Miłośniczki Zary cz. IX - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-30, 11:00   #3751
BlairWaldorf
Zadomowienie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. IX

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
O kurcze To hmm - może orzechówki na rozgrzewkę albo innego pysznego trunku? Trzymam kciuki, żeby się rozjaśniło trochę i nie padało!
Cytat:
Napisane przez Kate_Mariposa Pokaż wiadomość
Zdrowiej
Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
Blair wracaj szybko do zdrowia.
Dzięki Kochane jesteście Ok, lecę do fryzjera! Nie zapiszcie za dużo stron, bo potem nie nadrobię

Cytat:
Napisane przez lotuus Pokaż wiadomość
Wklejam zdjęcia rzeczy, które udało mi się przymierzyć.
1. sukienka na poprawiny- czuję się w niej bardzo dobrze, cena też b. przyciągające, jest jedno 'ale'- co zrobić, żeby mi się nie zsuwała z biustu?

2. biały płaszczyk- cudoooo! czekam jednak na inne kolory, bo straszna łamaga jestem i biały byłby biały chyba tylko przez 1 dzień.

3. biała sukienka zipowa- mierzyłam s, bo xs nie było, więc wyglądam trochę jak w worku. ogólnie jest świetna, pewnie się na nią skuszę. denerwuja mnie tylko te złote zamki-kolor wydaje mi się trochę infantylny..

4. bluzeczka z zipami na ramionach- bardzo fajna, pewnie zakupię.

5. marynarka z rękawami 3/4-mam tylko zdjęcie rozpiętej, bo komórka mi padała. materiał bardzo porządny,ale wolałabym coś z dlugimi rękawami. podszewka nieciekawa, więc rękawów raczej by się nie zagięło.

to tyle.
No nie... Nie kuście tymi białymi rzeczami Ta marynarka śliczna

"Pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy"

BlairWaldorf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 11:01   #3752
cosma
Zakorzenienie

Cytat:
1. sukienka na poprawiny- czuję się w niej bardzo dobrze, cena też b. przyciągające, jest jedno 'ale'- co zrobić, żeby mi się nie zsuwała z biustu?

2. biały płaszczyk- cudoooo! czekam jednak na inne kolory, bo straszna łamaga jestem i biały byłby biały chyba tylko przez 1 dzień.

3. biała sukienka zipowa- mierzyłam s, bo xs nie było, więc wyglądam trochę jak w worku. ogólnie jest świetna, pewnie się na nią skuszę. denerwuja mnie tylko te złote zamki-kolor wydaje mi się trochę infantylny..

5. marynarka z rękawami 3/4-mam tylko zdjęcie rozpiętej, bo komórka mi padała. materiał bardzo porządny,ale wolałabym coś z dlugimi rękawami. podszewka nieciekawa, więc rękawów raczej by się nie zagięło.

to tyle.
Biała sukienka rewelacyjna. Podejrzewam jednak, że ona nie jest dla mnie. Nie jest mi zbyt dobrze w bieli przy twarzy.
cosma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 11:01   #3753
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
Biała sukienka nie wklejajcie zdjęć masakra kupuj ją...
tylko powiedźcie mi gdzie ją nosić

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

biała z pasami czarnymi
wkleje w poniedziałek bo tak paczka dojdzie a płaszczyk chyba będe miała na koniec tygodnia

Jak ja mogłam o niej zapomniec

Kojarzy mi się ze świętami Bożego Narodzenia, więc pewnie na Wigilie i to by było na tyle Tylko jak znam siebie zaraz bym się czymś usmarowała

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho
pralinkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 11:01   #3754
lola23
Wtajemniczenie

Cytat:

to tyle.
Wszystko super, chyba najmniej mi się podobasz w pierwszej sukience.

targowisko:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=211273
lola23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 11:03   #3755
Nika_2000
Wtajemniczenie

Cytat:

to tyle.
sukienka z zipami naprawdę super wygląda - ciekawi mnie tylko jak ona się układa na górze, czy nie ma problemu z tymi suwakami przy twarzy?
a tak w ogóle to super wygląda ten ostatni zestaw: bluzka z białym pasem +marynarka + zegarek
Nika_2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 11:07   #3756
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość

Kojarzy mi się ze świętami Bożego Narodzenia, więc pewnie na Wigilie i to by było na tyle Tylko jak znam siebie zaraz bym się czymś usmarowała

Ciekawe czy pasek do tej białej sukienki dałoby sie zalożyć bo tam te kieszenie mogą wadzic...

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:

ciekawe czy do tej białej z zamkami dałoby się pasek założyc...bo mogą te kieszenie wadzić...
Stary 2011-07-30, 11:08   #3757
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:
A Veronique ma bloga ? Nic mi o tym nie wiadomo
Na wątku h&mowym wklejała zdjęcia: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1311870203
tutaj masz wersje czarną: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1311931967

Uuuu, szkoda, że on taki krótki Mój dodowy sweter miał dziś swoją premierę na zakupach kamieniarskich

Cytat:
Napisane przez misiaczek187 Pokaż wiadomość
UGGów nie mam więc się nie wypowiadam z Emu wg mnie trzeba brać rozmiar mniejsze sprawdzone na mnie,siostrze i mamie też mam 40 biorę zawsze 39

Ja mam 37, a Emu mam 35/36

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
człowiek nawet spokojnie spać nie może iść, bo jak wstaje to się okazuje ze 7 stron do nadrobienia ciągły stres
Ja zawsze jak wracam z pracy, to w pociągu sobie myślę: Kurcze i znowu będzie tyyyle stron do nadrobienia Chyba nigdy nie będzie tak, że będę z Wami na bieżąco

Cytat:
Napisane przez BlairWaldorf Pokaż wiadomość
A ja Wam jeszcze ponarzekam Przeziębiłam się - kicham, prycham i boli mnie gardło A dziś idę na wesele. I to znowu organizowane na zewnątrz a nie w knajpie, a tu leje jak z cebra! W ogóle kto to widział, żeby wczoraj było 27stopni, a dziś 15!
Uuu, biedactwo Zdrówka życzę

I pokaż się w weselnej kreacji

Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość
Mnie cerę bardzo poprawił Lancome Color Ideal. Jako, że niewierna jestem jednej rzeczy to używam teraz Heleny Ruinstein Color Clone na zmianę z Spectacular. Uważam, że są gorsze( przynajmniej dla mnie) ale Spectacular tak ładnie pachnie!
I oczywiście głupia kupiłam już następny podkłąd - z Chanel (skuszona opinią pani w sephorze a na wizażu podkłądy Chanel mają kiepskie recenzje - no nic - zobaczymy)
Ten Lancome to jest choć trochę kryjący?

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52

Edytowane przez malwina2208198721
Czas edycji: 2011-07-30 o 11:12
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 11:08   #3758
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:

Ciekawe czy pasek do tej białej sukienki dałoby sie zalożyć bo tam te kieszenie mogą wadzic...
Nie widzę jej z paskiem, ozdobna góra, zamki... za dużo dobrego

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho
pralinkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 11:10   #3759
Naia2
Zadomowienie

Cytat:

to tyle.
Bardzo ładnie we wszystkim wyglądasz Masz śliczne włosy, to naturalny kolor? A jeśli nie co to za farba?
Naia2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 11:12   #3760
anysiaa
Raczkowanie

Cytat:
człowiek nawet spokojnie spać nie może iść, bo jak wstaje to się okazuje ze 7 stron do nadrobienia ciągły stres

inny kolor to już zupełnie inna bajka

to ja się przenoszę od zaraz

aaa ze wszystkim!! ja bym ją mogła nosić 7 razy w tygodniu, gratuluję zakupu - gdzie udało ci się ją znaleźne?? pewnie ze zwrotu musiała byc bo ja zawsze patrzyłam i nic
Gabi jesteś tak piękną kobietą we wszystkim Ci pasuje! Figury to chyba każda Ci zazdrości! Czy mogłabym prosic o dostęp do Twojego bloga? Kiedyś przeglądałam Twoje stylizacje na stylio, ale pewnego razu znikłaś i już nie mogę się Tobą zachwycac, tylko tutaj jak wklejasz zdjęcia
anysiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 11:13   #3761
czarnulka066
Zakorzenienie

A skoro już w temacie kosmetycznym jesteśmy
Jakie polecacie tusze, bo chciałabym różnych popróbować
Miałam Diorshow kilka razy, a ostatnio HR Lash Queen, ale myślę, że coś mi polecicie

!!Od 12 grudnia 2010!! Tylko przemyślane zakupy

czarnulka066 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 11:14   #3762
lotuus
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

biała z pasami czarnymi
wkleje w poniedziałek bo tak paczka dojdzie a płaszczyk chyba będe miała na koniec tygodnia
Właśnie też mam problem z wymyśleniem okazji, na które mogłabym ją włożyć. na uczelnię chyba bym się wstydziła.

Cytat:
A jak pięknie się komponuje z Twoim CK
skoro pasuje do zegarka, musi być moja.

Cytat:
Napisane przez czarnulka066 Pokaż wiadomość
Każde kolejne zdjęcie mnie utwierdza w tym, że ten płaszcz jest boski Widać nie bez powodu wpadł mi w oko jako pierwszy w NK
Sukienka biała też fajna no i ... przypomniałaś mi o zegarku CK
wybacz. pewnie znowu dlugo nic nie wkleję to spokojnie o nim zapomnisz.

Cytat:
Dzięki Kochane jesteście Ok, lecę do fryzjera! Nie zapiszcie za dużo stron, bo potem nie nadrobię

No nie... Nie kuście tymi białymi rzeczami Ta marynarka śliczna
też mi sie spodobała szczególnie ze względu na materiał- bardzo porządny. Cena też ok- 249; tylko te rękawy..gdyby chociaż podszewka była ładniejsza- to jakby satyna w burym kolorze.

Cytat:
Napisane przez cosma Pokaż wiadomość
Biała sukienka rewelacyjna. Podejrzewam jednak, że ona nie jest dla mnie. Nie jest mi zbyt dobrze w bieli przy twarzy.
dziękuję. Przymierz sukienkę, wklej się to ocenimy.

Cytat:
Napisane przez lola23 Pokaż wiadomość
Wszystko super, chyba najmniej mi się podobasz w pierwszej sukience.
której?

Cytat:
Napisane przez Nika_2000 Pokaż wiadomość
sukienka z zipami naprawdę super wygląda - ciekawi mnie tylko jak ona się układa na górze, czy nie ma problemu z tymi suwakami przy twarzy?
a tak w ogóle to super wygląda ten ostatni zestaw: bluzka z białym pasem +marynarka + zegarek
właśnie ja lubię takie nietypowe kołnierze. smerfową sukienkę z zeszłej kolekcji rozważałam właśnie ze względu na kołnierz (w koncu nie wziełam, bo czułam się jak w worku). Zip z boku można zapiąć do końca tworząc wysoki golf. dla mnie był ok, ale ja mam strasznie długą szyję, nie wiem, czy by kogoś innego nie uwierał zamek.. jednak w przedstawionej, rozpiętej wersji nie ma najmniejszego z tym problemu
lotuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 11:15   #3763
Cellly
Zadomowienie

Cytat:
A propo Waszych diet ja właśnie grzeszę i jem naleśniki z nutellą i bananem. Wytłumaczenie mam - chandra. Nie wiem czy nie powinnam się rozwieść z Tż, myślę o tym coraz częściej i zastanawiam się, jakby to było...
Kochana pamiętaj żeby przemyśleć wszystkie za i przeciw. Bo z jednej strony nie warto całe życie się zmuszać do czegoś czego się nie chce i za 10 lat zrezygnować, bo wtedy start na nowo będzie trudniejszy. ALE z drugiej strony coś sprawiło, że go wybrałaś i chciałaś z nim być. Może na początek spróbuj się zorientować czy np. w Warszawie oboje moglibyście znaleźć pracę i przedstawić mu taką perspektywę. Bo faceci tak już mają, że jak się czegos czepią to ciężko ich przenieść w inne miejsce. Ale jak się poda konkrety to kto wie... Może jakiś rozwiązaniem dla Twojej kariery zawodowej byłyby weekendy np. w wawie na studiach doktoranckich albo praca w weekendy w Wawie. Pozwoliłoby Ci to złapać perspektywę i zobaczyć czy akurat takie życie Ci odpowiada i na pewno tam chcesz być. Bo w ciemno nie ma co rezygnować ze związku, bo zawsze jest obawa, że może być gorzej

Cytat:
Napisane przez di4ska Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja znowu przychodze z prośbą o rade
Co myślicie? Może ktoś mnie uświadomi ze mam szeroka w tych spodniach i wcale nie sa mi potrzebne?
Wklejam paskowa sukienke, tu mam rozmiar XS i sie zastanawiam czy nie za bardzo opieta na tyłku a S z koklei za szeroka w ramionach mi sie wydawała.. samam nie wiem, zadna sukienka na mnie nie pasuje
i płaszczyk, jak bedzie w innym kolorze to sie skusze, na zdjęciach nie wygląda jakoś ładnie, bo robiłam w rozpietym ale bardzo mi sie spodobał
W spodniach super! Tyłek wygląda bardzo dobrze
Sukienka leży zdecydowanie lepiej w tym rozmiarze - teraz kwestia jak się w niej czujesz.
Płaszczyk to moja nowa miłość więc

Cytat:
wyglądasz absolutnie ślicznie!!!!!!!!! leży wręcz idealnie

skóra

masz super doopę w tych spodniach kiecka jakoś bez rewelacji jak dla mnie
no i nie powiecie mi że ten płaszcz nie wygląda jak fartuch pielęgniarki
Ja Ci powiem, że nie wygląda jak fartuch pielęgniarki. Jakby pielęgniarki miały takie fartuchy wszyscy chcieliby chorować

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
Celly musisz wklejać więcej fotorelacji .W płaszczyku wyglądasz obłędnie, w sukience ślicznie i jeszcze podobasz mi się w tulipanku pasuje do Twojej delikatnej urody.Spódniczka czarno biała nieźle się prezentuje.Jednym słowem wklejaj mi tu więcej foto relacji plisss ślicznotko.
dziękuję Kochana
Nie chcę wklejać więcej fotorelacji, bo się boję, że jak je zrobię to przepadnę i znów coś nakupię Taką słabą wolę mam...

Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość
wróciłam z manu z nową kurteczką tzn wymienioną, panie od razu mi wymieniły więc już się nią mogę 100% cieszyć Niestety nic nowego nie obejrzałam bo byłam z tż a on już zary nie może zdzierżyć

Gabi - a ja w tym jasnym płaszczyku jestem absolutnie zakochana, po zdjęciach Celly to już tymbardziej liczę, ze upoluję XS na all a w kombinezonie faktycznie wyglądasz extra

Surreal - nie poddawaj się tak łatwo ale z drugiej strony (mówiąc oczywiście ogólnie a nie o Tobie) uważam, że jak komuś jest razem źle to już w pewnym momencie nie ma sensu tego ratować tylko trzeba to zakończyć i zacząć życie od nowa. Żyje się tylko raz i nie wyobrazam sobie zmarnować życia z kimś z kim mi źle..

aaa - rendsaid omg jaka Ty jesteś śliczna <3
Kochana pokaż się w kurteczce

Cytat:
Napisane przez evciap0 Pokaż wiadomość
Jeszcze mam do Was pytanie, bo Wy się na wszystkim znacie Macie Uggi albo Emu? Chodzi mi o to jak się sprawują i czy warto zakupić
Cytat:
Napisane przez evciap0 Pokaż wiadomość
Dzięki Ja mam zamiar od razu kupić impregnat. Cieplejsze są niż zwykłe buty zimowe?
Polecam EMu Uggów nie ma więc nie wiem Ale EMU są cudowen. Jest w nich mega cieplutko i miękko. Mam 2 pary-czarne i orzechowe. W utrzymaniu czystości łatwiejsze są orzechowe. Przemakają na deszczu, bo nie mam tych "Stingerów" tylko "Bronte" i "Matylda", ale na śnieg i mróz idealne.
Stary 2011-07-30, 11:19   #3764
lola23
Wtajemniczenie

Cytat:
Właśnie też mam problem z wymyśleniem okazji, na które mogłabym ją włożyć. na uczelnię chyba bym się wstydziła.

skoro pasuje do zegarka, musi być moja.

wybacz. pewnie znowu dlugo nic nie wkleję to spokojnie o nim zapomnisz.

też mi sie spodobała szczególnie ze względu na materiał- bardzo porządny. Cena też ok- 249; tylko te rękawy..gdyby chociaż podszewka była ładniejsza- to jakby satyna w burym kolorze.

dziękuję. Przymierz sukienkę, wklej się to ocenimy.

której?:brzydal:

właśnie ja lubię takie nietypowe kołnierze. smerfową sukienkę z zeszłej kolekcji rozważałam właśnie ze względu na kołnierz (w koncu nie wziełam, bo czułam się jak w worku). Zip z boku można zapiąć do końca tworząc wysoki golf. dla mnie był ok, ale ja mam strasznie długą szyję, nie wiem, czy by kogoś innego nie uwierał zamek.. jednak w przedstawionej, rozpiętej wersji nie ma najmniejszego z tym problemu
W tej , która zsuwa się z biustu .

targowisko:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=211273
lola23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 11:22   #3765
VeroniqueFashion
Raczkowanie

Cytat:
A Veronique ma bloga ? Nic mi o tym nie wiadomo
Na wątku h&mowym wklejała zdjęcia: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1311870203
tutaj masz wersje czarną: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1311931967

nie mam bloga

ja na wiem jak ja was nadrobię jak jutro wyjeżdzam na 2 tyg
VeroniqueFashion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 11:23   #3766
misiaczek187
Zadomowienie

Cytat:
Miałam Diorshow kilka razy, a ostatnio HR Lash Queen, ale myślę, że coś mi polecicie
Kiedyś byłam fanką Lancome Hypnose później miałam fajny z Kanebo chyba idealny ale on zmywał się tylko ciepłą wodą obecnie używam YSL Singulier i jestem bardzo zadowolona. Ostatnio dałam się namówić na Diorshow i po jednym użyciu stwierdzam,że nie dla mnie i chyba pójdzie w świat

Co do podkładów to ja przerobiłam ich mnóstwo obecnie mam Chanel Mat Lumiere i lubię bardzo. Od siebie polecam też Bare Minerals pomimo,że jakoś nie przepadam za taką formą nakładania
Duży wybór ma MAC jednakże każdy szuka czegoś innego w zależności od potrzeb skóry.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=338589

Edytowane przez misiaczek187
Czas edycji: 2011-07-30 o 11:27
misiaczek187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 11:25   #3767
lotuus
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Naia2 Pokaż wiadomość
Bardzo ładnie we wszystkim wyglądasz Masz śliczne włosy, to naturalny kolor? A jeśli nie co to za farba?
oj, dziękuję Ci bardzo. Bardzo mnie zaskoczyłaś, bo moje włosy to jedna wielka zagadka dla mnie. nie wiem, czy pasuje do moich brązowych oczu.
Powstanie koloru to również zagadka. W gimnazjum zaczęłam farbować na ciemniejszy kolor, jednak zawsze kolor w ekspresowych tempie schodził mi i rudział. w 1lo wkurzyłam się na to i przestałam je malować. wtedy przylgnęło do mnie przezwisko "Ruda", choć z natury mam chłodny odcień, ale kto by o tym pamiętał po tylu latach katowania się farbami..
w ubiegłoroczną zimę pomyślałam o blondzie. użyłam sprayu rozjaśniającego z joanny [POLECAM], jednak mama kazała mi sie znowu pofarbować, więc użylam mojego sprawdzonego castinga jasny brąz chyba. to było gdzieś w kwietniu.. no, i tak wypłowiałam

ale się rozpisałam.. niemniej, jeśli chciałabyś troszkę rozjaśnić, polecam ten spray. nie zniszczył mi włosów, jedno psikanie rozjaśnia dosłownie troszeczkę, aplikuje się ją jak odżywkę w sprayu. nie ma też mowy o nierównomiernym nałożeniu. jest tak delikatna, tak mało rozjaśnia jedno psiknięcie.
lotuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 11:26   #3768
Naia2
Zadomowienie

Dziewczyny które fajniejsze? Wolałabym gładkie oczywiście ale z tych par które byście wybrały? Skoro noszę rozmiar 41 to 40/41 będą dobre?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg EMU button hip black 1.jpg (23,2 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg EMU SHONEL BLACK 1.jpg (25,3 KB, 16 załadowań)
Stary 2011-07-30, 11:28   #3769
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
oj, dziękuję Ci bardzo. Bardzo mnie zaskoczyłaś, bo moje włosy to jedna wielka zagadka dla mnie. nie wiem, czy pasuje do moich brązowych oczu.
Powstanie koloru to również zagadka. W gimnazjum zaczęłam farbować na ciemniejszy kolor, jednak zawsze kolor w ekspresowych tempie schodził mi i rudział. w 1lo wkurzyłam się na to i przestałam je malować. wtedy przylgnęło do mnie przezwisko "Ruda", choć z natury mam chłodny odcień, ale kto by o tym pamiętał po tylu latach katowania się farbami..
w ubiegłoroczną zimę pomyślałam o blondzie. użyłam sprayu rozjaśniającego z joanny [POLECAM], jednak mama kazała mi sie znowu pofarbować, więc użylam mojego sprawdzonego castinga jasny brąz chyba. to było gdzieś w kwietniu.. no, i tak wypłowiałam

ale się rozpisałam.. niemniej, jeśli chciałabyś troszkę rozjaśnić, polecam ten spray. nie zniszczył mi włosów, jedno psikanie rozjaśnia dosłownie troszeczkę, aplikuje się ją jak odżywkę w sprayu. nie ma też mowy o nierównomiernym nałożeniu. jest tak delikatna, tak mało rozjaśnia jedno psiknięcie.
Dzięki za odpowiedź Moje włosy to też ciągle dla mnie zagadka, ja ciągle próbuje nowych blondów z l'oreala ale nawet jeśli efekt na początku jest fajny to włosy jednak szybko rudzieją. A Twój kolor wygląda idealnie
Stary 2011-07-30, 11:30   #3770
misiaczek187
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny które fajniejsze? Wolałabym gładkie oczywiście ale z tych par które byście wybrały? Skoro noszę rozmiar 41 to 40/41 będą dobre?
Miałam te wiązane z prawej,ale sprzedałam bo nie chciało mi się stale tych wiązań poprawiać,ale ja wtedy w ciąży byłam więc mężu mi wiązał hehe może to moje lenistwo jednak osobiście te wiązane lepsze. Co do rozmiaru to skoro masz typowe 41 to chyba to 40/41 w ogóle bezsensu te rozmiary tak samo w hunterach przez to ich nie kupiłam bo 39 mała a 40/41 za duże

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=338589
misiaczek187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 11:31   #3771
Cortijo_Blanco
Raczkowanie

Cytat:
Ja tez mam ciagle stresa, ze musze nadrabiac

Cytat:

Mnie cerę bardzo poprawił Lancome Color Ideal. Jako, że niewierna jestem jednej rzeczy to używam teraz Heleny Ruinstein Color Clone na zmianę z Spectacular. Uważam, że są gorsze( przynajmniej dla mnie) ale Spectacular tak ładnie pachnie!
I oczywiście głupia kupiłam już następny podkłąd - z Chanel (skuszona opinią pani w sephorze a na wizażu podkłądy Chanel mają kiepskie recenzje - no nic - zobaczymy)
Cellly - jaki podklad Chanel kupilas? Ja uzywam Mat Lumiere od dwoch lat i nie wiem czy predko z niego zrezygnuje, bo jestem tak zadowolona
Cortijo_Blanco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 11:33   #3772
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Pierwszego dnia wyprzedaży w manu, tylko ja mam M Gabi
aaa to tak samo jak ja myślałam że wczoraj ją gdzieś dorwałaś stąd moje zdziwienie
Cytat:
Jak zwykle świetna fotorelacja! A w kombinezonie to wyglądasz jak bogini No i marynarka w groszki słodka - ale masz rację, jakby kosztowała mnie, to na pewno byłaby warta swojej ceny.

A ja Wam jeszcze ponarzekam Przeziębiłam się - kicham, prycham i boli mnie gardło A dziś idę na wesele. I to znowu organizowane na zewnątrz a nie w knajpie, a tu leje jak z cebra! W ogóle kto to widział, żeby wczoraj było 27stopni, a dziś 15!
dziękuję chciałam w nim dziś wyskoczyć a tu za zimno na gołe plecy

wracaj szybko do zdrówka
Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Powtórzę się, ale muszę Kombinezon boski, a Ty wyglądasz w nim po prostu idealnie Koszula w kolorze wina też bardzo przyjemna
Co do sukienki i płaszczyka, to zgadzam się w 100%, że ich maksymalna niepraktyczność je niestety dyskwalifikuje

dzięki Asiu no ja też wolę raczej praktyczne rzeczy, zwłaszcza biorąc pod uwagę mój tryb życia
Cytat:

no właśnie - ja rozumiem jakby to był kwiecień to ok, nie zastanawiałabym się ani minuty żeby ją kupić, bo jest naprawdę śliczna, ale w sierpniu naprawdę nie widzę sensu jej kupowania, bo zdążę założyć ją 2 razy i tyle a ja naprawdę lubię rzeczy, które mogę nosić non stop
Cytat:
Napisane przez anysiaa Pokaż wiadomość
Gabi jesteś tak piękną kobietą we wszystkim Ci pasuje! Figury to chyba każda Ci zazdrości! Czy mogłabym prosic o dostęp do Twojego bloga? Kiedyś przeglądałam Twoje stylizacje na stylio, ale pewnego razu znikłaś i już nie mogę się Tobą zachwycac, tylko tutaj jak wklejasz zdjęcia
aaaaale mi pojechałaś podaj mi na pw adres mailowy to ja na niego prześlę zaproszenie
Cytat:
diorshow miałam i nie narzekałam, teraz mam inimitable chanel i jest bombowy (wydłuża i podkręca rzęsy i - co dla nie bardzo istotne - świetnie rozczesuje rzęsy) Przed nim miałam EL extreme i też byłam baardzo zadowolona. Natomiast sławny YSL ten efekt sztucznych rzęs - ok, fajny ale dosłownie po kilku użyciach nie nadawał się do dalszej eksploatacji z uwagi na to, że strasznie sklejał rzęsy i szybko wysechł.
Stary 2011-07-30, 11:34   #3773
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
1
chyba w tą zime też się skuszę bo ciagle mi zimno w giry
Stary 2011-07-30, 11:34   #3774
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
Miałam te wiązane z prawej,ale sprzedałam bo nie chciało mi się stale tych wiązań poprawiać,ale ja wtedy w ciąży byłam więc mężu mi wiązał hehe może to moje lenistwo jednak osobiście te wiązane lepsze. Co do rozmiaru to skoro masz typowe 41 to chyba to 40/41 w ogóle bezsensu te rozmiary tak samo w hunterach przez to ich nie kupiłam bo 39 mała a 40/41 za duże
Dzięki za odpowiedź, też mi się chyba bardziej te wiązane podobają A poza tym że męczące wiązania to byłaś z nich zadowolona, ciepłe? w miarę nieprzemakające, jak z brudzeniem?
Stary 2011-07-30, 11:35   #3775
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
aaa to tak samo jak ja myślałam że wczoraj ją gdzieś dorwałaś stąd moje zdziwienie

dziękuję chciałam w nim dziś wyskoczyć a tu za zimno na gołe plecy

wracaj szybko do zdrówka

dzięki Asiu no ja też wolę raczej praktyczne rzeczy, zwłaszcza biorąc pod uwagę mój tryb życia

no właśnie - ja rozumiem jakby to był kwiecień to ok, nie zastanawiałabym się ani minuty żeby ją kupić, bo jest naprawdę śliczna, ale w sierpniu naprawdę nie widzę sensu jej kupowania, bo zdążę założyć ją 2 razy i tyle a ja naprawdę lubię rzeczy, które mogę nosić non stop

aaaaale mi pojechałaś podaj mi na pw adres mailowy to ja na niego prześlę zaproszenie

diorshow miałam i nie narzekałam, teraz mam inimitable chanel i jest bombowy (wydłuża i podkręca rzęsy i - co dla nie bardzo istotne - świetnie rozczesuje rzęsy) Przed nim miałam EL extreme i też byłam baardzo zadowolona. Natomiast sławny YSL ten efekt sztucznych rzęs - ok, fajny ale dosłownie po kilku użyciach nie nadawał się do dalszej eksploatacji z uwagi na to, że strasznie sklejał rzęsy i szybko wysechł.
Dobrze mówisz a to lepiej dla mojego portfela
Może będzie w innym kolorze
Stary 2011-07-30, 11:35   #3776
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez VeroniqueFashion Pokaż wiadomość
ja na wiem jak ja was nadrobię jak jutro wyjeżdzam na 2 tyg
nie nadrobisz ja nie nadrobiłam 2tygodniowej nieobecności
Stary 2011-07-30, 11:35   #3777
Cortijo_Blanco
Raczkowanie

Cytat:

to tyle.
Jejuuu, nastepna fotorelacja, normalnie full wypas od wczoraj z tymi zdjeciami
Lotuusku - w kazdej, absolutnie kazdej z przymierzonych rzeczy wygladasz fantastycznie Jedynie biala sukienka moglaby byc mniejsza.
Co do sukienki czarnej, mysle ze jak zalozysz sztywny stanik bez ramiaczek to problem zsuwania sie sukienki zniknie. Sukienka bedzie sie trzymala na staniku, sprobuj czy to dziala.
Cortijo_Blanco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 11:36   #3778
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
1
chyba w tą zime też się skuszę bo ciagle mi zimno w giry
myślisz, że te kły są ok?
Stary 2011-07-30, 11:36   #3779
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:
No więc tak. Tuszów przerobiłam już "kilka", tak samo jak podkładów i pudrów Mam rzęsy dość długie, ale jasne. Nie są sztywne, nie mam z nimi problemów. I w związku z tym:

Najlepszy tusz ever, do którego powracam po każdym rozczarowaniu:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra.html&next=1
Nie wyobrażam sobie bez niego mojej kosmetyczki, to jest mój KWC. Rzeczywiście daje efekt sztucznych rzęs, ale nadaje się też do użytku codziennego Kocham

Drugie miejsce jak dla mnie zajmuje: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...re.html&next=1
Choć nie za bardzo lubię jego szczoteczkę i za każdym pomalowaniem poprawiałam szczoteczką z tej oto zabaweczki: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra.html&next=1
Szczoteczka wibrująca pięknie rozdziela rzęsy

Teraz używam na co dzień: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ra.html&next=1 i jest normalny, że tak powiem, nie jakiś spektakularny, normalny Mimo to lubię go

Nie polecam za to: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ic.html&next=1 Męczyłam się z nim strasznie

A do Ciebie i Twojej urody pasuje mi ten Efekt Sztucznych Rzęs

Cytat:
Ja Ci powiem, że nie wygląda jak fartuch pielęgniarki. Jakby pielęgniarki miały takie fartuchy wszyscy chcieliby chorować
Przypomniało mi się, że moja mama ma fartuch w misie z słuchawkami, w czepkach itp. Na dziecięcym pracuje

Cytat:

To chyba zakupię

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 11:37   #3780
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
Kiedyś byłam fanką Lancome Hypnose później miałam fajny z Kanebo chyba idealny ale on zmywał się tylko ciepłą wodą obecnie używam YSL Singulier i jestem bardzo zadowolona. Ostatnio dałam się namówić na Diorshow i po jednym użyciu stwierdzam,że nie dla mnie i chyba pójdzie w świat
Dziękuję za opinię Będę się za takimi rozglądać
Bo mam długie rzęsy, ale proste i chciałam je jakoś podkręcić

!!Od 12 grudnia 2010!! Tylko przemyślane zakupy

czarnulka066 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości