|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D
Ale muszę Cię zmartwić- gorącej nocy nie będzie, bo M. na 22 musi dojechać do pracy
|
#962 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z kolei zazdroszczę Ci, że dopiero zaczynasz urlop. Moje cudowne 2 tygodnie wolności dobiegają końca i teraz czeka mnie praca, praktyki w sądzie, pisanie magisterki i nauka do poprawki. Intensywny sierpień...
|
|
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
![]() Claris ciężka sytuacja z tym mieszkaniem. niby zaoszczędzilibyście na dom nie wprowadzając się tam, ale skoro masz się męczyć to już lepsze to. a poza tym to oni jednak są gospodarzami i powinni jakoś zagadywać itd. skoro widzą, że czujesz się nieswojo, a nie oddawać kasę za paliwo. wtedy to się mogłaś poczuć jak taksówka, a nie członek rodziny ![]() tż mi dzisiaj kupił w końcu frugo zielone, a teraz w drodze do domu kupiłam jeszcze czarne i pomarańczowe. zaraz będę testować zielone wydaje mi się inne, ale może mi się wydaje. i takie małe te butelki się wydają jak byłam młodsza to myślałam, że są większe![]() acha, cena 1.95 więc na tych paru butelkach poprzestanę. u mnie w tesco nie ma, może jak się pojawi to tam będzie taniej
Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2011-07-30 o 21:29 |
|
|
|
#965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jako tako - ojciec P. to taki samouk, ale wiele umie. no i mama by mu zapłaciła. chodziło jej, by oszczędzić na całej ekipie itp. No i spytałam tatę P., powiedział, że części może się podjąć, bo się zna, ale co nie umie, to robić nie będzie. Jak znam mamę, zadowolona nie jest (powiedziała: "a co to za filozofia, widziałam, jak to się robi, ja mu bym powiedziała", ale ja w pełni rozumiem tatę lubego, że nie chce, i to też mamie powiedziałam. skwitowała to krótkim: "no tak, tak"). no nic, mają się w poniedziałek zdzwonić. ja bym olała to telefoniczne niby-zaproszenie własnie dziś szukałam jednej fotki i trafiłam na foto siebie sprzed trzech lat i chyba połowę mnie tam było wiec koniec z takimi pysznościami. Claris, ta sytuacja jest przedziwna. moim zdaniem powinnaś pogadać i z teściową, i z teściem, i z mężem. wzięłabym wszystkich naraz do pokoju i powiedziałą, jak widzę tę sytuację. oni pewnie też coś do Ciebie mają (moze własnie to, że ich "unikasz"?) itp. a potem poprosiłabym M., żebyście jednak, jeśli się da, wynajęli to mieszkanie we Wrocławiu. po prostu poprosiła. i uargumentuj szczerze - to dlatego, że chcesz być z nim sama, czuć się swobodnie. i że to dla Ciebie baaaaaaaaaardzo ważne. wiem dla mnie zbyt sweetaśne. Hawwa, cieszę się, że ślub i całe wesele udane, że nie padało, że zespół udany, że fotografka się sprawdziła i że sąsiadka zaskoczyła ozdobioną klatką schodową i gratuluję, i zazdroszcze No to - zakupy udane. P. kupił dżinsy, ja fajną torebkę i porządne skórzane sandały (z myślą o wielogodzinnych spacerach we Włoszech ), dla cioci naszyjnik, a dla nas pyszne wino, które właśnie skonsumowaliśmy z niemiłych akcentów - nim kupiliśmy dla cioci naszyjnik, łaziliśmy po wszystkich jubilerskich sklepach w CH (jest ich chyba z 10, może trochę mniej), no i na wystawie W.Krzyś był taki pierścionek z obracającym się diamentem (dziwne...). P. do mnie: "patrz, jaki bajer!" pokomentowaliśmy to i P. kontynuuje: "A patrz na ten pierścionek za nim, podoba Ci się taki?". to był ładny pierścionek, ale nie klasyczny, bardziej obrączkowy. Składał się jakby z trzech "pasemek" białego złota i na środkowym, który był jakby "w głębi", było oczko. taki ładny, ale wolę inne. no i mu mówię, że abstrahując od ceny, tamten z tyłu jest bardziej w moim stylu (był droższy, ale tańszego w pobliżu nie było - z wyglądu coś jak Jedyny z Kruka). no i P.: "Aha ". to ja sobie myślę: "łoooo, wybaduje, będzie przyklęk może niedługo?" ale niestety - wróciliśmy do domu, P. płacił rachunki i miał jakiś problem, więc mu coś tam podawałam i widziałam przez ramię, ile ma na koncie - tyle, ile na rachunki. i mi przykro teraz. poza tym znalazłam zdjęcie siebie chudej i mam podwójnego doła. także tego
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2011-07-30 o 22:09 |
|
|
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
najeczko może oszczędza "do skarpety"?
