Miłośniczki Zary cz. IX - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-30, 11:38   #3781
Cellly
Zadomowienie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. IX

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
Dlatego bardzoooo lubie ten wątek
Piękne te buciki1 Właśnie sobie uświadomiłam, że nakupiłam obuwia letniego i nie ma gdzie w nim chodzić, bo taka pogoda a na jesień przydałyby się jakieś nowe buciki

Cytat:
Napisane przez rendsaid Pokaż wiadomość
przez Cellly spodobal mi sie maarokanski tulipan
a z czym mozna go nosic ??? ( tylko z zadna marynarka bo nie znosze i nie wyobrazam sobie siebie w marynarce )
jakos do tej pory nie zachwycil mnie zaden zadnego nie mam ani nawet nie przymierzalam , ale ten marokanski jest

kurde dziewczyny zgubilam paragon od tej glupiej czerwonej sukienki
a chcialam ja oddac co za niefart
Myślę, że do marokańskiego tulipana pasowały by sweterki, np. szary albo fioletowy albo jak pisała Rzymianka kremowy

A jak nie masz paragonu to sukienkę możesz wymienić na coś innego tylko za tę nową rzecz nie dostaniesz paragonu.

Cytat:
Napisane przez lola23 Pokaż wiadomość
Czy któraś widziała gdzieś tą marynarkę , rozm S lub M.

Dziewczyny, kupiłam biały płaszczyk. Po waszych opisach i fotkach stwierdziłam , że jest stworzony dla mnie. Teraz z każdą godziną zaczynam w to wątpić Prawdopodobnie rozstaniemy się gdy przymierzę go jak tylko dotrze
Dlaczego zaczynasz wątpić? Ja też na pewno go kupię. Jak do Ciebie przyjdzie to na pewno się zakochasz Kupiłaś na allegro?

Cytat:
Napisane przez deyminka Pokaż wiadomość
Witajcie
Kupiłam sukienkę womanową plisowaną przecenioną teraz na 79,90 z 199 która występuję w kolorze czarnym, czerwonym i beżowym- popularną więc mam nadzieję że wiecie o którą mi chodzi bo niestety mam teraz za słaby net żeby znaleźć zdjęcie.
I mam pytanko do Was czy wiecie czy jest duża różnica między S a XS? bo przytargałam S i jest na mnie troszkę za duża i myślę żeby ją zwęzić jeśli mnie pocieszycie i napiszecie że różnica jest znikoma to nie będę musiała szukać mniejszej a i czy długość się różni? bo ta mi akurat odpowiada, nie chciałabym krótszej
Ja mam XS, bo jak mierzyłam S to była za duża. To nie jest duża różnica, ale pod pachami mi S odstawało i w tułowiu XS jest ciut lepiej dopasowane. Nie wiem jak wypada długość XS a S.

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość

Celly przepięknie Ci w płaszczyku i tej spódnicy z pasami czarnymi
Gabi w kombinezonie wyglądasz jak Miss Polonia marynarka też w sam raz dla Ciebie, śliczna, podoba mi się też bluzka w kolorze wina
dziękuję

Cytat:
Napisane przez Naia2 Pokaż wiadomość
Dziękuję Ci bardzo jeszcze raz A pieniążki dotarły?
Dotarły

Cytat:
Świetna fotorelacja, Cellly najbardziej podobasz mi się we wszystkim Na Twoim miejscu miałabym duży problem co wybrać
dziękuję właśnie mam taki problem

Cytat:
Napisane przez rendsaid Pokaż wiadomość
wisienko moja przyjaciolka wrocila z zary byla kolo 20 , grzebala w spodniach i mówi ze byly moro ale 42 i to 2 sztuki !!
CELLY dostalam info ze w zlotych tarasach jest jedna tswoja gabiowa różowa , ale L , moze da sie ja zwezic ??
i podobo brudna
ja mam blisko do zloptych ale sob - niedziela pracuje
Dziękuję za info, ale L nie chcę. Nie mam dobrej krawcowej
Stary 2011-07-30, 11:38   #3782
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
myślisz, że te kły są ok?
Moja koleżanka je ma i mi się podobają

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość
Piękne te buciki1 Właśnie sobie uświadomiłam, że nakupiłam obuwia letniego i nie ma gdzie w nim chodzić, bo taka pogoda a na jesień przydałyby się jakieś nowe buciki

Myślę, że do marokańskiego tulipana pasowały by sweterki, np. szary albo fioletowy albo jak pisała Rzymianka kremowy

A jak nie masz paragonu to sukienkę możesz wymienić na coś innego tylko za tę nową rzecz nie dostaniesz paragonu.

Dlaczego zaczynasz wątpić? Ja też na pewno go kupię. Jak do Ciebie przyjdzie to na pewno się zakochasz Kupiłaś na allegro?

Ja mam XS, bo jak mierzyłam S to była za duża. To nie jest duża różnica, ale pod pachami mi S odstawało i w tułowiu XS jest ciut lepiej dopasowane. Nie wiem jak wypada długość XS a S.

dziękuję

Dotarły

Dziękuje
Stary 2011-07-30, 11:41   #3783
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość

dziękuję

Dotarły

Ja bym na Twoim miejscu wybrała na początek chyba jednak tulipana i ramoneske białą z TRF
Naia2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 11:43   #3784
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym na Twoim miejscu wybrała na początek chyba jednak tulipana i ramoneske białą z TRF
myślę dokładnie tak samo czyli praktycznie

tak btw paseczkowy tulipan i biała zapięta ramoneska wyglądają bajecznie!!!!!!!!
Stary 2011-07-30, 11:45   #3785
misiaczek187
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki za odpowiedź, też mi się chyba bardziej te wiązane podobają A poza tym że męczące wiązania to byłaś z nich zadowolona, ciepłe? w miarę nieprzemakające, jak z brudzeniem?
Obie pary,które pokazałaś są z serii Wool więc jeśli chodzi o wielkie śniegi to raczej ciężko będzie. Są ciepłe, jednak wg mnie po takim częstszym użytkowaniu stracą trochę fason,bo one nie mają sztywnego zapiętka tak jak w tych droższych. Ja z Wool mam Matildę i one są krótkie. Co do brudzenia zależy od koloru Matildę mam w kolorze Sand chyba, pozostałe pary jedna szara i czekoladowa.

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
aaa to tak samo jak ja myślałam że wczoraj ją gdzieś dorwałaś stąd moje zdziwienie

dziękuję chciałam w nim dziś wyskoczyć a tu za zimno na gołe plecy

wracaj szybko do zdrówka

dzięki Asiu no ja też wolę raczej praktyczne rzeczy, zwłaszcza biorąc pod uwagę mój tryb życia

no właśnie - ja rozumiem jakby to był kwiecień to ok, nie zastanawiałabym się ani minuty żeby ją kupić, bo jest naprawdę śliczna, ale w sierpniu naprawdę nie widzę sensu jej kupowania, bo zdążę założyć ją 2 razy i tyle a ja naprawdę lubię rzeczy, które mogę nosić non stop

aaaaale mi pojechałaś podaj mi na pw adres mailowy to ja na niego prześlę zaproszenie

diorshow miałam i nie narzekałam, teraz mam inimitable chanel i jest bombowy (wydłuża i podkręca rzęsy i - co dla nie bardzo istotne - świetnie rozczesuje rzęsy) Przed nim miałam EL extreme i też byłam baardzo zadowolona. Natomiast sławny YSL ten efekt sztucznych rzęs - ok, fajny ale dosłownie po kilku użyciach nie nadawał się do dalszej eksploatacji z uwagi na to, że strasznie sklejał rzęsy i szybko wysechł.
Naprawdę ten Chanel taki dobry ? bo jak kupię będą baciki jak się nie sprawdzi hi hi

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=338589
misiaczek187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 11:46   #3786
funkystar87
Rozeznanie

Dziewczyny czy ta sukienke naprawdę przecenili czy to jakaś pomyłka na stronie??? przeciez to nowa kolekcja: http://www.zara.com/webapp/wcs/store.../FLORAL+KAFTAN
funkystar87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 11:48   #3787
Cortijo_Blanco
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez misiaczek187 Pokaż wiadomość
Naprawdę ten Chanel taki dobry ? bo jak kupię będą baciki jak się nie sprawdzi hi hi
Na prawde jest taki dobry ja juz mecze kolejne opakowania od ponad dwoch lat i nawet mi sie nie chce szukac innego, jest teraz tylko nowa wersja Inimitable Intense, tez warta wyprobowania
Cortijo_Blanco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 11:49   #3788
VeroniqueFashion
Raczkowanie

Cytat:
nie nadrobisz ja nie nadrobiłam 2tygodniowej nieobecności
tak podejrzewałam, że nie nadrobię ... jak wrócę to na pewno będzie już kolejna część
ale na szczęście będę mieć dostęp do internetu to będę sobie troszkę podczytywać
VeroniqueFashion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 11:50   #3789
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
diorshow miałam i nie narzekałam, teraz mam inimitable chanel i jest bombowy (wydłuża i podkręca rzęsy i - co dla nie bardzo istotne - świetnie rozczesuje rzęsy) Przed nim miałam EL extreme i też byłam baardzo zadowolona. Natomiast sławny YSL ten efekt sztucznych rzęs - ok, fajny ale dosłownie po kilku użyciach nie nadawał się do dalszej eksploatacji z uwagi na to, że strasznie sklejał rzęsy i szybko wysechł.
No właśnie czytam o tym YSL, że szybko wysycha i potem już nie nadaje się do użycia. A tu chodzi o to, żeby on nie był na kilka razy przecież
Dziękuję Gabi ślicznie - kusisz tym Chanel

!!Od 12 grudnia 2010!! Tylko przemyślane zakupy

czarnulka066 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 11:50   #3790
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
Obie pary,które pokazałaś są z serii Wool więc jeśli chodzi o wielkie śniegi to raczej ciężko będzie. Są ciepłe, jednak wg mnie po takim częstszym użytkowaniu stracą trochę fason,bo one nie mają sztywnego zapiętka tak jak w tych droższych. Ja z Wool mam Matildę i one są krótkie. Co do brudzenia zależy od koloru Matildę mam w kolorze Sand chyba, pozostałe pary jedna szara i czekoladowa.

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Czyli mówisz, że na codzienne zimowe długie spacery z córcią po parku czy lesie nie bardzo się nadają?

Edytowane przez Naia2
Czas edycji: 2011-07-30 o 11:53
Stary 2011-07-30, 11:54   #3791
Dione
Zakorzenienie

[QUOTE=Cellly;28445944 Ja Ci powiem, że nie wygląda jak fartuch pielęgniarki. Jakby pielęgniarki miały takie fartuchy wszyscy chcieliby chorować [/QUOTE] zgadzam sie

znalazłam linka do sukienki asoswej którą pokazywała karolina2607
http://www.asos.com/Asos/Asos-Cowl-B...px?iid=1417431
i w wersji petite
http://www.asos.com/ASOS/ASOS-PETITE...rt=-1&clr=Rust

Edytowane przez Dione
Czas edycji: 2013-03-18 o 17:28
Dione jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 11:56   #3792
misiaczek187
Zadomowienie

Cytat:
Czyli mówisz, że na codzienne długie spacery z córcią po parku czy lesie nie bardzo się nadają?
Wg mnie te z serii Wool czyli te tańsze raczej nie. Zainwestowałabym w te droższe. Na schaffie teraz nawet te droższe można kupić do 300-400 zł zależy jaki masz rozmiar oczywiście często te najmniejsze i te 41 są poprzeceniane. Zajrzyj też na butyk.pl
Zerknij te
http://www.flipflop.pl/emu-stinger-lo-chestnut.html
http://www.flipflop.pl/emu-barossa-charcoal.html

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Cortijo_Blanco Pokaż wiadomość
Na prawde jest taki dobry ja juz mecze kolejne opakowania od ponad dwoch lat i nawet mi sie nie chce szukac innego, jest teraz tylko nowa wersja Inimitable Intense, tez warta wyprobowania
No to się skuszę to będzie 3 tusz w tym miesiącu czytałam opinie na temat YSL Singulier i mnie on pasuje,ale wiadomo co człowiek to opinia inna.

Edytowane przez misiaczek187
Czas edycji: 2011-07-30 o 12:00
Stary 2011-07-30, 11:56   #3793
lotuus
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lola23 Pokaż wiadomość
W tej , która zsuwa się z biustu .
kurcze, dałaś mi do myślenia. ale ogólnie nie podoba Ci się sukienka czy ja w niej?

Cytat:
Dzięki za odpowiedź Moje włosy to też ciągle dla mnie zagadka, ja ciągle próbuje nowych blondów z l'oreala ale nawet jeśli efekt na początku jest fajny to włosy jednak szybko rudzieją. A Twój kolor wygląda idealnie
może mylę Wizażanki, ale wydawało mi się, że byłaś brunetką. Po farbach włosy mi też zawsze rudzieją. ba, kiedyś mi zielone wyszły

Cytat:
Jejuuu, nastepna fotorelacja, normalnie full wypas od wczoraj z tymi zdjeciami
Lotuusku - w kazdej, absolutnie kazdej z przymierzonych rzeczy wygladasz fantastycznie Jedynie biala sukienka moglaby byc mniejsza.
Co do sukienki czarnej, mysle ze jak zalozysz sztywny stanik bez ramiaczek to problem zsuwania sie sukienki zniknie. Sukienka bedzie sie trzymala na staniku, sprobuj czy to dziala.
dziękuję Ci ślicznie!.
szkoda, że ta sukienka nie ma silikonowego paska wszytego- to rozwiązałoby od razu problem

Cytat:
Napisane przez malwina2208198721 Pokaż wiadomość
No więc tak. Tuszów przerobiłam już "kilka", tak samo jak podkładów i pudrów Mam rzęsy dość długie, ale jasne. Nie są sztywne, nie mam z nimi problemów. I w związku z tym:

Najlepszy tusz ever, do którego powracam po każdym rozczarowaniu:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra.html&next=1
Nie wyobrażam sobie bez niego mojej kosmetyczki, to jest mój KWC. Rzeczywiście daje efekt sztucznych rzęs, ale nadaje się też do użytku codziennego Kocham

Drugie miejsce jak dla mnie zajmuje: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...re.html&next=1
Choć nie za bardzo lubię jego szczoteczkę i za każdym pomalowaniem poprawiałam szczoteczką z tej oto zabaweczki: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra.html&next=1
Szczoteczka wibrująca pięknie rozdziela rzęsy

Teraz używam na co dzień: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ra.html&next=1 i jest normalny, że tak powiem, nie jakiś spektakularny, normalny Mimo to lubię go

Nie polecam za to: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ic.html&next=1 Męczyłam się z nim strasznie

A do Ciebie i Twojej urody pasuje mi ten Efekt Sztucznych Rzęs

Przypomniało mi się, że moja mama ma fartuch w misie z słuchawkami, w czepkach itp. Na dziecięcym pracuje

To chyba zakupię
tak, zakup. z całego serca polecam. Nigdy nie pomyślałabym, że cos tak taniego może być tak dobre.
Problem jest jedynie z dostępnością sprayu. U mnie w mieście jest w takiej jednej małej drogerii- jakbyś nie mogła znaleźć, służę pomocą

Cytat:
Napisane przez funkystar87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy ta sukienke naprawdę przecenili czy to jakaś pomyłka na stronie??? przeciez to nowa kolekcja: http://www.zara.com/webapp/wcs/store.../FLORAL+KAFTAN
Mam nadzieję, że to nie pomyłka, bo też się na nią z chęcią skuszę
lotuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 11:59   #3794
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
No więc tak. Tuszów przerobiłam już "kilka", tak samo jak podkładów i pudrów Mam rzęsy dość długie, ale jasne. Nie są sztywne, nie mam z nimi problemów. I w związku z tym:

Najlepszy tusz ever, do którego powracam po każdym rozczarowaniu:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra.html&next=1
Nie wyobrażam sobie bez niego mojej kosmetyczki, to jest mój KWC. Rzeczywiście daje efekt sztucznych rzęs, ale nadaje się też do użytku codziennego Kocham

Drugie miejsce jak dla mnie zajmuje: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...re.html&next=1
Choć nie za bardzo lubię jego szczoteczkę i za każdym pomalowaniem poprawiałam szczoteczką z tej oto zabaweczki: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra.html&next=1
Szczoteczka wibrująca pięknie rozdziela rzęsy

Teraz używam na co dzień: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ra.html&next=1 i jest normalny, że tak powiem, nie jakiś spektakularny, normalny Mimo to lubię go

Nie polecam za to: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ic.html&next=1 Męczyłam się z nim strasznie

A do Ciebie i Twojej urody pasuje mi ten Efekt Sztucznych Rzęs
A Tobie ten YSL Efekt Sztucznych Rzęs nie wysychał? Bo skoro mówisz, że ten by do mojej urody pasował to może bym się zastanowiła tylko widzę, że nie ma pozytywnych opinii na KWC. Zarzuca się mu to szybkie wysychanie (Gabi też o tym wspomniała) i sama już nie wiem

Widzę, że Lancome Hypnose ma 2 głosy bo zrobiłam sobie ranking

Stary 2011-07-30, 12:00   #3795
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lotuus Pokaż wiadomość
tak, zakup. z całego serca polecam. Nigdy nie pomyślałabym, że cos tak taniego może być tak dobre.
Problem jest jedynie z dostępnością sprayu. U mnie w mieście jest w takiej jednej małej drogerii- jakbyś nie mogła znaleźć, służę pomocą

Będę szukała w poniedziałek jak mi czas pozwoli

Naia, ja bym na Twym miejscu wzięła Stingery

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 12:01   #3796
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
wybacz. pewnie znowu dlugo nic nie wkleję to spokojnie o nim zapomnisz.
Nie, nie ja o nim pamiętam bo jest taaki ładny

Stary 2011-07-30, 12:01   #3797
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
kurcze, dałaś mi do myślenia. ale ogólnie nie podoba Ci się sukienka czy ja w niej?

może mylę Wizażanki, ale wydawało mi się, że byłaś brunetką. Po farbach włosy mi też zawsze rudzieją. ba, kiedyś mi zielone wyszły

dziękuję Ci ślicznie!.
szkoda, że ta sukienka nie ma silikonowego paska wszytego- to rozwiązałoby od razu problem

Od urodzenia jestem blondynką w różnych odcieniach
Stary 2011-07-30, 12:02   #3798
Symetria
Rozeznanie

Cytat:
Kiedyś byłam fanką Lancome Hypnose później miałam fajny z Kanebo chyba idealny ale on zmywał się tylko ciepłą wodą obecnie używam YSL Singulier i jestem bardzo zadowolona. Ostatnio dałam się namówić na Diorshow i po jednym użyciu stwierdzam,że nie dla mnie i chyba pójdzie w świat

Co do podkładów to ja przerobiłam ich mnóstwo obecnie mam Chanel Mat Lumiere i lubię bardzo. Od siebie polecam też Bare Minerals pomimo,że jakoś nie przepadam za taką formą nakładania
Duży wybór ma MAC jednakże każdy szuka czegoś innego w zależności od potrzeb skóry.
jeśli chodzi o tusz to moim idealem od 3 lat jest Lancome Vitruose nic tak nie podkręca, wydłuża i rozdziela moich rzęs z pogrubieniem troche gorzej ale nie można miec wszystkiego z pogrubiających lubie MaxFactor FLE

moim ulubionym podkladem jest Bobbi Brown Natural Finish Long Lasting Fundation przede wszystkim nie zapycha porów, ładnie wyrównuje koloryt ale nie mozna mowic o dużym efekcie krycia bo to bardzo naturalny podklad jest, daje wrazenie "drugiej skóry" uwielbiam go
na przebarwienie polecam koretor Mac StudioFinishConcealer

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Naia: ja równiez wzielabym Stingery sama się nad nimi zastanawiam

aaale mi się podoba ten szalik
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3920203982_1_1_3.jpg (12,6 KB, 37 załadowań)

Edytowane przez Symetria
Czas edycji: 2011-07-30 o 12:05
Symetria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 12:03   #3799
misiaczek187
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czarnulka066 Pokaż wiadomość
A Tobie ten YSL Efekt Sztucznych Rzęs nie wysychał? Bo skoro mówisz, że ten by do mojej urody pasował to może bym się zastanowiła tylko widzę, że nie ma pozytywnych opinii na KWC. Zarzuca się mu to szybkie wysychanie (Gabi też o tym wspomniała) i sama już nie wiem

Super jest też ten,ale jego zmywanie dla mnie katorga
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...rformance.html

Stary 2011-07-30, 12:04   #3800
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
Wg mnie te z serii Wool czyli te tańsze raczej nie. Zainwestowałabym w te droższe. Na schaffie teraz nawet te droższe można kupić do 300-400 zł zależy jaki masz rozmiar oczywiście często te najmniejsze i te 41 są poprzeceniane. Zajrzyj też na butyk.pl
Zerknij te
http://www.flipflop.pl/emu-stinger-lo-chestnut.html
http://www.flipflop.pl/emu-barossa-charcoal.html

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

No to się skuszę to będzie 3 tusz w tym miesiącu czytałam opinie na temat YSL Singulier i mnie on pasuje,ale wiadomo co człowiek to opinia inna.
No te rzeczywiście wyglądaja porządnie, z racji moich ostatnich wydatków w Zarze wybierałam z tych poprzecenianych na schaffie
Stary 2011-07-30, 12:04   #3801
misiaczek187
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Symetria Pokaż wiadomość
jeśli chodzi o tusz to moim idealem od 3 lat jest Lancome Vitruose nic tak nie podkręca, wydłuża i rozdziela moich rzęs z pogrubieniem troche gorzej ale nie można miec wszystkiego z pogrubiających lubie MaxFactor FLE

moim ulubionym podkladem jest Bobbi Brown Natural Finish Long Lasting Fundation przede wszystkim nie zapycha porów, ładnie wyrównuje koloryt ale nie mozna mowic o dużym efekcie krycia bo to bardzo naturalny podklad jest, daje wrazenie "drugiej skóry" uwielbiam go

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Mnie Virtuose w ogóle nie przypadł do gustu ale tak jak mówię każda ma inne rzęsy i to co jednej pasuje innej już niekoniecznie

Stary 2011-07-30, 12:06   #3802
lotuus
Zadomowienie

Cytat:
Od urodzenia jestem blondynką w różnych odcieniach
eh, coś pogmatwałam.. norma

Cytat:
Nie, nie ja o nim pamiętam bo jest taaki ładny

Cytat:
Będę szukała w poniedziałek jak mi czas pozwoli

jak Ci się nie uda to krzycz
na pewno nie ma w rossmannie. w superpharm i naturze na 90% też nie

Naia, ja bym na Twym miejscu wzięła Stingery
lotuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 12:07   #3803
Symetria
Rozeznanie

ciekawe kiedy będzie na schaffie jakas promocja na Emu czekoladowe stingery 37

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Cytat:
Mnie Virtuose w ogóle nie przypadł do gustu ale tak jak mówię każda ma inne rzęsy i to co jednej pasuje innej już niekoniecznie
no wlasnie
dlatego warto probowac i szukac idelanego dla siebie

hahahaha! jaki berceik
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0833201800_1_1_3.jpg (11,6 KB, 20 załadowań)

Edytowane przez Symetria
Czas edycji: 2011-07-30 o 12:09
Symetria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 12:09   #3804
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:

Hmm, teraz mam w kosmetyczce jeden, który kupiłam prawdę mówiąc w kwietniu, użyłam kilka razy, potem kupiłam cliniqua zachęcona opinią Budgetki i wczoraj się normalnie umalowałam nim, także, nie nie wysycha mi szybko No, ale jakby miał wyschnąć to może rzeczywiście kup inny, bo nie chcę odpowiadać potem

Cytat:
Napisane przez Symetria Pokaż wiadomość

aaale mi się podoba ten szalik
A bardzo kryje on?

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 12:12   #3805
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
Oooo to dobrze wiedzieć Dziękuję

Stary 2011-07-30, 12:13   #3806
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:

dla mnie super mam krótkie i sztywne rzęsy a po nim wyglądają przyzwoicie
Cytat:
No właśnie czytam o tym YSL, że szybko wysycha i potem już nie nadaje się do użycia. A tu chodzi o to, żeby on nie był na kilka razy przecież
Dziękuję Gabi ślicznie - kusisz tym Chanel
nie ma za co, tuszy to ja przerobiłam ho ho ho i więcej YSL jak użyłam pierwszy raz to myślałam że padnę z wrażenia, efekt boski ale naprawdę po kilku razach był nie do użycia
Cytat:
mnie też nie

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Cytat:
Oooo to dobrze wiedzieć Dziękuję
no właśnie ja na dniach VIP w sephorze zamierzam nabyć kolejne opakowanie żebym miała "na zaś" bo już też mi się nie chce szukać
Stary 2011-07-30, 12:14   #3807
Cellly
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paradiso Pokaż wiadomość
Ja też z UW
I chyba niedługo też sama,oj coś się nie układa tak jak powinno

Celly,jutro będę w Arkadii jednak(uświadomiłam sobie właśnie,że nie mam żadnej normalnej piżamy na wyjazd),więc jeszcze raz się rozejrzę za sukienką.Może dziś akurat była w przymierzalni czy coś,a jutro będzie wisieć
Dzięki Pamiętaj o mnie

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
http://www.hm.com/pl/product/92342?article=92342-A
Czy to ten kapelusz dziś był tutaj prezentowany na zdjęciach?
To nie ten. Ale ten też ładny

Cytat:
Ja mam zipową bezpieczną w szafie, nie bardzo wiem z czym nosić
Cytat:
Nie mam pojęcia i nie chcę wiedzieć. Ja swoją kupiłam pierwszego dnia wyprz za 149 zł...
Też ją za 149zł kupiłam. Jest super. Najbardziej mi do niej bluzki w kolorze ecru pasują, ale czarna i koralowa też

Cytat:
Napisane przez funkystar87 Pokaż wiadomość
dziękuje *

---------- Dopisano o 02:37 ---------- Poprzedni post napisano o 02:37 ----------

Widzialam ta sukienke ale w innym kolorze i nie w Arkadii

---------- Dopisano o 02:53 ---------- Poprzedni post napisano o 02:37 ----------

pozbyłaś sie karmelowej?? dlaczego??

(dawno mnie tu nie bylo)
A w jakim kolorze widziałaś tę sukienkę, jaki rozmiar i gdzie?

Cytat:

Cellly - w plaszczyku ze spodnica wygadasz bardzo hmmm rasowo , jakby powiedzial moj tz, a moimi slowami to wygladasz jak milion $$$

Di4ska - spodnie sa extra, doopka wyglada ksztaltnie bierz i sie nie zastanawiaj!

Mon9 - kurteczka

Karolina2607 - bluzeczka doszla do mojej mamy juz poniedzialek, raz jeszcze bardzo Ci dziekuje za pomoc
dziękuję

Cytat:
Napisane przez BlairWaldorf Pokaż wiadomość

Dziewczyno, jak Ty wyglądasz Pięknie! Sama bym się nie zdecydowała na biały płaszcz, bo nie lubię nie praktycznych (w sensie brudzących się) kurtek/płaszczy, ale na Tobie wygląda cudnie

No nie.... Nie wrzucajcie już swoich zdjęci w tych skórach z TRF, bo wsiądę w samochód i pojadę 130km do Krk i je kupię

A ja Wam jeszcze ponarzekam Przeziębiłam się - kicham, prycham i boli mnie gardło A dziś idę na wesele. I to znowu organizowane na zewnątrz a nie w knajpie, a tu leje jak z cebra! W ogóle kto to widział, żeby wczoraj było 27stopni, a dziś 15!
dziękuję
Zdrowiej szybko!
Pogoda jest do d... Nie ma w tym roku łądnych weekndó na południu Polski
Stary 2011-07-30, 12:14   #3808
Cortijo_Blanco
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dione Pokaż wiadomość
A wracajac do Zary to widziąłyście w sklepach rzeczy z czerwca ? Np te fioletowe marynarki z rękawami 3/4 , spodnie 7/8,spódniczki z ukośnymi zamkami , sukienki jedwabne z kwiatowym wzorem ? czy sa juz tylko nowsze ? Bo ja była w dwóch zarach i albo wyprzedażowe albo same nowości
U mnie byly te rzeczy jeszcze pare dni temu, ale teraz przegladam stronke i widze, ze juz przebrane rozmiary zostaly i ich nie uzupelniaja. Podejrzewam, ze niedlugo zupelnie znikna.
Cortijo_Blanco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 12:20   #3809
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
Moja koleżanka je ma i mi się podobają

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Dziękuje
Estee a koleżanka zadowolona z nich jest, bardzo się niszczą, przemakają i przede wszystkim czy stopy nie marzną - bo to mój największy zimowy problem.
Stary 2011-07-30, 12:23   #3810
gabi1234
Zakorzenienie

dziewczyny, wiem że mi pomożecie tak mi się coś kojarzy, że któraś wrzucała tu zdjęcie w tym czarnym kombinezonie jakiejś babki z bloga czy jakoś tak.....nie chce mi się (przyznaję uczciwie) przekopywać całego wątku....może ma któraś to zdjęcie gdzieś zapisane i podrzuci? będę baaardzo wdzięczna

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości