|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ekskluzywny klub Stojące nad grobem-wstęp powyżęj 25lat
Następna zboczona
Machały machały wszystkie... ogólnie łagodne były i dużo młodych z nimi szło, zwiały z jakiegoś pociągu,który je gdzie ś przewoził i na początku bałam się, ale później jeden młody, taki maly słonik podszedł i zaczął się ocierać jak kot i miał taką milutką, delikatną skórę, prawie jak sierść szczeniaczka, taka krótka...
|
|
|
#4862 |
|
Nie depcze krokusów
|
Wyobraziłam sobie te sceny z penisami zamiast słoni...
|
|
|
#4863 |
|
Zakorzenienie
|
no i poległam... o tak wyglądam teraz
|
|
|
#4864 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
|
#4865 |
|
Zakorzenienie
|
Malla przestań!
|
|
|
#4866 |
|
Wtajemniczenie
|
Okres mnie wykańcza i jest mi NIEDOBRZE na duszy i ciele. Nawet Toto nie pomaga.
W dodatku cudne chłopie któremu pomagam z mgr tak mnie wczoraj wnerwiło, że się popłakałam... a może On tylko przelał czarę. Nie dam rady siedzieć, śmiać i nawet uśmiechanie się krzywo mi wychodzi, Więc skomentuje tylko jedno... Kasza chyba zrobiła literówkę ...tam w środku powino być "sz" zamiast "cz"... niby tylko jedna literka, a różnica zasadnicza ![]() Buziaki
|
|
|
#4867 |
|
Zakorzenienie
|
A czemu Cię wnerwiło to chłopię magisterskie?
|
|
|
#4868 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Cytat:
![]() Cytat:
Prosze bardzo, uwaga, opowiadam: ![]() W piątek padało, poszlam z kuzynką i jej dzieciakami na gofry, w drodze powrotnej wpadłam na genialny pomysł żeby biec z jej synem do domu (chłopak 15 lat) i spalić zbędne kalorie - i właśnie w tym czasie deszcz z kapusniaczka zamienil się w ulewę do domku dotarłam przemoczona do suchej nitki...Sobota od rana powitała nas zachmurzonym niebem, ale było dośc duszno, zrobiłyśmy zakupy (na obiad upiekłyśmy pizze, a na niedzielny obiad robiłysmy gołąbki)... popołudnie szybko minęło, a wieczorem kupilismy dla każdego po dwa lampiony i puszczaliśmy na szczęście światelko do nieba Późnym wieczorem krokiem posuwistym poszlismy na balety tzn. wypilismy po kolejnym piwku i potańczylismy sobie (fotki wstawię w albumie)Niedziela - piękne słońce, cudowne ciepło, ja biegająca (a właściwie leżąca w stroju) no i najsmutniejszy moment - wyjazd ![]() to znaczy, że bedziesz miała przygodę z dużą trąbą i będziesz baardzo szczęśliwa |
||
|
|
|
|
#4869 |
|
Zakorzenienie
|
Badymka i Ty przeciwko mnie ??;>
no ale przynajmniej poczułam się wyróżniona komentarzem ![]() Mww to ja bardzo chcę taką przygodę...powtórzyć bo właściwie to jedna była w piątek
|
|
|
#4870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fotki wstawione - ten psiak to york, który w ferie był u mnie przez tydzień
|
|
|
|
|
|
#4871 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i jaki fajny piesio ![]() Cytat:
i nic się nie chwalisz - nie ładnie
|
|
|
#4872 |
|
Zakorzenienie
|
Sphi no miałam, miałam...a wiesz ja taka wstydliwa to się nie chwalę
Mww a tych słoni tam było kilkanaście jak nie więcej... bo ta piątkowa przygoda była jeszcze przed snam
|
|
|
#4873 |
|
Zakorzenienie
|
Sephi -chcieliśmy wszyscy puścić w jednej chwili, ale jakoś nam nie wyszło .....piesio słodki i bardzo, bardzo spokojny - wręcz powiedziałabym, że prawdziwy pieszczoch z niego
|
|
|
|
|
#4874 |
|
Zakorzenienie
|
Mww jaka Ty szczuplizna i w ogóle jakoś inaczej sobie Ciebie, zwłaszcza gotującą, wyobrażałam, ale jestem miło zaskoczona
|
|
|
#4875 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mww a ile taki lampion kosztuje? nawet nie wiedziałam o takich cudach
|
|
|
#4876 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agusia - uchyl rąbka tajemnicy ![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#4877 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra dobra stare zboczenice, zacznę od tego, że długo...za długo sądziłam, że rozmiar eksa jest dobry
![]() A historię o obrażonej koleżance opisywałam jak się nie mylę...tej od kuzyna...bo ja właśnie z tym jej kuzynem szkoda, że pojechał nad morze teraz (a to takie pożegnanie bylo ), wraca dopiero w nd... czuję, że się zgłoszę po powtórkę
|
|
|
#4878 | |
|
Zakorzenienie
|
Każda z nas wygląda inaczej, bo my tylko mówimy, że tak się starzejemy z godnością, a tak naprawdę to formalina, botox i inne cuda
![]() Mww, miło Cię poznać ![]() Lampiony robią furorę, ja pierwszy raz zetknęłam się z nimi rok temu, na weselu siostry Nawet w Napletku czasem nad moim balkonem przelatują, jak wiatr jest dobry ![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
dziiiiikusko Ty
|
|
|
|
#4879 | ||||
|
Zadomowienie
|
heloł. u mnie kiepskich dni ciąg dalszy. nastrój podobny do wczorajszego, ale teraz już odrobinę lepiej się czuję i lepsze samopoczucie powoli wraca (mam nadzieję!
). stwierdziłam, że aktualna wizyta indiańców zdecydowanie mi nie służy no tak, o tym nie pomyślałam Cytat:
a masażu zazdroszczę! ja jako masująca tęsknię za tym, żeby ktoś mnie porządnie wymasował. właściwie to kwestia umówienia się do masażysty, ale do tej pory tego nie zrobiłam ale za to w weekend zaliczę baaaardzo przyjemne amatorskie masowankoCytat:
Cytat:
Cytat:
Agusia rozwalił mnie Twój sen! a jeszcze bardziej wyobraźnia Malli
|
|
|
#4880 | |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#4881 |
|
Zakorzenienie
|
Mww hmmm nie wiem w sumie jak miałaś wg mnie wyglądać...ale chyba niższa, włosy się zgadzają, ale myślałam, że falują i że taka hmm bardziej poważna, jak na staruszkę przystało, a i co do grubości to nie pączuś, ale troszkę bardziej zaokrąglona to chyba tyle
![]() Kasza trąba pierwsza klasa, najlepsza jaką spotkałam...się poczułam jak dziewica normalnie miłe to było nie powiem, że nie ![]() Biedroneczko ja mam sny czasem tak dziwne, że aż mnie przeraża co mi w podświadomości siedzi... Ogólnie co do, nazwijmy go na potrzeby wątku Ł, miłości z tego nie będzie, ale bardzo go lubie, no i inne aspekty też nam wychodzą, więc póki co... no wiecie ![]() Sephi widzę też niewyżyta jesteś a powiem Ci, że ciut młodszy nawet...hahah, skojarzyło mi się, ale 3miesiący chyba się nie liczą
Edytowane przez agusia8524 Czas edycji: 2011-08-02 o 18:48 |
|
|
|
|
#4882 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mww podzielam szok dziewczyn.. też sobie Ciebie inaczej troszkę wyobrażałam, ale nie aż tak bardzo bardzo, ale myślałam że jesteś sporo starsza... Nie wiem dlaczego. Ostatnio moja ex szefowa mnie rozbawiła. Opowiadała, że w ostani weekend z koleżanką [z resztą moją ex nauczycielką biologii] zrobiły sobie posiadówę i ploty i ta posiadówa skończyła się przed północą. Ex szefowa podczas wypiła pól lampki wina ex nauczycielka trochę więcej. Wyszły na zewnątrz i patrzą w niebo.. z jednej strony grzmi a tu gwiazdy widać.. i tak debatują że to może wielki wóz, ale ex nauczycielka się zgapnęła że to nie gwiazdy bo się porusza.. ex szefowa ... no to może samoloty, ale też nie bo rozchodzi się każde światełko w inną stronę.. ex nauczycielka ... a może ufo.. Obie się wystrachały jak nie wiem i już ex nauczycielka miała zostać na noc u szefowej, ale pojechała. Ex szefowa wystrachała jeszcze męża który był w pracy... a rano okazało się, że było wesele i przed oczepinami puszczali lampiony które to wiatr zaniósł aż na drugi koniec wsi... Cytat:
Co do magisterkowego chłopięcia wolę nie pisać bo się tylko zdenerwuję...
|
|
|
|
#4883 |
|
Nie depcze krokusów
|
mww - aleś Ty śliczna!
Seph - jak Twój młody kolega? To nie na moje słabe serce
|
|
|
#4884 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() lampiony- świetna zabawa, dopoki nie zobaczyliśmy ich na straganie zastanawialismy się z kuzynem co to za światełka i z czego to jest zrobione, że unosi się i w środku świeci
|
||
|
|
|
|
#4885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Malla wyobraziłam sobie, to co Ty sobie wyobrażasz nie wiem co lepiej wyraża moje obecne myśli ![]() Jak mi koleżanka odda pendrive'a to wrzucę Wam fotki z Gdańska w moich rudzielcach,jak się poznajemy to pełną gębą ![]() Mww super to pierwsze zdjęcie
Edytowane przez agusia8524 Czas edycji: 2011-08-02 o 20:33 |
|
|
|
|
|
#4886 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za komplementy
plastikowa - jutro bedzie lepiej agusia - fotkę robił kuzyn, który od południa wlewał w siebie piwska... zrobił mi sesję na plaży - biedak kładł się na piasek - miał fajne pomysły... zaraz wstawię jeszcze jedną z tego dnia
|
|
|
|
|
#4887 | |
|
Wtajemniczenie
|
powiem Wam, że jest dobrze tzn. urwaliśmy kontakt na jakiś czas i przeszło mi zupełnie, po czym odezwał się, pogadaliśmy na spokojnie, wyjaśniliśmy sobie kilka rzeczy i jeśli on z czymś nie wyskoczy to układ koleżanka -kolega jest jak najbardziej realny .
Cytat:
|
|
|
#4888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4889 | |
|
Raczkowanie
|
Sie ma staruchy, po małej stagnacji, znów nabieramy tempa
![]() Wybacz Biedrona, obiecam się poprawić. Nie jest to spowodowane jakimś szczególnym powodem, po prostu staram się trochę mniej spędzać czasu przed kompem. A co? Pewnie podejrzewałaś mnie a jakieś niecne występki ?Cytat:
Trochę się Wam muszę wyżalić, trochę nastrój mi siadł. Nie wiem czy pamiętacie, ale miesiąc temu pod koniec czerwca pisałam Wam, że byłam na rozmowie kwalifikacyjnej w starostwie. No i dziś przyszedł list ze starostwa, oczywiście nie przyjęli mnie . Oczywiście, napisali kogo przyjęli, więc sprawdziłam na fb i nk , a co. No i wygrała dziewczyna, która już pracowała w starostwie. Konkurs był tylko pro forma. Ech ... niby człowiek nie robi sobie nadziei, ale z każdą rozmową tracę chęci i entuzjazm i zaczynam wątpić, że znajdę już coś lepszego. Na dodatek 1 sierpnia minęły mi 3 lata, odkąd pracuje , tam gdzie pracuje, ale myślałam, że tak długo tu nie zabawię. Poza tym, że praca jest ogólnie ciekawa, to nic mnie tam nie trzyma ... Wiem, że nie powinnam tak pisać, bo przecież inni w ogóle nie mają pracy, ale sami wiecie jak to jest ... No i żeby było ciekawiej, to wczoraj wysłałam e-mailem swoje CV do firmy oddalonej o jakieś 70 km od mojego miejsca zamieszkania. Nie liczyłam na odzew, a dziś, o dziwo, dostałam telefon z zaproszeniem na rozmowę. Dziewczyny, jechać czy dać se siana ?Bo z jednej strony o szkoda mi trochę czasu i jechać po to aby się tylko pokazać, ale z drugiej kto nie ryzykuje ten nie zyskuje. |
|
|
|
|
|
#4890 |
|
Nie depcze krokusów
|
Convalariamayalis - a chciałabyś tam pracować?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.

jak to Kasza ujęła "Agusia jest grzeczna.." 

? Albo z turbodopalaczem

do domku dotarłam przemoczona do suchej nitki...
i jaki fajny piesio
i nic się nie chwalisz - nie ładnie 

dziiiiikusko Ty
). stwierdziłam, że aktualna wizyta indiańców zdecydowanie mi nie służy
ale za to w weekend zaliczę baaaardzo przyjemne amatorskie masowanko
. Oczywiście, napisali kogo przyjęli, więc sprawdziłam na fb i nk
?