zazdrośnice cz. 39 :D - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-31, 19:04   #1111
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Wysłałam Wam fotki zakupów.

Frezi, film mi się ładuje, ale mam dziś nastrój pt. "", więc już początek (z telefonem Twojego męża do kolegi) mnie rozkleił
te sandały będą w sam raz na wczasy, w ogóle nosiłabym je do lnu pokażesz nam siebie w wersji chudej ? Czyli różnica pewnie 2 kg
rozchmurz się, też się doczekasz takich filmów może jest tak jak mówi Anioł i te pieniądze on już wypłacił a pierścionek gdzieś chowa. W końcu kiedyś w klubie pisałaś że Twój pierścionek to będzie za 600, max 1000 zł. (nie mam obsesji tylko czytałam ostatnio którąś z relacji )

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 19:12   #1112
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
te sandały będą w sam raz na wczasy, w ogóle nosiłabym je do lnu pokażesz nam siebie w wersji chudej ? Czyli różnica pewnie 2 kg
rozchmurz się, też się doczekasz takich filmów może jest tak jak mówi Anioł i te pieniądze on już wypłacił a pierścionek gdzieś chowa. W końcu kiedyś w klubie pisałaś że Twój pierścionek to będzie za 600, max 1000 zł. (nie mam obsesji tylko czytałam ostatnio którąś z relacji )
tak, już przesłałam to zdjęcie.

wiesz, ja naprawdę nie wierzę w to już. ciągle dzieje się coś, co daje jakąś nadzieję, a potem coś, co ją totalnie rozwiewa. najpierw spyta, co sądzę o takim pierścionku - potem się okazuje, że nic nie ma na koncie, więc pierścionka nawet za złotówkę nie kupi.
najpierw snuje opowieści o nas jako rodzinie, potem kończy je słowami, że na to jeszcze mamy czas.
jestem smutna, bo cholernie go kocham i choć wiem, że on mnie też, to jakoś świdruje mi w głowie myśl, że nie tak mocno jak ja jego. oczywiście wiem, że to nieprawda, że po prostu czeka na odpowiedni moment, na stuprocentową pewność, że to teraz, ale jako że ja jestem pewna, że każdy dzień może być tym wyjątkowym, i to od tak dawna, więc czasem innego wytłumaczenia nie widzę.
to po prostu już za długo wszystko trwa. przynajmniej ja to tak w tej chwili czuję.

Frezi, oglądałam ten teledysk 3 razy, normalnie ryczę jak bóbr zawsze od momentu w kawiarni przeboski

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2011-07-31 o 19:20 Powód: uzupełnienie wiadomości
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 19:13   #1113
peach_passion
Zakorzenienie

frezi ten teledysk mógłby być wykorzystywany jako reklama małżeństwa muszę pokazać tż, może się skusi
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 19:13   #1114
najfajniejsza
Zakorzenienie

co do sandałów - myślałam je nawet na co dzień nosić (na rower itp.). i tak, mam plan nosić je do lnianych spodni i pewnej sukienki
Stary 2011-07-31, 19:18   #1115
Ilsa Lund
Zakorzenienie

kurczę, tak mi Ciebie szkoda i oczywiście nie siedzę w głowie P. ale on nie jest w ciemię bity i wie, że zaczynacie mieć warunki, staż związkowy, że między wami jest naprawdę dobrze... nie widzę powodu, dla którego ten rok nie miałby być przełomowy
świetnie wyglądałaś, chociaż ja nie wiem zbytnio ile Ci przybyło

Stary 2011-07-31, 19:24   #1116
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
kurczę, tak mi Ciebie szkoda i oczywiście nie siedzę w głowie P. ale on nie jest w ciemię bity i wie, że zaczynacie mieć warunki, staż związkowy, że między wami jest naprawdę dobrze... nie widzę powodu, dla którego ten rok nie miałby być przełomowy
świetnie wyglądałaś, chociaż ja nie wiem zbytnio ile Ci przybyło
i właśnie dlatego chyba, że ten rok jest wprost idealny na ten krok, że każdy kolejny rok będzie już rokiem przeczekanym, właśnie dlatego tak mnie boli, gdy pomyślę, że on ciągle nie jest gotów. bo to już nie jest kwestia pieniędzy, pewnej pracy, krótkiego stażu, poznania siebie lepiej. to już jest tylko kwestia jego chcenia.

a przytyłam dużo. pewnie z 20 kg nie wiem, nie ważę się.
Stary 2011-07-31, 19:26   #1117
peach_passion
Zakorzenienie

oglądam filmik frezi znowu i już się cała zasmarkałam bo chora jestem, ale zastanawiam się czy wtedy nie chce się płakać... bo ja tak czuję, że w dzień własnego ślubu, jak zacznę ryczeć przy zakładaniu sukni, to skończę na oczepinach
frezi jak Ci zakładają welon to masz taką słodką minę, że chce się Ciebie schrupać w ogóle widać, że jesteście taką fajną parą sorry, że się tak podniecam, ale już kończę
Stary 2011-07-31, 19:29   #1118
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
oglądam filmik frezi znowu i już się cała zasmarkałam bo chora jestem, ale zastanawiam się czy wtedy nie chce się płakać... bo ja tak czuję, że w dzień własnego ślubu, jak zacznę ryczeć przy zakładaniu sukni, to skończę na oczepinach
frezi jak Ci zakładają welon to masz taką słodką minę, że chce się Ciebie schrupać w ogóle widać, że jesteście taką fajną parą sorry, że się tak podniecam, ale już kończę
pewnie inaczej sie własny ślub przeżywa wzrusza się po nim, jak już emocje opadną. tak mniemam
a zakładanie welonu Frezyjce jest urocze
Stary 2011-07-31, 19:29   #1119
peach_passion
Zakorzenienie

naj, ale przecież on jest gotowy, tzn. tak wnioskuję. jak wrócicie z wczasów i nie będziesz zaręczona, to będziesz się martwić ale teraz bym była spokojna. torebka superowa jest, a buty faktycznie będą przydatne, i na wczasach, i na co dzień a na tym zdjęciu to za chuda dla mnie jesteś i tyle Ci powiem :P
Stary 2011-07-31, 19:35   #1120
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
naj, ale przecież on jest gotowy, tzn. tak wnioskuję. jak wrócicie z wczasów i nie będziesz zaręczona, to będziesz się martwić ale teraz bym była spokojna. torebka superowa jest, a buty faktycznie będą przydatne, i na wczasach, i na co dzień a na tym zdjęciu to za chuda dla mnie jesteś i tyle Ci powiem :P
wiesz, ja zazwyczaj też tak wnioskuję, a jednak mimo to on ciągle tego nie zrobił. i znam go - nie zrobi tego na wakacjach. mimo że gdzieś tam na to liczyłam to znam go i wiem, że wczasy (u cioci!!!) to nie to miejsce. co innego jakbyśmy potem mogli 5 dni świętować w łóżku, a co innego, gdy się śniadania zjada z ciotką, której on nawet nie zna.
dlatego mam poczucie, że okres okołorocznicowy (wracamy z wczasów na dwa dni przed moimi urodzinami i tydzień przed rocznicą) będzie dla mnie wyjątkowo ciężki.
ech, ta pogoda chyba tak na mnie działa...

przy mojej budowie ciała określenie "za chuda" występuje od BMI 13 w dół nie no, tutaj akurat ważyłam idealnie. marzę o takiej sobie może być 2-3 kg więcej
Stary 2011-07-31, 19:43   #1121
Antii89
Zakorzenienie

Naj torebka ładna. Fajnie wyglądałaś na tym zdjęciu, ale za to cycki miałaś mniejsze. Warto się odchudzać?

Frezi
Filmik świetny! Łezka mi poleciała...
Stary 2011-07-31, 19:55   #1122
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
Naj torebka ładna. Fajnie wyglądałaś na tym zdjęciu, ale za to cycki miałaś mniejsze. Warto się odchudzać?
warto mniejsze cycki były, ale płaska nigdy nie byłam w sumie zawsze słyszałam, że mam spory biust, więc zaryzykuję
co do torebki - odpiąć te frędzle czy nie?

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Żeby nie było, że całkiem smęcę - rozmawialiśmy dziś z P. o wyjeździe i luby do mnie:
- Wracamy tuż przed Twoimi urodzinami, tak?
- No tak.
- Hm, czyli w sobotę, potem mam nocki, jakoś to muszę ogarnąć...
- Ale przecież ten wyjazd to też jako urodzinowy prezent. i rocznicowy.
- Rocznicowy OK, ale nie, kochanie, nie urodzinowy. Twoje urodziny to Twoje święto i będziemy je celebrować jak należy

Także tego
Stary 2011-07-31, 19:57   #1123
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
dołączam do grona uryczanych - filmik zobaczyłam na fejsie bo pokazał mi się na tablicy gdy frezi skomentowała go swojemu mężowi. Wygląda to bardzo profesjonalnie i wzruszyło mnie że kolejną Zazdrośnicę straciłyśmy dla jakiegoś dobrego, fajnego faceta
ale naprawdę nie musicie się o mnie martwić... tak jak piszesz - trafiłam w objęcia cudownego faceta i o mnie dba

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
niezły koleś

obczajcie to http://www.youtube.com/watch?v=FI9t9tHnqtI
o matko!! tą babkę powinno się zamknąć!!!

Cytat:
Wysłałam Wam fotki zakupów.

Frezi, film mi się ładuje, ale mam dziś nastrój pt. "", więc już początek (z telefonem Twojego męża do kolegi) mnie rozkleił

Cytat:

Frezi, oglądałam ten teledysk 3 razy, normalnie ryczę jak bóbr zawsze od momentu w kawiarni przeboski
dziękuję najeczko

co do P.... kurcze, smutne, że zaczynasz już tracić nadzieję... nie rozumiem, o co mu chodzi

Cytat:
frezi ten teledysk mógłby być wykorzystywany jako reklama małżeństwa muszę pokazać tż, może się skusi
haha! dziękuję

Cytat:
no też zwróciłam na to uwagę to było jak już wiedziałam, że Łukasz jest pod blokiem i chyba lekko mnie stres złapał... ale szybko przeszło... za to w kościele na przysiędze jestem w niego wpatrzona jak w obrazek.. bardzo lubię ten moment i on mnie najbardziej rozczula

Cytat:
pewnie inaczej sie własny ślub przeżywa wzrusza się po nim, jak już emocje opadną. tak mniemam
a zakładanie welonu Frezyjce jest urocze
jest inaczej.... nie płakałam, a u innych się wzruszam... to jest tak silne przeżycie i takie emocje, że wyłączają się pewne instynkty i nawet nie pamiętasz co to płacz... tak samo wczoraj znajoma, która brała ślub... zawsze ryczy jak bóbr i była pewna, że się pobeczy, a dała radę... przynajmniej od momentu jak ją widzieliśmy - nie wiem jak na błogosławieństwie

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
Frezi[/B] Filmik świetny! Łezka mi poleciała...
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 20:06   #1124
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
warto mniejsze cycki były, ale płaska nigdy nie byłam w sumie zawsze słyszałam, że mam spory biust, więc zaryzykuję
co do torebki - odpiąć te frędzle czy nie?

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Żeby nie było, że całkiem smęcę - rozmawialiśmy dziś z P. o wyjeździe i luby do mnie:
- Wracamy tuż przed Twoimi urodzinami, tak?
- No tak.
- Hm, czyli w sobotę, potem mam nocki, jakoś to muszę ogarnąć...
- Ale przecież ten wyjazd to też jako urodzinowy prezent. i rocznicowy.
- Rocznicowy OK, ale nie, kochanie, nie urodzinowy. Twoje urodziny to Twoje święto i będziemy je celebrować jak należy

Także tego
No widzisz jakiego super masz tz!

Ja bym frędzle zostawiła.
Stary 2011-07-31, 20:07   #1125
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
no też zwróciłam na to uwagę to było jak już wiedziałam, że Łukasz jest pod blokiem i chyba lekko mnie stres złapał... ale szybko przeszło... za to w kościele na przysiędze jestem w niego wpatrzona jak w obrazek.. bardzo lubię ten moment i on mnie najbardziej rozczula
mnie też mam 3 etapy wzruszenia w Twoim filmiku najpierw właśnie welon i już mi staje łezka, później jak mówisz "cześć przystojniaku, chodź tu do mnie" (nie wiem czemu mnie to wzrusza, bo to już chyba nie jest normalne), no i przysięga i później na końcu przysięgi jak jest zwolnienie Twojej uśmiechniętej twarzy

aa, jak biegniecie przez hotelowy korytarz to jest boskie! jak scena z filmu

Edytowane przez peach_passion
Czas edycji: 2011-07-31 o 20:09
Stary 2011-07-31, 20:27   #1126
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Hejka.
Maja przez Ciebie naszło mnie na zakupy do domu i zaciągnęłam tż-ta do ikei. Lubię kupować rzeczy do domu I tylko trochę dołuje mnie fakt, że nie do swojego i nadal takie to wszystko tymczasowe.

Poza tym tż musi wybrać urlop w tym miesiącu więc szukamy wakacji strasznie się cieszę bo potrzebuję słonka i odpoczynku.

Idę nadrabiać.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 20:31   #1127
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Hejka.
Maja przez Ciebie naszło mnie na zakupy do domu i zaciągnęłam tż-ta do ikei. Lubię kupować rzeczy do domu I tylko trochę dołuje mnie fakt, że nie do swojego i nadal takie to wszystko tymczasowe.

Poza tym tż musi wybrać urlop w tym miesiącu więc szukamy wakacji strasznie się cieszę bo potrzebuję słonka i odpoczynku.

Idę nadrabiać.
a wy w ogóle bierzecie pod uwagę kupno mieszkania w ciągu kilku lat? Bo my na pewno, toteż nie żal kupować cokolwiek - zawsze się może przydać w nowym - własnym - domu
pochwal się, co kupiliście

i nie chcę Cię martwić, ale urlop w TYM miesiącu sugeruje bardzo krótkie wakacje
Stary 2011-07-31, 20:34   #1128
stygmatek
Zakorzenienie

Cytat:
niezły koleś

jak ta laska jest gruba, to ja jestem jakimś kaszalotem!
Cytat:
Hahaha niezły pomysł
Cytat:

przy mojej budowie ciała określenie "za chuda" występuje od BMI 13 w dół nie no, tutaj akurat ważyłam idealnie. marzę o takiej sobie może być 2-3 kg więcej
No to ruszaj dupkę i do roboty. Marzenia trzeba spełniać

stygmatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 20:41   #1129
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość
No to ruszaj dupkę i do roboty. Marzenia trzeba spełniać
i to też robię

ok, lecę trochę sprzątnąć i wieczór spa sobie walnąć. w głowie ciągle nucę piosenkę z wideo Frezi
w ogóle ja tam mam same ulubione sceny: u fryzjera Frezi z włosami na twarzy potem jak wychodzi od fryzjera i bierze głęboki wdech, przysięga (pan młody z taką pewnością mówi: "I ślubuję Ci." ), kawiarnia (jak się trzymają za ręce), jak panu przed kościołem nie chciało wylecieć konfetti, jak biegną korytarzem, jak się całują w windzie, jak mąż gładzi Frezyjkę po brzuchu w czasie tańca, no wszystko jest super
Stary 2011-07-31, 20:45   #1130
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Cytat:
niezły koleś

i przez takie babsztyle młode dziewczyny popadają w bulimię i anoreksję

ta scena jak Frezi u fryzjera ma włosy na twarzy jest superowa i jak biegniecie korytarzem (ja zapewne bym się przewróciła)
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 20:52   #1131
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
a wy w ogóle bierzecie pod uwagę kupno mieszkania w ciągu kilku lat? Bo my na pewno, toteż nie żal kupować cokolwiek - zawsze się może przydać w nowym - własnym - domu
pochwal się, co kupiliście

i nie chcę Cię martwić, ale urlop w TYM miesiącu sugeruje bardzo krótkie wakacje
Cóż ja już myślami jestem w sierpniu i stąd ten miesiąc mi się wziął. Choć faktycznie raczej krótkie będą bo mam niewiele urlopu.

Z kupnem mieszkania to chcemy/planujemy kupić ale to plany na bliżej nieokreśloną przyszłość. Pewnie min 3 lata. Choć ja strasznie bym chciała już. Na razie nie ma na to widoków niestety A z kupowaniem rzeczy do mieszkania to mam tak, że wychodzę z założenia "jak będę mieć swoją kuchnię to kupię serwis pasujący do całości a na razie wystarczą te 4 talerze choć każdy z innej parafii". I przez to, że wynajmujemy to staram się nie mnożyć bytów ponad potrzebę bo tylko ciężko się przeprowadzać potem.
Zakupami nie ma bardzo co się chwalić. Nabyliśmy: garnek, patelnię zwykłą i grillową, wieszaki, łyżkę do lodów, wazon i świeczniki.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 20:57   #1132
mart000sia
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
wróciłam z małych zakupow (myszy w ldówce w karty grają)

na jednym ✂✂✂itnym skrzyzowaniu był billboard - premier kaczynski

dzis patrze a na tym samym bilbordzie (✂✂✂itny gdzieś 3 mx5 m)

jakis cytat o milosci róze i napis: kocham cię beato i nasze dzieci , wybacz mi piotr

koles niexle musial przeskrobac

też to dzisiaj widziałam i od razu o tym samym pomyślałam
mart000sia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 21:07   #1133
stygmatek
Zakorzenienie

Wciągnęłam się we frezyjkowy filmik i obejrzałam kilka innych par. I mam dwa wnioski- Frezi i jej Małż są najładniejszą parą i mają najfajniejszy teledysk (ale może jestem podniecona całością i nie oceniam obiektywnie ). A wniosek drugi- jest mi smutno też chcę mieć ślub i taki piękny film i tak się uśmiechać do "tego jedynego" No

Stary 2011-07-31, 21:10   #1134
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
nie wierzę że przytyłaś 20 kg może być z 5-7 i poszło w uda i piersi, dzięki czemu wyglądasz kobieco. Mi się taka podobasz, jeszcze bym Cię widziała z dłuższymi włosami żeby dodać uroku. Ale tak czy owak jeśli chcesz robić sobie sesję narzeczeńską i ślub no to powinnaś te 5 kg zrzucić a nie płakać nad wakacjami u cioci

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość
Wciągnęłam się we frezyjkowy filmik i obejrzałam kilka innych par. I mam dwa wnioski- Frezi i jej Małż są najładniejszą parą i mają najfajniejszy teledysk (ale może jestem podniecona całością i nie oceniam obiektywnie ). A wniosek drugi- jest mi smutno też chcę mieć ślub i taki piękny film i tak się uśmiechać do "tego jedynego" No
nic prostszego, setki Turków czekają na wizę i chętnie zapłacą za bycie Twoim jedynym

Stary 2011-07-31, 21:14   #1135
stygmatek
Zakorzenienie

Ilsa ja bym wolała, żeby nikt nie płacił za bycie moim jedynym, tylko zrobił to z uczucia btw. Turka nie chcę bo oni są MALI.

Stary 2011-07-31, 21:23   #1136
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

ja obejrzalam minute z frezyjkowego filmiku i tez juz becze... nastepna polowa mi sie laduje ... jest prze cu dny
Stary 2011-07-31, 21:33   #1137
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
nie wierzę że przytyłaś 20 kg może być z 5-7 i poszło w uda i piersi, dzięki czemu wyglądasz kobieco. Mi się taka podobasz, jeszcze bym Cię widziała z dłuższymi włosami żeby dodać uroku. Ale tak czy owak jeśli chcesz robić sobie sesję narzeczeńską i ślub no to powinnaś te 5 kg zrzucić a nie płakać nad wakacjami u cioci
wakacje u cioci to punkt 1. w półtora miesiąca powinnam schudnąć z 5-7 kilo. w końcu na początku szybciej się chudnie. no i może będę w miarę wyglądać. potem jeszcze z 7 kilo i będzie ok. więc myślę, że za pół roku mogę wyjść za mąż
a włosy zapuszczam, więc za te pół roku powinny być w miarę długie już

poważnie mówię - to zdjęcie mnie wbiło w fotel. ale to dobrze. takiego prysznica mi trzeba było. teraz fight!
Stary 2011-07-31, 21:46   #1138
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Moja kuzynka miała tak samo wyła na samą myśl ślubu .
Jak oglądała wesele mojego brata to już na samym początku zaczęła wyć
a na własnym ślubie ( miała miesiąc po moim bracie) chodziła uśmiechnięta nawet podczas przysięgi wszyscy sądziliśmy,że płakała ( tak głos zaczął jej się łamać ) a ona powstrzymywała się od śmiechu
Ja też teraz na samą myśl o ślubie czy mówieniu przysięgi , pierwszym tańcu jak pomyślę chcę mi się wyć ale mam nadzieję, że w dniu ślubu będę radosna i nie będę wyła przy przysiędze

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Naj fajne zakupy
Stary 2011-07-31, 22:11   #1139
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
wakacje u cioci to punkt 1. w półtora miesiąca powinnam schudnąć z 5-7 kilo. w końcu na początku szybciej się chudnie. no i może będę w miarę wyglądać. potem jeszcze z 7 kilo i będzie ok. więc myślę, że za pół roku mogę wyjść za mąż
a włosy zapuszczam, więc za te pół roku powinny być w miarę długie już

poważnie mówię - to zdjęcie mnie wbiło w fotel. ale to dobrze. takiego prysznica mi trzeba było. teraz fight!
ale tym razem z głową i nie załamuj się jeśli złamiesz dietę albo nie wchłonie Ci się skóra tak jak byś chciała, oki ? I tak wyglądasz dobrze a jeśli tamtą wagę utrzymywałaś długo to ona może być dla Twojego organizmu docelowa a ta teraz nienaturalna i łatwo do niej wrócisz

Stary 2011-07-31, 22:18   #1140
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
ale tym razem z głową i nie załamuj się jeśli złamiesz dietę albo nie wchłonie Ci się skóra tak jak byś chciała, oki ? I tak wyglądasz dobrze a jeśli tamtą wagę utrzymywałaś długo to ona może być dla Twojego organizmu docelowa a ta teraz nienaturalna i łatwo do niej wrócisz
o nie... do tego nie dopuszczę. na szczęście moje ciało tak jak łatwo flaczeje, tak też w miarę szybko jędrnieje więc myślę, że przy odpowiedniej ilości ćwiczeń nie będę mieć z tym problemu
właśnie nawet nie wiem, czy tamta waga była naturalna. odkąd pamiętam, mam wahania wagi. ale tak między 55-58 to chyba najdłużej trzymałam i najciężej mi zejść poniżej 55 kg, a to muszę osiągnąć bo to dziwne, ale jak ważę 55 kg, to jeszcze jestem klusiasta, a jak 54, to już szczupła - dziwne, ale zawsze tak miałam.
ale obiecuję - będę się dietować z głową i planuję zmienić część nawyków na zawsze, więc długa droga przede mną

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2011-07-31 o 22:23
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości