Miłośniczki Zary cz. IX - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-30, 08:51   #3721
cosma
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. IX

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
dzieki a powiedz ten worek/saszetka czym jest przyczepiony do torby? nei będzie się odpinał jak w shopperze zarowym?

może teraz zrobili już w standarcie magnes bo wsztscy prosili o niego?
Mon9 zdjęcia wnętrza torebki dla ciebie. Ona jest czarna więc trudno się takie rzeczy fotografuje.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg A.jpg (28,8 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg B.jpg (33,1 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg C.jpg (17,1 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg D.jpg (30,9 KB, 26 załadowań)
cosma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 08:54   #3722
cosma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
Taka sukienka mi się spodobała. Przepraszam za off top

Załącznik 4120813Załącznik 4120814
Bardzo ładna, skąd ona jest?
cosma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 09:07   #3723
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
bardzo ładne tylko krótkie (na wątku H&M są zdjęcia na VeroniqueFashion) ale na top w sam raz, ja jestem nim zachwycona, bardzo fajnie leży, kosztuje 129 zł (są też w wrsji czarnej błyszczącej) i najchętniej kupiłabym obydwa...ale już nie wyrobię chyba finansowo
Czarny będzie mój

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho
pralinkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 09:15   #3724
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość
Czarny będzie mój
a mogę prosić o adres bloga veronique?
Stary 2011-07-30, 09:19   #3725
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
a mogę prosić o adres bloga veronique?
A Veronique ma bloga ? Nic mi o tym nie wiadomo
Na wątku h&mowym wklejała zdjęcia: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1311870203
tutaj masz wersje czarną: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1311931967

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho
Stary 2011-07-30, 09:24   #3726
evciap0
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez endorfina123 Pokaż wiadomość
w emu przechodziłam już 2 zimy i są w naprawdę świetnym stanie! nigdy nie miałam problemu z wyłażącą solą. co jakiś czas czyściłam je gumką do zamszu i spryskiwałam impregnatem koloryzującym. o ile kiedyś bardzo sceptycznie podchodziłam do tego typu obuwia, o tyle teraz nie wyobrażam sobie bez nich życia.
polecam stingery - czyli te nazwijmy nieprzemakalne (choć wiadomo, że kalosze to nie są, do skakania po kałużach się nie nadają, ale śnieg ich nie przemoczy)
Cytat:
Napisane przez misiaczek187 Pokaż wiadomość
Jeśli można to dodam coś od siebie
Mam trzy pary Emu w tym jedna jest z serii wool z tyłu na znaczku jest są tańsze i te przemakają jak się dłużej pochodzi po śniegu. Ta druga seria z tyłu ma na znaczku tylko napis Emu i w tej można w śniegu siedzieć cały dzień i nic nie przemoknie. Buty są super ciepłe widać i czuć różnicę między Wool a tymi droższymi.

Dzięki dziewczyny za opinie Rozmiarówka jest standardowa? Co sądzicie o tych http://www.schaffashoes.pl/UGG-UGG_C...L_BLK-UGG,8229

Jadę dziś do Z, będę przymierzać tą kurtkę z TRF

40/40
evciap0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 09:29   #3727
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cosma Pokaż wiadomość
bardzo ładna, skąd ona jest?
z hm :p

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Cytat:
Na wątku h&mowym wklejała zdjęcia: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1311870203

Ładne te sweterki Ten jasny wydaje mi sie bardziej twarzowy...
surrealplace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 09:51   #3728
misiaczek187
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez evciap0 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za opinie Rozmiarówka jest standardowa? Co sądzicie o tych http://www.schaffashoes.pl/UGG-UGG_C...L_BLK-UGG,8229

Jadę dziś do Z, będę przymierzać tą kurtkę z TRF
UGGów nie mam więc się nie wypowiadam z Emu wg mnie trzeba brać rozmiar mniejsze sprawdzone na mnie,siostrze i mamie też mam 40 biorę zawsze 39

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=338589
misiaczek187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 09:54   #3729
gabi1234
Zakorzenienie

człowiek nawet spokojnie spać nie może iść, bo jak wstaje to się okazuje ze 7 stron do nadrobienia ciągły stres

Cytat:
Napisane przez di4ska Pokaż wiadomość
S

Gabi a płaszczyk bym chciała taki, bo super leży, nie powiesz ze nie, bo mierzyłaś ale nie biały chyba, inny kolor chce
inny kolor to już zupełnie inna bajka
Cytat:

Musisz się przeniesc w moje tereny, moi kumple narzekają, że nie ma fajnych dziewczyn A serio faceci na poziomie, przystojni, wykształceni etc Jak tak nieraz słucham ich opowieści, jakie dziewczyny poznają to mi ręce opadają

Cienki, czarny

to ja się przenoszę od zaraz

Cytat:
Ja mam zipową bezpieczną w szafie, nie bardzo wiem z czym nosić
aaa ze wszystkim!! ja bym ją mogła nosić 7 razy w tygodniu, gratuluję zakupu - gdzie udało ci się ją znaleźne?? pewnie ze zwrotu musiała byc bo ja zawsze patrzyłam i nic
Stary 2011-07-30, 09:55   #3730
Kate_Mariposa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rendsaid Pokaż wiadomość
o kurcze , a moze ja cie znam
ja tez studiuje prawo na uniwersytecie warszawskim , ktory rok ???
Cytat:
ojej to ja o rok starsza bo juz na 4 rok
z admina idz do stankiewicza , albo wajdy
ja mam poprawke z postepowania aministracyjnego , bo nie bylam na egzaminie w ogole i ide do wajdy
To jesteśmy z tego samego roku ale myślę, że nie miałyśmy razem ćwiczeń, bo na pewno bym Cię zapamiętała

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
Marokański jest suuper no i właśnie mi przypomniałaś że będzie na mnie w Warszawie czekać kolejarka

Ostała Ja zawsze targam ze sobą mase rzeczy, a shopper je cierpliwie mieści, no i nie ma problemu z noszeniem dokumentów, a nie chce mi się latać z torebką i aktówką
To mnie pocieszyłaś, nie chcę go oddawać ja też wiecznie noszę mnóstwo papierów na uczelnię i notuję na luźnych kartkach.
Przystojny pan sprzedawca w Z. powiedział, żebym go czymś nasmarowała to nie będzie się rysował, ale może lepiej powierzyłabym tę czynność profesjonaliście

Co do przystojnych sprzedawców w Z. to rok temu był taki na Marszałkowskiej - moja przyjaciółka jak przyjechała to aż padła z wrażenia ale później od jesieni chyba go tam już nie widziałam...
Kate_Mariposa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 09:59   #3731
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
człowiek nawet spokojnie spać nie może iść, bo jak wstaje to się okazuje ze 7 stron do nadrobienia ciągły stres

inny kolor to już zupełnie inna bajka

to ja się przenoszę od zaraz

aaa ze wszystkim!! ja bym ją mogła nosić 7 razy w tygodniu, gratuluję zakupu - gdzie udało ci się ją znaleźne?? pewnie ze zwrotu musiała byc bo ja zawsze patrzyłam i nic
Pierwszego dnia wyprzedaży w manu, tylko ja mam M Gabi
Stary 2011-07-30, 10:06   #3732
dooo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dooo Pokaż wiadomość
bry wieczór ...

dziewczyny widziałyście może te bluzki w rozmiarze xs/s? bardzo mi zależy, ale chyba trochę późno się obudziłam
dziewczyny jeszcze raz ja ... będzie ktoś dziś w Zarze?

mogę prosić o sprawdzenie ... bardzo mi zależy

Edytowane przez dooo
Czas edycji: 2011-12-18 o 22:18
dooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 10:08   #3733
BlairWaldorf
Zadomowienie

Cytat:
relacja - trochę nowości

1. biały płaszczyk 399 - jest cudowny - na wieszaku, materiał mięsisty miły w dotyku, po prostu boski!! niestety płaszcz na człowieku wygląda jak.....fartuszek może gdyby był iny kolor, ale biały go z miejsca dyskwalifikuje....niemnie j śliczny jest (na zdjęciu z musztardowymi spodniami - okropne, przywołują mi usilnie na myśl lata 60 - 70)

2. biała sukienka z zameczkami - piękna!!!! nawet długość nie najgorsza, pomyślę o niej, ale kolor już raczej na jesień odpada, więc nie ma sensu raczej zakup.... a szkoda

3. sukienka 169(?) - ładny głęboki fiolet/oberżyna - ciekawy pomysł z zameczkami po bokach, które można po pachy odpinać - ale też z tego względu nie ładnie wygląda z przodu z uwagi na to, że maskujące zamki "klapy odstają" niepotrzebnie dodając 2cm w biodrach

4. przecudowna biała marynarka - materiał że zakochać się można!!!! 399 - wiem że jej ulegnę i kupię bo jest wprost idealna

5. marynarka w kropeczki - 399 - fajna, zabawna - nie można jej tego odmówić, ale na pewno nie za tę cenę!!! 199 byłoby ok

6. pudrowa bluzka z długim rękawem - 169 (?) - śliczna kolor ciut jaśniejszy od spódnicy ze zdjęcia, fajny materiał, na pewno ją kupię w następnym miesiącu

7. koszula - (?) - piękny kolor wina, świetnie się w niej czułam, nie powiem- przemyślę jej zakup

8. kombinezon - 199 - nie mogłam go nie kupić, brakło mi słów jak się w nim zobaczyłam (przepraszam za ten samozachwyt) o ile na wieszaku wygląda tragicznie, o tyle na sobie cuuudownie!!!! i nawet nie próbujcie mi go wybić z głowy
Jak zwykle świetna fotorelacja! A w kombinezonie to wyglądasz jak bogini No i marynarka w groszki słodka - ale masz rację, jakby kosztowała mnie, to na pewno byłaby warta swojej ceny.

Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość
To i moja mała fotorelacja.
Jedno jest na 100% pewne - płaszczyk będzie mój

Edit: Zapomniałam napisać, że jedyne co dziś kupiłam to ta sukienka z H&M z 2 zdjęcia. Jest fajna tylko bardzo zmięta. Kapelusz mi się podobała, ale nie wiem czy bym nosiła
Dziewczyno, jak Ty wyglądasz Pięknie! Sama bym się nie zdecydowała na biały płaszcz, bo nie lubię nie praktycznych (w sensie brudzących się) kurtek/płaszczy, ale na Tobie wygląda cudnie

Cytat:
Napisane przez Kate_Mariposa Pokaż wiadomość
Dziewczyny!

Powiedzcie szczerze - co myślicie? Bo mojej mamie się nie podobało. Może mam za szerokie biodra do takiej sukienki
Mi się podoba A jeszcze jak ubierzesz jakiś obcas to już będzie super!

Cytat:
biała skóra

i jakaś nowa kwiecista bluzka
No nie.... Nie wrzucajcie już swoich zdjęci w tych skórach z TRF, bo wsiądę w samochód i pojadę 130km do Krk i je kupię

A ja Wam jeszcze ponarzekam Przeziębiłam się - kicham, prycham i boli mnie gardło A dziś idę na wesele. I to znowu organizowane na zewnątrz a nie w knajpie, a tu leje jak z cebra! W ogóle kto to widział, żeby wczoraj było 27stopni, a dziś 15!

"Pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy"

BlairWaldorf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 10:10   #3734
surrealplace
Zadomowienie

Odłożyłam sobie tę czarną sukienkę w HM

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:
Napisane przez BlairWaldorf Pokaż wiadomość
Jak zwykle świetna fotorelacja! A w kombinezonie to wyglądasz jak bogini No i marynarka w groszki słodka - ale masz rację, jakby kosztowała mnie, to na pewno byłaby warta swojej ceny.

Dziewczyno, jak Ty wyglądasz Pięknie! Sama bym się nie zdecydowała na biały płaszcz, bo nie lubię nie praktycznych (w sensie brudzących się) kurtek/płaszczy, ale na Tobie wygląda cudnie

No nie.... Nie wrzucajcie już swoich zdjęci w tych skórach z TRF, bo wsiądę w samochód i pojadę 130km do Krk i je kupię

A ja Wam jeszcze ponarzekam Przeziębiłam się - kicham, prycham i boli mnie gardło A dziś idę na wesele. I to znowu organizowane na zewnątrz a nie w knajpie, a tu leje jak z cebra! W ogóle kto to widział, żeby wczoraj było 27stopni, a dziś 15!
O kurcze To hmm - może orzechówki na rozgrzewkę albo innego pysznego trunku? Trzymam kciuki, żeby się rozjaśniło trochę i nie padało!
Stary 2011-07-30, 10:13   #3735
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
relacja - trochę nowości

1. biały płaszczyk 399 - jest cudowny - na wieszaku, materiał mięsisty miły w dotyku, po prostu boski!! niestety płaszcz na człowieku wygląda jak.....fartuszek może gdyby był iny kolor, ale biały go z miejsca dyskwalifikuje....niemnie j śliczny jest (na zdjęciu z musztardowymi spodniami - okropne, przywołują mi usilnie na myśl lata 60 - 70)

2. biała sukienka z zameczkami - piękna!!!! nawet długość nie najgorsza, pomyślę o niej, ale kolor już raczej na jesień odpada, więc nie ma sensu raczej zakup.... a szkoda

3. sukienka 169(?) - ładny głęboki fiolet/oberżyna - ciekawy pomysł z zameczkami po bokach, które można po pachy odpinać - ale też z tego względu nie ładnie wygląda z przodu z uwagi na to, że maskujące zamki "klapy odstają" niepotrzebnie dodając 2cm w biodrach

4. przecudowna biała marynarka - materiał że zakochać się można!!!! 399 - wiem że jej ulegnę i kupię bo jest wprost idealna

5. marynarka w kropeczki - 399 - fajna, zabawna - nie można jej tego odmówić, ale na pewno nie za tę cenę!!! 199 byłoby ok

6. pudrowa bluzka z długim rękawem - 169 (?) - śliczna kolor ciut jaśniejszy od spódnicy ze zdjęcia, fajny materiał, na pewno ją kupię w następnym miesiącu

7. koszula - (?) - piękny kolor wina, świetnie się w niej czułam, nie powiem- przemyślę jej zakup

8. kombinezon - 199 - nie mogłam go nie kupić, brakło mi słów jak się w nim zobaczyłam (przepraszam za ten samozachwyt) o ile na wieszaku wygląda tragicznie, o tyle na sobie cuuudownie!!!! i nawet nie próbujcie mi go wybić z głowy
Powtórzę się, ale muszę Kombinezon boski, a Ty wyglądasz w nim po prostu idealnie Koszula w kolorze wina też bardzo przyjemna
Co do sukienki i płaszczyka, to zgadzam się w 100%, że ich maksymalna niepraktyczność je niestety dyskwalifikuje

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
Wysłane
Dziękuję!

Cytat:
Napisane przez Kate_Mariposa Pokaż wiadomość
To już nie ostała się żadna Zaromiłośniczka zadowolona z shoppera?

Mnie tak się podoba jako torebka, ale nigdy nie kupiłam tak drogiej i najbardziej obawiam się niszczenia i tracenia fasonu oraz ciężkości (chociaż z drugiej strony zamierzam go nosić głównie na uczelnię, a nie na zakupy, kiedy zabieram mniejsze torebki)
Ja w sumie jestem , tylko pomału widzę na nim odciśnięty ząb czasu
Na pewno nie wygląda źle, chociaż nie jest już taki sztywny, jak na początku i w niektórych miejscach (zwłaszcza na rączkach) skóra zaczęła się marszczyć. Mogę wieczorem zrobić zdjęcia, to zobaczysz, jak prezentuje się po ponad miesiącu intensywnego użytkowania

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 10:21   #3736
Kate_Mariposa
Zadomowienie

Cytat:

Dziękuję może na urodziny we wrześniu ten tulipan marokański talerz
Zdrowiej
Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Ja w sumie jestem , tylko pomału widzę na nim odciśnięty ząb czasu
Na pewno nie wygląda źle, chociaż nie jest już taki sztywny, jak na początku i w niektórych miejscach (zwłaszcza na rączkach) skóra zaczęła się marszczyć. Mogę wieczorem zrobić zdjęcia, to zobaczysz, jak prezentuje się po ponad miesiącu intensywnego użytkowania
Byłabym bardzo wdzięczna
Kate_Mariposa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 10:23   #3737
Lunus
Wtajemniczenie

Heloł

Lunus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 10:24   #3738
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Blair wracaj szybko do zdrowia.
Gabi ta produkcja postów mnie też przyprawia o zdumienie.

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość

jakie???? gdzie można je zobaczyć?
o tym mowa?
http://www.stradivarius.com/en/colle...nitted-sweater-
wisienka tak taki i jeszcze taki krótszy z opadającym ramieniem
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 10:31   #3739
czarnulka066
Zakorzenienie

Witam

Ale mam dziś pechowy dzień najpierw sobie zbiłam palca w lewej stopie, a potem...chyba sobie skręciłam kostkę w oczywiście lewej stopie
To wszystko do godziny 9 co będzie dalej

Śnił mi się mój biały płaszczyk

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Lunus Pokaż wiadomość
Heloł
Co tak późno?

!!Od 12 grudnia 2010!! Tylko przemyślane zakupy

czarnulka066 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 10:33   #3740
Lunus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czarnulka066 Pokaż wiadomość
Witam

Ale mam dziś pechowy dzień najpierw sobie zbiłam palca w lewej stopie, a potem...chyba sobie skręciłam kostkę w oczywiście lewej stopie
To wszystko do godziny 9 co będzie dalej

Śnił mi się mój biały płaszczyk

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Co tak późno?
Eh, deszczysko się zbliża a poza tym sobota dzień globalnej walki z kurzem, myciem podług sprzątaniem łazienek itp

Lunus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 10:43   #3741
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lunus Pokaż wiadomość
Eh, deszczysko się zbliża a poza tym sobota dzień globalnej walki z kurzem, myciem podług sprzątaniem łazienek itp
U mnie słoooońceeee

Stary 2011-07-30, 10:44   #3742
Cellly
Zadomowienie

Nie było mnie wczoraj wieczorem i mam 8 stron do nadrobienie
Znów nie jestem na bieżąco

Cytat:
super!

celly na Marszałkowskiej nei było Twojej sukeinki

popieram że pasuje Ci on
dziękuję, że sprawdzałaś

Cytat:
tak jak prosilyscie arabska biżżuuuu
wszystko złoto 21 . zdjęcia niezbyt udane bo robione telefonem na zywo baaaardzo sie blyszcza .
w większosci dostalam od babci są nie w moim stylu ale mam do nich ogromny sentyment
moja mama ma więcej ale zabrala ze soba
wow! ale kolekcja! jaka oryginalna!

Cytat:
biała skóra

i jakaś nowa kwiecista bluzka
Śliczna ta białą skórka. Szkoda, że skóry w Zarze są takie drogie

Cytat:
Celly ja jeszcze w tamtym roku uzywałam bardzo kryjącego podkładu , pózniej przeszłam na krem tonujący a teraz nic ( oczywiscie nic w kwetii cery, bo uzywac to uzywam jeszcze tuszu i pomadki jasno czerwonej tradycyjnie czasem liner , cieni nie uzywam ) tylko kremu i bronzer lub róż . a co to za dobry podkład który tak poprawia cere ?

ja szukam czegoś na szope , nie moge dojśc do ładu z nia po tym farbowaniu feralnym
Mnie cerę bardzo poprawił Lancome Color Ideal. Jako, że niewierna jestem jednej rzeczy to używam teraz Heleny Ruinstein Color Clone na zmianę z Spectacular. Uważam, że są gorsze( przynajmniej dla mnie) ale Spectacular tak ładnie pachnie!
I oczywiście głupia kupiłam już następny podkłąd - z Chanel (skuszona opinią pani w sephorze a na wizażu podkłądy Chanel mają kiepskie recenzje - no nic - zobaczymy)

Włosy odratuj farbując ciemną farbą na Twój naturalny kolor. Ciemne farby nie niszczą włosów. Do tego kuracja np. Kerastase tą serią Nutritive i olejek do włosów. Myślę, że było by ok

Cytat:
Napisane przez cosma Pokaż wiadomość
Wstawiam fotki mojego shopera tylko dwa bo niestety mam problemy z aparatem. Jakby któraś kiedyś chciała kupić aparat to niech unika sony cybershot.
Piękny Kusicielko! Mam ochotę go zamówić
Stary 2011-07-30, 10:47   #3743
lotuus
Zadomowienie

Wklejam zdjęcia rzeczy, które udało mi się przymierzyć.
1. sukienka na poprawiny- czuję się w niej bardzo dobrze, cena też b. przyciągające, jest jedno 'ale'- co zrobić, żeby mi się nie zsuwała z biustu?

2. biały płaszczyk- cudoooo! czekam jednak na inne kolory, bo straszna łamaga jestem i biały byłby biały chyba tylko przez 1 dzień.

3. biała sukienka zipowa- mierzyłam s, bo xs nie było, więc wyglądam trochę jak w worku. ogólnie jest świetna, pewnie się na nią skuszę. denerwuja mnie tylko te złote zamki-kolor wydaje mi się trochę infantylny..

4. bluzeczka z zipami na ramionach- bardzo fajna, pewnie zakupię.

5. marynarka z rękawami 3/4-mam tylko zdjęcie rozpiętej, bo komórka mi padała. materiał bardzo porządny,ale wolałabym coś z dlugimi rękawami. podszewka nieciekawa, więc rękawów raczej by się nie zagięło.

to tyle.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20090807868.jpg (107,0 KB, 91 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20090807869.jpg (96,4 KB, 78 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20090807870.jpg (117,8 KB, 65 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20090807872.jpg (93,9 KB, 110 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20090807873.jpg (79,6 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20090807874.jpg (98,0 KB, 111 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20090807876.jpg (90,4 KB, 124 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20090807877.jpg (90,8 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20090807878.jpg (111,5 KB, 100 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20090807883.jpg (92,4 KB, 110 załadowań)
lotuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 10:51   #3744
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lotuus Pokaż wiadomość
1. sukienka na poprawiny- czuję się w niej bardzo dobrze, cena też b. przyciągające, jest jedno 'ale'- co zrobić, żeby mi się nie zsuwała z biustu?

2. biały płaszczyk- cudoooo! czekam jednak na inne kolory, bo straszna łamaga jestem i biały byłby biały chyba tylko przez 1 dzień.

3. biała sukienka zipowa- mierzyłam s, bo xs nie było, więc wyglądam trochę jak w worku. ogólnie jest świetna, pewnie się na nią skuszę. denerwuja mnie tylko te złote zamki-kolor wydaje mi się trochę infantylny..

5. marynarka z rękawami 3/4-mam tylko zdjęcie rozpiętej, bo komórka mi padała. materiał bardzo porządny,ale wolałabym coś z dlugimi rękawami. podszewka nieciekawa, więc rękawów raczej by się nie zagięło.

to tyle.
Kupuj, kupuj bo rewelacyjnie w niej wyglądasz

Paulo Coelho
Stary 2011-07-30, 10:52   #3745
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:

może mi sie coś pomyliło

Cytat:
Odłożyłam sobie tę czarną sukienkę w HM

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

O kurcze To hmm - może orzechówki na rozgrzewkę albo innego pysznego trunku? Trzymam kciuki, żeby się rozjaśniło trochę i nie padało!
Koniecznie sie w niej pokaż
Stary 2011-07-30, 10:54   #3746
lotuus
Zadomowienie

Cytat:
Kupuj, kupuj bo rewelacyjnie w niej wyglądasz
Dzięki.

Kupię tylko wyszukam XSki.. czuję się w niej jak śnieżynka.
lotuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 10:55   #3747
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
może mi sie coś pomyliło

Koniecznie sie w niej pokaż
A Ty się koniecznie pokaż w swoich jakże 'skromnych' zdobyczach

min żółtej sukience, płaszczyku no i kurtałce z trf coś przegapiłam ?

Paulo Coelho
Stary 2011-07-30, 10:57   #3748
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:

to tyle.
Biała sukienka nie wklejajcie zdjęć masakra kupuj ją...
tylko powiedźcie mi gdzie ją nosić

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Cytat:
A Ty się koniecznie pokaż w swoich jakże 'skromnych' zdobyczach

min żółtej sukience, płaszczyku no i kurtałce z trf coś przegapiłam ?
biała z pasami czarnymi
wkleje w poniedziałek bo tak paczka dojdzie a płaszczyk chyba będe miała na koniec tygodnia
Stary 2011-07-30, 10:57   #3749
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki.

Kupię tylko wyszukam XSki.. czuję się w niej jak śnieżynka.
A jak pięknie się komponuje z Twoim CK

Paulo Coelho
Stary 2011-07-30, 11:00   #3750
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:

to tyle.
Każde kolejne zdjęcie mnie utwierdza w tym, że ten płaszcz jest boski Widać nie bez powodu wpadł mi w oko jako pierwszy w NK
Sukienka biała też fajna no i ... przypomniałaś mi o zegarku CK

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości