![]() |
#151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Spot PiSu
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze bardziej mnie bawi, ze tutaj sie znalazlo tyle osob, ktore psia mac sa zatroskane o to, jak wizerunek/pamiec o Lechu Kaczynskim jest wykorzystywana. Ciekawe, gdzie te osoby byly, jak jechano po nim jak po burej suce za zycia ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Bzdura ![]() Cytat:
Temat akurat juz walkowany x razy - gdzie to lotnisko bylo, nic nie zmienia ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzeniona
|
Moja babcia się na polityce nie zna, na dodatek ma kłopoty z pamięcią i ogólnie ze zdrowiem. Ciężko jej się ogarnia to, co dzieje się współcześnie, ale jak w radio czy telewizji ciągle słyszy, że Rosjanie knują przeciw nam i że nas zaatakują, to do niej to trafia i ją przeraża. I mnie w tym momencie to nie bawi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Przyczajenie
|
Autorce wątku raczej chodziło o wyrażenie zdania na temat nowego spotu wyborczego PiS a nie o wywołanie kłótni politycznej ...To tak jakbyśmy mieli komentować nową ramówkę Tvn a ktoś by zaczął o Polsacie xD
![]()
![]() |
#155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie atakuje Cie. Po prostu uwazam, ze kazdego da sie lubic jako czlowieka. tyle ze teraz rzadzi PO, a watek jest o spocie PIS. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
Ale mimo braku wiedzy z dziedziny "Polityka" myślę, że jakiś wkład w decyzje podejmowane w Polsce członkowie partii PiS również mają
![]()
![]() |
#157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
Wiesz, moje pojęcie o polityce jest znikome. Nie wiem, kto jest w jakiej partii, jak "wygląda" nasz sejm w sensie strukturalnym i generalnie mało mnie to obchodzi. Można powiedzieć, że w tej kwestii jestem manipulowana przez media. Jednak nie do końca, bo uważam, że nikt nie jest dobry, nikt nie potrafi rządzić i ktokolwiek nie będzie władał zawsze będzie szukał tylko korzyści dla siebie.
dlatego moje zdanie o politykach (obojętne jakiej partii) jest takie, a nie inne, ale nie będę ukrywać, że się na tym nie znam absolutnie.
![]() |
#160 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co Ty za bzdury powielasz ![]() Cytat:
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
A powiedz mi, co dzieje się dobrego w naszym kraju i zmienia na lepsze, żeby to podejście zmienić?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
Tragiczny spot, nawet w sumie mnie nie zdziwił, musiałabym na głowę upaść, żeby na PiS zagłosować. Tym spotem pewnie przekonali wiele osób, że nie ma co oddawać głosu na tę partię. Już nie wspominając o tym, jak niskim poparciem "cieszył sie" Lech Kaczyński przed katastrofą.
Po trupach do celu, ktoś ich szybko przejrzał zaraz po katastofie... Śmieszy mnie także wypisywanie głupot, jak to Tusk oddał śledztwo Rosjanom, jak to raport czy tam "opowieść" jest nierzetelny i podobne pierdoły. Niektórzy chyba nie uświadamiają sobie, że katastrofa zdarzyła się na terytorium Rosji i to niesie ze sobą pewne konsekwencje, to nie nasz grajdołek, gdzie możemy sobie porządzić. Wszyscy eksperci od wypadków lotniczych i prawa... Czy naprawdę wierzą w to, że na miejscu Tuska Jarosław tupnął by nóżką, groźnie spojrzał na Putina, który schowałby się do kąta i cale śledztwo by prowadził SAM ![]() Ciekawa też jestem, jakie wyniki śledztwa by usatysfakcjonowały tych niezadowolonych? Spisek PO i Putina? Przecież PiSowcy nie uwzględniają żadnej winy polskich pilotów, co zakrawa o paranoję. A uśmiech Macierewicza podczas snucia teorii o katastrofie jest naprawdę obrzydliwy. Widać wyraźnie, jaką temu człowiekowi sprawia satysfakcje jątrzenie. Edytowane przez _vixen_ Czas edycji: 2011-07-31 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego ja uwazam, ze powinna byc wieksza roznorodnosc spoleczna w sejmie, a tak to wymieniamy historykow z X, na historykow z Y, a potem historycy Z. I jest tak jak jest - nom stop debata historyczna. ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- nie wiem o co Ci chodzi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
Po prostu, nie wiem czemu się uczepiłaś po raz pierwszy mojej wypowiedzi. I tyle. Nie byłoby tej całej bezsensownej dyskusji. Koniec z mojej strony.
![]() |
#166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Babcia mi opowiadała jak to w owym radiu powiedział jakiś pan "Tusk ma krew na rękach". |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mozna za to wspomniec o tym, jak po katastrofie przestano go obrzydzac i wyszedl zupelnie inny obraz czlowieka; a przedtem, ciupanie na maksa. Po trupach do celu to pasuje do hien cmentarnych z SLD i PO, uprawiajacych zaklinanie rzeczywistosci na grobem Blidy ![]() Cytat:
Donek natomiast sledztwo oddal niedemokratycznemu rezimowi, ktory stworzyl bubla, jadacego na tezie - chocby malpy byly kontrolerami... Zreszta, co tu walic grochem o sciane, jak takie kwiatki ida: Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
![]() ![]()
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Raczkowanie
|
Temat o spocie PiSu, a zbiegli się obrońcy czci, wiary, krzyża i jedynej słusznej partii i psioczą na Platfusów
![]() Wstydź się muszynianka, następnym razem jak PiS ku ogólnej radości stworzy nowy spot i będziesz chciała o nim napisać na forum, to najpierw wylicz błędy Tuska od czasów wczesnej młodości (nie zapomnij, że palił maryche!! niecnota), porusz wszelkie problemy gospodarcze, społeczne, a Wyrak pokiwa smutno głową nad kondycją społeczeństwa zmanipulowanego przez TVN. Proponuje tę pieśń http://www.youtube.com/watch?v=wk6sZirAZ9o jako opening do serialu, który zaplanowałyście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
keep calm and contour on
|
![]() jeśli ocena na yt ,tj rozkład głosów oddaje rzeczywisty odbiór to raczej cudów nie zdziałają biorąc na litość ![]()
![]() |
![]() |
#171 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jak juz Cie mam tutaj - co sadzisz o raporcie MAK? Bo co do dzialan polskiego rzadu, to chyba sie nie myle, ze mowilas, ze zamiatal sprawe pod dywan, zamiast ja rzetelnie badac? ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I potem dzieją się takie cyrki jak ten na Krakowskim Przedmieściu, gdzie ludzie mieli transparenty z napisami każdy chyba wie jakimi. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Nie mylisz się, tak uważam. Z jednej strony niby to nie rząd jest odpowiedzialny za śledztwo, tylko prokuratura, ale z drugiej miałam i nadal mam wrażenie, że wyjaśnienie tego rzetelnie nie było im na rękę i woleliby szybciutko o sprawie zapomnieć. Chociaż z trzeciej strony ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- niektórzy nie potrafią się powstrzymać ![]() wam serio to sprawia przyjemność? cała niedziela zleciała na plucie jadem i bronieniu PiSu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tragedia w skrocie. Zaraz, ale o tym co Kutz powiedzial, to sie nawet nie zajaknales, wiec jak to z tym jest? Prawda jest taka, ze wiele ludzi swiecie wierzy w banialuki opowiadane na [tu wstaw co Ci pasuje] i jak im sie bedzie wmawiac, to duza czesc uwierzy. Dlaczego akurat RM? Zastanawia mnie to czepianie sie akurat RM, jakby widzowie danych stacji, czy czytelnicy danych tytulow zachowywali sie nieraz jakby im mozgi calkiem polasowalo ![]() Cytat:
Akurat podejscie do katastrofy smolenskiej unaoczanialo jak te rzady sa nieudolne... tyle, ze PO ma w rekach/popiera ich wiekszosc mediow, to i przedstawiaja innych jako swirow i fanatykow. Bo to juz nawet nie jest kwestia, jacy Ci ludzie, sa, tylko jak ich media przedstawiaja. Dostalas bys x razy migawki takie jak z klipu wyzej i bys sadzila tak o zwolennikach innej formacji ![]() Dochodzi teraz to takich wypaczen, ze Sikorski plecie za granica bzdury porownujac opozycje do Brevika; tymczasem, jak dotad to byly czlonek PO Ryszard C. dokonal politycznego mordu, wg prokuratury bylo poczytalny, krzyczal ze chce wykonczyc wszystkich PiSowcow i mial hit liste z dzialaczami PiS. Wyobrazasz, co by sie dzialo, gdyby przynaleznosc napastnika i ofiar byla na odwrot ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
Nad strumyczkiem gdzie pływają kaczuszki, siedzi mały pisior i moczy sobie nóżki...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie twierdzę, że tylko RM plecie głupoty. Po prostu to jedno z takich rzetelnych źródeł informacji. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ej, no ale co za filmiki Ty mi tu wkejasz? Ruch poparcia Palikota? Przecież każdy wie, że to są dopiero świry. ![]() Edytowane przez karolynka90 Czas edycji: 2011-07-31 o 22:51 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
to jest spot polityczny czy zapowiedź dramatu obyczajowego? bo nie wiem...
![]() |
#179 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam już ten film kiedyś i normalnie... brak słów. Kurka siwa, co to jest? Jakieś bezsensowne granie na ludzkich uczuciach, ale niektórzy się na to nie złapią... Tam nic nie miałam do pana Lecha Kaczyńskiego i jego żony. Ot para starszych ludzi. Byli sympatyczni, chociaż on niezbyt dobrze kierował krajem ![]() A Pan J. Kaczyński to dla mnie porażka. Nie wiem co to jest, jakieś występki, nie spełnione ambicje?! Przecież był premierem i poległ na całej linii ![]() Współczuję mu za śmierć brata, ale skoro on tak bardzo go kocha to dlaczego wykorzystuje jego wizerunek w kampanii wyborczej? Myśli, że co? Weźmie ludzi na litość? Wszystkim katastrofa smoleńska wychodzi bokiem. Nie wspomnę o jego przydupasie, Panu Błaszczaku, którego też nie rozumiem. Nawet jest to dla mnie zabawne momentami, bo Kaczyński rozwieszając plakaty z napisem "Czas na odważne decyzje, premier Jarosław" mnie akurat bawi ![]() ![]() No cóż, podsumowując: nic nie mam do pana św. pamięci Lecha Kaczyńskiego, jego żony oraz reszty 94 ofiar, ale J. Kaczyńskiego w ogóle mi nie szkoda i na moje oko powinien iść się leczyć ![]() ![]() Cytat:
Ale jak już gada to na temat i w sumie mądrze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
Palikot mógłby zrobić jedną mądrą rzecz - pożyczyć swój sławny wibrator niektórym sfrustrowanym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.