|
|
#3961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
Ta pogoda mnie dobija...
Idę dziś na urodziny koleżanki, a mi się nie chce... Masakra... Jeszcze tydzień temu ex dzwonił do mnie i pisał, że tęskni, że mnie kocha, że o mnie myśli... Że jest zdecydowany i chciałby, żebyśmy byli razem. Fakt, nawet nie brałam pod uwagę powrotu, ale przez moją głowę przebiegła myśl, że może faktycznie żałuje tego, co zrobił i może naprawdę tęskni. Jasne... Od tamtej pory nie odzywał się tydzień, dziś wiedział, że jestem na gg i nawet się nie odezwał A ja myślałam, że jakiekolwiek poczucie winy, nie wiem... uczucia w nim pozostały. Idiotka ze mnie. |
|
|
|
#3962 |
|
Rozeznanie
|
ojejku.... eks się odezwał.
myślałam, że serducho mi wypadnie z klatki piersiowej, jak po miesiącu bez kontaktu usłyszałam jego głos w słuchawce. i wszystko wróciło cholera jasna akurat odezwał się wtedy, gdy zaczęłam przykręcać z kimś innym. ale sobie moment wybrał -.- |
|
|
|
#3963 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dearlie - tak ogólnie pisałam, niekoniecznie do Ciebie
sheneeds - i co mówił? Bittersweet - rozwalają mnie ich obiecanki...
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-07-30 o 18:10 |
|
|
|
#3964 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Zapytał, czy już o nim zapomniałam, bo on nie zapomniał i tęskni, myśli i takie tam głupoty. Zapytał dlaczego się do niego nie odzywam. On ponoć już wcześniej chciał to zrobić, ale nie miał odwagi. I strasznie się cieszy, że słyszy mój głos i chce się ze mną zobaczyć w najbliższych dniach. Powiedział mi też, że jestem ładna i że bardzo mu się podobam. Masakra ;/ |
|
|
|
|
#3965 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie dziecinada
Ech, ech...
Edytowane przez BittersweetCocaine Czas edycji: 2011-07-30 o 18:35 |
|
|
|
#3966 |
|
Nie depcze krokusów
|
sheneedslove - żenada. Jeszcze w tym bełkocie powinno być "kocham cię" i "a jak nazwiemy naszego synka?"
|
|
#3967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaaaasne, i potem przez tydzień się nie odzywa albo jak jestem na gg albo fb (i WIE, ŻE JESTEM, BO PRZECIEŻ WIDZI) to się nie odzywa śmiech na sali
|
|
|
|
|
#3968 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gdyby CHCIAŁ być ze mną to by całkowicie rozwiązał sprawę z tamta laską. Zerwałby z nią, zmienił numer, żeby nie wypisywała. Zacząłby się ze mną REGULARNIE kontaktować i spotykać. Ale nie robi ŻADNEJ z tych rzeczy, więc cóż... jak zwykle nie chodzi mu o nic, a mi takie jego odzywki do mnie wiele mieszają w głowie... i lipa. ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3969 |
|
Nie depcze krokusów
|
sheneedslove - bo mu na to pozwalasz.
|
|
#3970 |
|
Rozeznanie
|
przecież się do niego nie odzywam w ogóle
![]() i nawet na randce byłam. a ja teeraz znów wysyłam CV, bo szukam dorywczej pracy oprócz tej którą mam, więc odbieram każdy nr zastrzeżony. Powinnam uciąć od razu rozmowę zamiast wysłuchiwać tego, co ma mi do powiedzenia. |
|
|
|
#3971 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
Coś dawno mnie tu nie było, ale troszkę nadrobiłam, to mniej więcej ogarniam co i jak ![]() Sheneedslove - też racja, tym bardziej, że nic nowego do powiedzenia nie miał ![]() A ja zaszalałam, ostatnio będąc nieco pod wpływem wysłałam sms eksowi ' ' Trochę popisaliśmy o bzdetach i koniec. Wiem, że mi do końca nie przeszło, ale teraz nie wyobrażam sobie przez niego płakać. Bo i po co ![]() Cieszę się życiem singla, lecz tęskni mi się czasem za kimś bliskim... Ale to nie jest taki problem
|
#3972 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to naprawdę jestem nienormalna, bo tak Was czytam i utwierdzam się w przekonaniu, że daleko mi jeszcze do wyleczenia się z eksa, gdyż dałabym się pociąc za to, żeby usłyszec od niego, że tęskni i chce wrócic
|
|
|
|
#3973 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Że słyszysz jednego dnia, że tęskni, a potem tydzień, dwa, trzy milczenia. Gdy Ty napiszesz/zadzwonisz to Cię zleje. Później znów się odezwie z takim tekstem (gdy Ty troszeczkę się już pozbierasz) i wszystko wraca. Znowu pojawia się nadzieja, po czym szanowny eks nie raczy się odezwać przez następne tygodnie. On się dalej dobrze bawi, a Ty robisz kilka kroków w tył. I taki maraton od kilku miesięcy. Edytowane przez sheneedslove Czas edycji: 2011-07-30 o 20:01 |
|
|
|
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dajcie się nabrać na zagrywki exów ' kochma cię tęskniłem chce z Tobą być jestes piekna cudowa bla bla bla"
![]() ja własnie znów dalam się zrobić w przysłowiowego balona idalam się na to złapać. i jak skonczyłam ? ze koles przepadł. było pięknie miło srtatata i dupa. ![]() moglam się z nim nie godzić bo mi zamotał w głowie rozkochał w sobie, ZNÓW a teraz nic cisza szaleje sobie bawi się zalicza laski a pare dni temu wielce mnie wielbił, co za żenada jestem naiwna
|
|
#3975 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Pierwsza książka Chmielewskiej, po którą sięgnęłam, daaaaaaawno temu, w podstawówce jeszcze
![]() Opis znalezienia brakujących reduktorków i dzikiego tańca pana Chabrowicza po domu doprowadził mnie do takiego ataku śmiechu, że spadłam z łóżka Matka mnie przez dobre dwie godziny nie mogła uspokoić ![]() (uwaga, książki Chmielewskiej znam prawie na pamięć )---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Dokładnie. Zamiast zakończyć to raz a dobrze to pozwalasz sobie robić kiszonkę z mózgu. Masz co chcesz jednym słowem. ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- O, Mademoiselle Recydywa
|
|
#3976 |
|
Zakorzenienie
|
naszczęscie jakos wielce nie jestem przejęta zniknięciem ów wielce zakochanego, ploanującego ze mną przyszłosc buhehe. nawet się nie odezwałam.ale przestrzegam inne przez wierzeniem w takie bzdury.
|
|
#3977 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Aguś - robisz postępy
|
|
#3978 |
|
Zakorzenienie
|
ci powiem że sobie hmm urzylam, wykorzystalam go na wyjazd nawet
sponsor kurde haha a i tak nic nie dostał. mimo tych ciężkich wyznań. kurde a moze to ja go teraz wykorzystałam a nie on mnie, chyba się rola odwróciłą bo po przyjedzie się nie odezwałam skasowalam nr ![]() poznalam fajnego chlopaka boi się za mnie zabrać ![]() a co w ogole się na wątku działo ? co z howdoi i dzidziusiem.?
|
|
#3979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez BittersweetCocaine Czas edycji: 2011-07-31 o 00:02 |
|
|
|
|
#3980 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już tu od dawna nie zaglądałam!
|
|
|
|
#3981 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Rosną ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Pozwalacie im na kontakt, to przedłużacie proces rekonwalescencji.
|
|
|
#3982 |
|
Konto usunięte
|
Nie wiem czy mnie ktoś tu jeszcze pamięta, ale wracam, bo mam pytanie
![]() małe podsumowanie: od rozstania z eksem- 4,5 miesiąca brak jakiegokolwiek kontaktu- 3 miesiące ex w związku z pustakiem- 3,5 miesiąca. ex ma jutro urodziny. czy powinnam wysłać mu życzenia? nawet nie wiem czy mam jego aktualny nr telefonu, no i od razu zaznaczam, że nie traktuje tego jako ewentualnego pretekstu do odezwania się, chodzi mi raczej o kwestie grzeczności czy kultury. napisać coś czy nie zawracać sobie tym głowy? co myślicie?
|
|
|
|
#3983 |
|
po drugiej stronie szafy
|
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;28462644]
napisać coś czy nie zawracać sobie tym głowy?[/QUOTE] A jak czujesz?
|
|
#3984 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).![]() Cytat:
![]() Cytat:
A dziękuję szkoda, że faceci tylko na dłonie nie patrzą ![]() Cytat:
Po to jest ten wątek ale już postaram się nie marudzić ![]() Cytat:
rzeczywiście nie mam najgorzej Cytat:
a jak go spotkam gdzieś i będzie chciał pogadać, to powiem, żeby spadał i tyle. Bo wiem jakby to mogło się skończyć. O!Cytat:
![]() Cytat:
Swoją drogą dziwne, bo ciągle słyszę jak to komu źle, jak się ma PMS, a dla mnie to taki sam czas, jak każdy inny ![]() [1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;28462644]Nie wiem czy mnie ktoś tu jeszcze pamięta, ale wracam, bo mam pytanie ![]() małe podsumowanie: od rozstania z eksem- 4,5 miesiąca brak jakiegokolwiek kontaktu- 3 miesiące ex w związku z pustakiem- 3,5 miesiąca. ex ma jutro urodziny. czy powinnam wysłać mu życzenia? nawet nie wiem czy mam jego aktualny nr telefonu, no i od razu zaznaczam, że nie traktuje tego jako ewentualnego pretekstu do odezwania się, chodzi mi raczej o kwestie grzeczności czy kultury. napisać coś czy nie zawracać sobie tym głowy? co myślicie? [/QUOTE]Pewnie, że pamiętamy Ja bym pewnie napisała życzenia z grzeczności, ale to ja mojemu exex składałam życzenia, on mi na moje urodziny tak samo.
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2011-07-31 o 12:30 |
||||||||
|
|
|
#3985 |
|
Zadomowienie
|
Aguś, elve
![]() dzidzi rośnie, ja jeszcze nie ! Waga - 55,7 kg więc nie jest źle ![]() widać już brzuszek troszkę lecz w spodnie się jeszcze mieszczę :P |
|
|
|
#3986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak sprawy z exem ? bo mnie dawnooooo tu nie bylo i nic nie wiem a jestem ciekawa jak ci sie tam układa
|
|
|
#3987 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dwa dni temu napisał, że jest na✂✂✂any dwa razy... później jak zwykle powiedział, że jestem nieszczera etc... I się nie odzywamy. już się nawet tym nie przejmuję. Chociaż wiem, że go to ciągle rusza. Ostatnio napisał ( pisałam tu o tym ), że ma wrażenie iż nadal mnie kocha lecz od razu wtedy staje się realistą i gdyby do mnie wrócił byłby uznany za debila i kretyna. Wiesz, kocham go dalej Straciłam go na własne życzenie, lecz człowiek uczy się na swoich błędach. Mam nadzieję, że będzie dobrze
|
|
|
|
|
#3988 |
|
Rozeznanie
|
Wiem, elve. Nie powinnam wdawać się z nim w rozmowę. Powinnam od razu uciąć gadkę, gdy tylko usłyszałam w słuchawce, że to on.
Tylko teraz nie wiem, jak to będzie potem, zważywszy na to, że od października będziemy mieszkać po sąsiedzku. I kontakt będzie nieunikniony. Szczerze mówiąc strasznie mnie to przeraża. Te dwa miesiące jakoś zlecą i przez ten czas na pewno nie zdążę się wyleczyć na tyle, aby podczas naszych codziennych spotkań w październiku nie wróciło wszystko od nowa. |
|
|
|
#3989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mowie oczywiscie ze kazdy tak ma. moze zobaczy dzidzie i okaze sie super ojcem dla niej, nigdyyyyy nic nie wiadomo i nigdy nie mow nigdy w koncu jestescie tacy młodzi tyle zycia przed wami a ta mała istotka w jakims tam stopniu juz do konca zycia was połączyła 3mam kciuki... a jak z nim się nie uda to napewno znajdzie sie taki który będzie ciebie i dzidzie kochał ponad wszystko ! w koncu jestes wspanialą wartościową dziewczyną
|
|
|
#3990 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

Idę dziś na urodziny koleżanki, a mi się nie chce... Masakra... Jeszcze tydzień temu ex dzwonił do mnie i pisał, że tęskni, że mnie kocha, że o mnie myśli... Że jest zdecydowany i chciałby, żebyśmy byli razem. Fakt, nawet nie brałam pod uwagę powrotu, ale przez moją głowę przebiegła myśl, że może faktycznie żałuje tego, co zrobił i może naprawdę tęskni. Jasne... Od tamtej pory nie odzywał się tydzień, dziś wiedział, że jestem na gg i nawet się nie odezwał 

Ech, ech...
śmiech na sali