Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. Mamy IX/X 2011. - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Nasz nowy wątek powinien się nazywać:
Kopniak tu kopniak tam, czuję że dziecko w sobie mam. 2 3,17%
Już niedługo pękamy, z niecierpliwością na to czekamy! 1 1,59%
Posypiemy się jak kostki Domino i bedziemy miały przy sobie swoje Bambino. 2 3,17%
Wyprawki "prawie" skompletowane, a nasze dzieciaczki jeszcze spakowane. 0 0%
Coraz bliżej do jesieni, która wiele w życiu zmieni. 24 38,10%
Wizaż czas nam umila, bo do porodu już tylko chwila. 2 3,17%
Brzuszki rosną, a czas leci. Czy już w sierpniu będą dzieci? 19 30,16%
Chociaż brzuszki uwielbiamy to na dzieci już czekamy. 10 15,87%
Cały sierpień przed nami a my już wyglądamy za dzieciaczkami. 1 1,59%
Torby spakowane, ciuszki poprasowane, kiedy będziemy rozpakowane? 3 4,76%
Wielkie dumanie w główce, która z mam będzie pierwsza na porodówce. 7 11,11%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 63. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-03, 09:07   #4771
spa82
Raczkowanie

Dot.: Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. Mamy IX/X 2011.

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość
No ja tez się obawiam co do habazia jakiegoś... a jeszcze jest transmisja meczu pod wieczór

No u nas to na pewno tylko duszno będzie- zwłaszcza małżowi- jak nie kupi chwasta i wybierze mecz...
To, że rocznica wypada w niedziele to ich nie usprawiedliwia! Przeciez cmentarze sa otwarte Powaga-mój kochany mąż przywiózł mi bukiet tulipanów w 1rocznice właśnie z tego urokliwego miejsca Ale trzymam kciuki żeby Twój sie ogarnął wcześniej-chociaż w sumie taki ładny zegarek...
No dobra ucieeeeeeeeeeeeeeekam...
spa82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 09:11   #4772
tusia872
Zadomowienie

mój ma 05.10 a terminy mam pierwszy na 13.10 nastepny był na 09.10 kolejny na 04.10 a ostatni na 28.09 wiec może jednak na tego 05.10 trafie

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
tusia872 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 09:15   #4773
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
też o tym marze chyba zaślinie całą poduszkę jak będe juz spała na tym brzuchu, pierwszy raz po porodzie, a to też musi troszkę minąć, pewnie odrazu się nie można położyć bo macica się obkurcza, Lausuane jak to jest ?
no na początku jeszcze się leży na pleckach macica jak macica, ale te obolale piersi nabrzmiałe mlekiem - zanim organizm się nie przyzwyczai w jakich porach ma produkować

Cytat:
A ja sobie wyobraziłam Ciebie na stojąco, z jedna nogą pod kuprem

Jeszcze troszkę i choróbsko minie A jak K.?? Juz ok?

nie kochana, az tak źle nie jest
a K. też jeszcze chory (katar go męczy najbardziej) ale ogólnie zadowolony z zycia. Łobuzuje. Wczoraj przeszedł sam siebie, więc chyba wraca do zdrowia. W ciągu zaledwie godziny doprowadził do ruiny mój salon, łazienkę i moje nerwy. I zdołał trzy razy zrobic sobie krzywdę - lącznie ze skaleczeniem się szkłem bo zbił pokrywkę. Dodam że cały czas byłam przy nim, ale nie jestem już taka szybka jak kiedys

Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość
lula biedna ty nasz mam nadzieje ze ci szybko przejdzie
współczuje mnie ostatnio jak bylismy na weekend na wiosce dopadła moja astma oskrzelowa i wiem co to znaczy pozycja na bociana bo inaczej tez sie dusiłam i kaszlałam
ale z ta pozycja musze zapamietac bo nie wiedziałam jak ja nazwac
Tusia bo są trzy pozycje, tzw. "pociągowe" czyli pozycje w których sie spi w pociągu, samochodzie etc. Na bociana (lub inaczej na dzięcioła) kiedy masz głowę w doł i ci głowa skacze jakbys dziobała trawę, na popielniczkę - kiedy masz glowę odchyloną do tyłu na zagłówek i otwarte usta i na glonojada - kiedy ślinisz szybę
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 09:18   #4774
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
Tusia bo są trzy pozycje, tzw. "pociągowe" czyli pozycje w których sie spi w pociągu, samochodzie etc. Na bociana (lub inaczej na dzięcioła) kiedy masz głowę w doł i ci głowa skacze jakbys dziobała trawę, na popielniczkę - kiedy masz glowę odchyloną do tyłu na zagłówek i otwarte usta i na glonojada - kiedy ślinisz szybę
musze zapamietac z tymi pozycjami tyle juz zyje na tym świecie a nigdy nie wiedziałam ze własnie tak one sie nazywaja
znowu sie czegos nauczyłam

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
Stary 2011-08-03, 09:26   #4775
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
moj ma ur tak mniej wiecej w terminie mojego porodu wiec moze bedzie miał niespodzianke w postaci ślicznej córeczki
U mnie też pierwotnie temin 9.09 jak donoszę a tż urodziny 6.09 a rocznica ślubu 5.09.
Ale powiem szczerze że nie chciałabym trafić w żadną z tych dat
W urodziny TŻ jeszcze jeszcze, ale rocznicę ślubu już bym nie chciała, bo nigdy już jej nie spędzimy należycie, a zawsze z owocem naszej miłości

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 09:29   #4776
anuska_s
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Aj gdybym potrafiła focha strzelić - oczy mam w mokrym miejscu i głos mi się łamie od rana - naprawdę wolałabym się obrazić
aj z tymi facetami, masakra jakaś tylko ich Nie przejmuj sie kochana oni wszyscy sa tacy sami, niedomyslni
Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość

Dzisiaj mam kolejną wizytę u dentysty. Ząb, którego zatruwam od MAJA ciągle żyje. Aż się boję co to będzie jak ona mi tam wsadzi dłuto
kciukasy za wizyte, oby to była ostatnia
Cytat:
też o tym marze chyba zaślinie całą poduszkę jak będe juz spała na tym brzuchu, pierwszy raz po porodzie, a to też musi troszkę minąć, pewnie odrazu się nie można położyć bo macica się obkurcza, Lausuane jak to jest ?
oj ja tez marze zeby pospac na brzuszku wogole chociaz polezec troszke

Dzien dobry maminki
Ja juz po sniadanku, TŻ wyprawilam do drugiej roboty a samam zbieram sie do drugiej rundy prasowania, ale ochoty cos nie mam
Stary 2011-08-03, 09:33   #4777
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez spa82 Pokaż wiadomość
To, że rocznica wypada w niedziele to ich nie usprawiedliwia! Przeciez cmentarze sa otwarte Powaga-mój kochany mąż przywiózł mi bukiet tulipanów w 1rocznice właśnie z tego urokliwego miejsca Ale trzymam kciuki żeby Twój sie ogarnął wcześniej-chociaż w sumie taki ładny zegarek...
No dobra ucieeeeeeeeeeeeeeekam...

Cytat:
mój ma 05.10 a terminy mam pierwszy na 13.10 nastepny był na 09.10 kolejny na 04.10 a ostatni na 28.09 wiec może jednak na tego 05.10 trafie
NO to rzeczywiście może Wam się uda
Cytat:

a K. też jeszcze chory (katar go męczy najbardziej) ale ogólnie zadowolony z zycia. Łobuzuje. Wczoraj przeszedł sam siebie, więc chyba wraca do zdrowia. W ciągu zaledwie godziny doprowadził do ruiny mój salon, łazienkę i moje nerwy. I zdołał trzy razy zrobic sobie krzywdę - lącznie ze skaleczeniem się szkłem bo zbił pokrywkę. Dodam że cały czas byłam przy nim, ale nie jestem już taka szybka jak kiedys

No to widzę, że zdrowiejecie razem z Konradkiem, jak Ty nie musisz na stojąco spać, a on tak szaleje
Cytat:
U mnie też pierwotnie temin 9.09 jak donoszę a tż urodziny 6.09 a rocznica ślubu 5.09.
Ale powiem szczerze że nie chciałabym trafić w żadną z tych dat
W urodziny TŻ jeszcze jeszcze, ale rocznicę ślubu już bym nie chciała, bo nigdy już jej nie spędzimy należycie, a zawsze z owocem naszej miłości
Twoje ur 04.09 czy 8?? Nie pamiętam w którą stronę miało być
Ale macie zagęszczenie świąt
archinta jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-03, 09:38   #4778
lausanne
Wtajemniczenie

Spa nie moge z Tobą:haha ha:Na kwiatki z cmentarza bym nie wpadła
Stary 2011-08-03, 09:46   #4779
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Twoje ur 04.09 czy 8?? Nie pamiętam w którą stronę miało być
Ale macie zagęszczenie świąt
Moje dopiero 26 .09, więc już napewno z synkiem będę świętowac

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 09:52   #4780
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
Moje dopiero 26 .09, więc już napewno z synkiem będę świętowac
A ja jakoś zrozumiałam ze miedzy Tobą i mężem 2 dni różnicy Ciąża mi na mózg pada
Stary 2011-08-03, 09:58   #4781
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Dzień dobry mamuśki widzę, że dziś humorki lepsze
Cytat:
Cześć Ależ mgła u nas

Nie przyniósł...
jak on mógł, ale może jak będziecie robić tą imprezkę to Ci przyniesie
Cytat:
Dzisiaj mam kolejną wizytę u dentysty. Ząb, którego zatruwam od MAJA ciągle żyje. Aż się boję co to będzie jak ona mi tam wsadzi dłuto
żeby wszystko poszło sprawnie i bezpoleśnie
Cytat:
Napisane przez madzialena-lublin Pokaż wiadomość

A propos "problemów" z tżtami to ja już z moim zdążyłam się rano posprzeczać i popłakać... Chciałam z nim pogadać o jednej sprawie, ten niby udaje że mnie słucha, ale widzę że się w tv wpatruje. I pyta mnie po 3 razy o to samo. Smutno mi strasznie było
u mnie też czasami tak jest, że coś do niego mówię a on wpatrzony w laptopa czy tv i niby słucha, a jak coś się pytam to nic, więc się wkurzam i każę mu na mnie patrzeć, żebym wiedziała że mnie słucha

Cytat:

Witaj ranny ptaszku.
Ja o dziwo od dwóch nocy nawet dobrze śpię i nie wstaję w nocy do WC

A do nas dziś przyjeżdżają bratanek i bratanica męża na wakacje, także trochę trzeba się będzie nimi zająć na szczęście popołudniu będzie teściowa, więc tak pół na pół

Dziś też idę do szkoły rodzenia na pierwsze zajęciatylko kurcze mężuś chyba nie zdąży

A propo naszych Tż, większość pisze, że fanie bo się oni w końcu zdecydowali na wyprawki, kupno wózków itd, i taka myśl się nasunęła, jak my jesteśmy w sumie od nich uzależnione, niby duperelki same kupujemy, ale z tymi większymi rzeczami czekamy na "zgodę" naszych chłopów

Emilka ur. 05.05.14
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-03, 09:58   #4782
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgnesD Pokaż wiadomość
dziewczyny a wy co bierzecie na skurcze, bo mi gin przepisał relanium, a po nim jestem senna strasznie

no i martwię się, bo oczywiście się naczytałam w necie o ktg i tętnie a mój bobas jak się ruszał to miał straszne odskocznie
ja biorę na skurcze magnez, no-spe i fenoterol.

nie czytaj w necie nic
Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość

Byliśmy dziś z TŻ oglądać wózki. Czy ktoś się spotkał z tym wózkiem? http://www.delti.com.pl/wozek-dzieciecy-emu Co o nim myślicie? Jest super lekki, super się prowadzi ale wydaje mi się, że ta gondolka jest troszkę mała i spacerówka też. No i nie wiem jak się spisują piankowe koła? Pomożecie? Ja jestem kompletnie w tym temacie zielona a to w sumie jeden wózek który się spodobał TŻtowi...
zgrabniutko wygląda a 77 cm gondolka to wcale nie taka malusia
Cytat:
Zgagi bym się spodziewała nawet ale mdłości?

A i jeszcze mi się przypomniało, że ginek wczoraj "przepowiedział", że tak za około tydzień obniży mi się brzuch - ciekawe czy mu się sprawdzi
ja gdzieś czytałam że mdłości właśnie mogą wrócić pod koniec ciąży i wyczulenie na zaoachy itd.
Cytat:
Napisane przez malamutka Pokaż wiadomość
A teraz trochę się wyżalę. Mojego brata kobieta ma córeczkę - 10 lat. Dziecko super, przyszła bratowa też fajna, ale..... Dziś wychodzę z siebie. Przyjechali do Koszalina na dwa tygodnie z tą córeczką. Moi rodzice i ja w sumie pierwszy raz poznaliśmy Julkę na żywo. A oni ciągle gdzieś łażą podrzucając nam ją na noc Najgorsze jest to, że ona na tym cierpi. Dziś najpierw jej obiecali że pojadą całą 3 do znajomych do Mielna, a potem nagle przynieśli jej rzeczy do spania i powiedzieli, że będzie musiała zostać. Julka płakała chyba z godzinę... I najgorsze jest to, że mam wrażenie, że to wcale nie była decyzja mojego brata. A dziecko czuje się odrzucone... No i to źle może wpłynąć przecież na relację Julki z moim bratem - bo pewnie poczuła, że jest mniej ważna. Jestem dodatkowo wściekła, bo dziś jestem potwornie zmęczona, a tutaj jeszcze trzeba się Julką zająć. Jakoś postarać się by nie myślała o tym , że ją zostawili. A to trudne, bo ciągle siedzi z zapłakanymi oczkami i się nie odzywa. Niby malutka nie jest, ale widać, że bardzo jej brakuje czułości i bliskości. Do mnie w kółko się przytula (jak jest w dobrym humorze) i całuje mój brzuszek Zresztą jakby nie było - zostawiają ją z obcymi ludźmi. I choć jest bardzo otwarta i nie wstydzi się, to nie powie że chciałaby zjeść to czy tamto, że chciałaby żeby ją gdzieś zabrać czy że chciałaby obejrzeć w tv to a tamto. Jakoś sobie nie wyobrażam jechać ze swoim dzieckiem na wakacje i spędzać ten czas bez niego Czy myślicie że przesadzam? Jakoś po tej sytuacji trochę inaczej patrzę na przyszłą bratową, która w kółko powtarza że Julka jest dla niej najważniejsza....
co za kobieta ja na prawde rozumiem ze chcą czasem spędzić czas razem ... wyjsc sobie wieczorem na spacer czy nawet gdzieś nie wiem na noc potańczyć, no ale co za dużo to nie zdrowo kobieta ma dziecko i oboje powinni się pogodzić z tym że większość czasu spędzają w trójke. Mała jest w takim wieku ze wszstko przeżywa dwa razy bardziej, na pewno jest jej bardzo przykro
dobrze że ma taką kochaną ciocie któa jej czas zajmuje
Cytat:
Napisane przez justii19 Pokaż wiadomość
kiedyś o tym żartowaliśmy..
..
moim zdaniem albo razem, obojętnie gdzie albo wcale - bo osobno ten związek nie ma sensu skoro tż tak się zachowuje.
Cytat:
zazdroszczę , mojego już nie namówi od wizyty w szpitalu, post jest i basta sama się zresztą boję, a po drugie jak tu manewrować z takim brzuchalem , tożto graniczy z cudem
e tam z jakim cudem śmiesznie jest
Cytat:

Nie przyniósł...

a jak kolacyjka?

Kochana skoro nie przyniósł i wie że zrobił Ci przykrość to na pewno się poprawi
Cytat:
Acelinka-wow normalnie jakoś wierzyć mi się nie chce, że to juuuuuuuuuż.
ja już nic nie pisze na ten temat, bo Was stresuje neipotrzebnie

Cytat:
jak łobuzuje to rzeczywiście zdrówko wraca

U mnie dziś piękne słoneczko a ja normalnie aż pospałam do 10, sama byłam w szoku wstawiłam pranie, zjadłam śniadanko i zastanawiam się co dalej ... chyba póki co troszke leżakowania
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 10:04   #4783
danika
Zakorzenienie

Cytat:
[
matko ale twardziel z tego zęba...walczy o życie oby nie bolało

Cytat:
a myślisz że ja myśle inaczej dokładnie to samo, zwykła mała różyczka JEDNA, ot gest, powtarzam mu to co roku i jest to samo
no dokładnie...

Cytat:
oj Archinta, nie chciałam juz marudzić od rana, ale wlasnie róznie jest antybiotyk pomaga, owszem, ale na gardło (to i tak dobrze!!jakiś powod do malej radości jest). Za to płuca dalej mam na wierzchu, dzis spałam moze z godzine w sumie i to na bociana Bo na siedząco z głową do przodu - wtedy mniej kaszlalam
oj biedaku, ale cie trzyma

Cytat:
no na początku jeszcze się leży na pleckach macica jak macica, ale te obolale piersi nabrzmiałe mlekiem - zanim organizm się nie przyzwyczai w jakich porach ma produkować

oj ja też juz chce na brzuszek

no to faktycznie chyba mu lepiej bidulek mały a przy dziecku to refleks faktycznie trzeba miec niezły

hahaha tyle lat jazdy pociągiem i nie wiedziałam, ze takie urocze nazwy są

Cytat:
A ja jakoś zrozumiałam ze miedzy Tobą i mężem 2 dni różnicy Ciąża mi na mózg pada
Archi - ja tez tak zrozumiałam
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 10:05   #4784
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Mój mężuś dziś zaspał do pracy, biedny a jako kochana żonka wstałam o 5:30 i zrobiłam mu śniadanko
Cotka
poleć jakieś fajne miejsce koło Wrocławia na spędzenie miłego weekendziku we dwoje???

muszę wstawić rosół na obiad i chyba zabiorę się za dalsze przepakowywanie szafy

Emilka ur. 05.05.14

Edytowane przez Martusiaaa21
Czas edycji: 2011-08-03 o 10:06
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 10:08   #4785
danika
Zakorzenienie

ide wieszać drugą partię prania
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 10:19   #4786
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
słonko wyszło to wszyscy się za pranie biorą

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
Mój mężuś dziś zaspał do pracy, biedny a jako kochana żonka wstałam o 5:30 i zrobiłam mu śniadanko
Cotka poleć jakieś fajne miejsce koło Wrocławia na spędzenie miłego weekendziku we dwoje???

muszę wstawić rosół na obiad i chyba zabiorę się za dalsze przepakowywanie szafy
mój tż rano śniadania nie je, dopiero w pracy i ostatnio wstaje też o 5.30 z nim i mu kanapeczki robie, a tak to robiłam je zazwyczaj wieczorem niech korzysta póki może bo potem na pewno nie będe rano wstawać dla niego

natka, byłaś może kiedyś tutaj? http://olza.com.pl/
Stary 2011-08-03, 10:34   #4787
19natka88
Zakorzenienie

Wiecie co powiedział dzisiaj: "ale nie mów mojej mamie, że nie kupiłem kwiatków" i oczy jak kot ze shreka - nie mogłam się nie śmiać

Cytat:
ojjj bidulko...faceci słabo domyślni są Przykro mi.
Cytat:
a myślisz że ja myśle inaczej dokładnie to samo, zwykła mała różyczka JEDNA, ot gest, powtarzam mu to co roku i jest to samo
Ehh no faceci kurde

Cytat:

a od obniżenia do urodzenia to ile może minąć??
Kilka dni, albo ze 3 tygodnie Nie przewidzisz

madzialena-lublin

Cytat:
Natka ja też bym byla smutna bo jak człowiek oczekuje i się nastawi to potem własnie jakoś tak trzy razy bardziej przykro
Dokładnie

Cytat:
No jak to *$#&8@
A no widzisz - to teraz ja trzymam kciuki za Twojego

[QUOTE=lausanne;28523006]

Cytat:
Napisane przez anuska_s Pokaż wiadomość
aj z tymi facetami, masakra jakaś tylko ich Nie przejmuj sie kochana oni wszyscy sa tacy sami, niedomyslni
Dokładnie

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
jak on mógł, ale może jak będziecie robić tą imprezkę to Ci przyniesie
Może i nawet dzisiaj przynieść ale to już nie to samo bo rocznica była wczoraj i i tak ma przekichane u mnie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
ja gdzieś czytałam że mdłości właśnie mogą wrócić pod koniec ciąży i wyczulenie na zaoachy itd.

Do tego na dokładkę zgaga i zaparcia - bosssko

a jak kolacyjka?

Kochana skoro nie przyniósł i wie że zrobił Ci przykrość to na pewno się poprawi

Kolacja udana, obejrzeliśmy nasz film z wesela ale wszystkiego innego mi się odechciało

Kiedyś to się często na Olzę jeździło A dlaczego pytasz?

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 10:40   #4788
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
Wiecie co powiedział dzisiaj: "ale nie mów mojej mamie, że nie kupiłem kwiatków" i oczy jak kot ze shreka - nie mogłam się nie śmiać
po takim tekscie chyba cała złosc by mi przeszła

Stary 2011-08-03, 10:42   #4789
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
Ja dopiero wstawiłąm pierwszą
Cytat:
No co za to on się bardziej mamy boi niż Ciebie Musisz nad tym popracować

A mój - no zobaczymy- moze kwiata kupi, za to na wieczór ucieknie bo mecz... nie wiem co lepsze- wspolny wieczor bez kwiatka czy kwiatek i samotność
Tak czy siak kciuki trzymaj

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-03, 10:46   #4790
madzialena-lublin
Rozeznanie

Cytat:
No to masz już bata na niego... "Uważaj bo powiem Twojej mamie"

Ja bym powiedziała, że jak nie chce żeby mama się dowiedziała, to teraz bukiet "z nawiązką" ma być...
Stary 2011-08-03, 10:46   #4791
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:

Kolacja udana, obejrzeliśmy nasz film z wesela ale wszystkiego innego mi się odechciało

Kiedyś to się często na Olzę jeździło A dlaczego pytasz?
po takim tekście bym wymiękła

a pytam bo znajomi tam jadą w sobote pod namiot na kilka dni i pytali czy wpadniemy do nich chociaż na jeden dzień a ja się zastanawiam czy by nie wynając domku albo przyczepy i nie zostać na 2-3 dni torba w samochód i hej,a jak coś to chyba do wodzisławskiego szpitala najbliżej
Stary 2011-08-03, 10:54   #4792
agnieszka 0605
Zakorzenienie

stokrotka jak humorek dzisiaj???

natka i to jest właśnie takie cholerne rozczarowanie, kiedy człowiek nie liczy na mega drogie prezenty ale na kwiatka za jakieś 10 zł i doopaaa. Powiedziałaś mu, że przykro Ci i b. dobrze, pewnie będzie pamiętał następnym razem. A teściowej bym wygadała w żarcie, pewnie dostanie po doopie tż od mamusi

Cytat:
To tak jak nasza i Agnieszki.
No ja tez się obawiam co do habazia jakiegoś... a jeszcze jest transmisja meczu pod wieczór
jak będzie chciał to znajdzie jakiegoś kwiatka. My mamy tego grilla więc pewnie zapomni na smierć, bo przecież wykazał się inicjatywą i chce mi kupić kkolczyki. Najpierw powiedziałam, że niech kupi jakie chce, ale z czasem stwierdziłam, że wole sobei wybrać. Chciałabym takieale w salonie u nas nie mają i trzeba czekać. Ciekawe kiedy mój szanowny mąż je zamówi i może kiedyś dostane....

Cytat:
Ale cukry ładne- nie smutaj się
ładne? Kolacja powyżej 120

Cytat:
U mnie już tydzień jak się obsunął, a jeszcze nie rodze
i tego się trzymaj jeszcze kilka tyg

Cytat:
zaciskaj nogi jeszcze bo jak juz sie jedna rozsypie to pozniej pojdziej jak lawina a w połowie tej lwiny bede ja na co jeszcze nie jestem przygotowana

a ja już bym chciała wrzesień i chciałabym urodzić - wczoraj nawet się popłakałam z tego powodu, bo już bol kręgosłupa daje mi w kość

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 11:04   #4793
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
jak będzie chciał to znajdzie jakiegoś kwiatka. My mamy tego grilla więc pewnie zapomni na smierć, bo przecież wykazał się inicjatywą i chce mi kupić kkolczyki. Najpierw powiedziałam, że niech kupi jakie chce, ale z czasem stwierdziłam, że wole sobei wybrać. Chciałabym takieale w salonie u nas nie mają i trzeba czekać. Ciekawe kiedy mój szanowny mąż je zamówi i może kiedyś dostane....
ładniutkie
Może Cię zaskoczy jeszcze...
Cytat:
ładne? Kolacja powyżej 120
O już się tak tej dokładnej liczby nie czepiaj- nie musi być równo 120 czy 119 żeby mówić o normie
Cytat:
a ja już bym chciała wrzesień i chciałabym urodzić - wczoraj nawet się popłakałam z tego powodu, bo już bol kręgosłupa daje mi w kość
ej- bo ja jeszcze nie jestem gotowa nooooo, a wy już rodzic chcecie
Kręgosłup też już mi siada-zwłaszcza jak myję naczynia to wymiękam
Stary 2011-08-03, 11:06   #4794
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
z jednej strony racja te dolegliwosci ciazowe tez mnie dobijaja szczególnie własnie bóle pleców i fajnie by było znowy czuc sie dobrze ale wiem ze moje zycie stanie na głowie i jeszcze troche musze sie na to przygotowac psychicznie

ale nie moge sie juz doczekac az bede tulic moja kruszynke malutka

wiec nie wiem co bym juz chciała mogła by sie tak w 38 tygodniu urodzic to by bylo tak akurat

Stary 2011-08-03, 11:06   #4795
lausanne
Wtajemniczenie

rozwalacie mnie, ja też robię pranie

poza tym strrrrrasznie mi sie chce pic czegos innego niz woda i herbata. No i nie wytrzymałam i kupiłam Kubusia bo soki marchwiowe uwielbiam. I doopka, wiedziałam ze zgaga tylko na to czeka

Aguś wrzesień przyjdzie prędzej niż mrugnięcie okiem
Stary 2011-08-03, 11:08   #4796
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
to meża zagoń do tych naczyn

mój ostatnio umył mi okna (kochany) ale przez te ciagłe deszcze wygladaja fatalnie i musze mu cos powiedziec czy by znowu nie umył

Stary 2011-08-03, 11:10   #4797
lausanne
Wtajemniczenie

bliźniaczko-trojaczko ja też niegotowa zupełnie Raz psychicznie , dwa ja NIC nie mam. Oprócz wózka i ubranek po K. ale one są niepoprane, nie zwiezione z domu rodziców etc. Mam remont w dziecięcym pokoju i naprawdę dla biednej Małgoni nie ma jeszcze miejsca
Stary 2011-08-03, 11:10   #4798
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:

śliczne kolczyki baaardzo eleganckie

Cytat:
a ja już bym chciała urodzić najlepiej w przyszłym tygodniu bo tż ma urlop
Stary 2011-08-03, 11:13   #4799
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
Może Cię zaskoczy jeszcze...

O już się tak tej dokładnej liczby nie czepiaj- nie musi być równo 120 czy 119 żeby mówić o normie

zaskoczy - oby nie negatywnie, bo się popłaczę chyba i przez tydzień mnie nie uspooki. Wątpie, żeby coś wymyślił

powyżej 120 się wkurzam , mój chłop każe mi jeść, bo w ciąży jestem a nie wymyślanie jakieś z cukrzycą

Cytat:
rozwalacie mnie, ja też robię pranie

Aguś wrzesień przyjdzie prędzej niż mrugnięcie okiem
eee ja też piore
taaa przyjdzie - a ja w między czasie odleżyn chyba dostanę

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 11:15   #4800
lausanne
Wtajemniczenie

Marcelek wariatuńcio jesteś i tyle Moze jednak zaczekaj troszkę, co?

Aguś odleżyny? Chyba nie od tego prania?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości