|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy Rok witamy i o Dzieci się staramy :) wszystkie starające się w roku 2011 -
Cytat:
![]() Ja tez album uzupełnie tylko musze oblukac co i jak bo sie nieznam![]() Witajcie tak an marginesie. Ale sie wyspałam wstałam przed chwilą. Wymęczył mnie kaszel i znowu uniemozliwił pomiar tempki. Ja niewiem czy dobrze ze ja tak kaszle ale to tylko nad ranem i wieczorem troszke. ![]() Wstałam dzis z nerwem. ![]() Pierwsze co to wkurzył mnie tż. juz w czoraj wiczxorem miałam nerwa na niego i tak zostało chyba do rana ![]() A dzis mam wolne, i mam zamiar w lozku lezec i sie wygrzewac.
|
|
#1892 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Nowy Rok witamy i o Dzieci się staramy :) wszystkie starające się w roku 2011 -
Cześć
Dzięki za przyjęcie Poczytam troszkę Was, postaram się Was troszkę poznać ![]() Jeśli możecie napiszcie od czego zaczynałyście swoje starania?? Jakieś badania?? Może któraś z Was zna dobrego ginekologa z Dolnego Śląska?? U mnie pogoda do d... pada od kilku dni.... Miłej niedzieli Wam życzę |
|
|
|
#1893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko nie śmiać się głośno, żebym nie usłyszała ![]() ps. chyba wrzucę jak mi się uda na razie tylko kilka ślubnych, bo inne mam na drugim kompie
edit 29 Edytowane przez edit23 Czas edycji: 2011-07-31 o 11:20 |
|
|
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
A to moje fotki
|
#1895 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny. U mnie do bani. Po kilku obserwacjach u lekarza okazało się, ze nie jajeczkuję. Ten okres był jakby go nie było. W środę (dopiero..) robię badania hormonów (robiłam w zeszłym roku, ale wtedy wszystko było ok). A w czwartek do lekarza. Ogarnia mnie zgroza... Tym bardziej, ze z mężem jest fatalnie. Może właśnie przez to? w końcu on adopcji nie dopuszcza do głowy...
|
|
#1896 |
|
Raczkowanie
|
|
#1897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1898 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niektóre kobiety zachodzą w kolejną ciążę w 1 cyklu po poronieniu, ale musi byc to wczesna ciąża i hormon nie był dość wysoki!
|
|
#1899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za co dostałaś ostrzeżenie od moderatora?? ![]() TY ciasteczko!! Ty naprawdę jesteś ciasteczko no no no piękna z Ciebie dziewczyna
Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2011-07-31 o 12:14 |
|
|
|
|
#1900 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Patrząć na twój brzuszek to w porównaniu do tych z programu Ciąża z zaskoczenia to nie wiem gdzie te dziewczyny dzieci chowają!?
|
|
#1901 | |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
(ale marne szanse chyba) czuje ze mnie czasami cos tam ciagnie niby w macicy ale po tym poronieniu to w samopoczuciu wszystko mozliweu mnie poronieniue trwalo od 15 do 21 czerwca w tym czasie wylatywaly ze mnie "kawałki" a potem byly tylko plamienia raz wieksze a raz mniejsze pozniej 8 lipca dostalam duze krwawienie ktore trwalo rowno 5 dni i przyjelam to za okres potem nic zadnych krwawien na usg wszystko czysto itp. jutro sie okaze co z moim hcgwogole mialam robione badania na cytomegalie igm mialam w normie ale igg 58, czyli mialam kontakt z choroba i mam przeciwciala, boje sie ze to wlasnie wplynelo na moje pierwsze poronienie ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- a i jeszcze jedno pytanie jezeli tule sie z TŻ co drugi dzien to czy powinnam mierzyc sobie tempke itp. zeby wiedziec kiedy miam dokladnie owulacje ? bo tak sobie mysle ze chyba zaczne te wszystkie pomiary zeby poznac dokladnie swoj organizm |
|
|
|
|
#1902 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1903 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie też wczoraj się zastanawiałam za co to ostrzeżenie. Wydeje mi się, że chodziło o post z matką chrzestną, który złośliwiec edytował. Cytat:
Ada... ja bym tę temp. na wykresie oznaczyła jako zakłóconą, ale pomiar zrób.
|
|
#1904 |
|
Zakorzenienie
|
WItojcies
15 dc 36,6* test owulacyjny positive (jak pokazałam małżowi oczy zrobił jak 5 zł bo myślał, żem w ciąży No i takie gruba jestem przestałam się kompletnie w spodnie mieścić i w dodatku mam w✂✂✂✂a mega gigant na małża Ogólnie beznadziejny dizeń i czeka mnie posiadówa w towarzystwie pijanych świętowaczy ... ja jedyna trzeźwa bo ktoś musi towarzystwo do domu zawiźć ![]() Generalnie muszę Wam powiedzieć, że mam taki niski biorytm psychiczny ostatnio .. ryczeć mi się chce .. w dodatku mój małż odwala takie fazy, że go chyba dziś wystawie walizkami za drzwi..niby, że zrobie dla Ciebie wszystko po czym fazy mi odwala :/ dajcie ✂✂✂✂a spokój
|
|
|
|
#1905 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mierz temp i rób wykresy, bo to dużo daje! Ja nie robiłam, bo 2 m-ce byłam na hormonach! ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Wiecie co dziewczyny, czytałam że luteina podwyzsza temp. Ale zaczynam w to wątpić, bo dzisiaj mi o 1 stopień spadła a wczoraj normalnie jadłam tez luteine. Już 3 dzień mam plamienia i dzisiaj ostatni dzień jem luteinę! Organizm juz chyba czuje @ i nie ma sensu nadal jeść! Dzisiaj 25dc (na wykresie 24). http://enpr.pl/1389 ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
Przez to że twój jest negatywnie nastawiony Ty się moze blokujesz, bo masz parcie że nie ma innej opcji! Może szczera spokojna rozmowa o twoich uczuciach do całej tej sytuacji by pomogła? Moze badałaś TSH? Bo u mnie to zaważyło na tym że nie mogłam zajść! U młodych kobiet musi być do 2! Norma jest niby do 4 ale to dotyczy kobiet niestarających się (moja endokrynolog tak powiedziała). Ja miałam 3,8 i dupa nie mogłam zaskoczyć! Mam tez tyłozgięcie i zamiast z pupa do góry to ja z nogami do góry leżałam i też nic. Jak wyrównałam tsh do 0,8 i po przytulaniach pupa w górę to powiodło się, tylko ze finał był nieciekawy...
|
|
#1906 |
|
Rozeznanie
|
No to i ja się pokarzę
ja to Pani młoda ![]() Aten obok mnie to mąż dużo ludzi myśli, że brat bo niby jestesmy bardzo do siebie podobni
27cs, ostatnia @ 26.01.2012 "Serce ma swoje racje, których nie zna rozum" - B. Pascal http://enpr.pl/1508/47129 Edytowane przez kwiatek23 Czas edycji: 2011-07-31 o 13:36 |
|
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
a to my ... jakieś12 godzin po zaręczynach
![]() jeszcze nie byłam taka gruba brzydka jak dziś ![]() co dodałam fote oooo cu nad wisłą jest
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2011-07-31 o 13:29 |
|
|
|
#1908 |
|
Rozeznanie
|
A teraz jestes gruba? nie wierze na zdjęciu jesteś szczuplutka!!!
27cs, ostatnia @ 26.01.2012 "Serce ma swoje racje, których nie zna rozum" - B. Pascal http://enpr.pl/1508/47129 Edytowane przez kwiatek23 Czas edycji: 2011-07-31 o 13:33 |
|
|
|
#1910 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ze mnie taki typowy wafel raczej ostrzezenie bo wczoraj 2 razy przeklnełam w poscie ale to jak mnie ciotka wkurzyła(juz poprawilam te slowa) Ale wiecie czmeu przeklnelam? Bo widzialam ze wycinają slowa jak by były ukazane w calosci to bym takich slow nie napisal No ale jak widac mimo iz wycięte to dostałam po łapach:PCytat:
Bo On sam nerwowy![]() Cytat:
Cytat:
Nie wolno tak mowic![]() mnie mozecie w mojej galeri zobaczyc
Ćwiczę Zapuszczam naturalki! Edytowane przez prince_polo Czas edycji: 2011-07-31 o 13:54 |
||||
|
|
|
#1911 |
|
Rozeznanie
|
JA ŚLICZNA???
ZNALAZLAM TWOJE FOTKI - JESTEŚ MODELKĄ? JESTEŚ CUDOWNA A TE OCZYYYYY. PIĘKNA KOBIETA!!! MASZ BARDZO ŁADNE RYSY I NIETYPOWĄ PIĘKNĄ URODE!!!
27cs, ostatnia @ 26.01.2012 "Serce ma swoje racje, których nie zna rozum" - B. Pascal http://enpr.pl/1508/47129 Edytowane przez kwiatek23 Czas edycji: 2011-07-31 o 14:01 |
|
|
|
#1912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1913 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
plaski brzuch a uda a raczej tylej jak latynoska jakas![]() dodałam w kreconych ale w pasemkach jeszcze ,po pasemkach miałam blond , potem rude a teraz wrociłam do swoich ciemnych
Ćwiczę Zapuszczam naturalki! Edytowane przez prince_polo Czas edycji: 2011-07-31 o 14:31 |
||
|
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
idę udawać ze jestem za✂✂✂iście szczęśliwa
drodzy panstwo mamy przecudowny dzioneczek wszyscy są dla siebie mili nie ma hipokryzji wszyscy sie kochaja .. i tylko ja mam podly nastroj iszukam sobie wszedzie problemow milego dnia laski jak przeżyje dziś to napisze .. moze jutro |
|
|
|
#1915 |
|
Zakorzenienie
|
a ja ide ogladac titanic 2
Tż prawie jak sie dowiedzial co chce ogladac![]() A co starego titanica ogladałam to i nowego tez wypada ![]() bo w tej tv nie ma co oglądac
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
Ale sobie zdjęć pooglądałam
![]() Wszystkie jesteście cudne Małże (jak to pisze kubusewa) też...
|
#1917 |
|
Konto usunięte
|
Wróciłam, ale nie mam siły wszystkiego nadrabiać, jestem strasznie zmęczona po podróży. Pojawiły się jakieś dwie kreseczki ostatnio?
|
|
|
|
#1918 | |||||
|
Rozeznanie
|
H..je morgen! To dzień dobry w Holandii
Nie wiem jak mi to przez gardło będzie przechodzić Czasami rzucę mięsem ale jak się wkurze a nie tak normalnie...martinka współczuje męczarni z zębami ![]() ciasteczko wiem, że kaszel cię stresuje ale czytałam kiedyś, że nic a nic fasolce nie szkodzi choć ci się wydaje, że zaraz wyplujesz wnętrzności. Syrop z cebuli jest ponoć dobry na kaszel, może spróbujesz? Co do nerwów to ja tego nie widziałam ale jak poczytałam pamiętnik później, to się za głowę złapałam jak ten mój mąż ze mną wytrzymał ale w sumie uspokoiłam się ok.4 m.c. więc i tak dobrze Co do słów wycinanych, to fajnie, że napisałaś co i jak, bo ja się zawsze zastanawiałam jak "zdobyć" takie nożyczki zamiast kropeczek Cytat:
Co do badań to zrobię gdy się kaska pokaże na cytomegalię, toksoplazmozę i może tarczycę przy okazji, żeby sprawdzić, bo chyba jest ok. ale jak już będą kłóć ![]() Cytat:
Kurcze jajeczek nie masz ale możecie pomyśleć o dawczyni i możesz urodzić jego dziecko z twojej krwi... zawsze to jakieś wyjście nie tylko adopcja. Rozumiem takich ludzi którzy nie chcą adoptować dziecka, bo sama do nich należę, co nie oznacza, że jestem złym człowiekiem, poprostu bałabym się, że nie pokocham na tyle dziecka, by znieść wszelkie trudności wychowawcze, bo to nie tak ze masz małego bobasa i jest słodko Cytat:
Cytat:
Co do obserwacji i mierzenia, to może jeszcze nie teraz, przeszłaś duży stres i nie potrzebny ci dodatkowy. Zostaw narazie wszystko swojemu biegowi a dopiero jak staranka nic nie dadzą, to zacznij. Takie moje zdanie a zrobisz jak zechcesz Cytat:
To czekamy już dwie na słoneczko, bo bez niego to wszystko do bani jest
|
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mamy laski na wątku
pocytuje później bo na razie nie mam aż tyle czasu ![]() temp. mierzona o 16 po 3 godzinach snu... 36,9... nie wierzę, że miarodajna
|
|
|
|
#1920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo dostaniesz ostrzezenie jak ja mnie sie tez podobały i co![]() Dobrze wiedziec ze kaszel nie zaszkodzi fasolce, bo sie martwiłam. ale sie objadłam racuchami
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:59.

w moim profilu jest album to sobie możesz mnie zobaczyć
tylko jak ja zobaczę Ciebie?? 
tylko musze oblukac co i jak bo sie nieznam

jest
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)