|
|
#1411 | ||||||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXXI
Popsułaś mi całą frajdę z wróżenia
![]() Cytat:
![]() Dobre sobie! Chyba mnie z kimś pomyliłaś, bo ja od zawsze powtarzam, że nie ma dla mnie nic seksowniejszego, niż baleriny ![]() Cytat:
Ale nie narzekam, żeby nie było, to tylko taki szok termiczny ![]() Cieszę się ![]() Cytat:
No Cytat:
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28504026] Tsza se jakiego niewolnika od Gryksa na czas urlopu wypożyczyć Weź Ty się ogarnij, co? Środek bawełnianych żniw, 70 akrów do obrobienia jeszcze, a ja niewolnika mam wypożyczyć, pfff! Cytat:
![]() Cytat:
--- Nie ma to, jak na posty z godzinną przerwą odpowiadać (byłem ojca przywieźć z kolonii) Macham znad kawy |
||||||
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
nie rozumiem...ale do tego może trzeba być mężczyzną?
A w ogole to jest pięęęęękna pogoda!!!! Normalnie jak w lecie!
|
#1414 | ||
|
Zakorzenienie
|
moja rybka we akwariumie ma dziurę w brzuchu
normalnie nie ma kawałka ryby... a ona pływa normalnie... pwnie ja to boli strasznie ![]() nie wiem co robic ...kazać tż-towi ją uśmiercić czy co
|
|
#1415 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
) poświeci, bo nawet mi go trochę brakowało
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1417 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ju zrobiłaś mi kawałek wtorku Cytat:
Biedna ryba..---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------
|
|
|
|
#1418 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ŻART głupi? Cytat:
Ojejku, a myslałam, że to spokojne hobby tak mi się skojarzyło http://www.youtube.com/watch?v=7Ipg25YsWz0
|
|
#1420 | ||||
|
BAN stały
|
Pin, tak to jest, jak się po budach loto
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
To jest paranoja najprawdopodobniej, to idzie wyczuć z Twoich postów, a ja nikogo po głowie, dobre sobie, głaskać nie zamierzam, bo życie to nie bajka Daję ignora!
|
||||
|
|
|
#1422 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1423 |
|
BAN stały
|
Chcesz się kbnsów wyrzec?! ![]() No ale jeśli normalnie pływa, to OK, chore ryby są osowiałe, i często pływają brzuchem do góry |
|
|
|
#1424 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A krffi nie ma? Uśmiercić chyba...Ale pracujesz na zgrubnięcie
|
|
|
|
|
#1425 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czemuż ach czemuż to musi być prawdą za karę wyjmuję dvd z paczki, ![]() Cytat:
serio ładnie Cytat:
![]() no nie mów żeś zdziwiona ![]() ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Cytat:
![]() chyba psychoza ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
a da sie, da do wszystkiego sie pono da - mój kuzyn sie przyzywczaił bo musiał (pracowo) ale jak nie musisz to po ój mnie te mikrusy wkokufiajo osobiście i drażnio - lubie duuuuuże rzeczy
|
|||||
|
|
|
#1426 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Skrb, może się rana zagoi, najlepiej chyba rybkę odizolować od tej co ją udziabła... jeśli pływa normalnie to może nie bardzo boli..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#1427 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1428 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie tłumacz się już tak
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- I kto tu ma problemy, no kto?
||
|
|
|
#1429 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
Nie nie pisałam
I inne paranoje Cytuję dla potomności
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
Faun
http://www.youtube.com/watch?v=LgGIOZiVCVU słyszałam wcześniej ich kawałki, ale nie wiedziałam, że takie kudłate ciacho na klawiszach czy czymś takim gra ![]() potargany dzikusek
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-02 o 17:00 |
|
|
|
#1433 | ||||
|
Zakorzenienie
|
nie ma, tylko białe mienso
![]() Cytat:
nie ma gdzie jej eksmitować, do miednicy do słoika.. to zmarznie bo mam by jedno grzałke no i o tak o ze mno jest , rybka dziurawa a ja już cała w nerwie.. i mi żal i szkoda i cierpie i recka mi wyszła jakaś mdła... ech...... Cytat:
zgasiłąm światło na razie i czekam na tż.... szsz.... ta Bocja łacha jedna....tak myślę że to ona, no bo nie ja przecież ![]() ![]() a kcesz w dope Gryx ![]() no może mam małe przejsciowe trudności le żeby zaraz mnie tak ... eeee..... antycypować
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
Madness -
Encre Noir ph - hmmm, wszystko dobrze ale chyba za gorzko jak dla mnie/na mnie - jeszcze poteszcze nie nie pomyliłam wontków - bo opisać ich nie umiem nijak i tera mam mentlik iść na babskie do najtkluba w łikend we Nu czy w Madness ( natrę sie próbką ![]() ) - Madness taki bardziej dirty ach i och coż za słodkie dylematyEDIT: Madness nie przetrwa we klubie pośród Hypnosów i Euforiów Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-08-02 o 18:02 |
|
|
|
#1435 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie snarz sieu
|
|
|
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28511681]Jakie gorzkie??? Są zimne, ale nie gorzkie, no może odrobinkę, ale to przez wetiwer.
Nie snarz sieu [/QUOTE]nom - nie twierdzę że sieu znam - ot takie pierwsze wrażenie - ale to na mnie Avignon i Gucci ph słodkie som ![]()
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-08-02 o 18:02 |
|
|
|
#1437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
------------------ Heloł Wróciłam z pracy, wróciłam z mloda od lekarza, bo popie...ym mamuśkom przeszkadza ze maja Ewa ma kaszel i sie poskarżyły opiekunkom przedszkolnym. Ta jasne zaraza się im dzieci uczuleniem!!! Musiałam sie szwendać po doktorach by dostać głupie zaświadczenie ze dziecko może chodzić do przedszkola. Chyba jutro zaproponuje je przykleić do tablicy ogłoszeń z dużym czerwonym wykrzyknikiem i byczym tekstem ze uczuleniem się nie da zarazić!!! ![]() (oczywiście to nie pierwszy raz jak ewa kaszle na pyłki wiec panie w przedszkolu wiedza o co chodzi, ale tłumaczenie mamuśkom nic nie daje one muszą mieć to na papierze (biurokratki od 7 boleści). Kuf..fa i co jeszcze moze z kilkoma pieczateczkami bo bez nich pismo nieważne? Czy ja im robie awantury jak ich dzieci przynoszą do przedszkola, owsiki, glisty, lambie czy wszy?
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2011-08-02 o 18:12 |
|
|
|
|
#1438 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28511998]Łoj różne, Avignon na mnie w ogóle nie jest słodki ani ciepły, to zimny jak cholera kościół[/QUOTE]
Avignon dla mnie jest ciepły i słodkawy, a zimny jak cholera kościół to Zagorsk.
|
#1440 | |
|
Konto usunięte
|
Ludziska, a powiedzta co to za perfumy to Holy Smoke?
![]() Ja czaję tylko kapelę i kawałek Iron Maiden pod tą nazwą Pomożecie??? ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Cytat:
Pomieszanie z poplątaniem
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.

Zdecyduj się człowieku.. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Ale nie narzekam, żeby nie było, to tylko taki szok termiczny 

A tak czekam na próbki Dzongkhi, Memłara i Markiza...

ktoś za oknem ćwiczy chyba chwyty metalowe

Biedna ryba..

czemuż ach czemuż to musi być prawdą 
łacha jedna....