|
|
#1381 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Miłośniczki Zary cz. X
Cytat:
![]() Cytat:
![]() . BBL więc będę musiała porzucić i chyba wrócę do 8mins... ![]() Cytat:
Kupiłam już dobre parę lat temu, a nadal bardzo mi się podoba I ma bardzo fajne kółeczka, takie że nie trzeba jej za sobą ciągnąć tylko można ją normalnie pchać prawie nie używając żadnej siły. Pod tym względem jest super. Na początku się bałam, że te wystające nóżki na których są kółeczka szybko się zniszczą i poodpadają podczas lotów samolotem (bo wiadomo jak tam się obchodzą z naszymi bagażami ), ale na szczęście nic takiego się nie stało. Na lotniskach tylko bardzo mi ją niestety wybrudzili i w jednym miejscu przedarli materiał. Jak zobaczyłam ją po jej premierowym locie w takim stanie to miałam prawie łzy w oczach no ale cóż. Teraz myślę, że już takiej kolejnej drogiej walizki na loty samolotem nie kupię bo najzwyczajniej w świecie będzie mi szkoda wydać tyle kasy na coś co i tak się zaraz zniszczy...
|
|||
|
|
|
#1382 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też marzy mi się ta super lekka z samsonite,ale jak widzę czasami jak traktują walizki na lotnisku to mnie szla** trafia i odechciewa mi się takich ładnych
|
|
|
|
|
#1383 |
|
Zakorzenienie
|
A nie pisałam? PRzyszła, przyszła
Tę gwiazdkową to chcę od kiedy ją zobaczyłam, ale na razie jej nie mają w Łodzi, do Wawy jeszcze nigdzie nie dzwoniłam, a sama w Zarze to będę najwcześniej za 2 tygodnie, żeby sprawdzić i jeszcze nie wiem czy na pewno mi się uda
|
#1384 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
|
|
|
#1385 | ||
|
Zadomowienie
|
[1=fd9cd97fbe5e9c6b53251fa a190f917156bca5bc_6192f49 6a3201;28524994]
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
![]() Gabi dostałam kombinezon jak tygrysica pójdzie spać to przymierzę !
Edytowane przez misiaczek187 Czas edycji: 2011-08-03 o 12:12 |
||
|
|
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1387 |
|
Zakorzenienie
|
tak się nie ciesz.....bo cię prezesowa wyrzuci z wątku
|
|
#1388 | |||
|
Zakorzenienie
|
To ja też
Właśnie zauważyłam że na moich też jest białe, ja to spostrzegawcza jestem Cytat:
![]() Zobaczę co da się w tej sprawie zrobić ![]() Nie mam skype, zresztą przy tym watku i tak nie miałabym czasu na inne formy sieciowej aktywności Cytat:
Cytat:
|
|
#1389 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
|
|
|
#1390 |
|
Zadomowienie
|
wlaśnie doszedł mój Tangle Teezer- jednak wymieniłam na kolor różowy. świetna jest ta szcotka!
|
|
|
|
#1391 | ||||
|
Zadomowienie
|
Nareszcie dobrnęłam do końca
![]() Cytat:
![]() [/QUOTE] Tak. ![]() [/QUOTE] Celly a cóż to za egzamin ? Będziemy trzymały kciuki !Cytat:
![]() Mam fajnego kumpla Hiszpana, zainteresowana któraś ? ![]() Cytat:
Cytat:
Super leżą ! ![]() Też mam te balerinki
|
|
|
#1392 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny o co chodzi z tymi 8 min. ćwiczeniami ?
Możecie mnie wtajemniczyć Gdzie mogę się dowiedzieć czegoś więcej na ich temat, są ogólnie dostępne w necie czy trzeba nabyć płytę z instruktarzem ?Ja ostatnio zakupiłam płytę z ćwiczeniami na play, żeby się trochę rozruszać. W ostatnim czasie chodzenie na siłownię u mnie odpada, więc ratuję się ćwieczeniami w domowym zaciszu. Jak jeszcze po Waszych wskazówkach wspomniane ćwieczenia przynoszą efekty to dzisiaj od razu zafunduję sobie sportowy seans. ![]() Gabi Ty to masz sylwetkę modelki - chyba całe dnie spędzasz w siłowni |
|
|
|
#1393 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1394 |
|
Zadomowienie
|
Hehe dziewczyny tak chwalicie te cwiczenia, że chyba i ja zacznę a to jest... niebywałe !
|
|
#1395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a basenu nie ma się co wstydzić, lepiej późno niż wcale
|
|
|
|
|
#1396 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1397 |
|
Zakorzenienie
|
Rzymianko bardzo mi miło, że o mnie pamiętałaś
za Tobą też tęsknimy! kiedy wracasz z wyjazdu?Nie da się was nadrobić, jest to niemożliwe, próbowałam czytać, ale w tym czasie przybywało więcej stron niż przeczytałam, jak znajdujecie na to czas?! też kiedyś robiłam te 8 minutowe ćwiczenia ale przerwałam dosyć szybko, ach to moje lenistwo:P ale może znowu wrócę
|
|
|
|
#1398 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja chyba mieszkam nie tam, gdzie powinnam Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=dnBhn...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=uLIfN...eature=related a do figury modelki to bym musiała zrzucić 10 kg w ogóle to mi się chyba qwa waga popsuła normalnie niczym tempomat w aucie
Edytowane przez gabi1234 Czas edycji: 2011-08-03 o 12:36 |
||
|
|
|
#1399 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak w ogóle dostałam dzisiaj trzy paczki i trzecia z moją zieloną Furlą tylko teraz małża muszę uświadomić,że ją kupiłam
Edytowane przez misiaczek187 Czas edycji: 2011-08-03 o 12:39 |
|
|
|
|
#1400 |
|
Wtajemniczenie
|
Pięknie dziękuję za linki
10 kg to już chyba nic by z Ciebie nie zostało Masz świetną sylwetkę. Ja mam zamiar wrócić do ćwiczeń, bo jak chodziłam regularnie na fitness widać było efekty i czułam się lepiej. Teraz jak nieuchronnie zbliżamy się do jesieni i mojego ulubionego miesiąca Jak jest ciepło brykam jak młody koziołek, ale jak się robi brzydko i zimno zmieniam się w niedźwiedzia |
|
|
|
#1401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1402 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() Cytat:
ja uważam że polscy mężczyźni są przede wszystkim zaniedbani ... i nie potrafią się ubrać ... i często mają syndrom piotrusia pana
For beautiful lips, speak only words of kindness And for poise, walk with the knowledge that you are never alone." /A.H/ Edytowane przez farfalla Czas edycji: 2011-08-03 o 12:47 |
||
|
|
|
#1403 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze ciągnie nas do czegoś "egzotycznego" Cytat:
bo gdzieś mi chyba umknęło ![]() Cytat:
mnie najbardziej rozbrajają chłopaczki którym ledwo włosy na nogach zaczną rosnąć a oni już mają na łydkach wielkie tatoo Cytat:
właśnie ... nie mam nic ... a mam taką ochotę na wyprawę do zary .... to okropne uczucie ![]() Cytat:
ja zawsze marzyłam mieć taką pracę żebym mogła podróżować ... ale żebym nie musiała być drugim cejrowskim ![]() Cytat:
tylko ja szybko tracę zapał ... ale chyba czas się zmusić ![]() Cytat:
bo może mogłabym się z tobą załapać jakbyś zamawiała ? na all chodzą po jakieś 50-60zł
|
|
|
#1404 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zazdroszczę Red Bulla, ale jednak wolę kupić sobie bilety na Wisłę i Legię.Co do walizek ja mam z firmy Airtex z różowymi kwiatami - łatwiej ją rozpoznać na taśmie na lotnisku i na mój gust jest ładna .
|
|
|
|
|
#1405 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1406 |
|
Zadomowienie
|
[1=fd9cd97fbe5e9c6b53251fa a190f917156bca5bc_6192f49 6a3201;28526304]Już tam wielokrotnie zostawialiśmy auto i nigdy nic się nie stało. Uwierz - byłam na kilku meczach Lecha.
Zazdroszczę Red Bulla, ale jednak wolę kupić sobie bilety na Wisłę i Legię.Co do walizek ja mam z firmy Airtex z różowymi kwiatami - łatwiej ją rozpoznać na taśmie na lotnisku i na mój gust jest ładna .[/QUOTE]A w King Crosie parking też jest całą dobę ? Mój szwagier jest kibicem Lecha,ale jak go pytam gdzie mogę tam stanąć to mi powiedział,że przez mojego red bulla niszczą mu murawę na stadionie i focha zarzucił A daleko trzeba iść na stadion spod King Crossa 15-20 minut ? Dobra wstawiam zdjęcia wiem,że chudzinka nie jestem wybaczcie pasek pierwszy z brzegu,a tak w ogóle wyżej go niżej ![]() I na dodatek moja nowa Edytowane przez misiaczek187 Czas edycji: 2011-08-03 o 12:59 |
|
|
|
#1407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zrobię dzisiaj 8 min abs jak wrócę do domu
|
|
#1408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() razem będziemy się wzajemnie nakręcać to może się uda
For beautiful lips, speak only words of kindness And for poise, walk with the knowledge that you are never alone." /A.H/ Edytowane przez farfalla Czas edycji: 2011-08-03 o 12:56 |
|
|
|
|
#1409 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Haha, nie dziwię się, że szwagier tak zareagował ![]() .
|
|
|
|
|
#1410 |
|
Zadomowienie
|
Warszawianki w której Zarze znajdę jeszcze największy wybór wyprzedażowych ciuszków bo chcę skoczyć może jutro na ostateczny wyprzedażowy rekonesans a nie mam czasu na odwiedzanie kilku
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.

sama teraz mam tylko takie,która da się przełożyć przez ramię ze względu na małą no chyba,że z mężem idę to czekam na moją Furlę Candy,ale podoba mi się też ta:

) i jeszcze w miarę przystępnej cenie?
Muszę kupić jakąś nową, bo mam albo kabinówkę albo taką dużą, rodzinną
ale od ilości modeli pomału mózg mi paruje
Wiecie gdzie była? W Top Model podobno
), ale na szczęście nic takiego się nie stało. Na lotniskach tylko bardzo mi ją niestety wybrudzili i w jednym miejscu przedarli materiał. Jak zobaczyłam ją po jej premierowym locie w takim stanie to miałam prawie łzy w oczach 

.
jak tygrysica pójdzie spać to przymierzę !

byłam tu wczoraj w trakcie imprezy, ale naszczęscie nie dałam sie wkrecić, już wczoraj zaspałam do pracy 

Gdzie mogę się dowiedzieć czegoś więcej na ich temat, są ogólnie dostępne w necie czy trzeba nabyć płytę z instruktarzem ?