Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-01, 10:23   #3541
zielone_oko
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
od jutra zaczynam staż
Super. Nic się nie chwaliłaś, albo przeoczyłam

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość

aa kotka to TZta (a raczej jego siostry prezent od rodzicow), to ta wredota co nam spac nie daje i miauczy i skielczy i chce wyjsc na dwor szczegolnie na noc, a nie moze bo ten kot jest malo kumaty (nie umie przeskoczyc, ba! wskoczyc na murek o wysokosci pol metra i trzeba ja przeniesc na rekach bo nie wroci do domu jak wyjdzie furtka, a pozniej ktos zamknie) i np torla sie na srodku jezdni, daje sie kazdemu zlapac... a rasowy, wiec obchodzi sie z nim jak z jajkiem, szczegolnie ze jest pod TZta opieka to wlos jej z glowy nie moze spasc, bo ostatnio jak zostawili ja wlasnie TZtowi to skumajcie, ze byla na tyle glupia, bo zobaczyla golebia na dachu, a TZ ma pokoj na poddaszu i co zrobila? wyskoczyla przez to okno w dachu, odbila sie z fotel i spadla z dachu na kostke z 3,5pietra. Rozwalila pysk, troche krwi poszlo, ale o dziwo nic nie zlamala
Bo kot zawsze spada na cztery łapy

Caate Ty to jesteś piękna W kompleksy można wpaść
Stary 2011-08-01, 10:26   #3542
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

hej

faktycznie, trzecie zdjęcie jest przesłodkie

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 10:38   #3543
Kitka:)
CABIN CREW

caate
piękne włosy... masz takie długie i gęste...
kociaki cudowne, mi się ten na drugim zdjęciu najbardziej podoba

kurczę, pół nocy nie spałam, wyrasta mi ostatnia ósemka i jest tragicznie... tak mnie boli pół twarzy, nie mogę jeść strasznie, czuję jak przebija się przez dziąsło i to okropnie boli.. nie wiem nawet czy mogę coś z tym zrobić żeby mniej bolało...

byłam na nocy kabaretowej wczoraj, było rewelacyjnie... świetnie się bawiłam i wysmiałam dodatkowo- niedaleko mojego miejsca był punkt medyczny i był tam taki doktorek...

dziś mam w planie zrobić sobie listę kosmetycznych must have... ( wrrr... za dużo blogów oglądam ostatnio bo znowu mam dziką ochotę na zakupy kosmetyczne )

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 11:01   #3544
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
ale naprawde ja ma na co dzien loki i znowu mysled na podcienciem dobrych 5cm...
z koloru jestem zadowolona baaardzo, ale to dziala jak szamponetka, mixy sie wymywaja, pod spodem rosnie naturalny kolor, wiec najlepiej to by bylo tak poprawiac co 3-4tyg... teraz zrobilam na mocniejszej wodzie, wierze ze dluzej wytrzyma kolor.

Angel, cieply kolor to u mnie juz widac na tym zdjeciu co sa 3zlaczone, no i z kotem bo tutaj to wtedy tylko gore tonowalam, a dolu nie ruszalam, ale nie moglam juz z rudosciami, baklazanami moimi... mixy to swietna sprawa, ale ile stresu ja mialam przez nie! sama nakladam sobie wszystko, nikt mi nie pomaga to juz w ogole, nie wiem jak ja to robie

marzy mi sie zostawienie tych farb w piz... i cieszenie sie swoimi naturalkami, bo wlasnie to jest moj kolor tylko o jakies pol tonu jasniejszy.

aa kotka to TZta (a raczej jego siostry prezent od rodzicow), to ta wredota co nam spac nie daje i miauczy i skielczy i chce wyjsc na dwor szczegolnie na noc, a nie moze bo ten kot jest malo kumaty (nie umie przeskoczyc, ba! wskoczyc na murek o wysokosci pol metra i trzeba ja przeniesc na rekach bo nie wroci do domu jak wyjdzie furtka, a pozniej ktos zamknie) i np torla sie na srodku jezdni, daje sie kazdemu zlapac... a rasowy, wiec obchodzi sie z nim jak z jajkiem, szczegolnie ze jest pod TZta opieka to wlos jej z glowy nie moze spasc, bo ostatnio jak zostawili ja wlasnie TZtowi to skumajcie, ze byla na tyle glupia, bo zobaczyla golebia na dachu, a TZ ma pokoj na poddaszu i co zrobila? wyskoczyla przez to okno w dachu, odbila sie z fotel i spadla z dachu na kostke z 3,5pietra. Rozwalila pysk, troche krwi poszlo, ale o dziwo nic nie zlamala
Mam to samo. Na co dzień loki, proste tak mniej więcej raz w miesiącu, jak pogoda ładna, nie za wilgotno i nie za gorąco, bo nie używam lakieru i przy większej wilgotności się podkręcają. Ale za to jak zacznę prostować, to potrafię wpaść w to prostowanie, że przez miesiąc nawet mogę wstawać wcześniej, żeby prostować włosy. Ostatnio w tamtym tygodniu ładna pogoda była więc wyprostowałam (po 1,5 miesiąca), to później do piatku dzień w dzień prostowałam. Co ja poradzę na to, że w prostych włosach czuję się ładniejsza, seksowniejsza, jestem pewniejsza siebie i wiem, że lepiej wyglądam

A kotek to nie jest przypadkiem rosyjski niebieski (czy jakoś tak)?

Edytowane przez Lenka_1987
Czas edycji: 2011-08-01 o 11:02
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 11:05   #3545
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Rudy najpiękniejszy na świecie, trzecie zdjęcie zwaliło mnie z nóg, zapiszę sobie na komputerze, jeśli mogę, bo jest cudne
dzieki
mozesz smialo zapisac, moge zaladowac go na inna strone, zeby nie bylo napisu wizaz jak chcesz

rudy to moj, zostaje ze mna, TZta sisotra wybrala sobie czarnego z bialym noskiem

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
strasznie lubię małe koty, nie wiem jak można je zabić, kulka w łeb takim idiotom

byłam teraz w domu rodzinnym i jest tam taki fajny przytulasek, co tylko się przytula i za wszystkimi noga w nogę chodzi
noo dokladnie, my teraz juz nie bedziemy dopuszczac kotkami, te co nam zostana to i tak czeka sterylizacja/kastracja, bo niepotrzebne nam rozmnazanie, za duzo bezdomnych zwierzat... a ze ja kocham koty, to rodzice zgodzili sie na powiekszenie gromadki

macie na dzien dobry paznokcie z kotem w gratisie

mialam juz kiedys pytac, czy moge tak zasmiecac forum czy Wam przeszkadzaja moje zdjecia, ktore dodaje?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC18852.jpg (85,7 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 288SSCAM1.jpg (80,4 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 288SSCAM.jpg (49,8 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC18836.jpg (46,5 KB, 17 załadowań)
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 11:06   #3546
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
ale wredna i bezmyslna
jak brytyjczyki, to koniecznie z dobrych rodzicow, sprawdzone geny, i nie patrzec na cene, bo to zwierze na lata, kupic z papierami, bo to chodzi o kota zdrowie. tak naprawde ona oprocz wygladu, to jest ciezki kotem i jak ja mam 6kotow i daje z nimi rade, bawie sie i ciesze po prostu nimi to z nia jedna krew mnie zalewa, jest bardzo olewcza, ma Cie gdzies
Zwłaszcza drugi i trzeci, ale wszystkie są śliczniutkie
Stary 2011-08-01, 11:15   #3547
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Mam to samo. Na co dzień loki, proste tak mniej więcej raz w miesiącu, jak pogoda ładna, nie za wilgotno i nie za gorąco, bo nie używam lakieru i przy większej wilgotności się podkręcają. Ale za to jak zacznę prostować, to potrafię wpaść w to prostowanie, że przez miesiąc nawet mogę wstawać wcześniej, żeby prostować włosy. Ostatnio w tamtym tygodniu ładna pogoda była więc wyprostowałam (po 1,5 miesiąca), to później do piatku dzień w dzień prostowałam. Co ja poradzę na to, że w prostych włosach czuję się ładniejsza, seksowniejsza, jestem pewniejsza siebie i wiem, że lepiej wyglądam

A kotek to nie jest przypadkiem rosyjski niebieski (czy jakoś tak)?
tez mam takie odczucia co do siebie, w prostych wlosach czuje sie po prostu ladna i prostuje nieraz na poprawe humoru moge wtedy zaszalec z makijazem, bo w lokach mi tak jakos to juz sie nie widzi i czuje sie taka 'przeladowana'

tak jak pisalam to brytyjczyk umaszczenia niebieskiego, nie jest rosyjskim, gdyz ma bursztynowe oczka, szeroka mordke i jest ogolnie wiekszej,grubszej masci jak i siersci. natomiast rosyjskie maja niebieskie oczka, podluzny pyszczek i sa drobniejsze

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
caate
piękne włosy... masz takie długie i gęste...
kociaki cudowne, mi się ten na drugim zdjęciu najbardziej podoba

kurczę, pół nocy nie spałam, wyrasta mi ostatnia ósemka i jest tragicznie... tak mnie boli pół twarzy, nie mogę jeść strasznie, czuję jak przebija się przez dziąsło i to okropnie boli.. nie wiem nawet czy mogę coś z tym zrobić żeby mniej bolało...

byłam na nocy kabaretowej wczoraj, było rewelacyjnie... świetnie się bawiłam i wysmiałam dodatkowo- niedaleko mojego miejsca był punkt medyczny i był tam taki doktorek...

dziś mam w planie zrobić sobie listę kosmetycznych must have... ( wrrr... za dużo blogów oglądam ostatnio bo znowu mam dziką ochotę na zakupy kosmetyczne )
dziekuje
ale z ta gestoscia, to jaa nie wieeem, ja mam taka chuda kitke jak zlapie...
i maaasa wlosowe wypada mi przy myciu, juz nie wiem co zle robie, ale to jest doslownie 1,5 garsci przy kazdym myciu (czyli co 2-3dni) i przy splukiwaniu taka niepelna jedna garsc.

mi osemki ja wychdoza to wszystkie na raz i tak juz od roku, wiec znam bol
wtedy to ja sie czuje jak chomik

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
hej

faktycznie, trzecie zdjęcie jest przesłodkie
dzieki

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość

dzieki
bedziecie mi tak gadac, to zrobie sie taka pewna siebie, ze ohoh, nawet TZta komplementy beda mi niepotrzebne

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Zwłaszcza drugi i trzeci, ale wszystkie są śliczniutkie
tez mi sie najbardziej podobaja ale 1 i 2 sa najmilsze 3 to taka uciekinierka
Stary 2011-08-01, 11:16   #3548
Kalpana
Zakorzenienie

Dzień dobry
Caate rudzielec i ten czarny na drugim zdjęciu są prześliczne Uwielbiam koty, zwłaszcza małe My mamy jednego małego, ale boi się przyjść do kogokolwiek i ucieka..... Złąpaliśmy go kilka razy i próbuję go oswoić, wzięłam go do domu, dałam mleka i głaskałam, ale nie wiem czy uda mi się go oswoić Masz jakiś pomysł na to?
Ten szary nie wygląda na takiego głupola hehe Ja miałam ok. 2 lata temu kota, który dla mnie był najmądrzejszy na świecie Jak przychodziłam ze szkoły, to zaraz do mnie leciał i miauczał, żebym go zobaczyła, albo jak miał zamknięte drzwi do łazienki (tam miał kuwetę) to się wspinał i miauczał strasznie żeby mu otworzyć, a potem biegiem do tej kuwety leciał, bo chyba już nie mógł wytrzymać Przekomicznie to wyglądało Ale pisałam Wam to już kilka razy, że psy go wystraszyły i od roku nie przychodził

Możecie polecić jakąś lokówkę, która nie targa włosów (mam z ząbkami i nie da się nakręcić na nią pasem, bo je kołtuni strasznie)? Najlepiej z kilkoma końcówkami do robienia loków różnej grubości i w miarę przystępnej cenie?

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 11:16   #3549
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:

macie na dzien dobry paznokcie z kotem w gratisie

mialam juz kiedys pytac, czy moge tak zasmiecac forum czy Wam przeszkadzaja moje zdjecia, ktore dodaje?
Mi nie przeszkadzają, a Twoje paznokcie to moje marzenie. Marzę o takich długich jak Ty, ale nie mogę zapuścić ja nie potrafię chodzić z paznokciami różnej długości (kiedyś w szkole miałam koleżankę, która miała bardzo długie paznokcie, pomalowane, ale co z tego jak każdy innej długości, ludzie w klasie się z tego strasznie śmieli. Dziewczyna w końcu zaczęła obklejać poloplastrem te palce gdzie były złamane paznokcie, ale to sprawiło, że jeszcze bardziej się z niej podśmiewali.) Właśnie przez to jak mam chociaż jednego złamanego paznokcia to od razu wszystkie idą do skrócenia. Ostatnio zauważyłam, ze mi się dwa paznokcie rozdwajają. Tylko dwa, na palcach wskazujących) ale za to do połowy płytki.

Powiedz Ty mi jeszcze jak dbałaś o swoje paznokcie i ile czasu zajęło Ci wyjście z punktu startowego do obecnej długości? Bo z tego co pamiętam, pisałaś kiedyś, że miałaś problemy z paznokciami
Stary 2011-08-01, 11:19   #3550
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

caate no co ty, ja uwielbiam jak ktoś wstawia zdjęcia na wątek i kocham rude koty

Stary 2011-08-01, 11:24   #3551
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Caate rudzielec i ten czarny na drugim zdjęciu są prześliczne Uwielbiam koty, zwłaszcza małe My mamy jednego małego, ale boi się przyjść do kogokolwiek i ucieka..... Złąpaliśmy go kilka razy i próbuję go oswoić, wzięłam go do domu, dałam mleka i głaskałam, ale nie wiem czy uda mi się go oswoić Masz jakiś pomysł na to?
Ten szary nie wygląda na takiego głupola hehe Ja miałam ok. 2 lata temu kota, który dla mnie był najmądrzejszy na świecie Jak przychodziłam ze szkoły, to zaraz do mnie leciał i miauczał, żebym go zobaczyła, albo jak miał zamknięte drzwi do łazienki (tam miał kuwetę) to się wspinał i miauczał strasznie żeby mu otworzyć, a potem biegiem do tej kuwety leciał, bo chyba już nie mógł wytrzymać Przekomicznie to wyglądało Ale pisałam Wam to już kilka razy, że psy go wystraszyły i od roku nie przychodził

Możecie polecić jakąś lokówkę, która nie targa włosów (mam z ząbkami i nie da się nakręcić na nią pasem, bo je kołtuni strasznie)? Najlepiej z kilkoma końcówkami do robienia loków różnej grubości i w miarę przystępnej cenie?

z lokowka nie pomoge, bo nie uzywam i sie nie znam po prostu

z kotami to ja przede wszystkim sie bawie, zostawiam je w spokoju jak jedza, zeby sie nie stresowaly i nie lykaly tak na szybko, bo pozniej moge zle sie czuc i lapac dystans do nas. nie przetrzymuje na sile na rekach, jak nie chce byc to puszczam wolno, ale sama zachecam jakas zabawka, pileczka czy po prostu rekami, zeby wskoczyl na kolana i go pieszcze przy brzuszku moje to uwielbiaja, wtedy zaczynaja sie bawic ze mna (gryzc i drapac) albo pod brodka, uszkiem. zawsze do nich z usmiechem podchdoze i gadam jak do czlowieka
Stary 2011-08-01, 11:25   #3552
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
tez mam takie odczucia co do siebie, w prostych wlosach czuje sie po prostu ladna i prostuje nieraz na poprawe humoru moge wtedy zaszalec z makijazem, bo w lokach mi tak jakos to juz sie nie widzi i czuje sie taka 'przeladowana'

tak jak pisalam to brytyjczyk umaszczenia niebieskiego, nie jest rosyjskim, gdyz ma bursztynowe oczka, szeroka mordke i jest ogolnie wiekszej,grubszej masci jak i siersci. natomiast rosyjskie maja niebieskie oczka, podluzny pyszczek i sa drobniejsze

bedziecie mi tak gadac, to zrobie sie taka pewna siebie, ze ohoh, nawet TZta komplementy beda mi niepotrzebne

Ja w prostych włosach czuję się super, ale np. jak mam się z TŻem spotkać, a dodatkowo jest jakaś okazja np. rocznica, nie widzieliśmy się długo lub wychodzimy gdzieś romantycznie tylko we dwoje, to nigdy nie prostuję. Mój TŻ powiedział mi, że nie podobam mu się w prostych i woli moje loki

Co do rasy kotka spytałam właśnie kierowana kolorem futerka, bo kiedyś gdzieś zauważyłam takiego rosyjskiego i mi się strasznie spodobał, ale nie wiem, czy bym odróżniła rosyjskiego od brytyjskiego

A dziewczyny mają rację, jesteś śliczna Gdybym była facetem zakochałabym się w Tobie A na Twoje zdjęcia napatrzeć się nie mogę
Stary 2011-08-01, 12:15   #3553
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Lenka, mialam takie, ze rozdwajaly mi sie, lamaly boczki przed zalozeniem zeli, pozniej jakis miesiac po sciagnieciu, ciezko bylo mi utrzymac taka dlugosc jak mam teraz (po sciagnieciu nie mialam na zero, tylko zachowaly naturalna dlugosc, bo miala zelowana naturalna plytke) i nie bylam przyzwyczajona, ze moje naturalne sa mieksze, trzeba bylo po prostu uwazac na nie. zniszczylam je mechanicznymi uszkodzeniami. siegnelam po kuracje nail teka I i II, ktora juz mialam wczesniej zakupiona, ona zmasakrowala mi paznokcie, bo schodzila mi plytka platami.. no to postanowilam zaufac tanszej marce miss sporty i tutaj uzywalam odzywke niebieska i pomaranczowa, obie lubie i sobie chwale, ale paznokcie nadal po boku pekaly lub sie rozdwajaly (kciuk i serdeczny). nie wytrzymalam i kupilam rimmela odzywke 2weeks, bylo lepiej, nie lamaly sie utwardzila, ale nadal cos bylo nie tak, dokad bralam merz siecial to bylo fajnie, ladnie i nie marudzilam, przestalam i od nowa lamanie, kruszenie sie. zdesperowana po raz setny czytalam kwc i padlo na herome i tak od 28maja stosuje tylko ta odzywke, zrobilam najpierw kuracje 2tygodniowa i teraz zawsze ja daje pod podklad. zanim zaczelam kuracje, skrocilam na zero. pamietam o nawilzaniu paznokci i skorek, wiec stosuje wit.a, robie kapiel olej rycyony, oliwa z oliwek i cytryna na 15min, uzywam zmywacza bez acetonu, piluje szklanym pilnikiem, poleruje co 3tyg, jem wiecej warzyw i owocow, uwazam na nie jak szalona

jezeli sprzatam, zmywam naczynia to w rekawiczkach.

nie nosze golaskow, zawsze mam chociaz odzywke na nich.

staram sie miec jednakowa dlugosc, tez wyznaje zasade, ze duzo ladniejsze sa paznokcie rowne, a krotkie, niz dlugie roznej dlugosci, dla mnie to po prostu jest nieestetyczne. ale sama przyznam sie bez bicia, ze srodkowy mi sie zlamal po boku z mojej winy, to nie skrocilam go tak jak powinnam na kwadrt, bo bylaby roznica spokojnie 4mm, a to by bylo ledwo za opuszek i szkoda mi bylo...

wlasnie przed chwila spilowalam je do 18mm, a ten jeden ma niecale 17mm. mam w planie utrzymywac przez jakies 2tyg ta dlugosc, az sie wyrownaja, wszystkie beda silne, mocne to dopiero dalej moze zapuszcze, jak nie beda mi przeszkadzac. narazie jest okej i swietnie sie z nimi czuje

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-08-01 o 12:17
Stary 2011-08-01, 12:18   #3554
CABIN CREW

caate super że wstawiasz zdjęcia

wróciłam ze spaceru z pieskiem, kąpał się w jeziorze nawet

teraz pewnie blogi poprzeglądam i będę robiła listę must have

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-08-01, 12:36   #3555
karolcia198506
Zakorzenienie

Dzień dobry piękne
Wstawiam zdjęcie moich włosów
Przeglądam gazetkę z biedronki i co najmniej trzy rzeczy kupię: któryś peeling, farbę garnier color&shine, krem do depilacji veet(i tu pytanie miała któraś ten krem, działa?)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00123.jpg (48,2 KB, 36 załadowań)
Stary 2011-08-01, 12:40   #3556
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość

faktycznie, nie chwalilam sie
Cytat:

wspolczuje w 3liceum zaczela mi wyrastac ktoras osemka u gory, bol byl straszny- cale ferie przelezalam na jedym boku. Szczerze mowiac, na poczatku myslalam ze bol przejdzie, ale w koncu zdecydowalam sie pojechac na pogotowie i tam dostalam leki przeciwbolowe i chyba antybiotyk ale nie jestem pewna, nie pamietam jak sie nazywaly wtedy mi ulzylo.

kupilam dwie pary butow- zwykle sandalki z gumek na lekkiej koturnie i bezowe balerinki

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 12:46   #3557
CABIN CREW

buahhot wstawisz zdjęcia butków ???

ZALATANA......
Stary 2011-08-01, 12:54   #3558
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
buahhot wstawisz zdjęcia butków ???
pewnie wybaczcie podkolanowki- nie chcialo mi sie ich sciagac

sandalki-29,99
balerinki-49,99
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_6568.jpg (35,7 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_6567.jpg (38,0 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_6574.jpg (39,0 KB, 48 załadowań)

Stary 2011-08-01, 13:02   #3559
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny

Buahhot fajne buciki balerinki cudne

U mnie dalej pogoda typowo letnia czyli chmury, deszcz i pewnie wieczorem jakieś burze No ale nic Na dodatek mam trudne dni i wczoraj będąc u TŻa przez kilka godzin nie mogłam z łóżka wstać Ale dziś już lepiej jest a jak tam u Was? Wakacyjne nastroje czy tak samo jak u mnie? Dziś będę się SPAmować (albo jutro) No i najważniejsze: ostatnio spróbowałam maści cynkowej na podrażnienia bikini i nie widzę żadnej różnicy No ale może to dlatego, że użyłam pierwszy raz
Stary 2011-08-01, 13:06   #3560
CABIN CREW

Cytat:

sandalki-29,99
balerinki-49,99
wooow... rewelacyjne buty i ta cena

ZALATANA......
Stary 2011-08-01, 13:07   #3561
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny

Buahhot fajne buciki balerinki cudne

U mnie dalej pogoda typowo letnia czyli chmury, deszcz i pewnie wieczorem jakieś burze No ale nic Na dodatek mam trudne dni i wczoraj będąc u TŻa przez kilka godzin nie mogłam z łóżka wstać Ale dziś już lepiej jest a jak tam u Was? Wakacyjne nastroje czy tak samo jak u mnie? Dziś będę się SPAmować (albo jutro) No i najważniejsze: ostatnio spróbowałam maści cynkowej na podrażnienia bikini i nie widzę żadnej różnicy No ale może to dlatego, że użyłam pierwszy raz
U mnie pogoda okropne. Mży, popaduje i jest wręcz ciemno Ja dziś jak zwykle pracuje, a koło 17.30 wybieram się na spotkanie z przyjaciółką i bardzo się z tego ciesze Poplotkujemy i wygadamy sie za wsze czasy

Ja pospamowałam wczoraj, dziś coś z włoskami muszę zrobić. Jakieś ostatnio przyklapnięte mam. Dziś odpuszczam olejowanie
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 13:11   #3562
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
U mnie pogoda okropne. Mży, popaduje i jest wręcz ciemno Ja dziś jak zwykle pracuje, a koło 17.30 wybieram się na spotkanie z przyjaciółką i bardzo się z tego ciesze Poplotkujemy i wygadamy sie za wsze czasy

Ja pospamowałam wczoraj, dziś coś z włoskami muszę zrobić. Jakieś ostatnio przyklapnięte mam. Dziś odpuszczam olejowanie
Ja nie nakładam olejów na włosy, bo mi się wydaje, że będą później takie przyklapnięte i brzydkie

To miłego spotkania
Stary 2011-08-01, 13:12   #3563
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
wooow... rewelacyjne buty i ta cena
dziekuje dziewczyny

bo tak naprawde chcialam kupic juz inne buty, skorzane, ale nie bylo mojego rozmiaru trudno, bede ich szukac dalej

Stary 2011-08-01, 13:12   #3564
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje dziewczyny

bo tak naprawde chcialam kupic juz inne buty, skorzane, ale nie bylo mojego rozmiaru trudno, bede ich szukac dalej
A ja dalej czekam na moje obcasy na all i kuszą mnie meliski

edit: a patrzcie tylko na te http://www.imagic.pl/files//16742/9017red-400.JPG

Edytowane przez LeejdiNaati
Czas edycji: 2011-08-01 o 13:14
LeejdiNaati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 13:15   #3565
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Ja nie nakładam olejów na włosy, bo mi się wydaje, że będą później takie przyklapnięte i brzydkie
Ja ma włosy cienkie i mało i taki efekt mam, jak przesadzę z olejowaniem, dlatego też musze czasami zrobić mała przerwę Ale dla super odżywienia i nawilżenia nie zrezygnuję z tego
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 13:16   #3566
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Ja ma włosy cienkie i mało i taki efekt mam, jak przesadzę z olejowaniem, dlatego też musze czasami zrobić mała przerwę Ale dla super odżywienia i nawilżenia nie zrezygnuję z tego
Może kiedyś zacznę, ale na razie chyba jednak nie
Stary 2011-08-01, 13:35   #3567
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

buahhot świetne balerinki i ta cudna słodka mordka między nimi

zastanawiam się nad wróceniem do blogowania, bo strasznie mi sie nudzi w domu

Stary 2011-08-01, 13:43   #3568
75ddc484932d6abe74127785cb7415263f83996c
Konto usunięte

Cytat:

sandalki-29,99
balerinki-49,99
Balerinki śliczne
75ddc484932d6abe74127785cb7415263f83996c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 13:43   #3569
jj4u
Rozeznanie

GG do jj4u

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Dzień dobry piękne
Wstawiam zdjęcie moich włosów
Przeglądam gazetkę z biedronki i co najmniej trzy rzeczy kupię: któryś peeling, farbę garnier color&shine, krem do depilacji veet(i tu pytanie miała któraś ten krem, działa?)
Ja miałam zielony i niebieski. Jak dla mnie są ok. Pisałam na blogu o nich. Za taką cenę się opłaca. Ja używam kremów do depilacji bikini i sobie poradziły, więc z nogami na pewno dadzą sobie radę

Ja dzisiaj będę szalała w biedronce, bo widziałam Nstea 3l za 5.89 i sprite i fanta 0,5l za 1,79 i mój TŻ powiedział, że po pracy idziemy na zakupy
Kupię sobie chyba jeszcze jedną tą szafkę plastikową, bo jestem z niej super zadowolona

A z gazetki urodowej też planuję kupić peeling, mango prawdopodobnie i kremy do rąk - mam te z napisem Tołpa i są super a to to samo, więc kupię taniej

Nowe notki:
Flormar
Eveline Colour Instant 627I 623
Wakacyjne paznokcie

jj4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 13:43   #3570
75ddc484932d6abe74127785cb7415263f83996c
Konto usunięte

Cytat:
A ja dalej czekam na moje obcasy na all i kuszą mnie meliski

edit: a patrzcie tylko na te http://www.imagic.pl/files//16742/9017red-400.JPG
Te też super. Ten kolor
75ddc484932d6abe74127785cb7415263f83996c jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości