|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D
Ilsa, babka pojechała nieźle. Ale może ją znajdą dzięki monitoringowi
.. Claris, dziewczyny mają rację. Spróbuj wyjść do Teściów. A mąż trochę za wygodny jest. Rozumiem oszczędności są mieszkając z rodzicami, ale kurcze, nie powinno się to odbywać kosztem małżeństwa... Która ma linka do aukcji z ręcznikami i pościelami? Podzielicie się ?I jaka forma jest najlepsza do muffinek? ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Hawwa, świetna relacja teraz tylko foty ![]() Naj, jestem pewna że niedługo dostaniesz pierścień i opuścisz grono żałośnic od pierwszej części
|
|
|
|
#992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- nic do niej nie przywiera - nie potrzebujesz papilotek - nie musisz jej smarować tłuszczem - o wiele łatwiej się myje - ma fajniejszy kolor
|
|
|
|
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa
No to ładna rodzinka... I tacy będą dzieci wychowywać, a w ogóle to o sobie mniemanie też pewnie mają... "Zaradność", nie ma co ![]() Dziś jest zły dzień. Zgadzam się, że kalosze to najlepszy pomysł na taką pogodę. Poza tym: boli mnie jajnik, PMS mi dokucza, nie widziałam się z TŻ. Mam stresa przed poniedziałkiem. Nie chcę pierwszego dnia okresu w pierwszy dzień praktyk, bo nie wstanę o 5:15
|
|
#994 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A lakiery wlasnie z mysla o pracy kupilam. Niby moge miec wszystkie kolory teczy, ale wole takie nudziaki A torebek to mam juz ze 20 liczac kopertowki i kuferki podrozne ![]() Wysle PW ![]() Cytat:
Ale nie nalezy kupowac najtanszych silikonow, bo jak troche ciasta skapnie i sie przypali to potem zostawia ciemne plamy, ktorych nie da sie domyc
|
|
#995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję że Ci minie.To samo sobie pomyślałam, że pewnie w domu się umawiali co chcą ukraść i jak to dokładnie zrobić masakra, żal mi tego dziecka że będzie się wychowywać z zaradną patologią---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- yyyyyy
|
|
|
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
Ciuchow nie moge kupowac z tego samego wzgledu z jakiego TZ nie chce kupic teraz pierscionka - bo sie odchudzam i mi sie rozmiar zmniejszy
|
#997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ilsa, a no nic nie musiałam robić, to fakt, bo lało. Tak to bym pewnie kolejne drzwi skrobała
|
|
|
#998 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się pokusiłam na turniej w domino i normalnie dopiero połowa, a mi się juz oczy zamykają
|
|
|
|
#999 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I to też nie tak, że non stop siedzę. Zejdę do kuchni zrobić nam coś do jedzenia/picia, pranie, wyprasować czy coś... Ale tak o, zeby sobie posiedzieć w salonie, jak u siebie w domu siedziałam z rodzicami i gadaliśmy o pierdołach, to nigdy nie siedzę. Po prostu się nie da i nie ma w tym mojej winy a zamknięta nie siedzę, drzwi są cały dzień otwarte.Cytat:
![]() Cytat:
!! ciekawe czy to związane z tym o czym mi ostatnio pisałaś ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
dopiero co zaczęłaś pracę i już takie przeżycia a ludzie to są naprawde perfidni...Cytat:
)Hawwa dziękuję za piękną relację ) a ja zabawę "wycieczka do zoo" znalam, w zeszłym roku na weselu kuzynki tżta była
|
||||||||
|
|
|
#1000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
emowsiur w tej kwestii jestem
|
|
|
|
|
#1001 |
|
Polka Ogarniaczka
|
godzina 20, dzwonię do Karola, a on: "wiesz, właśnie czekamy od godziny na stopa na Podzamczu, bo do Czarka jedziemy na chatę i chyba nić nie złapiemy" - mój tata: "ej, to pojedźmy do nich i zróbmy sobie wycieczkę" (tel. był na głośnik nastawiony) i tak oto przed chwilą wróciłam dopiero z Oksy - ale przynajmniej mogłam się po drodze przytulić do Cz. powygłupiać itp. - tęskniłam już
![]() Eks nie składa broni, teraz ma focha, że się z nim nie spotkam w pon., bo "on ma wtedy urodziny i myślał, że może chociaż mu osobiście życzenia złożę, nie mówiąc o spędzeniu czasu" - no po moim trupie, jak to załatwię, moja paczka już wie, że kupuję szampana i to oblewamy ![]() A tak to od wczoraj napuchły mi od spodu dziąsła przy jedynkach, dwójkach i trójkach, a wieczorem leci mi z tego farba - płuczę szałwią, ale martwię się, bo to wkurzające
|
#1002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że rodzice wyjeżdżają w przyszłym tyg...
|
|
|
|
|
#1003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pomyślałam to samo plama nie przeszkadza w pieczeniu
|
|
|
|
|
#1005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A chodzi mi o taka forme jak w zalaczniku. Jak przy nakladaniu ciasto skapnie na ta przestrzen miedzy muffinkami i sie tego nie zetrze od razu tylko upiecze to potem takie ciemne plamy zostaja w tych miejscach.
|
|
#1006 |
|
Zakorzenienie
|
Claris, ja Cię rozumiem. Podobnie miałam, gdy siedziałam raz czy dwa z rodziną A. przy stole albo w jednym pomieszczeniu, czy też w aucie. Oni gadają między sobą, ja jak powietrze. Coś tam wtrąciłam, ale generalnie nie miało to żadnego znaczenia... I doskonale rozumiem, dlaczego tego unikasz
Nic przyjemnego.edit. a może Tosia spróbuj płynem do płukania ust, takim z alkoholem, antybakteryjnym?
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2011-07-31 o 00:00 |
|
|
|
#1007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki |
|
|
|
|
#1008 |
|
Polka Ogarniaczka
|
ale to musi być upokarzające :/
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
a tak w kwestii "teściów" to moja mama mi uświadomiła, że rodzina Cz. będzie miała ochotę nas nawiedzić i nie mogę się nie zgodzić
|
|
|
|
#1010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
A no jest. I to uczucie, ze jesteś, bo jesteś akurat obok, ale jakby Cię nie było - też byłoby dobrze jest niemiłe. Ja przynajmniej tak to zawsze odbierałam... I pewnie też bym się chowała do sypialni, bo ciężko się tak wystawiać na nieprzyjemności, gdy nikt nie zwraca na Ciebie uwagi, rozmowa jest wymuszana w twoją stronę i w ogóle
A tak to po prostu ograniczam spotkania do minimum i jak na razie jest OK. I A. przynajmniej porozmawiał z matką. Co jak co, ale to Twój Mąż, Claris, powinien podpytać, dlaczego jest tak, bo zauważył... Tak mi się wydaje. Bo niby ty jestes rodziną, ale jednak mogą Ci prawdy w oczy nie powiedzieć, a synowi to już tak - w końcu i tak mówią mu coś, co ma niby być tajemnicą.
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2011-07-31 o 00:05 |
|
|
|
#1012 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiec rowniez Cie doskonale rozumiem Claris ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
Ja uzywam tutaj u siebie takich sztywnych papilotek "kawiarnianych", ustawiam je na blaszce do pieczenia, napelniam i po krzyku.
|
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co? Myłam dziś wannę i spłukałam takiego obrzydliwego dużego pająka z czułkami, który siedział tam dobrych parę dni. No i detergent, to wszystko, dużo wody leciało. I byłam teraz w kiblu, patrzę i skubany wylazł
niech się wespnie na górę to będzie normalnie respekt
|
|
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam spać. Dobranoc wszystkim
|
|
|
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem natrorobiąnoa
|
|
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, dziękuje bardzo za pomoc
jak znajdę jakieś silikonowe w rozsądnej cenie to sobie kupię ![]() ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Biska, jak kciuki? I coś piła ?
|
|
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że mąż Britnej po prostu nie widzi problemu. Z tego co Claris pisze to u nich w domu generalnie jest taka atmosfera, że oni ze sobą nie rozmawiają. Więc to nie tak, że traktuja ją jak powietrze. Oni siebie nawzajem tak traktują. I rozumiem, że Claris może byc z tym źle. Mi by było. U mnie w domu jest tak, że B. czuje się swobodnie, ale to dzięki zachowaniu moich rodziców. Oni nie traktują go jak gościa, mama zawsze mówi "jak chcesz coś do picia to wiesz gdzie co jest" albo my z mamą gotujemy obiad a B. po jedzeniu po prostu bierze talerze i zmywa. To jest naturalne. W takiej gęstej atmosferze, jaka panuje u teściów Claris długo bym nie wytrzymała.
|
|
|
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a bleee![]() Bisia, jak tam? |
|
|
|
|
#1019 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
teraz przynajmniej już znam rodzinę i znajomych to się mniej więcej orientuję i wiem o czym mowa no i mam ten komfort, że mogę powiedzieć że się źle czuję i iść do siebie ![]() ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- co takiego???? |
||
|
|
|
#1020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cytynyówke
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.

Podzielicie się
?
teraz tylko foty 

No to ładna rodzinka... I tacy będą dzieci wychowywać, a w ogóle to o sobie mniemanie też pewnie mają... "Zaradność", nie ma co 

mam nadzieję że Ci minie.
masakra, żal mi tego dziecka że będzie się wychowywać z zaradną patologią
13.03.2008

01.08.2013
I to też nie tak, że non stop siedzę. Zejdę do kuchni zrobić nam coś do jedzenia/picia, pranie, wyprasować czy coś... Ale tak o, zeby sobie posiedzieć w salonie, jak u siebie w domu siedziałam z rodzicami i gadaliśmy o pierdołach, to nigdy nie siedzę. Po prostu się nie da i nie ma w tym mojej winy
!! ciekawe czy to związane z tym o czym mi ostatnio pisałaś
współczuję Ci sytuacji w domu, może pogadaj na spokojnie z Mężem powiedz że źle się czujesz w tym domu i że bardzo Ci zależy na tym żeby się wyprowadzić... Mam nadzieję że jakoś się ułoży
a ludzie to są naprawde perfidni...

Dobrze, że rodzice wyjeżdżają w przyszłym tyg...