|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX
Super. Nic się nie chwaliłaś, albo przeoczyłam
Cytat:
Caate Ty to jesteś piękna
|
|
#3542 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() faktycznie, trzecie zdjęcie jest przesłodkie
|
#3543 |
|
CABIN CREW
|
caate
piękne włosy... masz takie długie i gęste... kociaki cudowne, mi się ten na drugim zdjęciu najbardziej podoba kurczę, pół nocy nie spałam, wyrasta mi ostatnia ósemka i jest tragicznie... tak mnie boli pół twarzy, nie mogę jeść strasznie, czuję jak przebija się przez dziąsło i to okropnie boli.. nie wiem nawet czy mogę coś z tym zrobić żeby mniej bolało...byłam na nocy kabaretowej wczoraj, było rewelacyjnie... świetnie się bawiłam i wysmiałam dodatkowo- niedaleko mojego miejsca był punkt medyczny i był tam taki doktorek...dziś mam w planie zrobić sobie listę kosmetycznych must have... ( wrrr... za dużo blogów oglądam ostatnio bo znowu mam dziką ochotę na zakupy kosmetyczne )
|
|
#3544 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A kotek to nie jest przypadkiem rosyjski niebieski (czy jakoś tak)? Edytowane przez Lenka_1987 Czas edycji: 2011-08-01 o 11:02 |
|
|
|
|
#3545 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mozesz smialo zapisac, moge zaladowac go na inna strone, zeby nie bylo napisu wizaz jak chcesz ![]() rudy to moj, zostaje ze mna, TZta sisotra wybrala sobie czarnego z bialym noskiem ![]() Cytat:
![]() macie na dzien dobry paznokcie z kotem w gratisie ![]() mialam juz kiedys pytac, czy moge tak zasmiecac forum czy Wam przeszkadzaja moje zdjecia, ktore dodaje ?
|
|
#3546 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3547 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moge wtedy zaszalec z makijazem, bo w lokach mi tak jakos to juz sie nie widzi i czuje sie taka 'przeladowana'![]() tak jak pisalam to brytyjczyk umaszczenia niebieskiego, nie jest rosyjskim, gdyz ma bursztynowe oczka, szeroka mordke i jest ogolnie wiekszej,grubszej masci jak i siersci. natomiast rosyjskie maja niebieskie oczka, podluzny pyszczek i sa drobniejsze ![]() Cytat:
ale z ta gestoscia, to jaa nie wieeem, ja mam taka chuda kitke jak zlapie... i maaasa wlosowe wypada mi przy myciu, juz nie wiem co zle robie, ale to jest doslownie 1,5 garsci przy kazdym myciu (czyli co 2-3dni) i przy splukiwaniu taka niepelna jedna garsc. mi osemki ja wychdoza to wszystkie na raz i tak juz od roku, wiec znam bol ![]() wtedy to ja sie czuje jak chomik ![]() dzieki Cytat:
bedziecie mi tak gadac, to zrobie sie taka pewna siebie, ze ohoh, nawet TZta komplementy beda mi niepotrzebne tez mi sie najbardziej podobaja ale 1 i 2 sa najmilsze 3 to taka uciekinierka
|
|
#3548 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Caate rudzielec i ten czarny na drugim zdjęciu są prześliczne My mamy jednego małego, ale boi się przyjść do kogokolwiek i ucieka..... Złąpaliśmy go kilka razy i próbuję go oswoić, wzięłam go do domu, dałam mleka i głaskałam, ale nie wiem czy uda mi się go oswoić Masz jakiś pomysł na to?Ten szary nie wygląda na takiego głupola hehe Ja miałam ok. 2 lata temu kota, który dla mnie był najmądrzejszy na świecie Ale pisałam Wam to już kilka razy, że psy go wystraszyły i od roku nie przychodził ![]() Możecie polecić jakąś lokówkę, która nie targa włosów (mam z ząbkami i nie da się nakręcić na nią pasem, bo je kołtuni strasznie)? Najlepiej z kilkoma końcówkami do robienia loków różnej grubości i w miarę przystępnej cenie? |
|
|
|
#3549 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja nie potrafię chodzić z paznokciami różnej długości (kiedyś w szkole miałam koleżankę, która miała bardzo długie paznokcie, pomalowane, ale co z tego jak każdy innej długości, ludzie w klasie się z tego strasznie śmieli. Dziewczyna w końcu zaczęła obklejać poloplastrem te palce gdzie były złamane paznokcie, ale to sprawiło, że jeszcze bardziej się z niej podśmiewali.) Właśnie przez to jak mam chociaż jednego złamanego paznokcia to od razu wszystkie idą do skrócenia. Ostatnio zauważyłam, ze mi się dwa paznokcie rozdwajają. Tylko dwa, na palcach wskazujących) ale za to do połowy płytki. Powiedz Ty mi jeszcze jak dbałaś o swoje paznokcie i ile czasu zajęło Ci wyjście z punktu startowego do obecnej długości? Bo z tego co pamiętam, pisałaś kiedyś, że miałaś problemy z paznokciami |
|
|
|
|
#3550 |
|
Wtajemniczenie
|
caate no co ty, ja uwielbiam jak ktoś wstawia zdjęcia na wątek
![]() i kocham rude koty
|
#3551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z lokowka nie pomoge, bo nie uzywam i sie nie znam po prostu ![]() z kotami to ja przede wszystkim sie bawie, zostawiam je w spokoju jak jedza, zeby sie nie stresowaly i nie lykaly tak na szybko, bo pozniej moge zle sie czuc i lapac dystans do nas. nie przetrzymuje na sile na rekach, jak nie chce byc to puszczam wolno, ale sama zachecam jakas zabawka, pileczka czy po prostu rekami, zeby wskoczyl na kolana i go pieszcze przy brzuszku moje to uwielbiaja, wtedy zaczynaja sie bawic ze mna (gryzc i drapac ) albo pod brodka, uszkiem. zawsze do nich z usmiechem podchdoze i gadam jak do czlowieka![]()
|
|
#3552 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do rasy kotka spytałam właśnie kierowana kolorem futerka, bo kiedyś gdzieś zauważyłam takiego rosyjskiego i mi się strasznie spodobał, ale nie wiem, czy bym odróżniła rosyjskiego od brytyjskiego A dziewczyny mają rację, jesteś śliczna A na Twoje zdjęcia napatrzeć się nie mogę
|
|
|
|
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
Lenka, mialam takie, ze rozdwajaly mi sie, lamaly boczki przed zalozeniem zeli, pozniej jakis miesiac po sciagnieciu, ciezko bylo mi utrzymac taka dlugosc jak mam teraz (po sciagnieciu nie mialam na zero, tylko zachowaly naturalna dlugosc, bo miala zelowana naturalna plytke) i nie bylam przyzwyczajona, ze moje naturalne sa mieksze, trzeba bylo po prostu uwazac na nie. zniszczylam je mechanicznymi uszkodzeniami. siegnelam po kuracje nail teka I i II, ktora juz mialam wczesniej zakupiona, ona zmasakrowala mi paznokcie, bo schodzila mi plytka platami.. no to postanowilam zaufac tanszej marce miss sporty i tutaj uzywalam odzywke niebieska i pomaranczowa, obie lubie i sobie chwale, ale paznokcie nadal po boku pekaly lub sie rozdwajaly (kciuk i serdeczny). nie wytrzymalam i kupilam rimmela odzywke 2weeks, bylo lepiej, nie lamaly sie utwardzila, ale nadal cos bylo nie tak, dokad bralam merz siecial to bylo fajnie, ladnie i nie marudzilam, przestalam i od nowa lamanie, kruszenie sie. zdesperowana po raz setny czytalam kwc i padlo na herome i tak od 28maja stosuje tylko ta odzywke, zrobilam najpierw kuracje 2tygodniowa i teraz zawsze ja daje pod podklad. zanim zaczelam kuracje, skrocilam na zero. pamietam o nawilzaniu paznokci i skorek, wiec stosuje wit.a, robie kapiel olej rycyony, oliwa z oliwek i cytryna na 15min, uzywam zmywacza bez acetonu, piluje szklanym pilnikiem, poleruje co 3tyg, jem wiecej warzyw i owocow, uwazam na nie jak szalona
![]() jezeli sprzatam, zmywam naczynia to w rekawiczkach. nie nosze golaskow, zawsze mam chociaz odzywke na nich. staram sie miec jednakowa dlugosc, tez wyznaje zasade, ze duzo ladniejsze sa paznokcie rowne, a krotkie, niz dlugie roznej dlugosci, dla mnie to po prostu jest nieestetyczne. ale sama przyznam sie bez bicia, ze srodkowy mi sie zlamal po boku z mojej winy, to nie skrocilam go tak jak powinnam na kwadrt, bo bylaby roznica spokojnie 4mm, a to by bylo ledwo za opuszek i szkoda mi bylo... wlasnie przed chwila spilowalam je do 18mm, a ten jeden ma niecale 17mm. mam w planie utrzymywac przez jakies 2tyg ta dlugosc, az sie wyrownaja, wszystkie beda silne, mocne to dopiero dalej moze zapuszcze, jak nie beda mi przeszkadzac. narazie jest okej i swietnie sie z nimi czuje
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-08-01 o 12:17 |
|
|
|
#3554 |
|
CABIN CREW
|
caate super że wstawiasz zdjęcia
wróciłam ze spaceru z pieskiem, kąpał się w jeziorze nawet ![]() teraz pewnie blogi poprzeglądam i będę robiła listę must have
|
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry piękne
Wstawiam zdjęcie moich włosów Przeglądam gazetkę z biedronki i co najmniej trzy rzeczy kupię: któryś peeling, farbę garnier color&shine, krem do depilacji veet(i tu pytanie miała któraś ten krem, działa?) |
|
|
|
#3556 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Cytat:
w 3liceum zaczela mi wyrastac ktoras osemka u gory, bol byl straszny- cale ferie przelezalam na jedym boku. Szczerze mowiac, na poczatku myslalam ze bol przejdzie, ale w koncu zdecydowalam sie pojechac na pogotowie i tam dostalam leki przeciwbolowe i chyba antybiotyk ale nie jestem pewna, nie pamietam jak sie nazywaly kupilam dwie pary butow- zwykle sandalki z gumek na lekkiej koturnie i bezowe balerinki |
||
|
|
|
#3557 |
|
CABIN CREW
|
buahhot wstawisz zdjęcia butków ???
|
|
#3558 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
pewnie
wybaczcie podkolanowki- nie chcialo mi sie ich sciagac sandalki-29,99 balerinki-49,99 |
|
|
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Buahhot fajne buciki balerinki cudne U mnie dalej pogoda typowo letnia czyli chmury, deszcz i pewnie wieczorem jakieś burze Na dodatek mam trudne dni i wczoraj będąc u TŻa przez kilka godzin nie mogłam z łóżka wstać Ale dziś już lepiej jest No i najważniejsze: ostatnio spróbowałam maści cynkowej na podrażnienia bikini i nie widzę żadnej różnicy
|
#3560 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
|
|
|
#3561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dziś jak zwykle pracuje, a koło 17.30 wybieram się na spotkanie z przyjaciółką i bardzo się z tego ciesze Poplotkujemy i wygadamy sie za wsze czasy ![]() Ja pospamowałam wczoraj, dziś coś z włoskami muszę zrobić. Jakieś ostatnio przyklapnięte mam. Dziś odpuszczam olejowanie
|
|
|
|
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To miłego spotkania
|
|
#3563 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
dziekuje dziewczyny
![]() bo tak naprawde chcialam kupic juz inne buty, skorzane, ale nie bylo mojego rozmiaru
|
|
|
|
#3564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() edit: a patrzcie tylko na te
Edytowane przez LeejdiNaati Czas edycji: 2011-08-01 o 13:14 |
|
|
|
|
#3565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dla super odżywienia i nawilżenia nie zrezygnuję z tego
|
|
|
|
|
#3566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3567 |
|
Wtajemniczenie
|
buahhot świetne balerinki
![]() zastanawiam się nad wróceniem do blogowania, bo strasznie mi sie nudzi w domu ![]()
|
#3568 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3569 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj będę szalała w biedronce, bo widziałam Nstea 3l za 5.89 i sprite i fanta 0,5l za 1,79 i mój TŻ powiedział, że po pracy idziemy na zakupy ![]() Kupię sobie chyba jeszcze jedną tą szafkę plastikową, bo jestem z niej super zadowolona ![]() A z gazetki urodowej też planuję kupić peeling, mango prawdopodobnie i kremy do rąk - mam te z napisem Tołpa i są super a to to samo, więc kupię taniej
|
|
|
#3570 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.

strasznie, czuję jak przebija się przez dziąsło i to okropnie boli.. nie wiem nawet czy mogę coś z tym zrobić żeby mniej bolało...
)

My mamy jednego małego, ale boi się przyjść do kogokolwiek i ucieka..... Złąpaliśmy go kilka razy i próbuję go oswoić, wzięłam go do domu, dałam mleka i głaskałam, ale nie wiem czy uda mi się go oswoić