|
|
#1051 | |||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Dot.: Scent Bar XXXI
chyba kojarzę.
ja mam ostatnio coś takiego rano - gadam z klientem i serio brakuje mi czasem podstawowych słów, mam takie blackouty - nie wiem czy powinnam się martwić ![]() Cytat:
muszę dać jeszcze szansę Dune, może to czas nie sprzyjający był? Zapach mi się podoba, nie będę go skreślać, może to dlatego, że miałam odlewkę? Poszukam używki aaale ostatnio chodzi za mną Miss Dior Cherie - coś nie tak ze mną ![]() Cytat:
Cytat:
kąpiel to od święta ![]() nie polecam tych tabletek w kolorach tęczy z sephory, śmierdzą sztucznie i nic nie robią... kiedyś mieli fajne tabletki sephora brown nie podeszły mi też te olejki w serduszkach, badziew, który nic nie daje a i wanna tłusta. Niezłe było mleko sake z Avonu ale nie wydajne i duszące... Lubię też Joanna Natura olejki z pianką kawowe i waniliowe Musze przetestować Bielenda Africa, ale póki co tabletki I coloniali najlepsze - jak chcesz mogę kupić i podesłać
|
|
#1052 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
długo....?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#1053 | |
|
Nindżopesz
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28484265]Nie mam mleka
![]() Ani żadnej dojnej jałówki na podorędziu Ja tam jestem samowystarczalna ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1054 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28483850]
Wstałem dopiero, co by tu zjeść na śniadanie [/QUOTE]mam ten sam problem , na nic nie mam ochoty, tak więc nie zjadłam jeszcze nic, a ssie mnie strasznie ![]() koniec limitu?
|
|
#1055 | |
|
Konto usunięte
|
O tak?
---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1056 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
fogle to wkufa mam od rana, bo zobaczyłam swoją stację metra po przystosowaniu dla osób niepełnosprawnych....rozu miem że jest to potrzebne ale czy nie da sie tego zrobić z minimalną dozą estetyki
niektóre stacje naprawdę zostały ciekawie zaprojektowane, harmonijne barwy, ładne posadzki z dobrych materiałów itp. i miałam nadzieję że wprowadzane zmiany będą dostosowane poziomem.... tia wszędzie na każdej stacji dają te same srebrne błyszczące bulwy na brzegach peronu, nie do końca równo ułożone i skutkujące popękaną posadzką, do tego straszne żółte pasy wszędzie....no paskudnie po prostu, chyba się na tramwaj przesiądę żeby co rano szczękościsku nie dostawać....i włosy mam dziś paskudne po kokosie ![]() i jeszcze udało mi się ubrać na maksa niegustownie każda rzecz osobno jest ok ale razem utworzyłam taką porażającą całość że sama się podziwiam
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#1057 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
dzwoniłam w ok 20 miejsc-albo ni ma terminow albo fogle nie odbierajo załatwilam tylko 1 rzecz-prywatnie ofkors ![]() Cytat:
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-08-01 o 14:44 |
||
|
|
|
#1058 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28484788]Zjadłem nektarynkę
a ja ogórka zielonego gruntowego ![]() Cytat:
|
|
|
#1059 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, no chyba na pewno...![]() A co do listonoszy to mnie też znają Cytat:
Cytat:
A co do tych tabletek to pachną orientalno-egzotycznie? ![]() Cytat:
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28484788] Zjadłem nektarynkę Nie boisz się, że przytyjesz od tego ![]() Moje dziecko ma fazę na nożyczki Uczy się nimi obsługiwać Trza więc cały czas nadzorować - raz tnie trzymając nożyczki poprawnie, w jednej ręce, raz w dwóch, a raz jak jej się nie chce uciąć urywa po prostu kartkę ![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
Cytat:
Łoj, to Ty bardziej przytyjesz niż Lucho ![]() Zrobiłam jedno pranie, jeszcze 2 mam do zrobienia Tylko gdzie ja to powieszę...
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
|
|
|
#1060 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello
![]() Jeszcze tylko 4 dni i urlop,całe trzy tygodnie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1061 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
NIE!
![]() Polly, wypowiesz się co do soboty czy przegapiłaś molesting?
|
|
|
|
#1062 |
|
grozi wypollizowaniem
|
chyba cos przegapiłam bo nie wiem na jaki temat sie wypowiedziec?
|
|
#1064 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() ostatnio motam się jak mówię po niemiecku, za dużo angielskiego, wstyd normalnie ![]() ad2 kawowe ładne i tanie ad3 właśnie pachną zielono-ziołowo no jak żeńszeń ale tak energetycznie - dla mnie póki co nr 1 i podobno działają pobudzająco na libido ![]() 3 tygodnie - wow.... chyba bym już nie wróciła po takim urlopie ja się cieszę z 7 dni roboczych
|
|
#1065 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Jak to możliwe? |
|
|
|
|
#1066 | ||
|
Zakorzenienie
|
bo mnie się zawsze koty wtryniają do pakowania, tom wzieła te kulki wypełniaające, a'la flipsy i wciepłam szybko wszystko do pudła, i zakleiłam i poleciałam na pocztę, a potem pilota już nie było
![]() ale ze mnie dekiel
|
|
#1067 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
na temat przyszło-sobotniej planowanej imprezy u Truskawki
Cytat:
jak sie pilot nie znajdzie to napisz do niej żeby się nie zdziwiła jak dostanie niespodziankę
|
|
|
|
|
#1068 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
to się kupująca ucieszy |
|
|
|
|
#1069 |
|
grozi wypollizowaniem
|
![]() ale ja chyba nie jestem zaproszona? ![]() i ktorej soboty-najblizszej, czy następnej?
|
|
#1070 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1071 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() To muszę poszukać i zanabyć ![]() Cytat:
Przetestuję ) uświadomiłam sobie, że mam Douglasa prawie pod ręką... ![]() Coś mi myślenie dziś szwankuje ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#1072 | ||
|
Zakorzenienie
|
no i nie ma, zryłam wszytko dla pewności... TŻ przyjechał , zrył też....
przepyrałam zamrażarke pranie, smieci i nawet tylko sie nie śmiejcie skrzynkę na listy, bo kto wie.... no i nie ma
|
|
#1073 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
a ja bym sie wybrała....tej soboty, 6.08 ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1074 |
|
Zakorzenienie
|
Cze
![]() znowu mam ograniczony dostęp do neta ![]() jadłam wczoraj tego kurczaka na piwie i rewelacja ![]() a robi się go tak, że przyprawionego kuraka nabija się na otwartą butelkę piwa i do pieca. Pod wpływem temp piwo się pieni i nawilża mięsko podczas pieczenia. W upieczonym piwa się prawie nie wyczuwa, ale jest mega soczysty i bardzo dobry. Filmik instruktażowy jest chyba na spryciarzach
|
#1075 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1076 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Czemu mBank już mi trzy razy ukradł kasę pod przykrywką hasła "rozlicznie odsetki ujemne 07/2011"? Czy mam liczyć na trzykrotny sierpień, wrzesień i tak dalej? Pójdę z torbami.
|
||
|
|
|
#1077 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Yyy ![]() Też jadłam kiedyś kurczaka w piwie czy coś i ciasteczka, do których się dodawało piwo ![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
![]() Skrb co do tej taśmy klejącej to nii ma znaczenia.
|||
|
|
|
#1078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nabija się go na butelkę wykorzystując powstały wcześniej otwór ![]() a szyjka butelki ma wyjść w okolicy kurzej szyi... mało sympatycznie to wygląda, ale warto
|
|
#1079 |
|
Nindżopesz
|
Moje koffane wizażystki... Image Cerruti pachnie liśćmi czy raczej mokrą trawą z cytryną? KWC nie wierzę
![]() Testowałam wieki temu i wydaje mi się, że w otwarciu były liście, później zaduszona trawa. |
|
|
|
#1080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A i tak nic nie przebije krokietów z Kępna smażonych na piwie późną nocą w Bolkowie
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

, kiedys costam pisałam na ten temat 

Ale skoro taka jesienna pogoda to trzeba by się pozaopatrzać i porelaksować 

przepyrałam zamrażarke pranie, smieci i nawet tylko sie nie śmiejcie skrzynkę na listy, bo kto wie.... no i nie ma