Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-01, 21:50   #3631
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
tak właśnie to wygląda i nawet chyba znieczulenie tylko miejscowe jest a nie pełna narkoza...
też bym usta powiększyła
dwie znajome wizażanki powiększyły- efekt pięknych pełnych ust miodzio

kurcze coś mnie brzuch boli, idę zrobić sobie herbatę...

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 21:52   #3632
Kitka:)
CABIN CREW

dziewczyny a co się dzieje z Alessandrą???? dawno jej nie było...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 21:55   #3633
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
aj tam jaka operacja kilka wstrzykniec w usta i juz a uszy to chyba tylko przecinają skore i mocniej zszywaja? hahahah przepraszam ze taki glupi opis, ale to chyba tak dziala

chyba tak, nie wiem, nigdy się w to nie nie zagłębiałam a gdybym już zrobiła sobie uszy to zabrałabym sie za mój nos a później pewnie usta to chyba zbyt uzależniające, dobrze że nie jestem kasiasta

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 22:02   #3634
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
dwie znajome wizażanki powiększyły- efekt pięknych pełnych ust miodzio

kurcze coś mnie brzuch boli, idę zrobić sobie herbatę...
hm przez wizaż również zaczełam zwracac uwage na usta też sobie powieksze kiedys moze
Cytat:
przepadła...
Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
chyba tak, nie wiem, nigdy się w to nie nie zagłębiałam a gdybym już zrobiła sobie uszy to zabrałabym sie za mój nos a później pewnie usta to chyba zbyt uzależniające, dobrze że nie jestem kasiasta
ale Ty jestes ładna taka jaka jestes teraz i już !

catee olej anonima i już, po co nerwy szargać, niech ten ktos wstawi własne foto to sie posmiejemy chociaz
Stary 2011-08-01, 22:04   #3635
jj4u
Rozeznanie

GG do jj4u

Ja jeśli miałabym coś poprawiać to nos. Chyba najczęstszy kompleks U nas ten nos to zmora moja, wszystkich kuzynek i cioć. Odziedziczony po dziadku, całe szczęście z pokolenia na pokolenie maleje Bo jak bym miała taki jak dziadek, to już dawno byłabym po operacji - wyrzekłabym się dziedzictwa
A z ust jestem zadowolona, zwłaszcza po dzisiejszym dniu. Dostałam w prezencie pomadkę w kolorze ostrej fuksji - nigdy nie miałam pomalowanych ust. Najbardziej szalony kolor jaki miałam na ustach wśród ludzi to transparentny brzoskwiniowy błyszczyk No, ale pomalowałam i mój TŻ stwierdził, że pięknie wyglądam, jego tata też pytał gdzie się tak wystroiłam i, że super wyglądam. Potem mój TŻ powiedział mi chyba pierwszy raz, że mam śliczne usta. Dziwna sprawa, ale polubię tą pomadkę

U mnie dzisiaj podstawa + olej kokosowy na włosy + pedicure + manicure. Miałam porobić maseczki i pilingi, ale zostawiłam to na jutro.

Nowe notki:
Flormar
Eveline Colour Instant 627I 623
Wakacyjne paznokcie

jj4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 22:07   #3636
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

jj4u pokaż tą pomadkę na ustach

Stary 2011-08-01, 22:14   #3637
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
Lenka, mialam takie, ze rozdwajaly mi sie, lamaly boczki przed zalozeniem zeli, pozniej jakis miesiac po sciagnieciu, ciezko bylo mi utrzymac taka dlugosc jak mam teraz (po sciagnieciu nie mialam na zero, tylko zachowaly naturalna dlugosc, bo miala zelowana naturalna plytke) i nie bylam przyzwyczajona, ze moje naturalne sa mieksze, trzeba bylo po prostu uwazac na nie. zniszczylam je mechanicznymi uszkodzeniami. siegnelam po kuracje nail teka I i II, ktora juz mialam wczesniej zakupiona, ona zmasakrowala mi paznokcie, bo schodzila mi plytka platami.. no to postanowilam zaufac tanszej marce miss sporty i tutaj uzywalam odzywke niebieska i pomaranczowa, obie lubie i sobie chwale, ale paznokcie nadal po boku pekaly lub sie rozdwajaly (kciuk i serdeczny). nie wytrzymalam i kupilam rimmela odzywke 2weeks, bylo lepiej, nie lamaly sie utwardzila, ale nadal cos bylo nie tak, dokad bralam merz siecial to bylo fajnie, ladnie i nie marudzilam, przestalam i od nowa lamanie, kruszenie sie. zdesperowana po raz setny czytalam kwc i padlo na herome i tak od 28maja stosuje tylko ta odzywke, zrobilam najpierw kuracje 2tygodniowa i teraz zawsze ja daje pod podklad. zanim zaczelam kuracje, skrocilam na zero. pamietam o nawilzaniu paznokci i skorek, wiec stosuje wit.a, robie kapiel olej rycyony, oliwa z oliwek i cytryna na 15min, uzywam zmywacza bez acetonu, piluje szklanym pilnikiem, poleruje co 3tyg, jem wiecej warzyw i owocow, uwazam na nie jak szalona

jezeli sprzatam, zmywam naczynia to w rekawiczkach.

nie nosze golaskow, zawsze mam chociaz odzywke na nich.

staram sie miec jednakowa dlugosc, tez wyznaje zasade, ze duzo ladniejsze sa paznokcie rowne, a krotkie, niz dlugie roznej dlugosci, dla mnie to po prostu jest nieestetyczne. ale sama przyznam sie bez bicia, ze srodkowy mi sie zlamal po boku z mojej winy, to nie skrocilam go tak jak powinnam na kwadrt, bo bylaby roznica spokojnie 4mm, a to by bylo ledwo za opuszek i szkoda mi bylo...

wlasnie przed chwila spilowalam je do 18mm, a ten jeden ma niecale 17mm. mam w planie utrzymywac przez jakies 2tyg ta dlugosc, az sie wyrownaja, wszystkie beda silne, mocne to dopiero dalej moze zapuszcze, jak nie beda mi przeszkadzac. narazie jest okej i swietnie sie z nimi czuje
Dziękuję za odpowiedź i rady na pewno skorzystam
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 22:15   #3638
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
dobre chociaż to że tacy ludzie potrafią zadbać o nasze mięsnie brzucha fajnych masz "fanów", przynajmniej dostarczają ci rozrywki
haha, no dokladnie, tak czytam te wiadomosci na mailu i az zdebialam i sie smialam pod nosem

Cytat:
Z tymi plackowatymi cieniami nie czytalam.
Naprawde ludziom nudzi sie w domu...
Ja uwazam, ze malujesz sie swietnie, masz piekne usta i faaajne dlugie pazurki po prostu masz sliczna buzie!
Ale fakt, w tym zielonym makijazu Ci pieknie, moze to ta pomadka nude? Albo te usta po prostu
nawet juz nie wiem przy ktorym to bylo makijazu.
mooze to i ta szminka, nie wiem
szkoda tylko, ze mi sie konczy a nie potrafie znalezc tanszego odpowiednika...

dziekuje
jutro jak slonce sie pokaze, to cos zmaluje, wolicie kolorowego czy takie wieczorowe w stylu szmaragdowej zieleni?

Cytat:
caate włąsnie czytałam te komentarze i ... brak mi słów, niestety- trolle chodzą po tym świecie i nie warto się nimi przejmować.. zresztą- widzę że dobrze zareagowałaś i mu/jej odpisałaś...
kurcze Anonim ma problem- trafił na blog który związany jest z urodą ,kosmetykami i czepia się że o tym na nim piszesz... naprawdę niektórym się chyba bardzo nudzi w wakacje

u mnie dzis tylko podstawa, ósemka dalej męczy więc nie mam ochoty na więcej... plusem tego jest że za bardzo nie mogęjeść ale jutro planuję duże spa....

dziewczyny które mają szminki z nyx'a - jak się wam sprawują? jestescie zadowolone??
dzieki
tez tak mysle jak Ty... trzeba sie ze wszystkim zmierzyc w tym zyciu, taki juz urok internetu tylko nie kumam, skad ja nagle taka popularna sie zrobilam, ze dzieciom sie nudzi

Cytat:
Caate podobno cos tam boli, ale jesli sie zdecyduje- dam rade! (to nic ze boje sie igiel itp )
noo ja tam rowno mdleje, wiec bym nie dala
ostro mysle nad powiekszaniem piersi, ale po ostatnich opisach dziewczyn na forum, jestem pewna ze nie znioslabym bolu i strach przed lataniem samolotem, jakis wypadek samochodowy by mi odebral radosc z pieknych piersi

dobrze, ze usta nie maja tylu minusow co piersi

Cytat:
wlasnie nie wiem, bloga prowadzi, do nas nie zaglada

Cytat:
Napisane przez Camilly Pokaż wiadomość
caate to najlepiej po przeczytaniu takiego komentarza jest na chwilę zajęcie się czymś innym. Po kilku minutach powrót do komentarza i spokojne przemyślenie tego co napisać w odpowiedzi. Im dłuższą dasz odpowiedź to ta osoba będzie jeszcze bardziej z samej siebie zadowolona, że "musiałaś się tyle napisać, bo widocznie jej komentarz cię dotknął".
w ten sposob nie pomyslalam. ja zawsze duzo gadam i dla mnie nie problem napisac obszerny komentarz czy notke.
na przyszlosc postaram sie streszczac

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
caate szkoda słów pewnie jakaś zakompleksiona dziewucha po prostu
Ci zazdrości w końcu piękna z Ciebie kobieta
dziekuje Ci
ladne wloski, Ty masx takie fale jak nie rozczeszesz?

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
jak wyszłam po 7, tak dopiero teraz z pol godz temu wrocilam

nałożyłam olej na włosy, zrobię z jedna maseczke, a tak poza tym to podstawa

wspolczuje, ja bym nie doczolgala sie do kompa nawet

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

komary mnie zjedza
jakas epidemia ich jest...
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 22:23   #3639
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje Ci
ladne wloski, Ty masx takie fale jak nie rozczeszesz?
O dziękuję w sumie falami bym ich nie nazwała wykręcają się we wszystkie strony
siostra Tż mi podcięła i teraz zaczynam maksymalnie o nie dbać bo suche są strasznie kupiłam już olejek babydream różowy jutro będę go testować
Stary 2011-08-01, 22:29   #3640
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
O dziękuję w sumie falami bym ich nie nazwała wykręcają się we wszystkie strony
siostra Tż mi podcięła i teraz zaczynam maksymalnie o nie dbać bo suche są strasznie kupiłam już olejek babydream różowy jutro będę go testować
alez prosze
zapomnialam wczesniej napisac

chocdzi mi o to, ze jak maja tendecje do falowania, to zapoznaj sie z watkie kreconowlosych i poszukaj tam ratunku, bo stosowanie metod do prostych moze nie dawac takich efektow jakbys chciala
Stary 2011-08-01, 22:30   #3641
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

wspolczuje, ja bym nie doczolgala sie do kompa nawet

jest pon to dalam rade no ale z tego 6 godz w pociagu, wiadomo, ze nie jest to czysty relaks, ale lepsze niz bieganina po miescie

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 22:30   #3642
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
wstalam po nocce jestem wymeczona ta praca ale ogolnie podoba mi sie taka praca tylko dojazd mam kiepski, ale podniosla mi sie samoocena jak znalazlam prace, wiadomo, podnosi to na duchu i mam poczucie ze nie siedze bezczynnie...
Ja z pracy wracam około 22 wychodzę do pracy około 13. Może nie jest to praca moich marzeń, ale też mam poczucie satysfakcji, że jednak coś robię, zamiast siedzieć bezczynnie i że jakąś kasę za to będę miała. Dodatkowo dobrze mi idzie, więc nie mam na co narzekać, wręcz cieszę się, że coś mam...
Tylko u mnie ciężko z przestawieniem się. Jak zacznę robić coś rano to nieraz ledwo się wyrobię, wieczorem nie chce mi się. I tak sprzątanie, obowiązki domowe i spamowanie mam rozbite na raty
Stary 2011-08-01, 22:35   #3643
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
alez prosze
zapomnialam wczesniej napisac

chocdzi mi o to, ze jak maja tendecje do falowania, to zapoznaj sie z watkie kreconowlosych i poszukaj tam ratunku, bo stosowanie metod do prostych moze nie dawac takich efektow jakbys chciala
aha nawet nie wiedziałam może to o to chodzi poczytam dziękuję
Jutro mam w planach wielkie spa maseczki, peelingi manicury i pedicury
Stary 2011-08-01, 22:36   #3644
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

caate ja bym wolała jakiś wieczorowy makijaż a tych komarow faktycznie jest teraz pełno, ja w domu we wszystkich oknach mam moskitiery i nie wiem jakim cudem dostają się do środka, wczoraj z wieczora to z 10 pozabijałam u siebie w ppokoju a i tak w nocy jakiś latał mi nad uchem, no myslałam że szlag mnie trafi

Stary 2011-08-01, 22:46   #3645
jj4u
Rozeznanie

GG do jj4u

Cytat:
aha nawet nie wiedziałam może to o to chodzi poczytam dziękuję
Jutro mam w planach wielkie spa maseczki, peelingi manicury i pedicury
Ja też jutro planuję wielkie spa. Podejrzewam, że niedługo skończy mi się leniuchowanie i nie będę mogła pozwolić sobie na spędzanie połowy dnia w łazience

Cytat:
jj4u pokaż tą pomadkę na ustach
Nie mam aparatu, a na necie nie ma swatchy ale to guerlain kiss kiss 562 http://ecx.images-amazon.com/images/...xL._SS500_.jpg ale na żywo całkiem inaczej wygląda. Zrobię zdjęcia w środę, bo jutro wieczorem rodzice wracają i oddadzą mi aparat

coś takiego http://30.media.tumblr.com/tumblr_lh...nsnso1_500.gif

Nowe notki:
Flormar
Wakacyjne paznokcie

Edytowane przez jj4u
Czas edycji: 2011-08-01 o 22:49
Stary 2011-08-01, 22:52   #3646
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
caate ja bym wolała jakiś wieczorowy makijaż a tych komarow faktycznie jest teraz pełno, ja w domu we wszystkich oknach mam moskitiery i nie wiem jakim cudem dostają się do środka, wczoraj z wieczora to z 10 pozabijałam u siebie w ppokoju a i tak w nocy jakiś latał mi nad uchem, no myslałam że szlag mnie trafi
to poomysle
wszystko zalezy od pogody, nie mam co robic makijazu jak nie mam oswietlenia i guzik z tego wyjdzie

Cytat:
Napisane przez jj4u Pokaż wiadomość
Ja jeśli miałabym coś poprawiać to nos. Chyba najczęstszy kompleks U nas ten nos to zmora moja, wszystkich kuzynek i cioć. Odziedziczony po dziadku, całe szczęście z pokolenia na pokolenie maleje Bo jak bym miała taki jak dziadek, to już dawno byłabym po operacji - wyrzekłabym się dziedzictwa
A z ust jestem zadowolona, zwłaszcza po dzisiejszym dniu. Dostałam w prezencie pomadkę w kolorze ostrej fuksji - nigdy nie miałam pomalowanych ust. Najbardziej szalony kolor jaki miałam na ustach wśród ludzi to transparentny brzoskwiniowy błyszczyk No, ale pomalowałam i mój TŻ stwierdził, że pięknie wyglądam, jego tata też pytał gdzie się tak wystroiłam i, że super wyglądam. Potem mój TŻ powiedział mi chyba pierwszy raz, że mam śliczne usta. Dziwna sprawa, ale polubię tą pomadkę

U mnie dzisiaj podstawa + olej kokosowy na włosy + pedicure + manicure. Miałam porobić maseczki i pilingi, ale zostawiłam to na jutro.
pokaz usta tzn szminke

tez mam gigantyczny nos, ale daje na srodek bronzer i zyje
ten kto widzi moj profil ma gorzej, ja juz sie tym nie przejmuje. jestem za wielki tchorz zeby poddac sie operacji

oo nosek mam po tacie on to ma giga nochal

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
hm przez wizaż również zaczełam zwracac uwage na usta też sobie powieksze kiedys moze

przepadła...

ale Ty jestes ładna taka jaka jestes teraz i już !

catee olej anonima i już, po co nerwy szargać, niech ten ktos wstawi własne foto to sie posmiejemy chociaz
olaaany

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Dziękuję za odpowiedź i rady na pewno skorzystam
prosze

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Cytat:
Ja też jutro planuję wielkie spa. Podejrzewam, że niedługo skończy mi się leniuchowanie i nie będę mogła pozwolić sobie na spędzanie połowy dnia w łazience

Nie mam aparatu, a na necie nie ma swatchy ale to guerlain kiss kiss 562 http://ecx.images-amazon.com/images/...xL._SS500_.jpg ale na żywo całkiem inaczej wygląda. Zrobię zdjęcia w środę, bo jutro wieczorem rodzice wracają i oddadzą mi aparat

ile zaplacilas za ten szalowy kolorek?

ja juz boje sie kupowac drogich pomadek, wystarczy mi ze mam dwie z estee lauder, jedna z chanel i ciezko juz mi dogodzic tanszymi, a dawac 100zl na pomadke to nie dla mnie
Stary 2011-08-01, 22:55   #3647
jj4u
Rozeznanie

GG do jj4u

Jak mówłiam nie mam aparatu

Ale napiszę na pewno o niej na blogu, bo czuję, że zostanie ze mną na dłużej
I nie wiem, czemu Ci ojcowie tacy wredni są i brzydkie nosy dają. Chociaż patrzę na Twoje zdjęcia i cholera tego dużego nosa nie mogę się dopatrzyć
Ja na operację też się nie zdecyduję - jak mnie mój TŻ z takim nosem pokochał to nie może być tragicznie Ale jakbym (nie daj Boże!) miała mieć dzieci, to chyba dam na mszę, żeby tylko po moim TŻ nosek odziedziczyły

Pomadkę dostałam, sama nie dałabym tyle kasy za nią. Patrzyłam przed chwilą w Internecie to kosztuje koło 30$ - dla mnie za dużo. Ale bardzo fajna jest, nawilża, trzyma się 2 godziny minimum, nie wchodzi w zmarszczki, ale zostawia ślady na kubkach

Nowe notki:
Flormar
Wakacyjne paznokcie

Edytowane przez jj4u
Czas edycji: 2011-08-01 o 22:56
Stary 2011-08-01, 22:55   #3648
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:

woow wygląda cudownie na jej ustach eh mi niestety nie pasowałby taki odcień, wyglądałabym jak klaun

kupiłam sobie dzisiaj w biedrze te słynne szufladki, po prostu musiałam je mieć cała moja kolorówka idealnie mi się do niej zmieściła, jestem z tych szufladek bardzo zadowolona zastanawiam się czy nie kupić sobie jeszcze jednej, tak na zapas

dzisiaj było: peeling twarzy i rąk, maseczka błotna, manicure i olejowanie włosów a na jutro planuję pełen pakiet

Stary 2011-08-01, 22:56   #3649
karolcia198506
Zakorzenienie

Idę spa dziewczynki słodkich snów
Stary 2011-08-01, 23:03   #3650
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Jak mówłiam nie mam aparatu

Ale napiszę na pewno o niej na blogu, bo czuję, że zostanie ze mną na dłużej
I nie wiem, czemu Ci ojcowie tacy wredni są i brzydkie nosy dają. Chociaż patrzę na Twoje zdjęcia i cholera tego dużego nosa nie mogę się dopatrzyć
Ja na operację też się nie zdecyduję - jak mnie mój TŻ z takim nosem pokochał to nie może być tragicznie Ale jakbym (nie daj Boże!) miała mieć dzieci, to chyba dam na mszę, żeby tylko po moim TŻ nosek odziedziczyły

Pomadkę dostałam, sama nie dałabym tyle kasy za nią. Patrzyłam przed chwilą w Internecie to kosztuje koło 30$ - dla mnie za dużo. Ale bardzo fajna jest, nawilża, trzyma się 2 godziny minimum, nie wchodzi w zmarszczki, ale zostawia ślady na kubkach
nawet jak odbijesz ja na chusteczce i jeszcze raz pomalujesz?

u mnie tego nosa nie widac na takich zdjeciach tylko z boku, bo ma garba i jest duzy (przynajmniej mi tak rodzina mowi przez cale zycie)

sama szukam teraz takiego kolorku jak Ty masz, musze koniecznie go przetestowac w sephorze, czy mi pasuje i poszukac tanszego odpowiednika
Stary 2011-08-01, 23:04   #3651
jj4u
Rozeznanie

GG do jj4u

Cytat:
woow wygląda cudownie na jej ustach eh mi niestety nie pasowałby taki odcień, wyglądałabym jak klaun

kupiłam sobie dzisiaj w biedrze te słynne szufladki, po prostu musiałam je mieć cała moja kolorówka idealnie mi się do niej zmieściła, jestem z tych szufladek bardzo zadowolona zastanawiam się czy nie kupić sobie jeszcze jednej, tak na zapas

dzisiaj było: peeling twarzy i rąk, maseczka błotna, manicure i olejowanie włosów a na jutro planuję pełen pakiet
Też myślałam, że będę wyglądać jak klaun lub Joker, jak dobrze pójdzie, ale usłyszałam tyle komplementów, że chyba się przekonam
A te szufladki z Biedronki są genialne - dzisiaj TŻ sprezentował mi drugą i cieszę się jak głupia z tego powodu

Nowe notki:
Flormar
Wakacyjne paznokcie

Stary 2011-08-01, 23:12   #3652
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
jest pon to dalam rade no ale z tego 6 godz w pociagu, wiadomo, ze nie jest to czysty relaks, ale lepsze niz bieganina po miescie
dla mnie to byłoby 6 h spania zawszę spię w podróz

Cytat:

piękna...

ja powoli do łóżka idę... dobranoc

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 23:14   #3653
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
ja tak samo

Stary 2011-08-01, 23:27   #3654
caate
Zakorzenienie

GG do caate

ideee dzisiaj wczesniej spac, bo na jutro zaplanowalam pelne SPA

dobranoc
Stary 2011-08-01, 23:37   #3655
jj4u
Rozeznanie

GG do jj4u

To ja też pójdę chyba dobranoc

Nowe notki:
Flormar
Wakacyjne paznokcie

Stary 2011-08-01, 23:52   #3656
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

jak nikogo nie ma to ja też uciekam dobranoc

Stary 2011-08-02, 00:09   #3657
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Zazdroszczę. Ja w podróży nie mogę zasnąć choćby się to wiązało z 15 godzinną podróżą nocą.

---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ----------

No i wszystkie pouciekały ja też zaraz spadam spać. Dziś był pełny manicure i pedicure + depilacja. Na jutro planuję peeling kawowy i poprawkę depilacji.
Na szczęście mrożonka na oparzenie mi pomogła i nie obudziłam się z pęcherzem na środku czoła
Stary 2011-08-02, 00:24   #3658
Soph
Zakorzenienie

dobranoc

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 00:43   #3659
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
w piatek malowane zmylam dopiero dzisiaj, bez odpryskow, takie jak na zdjeciach (zdj z dzisiaj sa), wg mnie trzyma sie bardzo dobrze, tylko ja zawsze daje odzywke jako podklad

wow!
nawet nie wiedzialam, ze takie dobre opinie ma
klik
Dzięki za całe info jutro poszukam może.

Cytat:
to malo tego, ta osoba czepia sie moich plan.
nie no specjalnie je sobie zrrobilam, bo chcialam sie poczuc jak krowa w latki, zazdroscilam jej
smiech na sali.
PS to ja nawet nie posiadam, a ta funkcje w aparacie niestety tak,teraz tylko pilnuje zeby mi sie nie wlaczala samoczynnie.
Ja to zrozumiem, jezeli ktos mi zarzuci cos dla mnie racjonalnego, ale uwazam ze prowadze bloga najlepiej jak umiem, wiec nie przejmuje sie tym, jednak jezeli ktos popiera racje tej osoby, to nie bac sie pisac, ja wyslucham, wezme pod uwage, pod warunkiem, ze zostanie to napisane w mily, argumentujacy sposob...

dziekuje Ci, ciesze sie ze sie podoba
no na takie rzeczy jak usta, oczy nie mamy wplywu, ale Tobie pasuja Twoje do twarzy
JA np. nie potrafie sobie wyobrazic siebie z innymi, np. jakimis pelniejszymi. Jednak odnosnie twarzy to ja wierze naturze, która wiedziała co robi tworząc nas chociaz ja to ani do mamy, ani do taty nie jestem podobna
Ja też do nikogo nie jestem podobna

Cytat:

Ale cudo!

Dobrej nocy, Dziewczyny

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 08:54   #3660
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

hej

Zastanawiam sie czy ktoraś robila ta farba co teraz wyszly z avonu do wlosow. Moja mama ma platynowy blond i ciekawe jak jej wyjdzie. Mialam ja wziąśc ale nie wiem jaką ma wode ale kolorek ladnie wyglada na opakowaniu i widac ze jest jasniutka.

Dostalam od mamy :
perfumy takie w mgielce,
brazujacy do twarzy taki puder w pędzelku ,
szampon przeciwlupiezowy z odzywka( nie mam łupiezu ale nie mialam juz żadnego ) i powiem Wam że jest za✂✂✂isty
Próbke kremu do twarzy
Masło do ciała SPA Jaśmin i Lawenda z takimi drobinkami uwielbiam je
Rozświetlacz do twarzy z seri plus solutions cera po nim jest taka promienna, fajna
kulke pod pachy Celebre
Pilniczek do paznokci z koncowka na skorki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bronzing_glow_dust__35186_std.jpg (7,3 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg maslo.jpg (8,3 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pilnik.jpg (26,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg szamponj.jpg (16,0 KB, 4 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości