|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Nowy Rok witamy i o Dzieci się staramy :) wszystkie starające się w roku 2011 -
To jak przyjmiecie mnie
|
|
|
|
#1862 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nowy Rok witamy i o Dzieci się staramy :) wszystkie starające się w roku 2011 -
Cytat:
Magma_ pewnie, że przyjmiemy
|
|
#1863 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#1864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ta krecha na środku to ta słynna w ciązy ? brzusio faktycznie duzy! Ale sliczny ja tez bede puchła w ciazy bo na przed @ potrafilam z 2 kilo spuchnac wiec ja bede w ogole jak chipopotamica wygladała ![]() no ba jeszcze sie pytasz ![]() ![]() a ja jzu w domu ![]() zjadlam obiadek pulpecik kasze i buraczki i brzoskwinie i sie najadłam. kurde mus sprzatac a ja taka spiąca
Ćwiczę Zapuszczam naturalki! Edytowane przez prince_polo Czas edycji: 2011-07-30 o 13:52 |
|
|
|
|
#1865 |
|
Rozeznanie
|
Hejka...
u mnie @ się rozkręciła na maxa - brzuch mnie tak boli, że od nocy już kilka nosp łyknełam ehmmm.... ciekawa jestem tylko czemu plamiłam aż3 dni przed@ i w zeszłym cyklu też tak było i po @ też plamie także teraz znow będe miała @ ponad 10 dni ![]() Adaikaka piękny brzusio ale pewnie było Ci strasznie ciężko ku końcowi a nawet i szybciej ![]() ja sprzątam od rana po troszku bo mnie tenbrzuch tak boli i zabieam sę za robienie potrawki z kurczaka. Mąż dziś u przyjaciela alarm robi także chyba obiadek będzie na jutro i jak dobrze pójdzie to na poniedziałek bo robie aż z wielkich 4 ud kurczaKA A może to indor sama nie wiem bo mi teściowa da ła heheh ale coś za duże na kuraka ![]() MAGMA witaj wśród nas ![]() Buziolki moje piękne
|
#1866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1867 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1868 | |
|
Zakorzenienie
|
3890
57 cm długino do maleństw nie należał ![]() no ba Cytat:
![]() Jak tylko zaczęłam 38 tc i wiedziałam, że mały jest gotowy w razie czego, robiłam co mogłam żeby szbyciej mnie wzięło... Nie dość że ledwo mogłam się poruszać to jeszcze nie spałam po nocach bo taka zgaga mnie paliła... nawet po wodzie ![]() no i synuś się urodził 3 dni przed terminem ![]() dorwałam męża naleśniki zrobiły swoje
|
|
|
|
|
#1869 |
|
Zakorzenienie
|
to Ty cwana jestes
ja mojego na racuchy brałam
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
he he
![]() idę się cholera zbierać do pracy
|
|
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
ojej wspolczuje, ja juz w domu i mam 2 dni wolne
![]() ale od wtorku pracuje za to o 2 godz dluzej
|
#1872 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Prince Polo pierwszy dzień cyklu liczy się od pierwszego dnia prawdziwego krawienia - czerwonej krwi, plamienia się nie liczy.
|
|
#1873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja w takim razie nie kumam co to bylo haha
|
|
#1874 |
|
Rozeznanie
|
Czasami zdarzają się brązowe palmienia, ich się nie liczy. Ja na szczęście nie mam raczej plamień, więc nie mam kłopotów z ustaleniem 1 dc
, ale pamiętam że już był ten temat poruszany i tak sobie zapamiętałam.
|
#1875 |
|
Zakorzenienie
|
a ja czekam na @...powinna byc jutro i wydaje mi sie ze przyjdzie punktualnie... :-(
|
|
#1876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
leciało to podpaska i heja![]() teraz to juz nie wazne ![]() zwroce na to uwage za 8 miesięcy![]() Ale mnie wkurzyła ciotka! ![]() przyjechała moja chrzesna do niej ktora mieszka daleko i bylam w tamtym tyg na ur swojej hcrzesnicy i ona tez przyszla i niezapytala sie mnie nawet co i jak ze slubem nie zlozyla mi zyczen na urodziny(a mialam w tym samym dniu co moja chrzesnica!) i w oglle olała mnie, jak mi skladali zyczenia jak wychodzilam to ona nie podeszla. na slub moj nie przyjdzie chyba bo wielce niema jak(chrzesna od siedmiu bolesci!) i teraz wielce ma pretensje ze nie napisz ejej esa zeby na kawe przyszla ![]() i jeszcze ona nie wie jak na slub ma przyjsc skoro nawet jej nie zaprosze do domu. Ja pitole Dostała zaproszenie, zanim je wyslalam zadzownilam do niej i osobiscie zaprosilam powiedzialamz efajnie jak przyjedzie z emam nadzieje ze nas odwiedzi ze sie spotkamy. a ten ciołek jak mnie zobaczył to mnie olał. No tak, trzeba jej specjalne zaproszenie słac. była tyle razy w moim miescie czemu niedala znac chocby moim rodzicom nie odwiedzila ich abbci ani mnie. Normlanie nie chce by an wesele przyszla mam nadzieje ze jej nie ebdzie, ze jej sie nie odwidzi bo mi tylko humor popsuje. Chyba hormony mną rzadzą bo jak sie rozdarłam to az sie ciotka rozłączyła ![]()
Ćwiczę Zapuszczam naturalki! Edytowane przez prince_polo Czas edycji: 2011-07-30 o 20:44 |
|
|
|
|
#1877 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewuszki. ja mam dziś owu, śluzior taki że hej a tu cykl na straty- przez wyrywanie zębów. jeszcze połowa tego cyklu, następny też na straty a potem staranka
a kto wie co będzie jak smyk spać pójdzie...
|
|
|
|
#1878 |
|
Zakorzenienie
|
tż moje kulki w pudrze do kibla zrzucił
i jeszcze jak sie lekko wkurzylam to sie uniosl. i focha strzelił ja pitole wszystko mnie wkurza!Facet to jest takie wielkie dziecko nic nierozumie , nic mu nie mozna powiedziec a bron Boze uwage zwrocic
Ćwiczę Zapuszczam naturalki! Edytowane przez prince_polo Czas edycji: 2011-07-30 o 20:08 |
|
|
|
#1879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciasteczko ja się zaczynam Ciebie bać |
|
|
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1881 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
czesc kobitki dawno mnie tutaj nie bylo
nie wiem co z moja @ ostatnio mialam 8 lipca teraz powinnam dostac w poniedzialek ale na razie nic zadnych dolegliwosci, na razie cyklu sprawdzic nie moge co i jak bo jestem po czerwcowym poronieniu, z tz caly czas sie tulilam zobaczymy czy tak od razu cos z tego wyjdzie wiecie moze czy jak hormon hcg jest podwyzszony i spada np ma 4,95 to czy w tym czasie organimz jest zablokowany i nie ma mozliwosci zajscia w ciaze ? czyli ciaza mozliwa dopiero od hcg 0 ? |
|
|
|
#1882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety (a może na szczeście) nie mam pojęcia jak to jest ![]() dziewczyny, ciężka nocka mi się zapowiada w pracy więc porannego pomiaru raczej nie bedzie bo nie wyłuskam tych 3 pełnych godzin snu. Aleee jutro jadę do rodziców no i będe miała możliwość "wyspania" się te 3 godziny w dzień... Zmierzyć sobie wtedy temp? I wpisać ją do wykresu jako normalną czy zakłóconą?? Cholera, nie chcę w tym cyklu przegapić owulacji a pewnie takich nocek jak ta będzie więcej
|
|
|
|
|
#1883 | |||
|
Rozeznanie
|
Hejka wszystkim
Cytat:
![]() Cytat:
Co do fretek od zawsze przezywam fredziami, bo lubię takie nazywanie ich jak np. mojego kota kiedyś przezywałam pchlarzem choć miał swoje imię ( Franek ) Acha! a na kury lubię wołać "rosół" a na gołębia siadającego nam na parapecie "przekąsa" bo byłby nią dla naszego kota Tak już mam Dzięki za info Cytat:
zdolna jesteś Można by powiedzieć przez naleśnika do .... magolinko my się starać będziemy jak dojadę do mojego tż w Holandii, faksem plemniczki jeszcze nie latają ![]() margo ja już nie mam słów na tych naszych polskich lekarzy Już pomijam fakt, ze urlopy są zazwyczaj planowane i grafiki ustalane kilka m-cy wcześniej... Naprawde mi przykro ![]() adaikaka Kurcze ale ci dał synek popalić zanim się urodził zabrał ci całą urodę Zawsze twierdziłam choć wiem, że prawie nikt się z tym nie zgadza, ze to chłopcy zabierają urodę mamom a przynajmniej na czas ciąży![]() OMG już prawie północ a w domku dzisiaj tylko 4 godzinki w sumie fajnie Dobranoc pewnie wszystkim już grzecznie śpiącym
Konto nieaktywne-wtajemniczeni wiedzą ![]() Edytowane przez kaskaderka Czas edycji: 2011-07-30 o 23:50 |
|||
|
|
|
#1884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
absolutnie całą zabrał może powinnam wstawić aktualne zdjęcie żeby nie było, że ja jakieś monstrum jestem ![]() Ja nie śpię |
|
|
|
|
#1885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze wiedzieć, a raczej widzieć z kim się rozmawia
|
|
#1886 |
|
Zakorzenienie
|
wysłałam Ci zaproszenie do grona przyjaciół
w moim profilu jest album to sobie możesz mnie zobaczyć tylko jak ja zobaczę Ciebie??
|
|
|
|
#1887 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
życze Wam milutkiej niedzieli ![]() a ja ponawiam moje pytanie bo to ważne i nie chcę, żebyście przeoczyły i mi nie odpowiedziały ![]() dziewczyny, ciężka nocka mi się zapowiada w pracy więc porannego pomiaru raczej nie bedzie bo nie wyłuskam tych 3 pełnych godzin snu. Aleee jutro jadę do rodziców no i będe miała możliwość "wyspania" się te 3 godziny w dzień... Zmierzyć sobie wtedy temp? I wpisać ją do wykresu jako normalną czy zakłóconą?? Cholera, nie chcę w tym cyklu przegapić owulacji a pewnie takich nocek jak ta będzie więcej
|
|
|
|
#1888 |
|
Raczkowanie
|
Adaikaka Nie, nie wszystkie wyrywam - 3.
mam takie zeby że po 5-6 razy leczone i jak się rozsypie to już nie ma co zbierać. takie geny chyba bo od najmłodszych lat leczyłąm, zawsze prywatnie a i tak kiszka![]() jak nocka, mam nadzieję że nie taka ciężka? ---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ---------- chyba nie bardzo Ci ta tempka miarodajna w dzien wyjdzie... Edytowane przez martinka30 Czas edycji: 2011-07-31 o 07:11 |
|
|
|
#1889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po urodzeniu dziecka oczywiście Do usunięcia mam jedną szóstkę i piątkę obok tej szóstki do leczenia... Idę we czwartek mam nadzieje, że z tą piątką nie jest tak źle i lekarz upiecze 2 pieczenie na jednym ogniu (czyli jednym znieczuleniu)... a stracha mam, że szok ![]() no właśnie nie wiem jak mam do niej podejsć... generalnie zasada jest taka, że powinno się mierzyć o jednej porze, rano, przynajmniej po 3 pełnych godzinach snu... Nocka nie była dramatyczna, przymknełam oko ale to nie trwało dłużej niż 2,5 godziny... W domu będe miała możliwośc, żeby się wyspać (przynajmniej te 3 godziny) ale nie wiem co myśleć o tej temp... |
|
|
|
|
#1890 |
|
Raczkowanie
|
ja gdzieś czytałam że zawsze musi byc o tej samej godzinie i chyba nie pozniej niż do 11tej a jak jest odchylenie to ileś tam sie dodaje lub odejmuje ale nie wiem jak to dokładnie.
a z tymi zębami to u mnie tak że np jest praktycznie sama plomba i się ząb wydaje OK, po czym przy jedzeniu się rozpada i zostaje wielki krater i nic juzz tym się zrobić nie da to moja zmora i koszmarek. do tego po wyrwaniu szóstki jakaś kostka mi sterczy z boku dziąsła- nie jest to ząb tylko fragment kości i pewnie to też mi usunie we środę bo i dę wtedy rwać tego trzeciego. No koszmar po prostu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.

witaj im więcej nas tym raźniej

Można by powiedzieć przez naleśnika do ....
Już pomijam fakt, ze urlopy są zazwyczaj planowane i grafiki ustalane kilka m-cy wcześniej... Naprawde mi przykro
mam takie zeby że po 5-6 razy leczone i jak się rozsypie to już nie ma co zbierać. takie geny chyba bo od najmłodszych lat leczyłąm, zawsze prywatnie a i tak kiszka