Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, cz.35 - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-02, 17:10   #4501
happy2gether
Wtajemniczenie

Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c

gwiazdeczko u mnie pogoda jest piękna. Żar leje się z nieba (swoją drogą to zaczynam wyglądać jak truskawa ) no ale niestety nie wiem, co dzieje się nad morzem...
gorzej, że jak zaglądam w 16stodniową prognozę pogody to podają, że 13.08 mają być niewielkie opady
happy2gether jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 17:59   #4502
madziares25
Zadomowienie

Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c

Hejka wszystkim
Wpadłam na chwilkę pochwalić się, że bylismy u kamerzysty, wybraliśmy ramówkę na czołówkę weselną i zakończenie, dograliśmy nieco szczegółów.
Musimy donieść tylko swoje zdjęcia
Księdza jutro odwiedzimy...
I jutro również idziemy do naszej kucharki dopytać o szczegóły i wpłacić połowę kwoty zamierzonej...reszta po weselu...
Acha i TŻ mnie zaskoczył, bo w tajemnicy przede mną zarezerwował nam termin naszej podróży poślubnej : od 28 sierpnia do 3 września jedziemy do mojej ukochanej nadmorskiej miejscowości- do Kołobrzegu
I zrobimy sobie w tym czasie wypad na Bornholm
Kwatera pozostaje tajemnicą
Yupiiiii
madziares25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 18:14   #4503
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
Właśnie kurier dostarczył mi dwie ramki Sony
czekamy tylko jeszcze na rameczki dla babć

czy dobrze kojarzę, że to w prezencie dla rodziców???

super pomysł!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość

Uwielbiam slubne teledyski Sa takie wzruszjace.....
U nas kamerzysta oferuje teledysk z sesji zdjeciowej, ale wlasnie bede go meczyc, zeby zamiast tego zrobil nam teledysk slubny...pewnie to wiecej pracy przy tym, ale moge nawet zaplacic extra

ja też uwielbiam teledyski

wg tego warunku szukałam kamerzystów

Cytat:
gorzej, że jak zaglądam w 16stodniową prognozę pogody to podają, że 13.08 mają być niewielkie opady
ta pogoda kłamie... będzie pięknie

Cytat:
Napisane przez madziares25 Pokaż wiadomość
Hejka wszystkim
Wpadłam na chwilkę pochwalić się, że bylismy u kamerzysty, wybraliśmy ramówkę na czołówkę weselną i zakończenie, dograliśmy nieco szczegółów.
I jutro również idziemy do naszej kucharki dopytać o szczegóły i wpłacić połowę kwoty zamierzonej...reszta po weselu...
Acha i TŻ mnie zaskoczył, bo w tajemnicy przede mną zarezerwował nam termin naszej podróży poślubnej : od 28 sierpnia do 3 września jedziemy do mojej ukochanej nadmorskiej miejscowości- do Kołobrzegu
Yupiiiii

i dla TŻta, bo zrobił Ci mega niespodziankę
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 19:13   #4504
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Hahahahah ja to jestem czekolada, ale biała
O popatrz, ja też

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 20:03   #4505
ardillka
Zadomowienie

Hej Hej
Księga pamiątkowa oddana do oprawy Będzie w przyszłym tygodniu do odbioru
Będzie oprawiona w skórę / czekoladową / i złote napisy wytłoczone. Coś na wzór starej księgi.

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
Fajna sukienka, taka "inna" niż większość Niby prosta, ale ten materiał na wierzchu jest oryginalny Podoba mi się

Haft co?
Cytat:
to taki haft ażurowy - obwódka wzoru jest obrzucona a środek wycięty
Dzięki happy - to dokładnie taki haft, koronką to trudno nazwać.

Cytat:
Napisane przez Africa_Sun Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny wybaczcie, że się nie odzywam, zawalili mnie tak robotą, że po całym dniu pracy i załatwianiu wszystkich niezałatwionych spraw nie mam już sił na wizaż
Jutro dopiero idę na próbne czesanie a z wizażystką na próbny makijaż umówilam sie dosłownie na ostatnia chwilę w przyszły wtorek bo jestem już wtedy na urlopie.

ardillka śliczna masz suknię

Sierpniowe PMki jak Wy to wszystko ogarniacie? Jestem pełna podziwu dla Waszych planów dnia, ja nie mam nawet zarysu takowego
Wszystko załatwiamy na ostatnią chwilę, w piątek Tż w końcu kupił buty a w sobotę garnitur i koszulę, jeszcze tylko krawata mu brakuje a mi pończoszek. Zastanawiam sie czy kupić pasek czy lepiej samonośne?
W sobotę byłam na drugiej przymiarce sukni, wklejam fotki, na zdjęciu ma podpięty tren, Tż nie zdążył zrobić fotki w całej okazałości.
Nie zamówiłam jeszcze bukietu bo nadal nie wiem jaki co sądzicie o tych? Moim typem jest ten z różowych goździków z perełkami.
Bukieciki super
Cytat:
Napisane przez magbes Pokaż wiadomość
Dzieeen dooobry

kroj swietny,,ale troszke za duzo tych elementow jak dla mnie, choc pewnie w rzeczywistosci to sie ni rzuca tak w oczy
W rzeczywistości się tak bardzo nie świeci. Tylko to sztuczne światło w salonie tak ją rozświetla.

Cytat:
Napisane przez kasiunialusia Pokaż wiadomość
Witam Was

Tak rzadko tu bywam że nie miała okazji pochwalić wam się moją nową suknią ślubną, 11 sierpnia już ją odbieram z salonu
Bardzo efektowna

http://pannymlode2011.blogspot.com/2.../ardillka.html
ardillka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 20:38   #4506
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
nie zaglądaj w pogodę
co ma być to będzie
ja tak samo zajrzałam i miały być ulewy 3 dni a było piękne słońce
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 21:00   #4507
pomarancza24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Niesforna_88 Pokaż wiadomość
super, tylko ja bym chciała już

Dziewczyny nie możliwe!! Znalazłam biżuterie Mam taką samą jak miałam tylko w srebrze i jasne kamyki, diamor wydało wkońcu wersję w srebrze Mamusia mi kupiła jako prezent ślubny (bo tania to ona nie jest ) Teraz tylko musze sprzedać tamtą. Wkleje zdjęcia ale są słabej jakości robione telefonem.
piekna

Cytat:
Napisane przez ardillka Pokaż wiadomość
Hej Hej Na 19 dni przed ślubem, mam totalną pustkę w głowie;/;/ Mam listę spraw do załatwienia, a nie wiem za co się zabrać...

Dziś staram się zmotywować, żeby zrobić winietki... Zobaczymy jak wyjdzie.

A w piątek byłam na przymiarce sukni: Jest cudowna

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1312206684

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1312206684

Jednak moje kolorowe buty pasują i przełamią niesamowitą biel sukni Więc idę w kolorowych butach
nie dokoncza moj styl sukienki, ale bardzo łądnie w niej wygladasz i ciekawey materiał inny niz wszystkie ktore widzialam!!!

Cytat:
Napisane przez Africa_Sun Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny wybaczcie, że się nie odzywam, zawalili mnie tak robotą, że po całym dniu pracy i załatwianiu wszystkich niezałatwionych spraw nie mam już sił na wizaż
Jutro dopiero idę na próbne czesanie a z wizażystką na próbny makijaż umówilam sie dosłownie na ostatnia chwilę w przyszły wtorek bo jestem już wtedy na urlopie.

ardillka śliczna masz suknię

Sierpniowe PMki jak Wy to wszystko ogarniacie? Jestem pełna podziwu dla Waszych planów dnia, ja nie mam nawet zarysu takowego
Wszystko załatwiamy na ostatnią chwilę, w piątek Tż w końcu kupił buty a w sobotę garnitur i koszulę, jeszcze tylko krawata mu brakuje a mi pończoszek. Zastanawiam sie czy kupić pasek czy lepiej samonośne?
W sobotę byłam na drugiej przymiarce sukni, wklejam fotki, na zdjęciu ma podpięty tren, Tż nie zdążył zrobić fotki w całej okazałości.
Nie zamówiłam jeszcze bukietu bo nadal nie wiem jaki co sądzicie o tych? Moim typem jest ten z różowych goździków z perełkami.
bardzo ładna

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość

z czego ta bizuteria, że taka droga? bardzo delikatna

a teraz proszę o pomoc bardzo podobają mi się te długie kolczyki, tylko wydają mi się zbyt ciemne chyba; dlatego zastanawiam się nad wyborem pomiędzy tymi dwoma krótszymi i jaśniejszymi, tylko nie wiem które ale i tak chciałąbym te długie
oba mi sie podobaja
pomarancza24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 21:11   #4508
Mediona
Zadomowienie

Cytat:
Witam Was

Tak rzadko tu bywam że nie miała okazji pochwalić wam się moją nową suknią ślubną, 11 sierpnia już ją odbieram z salonu

ładna

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

a czemu tak żadko bywasz
19.09.2015 Mała Mi.
http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/21309
Mediona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 21:19   #4509
pomarancza24
Zadomowienie

Cytat:
Witam Was

bardzo ładna

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
jak tylko będą to mogę wysłać link do galerii na pw... póki co mogę pokazać filmik ale też w takim razie proszę o wiadomość komu wysłać to będze mi łatwiej odpisywać
ok wysle pw

Cytat:
Hahahahah ja to jestem czekolada, ale biała

Cytat:
Napisane przez madziares25 Pokaż wiadomość
Hejka wszystkim
Yupiiiii
super prezent
Stary 2011-08-02, 21:25   #4510
pomarancza24
Zadomowienie

Wiec moja relacja panieńskiego:
Zaczeło sie od smsa od mojej świadkowej, ze zapraszamy na Twoj wieczor panienski na 19.30 (w sobote 30 lipca) stroj dowolny
Przyszłam na mieszkanie od mojej świadkowej a tam była moja siostra, i nasza kolezanka Wszystkie zdziwone jak ładnie wygladala. Mieszkanie pieknie obstrojone balonami rozowymi z napisem "Goracy wieczór panieński i narysowany penis". Nalały mi wina a ja patrze na stol a tam chusteczki w penisy kolorowe, talerzyki full wypas zaczela sie rozmowa... pozniej zaczely sie konkursy, wiec kazdy balon przebijalam i mialam odpowiadac na pytania, były rozne różniste ale prawie wszytkie widzialam a na samym poczatku chyba z 8 pytan na wszytkie znałam odpowiedzi i dziewczyny sie wkurzały ze nie pije karniakow, czyli kielonkow wodeczki no ale przyszły pytania np jak jest ulubiony kolor mojego Daniela, myslalam ze niebieski a on ma ulubiony zielony a ja w szoku bylam bo go nigdy nie widzialam w zielonym kolorze bajka z dziecinstwa i jeszcze z 2-3 pyt ktorych nie zgadzlam wiec i tak duzo kieliszkow nie wypilam ale wczesniej wypiłam z jakas butelke wina wiec czułam co nieco Za kazde poprawna odpowiedz dostwalam prezenty, pierwszy wylosowałam welon z kutaskami w ktorym bylam caly wieczor, pozniej majtki, fartuszek, kostki, penisek z brasoletkami hmm moze cos jeszcze było Pozniej dziewczyny przysniły tort!!! Niesamowity był!!! (zobaczcie zdjecie) wiec do niego mialam tez mialam zadanie, na niego dały mi smietane i musialam go wylizac pozniej bylo kolejne zadanie, dostałam ogorka zielonego i musialam bo wyrzezbic w kształcie penisa posło mi dobrze, dziewczyny powiedzialy ze chyba pierwszy raz tego nie robie no i jak kazda byla juz troche wcieta to zaczely sie ciekawe rozmowy tym bardziej ze impreza kreciła sie wokol penisow Jak przebilam juz wszytkie balony pojechałysmy do centrum Katowic na impreze i ja mialam caly czas ten welon na sobie!!! potanczylysmy siobie, pobawilismy sie gdzies do 4-5 rano. Podczas imprezy poznalam przyszłęgo pana młodego ktory tez mial kawalerski i ma slub 6, zatanczylam z nim piosenke pozniej on mnie gdzies zaciognal w jakies zakatek sali bo straszne tam byly labirynty no i cos tam rozmawialismy i sie mnie zapytal, ze wziazku z tym ze jestesmy przed slubem to moze sie bzykniemy.... ja sie na niego spojrzalam, przyblizylam i powiedzialam, ze chyba sobie zartuje i ze ma szanowac swoja narzeczona i ucieklam... oczywiscie zgubilam sie w tych labiryntach ale w koncu dotarlam do moich dziewczynek Pozniej on do mnie podszedl i mnie przeprosil.Napilysmy sie drinka z kobietkami, potanczylysmy jeszcze dlugo gdzies do 4 bo ok 5 bylam w domu!!! Było świetnie, kupa smiechu, zabawy, super!!! (ponizej zdjecia z imprezy)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_8780.jpg (123,9 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_8785.jpg (112,5 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_8792.jpg (130,9 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_8798.jpg (89,0 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_8801.jpg (123,4 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_8811.jpg (86,2 KB, 18 załadowań)

Edytowane przez pomarancza24
Czas edycji: 2011-08-02 o 21:27
Stary 2011-08-02, 21:25   #4511
margolka1986
Zakorzenienie

byłam dzis pierwszy raz po zabiegu na spacerze fajnie jak czlowieka ciesza takie małe rzeczy

ale musze się brac do roboty bo tylko 18 dni a właściwie zaraz 17 a lista spraw długa...

madzia super Tzet Cię zaskoczył

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 21:28   #4512
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
byłam dzis pierwszy raz po zabiegu na spacerze fajnie jak czlowieka ciesza takie małe rzeczy

Cytat:
ale musze się brac do roboty bo tylko 18 dni a właściwie zaraz 17 a lista spraw długa...
powodzenia

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 22:05   #4513
enchufla
Raczkowanie

heJ

wczoraj odebraliśmy obraczki i moje buty slubne wreszcccideeee zrobiłam fotki ale kurde kabelka nie moge znalezc do telefonu wrrrr wiec musicie sie wstrzymac niestety nie mam aparatu wiec zdjecie obraczek jest bezcelowe bo z telefonu nic nie widac umowilam sie na probna fryzurke i makijaz 18 sierpnia , bo mam wtedy wolne i zalatwie te 2 rzeczy naraz

Poma--> cos duzo tych kutasków miałaś jak na jeden wieczor hehe fajno fajno musialo byc naprawde wesolo

i ogolnie gratulacje dla wszystkich waszych zalatwionych spraw !!
wybaczcie,ale naprawde nie mam siły cytować bo
padam

http://www.suwaczek.pl/cache/3bf40dcb5f.png

Zachęcam dziewczyny , by zamiast kwiatów prosić o karmę dla zwierząt, która później możemy podarować schronisku

http://www.pustamiska.pl/ <--- klikajmy
enchufla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 22:14   #4514
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość
hahahahahahahahhaahaaaaha aahahahahahaa
swietna impreza
Cytat:

Cytat:
Napisane przez enchufla Pokaż wiadomość
heJ

wczoraj odebraliśmy obraczki i moje buty slubne wreszcccideeee zrobiłam fotki ale kurde kabelka nie moge znalezc do telefonu wrrrr wiec musicie sie wstrzymac niestety nie mam aparatu wiec zdjecie obraczek jest bezcelowe bo z telefonu nic nie widac umowilam sie na probna fryzurke i makijaz 18 sierpnia , bo mam wtedy wolne i zalatwie te 2 rzeczy naraz

Poma--> cos duzo tych kutasków miałaś jak na jeden wieczor hehe fajno fajno musialo byc naprawde wesolo

i ogolnie gratulacje dla wszystkich waszych zalatwionych spraw !!
wybaczcie,ale naprawde nie mam siły cytować bo
padam
obrecze i buciki (wreszcie)

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 22:14   #4515
szprotka_mada
Wtajemniczenie

pomarańcza- gratuluje udanej zabawy

Powiedzcie mi, czy PM na swoim panieńskim musi/powinna być ubrana na biało czy nie?!? Bo w większości na fotach jakie widziałam laski są na czarno, a PM na biało... Wiem, głupie pytanie, ale nurtuje mnie przez cały dzień

A tak BTW upatrzyłam sobie taką sukienuchę- któraś z Was posiada i może powiedzieć jak się nosi... http://allegro.pl/show_item.php?item=1739711415

Aaaa no i najważniejsze - przed chwilą wróciłam z kluczami do naszego M. Jutro TŻ jedzie kupować farby, a ja właśnie wyszperałam ciekawe rolety na all Oj dużo pracy przed nami, a mamy tylko tydzień czasu...

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

Stary 2011-08-02, 22:23   #4516
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość

Powiedzcie mi, czy PM na swoim panieńskim musi/powinna być ubrana na biało czy nie?!? Bo w większości na fotach jakie widziałam laski są na czarno, a PM na biało... Wiem, głupie pytanie, ale nurtuje mnie przez cały dzień

A tak BTW upatrzyłam sobie taką sukienuchę- któraś z Was posiada i może powiedzieć jak się nosi... http://allegro.pl/show_item.php?item=1739711415

Aaaa no i najważniejsze - przed chwilą wróciłam z kluczami do naszego M. Jutro TŻ jedzie kupować farby, a ja właśnie wyszperałam ciekawe rolety na all Oj dużo pracy przed nami, a mamy tylko tydzień czasu...
No ja na biało nie ubiore sie na pewno i o czyms takim nie słyszałam.

Co to znaczy jak się nosi ja ja nosze jak tunkie do spodni bo nie mam odpowiedniej figury na taka sukienke

No i za mieszkanko

- 25 kg
Stary 2011-08-02, 22:26   #4517
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Poma super, że wieczór się udał

Szprotka
fajnie chyba jak PMka się ubierze jakoś inaczej niż reszta lasek
Mnie się podobało jak Frezyjka się odznaczała w swojej czerrrwonej sukience

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 22:32   #4518
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Było świetnie, kupa smiechu, zabawy, super!!! (ponizej zdjecia z imprezy)
fajna impreza... a penisów cała masa.... penis na penisie penisem poganiał

Cytat:

Cytat:
Napisane przez enchufla Pokaż wiadomość
heJ

wczoraj odebraliśmy obraczki i moje buty slubne wreszcccideeee

Cytat:
ja byłam w czerwonej sukience, a dziewczyny w małych czarnych

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Poma super, że wieczór się udał

Szprotka
fajnie chyba jak PMka się ubierze jakoś inaczej niż reszta lasek
Mnie się podobało jak Frezyjka się odznaczała w swojej czerrrwonej sukience
oooo pamiętałaś o mnie

dziękuję
Stary 2011-08-02, 22:33   #4519
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
Co to znaczy jak się nosi
Jest to masówka, więc może któraś ma i może coś powiedzieć o gatunku materiału... O to mi chodziło

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

Stary 2011-08-02, 22:35   #4520
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Jest to masówka, więc może któraś ma i może coś powiedzieć o gatunku materiału... O to mi chodziło
No ja mam ale nie nosiłam jeszcze wiec nie wiem jak jest z materiałem po czasie

- 25 kg
Stary 2011-08-02, 22:45   #4521
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
oooo pamiętałaś o mnie

dziękuję
tych fotek nie da się zapomnieć, pięknie wyglądałaś
nie lubię Cię

Stary 2011-08-02, 22:55   #4522
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
nie lubię Cię
ale za to ja Cię lubię
Stary 2011-08-02, 22:58   #4523
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
nie lubię Cię
Też pamiętam zdjęcia frezyjki to niesprawiedliwe
Stary 2011-08-02, 22:59   #4524
JennyAniolek
Zakorzenienie

dobranoc

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 23:00   #4525
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
ale za to ja Cię lubię

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Też pamiętam zdjęcia frezyjki to niesprawiedliwe
że taka fotogeniczna, nie?

Stary 2011-08-02, 23:01   #4526
szprotka_mada
Wtajemniczenie

dopiero udało mi się obejrzeć teledysk... to że jest rewelacyjny to jasna oczywistość, ale poza tym frezyjka jesteś przecudownej urody kobietą! Gdybym była facetem, to chyba zakochałabym się wizualnie w Tobie!

A tak na marginesie, to się wzruszyłam na Waszej przysiędze, aż się boję pomyśleć jak będę się zachowywała na własnej... Chyba rozrycze się ze wzruszenia jak bóbr!

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

Stary 2011-08-02, 23:01   #4527
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

dziewczyny polećcie jakiś lekki i przyjemny film na wieczór?
może komedie romantyczna

- 25 kg
Stary 2011-08-02, 23:06   #4528
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:

że taka fotogeniczna, nie?
Że taka śliczna
Stary 2011-08-02, 23:10   #4529
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:

czy dobrze kojarzę, że to w prezencie dla rodziców???

super pomysł!!!!!!!
ta pogoda kłamie... będzie pięknie
tak, kupiliśmy takie dwie bardziej wypaśne ramki dla rodziców i dwie prostsze w obsłudze dla dwóch babć, trzecia dostanie zwykłą ramkę na nasze ślubne zdjęcie, bo tej elektronicznej już nie obsłuży

mam nadzieję, że prognozy się nie sprawdzą

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
nie zaglądaj w pogodę
co ma być to będzie
ja tak samo zajrzałam i miały być ulewy 3 dni a było piękne słońce
już nie będę, bo przecież nie może być inaczej niż pięknie

Cytat:
ehehehehe ale niezłe pęto na tym torcie

kupiłam sobie małą czarną na panieński ,
dokupiliśmy też alkohole do drink baru i całą masę piw na poprawiny
a jutro rano......JEDZIEMY ZAMÓWIĆ PODRÓŻ POŚLUBNĄ ale się cieszę
happy2gether jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 23:11   #4530
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
dziewczyny polećcie jakiś lekki i przyjemny film na wieczór?
może komedie romantyczna
"Remember Me" (może nie do końca lekki, ale dla mnie bomba), albo "The Alibi".

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości