![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Start 1 sierpnia
O, Ines ! Hej Kochana
![]() Kiedy wpadasz do IE ? ![]() ![]() edit ![]() ![]()
<3 Edytowane przez malenstwo5 Czas edycji: 2011-07-31 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
I ja również się dołączam
![]() ![]() Mój wzrost - 163, waga - 62 ;/ Zaczynam dietę i ćwiczenia, mam nadzieję, że razem będzie nam łatwiej!
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
To i ja
![]() 3-4kg do zrzucenia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Dołączam sie
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Też się do was przyłączę. w końcu w grupie zawsze raźniej.
Mam 167 cm wzrostu i ważę 65 kg, chciałabym zejść mniej-więcej do 57, ewentualnie mniej. Głównie chodzi mi o nogi (mam dość... mocne uda) i już od dawna marzę o mini. Nie chcę się odchudzać gwałtownie, ani przechodzić na rygorystyczną dietę, bo w moim wieku (15 lat) to dość ryzykowne. Planuję zacząć biegać, jeździć na rowerze, a póki pogoda nie dopisuje poćwiczę na steperze. Trzymam za was kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam przyłączam się do Was.
![]() Mam zbędne tak 3 do 5kg więc zaczynam od jutraa. ![]() Będe jeść mniej i jeździć rowerkiem więcej niż godzine dziennie tylko aby pogoda dopisała. ![]() Proszę was o dobre rady jeśli znacie. ![]() Wiecie czego nie jeść co jeść, co pomaga odchudzac i wgl. ![]() Wspólnoto łączmy się. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Właśnie dziś zrobiłam se taki ,,ostatni dzień dobroci'';p
Też się zapisuje do ,,Start 1 sierpnia'' ![]() od jutra...chce wkońcu wziąść sie za siebie... ...planuje schudnąć ok 10 kg oby sie udało;( ![]() Powodzeniaaa życzę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
ja również
![]()
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
tak wiec pierwszy dzien przed Nami!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
Ja też się przyłączam !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Konto usunięte
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
Ja też sie przyłączę bo do 1 sierpnia mam zamiar w końcu sktywnie ćwiczyć.
w lipcu byłam na aeorbiku dwa razy :/ i m,oże z 2 razy w domu ćwiczyłam na steperku po godzinie więc bardzo słabo :/ -w ogóle jakoś watki w dziale fitness omiajłam.. mam zamiar teraz co najmniej 2 razy w tygodniu po godzinie aerobiku ![]() z dietą jakoś się trzymam od początku wakacji, ale bez ćwiczeń to relutaty są zdecydowanie słabe :/ a Wy jak ćwiczycie?
![]() |
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
czesc, tez sie przylaczam, poniewaz dzis po stanieciu na wadze stwierdzilam ze przytylam 1,5kg, potrzebuje motywacji zeby to zgubic
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Antidotum, ja też sobie ostatnio pofolgowałam, ale boję się stanąć na wadze i zobaczyć co się wyświetli. jak można się tak zapuścić?
![]() ![]() ja mam zamiar robić brzuszki - robiłam a6w, ale w pewnym momencie przestały pojawiać się jakiekolwiek efekty, a ćwiczenia stały się nudne. wróciłam na jakiś czas do brzuszków. poza tym na razie dużo chodzę, bo bieganie w taką pogodę jakoś niespecjalnie mnie pociąga...
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
Dokładnie
![]() ![]() Także 3mam za nas wszystki kciuki! Miłego dnia ![]()
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja tak niecierpie cwiczyć brzuszków... nidgy brzucha nie cwicze, chyba ze na aerobiku gdy wszyscy cwiczą, ale tak sama z siebie to nigdy...
codziennie cwiczycie?
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Ja mam 17 lat, wzrostu koło 163 cm, waże 63 kg :< górna granica i chce schudnąć tak z 4-5 kg i będzie idealnie. Chociaz waga aż tak mi nie robi, gorzej z tym tłuszczem na brzuchu
![]() Zaczęłam chyba w sobote. Nie jem słodkiego, nie pije soków ani gazowanych, tylko woda i herbatka. No i kawa bo zarywam nocki czytając forum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
sentimental animal
|
Ja ćwiczę codziennie, minimum godzinę
![]() Wczoraj ćwiczyłam 3 dzień 4-tygodniowej rozpiski Turbo Jam, 45-minutowe Cardio Party. Maskra ![]() ![]() ![]() ![]() Oprócz tego ćwiczyłam wczoraj 2 15 minutowe filmiki na brzuch i ramiona z Shape'a i 15-minutowe Slim&Limber (rozciąganie) z Slim in 6. Dzisiaj na śniadanie musli z mlekiem, ostatnio wciągam je hurtowo ![]()
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
cześć Dziewczyny ja również chciałabym się przyłączyć do wspólnego odchudzania
![]() ![]() a teraz poproszę o wielkiego mocnego kopa aby moja motywacja była jeszcze większa ![]() pozdrawiam i życze wytrwałości na resztę dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
u mnie sniadanko to :grahamka z serkiem wiejskim, pomidorek w plasterkach plus sok...
2 sniadanie to sałatka warzywna... rano 15 minut biegu w miejscu.. czy ktos z was stosuje taką forme aktywnosci?;D;D;D;D no i dzisiaj obowiązkowo 1 godz na rowerku stacjonarnym.. i 200 brzuszkow (jak wczoraj) ![]() ![]() ![]() tak a propos to jakie MUSLI polecacie? najmniej kaloryczne.. Edytowane przez courtneyy Czas edycji: 2011-08-01 o 12:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
Tyle piszecie że nie można nadążyć . Weszłam tylko na chwilę bo chciałam napisać że od wczoraj spadło mi już 0,5 kg
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
sentimental animal
|
II śniadanie: 2 kromki ciemnego chleba z szynką i ogórkiem
![]() prawdę mówiąc czuję, że to trochę za dużo, ale to już takie moje skrzywienie ![]() courtneyy, jak ja nienawidzę biegać, w miejscu tymbardziej :O jak w jakichś ćwiczeniach na kartce jest napisane, że jako rozgrzewkę trzeba biegać kilka minut w miejscu to zawsze to omijam ![]() ![]() dzisiejsze ćwiczenia (przewidziane): 15 min. ćwiczenia na pośladki 20 min. workout (Turbo Jam) 15 min. Slim&Limber (rozciąganie) jakoś tak mało mi się wydaje, co byście dodały do tego? tak ze 20 min. najlepiej ![]()
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
a ja tez sie dołacze
mimo ze osobiscie całe zycie sie odchudzam;D ahahah 4 lata temu wazyłam 63kg..poszlam na studia i na wadze było po 3cim roku 69..wyjechalam na 3 miesiace do indonezji i wrocilam z 73..ktore zbijam od roku. ostatnio - na poczatku wakacji stwierdzilam ze teraz zrzucam to po raz ostatni... nie mam wagi wiec nie wiem ile teraz mam..ale bylam tydzien nad morzem-wiadomo gofry lody kebabiki ![]() nie powiem ze chce miec 63kg i juz! chce dobrze wygladac ![]() zwaze sie najpozniej za 2tyg - jade na weekend do domu ![]() a poki co motywuje sie okropnie do cwiczenia 30mi shred ![]() ![]() i bede tu pisac i Was motywowac ale tylko jak ktos bedzie robił to madrze bo jak widze 1000 kalorii+silownia to mi słabo. efekt jojo murowany wiec szkoda cieplych slow do motywacji;P ![]()
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
za mna sniadanie: ciemny makaron<uwielbiam> IIsn: nektarynka:P godzina biegania, obiad: kurczak i warzywa
![]() ![]() ![]()
![]() |
#57 |
sentimental animal
|
a u mnie zaraz makaron z kurczakiem
![]()
![]() |
#58 |
Przyczajenie
|
też chętnie się przyłącze
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
to i ja
![]() 1,5 na rowerku 2 godzinny szybki spaceromarsz (do piekarni) może jutro wprowadzę marsz i bieganie jak biegnę to czuje się tak głupio, nie wiem co robić z rękami :P Trochę się rozciągałam ale jeszcze za mało wieczorem nadrobię rozciąganie i skakanka ![]() ![]() ![]() ooo asvr ja też nie cierpię brzuszków :/ a powinnam lubić ![]() edaaa <mocny wirtualny kop w tyłeczek> ![]() courtneyy bieganie w miejscu czemu ja na to nie wpadłam ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam dziewuszki ![]() ![]() Edytowane przez la bonbon Czas edycji: 2011-08-01 o 15:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
poszlas do piekarni oddalonej o 8 km?! :O
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.