swoją drogą jakby mój zbierał do skarpety, to kasa by tak zaśmierdła, że byłaby niezdatna do użytku |
|
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny, zaraz was nadrobię
![]() jak będziecie chciały coś kiedyś kraść to mówię wam, z rozmachem z góry mówię że ja nie poniosę żadnej odpowiedzialności a czy ochroniarz to nie wiem. Przyszła babka, miała zakupów za 700 zł, gry, filmy, mnóstwo papierosów kasowała najpierw a potem jakieś drobne jedzonko żebym ja miała dużo zajęcia a mąż z dzieckiem poszedł z tą pierwszą drogocenną siatką "no to kochanie idź do apteki a ja tu zapłacę". I przy płaceniu okazało się że babka ma jakąś amerykańską kartę i że skoczy tylko na chwilę do bankomatu reszty można się domyślać
|
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
Najuś nie przejmuj się, może P. gdzieś indziej chomikuje kasę na brylant? Na jakimś subkoncie, lokacie albo w skarpecie? Na pewno tak jest
A co do zdjęcia "chudszej siebie" to wiem coś o tym, wydawało mi się, że jest już w miarę ok, ale jak spojrzałam na zdjęcia z wakacji to się przeraziłam
|
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa
ludzie to mają tupet. Czyli jej nie złapali?
|
#970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w każdym razie pomysł z przeprowadzką tam jest taki sobie bo będziesz potem bardziej cierpieć gdy przyjdzie wrócić w pobliże rodziców i będzie trzeba po waszym pobycie drugi raz malować itd.---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- coś Ty, góra kazała mi czekać z 10 minut aż ona przyjdzie z tego bankomatu i dopiero klientka wtrąciła że ten mąż do apteki to poszedł z jedną siatką. To już byliśmy pewni co się święci ochroniarz powinien był na to zwracać uwagę bo ja wtedy kasowałam to drobne jedzenie a oni zawsze jak ktoś ma takie wielkie zakupy to podchodzili i patrzyli bo ludzie mogą robić tę metodę na cygana że jeden miesza a drugi cichaczem odchodzi |
|
|
|
|
#971 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i co dalej? nie złapali ich?![]() masakra jakaś ![]() Hawwa, relacja cudna
|
||
|
|
|
#972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa ale Ty nie będziesz miała z tego tytułu żadnych nieprzyjemności prawda?
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
Hawwa, super relacja
mieliście szczęście, że wstrzeliliście się tak z pogodą a ten pomysł ze swieczkami ciekawy, nie słyszałam o czymś takim
|
|
|
|
#975 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- tak a metoda taka że reszta to były drobniutkie zakupy, ja byłam na tym skupiona i nie patrzyłam że on idzie z tą siatą. Dopiero potem zwróciła mi uwagę na to następna klientka. To były 4 paczki drogich papierosów i jakieś przecenione filmy , cała seria Piły po 10 zł za płytę. Głównym łupem miała być gra na PS3 ale szczęśliwie jestem fajtłapą i ułamałam otwarcie zabezpieczenia i dopiero ktoś miał otwierać jak ona "szła do bankomatu"Cytat:
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
Ejj, moje wypieki juz 2 raz spowodowaly, ze ktos mi sie oswiadczyl
Tym razem Carmi i to tylko po zdjeciach
|
#977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A uwieeeeeelbiam cytrynowe wypieki |
|
|
|
|
#979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
Kupic czy nie kupic, oto jest pytanie ?
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poka zdjęcie ! Hawwa, wzruszyła mnie relacja, zwłaszcza ważne myślę było że znaleźliście czas żeby pojechać raniutko na groby a nie się wyspać i nie łazić w tym deszczu. Poza tym mimo że zbierało się dużo irytujących rzeczy: przeszkadzające sąsiadki, fryzury, tort, itp. to i tak widać że promieniejesz i że nic z tego nie zdołało Ci popsuć wieczoru ![]() ja to pewnie na swoim ślubie będę cały czas ryczeć i chować się Mateuszowi pod marynarką żeby wytrzeć łzy taki jest kochany, bardzo o mnie teraz dba a dzisiaj przypadkowo minęliśmy się na przystanku bo ja jechałam na 11 do pracy a on na 11 na rozmowę o pracę. Akurat szłam z głową w ziemię i poprawiałam spinkę od warkocza a on podszedł, pocałował mnie i bez słowa poszedł na swój tramwaj który już stał teraz jutro jedzie nad morze na tydzień więc będę tęsknić i mam nadzieję że podróż będzie miał bezpieczną---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- masz teraz 15 pensów więcej na godzinę, kupić mi się torba bardzo podoba |
|
|
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
22 + 4 za przesylke
![]() Ktoras z Was uzywa kosmetykow do wlosow z John Frieda? Mam 2 nowe, ktorych nigdy nie zuzyje (lotion nadajacy objetosc do blow dry i "krem" do uzywania przy prostowaniu), ktorych chetnie sie pozbede...
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupić ![]() Ja używam szamponów i odżywek z John Frieda
|
|
|
|
|
#986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boziu, Ty to zawsze jakis racjonalny argument znajdziesz ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Mam ten lotion - http://www.boots.com/en/John-Frieda-...y-Lotion_9586/ i ten "krem" - http://www.boots.com/en/John-Frieda-...-100ml_863177/. Interested?
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
Hawwa mieliście piękny ślub i wesele i to cudownie, że promieniejesz szczęściem
Pogoda się udała, wszystko dopisało- oby układało się przez cały czas wszystkiego najpiękniejszego na nowej drodze życia Najeczka może tż napisał list do św. Mikołaja i nie musi odkładać na pierścionek? ![]() Ilsa ludzie to mają tupet... Muszę sobie kupić jakieś kalosze bo na taką pogodę to w sam raz będą. |
|
|
|
#988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajne te kolory, odpowiednie do biura, tak na codzień a miniaturki przynajmniej Ci nie wyschną jeśli się znudzą. A ile masz już torebek i ile z nich jest brązowych ? Ja też czaję się na jakąś karmelkową bo trzeba mieć przynajmniej czarną i brązową |
|
|
|
|
#989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisz tylko ile Ci przelać i na jaki numer konta
|
|
|
|
|
#990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

ciężka sytuacja z tym mieszkaniem. niby zaoszczędzilibyście na dom nie wprowadzając się tam, ale skoro masz się męczyć to już lepsze to. 

A tata P. zajmuje się remontami? I mama chciałaby ten remont za darmo czy za kasę?
własnie dziś szukałam jednej fotki i trafiłam na foto siebie sprzed trzech lat i chyba połowę mnie tam było
13.03.2008
ludzie to mają tupet. Czyli jej nie złapali?

w każdym razie pomysł z przeprowadzką tam jest taki sobie bo będziesz potem bardziej cierpieć gdy przyjdzie wrócić w pobliże rodziców i będzie trzeba po waszym pobycie drugi raz malować itd.
01.08.2013
15.08.2014