|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
zawsze mam racje
|
Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)
madrze powiedziane
|
#4772 | |
|
Rozeznanie
|
Byłam u babci i w CH. Kupiliśmy głownie ciuchy dla Tż i dla dziewczyn, ale ja jak zwykle nic dla siebie nie znalazłam.
![]() Marzy mi się dluuuga kąpiel z pianką, ale najpierw muszę coś zjeść. Ja tak mam z błyszczykami do ust . ![]() Cytat:
To moja miłość mi karze codziennie czytać w twej twarzy. W jedynej twarzy, jak w trudnej księdze i coraz dłużej, i coraz więcej. Edytowane przez Lilo123 Czas edycji: 2011-07-31 o 19:41 |
|
|
|
|
#4773 | |
|
kobieta za ladą
|
Cytat:
ja jak mam taki własnie"mokry"farsz biore na sitko i odcedzam---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- oo lilo mnie uprzedziła
|
|
#4774 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.......?????????? ![]()
|
|
#4775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już sobie wpisałam Ja niedługo muszę się spakować, bo jadę na 1 - 2 dni do rodziców ( mama już mi zadania wymyśla ) weekend rocznicowy z TŻ popsuła pogoda i musieliśmy całkowicie zmienić plany , ale i tak było super jedyne dobre jest to, że mam ten kupon na jedzenie i jak tylko w weekend będzie ciepło to będziemy kolejny wieczór świętować
|
|
|
#4776 |
|
Zadomowienie
|
Boshhhhhhhhhhhe dziewczyny padam
3 godz i 40 min zajęło mi sprzątniecie 2 komud a gdzie szafa jeszcze i reszta porządków
|
|
#4777 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Kalafiorowa na jutro się robi, obiad będzie z głowy. I w tym tygodniu w końcu za fasolkę szparagową się wezmę, bo jakoś nigdy nie było okazji
|
|
|
|
|
#4778 |
|
Zakorzenienie
|
Leniwy dzień. Obiad u rodziców, później kawka i ciacho
![]() Spać mi się chce niemiłosiernie. Tak więc planuję niedługo udać się do sypialni. Tż pierdoła naciąga mnie na netbooka Tak więc pierwsze co po zakupie - porządki w lapie i wywalenie części tżta a co! nawet gg sobie uruchomię
|
#4779 |
|
Wtajemniczenie
|
Dudi Tż teraz dorabia w kostce brukowej,a do mebli idzie od przyszłego poniedziałku. W meblach nie spotkałam się żeby pili, ale w kostce to właśnie bardzo zwłaszcza tacy co mają wszystko w d***.
Od rana musze się zabrać za sprzatanie, a na 16 do pracy. Miłego wieczorku życzę, ja chyba bede miala taki bo Tz kupił piwko i jakieś filmy załatwił. Do jutra
|
#4780 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczor
![]() Wrocilam do domu, po pracy skoczylam do CH i jestem bogatsza o plaszczyk, bluzeczke, 2 pizamki i lakier do paznokci Niestety maluje tylko u stop bo u rak to mam wrazenie ze mi za bardzo nie wypada z takimi kolorowymi ![]() Pranie wstawilam, zjadlam i jestem. Co do przedszkola to sie nie wypowiem, mysle ze i panstwowe i prywatne ma plusy i minusy. Ja tez ostatnio robilam pizze Dudi (mmm pycha byla
|
|
|
|
#4781 | |
|
kobieta za ladą
|
Cytat:
ja do pizz na czarnej blaszce(bo zazwyczaj po odrośnięciu ciasta wychodzą mi 4 pizze wielkosci ciut wiekszej od płaskiego talerza obiadowego) daje surowe pieczarki ![]() no i dawaj foty zakupów
|
|
#4782 |
|
Wtajemniczenie
|
Dudi - aaaa, widzisz, bo ja myslalam ze robie na opak bo zawsze trzeba smazyc
To robie dobrze bo ja pieke na tej czarnej duzej piekarnikowej ![]() Co do zdjec to nie mam jak A chetnie bym pokazala Chyba musze kupic nowy aparat bo poprzedni zostawilam u Rodzicow i juz chyba tam zostanie na zawsze a od TZ nie zawsze pamietam zeby pozyczyc No wlasnie, mozecie polecic jakis fajny maly aparat? W sensie ze niezbyt zaawansowany technicznie ale zeby te zdjecia jakas jakosc mialy ![]() Dobranoc |
|
|
|
#4783 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. Jako że TŻ miał wolny weekend, to nie bardzo miałam czas pisać. Ale podczytywać
Wczoraj u jego rodziców, dziś u moich. Bez wielkich zapasów przywiezionych, za to w sobotę zrobiliśmy zakupki na targu: wielki kalafior, fasolka zielona, kukurydza, jajka, koperek, a także kurczak (już pokawałkowany leży w zamrażarce) i mięso mielone. Dziś zrobię jeszcze rozpiskę obiadową na najbliższy tydzień. We wtorek wizyta teściów............. W ogóle od paru dni mi ciągle niedobrze i boli mnie głowa. Mama mnie już nastraszyła że jak zaszła w ciążę to właśnie miała bóle głowy... I oczywiście spanikowałam i już zrobiliśmy test. Negatywny. I ulżyło mi i trochę smutno mi się zrobiło. |
|
|
|
#4784 |
|
Zadomowienie
|
wróciłam!!!!
![]() panieński udany choć spędziłyśmy go w domu było naprawdę wesoło i dziewczensko![]() nadrobiłam Was, ale wybaczcie oczy mam na zapałkach i zapomniałam co komu odpisać
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#4785 |
|
kobieta za ladą
|
imagesraf.jpgnie mogę spać wstawać spiochy miłego dnia!!
9 lipca 2014 godzina 2 .00 -------- 20.04 2015---świat się zatrzymał ![]() trzeba dzisiaj nie mieć czasu Edytowane przez dudipopka Czas edycji: 2011-08-01 o 02:03 |
|
|
|
#4786 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja osobiscie na jednym kompie z zadnym facetem za dlugo nie wytzymalam ... oh nie z jednym ale on nawet za czesto na kompa nie zagladal wiec i tak mialam go dla siebie teraz w sumie mamy 3 lapki ( ja 2 i tz 1 ) po prostu nie sprzedawalam mojego starego bo niewiele wart a na cos sie jeszcze przydac moze pochwalam decyzje ![]() Cytat:
przywitalam sie z dzieciakami , pogadalismy chwile jeszcze chwile posiedze i tyle dobranoc lub jak ktos woli .. dziendobry |
||
|
|
|
#4787 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() wczoraj padłam i nawet nie wstałam jak Tż wrócił o 23 z pracy ![]() zjadłam śniadanie i teraz kończę kawkę, będę nie długo zbierać się do rodziców miało być u mnie dzisiaj słonecznie a jest ciemno i ponuro ![]() Tż śpi oczywiście, nigdy rano się nie widzimy
|
|
|
|
#4788 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam, mój Tż już we wrocławiu.
Znowu nie spał całą noc, chociaz był kierowcą, zreszta ja tez nie spałam. Zasnęłam koło 5 i do 8 spałam. W sobote połozyłam się o 4. Ale jakos nie czuje się zmeczona, bardziej otumaniona. Pogoda kijowa, zaraz szykuje sniadanko, kawke i biorę się za sprzatanie.
|
#4789 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaa no widzisz tego nie wiedziałam, smażyłam pieczarki i robiłam na czarnej blasze Cytat:
Cytat:
![]() U mnie znów pada, mgła i zimno. Muszę wstawić kolejne pranie... szkoda że poprzednie jeszcze schnie
|
|
#4790 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() dwa razy jak nie 3 pisałam posta ale ten internet tutaj tak łapie, że szok ![]() z tego co pamiętam to Haniula jak chcesz to dam namiar na najlepsza rybkę w Darłówku bo ja praktycznie tylko dla tej smazalni tu przyjezdzam ![]() u mnie pogoda zaskakującą bo wczoraj się już kapałam a teraz tez juz wychodzi słoneczko![]() miłego dnia wam życze i postaram się wpaść później
|
|
|
|
#4791 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jest tam jeszcze ta dysoteka zaraz za mostem?? Bo ja tam się zawsze bawiłam Mam nawet dobry humor bo w tym tygodniu powinnam dostac dwie wypłaty, z salonu i za artykuły. No i Tż ma dostać za wrocław
" Najtrudniejsze na tym świecie jest życie, miejmy odwagę... by żyć " 9kg mniej ![]() ![]() No to mieszczę się w spodnie z LO ![]() Edytowane przez effie22 Czas edycji: 2011-08-01 o 09:29 |
|
|
|
|
#4792 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4793 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyniny
Daję znać, że żyję. Jeszcze w łóżku jestem dzisiaj wolne mam nadzieję, że uda mi się dzisiaj trochę odpocząć...A od soboty urlop Na weekend byli rodzice TŻ, a w sobotę wpadli jeszcze moi więc było spotkanie na szczycie. W niedzielę albo w poniedziałek przyjedzie tata TŻ i zaczynamy remont. |
|
|
|
#4794 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Musiałam rano wstać i biec do przychodni żeby zapisać się na wizytę do gastro U mnie ciemno, zimno i deszczowo
|
|
|
|
#4795 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie od jutra ma być słońce i ciepło, ale na weekend znowu deszcz. Gdzie to lato??
Mam pytanie czy któraś z was zakładała konto w wbk przez internet czy telefon?? Bo Tz musi założyć, a nie da rady iść do banku, a wiem, że mozna przez telefon założyć tylko nie wiem jak to wygląda w realu
" Najtrudniejsze na tym świecie jest życie, miejmy odwagę... by żyć " 9kg mniej ![]() ![]() No to mieszczę się w spodnie z LO ![]() Edytowane przez effie22 Czas edycji: 2011-08-01 o 09:37 |
|
|
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
nurek pewnie ze chce
coprawda jedziemy ze znajomymi, ktorzy od 7 lat jezzdza tylko tam wiec pewnie maja swoje miejsca, ale chetnie zjemy sprawdzoną rybke![]() ja jeszcze w łózeczku, ale zaraz sie zbieram i ide z kolezanką na łowy lumpikowe U nas slicznie słonecznie, wiec trzeba korzystać |
|
|
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie słońce zaczęło się przebijać przez chmury
|
|
|
|
#4798 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4799 |
|
Zakorzenienie
|
irenka co ty o 3 nad ranem na wizażu kobieto robiłaś
wstałam, pogoda fatalna ![]() idę się ubrać i do Biedrony albo Aldika, zastanowię się jeszcze ![]() dziś na obiad chciałam zrobić frytki z jajkiem, ale nie wiem czy znowu ryby nie zrobię, bo mi kapusta kiszona została, a do ryby pasuje najlepiej
|
|
#4800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam dziś znów pulpety gotowane tym razem w sosie pieczarkowym i ryżem. Na jutro i pojutrze (o ile tż nie zje wszystkiego jutro ) - garnek chłopski. Fajnie, że u niektórych słońce się przebija. To dobrze wróży na najbliższe dni
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.

ja jak mam taki własnie"mokry"farsz biore na sitko i odcedzam

już sobie wpisałam
)
3 godz i 40 min zajęło mi sprzątniecie 2 komud a gdzie szafa jeszcze i reszta porządków