zazdrośnice cz. 39 :D - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-30, 23:18   #991
Choji
Zakorzenienie

Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D

Ilsa, babka pojechała nieźle. Ale może ją znajdą dzięki monitoringowi
..
Claris, dziewczyny mają rację. Spróbuj wyjść do Teściów. A mąż trochę za wygodny jest. Rozumiem oszczędności są mieszkając z rodzicami, ale kurcze, nie powinno się to odbywać kosztem małżeństwa...

Która ma linka do aukcji z ręcznikami i pościelami? Podzielicie się ?
I jaka forma jest najlepsza do muffinek?

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Hawwa, świetna relacja teraz tylko foty
Naj, jestem pewna że niedługo dostaniesz pierścień i opuścisz grono żałośnic od pierwszej części

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 23:21   #992
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Ilsa, babka pojechała nieźle. Ale może ją znajdą dzięki monitoringowi
..
Claris, dziewczyny mają rację. Spróbuj wyjść do Teściów. A mąż trochę za wygodny jest. Rozumiem oszczędności są mieszkając z rodzicami, ale kurcze, nie powinno się to odbywać kosztem małżeństwa...

Która ma linka do aukcji z ręcznikami i pościelami? Podzielicie się ?
I jaka forma jest najlepsza do muffinek?

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Hawwa, świetna relacja teraz tylko foty
Naj, jestem pewna że niedługo dostaniesz pierścień i opuścisz grono żałośnic od pierwszej części
Moim zdaniem silikonowa jest lepsza od teflonowej gdyż ponieważ bo:
- nic do niej nie przywiera
- nie potrzebujesz papilotek
- nie musisz jej smarować tłuszczem
- o wiele łatwiej się myje
- ma fajniejszy kolor
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 23:31   #993
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Ilsa No to ładna rodzinka... I tacy będą dzieci wychowywać, a w ogóle to o sobie mniemanie też pewnie mają... "Zaradność", nie ma co

Dziś jest zły dzień. Zgadzam się, że kalosze to najlepszy pomysł na taką pogodę.
Poza tym: boli mnie jajnik, PMS mi dokucza, nie widziałam się z TŻ. Mam stresa przed poniedziałkiem. Nie chcę pierwszego dnia okresu w pierwszy dzień praktyk, bo nie wstanę o 5:15

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 23:33   #994
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
nooo ja nie wiem co się dzieje, czy on dorasta czy dlaczego jest tak dobrze

fajne te kolory, odpowiednie do biura, tak na codzień a miniaturki przynajmniej Ci nie wyschną jeśli się znudzą.
A ile masz już torebek i ile z nich jest brązowych ? Ja też czaję się na jakąś karmelkową bo trzeba mieć przynajmniej czarną i brązową
Ale ta torebka nie jest brazowa - jest musztardowa
A lakiery wlasnie z mysla o pracy kupilam. Niby moge miec wszystkie kolory teczy, ale wole takie nudziaki A torebek to mam juz ze 20 liczac kopertowki i kuferki podrozne

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Chętnie Napisz tylko ile Ci przelać i na jaki numer konta
Wysle PW

Cytat:
Moim zdaniem silikonowa jest lepsza od teflonowej gdyż ponieważ bo:
- nic do niej nie przywiera
- nie potrzebujesz papilotek
- nie musisz jej smarować tłuszczem
- o wiele łatwiej się myje
- ma fajniejszy kolor
Zgadzam sie Ale nie nalezy kupowac najtanszych silikonow, bo jak troche ciasta skapnie i sie przypali to potem zostawia ciemne plamy, ktorych nie da sie domyc
Stary 2011-07-30, 23:35   #995
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Dziś jest zły dzień. Zgadzam się, że kalosze to najlepszy pomysł na taką pogodę.
Poza tym: boli mnie jajnik, PMS mi dokucza, nie widziałam się z TŻ. Mam stresa przed poniedziałkiem. Nie chcę pierwszego dnia okresu w pierwszy dzień praktyk, bo nie wstanę o 5:15
dobrze chociaż że taki dzień na nie masz w sobotę kiedy nic nie trzeba robić mam nadzieję że Ci minie.

To samo sobie pomyślałam, że pewnie w domu się umawiali co chcą ukraść i jak to dokładnie zrobić masakra, żal mi tego dziecka że będzie się wychowywać z zaradną patologią

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
A torebek to mam juz ze 20 liczac kopertowki i kuferki podrozne
yyyyyy a może nagródź się jakimiś ciuszkami ?

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 23:39   #996
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
yyyyyy a może nagródź się jakimiś ciuszkami ?
Ciuchow nie moge kupowac z tego samego wzgledu z jakiego TZ nie chce kupic teraz pierscionka - bo sie odchudzam i mi sie rozmiar zmniejszy
Stary 2011-07-30, 23:44   #997
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Ciuchow nie moge kupowac z tego samego wzgledu z jakiego TZ nie chce kupic teraz pierscionka - bo sie odchudzam i mi sie rozmiar zmniejszy
Uuu, podwójne umartwianie się na pewno szkodzi na psychikę No idź sobie do sklepu dogódź, no idź...

Ilsa, a no nic nie musiałam robić, to fakt, bo lało. Tak to bym pewnie kolejne drzwi skrobała

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2011-07-30, 23:44   #998
majasn
Zakorzenienie

a ja się pokusiłam na turniej w domino i normalnie dopiero połowa, a mi się juz oczy zamykają
majasn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 23:47   #999
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
Claris ja poniekąd cię rozumiem, ale sama chyba też musisz zmienić zachowanie. Bo jak tak cały czas siedzisz w tym swoim pokoju to może oni myślą, że ci ich towarzystwo nie odpowiada. Musiałabyś się przełamać i zachowywać jak we własnym domu. Na pewno na początku to sporo będzie cię kosztowało, ale myślę, że z czasem się opłaci.

Ja nie wiem bo was nie widzę, ale mam ochotę udusić twojego męża. On powinien za tobą murem stać, a z tego co piszesz to tak nie jest.
Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość
Claris ja się zgadzam z Eleną. Powinnaś wychodzić z pokoju, bo jak siedzisz tam cały czas zamknięta, to rodzice M. w końcu stwierdzą, że jakimś dzikusem jesteś. Skoro siedzisz w Waszej sypialni, to nie oczekuj, że teściowie przyjdą pogadać, bo sypialnia to prywatne i intymne miejsce.

A co do M. to dziwnie się zachowuje, że nie chce pogadać z rodzicami o tym mieszkaniu.
To nie jest do końca tak. Ja na początku się starałam, coś zagadywałam, siadałam z nimi w salonie przed tv. Ale to jest tak, że oni siedzą, sami ze sobą nie rozmawiają i co? Ja przyjdę, żeby też sobie posiedzieć? Widziałam zresztą, że im też było niezręcznie, bo taka cisza bez sensu i na siłę to było poza tym M. też nigdy z nimi nie siedzi, jak jest w domu to zawsze u siebie w pokoju, to co ja sama będę I to też nie tak, że non stop siedzę. Zejdę do kuchni zrobić nam coś do jedzenia/picia, pranie, wyprasować czy coś... Ale tak o, zeby sobie posiedzieć w salonie, jak u siebie w domu siedziałam z rodzicami i gadaliśmy o pierdołach, to nigdy nie siedzę. Po prostu się nie da i nie ma w tym mojej winy a zamknięta nie siedzę, drzwi są cały dzień otwarte.

Cytat:
Napisane przez majasn Pokaż wiadomość
a mi odwaliło po rozmowie z mamą i siedzę przeglądając sale ślubne w okolicach wrocławia
weź naszą

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Potrzymacie kciuki dla mnie? Bardzo mi na czymś zależy więcej zdradzę Wam jak już się wyjaśni (żeby nie zapeszać)
mocne !! ciekawe czy to związane z tym o czym mi ostatnio pisałaś

Cytat:
Napisane przez Anuszka89 Pokaż wiadomość

Claris współczuję Ci sytuacji w domu, może pogadaj na spokojnie z Mężem powiedz że źle się czujesz w tym domu i że bardzo Ci zależy na tym żeby się wyprowadzić... Mam nadzieję że jakoś się ułoży
prawie codziennie mu o tym truję, nawet dzisiaj i ciągle ta sama gadka "przecież się budujemy"
Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
swoją drogą jakby mój zbierał do skarpety, to kasa by tak zaśmierdła, że byłaby niezdatna do użytku
padłam
Cytat:
cześć dziewczyny, zaraz was nadrobię

jak będziecie chciały coś kiedyś kraść to mówię wam, z rozmachem z góry mówię że ja nie poniosę żadnej odpowiedzialności a czy ochroniarz to nie wiem. Przyszła babka, miała zakupów za 700 zł, gry, filmy, mnóstwo papierosów kasowała najpierw a potem jakieś drobne jedzonko żebym ja miała dużo zajęcia a mąż z dzieckiem poszedł z tą pierwszą drogocenną siatką "no to kochanie idź do apteki a ja tu zapłacę". I przy płaceniu okazało się że babka ma jakąś amerykańską kartę i że skoczy tylko na chwilę do bankomatu reszty można się domyślać
Jaaa masakra dopiero co zaczęłaś pracę i już takie przeżycia a ludzie to są naprawde perfidni...

Cytat:
ja to pewnie na swoim ślubie będę cały czas ryczeć i chować się Mateuszowi pod marynarką żeby wytrzeć łzy taki jest kochany, bardzo o mnie teraz dba a dzisiaj przypadkowo minęliśmy się na przystanku bo ja jechałam na 11 do pracy a on na 11 na rozmowę o pracę. Akurat szłam z głową w ziemię i poprawiałam spinkę od warkocza a on podszedł, pocałował mnie i bez słowa poszedł na swój tramwaj który już stał teraz jutro jedzie nad morze na tydzień więc będę tęsknić i mam nadzieję że podróż będzie miał bezpieczną
jakie to słodkie )

Hawwa dziękuję za piękną relację ) a ja zabawę "wycieczka do zoo" znalam, w zeszłym roku na weselu kuzynki tżta była
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 23:47   #1000
Choji
Zakorzenienie

Cytat:

Zgadzam sie Ale nie nalezy kupowac najtanszych silikonow, bo jak troche ciasta skapnie i sie przypali to potem zostawia ciemne plamy, ktorych nie da sie domyc
Jakie skapniecie, jakie plamy emowsiur w tej kwestii jestem

Stary 2011-07-30, 23:47   #1001
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

godzina 20, dzwonię do Karola, a on: "wiesz, właśnie czekamy od godziny na stopa na Podzamczu, bo do Czarka jedziemy na chatę i chyba nić nie złapiemy" - mój tata: "ej, to pojedźmy do nich i zróbmy sobie wycieczkę" (tel. był na głośnik nastawiony) i tak oto przed chwilą wróciłam dopiero z Oksy - ale przynajmniej mogłam się po drodze przytulić do Cz. powygłupiać itp. - tęskniłam już

Eks nie składa broni, teraz ma focha, że się z nim nie spotkam w pon., bo "on ma wtedy urodziny i myślał, że może chociaż mu osobiście życzenia złożę, nie mówiąc o spędzeniu czasu" - no po moim trupie, jak to załatwię, moja paczka już wie, że kupuję szampana i to oblewamy

A tak to od wczoraj napuchły mi od spodu dziąsła przy jedynkach, dwójkach i trójkach, a wieczorem leci mi z tego farba - płuczę szałwią, ale martwię się, bo to wkurzające

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 23:48   #1002
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
Kupię sobie jakieś ładne kalosze to może mi się samopoczucie polepszy... Też mam PMS, boli mnie brzuch, pryszcze mi się zrobiły i widzę tżta 1-2 razy na dwa tygodnie... Dobrze, że rodzice wyjeżdżają w przyszłym tyg...
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 23:48   #1003
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Uuu, podwójne umartwianie się na pewno szkodzi na psychikę No idź sobie do sklepu dogódź, no idź...

Ilsa, a no nic nie musiałam robić, to fakt, bo lało. Tak to bym pewnie kolejne drzwi skrobała
Nie kus bo cos upieke!
Stary 2011-07-30, 23:51   #1004
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
to takie ciuchy motywujące
Cytat:
Jakie skapniecie, jakie plamy emowsiur w tej kwestii jestem
pomyślałam to samo plama nie przeszkadza w pieczeniu

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 23:56   #1005
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
to takie ciuchy motywujące

pomyślałam to samo plama nie przeszkadza w pieczeniu
Juz takie wisza w szafie, z metkami

A chodzi mi o taka forme jak w zalaczniku.
Jak przy nakladaniu ciasto skapnie na ta przestrzen miedzy muffinkami i sie tego nie zetrze od razu tylko upiecze to potem takie ciemne plamy zostaja w tych miejscach.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg silicone-muffin-pan.jpg (17,2 KB, 5 załadowań)
Stary 2011-07-30, 23:56   #1006
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Claris, ja Cię rozumiem. Podobnie miałam, gdy siedziałam raz czy dwa z rodziną A. przy stole albo w jednym pomieszczeniu, czy też w aucie. Oni gadają między sobą, ja jak powietrze. Coś tam wtrąciłam, ale generalnie nie miało to żadnego znaczenia... I doskonale rozumiem, dlaczego tego unikasz Nic przyjemnego.

edit. a może Tosia spróbuj płynem do płukania ust, takim z alkoholem, antybakteryjnym?

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2011-07-31 o 00:00
Stary 2011-07-30, 23:58   #1007
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Claris, ja Cię rozumiem. Podobnie miałam, gdy siedziałam raz czy dwa z rodziną A. przy stole albo w jednym pomieszczeniu, czy też w aucie. Oni gadają między sobą, ja jak powietrze. Coś tam wtrąciłam, ale generalnie nie miało to żadnego znaczenia... I doskonale rozumiem, dlaczego tego unikasz Nic przyjemnego.
dzięki
Stary 2011-07-30, 23:58   #1008
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

ale to musi być upokarzające :/

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 00:03   #1009
majasn
Zakorzenienie

a tak w kwestii "teściów" to moja mama mi uświadomiła, że rodzina Cz. będzie miała ochotę nas nawiedzić i nie mogę się nie zgodzić
Stary 2011-07-31, 00:04   #1010
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Juz takie wisza w szafie, z metkami

A chodzi mi o taka forme jak w zalaczniku.
Jak przy nakladaniu ciasto skapnie na ta przestrzen miedzy muffinkami i sie tego nie zetrze od razu tylko upiecze to potem takie ciemne plamy zostaja w tych miejscach.
Kupiłam na allegro najtańsze formy silikonowe na 6 gniazd za ok 10 zł i nie zostają żadne plamy ani nic się nie topi
Stary 2011-07-31, 00:04   #1011
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
ale to musi być upokarzające :/
A no jest. I to uczucie, ze jesteś, bo jesteś akurat obok, ale jakby Cię nie było - też byłoby dobrze jest niemiłe. Ja przynajmniej tak to zawsze odbierałam... I pewnie też bym się chowała do sypialni, bo ciężko się tak wystawiać na nieprzyjemności, gdy nikt nie zwraca na Ciebie uwagi, rozmowa jest wymuszana w twoją stronę i w ogóle A tak to po prostu ograniczam spotkania do minimum i jak na razie jest OK. I A. przynajmniej porozmawiał z matką. Co jak co, ale to Twój Mąż, Claris, powinien podpytać, dlaczego jest tak, bo zauważył... Tak mi się wydaje. Bo niby ty jestes rodziną, ale jednak mogą Ci prawdy w oczy nie powiedzieć, a synowi to już tak - w końcu i tak mówią mu coś, co ma niby być tajemnicą.

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2011-07-31 o 00:05
Stary 2011-07-31, 00:09   #1012
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Z rodzina mojego A. jest identycznie. Jak jeszcze mieszkalismy u jego Mamy i byla jakas impreza czy poprostu wieksza ilosc ludzi sie zeszla (A. ma 4 rodzenstwa, 3 z nich maja juz nastoletnie dzieci, ktore tez sie zawsze pojawiaja, 2 z tych dzieci ma swoje dzieci... ) to posiedzialam przez chwile, ale i tak zmywalam sie do sypialni na gore bo wszelkie proby wtracenia sie do dyskusji konczyly sie na tym, ze rozmowa wracala na tor opisu znajomych czy sytuacji rodzinnych ktorych ja nie znam. I to w dodatku po angielsku wiec w ogole jak alien sie czasami czulam.
Wiec rowniez Cie doskonale rozumiem Claris

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Cytat:
Kupiłam na allegro najtańsze formy silikonowe na 6 gniazd za ok 10 zł i nie zostają żadne plamy ani nic się nie topi
To moze forma Tesciowej jakas felerna jest?
Ja uzywam tutaj u siebie takich sztywnych papilotek "kawiarnianych", ustawiam je na blaszce do pieczenia, napelniam i po krzyku.
Stary 2011-07-31, 00:10   #1013
Claris
Zakorzenienie

Wiecie co? Myłam dziś wannę i spłukałam takiego obrzydliwego dużego pająka z czułkami, który siedział tam dobrych parę dni. No i detergent, to wszystko, dużo wody leciało. I byłam teraz w kiblu, patrzę i skubany wylazł niech się wespnie na górę to będzie normalnie respekt
Stary 2011-07-31, 00:11   #1014
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Uciekam spać. Dobranoc wszystkim
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 00:11   #1015
Biska
Zakorzenienie

Ale jestem natrorobiąnoa

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 00:12   #1016
Choji
Zakorzenienie

Carmi, dziękuje bardzo za pomoc jak znajdę jakieś silikonowe w rozsądnej cenie to sobie kupię

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

Biska, jak kciuki? I coś piła ?

Stary 2011-07-31, 00:14   #1017
carmelova
Zakorzenienie

Myślę, że mąż Britnej po prostu nie widzi problemu. Z tego co Claris pisze to u nich w domu generalnie jest taka atmosfera, że oni ze sobą nie rozmawiają. Więc to nie tak, że traktuja ją jak powietrze. Oni siebie nawzajem tak traktują. I rozumiem, że Claris może byc z tym źle. Mi by było. U mnie w domu jest tak, że B. czuje się swobodnie, ale to dzięki zachowaniu moich rodziców. Oni nie traktują go jak gościa, mama zawsze mówi "jak chcesz coś do picia to wiesz gdzie co jest" albo my z mamą gotujemy obiad a B. po jedzeniu po prostu bierze talerze i zmywa. To jest naturalne. W takiej gęstej atmosferze, jaka panuje u teściów Claris długo bym nie wytrzymała.
Stary 2011-07-31, 00:15   #1018
majasn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Wiecie co? Myłam dziś wannę i spłukałam takiego obrzydliwego dużego pająka z czułkami, który siedział tam dobrych parę dni. No i detergent, to wszystko, dużo wody leciało. I byłam teraz w kiblu, patrzę i skubany wylazł niech się wespnie na górę to będzie normalnie respekt
w życiu bym nie pomyślała, że to mogłoby wyleźć a bleee
Bisia, jak tam?
Stary 2011-07-31, 00:17   #1019
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
A no jest. I to uczucie, ze jesteś, bo jesteś akurat obok, ale jakby Cię nie było - też byłoby dobrze jest niemiłe. Ja przynajmniej tak to zawsze odbierałam... I pewnie też bym się chowała do sypialni, bo ciężko się tak wystawiać na nieprzyjemności, gdy nikt nie zwraca na Ciebie uwagi, rozmowa jest wymuszana w twoją stronę i w ogóle A tak to po prostu ograniczam spotkania do minimum i jak na razie jest OK. I A. przynajmniej porozmawiał z matką. Co jak co, ale to Twój Mąż, Claris, powinien podpytać, dlaczego jest tak, bo zauważył... Tak mi się wydaje. Bo niby ty jestes rodziną, ale jednak mogą Ci prawdy w oczy nie powiedzieć, a synowi to już tak - w końcu i tak mówią mu coś, co ma niby być tajemnicą.
coś Ty, w życiu nic nie powie na mój temat, bo przecież "mamy się budować i musimy się przemęczyć". Kto się męczy ten się męczy

Cytat:
Z rodzina mojego A. jest identycznie. Jak jeszcze mieszkalismy u jego Mamy i byla jakas impreza czy poprostu wieksza ilosc ludzi sie zeszla (A. ma 4 rodzenstwa, 3 z nich maja juz nastoletnie dzieci, ktore tez sie zawsze pojawiaja, 2 z tych dzieci ma swoje dzieci... ) to posiedzialam przez chwile, ale i tak zmywalam sie do sypialni na gore bo wszelkie proby wtracenia sie do dyskusji konczyly sie na tym, ze rozmowa wracala na tor opisu znajomych czy sytuacji rodzinnych ktorych ja nie znam. I to w dodatku po angielsku wiec w ogole jak alien sie czasami czulam.
Wiec rowniez Cie doskonale rozumiem Claris
oooo tak to zawsze było na wszelkich imieninach jak jeszcze nikogo o kim rozmawiali nie znałam, nic nie kumałam. Smiali się, a ja siedziałam jak ten muł kilka godzin i modliłam się, zeby już był koniec teraz przynajmniej już znam rodzinę i znajomych to się mniej więcej orientuję i wiem o czym mowa no i mam ten komfort, że mogę powiedzieć że się źle czuję i iść do siebie

---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Ale jestem natrorobiąnoa
co takiego????
Stary 2011-07-31, 00:17   #1020
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Carmi, dziękuje bardzo za pomoc jak znajdę jakieś silikonowe w rozsądnej cenie to sobie kupię

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

Biska, jak kciuki? I coś piła ?
Kciuki trzeba całyy czsas trzymać monco !:

cytynyówke

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości