz sie wyciagnac z pokoju w temperaturze nizszej niz japonkowa?

Cytat:

Lou,Zania czy to juz w ten wieczor wybywacie??? Ja tez bede czekac na mmesy z pozdrowieniami Bede trzymac kciuki za pogode!

wybywamy jutro wieczorem
Cytat:
Ok, lecę powoli obiadek robić. Sola w mące z curry, warzywa z patelni z fasolką z puszki, prażonymi pestkami dyni i płatkami parmezanu. No i winko
fiu fiu, brzmi pysznie
ja sie dzisiaj musialam zadowolic bulka ze srem, w biegu wszamana
Cytat:
ps. dziewczyny, macie jakieś doświadczenie z oszustami na allegro? bo się mnie trafiło. Mam czekać na zakończenie sporu (brak odzewu) czy się nie pitolić i iść na policję? (wsio co trzeba mam zabezpieczone na dysku)
Odpukac nie, ale czekam juz dlugo na zwrot kasy, wiec chyba wszystko przede mna
Czy rozwiazywaniem takich spraw nie zajmuje sie All? Moze zadzwon do dzialu konsumenta i dopytaj jak to wyglada, bo moze oni to zglaszaja polizei w imieniu wszystkich oszukanych?

Dopadlam w Top Secret cus na ksztalt przeciwdeszczowej kurteczki Zlazilam sie znowu, wystalam w korkach, ale jestem mega zadowolona, ze wsio zalatwione i sie moge powoli zabrac za ogarnianie pakowania, w koncu

sure. fine. whatever.

Stary 2011-07-29, 19:04   #2451
moniczorek
Podróżniczka

Tym razem ja się wyłamałam jeśli chodzi o spotkanie biorę leki więc alkoholu i tak się nie napije...poza tym i psychicznie i fizycznie mi po nich źle wiec kiepski dziś ze mnie towarzysz by był.
Ale jak Was znam, to wiem że bawicie się swietnie...a kiedyś to odrobimy jak bede w lepszej kondycji
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 19:30   #2452
Konto usunięte

ja powrociwszy na swoje smieci padam na ryj....
mialam na piatkowe piwko wyskoczyc ale nie mom sily
kawke robie, ktoras reflektuje?
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 20:08   #2453
LouLou25
Zakorzenienie

[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;28438494]
kawke robie, ktoras reflektuje? [/QUOTE]
poprosze kawke i kopa w d. na rozped

sure. fine. whatever.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-29, 20:14   #2454
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
poprosze kawke i kopa w d. na rozped
kawka sie robi, a kopa wysle DHLem, mozesz poczekac do jutra
Stary 2011-07-29, 20:22   #2455
jiuna
Wtajemniczenie

Cytat:
ja czekałam i zawsze dobrze się kończyło
ale różnie może być

popijam winko i już mi wesoło
jiuna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 20:28   #2456
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jiuna Pokaż wiadomość
j

popijam winko i już mi wesoło
piatkowe alkoholizowanko
Stary 2011-07-29, 21:14   #2457
Apsik13
Zakorzenienie

Dziń dybry

Mam wrażenie, że jak tu przychodzę, to nikogo nie ma
Ale co ja chcę, piątek jest... i tylko ja, Bridget Jones siedzę w domu ze swoim polarkowym kocykiem
Stary 2011-07-29, 21:23   #2458
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
Napisane przez Apsik13 Pokaż wiadomość
Dziń dybry

Mam wrażenie, że jak tu przychodzę, to nikogo nie ma
Ale co ja chcę, piątek jest... i tylko ja, Bridget Jones siedzę w domu ze swoim polarkowym kocykiem
Jeszcze ja! Siedzę z moim okresem i termoforem
Stary 2011-07-29, 21:30   #2459
Apsik13
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze ja! Siedzę z moim okresem i termoforem

Też mam termofor w pogotowiu
I nie obchodzą mnie salwy śmiechu innych ("bo jest lipiec")

A okres... dobrze, że jest bo jakby go nie było, to dopiero wszystkie miałybyśmy tutaj do myślenia
Stary 2011-07-29, 21:34   #2460
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
Napisane przez Apsik13 Pokaż wiadomość

Też mam termofor w pogotowiu
I nie obchodzą mnie salwy śmiechu innych ("bo jest lipiec")

A okres... dobrze, że jest bo jakby go nie było, to dopiero wszystkie miałybyśmy tutaj do myślenia
Ja śpię w polarowych skarpetkach

A okres, hm... Raczej nie liczyłabym na jakieś dzieciaki z mojej strony, biorąc pod uwagę moje życie sexualne ostatnimi czasy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości