|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)
Kororowych snów ![]() Ja jak mam się położyć do pustego łóżka to jakos mi sie nie chce.
|
#4892 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) U nas sa 3 kompy: Laptop TŻa, moj (teraz stoi nieuzywany, odpalam go tylko gdy szykuję korki) i mały netbook. Mały najwygdniejszy, mogę go w jednej ręce przenosić, kłaść się z nim i w ogóle... )))My teraz mamy niecałe 30 m. Wcześniej mieszkaliśmy w mieszkaniach po ok. 70-80m ale tego nie odczuwałam bo i tak siedziałam tylkoo w naszym pokoiku. Więc teraz mamy prawdziwy salon Cytat:
Cytat:
Ja się wczoraj dowiedziałam że mały szkrabek mojego dalekiego kuzyna jest ciężko chory. Płacą po kilkanaście tysięcy miesięcznie za leczenie a nie wiadomo czy pomoze. Mały nie ma nawet 2 latek. Najgorsze, że problemy się ciągle piętrzą... Nigdy nie może byc całkiem dobrze i spokojnie ( Rozumiem Cię, Sikoreczko i ściskam mocno Cały dzien źle się czułam. ;/ Bol kręgosłupa daje mi popalić. A wcześniej bardzo dokuczała mi głowa i mdłości. ;// Wrrr... a jutro wizyta teściów i sprzątnąć trzeba było. ;/ Nawet muffinki zrobiłam. Jak nie docenią to ![]() Dobranoc SPD |
|||
|
|
|
#4893 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie sie dowiedzialam, że kumpela mila wypadek. Kupila nowe auto i już jest do kasacji. Jechala z kolezanka i 10 letnim dzieckiem. Na szczęście byly poduszki i wyszli w jednym kawalku. Straszne to jest, ale z jej winy bo za szybko jechala
|
#4894 |
|
Zakorzenienie
|
Effie dobrze, że nic się nie stało.
Słyszałyście do jakiego wypadku dziś doszło? ciężarna, z nogą w gipsie i BEZ prawa jazdy wsiadla do auta, zeby nie musiał prowadzić jej pijany chłopak. I zabiła człowieka... Gdzie ludzie mają rozum |
|
|
|
#4895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niedawno zmarł brat taty, a teraz siostra jest chora ... dziś jak ciocia przywiozła dzieci i zobaczyłam ją bez włosów, w chustce to bałam się spojrzeć prosto w oczy, bałam się, ze wyczuje mój strach... cały dzień bawiłam się z dzieciakami , bo choć nie wiem czy znają całą prawdę (a pewnie nie) to po rozmowach z nimi wiem, że na swój sposób to przeżywają , bo nie do końca rozumieją, czemu mama jest zmęczona i nie bawi się z nimi ...
|
|
|
#4896 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1 starsza pani weszła centralnie pod tira, który nie mial szansy hamować, bo jej nie widzal i przejechal jej po nogach. Akurat tamtedy szłam jak leżała pod tym tirem i jeszcze pogotowia nie bylo. Byla przytomna, mówila żeby tego kierowcy nie karać. zmarła w helikopterze 2 młoda dziewczyna potrąciła starsza panią, akurat jechalam rowerem do praccy, jak tą pania karetka zabierala. Cos miala z nogą, pelno krwi wkolo, a te dziewczyny staly z policjantami i plakały. Mialy moze po 19 lat. Dla mnie chyba najgorzej jak kierowca jest niewinny bo mu ktoś wszedł pod kola Sikoreczka, trzymam kciuki za twoja ciocię. Mi rok temu zmarła babcia, ale to byla już starość wg lekarzy, ale moja mama caly czas sadzi, że to byl wylew, bo babcie jednego dnia chodzila, śpiewala, a na drugi dzień nie chciala jeść, nie mogla wstać z łózka i potrzebowala pampersów. Ale widoku babci w trumnie nigdy nie zapomne
|
|
#4897 | |||||
|
Zakorzenienie
|
najlepszego
Cytat:
![]() Cytat:
zeby jak najszybciej wyzdrowiala Cytat:
Cytat:
Cytat:
dobranoc |
|||||
|
|
|
#4898 |
|
Zakorzenienie
|
Effie- straszne te wypadki co opowiadasz, masz rację z tym że jak nie z winy kierowcy ktoś zginie, potem do końca życia zostaje w pamięci to że zabiło się drugą osobę
![]() Sikoreczka- życzę cioci dużo zdrówka witam ![]() co do komputerów to ja mam laptopa a Tż ma stacjonarny komputer ![]() ja wstałam o 7 i musiałam od razu gnać do sklepu bo mleka nie było, Tż wczoraj wykorzystał całe nie nawidzę tego![]() Tż chciał o 7 jechać na grzyby ale była taka mgła że świata nie było widać ![]() piję teraz kawiana i nie długo będę się zbierać do rodziców |
|
|
|
#4899 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Dzień dobry Jest chłodno ale słońce wychodzi zza chmur... Zrobiłam kawkę, pierwszą od 2 dni Wyspałam się porządnie i dzisiaj już nie ma laby Zaraz spiszę listę rzeczy do zrobienia i działam
|
|
|
#4900 |
|
Zakorzenienie
|
sikoreczka przykre to
rozumiem Cie bardzo dobrze, bo samej mnie to w rodzinie spotkało. Ale jedno jest pewne, ze nie mozna sie załamywać, trzeba wierzyc ze za chwile wszystko bedzie po staremu i w ogole nie przyjmowac tych czarnych scenariuszy do głowy.Jak moja mama sie pochorowała to wszyscy bylismy załamani, a ona jedna najmniej. W koncu minął czas rozpaczy , zaczelismy działać i dziś juz pozbyła się gnoja ( guza) czuje sie dobrze powoli dochodzi do siebie i liczymy ze juz nikogo z nas to nie złapie. I poniekąd dlatego tak bardzo chciałabym syna.. Wiem, ze chłopca tez moze złapac rak sutka, ale kobiete szybciej
|
|
|
|
#4901 |
|
Zakorzenienie
|
Sikoreczka
![]() Ja niestety należę do grupy ryzyka (po babci) póki co o tym nie myślę, ale wiadomo różnie w życiu bywa. Zresztą ogólnie moja rodzina to "rakowcy" jakiś tydzień temu zmarł brat babci. Rak. To smutne
|
#4902 |
|
Zakorzenienie
|
eehh
smutny temat od rana ![]() Ja w lozeczku leze jeszcze i kawiszona koncze, zaraz ide sie powoli szykowac, bo jade z kolezanką do bdg U nas znowu słoneczku |
|
|
|
#4903 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Poprztykałam się wczoraj z tż o taką pierdołę, że szkoda gadać Byłam umówiona z przyjaciółką na kawke, więc dobrze mi to zrobiło. Ale jak nie wracałam to tż nie wytrzymał i napisał esa ![]() Sikoreczka bardzo mi przykro, trzymam kciuki za ciocię
|
|
|
|
#4904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4905 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4906 |
|
Zadomowienie
|
u mnie rak też zebrał swoje plony
![]() jutro pizza Dudi podejście drugie z mięsem mielonym |
|
|
|
#4907 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4908 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
u nas ja mam swojego laptopa a tż swojego tylko takiego małego ![]() Cytat:
dzień dobry ja zmykam na plaże
|
|||
|
|
|
#4909 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie z tego co pamietam to dziadek na raka , drugi miazdzyca i wylew,babcia wylew, mama juz po 3 zawalach , tata ma chore serce,
wiecej sercowcow niz z rakiem kuzynka od malego z sercem po szpitalach jezdzi zreszta pamietam ciotka taka od mojej mamy urodzila kiedys dziewczynke (ja mialam moze z 5 lat) i po 2 tyg zmarla -wada serca. Kuzyna jedna z coreczek ( blizniaczek tez zmarla jak miala moze rok -serce cale 13mies szpitale i z 12 zapasci i niewiem ile operacji temu dzieciaczkowi robili przez ten czas ) druga babcia tez ma chore serce ale ona juz ma 86lat czy jakos tak Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-08-02 o 09:32 |
|
|
|
#4910 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam, ale pospałam z małym.
Budzę się i myslałam, że to 7, a to 9:30. Kurde zaczynam się martwić, bo ostatnia tabletkę wzięłam w piatek, to @ powinna tak po dwóch dniach być, a tu nic. Co prawda kiedyś mi sie zdarzyło, że dostałam po 4 dniach, ale to było tylko raz. U mnie wg pogody mialo być ładnie, a jest szaro, buro, ale chociaz nie pada. Chciałam sobie kupic rzymianki z przeceny, ale się zastanawiam czy jest sens, może lepiej kupic baleriny i juz na jesień będą. Chyba, że w sierpniu słońce zaskoczy. Ide robic kawule.
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie rano słońce się przebijało, ale wygrały chmury
|
#4912 | |||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
jakbym mieszkala na nieoswietlonej wsi to chyba bym sobie kupila odblaskowa opaske czy cos, szczegolnie w terenie niezabudowanym ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
a jak bylam mala to mnie nie zabierali na pogrzeby, ani pradziadka (z 7 lat mialam) ani mamy (mialam 5) nie wiem czy to dobrze z psychologicznego punktu widzenia :brzydal: a moj dziadek tez z dnia na dzien, ale nie wiem czy nie nieco na wlasne zyczenie, jak sie bierze leki na nadcisnienie od swieta nie codziennie (a to jeszcze podobno gorzej niz nie brac wcale) i biega z kopaczka w 30 stopniowy upal to dobrze sie to nie konczy. Caaaaala rodzina tlumaczyla i nic. a moja babcia klnela na dziadka, a sama nie lepsza, chociaz dala sobie przetlumaczyc, ze nie warto umierac dla hodowli kapusty i ziemniakow. no bo wiecie nawet ja machajac kopaczka jak jest 32 stopnie bym padla... sorry za niechlujne pisanie, ale klawiatura mi szwankuje, wrrr
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-08-02 o 11:10 |
|||
|
|
|
#4913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak będziemy budować dom, to wszystko będzie po mojemu
|
|
|
|
|
#4914 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Ja też nie... wolę pamiętać ludzi takimi jacy byli
![]() Odblaski to rowerzyści i wózkersi powinni nosić nawet w oświetlonych miejscach. To samo dzieciaki wracające ze szkół poboczami i wózki z dzieciakami... Przezorny zabezpieczony
|
|
#4915 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jadą środkiem ulicy, a potem zeskakuja z roweru pod auta. Nam kiedyś tak sąsiadka zrobiła, jedzie rowerem po chodniku, a my autem i nagle zjeżdża na ulice, prosto pod nasz samochód. Tż wychamowal ledwo, otworzył okno i ja tak zje***. Ani się nie obejrzała zy cos jedzie tylko sru na ulice, święta krowa.Ja wczoraj jechalam z pracy, 20:30, a 3 letnia dziewczynka ( sąsiadka) jeździ sobie sama po ulicy na hulajnodze bez opieki. Wjechala mi prawie pod kola
|
|
#4916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
raz mialam kolizje wlasnie z rowerzystką, dokladnie jak effie tu opisała, baba se wyjechała z chodnika na droge pod prąd i zdziwiona o co chodzi. Ale strachu mi napędziła, bo wtedy mlody kierowca bylam. I mandat dostalam jako współwinny , bo niby powinnam sie spodziewac A teraz u nas pobudowali mnostwo sciezek rowerowych, to po co korzystac jak mozna drogą jechac tak samo piesi, ok nie ma chodnika, ale ja sama wolalabym isc sciezka rowerowa nic srodkiem szosy dla wlasnego bezpieczenstwa
Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2011-08-02 o 10:42 |
|
|
|
|
#4917 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No jaężdżę rowerem , ale po ulicy i normalnie. Wyciagam reke jak skręcam i nie robie gwaltownych ruchów ![]() Mnie jeszcze wkurza to, że u nas te babcie jeżdżą też po chodnikach. Ja sobie jade z wozkiem, a ona mi za plecami dzwonkiem dzwoni, albo sie drze" przepuści mnie pani" Najchetniej to bym taka babcie kopła w du**Zaraz ide się szykowac, bo moja mama szaotala sie po domu przez ten pogrzeb jak oszalala.
|
|
#4918 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
co za kraj jak jedzie wlasciwa droga i zgodnie z przepisami to ok ale pod prad to juz przegiecie effie takie babcie to sa wkurzajace |
||
|
|
|
#4919 |
|
kobieta za ladą
|
hejka
effie u mnie to nie tylko babcie też tak jeżdzą też mnie to wkurza rozumiem super jest pojezdzić na rowerze ale do licha,na chodniku pieszy ma pierwszeństwo a nie rower ![]() ja już ugotowałam obiad(zupa meksykańska)upiekłam szarlotkę i lece sprzątać łazienkę na 14 mam dentystę i TO JUŻ KONIEC!!! tzn jeszcze w czwartek ide zrobić zęba ale to już pikuś bedę miała uśmiech już ładniutki tylko 3000 poszło sie paść
|
#4920 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Znajoma lat 30 dostała mandat i musiala wyrabiać kartę rowerową Cytat:
![]() nie popieram chodzenia środkiem jezdni, ale scieżka rowerowa powinna byc dla rowerów, nie dla kobiet z wózkami - dla nich powinnien być chodnik. Nie jest to żaden atak, ale mnie osobiscie denerwuje jak jade rowerem i mijam slalom wózków, lub jak ide chodnikiem i ktos mi dzwoni rowerem że mam schodzic po kilka/kilkanaście razy podczas spaceru |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:14.

dobranoc 

zakupiłam sweterek, koszulkę na ramiączkach i zkrótkim rękawem, sukienkę i spodnie..

Wyspałam się porządnie i dzisiaj już nie ma laby