![]() |
#961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D
![]() ![]() Ale muszę Cię zmartwić- gorącej nocy nie będzie, bo M. na 22 musi dojechać do pracy ![]()
#962 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
Ja z kolei zazdroszczę Ci, że dopiero zaczynasz urlop. Moje cudowne 2 tygodnie wolności dobiegają końca i teraz czeka mnie praca, praktyki w sądzie, pisanie magisterki i nauka do poprawki. Intensywny sierpień...
|
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() Claris ![]() a poza tym to oni jednak są gospodarzami i powinni jakoś zagadywać itd. skoro widzą, że czujesz się nieswojo, a nie oddawać kasę za paliwo. wtedy to się mogłaś poczuć jak taksówka, a nie członek rodziny ![]() tż mi dzisiaj kupił w końcu frugo zielone, a teraz w drodze do domu kupiłam jeszcze czarne i pomarańczowe. zaraz będę testować ![]() ![]() ![]() acha, cena 1.95 ![]() Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2011-07-30 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jako tako - ojciec P. to taki samouk, ale wiele umie. no i mama by mu zapłaciła. chodziło jej, by oszczędzić na całej ekipie itp. No i spytałam tatę P., powiedział, że części może się podjąć, bo się zna, ale co nie umie, to robić nie będzie. Jak znam mamę, zadowolona nie jest (powiedziała: "a co to za filozofia, widziałam, jak to się robi, ja mu bym powiedziała", ale ja w pełni rozumiem tatę lubego, że nie chce, i to też mamie powiedziałam. skwitowała to krótkim: "no tak, tak"). no nic, mają się w poniedziałek zdzwonić. ja bym olała to telefoniczne niby-zaproszenie ![]() ![]() ![]() Claris, ta sytuacja jest przedziwna. moim zdaniem powinnaś pogadać i z teściową, i z teściem, i z mężem. wzięłabym wszystkich naraz do pokoju i powiedziałą, jak widzę tę sytuację. oni pewnie też coś do Ciebie mają (moze własnie to, że ich "unikasz"?) itp. a potem poprosiłabym M., żebyście jednak, jeśli się da, wynajęli to mieszkanie we Wrocławiu. po prostu poprosiła. i uargumentuj szczerze - to dlatego, że chcesz być z nim sama, czuć się swobodnie. i że to dla Ciebie baaaaaaaaaardzo ważne. wiem ![]() dla mnie zbyt sweetaśne. Hawwa, cieszę się, że ślub i całe wesele udane, że nie padało, że zespół udany, że fotografka się sprawdziła i że sąsiadka zaskoczyła ozdobioną klatką schodową ![]() ![]() No to - zakupy udane. P. kupił dżinsy, ja fajną torebkę i porządne skórzane sandały (z myślą o wielogodzinnych spacerach we Włoszech ![]() ![]() z niemiłych akcentów - nim kupiliśmy dla cioci naszyjnik, łaziliśmy po wszystkich jubilerskich sklepach w CH (jest ich chyba z 10, może trochę mniej), no i na wystawie W.Krzyś był taki pierścionek z obracającym się diamentem (dziwne...). P. do mnie: "patrz, jaki bajer!" pokomentowaliśmy to i P. kontynuuje: "A patrz na ten pierścionek za nim, podoba Ci się taki?". to był ładny pierścionek, ale nie klasyczny, bardziej obrączkowy. Składał się jakby z trzech "pasemek" białego złota i na środkowym, który był jakby "w głębi", było oczko. taki ładny, ale wolę inne. no i mu mówię, że abstrahując od ceny, tamten z tyłu jest bardziej w moim stylu (był droższy, ale tańszego w pobliżu nie było - z wyglądu coś jak Jedyny z Kruka). no i P.: "Aha ![]() to ja sobie myślę: "łoooo, wybaduje, będzie przyklęk może niedługo?" ale niestety - wróciliśmy do domu, P. płacił rachunki i miał jakiś problem, więc mu coś tam podawałam i widziałam przez ramię, ile ma na koncie - tyle, ile na rachunki. i mi przykro teraz. poza tym znalazłam zdjęcie siebie chudej i mam podwójnego doła. także tego ![]() Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2011-07-30 o 21:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Zakorzenienie
|
najeczko może oszczędza "do skarpety"?
swoją drogą jakby mój zbierał do skarpety, to kasa by tak zaśmierdła, że byłaby niezdatna do użytku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny, zaraz was nadrobię
![]() jak będziecie chciały coś kiedyś kraść to mówię wam, z rozmachem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#968 |
Zakorzenienie
|
Najuś nie przejmuj się, może P. gdzieś indziej chomikuje kasę na brylant? Na jakimś subkoncie, lokacie albo w skarpecie? Na pewno tak jest
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Zakorzenienie
|
Ilsa
![]()
#970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- coś Ty, góra kazała mi czekać z 10 minut aż ona przyjdzie z tego bankomatu i dopiero klientka wtrąciła że ten mąż do apteki to poszedł z jedną siatką. To już byliśmy pewni co się święci ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#971 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() masakra jakaś ![]() Hawwa, relacja cudna ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Zakorzenienie
|
Ilsa ale Ty nie będziesz miała z tego tytułu żadnych nieprzyjemności prawda?
#974 |
Zakorzenienie
|
Hawwa, super relacja
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#975 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- tak ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Zakorzenienie
|
Ejj, moje wypieki juz 2 raz spowodowaly, ze ktos mi sie oswiadczyl
![]() ![]()
#977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#980 |
Zakorzenienie
|
Kupic czy nie kupic, oto jest pytanie ?
![]()
#981 |
Zakorzenienie
|
#982 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poka zdjęcie ! Hawwa, wzruszyła mnie relacja, zwłaszcza ważne myślę było że znaleźliście czas żeby pojechać raniutko na groby a nie się wyspać i nie łazić w tym deszczu. Poza tym mimo że zbierało się dużo irytujących rzeczy: przeszkadzające sąsiadki, fryzury, tort, itp. to i tak widać że promieniejesz i że nic z tego nie zdołało Ci popsuć wieczoru ![]() ja to pewnie na swoim ślubie będę cały czas ryczeć i chować się Mateuszowi pod marynarką żeby wytrzeć łzy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- masz teraz 15 pensów więcej na godzinę, kupić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
22 + 4 za przesylke
![]() Ktoras z Was uzywa kosmetykow do wlosow z John Frieda? Mam 2 nowe, ktorych nigdy nie zuzyje (lotion nadajacy objetosc do blow dry i "krem" do uzywania przy prostowaniu), ktorych chetnie sie pozbede... ![]()
#985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja używam szamponów i odżywek z John Frieda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Boziu, Ty to zawsze jakis racjonalny argument znajdziesz ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Mam ten lotion - http://www.boots.com/en/John-Frieda-...y-Lotion_9586/ i ten "krem" - http://www.boots.com/en/John-Frieda-...-100ml_863177/. Interested? ![]()
![]() |
#987 |
Zakorzenienie
|
Hawwa mieliście piękny ślub i wesele i to cudownie, że promieniejesz szczęściem
![]() ![]() wszystkiego najpiękniejszego na nowej drodze życia ![]() ![]() Najeczka może tż napisał list do św. Mikołaja i nie musi odkładać na pierścionek? ![]() Ilsa ludzie to mają tupet... ![]() Muszę sobie kupić jakieś kalosze bo na taką pogodę to w sam raz będą. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajne te kolory, odpowiednie do biura, tak na codzień ![]() A ile masz już torebek i ile z nich jest brązowych ? Ja też czaję się na jakąś karmelkową bo trzeba mieć przynajmniej czarną i brązową |
|
![]() ![]() |
![]() |
#989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.