|
|
#871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXI
O Boże zapomniałam o aukcji
I nawet szczytowanie mnie nie pociesza
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale kiedy zrozumiałam, że On wcale tego nie chce, a ja czuję się napadnięta, kiedy to w ogóle nie następuje, to przestałam się bronić, pienić, tylko robię swoje, ale się nie tłumaczę. Bo ja się ze sobą czułam źle i nie w porządku- nawet wiedząc, że postępuję właściwie
|
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
O jakiej?
|
#875 | |
|
Zakorzenienie
|
Tym razem nie, bo obawiałam się jedynie jajecznicy na zimno na ścianie
jakby się Jej 'to coś na jajka' z rąk wymsknęło Ale czasem mi się w momencie gorąco robi.. Cytat:
![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-07-31 o 18:39 |
|
|
|
|
#876 |
|
Zakorzenienie
|
w ręcach ![]() tak samo uważam w przypadku Maji Majka - to mentalnosć ludzi, otoczenia - niestety musze to napisać wiejskowego - natomiast podobna mentalnosć we mieście sie i zdarza - olać no olać choć może nie wszyscy som źli - tylko inaczej nie umiom okazać że szkoda im że nie jesteś z kimś bo kurcze chcieliby żebyś była - tak tez bywa - taka nieudana empatia
|
|
|
|
#877 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#878 | ||||
|
Zakorzenienie
|
to.... jest ...okropne..... współczuję Spoo
---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
|
|
#880 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak jest lepiej to mam do połowy pełną szklanę a jak gorzej na w połowie pustą... ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
chociaż moje bułcy chyba najchudziejsze
|
|
#881 |
|
Zakorzenienie
|
O tej : http://allegro.pl/little-by-little-s...734379123.html ![]() W atrakcyjnej cenie, no ale cóż, na pewno i tak by była za szeroka
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() buahaha nie ma w domu cukru
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-07-31 o 18:59 |
|
|
|
|
#883 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#886 |
|
Nindżopesz
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28468154]Dawałem już kiedyś
Ale niech będzie. Dam jeszcze raz, z tym, że nie mam nowych fotek, te są sprzed 2-3 lat.[/QUOTE] Jaki uroczy dzikus Oesu, już się przestraszyłam, że sobie chciałaś taką kieckę kupić. |
|
|
|
#887 | |
|
Zakorzenienie
|
Zły przepis, cza zapamiętać, by z tego nie robić
![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Moja już zjedzona ale to mała keksóweczka była.. Nom.. ![]() Cytat:
|
|
|
|
#888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzieki za zgłoszenie "złego przepisu" a mnie sie nie kce iść po ten cukier - wyskakiwać z dresów - choć pogoda - dziś gingerbredy ( do jedzenia ) som poza tym nie mam odpowiednich perfum na tę okoliczność Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-07-31 o 19:12 |
|
|
|
|
#889 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Fakt, to całkiem pokaźny kawał futra Zapewniam, że ten kot nie jest tak torturowany jak sugerujesz :P Edytowane przez 3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 Czas edycji: 2011-07-31 o 19:09 |
|
|
|
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, i za dużo guzików
Założyłam dziś słowniczek, do którego wpisuję wszystkie słowa, jakich używa Gucio- i ich modyfiakcje też mam wpisywać, i nowe też- z datami. więc - na dziś udało mi się wyczaić 51 słów guciowych...
|
#891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój tata tak robił ze mną - tylko szybko stracił cierpliwość ![]() zapodasz jakieś przykłady? czy wolisz nie? |
|
|
|
|
#892 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Zrobiłam z 2/3 składników,więc marnacja mniejsza
dałam zbyt ciepłą margarynę i do tego na pół oszukaną E tam,następnym razem zrobię cuś ciekawszego
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
ależ jestem rozpalona!
38st jutro do lekarza a potem pod kołderkę
|
#894 |
|
Nindżopesz
|
Jakoś mi ten kffiatek do Ciebie nie pasuje
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28470125]Jak już to dzikuska Fakt, to całkiem pokaźny kawał futra Zapewniam, że ten kot nie jest tak torturowany jak sugerujesz :P[/QUOTE] No! Bo już chciałam pisać do WizOOżu ![]() Czy Prada jest słodka i zupełnie do mnie nie pasuje? ![]() Nie no, zgroza, fogle nie pamiętam jak pachnie taki klasyk jak Prada. |
|
|
|
#895 | |
|
Zakorzenienie
|
jak nie umies zprzełykać to angina wielce prawdopodobna
ale dobrze ze do dochtóra - oby szybko minęło ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
![]() ale czy pasuje czy nie - nie stwierdzę bo ja sama we sobie rozdarta pomiędzy DV róże konwalie Nile oraz kadzidła i drzewa - także po_teść |
|
|
|
|
#896 |
|
grozi wypollizowaniem
|
dzien mnie nie było i od razu punkty-to sie nazywa ciepłe powitanie
|
|
#897 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
To na kolację robię jajecznicę z kiełbaską i pomidorami
Skrbtk,for ju
|
|
|
#899 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#900 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Kurcze, chociaż mnie ostatnio i na słodkie bierze... Poteściowuję. Ho ho, za co? Opowiedz coś o Pradzie bo chyba masz
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.

. Mam znajomych co są sami (niektórzy parę lat już) i poznaję samotne osoby i do głowy mi nie przyszło, by na nich patrzeć z politowaniem? 
jakby się Jej 'to coś na jajka' z rąk wymsknęło 

E tam,następnym razem zrobię cuś ciekawszego