|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już 9 wątek zaczynamy - ważnych spraw moc omawiamy - Panny Młode Kielce
Pięknie! Wyglądaliście cudownie.
![]() Sukienka prosta, bardzo urocza.
|
|
#3032 |
|
Raczkowanie
|
jeszcze trochę zdjęć, poprzednio coś nie wyszło, Karczówka i Łysogóry,
dodam jeszcze tylko, że DJ jeżeli brakowało mu jakiegoś utworu (np. kieleckiego DPD to w czasie wesele ściągał utwory i każde życzenie gości było realizowane) Edytowane przez Mega1979 Czas edycji: 2011-08-02 o 15:04 |
|
|
|
#3033 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Informacja o ściąganiu piosenek z netu podczas wesela była oczywiście w kontekście tego na co warto zwrócić uwagę ![]() Chciałam podziękować szczególnie również Izie, Agatce i Monich_Ch za różne cenne informacje. |
|
|
|
|
#3034 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I też wszystkie muzyczne życzenia były spelniane
|
|
|
|
|
#3035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z aktem idziesz złożyć wniosek o dowód . Z wnioskiem o wymianę dowodu składasz pozostałe wnioski. Nie musisz czekać na dowód. Ja leciałam jeszcze na stary dowód. Dopiero w lutym składałam wniosek o dowód. paszportu nie wymieniłam do tej pory. Prawa jazdy również...
|
|
|
#3036 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zastanawiam się nad tym paszportem najbardziej ale skoro mówisz ze nie mialas problemów to mam nadzieje ze będzie podobnie. Chce jak najwiecej spraw pozalatwiac w sierpniu bo w Wawie jest mniej ludzi. Chcemy w tym roku wziąć kredyt itp. |
|
|
|
|
#3037 |
|
Wtajemniczenie
|
Mega cudownie wyglądałaś
Też uspokoiłaś mnie z salą, dzis byłam w Victorii na rozmowie z Panią Agnieszką z Green Pointu- nie mam co do niej żadnej negatywnej uwagi, bardzo konktetna, rozumie co chce i doradza, zgadzam się z nią ze wszystkim
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3038 |
|
Rozeznanie
|
a nie wiecie dziewczynki gdzie można kupić race do tortu? Chyba tak to się nazywa
|
|
|
|
#3039 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3040 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mega1979 ślicznie! z klasą i wdziękiem bardzo oryginalny tortIza a kiedy Twoje foty? Wrzuć coś więcej Trzyma się jeszcze?Moj już zdechł-ale uwieczniony jeszcze w plenerze
|
|
#3041 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3042 |
|
Zadomowienie
|
No to czekam z niecierpliwością
![]() ja właśnie pakuje walizki, a jutro wymarzony urlop-Chorwacja
|
#3043 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3044 |
|
Raczkowanie
|
Mega1979 piękne zdjęcia
Widać, że osoba które je robiła wie jak ująć kadr. Bo wg mnie właśnie kadr jest najważniejszy, a nie najlepszy na świecie aparat (chociaż to swoją drogą jeśli chodzi o jakość). Jednak nie ma dobrych zdjęć bez pomysłu na nie. Widzę ślub na Karczówce, w mojej starej parafii, bo teraz jest nowy kościół przy wzgórzu Karczówka od strony osiedla. W klasztorze miałam komunię Bardzo piękny kościół, księża sympatyczni. Wyglądaliście ślicznie Życzę wszystkiego dobrego na nowej drodze życia !!!
|
|
|
|
#3045 |
|
Wtajemniczenie
|
Tylko kilka, bo czekamy jeszcze na fotki
|
|
|
|
#3046 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny PIEKNIE wygladalyscie : ) super zdjecia : )
Mega1979 mam pytanko: z czego (jakiego papieru) robiliscie rozki na platki bo wlasnie sie zastanawialam jaki kupic |
|
|
|
#3047 |
|
Zakorzenienie
|
Mega i Iza super wyglądałyście
Wszystkiego najlepszego jeszcze raz, bo chyba nie miałam okazji złożyć życzeń Asia ja roźki do płatków robiłam ze zwykłego ppaieru do drukarki. |
|
|
|
#3048 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny dawno sie nie udzielalam ,ale czytam was regularnie.gratuluje wszystkim panna mlodym wygladalyscie przepieknie!mam pytanie do frogutki ile kosztuje slub u na w duchu bo tak sie zastanawiam na ile mam sie przygotowac?a ja juz w przyszlym tygodniu wracam do polski wiec Lowczyni na pewno dam zanc jak przyjade!
|
|
#3049 |
|
Zakorzenienie
|
Iza mam nadzieje ze na fotkach profesjonalnego fotografa masz wieksyz usmiech ....bo na tych fotkach od znajomkow masz mine jakbys cytryne zjadla :P.. ale suknai cudna
|
|
|
|
#3050 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3051 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz pol roku przed slubem mojemu mowilam pameitaj usmiechaj sie pelna geba .. zeby wszystkie zeby bylo widac .. a i tak fotograf mnie sama zlapal pare razy z mina .. "wtf z tym sloncem".. ale to dlatego ze z wrazenia nie wzielam okularow przeciwslonecznych
|
|
|
|
#3052 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3053 |
|
Zakorzenienie
|
JA raczje tez nie lubie jak mnie ktos ustawia a usmiechnij sie a tu spojrz (sesja foto byla trauma dla mnie) ale wiedzialam tez ze wszyscy sie gapia na mnei i MUSZE wygladac tak a nie inaczej :P
|
|
|
|
#3054 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
miły ksiądz powiedział "ofiara na kościół" i nie chcieli pieniędzy przedDaliśmy w kopercie 300zł, mówiąc, że to w podziękowaniu za piękną mszę, fajne kazanie i na dalszą budowę kościoła Tak więc w Duchu Św. księża są bardzo wprządkuIza fajne foty, tylko faktycznie uśmiecha się więcej Ja się szczerzyłam jak głupia
|
|
#3055 | |
|
Zakorzenienie
|
Mega1979 i izasalomon wyglądałyście pięknie i zdjęcia
![]() Cytat:
|
|
#3056 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czy któraś z Was ma ślub w te sobote w Duchu Św. o godz. 16?
![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
Cytat:
Dobry fotograf potrafi stworzyć właśnie taką atmosferę żeby młodzi się otworzyli i byli naturalni.
|
|
|
#3057 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy któraś z Was zamawiała na allegro (lub gdzie indziej) albumy ślubne - duże - dobrej jakości?
|
|
|
|
#3058 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Odnośnie rozmów to przyznam z nie wiem. Widziałam je tylko z daleka. Placilam za 1 szt. Ok 5-6 zł. W tym całym zamieszaniu już zapomnialam. Pani powiedziała, ze 10 szt spokojnie starczy i nie trzeba wiecej. Znam Kosciol na dole na Karczowce bo to tez parafia TZ, a klasztor to wczesnejsza parafia. Od początku zapadła decyzja o Klasztorze nie tylko z powodu magii tego mijsca, ale miała mejsce tez inna sytuacja w której potrzebne było wsparcie duchownego. Niestety na księży z Ksciola na dole nie można było liczyć. Jcowie z Klasztoru udzielili potrzebnego wsparcia obyło to dla nich naturalne. Bardzo dziękuje za życzenia i opinie na temat zdjec ![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
fotograf zrobił ich podobno 600 szt i obrabia. Prosił o ustawienie się w kilku momentach: jak pytalczy chce mieć zdjęcie w którym udaje ze się maluje (był z nami od 13 już nie miałam serca ciągnąć go na makijaż o 10 rano, chłopak jechał donas 200 km), jak robiliśmy zdjeciana rynku i chcieliśmy mieć zdjęcia z garbuskiem dla Pan z kwiaciarni oraz kiedy robiliśmy zdjęcia na dachu hotelu. Pozostałych zdjec nie pamietam.Bardzo mi się podoba to zdjęcie jak Pani Kasia Kundera doszywa mi tren a obok stoi świadek i jak to my mówimy dwóch jego P.O. Wazna inf dla Barwniczka: jesteśmy po rozliczeniu z hotelem, mamy wszystkie usługi wyszczegolnione, nawet wódkę na która TZ wpadł szybko przed pierszym tańcem ( poprosił o dopisanie do rachunku) oraz 4 piwa które zamowilismy dla gości do śniadania. Z naszej strony żadnych uwag. Szkoda ze musimy już wracać do pracy;( |
||
|
|
|
#3059 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
myslalam ze moze za cienkie ale na grubsze lub kolorowe nie chce placic jak to zaraz do kosza pojdzie ..
|
||
|
|
|
#3060 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.

Cieszę, że wszystko się udało, a nawet było lepiej
Wszystkiego naj...! na nowej drodze
Pytali co liczbę gości, miejsce wesela, cenę za osobę wynagrodzenie zespołu.
Prawa jazdy również...
Też uspokoiłaś mnie z salą, dzis byłam w Victorii na rozmowie z Panią Agnieszką z Green Pointu- nie mam co do niej żadnej negatywnej uwagi, bardzo konktetna, rozumie co chce i doradza, zgadzam się z nią ze wszystkim 

=> 55