|
|
#61 |
|
sentimental animal
|
Dot.: Start 1 sierpnia
obiad: makaron z kurczakiem, sok iii pasek gorzkiej czekolady, a co! jeśli innym wolno jeść bezczelnie chipsy i żelki i nie tyć, to ja mogę sobie pozwolić na pasek gorzkiej, niskokalorycznej czekolady :P
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie.
Wieczorkiem zamierzam sobie pokręcić min.30 min hula hopem i poskakać na skakance A na obiad dzisiaj miałam kurczaka w przyprawach
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
chyba będzie coś koło 8 km
mieszkam na obrzeżach miasta i dlatego wszędzie mam daleko tak to poruszam się samochodem ale jak jest okazja to na piechotkę sprawdzę na jakiejś mapie internetowej ale idę 50 min w jedną stronę podobno z tej piekarni chleb jest najlepszy i czego sie nie robi dla rodzinki
Edytowane przez la bonbon Czas edycji: 2011-08-01 o 16:12 |
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
hit! ja ide spacerkiem do pracy 25min...wiec to tak jakbym poszla wrocila..i jeszczed raz poszla-biorac pod uwage ze idziesz szybciej..i to dopiero w 1 strone by bylo :O
ja nie mam czasu na takie rzeczy. niestety ![]() wiec tylko do pracy maszeruje te 25min w jedna i 25 w druga.
|
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj pomykałam na rowerze jakieś 2 godzinki i byłam na spacerze, później jeszcze jakieś ćwiczenia porobię
![]() W sumie zaczęłam wczoraj, zrobiłam sobie taką 'rozgrzewkę' półgodzinną, po której autentycznie padłam na podłogę ![]() mam nadzieję, że Wam idzie lepiej
|
|
#66 |
|
Rozeznanie
|
Podsumowanie dzisiejszego dnia
![]() - hula hop 60 min - rower 50 min - skakanka 500 podskoków + rozciąganie |
|
|
|
|
#67 |
|
sentimental animal
|
picnic, widzę że ostro ćwiczysz
Ja przy was to nic, ale napiszę:15 min. ćwiczenia na pośladki i biodra (shape) 20 min. workout (czwarty dzień Turbo Jam za mną )15 min. Slim&Limber (rozciąganie) mało dzisiaj, ale jutro będzie 1,5h conajmniej Marzy mi się 2h, ale z kondycją słabo...
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
i jak tam pierwszy dzień?ja wychodzę właśnie na jogę i salsę, choć przeleżałam w łózku do 14:00. jeśli ktoś jeszcze się nie ruszył, to ma kilka godzin na to!
trzymam kciuki za nas dziewczyny!
|
|
|
#69 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam wakacje więc korzystam i maszeruje ale tych 10 km w jedną stronę (wg. mapy google ) się nie czuje, że tyle ich się przeszło bo muzyczka w uszy i szybko mija czas jeszcze jak się zamyśle nad jakąś ważną sprawą to nawet nie wiem jak tak szybko jestem w domu heheh![]() Na początku było okropnie całe łydki bolały a teraz to już pięknie widać i czuć twardziutkie mięśnie w łydkach nie wiem czy to zasługa tylko tych marszo-spacerów do piekarni czy też butków tych kształtujących pośladki powiem Wam, że chyba działają ale będę dalej testować ![]() Na dziś jeszcze skakanka mnie czeka i idę spać bo rano trzeba iść po chlebek trzymam kciuki za Nas wszystkie
Edytowane przez la bonbon Czas edycji: 2011-08-01 o 18:36 |
|
|
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
Myślicie, że jak zjem jednego cukierka do ssania to mi zaszkodzi? Zaraz umre z braku cukru
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
osobiscie bym zjadla, bo ja sobie na diecie na to pozwalam..ale to zalezy od Twoich założen i zmian w zywieniu na diecie..jezeli jedyna zmiana jest ograniczenie słodyczy to lepiej zjedz owoc i dostarczysz organizmowi potrzebnego cukru
ja wczoraj zjadlam serek homoganizowany z nektarynka - zamiast czekoaldy ![]() a teraz wymecze 30min shred. i to moje jedyne dzienne cwiczenia. dopiero ogarnelam sie po pracy i ni jak nie mam czasu na wiecej... a o wstawaniu wczesniej nie ma mowy! ^^
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
sQuaara staram sie nie jesc slodyczy, nie pic nic slodzonego i po 3 dniu ledwo zyje
chyba zaraz wybiorę się na spacer do kuchni w poszukiwaniu jakiś owoców. a jak nie to przejdę się do skepu. schudne po drodze
|
|
#73 |
|
sentimental animal
|
u mnie 30 day shred nie dało żadnych rezultatów niestety
ale każdy reaguje inaczej, większość dziewczyn jest zadowolonych ![]() mam okres i jak zawsze większy apetyt ;/ walczę z nadmiernym apetytem szczególnie wieczorem, wtedy wszystko mi smakuje :P
You may think he's a sleepy-type guy Always takes his time Soon I know you'll be changing your mind When you've seen him use a gun, boy When you've seen him use a gun Edytowane przez natalcia250 Czas edycji: 2011-08-01 o 19:38 |
|
|
|
|
#74 |
|
Konto usunięte
|
Picnic, podziwiam Twoją kondycję
Ja wybieram się zaraz na marszobiegi
|
|
|
|
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
Hejka
![]() Skoro takie zmotywowane wizażanki sie odchudzają to grzechem bedzie nie dołączyć... Ja planuje zgubić 15 kg... ![]() ![]() Teraz mam 75 przy wzroście 172 Od jutra zaczynam nowa prace, wiec postanowiłam tez, że bede sie przy okazji zdrowo odżywiać i ćwiczyc. ( każda wymówka jest dobra) Wiec kochane dołaczam iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ii sukcesów nam zycze ![]() ![]() a i mam 22 lata.... Edytowane przez Paulinusia411 Czas edycji: 2011-08-01 o 20:38 |
|
|
|
|
#76 |
|
Przyczajenie
|
No to i ja dołączę!
![]() Ale z 1-dniowym opóźnieniem, niestety... (bo dzisiaj już za późno) Aktualna waga: 57kg przy wzroście 165cm ( dużooo ) :/ Mój cel: 47 kg Trzymam za was kciuki!
Edytowane przez Ania0521 Czas edycji: 2011-08-01 o 20:36 |
|
|
|
|
#77 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mi sie wydaje, ze i tak mało ćwiczę, ale teraz stawiam na regularnośćTeraz nie mam czasu, żeby oglądać, ale znajdę te "Twoje" ćwiczenia na youtube? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Najbardziej męcząca jest ta skakanka, na razie nie mogę uniknąć zadyszki, za to hula hop to czysta przyjemność Polecam każdej Za tydzień zmierzę talię i zobaczę czy jest różnica po 2 tyg. kręcenia..Zbieram się na biegi od dawna, ale jakoś tak głupio(?) mi |
||||
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Dołącze się i ja Jestem już na paru wątkach, ale zawsze to okazja do poznania nowych osób![]() Mam 20 lat, 173 cm wzrostu, około 61 kg, a moim marzeniem jest 55 kg. Ostatnio przechodzę ciężki czas i wczoraj np nieźle się objadłam, ale od dziś już dalej ładnie jem i od ubieglego wtorku ćwiczę na orbitreku ![]() Moim celem jest zrzucenie kilku cm z ud i bioder
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj z dietą nie bardzo, tzn za mało posiłków ale za to godzinka basenu
|
|
#80 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja mam 163 cm wzrostu i moim marzeniem jest ważyć 58 kg ale może jestem dziwna :P
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
kurde, chyba nie umiem "zacytować" Waszych wypowiedzi
trudno. picnic : co do tańczenia-dziś był mój pierwszy raz!i z jogą i z salsą. było ŚWIETNIE! byłam chyba jedyną początkującą, ale w ogóle mnie to nie obchodziło![]() czy Ty też chcesz zacząć tańczyć?
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
To ja moze tez dolacze
![]() Mam 22 lata, 165 cm wzrostu i waze 67,9 kg Dzisiaj udalo mi sie przeciwiczyc caly areobik Pump it up - the ultimate dance workout
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Dzisiejszy dzień dobiega końca i u mnie osobiście zakończony sukcesem nawet wieczorem jeszcze na rolkach byłam Także nie poddajemy się, myślę że w gdzieś za tydzień będzie można się zważyć, powinny być jakieś malutkie efekty ;d dobranoc
|
|
|
#84 |
|
Wtajemniczenie
|
przyłączam się i ja
będzie raźniej ![]() wzrost: 157cm waga: ok. 57 kg. chcę schudnąć do 51-50 ![]() ale zważę się dopiero 20 września
|
|
|
#85 |
|
Wtajemniczenie
|
Też dołączam, jeśli mogę!
Co prawda jest już 2 sierpnia, a 1 dość się objadłam Ale koniec tego! Chcę wreszcie schudnąć. 5, 6 kg co najmniej 21 lat, 172 cm wzrostu i 65 kg Choć wczoraj sobie jeździłam na rowerze, mam zamiar co najmniej co 2 dzień na nim jeździć. Oprócz tego ćwiczenia na brzuch, tańce, może jakiś aerobik online? No i mniej jeść
|
|
|
|
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewuszki
![]() Jak tam ja już 2 dzień zaczynam heheh maszeruje/(biegnę - dam rade ) do piekarni
|
|
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
piekarnia, świeży chleb, mniam!jem właśnie musli, zaraz zasuwam na siłownię
udanego dnia!
|
|
|
#88 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Znalazłam coś takiego, może będzie dla Ciebie przydatne https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=144248 Cytat:
Ja też mam na komputerze ten aerobik. Jeszcze zbyt dużo nie ćwiczyłam, ale podoba mi się. Koniecznie muszę do niego wrócić na poważnie, może już dziś ![]() Cytat:
).Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem po przepysznej owsiance z bananem i borówkami
|
|
#90 |
|
Wtajemniczenie
|
hello
mialam isc na rowerr ale mnie kolezanka olała;/ ja juz po sniadanku, kamaron razowy:P nawet drugie sniadanko za mna: nektarynka na obiad nie wiem co ale moze cukinia i jakis kurczak<mniam> za chwile spadam na rowerek stacjonarny poznije do tego hulahop, twister i moze troszke brzuszkow
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.

Wieczorkiem zamierzam sobie pokręcić min.30 min hula hopem i poskakać na skakance

trzymam kciuki za Nas wszystkie 
ale każdy reaguje inaczej, większość dziewczyn jest zadowolonych 

Ja też mam na komputerze ten aerobik. Jeszcze zbyt dużo nie ćwiczyłam, ale podoba mi się. Koniecznie muszę do niego wrócić na poważnie, może już dziś