|
|
#1111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D
Cytat:
rozchmurz się, też się doczekasz takich filmów może jest tak jak mówi Anioł i te pieniądze on już wypłacił a pierścionek gdzieś chowa. W końcu kiedyś w klubie pisałaś że Twój pierścionek to będzie za 600, max 1000 zł. (nie mam obsesji tylko czytałam ostatnio którąś z relacji )
|
|
|
|
|
#1112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz, ja naprawdę nie wierzę w to już. ciągle dzieje się coś, co daje jakąś nadzieję, a potem coś, co ją totalnie rozwiewa. najpierw spyta, co sądzę o takim pierścionku - potem się okazuje, że nic nie ma na koncie, więc pierścionka nawet za złotówkę nie kupi. najpierw snuje opowieści o nas jako rodzinie, potem kończy je słowami, że na to jeszcze mamy czas. jestem smutna, bo cholernie go kocham i choć wiem, że on mnie też, to jakoś świdruje mi w głowie myśl, że nie tak mocno jak ja jego. oczywiście wiem, że to nieprawda, że po prostu czeka na odpowiedni moment, na stuprocentową pewność, że to teraz, ale jako że ja jestem pewna, że każdy dzień może być tym wyjątkowym, i to od tak dawna, więc czasem innego wytłumaczenia nie widzę. to po prostu już za długo wszystko trwa. przynajmniej ja to tak w tej chwili czuję. Frezi, oglądałam ten teledysk 3 razy, normalnie ryczę jak bóbr zawsze od momentu w kawiarni przeboski Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2011-07-31 o 19:20 Powód: uzupełnienie wiadomości |
|
|
|
|
#1113 |
|
Zakorzenienie
|
frezi ten teledysk mógłby być wykorzystywany jako reklama małżeństwa
muszę pokazać tż, może się skusi
|
|
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
co do sandałów - myślałam je nawet na co dzień nosić (na rower itp.). i tak, mam plan nosić je do lnianych spodni i pewnej sukienki
|
|
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
kurczę, tak mi Ciebie szkoda i oczywiście nie siedzę w głowie P. ale on nie jest w ciemię bity i wie, że zaczynacie mieć warunki, staż związkowy, że między wami jest naprawdę dobrze... nie widzę powodu, dla którego ten rok nie miałby być przełomowy
![]() świetnie wyglądałaś, chociaż ja nie wiem zbytnio ile Ci przybyło
|
|
|
|
#1116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a przytyłam dużo. pewnie z 20 kg |
|
|
|
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
oglądam filmik frezi znowu i już się cała zasmarkałam bo chora jestem, ale zastanawiam się czy wtedy nie chce się płakać... bo ja tak czuję, że w dzień własnego ślubu, jak zacznę ryczeć przy zakładaniu sukni, to skończę na oczepinach
![]() frezi jak Ci zakładają welon to masz taką słodką minę, że chce się Ciebie schrupać ![]() w ogóle widać, że jesteście taką fajną parą sorry, że się tak podniecam, ale już kończę
|
|
|
|
#1118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wzrusza się po nim, jak już emocje opadną. tak mniemam a zakładanie welonu Frezyjce jest urocze
|
|
|
|
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
naj, ale przecież on jest gotowy, tzn. tak wnioskuję. jak wrócicie z wczasów i nie będziesz zaręczona, to będziesz się martwić ale teraz bym była spokojna. torebka superowa jest, a buty faktycznie będą przydatne, i na wczasach, i na co dzień
|
|
|
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to znam go i wiem, że wczasy (u cioci!!!) to nie to miejsce. co innego jakbyśmy potem mogli 5 dni świętować w łóżku, a co innego, gdy się śniadania zjada z ciotką, której on nawet nie zna. dlatego mam poczucie, że okres okołorocznicowy (wracamy z wczasów na dwa dni przed moimi urodzinami i tydzień przed rocznicą) będzie dla mnie wyjątkowo ciężki. ech, ta pogoda chyba tak na mnie działa... przy mojej budowie ciała określenie "za chuda" występuje od BMI 13 w dół nie no, tutaj akurat ważyłam idealnie. marzę o takiej sobie
|
|
|
|
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
Naj torebka ładna. Fajnie wyglądałaś na tym zdjęciu, ale za to cycki miałaś mniejsze. Warto się odchudzać?
Frezi Filmik świetny! Łezka mi poleciała...
|
#1122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mniejsze cycki były, ale płaska nigdy nie byłam w sumie zawsze słyszałam, że mam spory biust, więc zaryzykuję ![]() co do torebki - odpiąć te frędzle czy nie? ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Żeby nie było, że całkiem smęcę - rozmawialiśmy dziś z P. o wyjeździe i luby do mnie: - Wracamy tuż przed Twoimi urodzinami, tak? - No tak. - Hm, czyli w sobotę, potem mam nocki, jakoś to muszę ogarnąć... - Ale przecież ten wyjazd to też jako urodzinowy prezent. i rocznicowy. - Rocznicowy OK, ale nie, kochanie, nie urodzinowy. Twoje urodziny to Twoje święto i będziemy je celebrować jak należy Także tego
|
|
|
|
|
#1123 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale naprawdę nie musicie się o mnie martwić... tak jak piszesz - trafiłam w objęcia cudownego faceta i o mnie dba ![]() Cytat:
tą babkę powinno się zamknąć!!!Cytat:
Cytat:
dziękuję najeczko ![]() co do P.... kurcze, smutne, że zaczynasz już tracić nadzieję... nie rozumiem, o co mu chodzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
to było jak już wiedziałam, że Łukasz jest pod blokiem i chyba lekko mnie stres złapał... ale szybko przeszło... za to w kościele na przysiędze jestem w niego wpatrzona jak w obrazek.. bardzo lubię ten moment i on mnie najbardziej rozczula ![]() Cytat:
![]()
|
|||||||
|
|
|
#1124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym frędzle zostawiła.
|
|
#1125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam 3 etapy wzruszenia w Twoim filmiku najpierw właśnie welon i już mi staje łezka, później jak mówisz "cześć przystojniaku, chodź tu do mnie" (nie wiem czemu mnie to wzrusza, bo to już chyba nie jest normalne ), no i przysięga i później na końcu przysięgi jak jest zwolnienie Twojej uśmiechniętej twarzy ![]() aa, jak biegniecie przez hotelowy korytarz to jest boskie! jak scena z filmu
Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2011-07-31 o 20:09 |
|
|
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka.
Maja przez Ciebie naszło mnie na zakupy do domu i zaciągnęłam tż-ta do ikei. Lubię kupować rzeczy do domu I tylko trochę dołuje mnie fakt, że nie do swojego i nadal takie to wszystko tymczasowe.Poza tym tż musi wybrać urlop w tym miesiącu więc szukamy wakacji Idę nadrabiać. |
|
|
|
#1127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pochwal się, co kupiliście i nie chcę Cię martwić, ale urlop w TYM miesiącu sugeruje bardzo krótkie wakacje
|
|
|
|
|
#1128 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ta laska jest gruba, to ja jestem jakimś kaszalotem! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
i to też robię
ok, lecę trochę sprzątnąć i wieczór spa sobie walnąć. w głowie ciągle nucę piosenkę z wideo Frezi w ogóle ja tam mam same ulubione sceny: u fryzjera Frezi z włosami na twarzy potem jak wychodzi od fryzjera i bierze głęboki wdech, przysięga (pan młody z taką pewnością mówi: "I ślubuję Ci."
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta scena jak Frezi u fryzjera ma włosy na twarzy jest superowa i jak biegniecie korytarzem (ja zapewne bym się przewróciła )
|
|
|
|
|
#1131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z kupnem mieszkania to chcemy/planujemy kupić ale to plany na bliżej nieokreśloną przyszłość. Pewnie min 3 lata. Choć ja strasznie bym chciała już. Na razie nie ma na to widoków niestety A z kupowaniem rzeczy do mieszkania to mam tak, że wychodzę z założenia "jak będę mieć swoją kuchnię to kupię serwis pasujący do całości a na razie wystarczą te 4 talerze choć każdy z innej parafii". I przez to, że wynajmujemy to staram się nie mnożyć bytów ponad potrzebę bo tylko ciężko się przeprowadzać potem. Zakupami nie ma bardzo co się chwalić. Nabyliśmy: garnek, patelnię zwykłą i grillową, wieszaki, łyżkę do lodów, wazon i świeczniki. |
|
|
|
|
#1132 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
też to dzisiaj widziałam i od razu o tym samym pomyślałam
|
|
|
|
|
#1133 |
|
Zakorzenienie
|
Wciągnęłam się we frezyjkowy filmik i obejrzałam kilka innych par. I mam dwa wnioski- Frezi i jej Małż są najładniejszą parą i mają najfajniejszy teledysk (ale może jestem podniecona całością i nie oceniam obiektywnie
). A wniosek drugi- jest mi smutno też chcę mieć ślub i taki piękny film i tak się uśmiechać do "tego jedynego"
|
#1134 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1135 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa ja bym wolała, żeby nikt nie płacił za bycie moim jedynym, tylko zrobił to z uczucia
btw. Turka nie chcę bo oni są MALI.
|
#1136 |
|
Wtajemniczenie
|
ja obejrzalam minute z frezyjkowego filmiku i tez juz becze... nastepna polowa mi sie laduje
... jest prze cu dny
|
|
|
|
#1137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w półtora miesiąca powinnam schudnąć z 5-7 kilo. w końcu na początku szybciej się chudnie. no i może będę w miarę wyglądać. potem jeszcze z 7 kilo i będzie ok. więc myślę, że za pół roku mogę wyjść za mąż a włosy zapuszczam, więc za te pół roku powinny być w miarę długie już ![]() poważnie mówię - to zdjęcie mnie wbiło w fotel. ale to dobrze. takiego prysznica mi trzeba było. teraz fight!
|
|
|
|
|
#1138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak oglądała wesele mojego brata to już na samym początku zaczęła wyć ![]() a na własnym ślubie ( miała miesiąc po moim bracie) chodziła uśmiechnięta nawet podczas przysięgi wszyscy sądziliśmy,że płakała ( tak głos zaczął jej się łamać ) a ona powstrzymywała się od śmiechu Ja też teraz na samą myśl o ślubie czy mówieniu przysięgi , pierwszym tańcu jak pomyślę chcę mi się wyć ale mam nadzieję, że w dniu ślubu będę radosna i nie będę wyła przy przysiędze ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Naj fajne zakupy
|
|
|
|
|
#1139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc myślę, że przy odpowiedniej ilości ćwiczeń nie będę mieć z tym problemu ![]() właśnie nawet nie wiem, czy tamta waga była naturalna. odkąd pamiętam, mam wahania wagi. ale tak między 55-58 to chyba najdłużej trzymałam i najciężej mi zejść poniżej 55 kg, a to muszę osiągnąć bo to dziwne, ale jak ważę 55 kg, to jeszcze jestem klusiasta, a jak 54, to już szczupła - dziwne, ale zawsze tak miałam. ![]() ale obiecuję - będę się dietować z głową i planuję zmienić część nawyków na zawsze, więc długa droga przede mną
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2011-07-31 o 22:23 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.

", więc już początek (z telefonem Twojego męża do kolegi) mnie rozkleił 
może jest tak jak mówi Anioł i te pieniądze on już wypłacił a pierścionek gdzieś chowa. W końcu kiedyś w klubie pisałaś że Twój pierścionek to będzie za 600, max 1000 zł. (nie mam obsesji tylko czytałam ostatnio którąś z relacji
)
13.03.2008
przeboski
muszę pokazać tż, może się skusi

jak ta laska jest gruba, to ja jestem jakimś kaszalotem! 
A z kupowaniem rzeczy do mieszkania to mam tak, że wychodzę z założenia "jak będę mieć swoją kuchnię to kupię serwis pasujący do całości a na razie wystarczą te 4 talerze choć każdy z innej parafii". I przez to, że wynajmujemy to staram się nie mnożyć bytów ponad potrzebę bo tylko ciężko się przeprowadzać potem.