|
|
#4051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
Cytat:
![]() znajdziemy takich ktorzy beda na nas zaslugiwac i przede wszystkim ktorzy dadza nam szczescie co prawda u mnie to bylo wygasniecie uczuc a nie bawienie sie ale duzo przez niego wycierpialam kiedy on za bardzo sie tym nie przejmowal wiec podobnie ![]() my taki fajne dziewczeta jeszcze im pokazemy, ze jestesmy szczesliwe i wcale nas nie zlamali
|
|
#4052 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4053 |
|
Raczkowanie
|
Dokładnie dziewczęta!
Nie chcą nas? To nie, bez łaski. ![]() Jak balują, to my też balujmy ![]() I też chciałam się wypowiedzieć co do kwestii wyglądu - osobiście nie znam dziewczyny, która byłaby brzydka. ![]() Poza tym jak pisała Malla, wygląd się liczy, ale tylko przy początkowym stadium, a do tego są gusta i guściki, każdy lubi co innego i każda znajdzie takiego, co to ją pokocha bez względu na wszystko.
|
#4054 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#4055 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4056 |
|
Konto usunięte
|
Dzieczyny, nawet nie wiecie jak miło się czyta. To takie motywujące... Oni łamią nam serca, a my za każdym razem przeżywamy... Oni może i też, chociaż nie okazują
Polecam piosenkę Patrycji Markowskiej "Ostatni". A zwłaszcza fragment w około 2/3 piosenki gdy śpiewa "Mówią, że miłość wiecznie trwa.... Niech trwaaa beze mnieee!"
|
|
|
|
#4057 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do mojego eks... Macie rację, żadnego kina ani spotkania. Trzeba być silną |
|
|
|
|
#4058 |
|
Rozeznanie
|
chyba zaraz zwariuje
staram się nie mysleć o doktorkowi, nie pisze, nie dzwonie, unikam. A jak na złość wszyscy w kolo mi o nim przypominają A dzisiaj to dosłownie wryło mnie w podłogę jak usłyszałam pytanie mojego szefa doktorek remontuje sobie mieszkanie nad moją praca i dzisiaj szef mnie zapytał czy on konsultował ze mną plan przebudowy tego mieszkania |
|
|
|
#4059 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Właśnie o tym myślałam, żeby teraz sobie odpuścić trochę i przetrwać jeszcze 2 miesiące. Może wraz z nowym rokiem akademickim, wszystko wróci do normy a jak nie to.... wiadomo ![]() Chyba jednak wolał kolegę ode mnie. No właśnie nie chce się wpraszać na chama. Poza tym już się go pytałam, czy moge przyjechać, czy mnie zaprosi, mówił, że tak i na tym się skonczyło Poza tym, chciałabym być tam przez niego mile widziana. Nie znam w tym mieście nikogo innego, jeżeli się wprosze a on mnie oleje... to nie bede miała się do kogo odezwać.Chętnie bym go do siebie zaprosila, problem w tym, że nie mam gdzie go przenocować. Wtedy jak przyjechał to moi rodzice akurat na wakacje pojechali. Nie mam warunków...w przeciwieństwie do niego, ja mam malutkie mieszkanko a On 300 metrów dom i dużo miejsca. Zdaje sobie z tego sprawę, że to nie telefony, ale jakoś chyba musimy sie kontaktować skoro się nie widujemy, przez gg to nigdy nie rozmawialiśmy, zostaje tylko telefon w tej sytuacji. Chyba, że mam mu pisać listy albo w ogóle mamy się do siebie przez 2 miesiące nie odzywać.No staram się jakoś zagadywać, różne tematy poruszam, czasami pisze np co ciekawego robiłam, problem w tym, że On mi cały dzień nie odpisuje Jak rozmawiamy przez telefon to zawsze jest jakiś temat i nigdy nie milczymy, tylko, że nie gadamy często mimo, że On ma do mnie za darmo. Oczywiście ja też czasami do niego dzwonie. Ale jest tak, że mówi, że nie może gadać, zadzwoni później albo jutro i oczywiście tego nie robi. No wiem wiem tylko własnie ciekawe kiedy się spotkamy....
|
|
#4060 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Siala, da chociaż czasem jest cholernie ciężko ale nie można się poddawać. Wcześniej opisywałam tutaj swoją historię ale nie ma się czym chwalić - nie chcę do tego wracać. Cała ta historia dużo mnie nauczyła, dzięki niej naprawdę wyciągnęłam wiele wniosków i pewnych błędów wiem, że więcej nie popełnię i śmiało mogę teraz powiedzieć, że jest to pewien plus, który udało mi się dostrzec i życzę tego każdej z Was !! Malla - oby, oby szybko.. ![]() Związek z byłym zapomniany ale relacje z facetami nadal zachwiane, jedna rzecz której się boję najbardziej to odrzucenie.. Kurdee dziewczyny za miesiąc mam 2 wesela, a partnera brak gdyby nie to, to nie przejmowałabym się zupełnie niczym.
|
|
#4061 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4062 | |
|
Dolce vita
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4063 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
|
|
|
#4064 |
|
Dolce vita
|
|
|
|
|
#4065 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Nie możemy się nagadać na każdym spotkaniu, zawsze jest ciekawy temat i wczoraj dostałam świetny komplement, że jestem bardzo sympatyczną dziewczyną bo można ze mną o wszystkim pogadać, pośmiać się itd i taki komplement jest dużo bardziej istotny dla mnie niż jakieś tam ładne coś... To właśnie świadczy o tym, że normalni faceci zwracają uwagę bardziej na to, jak się czują i jak się dogadują z dziewczyną.
|
|
|
|
|
#4066 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A dzisiaj idę do kina póki jeszcze jestem na chodzie z kolesiem, z którym się kiedyś spotykałam ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
![]() fajnie
|
||
|
|
|
#4067 |
|
Dolce vita
|
Flanelka, gratulacje. A gdzie się poznaliście?
|
|
|
|
#4068 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4069 |
|
Dolce vita
|
|
|
|
|
#4070 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4071 |
|
Wtajemniczenie
|
czytam... i się dołączam.. ze złamanym/ zranionym sercem...
|
#4072 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale na jakie zagrania bo nie rozumiem? To co ja mam do niego pisać, bo już teraz ogłupiałam Może najlepiej nic.Edit: Chyba, że Ci Malla chodziło o to, że robisz to samo i nie odpisujesz, bo mogłam źle zrozumieć mój mózg nie ogarnia.Ja też nie cierpie... mój eks był w tym mistrzem, a ja jak taki kretyn na wszystko czekałam Powoli się czuje jak w poprzednim związku, odległość, brak kontaktu, olewanie, zero zainteresowania...
"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży, Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi , A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz I walizkę ma spakowaną już ... " Edytowane przez Ofelia 20 Czas edycji: 2011-08-02 o 13:26 |
|
|
|
|
#4073 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
za bardzo mu nadskakujesz... facet wie, że zawsze do niego polecisz, więc Cię olewa, bo ma "spokojną przystań", do której może powracać kiedy mu się zachce... ja na Twoim miejscu poczytałabym książkę "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy"
|
|
|
|
|
#4074 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4075 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4076 |
|
Raczkowanie
|
Tak w ogóle dziś mija 8 tygodni od rozstania a mi się wydaje, że 8 miesięcy.
|
|
|
|
#4077 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czytałam te książkę, już dawno temu, podchodze do niej z dużym dystansem.
|
|
#4078 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)? Ja po czasie zauważyłam, że w moim związku też tak było - to ja się starałam, ja pytałam o spotkanie (a kiedyś było zupełnie inaczej). No nie wiem, może u Was da się wszystko naprawić. U mnie się nie dało.
|
|
|
|
|
#4079 |
|
Dolce vita
|
korzystałam 3 lata temu
ale to były niewypały i dziś z rezerwą podchodze do posrtali randkowych itp.... ale trzymam kciuki, żeby sie Tobie udało U mnie 2 tygodnie od porzucenia nastroje mam zmienne....bardzo zmienne...od załamania i łez, aż po chęć zemsty, totalną olewkę i nienawiść...
|
|
|
|
#4080 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Ciekawe, kto będzie ze sobą dłużej, my czy Wy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I to jest bardzo, bardzo niefajne. Czasem chciałabym się wrócić do podstawówki, gdzie szalenie za sobą było naturalne i facet się nie wstydził okazywać uczuć, bo rządziły nim hormony...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.

gdyby nie to, to nie przejmowałabym się zupełnie niczym.