Miłośniczki Zary cz. X - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-03, 12:02   #1381
stokrotka215
Raczkowanie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. X

Cytat:
Napisane przez misiaczek187 Pokaż wiadomość
Ja tak w kwestii podróbek oczywiście sama teraz mam tylko takie,która da się przełożyć przez ramię ze względu na małą no chyba,że z mężem idę to czekam na moją Furlę Candy,ale podoba mi się też ta:
A co to za torebka? Ta z załącznika? Bo śliczna jest

Cytat:
Napisane przez Symetria Pokaż wiadomość
btw chciałam Wam polecic najlepsze cwiczenia na tyłek ever!
klik 1sze ktore dzialają ^^
Robiłam kiedyś 8mins buns i faktycznie przynosiło efekty. Ale ostatnio na wizażu naczytałam się o BBL i wczoraj zaczęłam pierwszy dzień ćwiczeń, a dzisiaj tak mnie kolana bolą, że masakra . BBL więc będę musiała porzucić i chyba wrócę do 8mins...

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość

W ogóle dziewczyny macie jakieś doświadczenie z walizkami Samsonite?
Mogłybyście polecić jakąś solidną, dosyć pojemną (ale bez przesady, bo mam ją sama za sobą ciągnąć ) i jeszcze w miarę przystępnej cenie? Muszę kupić jakąś nową, bo mam albo kabinówkę albo taką dużą, rodzinną ale od ilości modeli pomału mózg mi paruje

Dzwoniła też do mnie Pani z Furli, że wróciła cielista Candy Wiecie gdzie była? W Top Model podobno Podjadę później zrobić do niej jeszcze jedno podejście
Ja mam tą walizkę z załącznika Kupiłam już dobre parę lat temu, a nadal bardzo mi się podoba I ma bardzo fajne kółeczka, takie że nie trzeba jej za sobą ciągnąć tylko można ją normalnie pchać prawie nie używając żadnej siły. Pod tym względem jest super. Na początku się bałam, że te wystające nóżki na których są kółeczka szybko się zniszczą i poodpadają podczas lotów samolotem (bo wiadomo jak tam się obchodzą z naszymi bagażami ), ale na szczęście nic takiego się nie stało. Na lotniskach tylko bardzo mi ją niestety wybrudzili i w jednym miejscu przedarli materiał. Jak zobaczyłam ją po jej premierowym locie w takim stanie to miałam prawie łzy w oczach no ale cóż. Teraz myślę, że już takiej kolejnej drogiej walizki na loty samolotem nie kupię bo najzwyczajniej w świecie będzie mi szkoda wydać tyle kasy na coś co i tak się zaraz zniszczy...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg samsonite_red_1__65884.jpg (25,8 KB, 18 załadowań)
stokrotka215 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 12:07   #1382
misiaczek187
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka215 Pokaż wiadomość
A co to za torebka? Ta z załącznika? Bo śliczna jest

Robiłam kiedyś 8mins buns i faktycznie przynosiło efekty. Ale ostatnio na wizażu naczytałam się o BBL i wczoraj zaczęłam pierwszy dzień ćwiczeń, a dzisiaj tak mnie kolana bolą, że masakra . BBL więc będę musiała porzucić i chyba wrócę do 8mins...

Ja mam tą walizkę z załącznika Kupiłam już dobre parę lat temu, a nadal bardzo mi się podoba I ma bardzo fajne kółeczka, takie że nie trzeba jej za sobą ciągnąć tylko można ją normalnie pchać prawie nie używając żadnej siły. Pod tym względem jest super. Na początku się bałam, że te wystające nóżki na których są kółeczka szybko się zniszczą i poodpadają podczas lotów samolotem (bo wiadomo jak tam się obchodzą z naszymi bagażami ), ale na szczęście nic takiego się nie stało. Na lotniskach tylko bardzo mi ją niestety wybrudzili i w jednym miejscu przedarli materiał. Jak zobaczyłam ją po jej premierowym locie w takim stanie to miałam prawie łzy w oczach no ale cóż. Teraz myślę, że już takiej kolejnej drogiej walizki na loty samolotem nie kupię bo najzwyczajniej w świecie będzie mi szkoda wydać tyle kasy na coś co i tak się zaraz zniszczy...
Torebka jest z River Island akurat torebki mają udane
Też marzy mi się ta super lekka z samsonite,ale jak widzę czasami jak traktują walizki na lotnisku to mnie szla** trafia i odechciewa mi się takich ładnych

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=338589
misiaczek187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 12:07   #1383
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
śliczna
a paczuszka przyszła
A nie pisałam? PRzyszła, przyszła dziękuję bardzo

Tę gwiazdkową to chcę od kiedy ją zobaczyłam, ale na razie jej nie mają w Łodzi, do Wawy jeszcze nigdzie nie dzwoniłam, a sama w Zarze to będę najwcześniej za 2 tygodnie, żeby sprawdzić i jeszcze nie wiem czy na pewno mi się uda
Stary 2011-08-03, 12:08   #1384
zarina_
Zadomowienie

Cytat:
ja to już nawet stresa mam w nocy wiadomo że śpię jak zając, bo co chwila przykrywam Zuzię, i normalnie ostatnio za każdym razem mam ochotę wstać i spr ile naprodukowałyście bo potem nie nadrobię na szczęście moje lenistwo bierze górę i nie wstaję

wykończycie mnie nerwowo

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

śliczna
a paczuszka przyszła

a na dodatek czuję stresa bo mnie zarina w rankingu dościga trzeba jej coś z dostępem do netu zrobić
jak tak dalej pójdzie to Cię prześcignę i zostaniesz w tyle
zarina_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 12:11   #1385
misiaczek187
Zadomowienie

[1=fd9cd97fbe5e9c6b53251fa a190f917156bca5bc_6192f49 6a3201;28524994]
Cytat:
Ja się wybieram na Red Bull X Fighters i najprawdopodobniej w Browarze zostawię auto,bo jest parking 24h,ale zastanawiam się jak tam się później po to autko dostać skoro Browar zamknięty /QUOTE]

Ja radzę zaparkować koło King Crossa - można bez problemu pieszo dojść na stadion, albo na tym polu za rondem koło King Crossa. Tylko tam niestety do Zary nie wpadniesz .
Ale do Browaru i tak po drodze. Dziękuje zerknę na ten parking skoro jeszcze do stadionu blisko to taxówką nie będe musiała dojeżdżać nie chciałabym zostawiać auta byle gdzie żeby później się nie stresować

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Bethie Pokaż wiadomość
ja mam dwie walizki Samsonite i uważam, że to najlepsze walizki pod słońcem
mam podobny model do tego:
http://www.samsonite.pl/x-ion2-upright-expandable-61cm-22inch-black/product-en.htm?or=2145104350&shs= {5478fe27-413b-47d2-9740-8be64ed10c06}
i taką samą ale mniejszą, w razie krótkiej podróży służbowej
walizki są rewelacyjne i nawet jak napakuję mnóstwo rzeczy i są ciężkie, to super się nimi "steruje", w zasadzie nie trzeba ich nieść, fantastycznie się prowadzą (kwestia dobrych kółek i ich ustawienia), polecam bardzo

a może mogłabyś robić ćwiczenia na dużej piłce?
A znasz jakieś ćwiczenia na piłce ? ja narazie jeżdże na basen i uczę się pływać wiem wiem wstyd poza tym od poniedziałku za radą prezesowej hula-hop

Gabi dostałam kombinezon jak tygrysica pójdzie spać to przymierzę !

Edytowane przez misiaczek187
Czas edycji: 2011-08-03 o 12:12
Stary 2011-08-03, 12:12   #1386
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ammmm Pokaż wiadomość
kochane widzialyscie ta sukienke z pierwszej fotki za 99zl????
ta druga to moje pragnienie ale cena 399zl
pierwsza to taka szmatka nie zwrocilam na nia wiekszej uwagi, a 2 ma taki material jak pianka dla nurków hehe i te szwy na wierzchu.. mi się nei podoba
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 12:12   #1387
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zarina_ Pokaż wiadomość
jak tak dalej pójdzie to Cię prześcignę i zostaniesz w tyle
tak się nie ciesz.....bo cię prezesowa wyrzuci z wątku jakiś szacunek się należy, nieee
Stary 2011-08-03, 12:13   #1388
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlairWaldorf Pokaż wiadomość
Ok, od dziś Ja chyba zacznę dziś 8 abs.
To ja też
Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Ja mam te okulary ciemne i białe logo mi tak przeszkadza, że masakra
Właśnie zauważyłam że na moich też jest białe, ja to spostrzegawcza jestem
Cytat:
No co Ty? Przeciez tutaj akcja odchudzenie i ćwiczenie już trwa
Ale jak to? a ja nic nie wiem?
Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
chesz dostać zakaz nawet nie próbuj hahha
Zobaczę co da się w tej sprawie zrobić
Cytat:
Napisane przez *majka* Pokaż wiadomość
Jestem za! Moze jakas konferencja na skype czy cus w tym stylu?
Nie mam skype, zresztą przy tym watku i tak nie miałabym czasu na inne formy sieciowej aktywności
Cytat:
Piekna Brunetko ,na ebay sa taniej Jakie chcesz kupic? Wayfarer?Np w sklepie kosztuja 135€,a na ebay od optyka mozna juz za 90-100€ kupic
Ja mam New Wayfarer a TŻ zwykłe, jest między nimi spora różnica między innymi w nachyleniu szkieł, warto zmierzyć i zobaczyć
Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
a ja jestem właśnie po 8minutes pośladki przypomnialam sobie o kasetach video c ćwiczeniami cindy crawford, boskie były musze ich poszukac na torrentach
Tak! Kiedyś miałam te kasety, chyba jeszcze gdzieś leżą w Poznaniu, tylko odtworzyć bym nie miała na czym
Stary 2011-08-03, 12:14   #1389
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Gabi dostałam kombinezon jak tygrysica pójdzie spać to przymierzę !
aaa czyli priorytet i ekonom idą w takim samym tempie koniecznie !!! czekam na zdjęcia

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Cytat:
A nie pisałam? PRzyszła, przyszła dziękuję bardzo

Tę gwiazdkową to chcę od kiedy ją zobaczyłam, ale na razie jej nie mają w Łodzi, do Wawy jeszcze nigdzie nie dzwoniłam, a sama w Zarze to będę najwcześniej za 2 tygodnie, żeby sprawdzić i jeszcze nie wiem czy na pewno mi się uda
może pisałaś, ale przeoczyłam
Stary 2011-08-03, 12:15   #1390
lotuus
Zadomowienie

wlaśnie doszedł mój Tangle Teezer- jednak wymieniłam na kolor różowy. świetna jest ta szcotka!
lotuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 12:17   #1391
pralinkax
Zadomowienie

Nareszcie dobrnęłam do końca
Cytat:
Napisane przez lenka799 Pokaż wiadomość

pralinkax, dziekuje za komplementy - przestań bo w pióra obrosnę i we łbie mi się poprzewraca

co do zdobyczy wyprzedażowych to nie było ich zbyt wiele - bo większość rzeczy, które chciałam mieć z letniej kolekcji nabyłam w cenie regular
ale dzięki %%% wzbogaciłam się m.in. w nudowe peep toe, dwie bluzeczki z załącznika, spódnicę w paski z trf za całe 29 pln i zipową spódniczkę z woman!
więcej wyprzedażowych grzechów zarowych nie pamietam...
Bluzeczki mi się podobają, zwłaszcza ta druga, co to za materiał ?? Jesteś z niej zadowlona ? Jak znajdziesz kiedyś chwilę pokaż się w niej, chociaż to pewnie mało realne żeby gdzieś ją jeszcze dorwac

[/QUOTE]
Tak. Magiczna data Marzę aby już było po!
[/QUOTE]

Celly a cóż to za egzamin ? Będziemy trzymały kciuki !

Cytat:
Napisane przez fleurettee Pokaż wiadomość
smutna prawda, może jakąś żałobę trzeba by zrobić z tego powodu
hmmm ciekawe co na to Tusk, że jest niedobór ciach z pięknymi umysłami i sercami
a ja żeby nie tracić czasu to od razu ja jakiegoś kolorowego widzę to rzucam okiem, eee spojrzeniem typu 'chcę cię, rusz du..pę, będziesz mój" a jak nie działa to przy barze siadam, noga na nogę, kiecka do góry (hheheh dobrze, że te zarowe są takie krótkie to nawet nie trzeba), drin w rękę i na zmianę patrze w oczy, oblizuję słomkę i kręce sobie kosmyk włosów koło ucha i czekam.. jak facet męski; konkretny i pewny siebie to podchodzi i prowadzimy wstępną konwersację, a jak ciapa i tylko się ślinić umie to ostatnacyjnie wstaję i wychodzę i już na żadne zaczepki nie odpowiadam, bo ciapom mówię zdecydowane nie

ogólnie tu tyle poszukiwacze idealnego Tż, że powinniśmy jakiś opracować schemat selekcji potencjalnych ciach czy rodzynków no bo to wiadomo wydaje się na początku, że to diament, a potem bolesne rozczarowanie, że brylanta z tego jedna nie będzie i kolejne szlifowanie zmarnowane
Fajnych facetów jest pełno Ja już mam swoje ciacho, nikogo nie szukam, a los jak na złosc mi fajnych facetów pod nogi rzuca
Mam fajnego kumpla Hiszpana, zainteresowana któraś ?

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość

Oooo i jezeli chcecie zobaczyc jak wygladaja chlopaki z mojego rodzinnego miasta to koniecznie obczajcie to :
http://www.youtube.com/watch?v=qrpD0WyAe8c

I jak tu sie nie zakochac?
ŁaaaaŁ
Cytat:
Napisane przez di4ska Pokaż wiadomość
Dzień dobry byłam tu wczoraj w trakcie imprezy, ale naszczęscie nie dałam sie wkrecić, już wczoraj zaspałam do pracy byłam w GM ale znalazłam dla siebie tylko spodnie te które Gabi mierzyła z wężowym paskiem widziałam pudrowe sukienki dla Celly ale tylko od M w góre.. w dodatku Mki brudne czymś czarnym to nie brałam białych asymetrycznych nie było, ogólnie już kilka wieszaków przy przymierzalniach i większość rozm. L/XL
Jak miło, że wstawiłaś zdjęcie w 'moich' spodniach Super leżą !
Też mam te balerinki

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho
pralinkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 12:19   #1392
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Dziewczyny o co chodzi z tymi 8 min. ćwiczeniami ? Możecie mnie wtajemniczyć Gdzie mogę się dowiedzieć czegoś więcej na ich temat, są ogólnie dostępne w necie czy trzeba nabyć płytę z instruktarzem ?

Ja ostatnio zakupiłam płytę z ćwiczeniami na play, żeby się trochę rozruszać. W ostatnim czasie chodzenie na siłownię u mnie odpada, więc ratuję się ćwieczeniami w domowym zaciszu. Jak jeszcze po Waszych wskazówkach wspomniane ćwieczenia przynoszą efekty to dzisiaj od razu zafunduję sobie sportowy seans.

Gabi Ty to masz sylwetkę modelki - chyba całe dnie spędzasz w siłowni
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 12:19   #1393
zarina_
Zadomowienie

Cytat:
tak się nie ciesz.....bo cię prezesowa wyrzuci z wątku jakiś szacunek się należy, nieee
zaraz idę troszkę na słonko to ci dam fory i znowu wybijesz się daleko przede mnie ale nie za dużo, żebym nie miała nadrabiania sporo
zarina_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 12:24   #1394
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
To ja też
Hehe dziewczyny tak chwalicie te cwiczenia, że chyba i ja zacznę a to jest... niebywałe !

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho
pralinkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 12:25   #1395
Bethie
Zakorzenienie

Cytat:
A znasz jakieś ćwiczenia na piłce ? ja narazie jeżdże na basen i uczę się pływać wiem wiem wstyd poza tym od poniedziałku za radą prezesowej hula-hop
tutaj masz super trening z piłką: KLIK naprawdę polecam
a basenu nie ma się co wstydzić, lepiej późno niż wcale
Bethie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 12:30   #1396
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość
Hehe dziewczyny tak chwalicie te cwiczenia, że chyba i ja zacznę a to jest... niebywałe !
W moim przypadku podobnie
Cytat:
Ja też powinnam się w końcu nauczyć porządnie pływać bo na razie to uprawiam jakieś łamańce i najlepiej mi idzie na plechach. Wszystko własnie przez basen, na którym się kiedyś zaczęłam topić -bałam się skoczyć do wody z słupka i jakiś życzliwy mnie zepchnął
Stary 2011-08-03, 12:30   #1397
admirable
Zakorzenienie

Rzymianko bardzo mi miło, że o mnie pamiętałaś za Tobą też tęsknimy! kiedy wracasz z wyjazdu?

Nie da się was nadrobić, jest to niemożliwe, próbowałam czytać, ale w tym czasie przybywało więcej stron niż przeczytałam, jak znajdujecie na to czas?!

też kiedyś robiłam te 8 minutowe ćwiczenia ale przerwałam dosyć szybko, ach to moje lenistwo:P ale może znowu wrócę
admirable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 12:34   #1398
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość

Fajnych facetów jest pełno Ja już mam swoje ciacho, nikogo nie szukam, a los jak na złosc mi fajnych facetów pod nogi rzuca
Mam fajnego kumpla Hiszpana, zainteresowana któraś ?

ja

to ja chyba mieszkam nie tam, gdzie powinnam
Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość
Dziewczyny o co chodzi z tymi 8 min. ćwiczeniami ? Możecie mnie wtajemniczyć Gdzie mogę się dowiedzieć czegoś więcej na ich temat, są ogólnie dostępne w necie czy trzeba nabyć płytę z instruktarzem ?

Ja ostatnio zakupiłam płytę z ćwiczeniami na play, żeby się trochę rozruszać. W ostatnim czasie chodzenie na siłownię u mnie odpada, więc ratuję się ćwieczeniami w domowym zaciszu. Jak jeszcze po Waszych wskazówkach wspomniane ćwieczenia przynoszą efekty to dzisiaj od razu zafunduję sobie sportowy seans.

Gabi Ty to masz sylwetkę modelki - chyba całe dnie spędzasz w siłowni
są na necie - dziewczyny tu wrzucały linki, ja też wrzucę

http://www.youtube.com/watch?v=dnBhn...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=uLIfN...eature=related

w życiu może ze 4 razy byłam na siłowni a do figury modelki to bym musiała zrzucić 10 kg

w ogóle to mi się chyba qwa waga popsuła od kilku dni jakby się franca zacięła i ciągle wyskakuje mi ten sam wynik normalnie niczym tempomat w aucie

Edytowane przez gabi1234
Czas edycji: 2011-08-03 o 12:36
gabi1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 12:37   #1399
misiaczek187
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuje

A tak w ogóle dostałam dzisiaj trzy paczki jedna od prezesowej, druga ze strojami z she,które muszę zwrócić i trzecia z moją zieloną Furlą tylko teraz małża muszę uświadomić,że ją kupiłam

Czas edycji: 2011-08-03 o 12:39
Stary 2011-08-03, 12:42   #1400
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Pięknie dziękuję za linki

10 kg to już chyba nic by z Ciebie nie zostało

Masz świetną sylwetkę. Ja mam zamiar wrócić do ćwiczeń, bo jak chodziłam regularnie na fitness widać było efekty i czułam się lepiej. Teraz jak nieuchronnie zbliżamy się do jesieni i mojego ulubionego miesiąca listopada to liczę, że ćwiczenia odwrócą moją uwagę do jesienno - zimowej pluchy i dodadzą mi energii.

Jak jest ciepło brykam jak młody koziołek, ale jak się robi brzydko i zimno zmieniam się w niedźwiedzia
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 12:42   #1401
Bethie
Zakorzenienie

Cytat:
A tak w ogóle dostałam dzisiaj trzy paczki jedna od prezesowej, druga ze strojami z she,które muszę zwrócić i trzecia z moją zieloną Furlą tylko teraz małża muszę uświadomić,że ją kupiłam
bez zdjęć się nie liczy
Bethie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 12:45   #1402
farfalla
Zakorzenienie

Dzień dobry Wy to chyba w ogóle nie śpicie tu
Cytat:
szczerze to nie chcialo mi sie zbytnio zjezdzac wolalam zostac z Wami

---------- Dopisano o 01:30 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ----------

A najlepsze jest to,ze przed drzwiami jest kamera. No i on sadzac,ze ochroniarze zobacza zaczal walic do niej dziwne miny i skakac. Po jakims czasie widzac,ze nie przynosi to efektow zaczal udawac,ze robi pajacyki w ramach wieczornych cwiczen (wtf?) bo bylo mu wstyd,ze ktos niby te jego dziwactwa zauwazy... nie no haha nie spodziewalabym sie tego po nim
biedny tata ale że ochrona się nie obudziła jak walił tak w drzwi to aż dziwne
Cytat:
Napisane przez fleurettee Pokaż wiadomość
z tym to raczej nie powinno być problemu, bo wszyscy moi zagraniczni koledzy z różnych stron świata mówią, że nie poznali jeszcze prawdziwie pięknej kobiety dopóki nie zobaczyli Polki więc jest to oficjalne i oczywiste, że my Polki jesteśmy najlepszym towarem na świecie a wizażanki zarowe to już w ogóle same elita

niestety ktoś musiał się pomylić ja zsyłał naszych polsich chłopów na te ziemie, bo oni zwyle nie dorastają nad do dużego palca od stopy i mówię to o wszystkim nie tylo o wyglądzie oczywiście znajdą się jakieś rodzynki, ale to trzeba się było na nie rzucać lata temu, bo teraz po ptokach
kolejną dziwną rzeczą jest to, że obecnie rodzi się o wiele więcej chłopców (i to całkiem całkiem ), więc gdzie oni potem wsiąkają:confus ed:
na handel ich biorą za granicę czy to raczej działa prawo dżungli i słaba (męska) płeć naturalnie umiera młodo a ta reszta co zostaje to same mamisynki, niogranięte niedorajdy, sfrustrowane leniuchy o niedoroziniętych półkulach albo zgorzkniałe narcyzy
normalnego faceta to trzeba było ze świecą lub noktowizorem szukać z 5 lat temu teraz pozostaje jedynie emigracja ja gdyby nie taki szeroki ocean i język portugalski już dawno leżałabym w ramionach mojego brazylisjiego Tżata w sumie to ja szukam tu w Polsce jakiegoś rodzynka jeszcze przez pół roku, jak nie to zgodzę się żeby Ricardo porwał mnie do brazylii

tylko po 2 latach szukania nie znalazłam jeszcze żadnego rodzynka, więc może lepiej przez te pół roku zacząć przeonywać się do portugalsiego [COLOR=Silver]
i tak i nie ... zależy ... dla nas polek polscy mężczyźni nie są najbardziej atrakcyjni ... ale dla zagranicznych kobiet są
ja uważam że polscy mężczyźni są przede wszystkim zaniedbani ... i nie potrafią się ubrać ... i często mają syndrom piotrusia pana
/A.H/

Edytowane przez farfalla
Czas edycji: 2011-08-03 o 12:47
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 12:47   #1403
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rendsaid Pokaż wiadomość
Co wy gadacie polscy faceci są suuper , moje koleżanki studentki z inych krajów chodża z wywalonymi jezykami i slinotokiem ... w sumie gdyby nie tż tez bym tak chodzila
ide spac , obejrzałam wszystkie wasze zdjęcia , jestem zakochana

pozatym iagle spiewam to co Estee ma na tabli YA BB
jutro pewnie tez caly dzien bedzie mi to w glowie lecialo

a to sie dziewczyny zdziwia na porannym dyżurze , ile naskrobane i same OT hahaah
DOBRANOC
to jest właśnie to o czym mówię wszystko zależy od gustu tzn "cudze chwalicie, swojego nie znacie" zawsze ciągnie nas do czegoś "egzotycznego"
Cytat:
Napisane przez rendsaid Pokaż wiadomość
odstaw te leki nasenne , bardzo cie prosze
zapoznam cie z moim braciszkiem oblukaj na fejsie , bedziemy wtedy razem do zary chodzić

kochane a skoro juz poznalyscie mojego tża to tez moge wam pokazac ten tatto co mu naszkicowalam po arabsku
a co znaczy ten tatuaż ? bo gdzieś mi chyba umknęło

Cytat:
haha ja nie widzialam jeszcze zadnego dresa z memento mori, ale za to non stop na kujawach : Kieta, cialo xxxl bluzka xxxxxs , do tego tatuaze tribale ( nie wiem jak to sie pisze) i wszedzie carpe diem. Raz widzialam jak koles mial na szyi taki lancuch z castoramy haha myslalam,ze padne. Albo jade autobusem a tam taki "gangster" slucha na glos rapu i samo hwdp POLSKA

---------- Dopisano o 03:08 ---------- Poprzedni post napisano o 03:05 ----------

Oooo i jezeli chcecie zobaczyc jak wygladaja chlopaki z mojego rodzinnego miasta to koniecznie obczajcie to :
http://www.youtube.com/watch?v=qrpD0WyAe8c

I jak tu sie nie zakochac?
padłam .. normalnie takie ciacha że ja nie mogę ....
mnie najbardziej rozbrajają chłopaczki którym ledwo włosy na nogach zaczną rosnąć a oni już mają na łydkach wielkie tatoo
Cytat:
Przez mon9 napalilam się na ta sukienkę
i na oku mam ta spodnice i bluzkę (wszystko po 169zł )
no i wszędzie szukam tej torebki panterkowej !!!! pomocy!

o! nowy lookbook
sukienka jest świetna ... a ja spłukana właśnie ... nie mam nic ... a mam taką ochotę na wyprawę do zary .... to okropne uczucie

Cytat:
Nienawidzę latać, nienawidzę startować i lądować, później przez 3 dni mam uszy zatkane i żadne sposoby w otwieraniem uszu czy zaciskaniem nosa nie pomagaja A najgorsze jest to, że muszę latać, bo mam taką pracę.. im więcej latam, tym bardziej tego nie lubię... A turbulencje i rzucanie samolotem to już w ogóle masakra, całe szczęście, że przynajmniej żołądek mam silny, bo niektórym to się zdarza z torebek korzystać

Powiedz mi czy te ciemne sukienki występuja w rozmiarze XL? Czy tylko do L?
co to za praca ? ja zawsze marzyłam mieć taką pracę żebym mogła podróżować ... ale żebym nie musiała być drugim cejrowskim
Cytat:
btw chciałam Wam polecic najlepsze cwiczenia na tyłek ever!
klik 1sze ktore dzialają ^^
wszystkie z serii 8 minutes są dobre tylko ja szybko tracę zapał ... ale chyba czas się zmusić
Cytat:
Koniecznie musisz to wykorzystac!

Kiedy sie tu chwalilam,ze jestem kocia mama,ale kotki adoptowane,nie rodzilam sama

Ja slucham i pamietam juz nawet na ebay obczailam hula hop z wypustkami,ale podejrzewam,ze to bedzie droga przez meke

Ja palce cwicze na klawiaturze,w kocu dlonie to wizytowka kazdej kobiety
a na ebayu jest sporo tańsze od all ? bo może mogłabym się z tobą załapać jakbyś zamawiała ? na all chodzą po jakieś 50-60zł
/A.H/
Stary 2011-08-03, 12:49   #1404
fd9cd97fbe5e9c6b53251faa190f917156bca5bc_6192f496a3201
Konto usunięte

Cytat:

Ale do Browaru i tak po drodze. Dziękuje zerknę na ten parking skoro jeszcze do stadionu blisko to taxówką nie będe musiała dojeżdżać nie chciałabym zostawiać auta byle gdzie żeby później się nie stresować
Już tam wielokrotnie zostawialiśmy auto i nigdy nic się nie stało. Uwierz - byłam na kilku meczach Lecha. Zazdroszczę Red Bulla, ale jednak wolę kupić sobie bilety na Wisłę i Legię.

Co do walizek ja mam z firmy Airtex z różowymi kwiatami - łatwiej ją rozpoznać na taśmie na lotnisku i na mój gust jest ładna .
fd9cd97fbe5e9c6b53251faa190f917156bca5bc_6192f496a3201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 12:52   #1405
endorfina123
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez di4ska Pokaż wiadomość
Dzień dobry byłam tu wczoraj w trakcie imprezy, ale naszczęscie nie dałam sie wkrecić, już wczoraj zaspałam do pracy byłam w GM ale znalazłam dla siebie tylko spodnie te które Gabi mierzyła z wężowym paskiem widziałam pudrowe sukienki dla Celly ale tylko od M w góre.. w dodatku Mki brudne czymś czarnym to nie brałam białych asymetrycznych nie było, ogólnie już kilka wieszaków przy przymierzalniach i większość rozm. L/XL
przez Ciebie i Gabi czuję się skuszona chociażby do przymierzenia tych spodni, bo na Was prezentują się o wiele lepiej niż na modelce.

endorfina123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 12:52   #1406
misiaczek187
Zadomowienie

[1=fd9cd97fbe5e9c6b53251fa a190f917156bca5bc_6192f49 6a3201;28526304]Już tam wielokrotnie zostawialiśmy auto i nigdy nic się nie stało. Uwierz - byłam na kilku meczach Lecha. Zazdroszczę Red Bulla, ale jednak wolę kupić sobie bilety na Wisłę i Legię.

Co do walizek ja mam z firmy Airtex z różowymi kwiatami - łatwiej ją rozpoznać na taśmie na lotnisku i na mój gust jest ładna .[/QUOTE]

A w King Crosie parking też jest całą dobę ? Mój szwagier jest kibicem Lecha,ale jak go pytam gdzie mogę tam stanąć to mi powiedział,że przez mojego red bulla niszczą mu murawę na stadionie i focha zarzucił
A daleko trzeba iść na stadion spod King Crossa 15-20 minut ?

Dobra wstawiam zdjęcia wiem,że chudzinka nie jestem wybaczcie pasek pierwszy z brzegu,a tak w ogóle wyżej go niżej
I na dodatek moja nowa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0390.jpg (119,1 KB, 122 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0391.jpg (113,2 KB, 122 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0394.jpg (120,9 KB, 138 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0396.jpg (129,6 KB, 112 załadowań)

Czas edycji: 2011-08-03 o 12:59
Stary 2011-08-03, 12:53   #1407
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Foto! Foto!

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
wszystkie z serii 8 minutes są dobre tylko ja szybko tracę zapał ... ale chyba czas się zmusić
Ja też mam słomiany zapał, ale liczę że jakoś wspólnie się uda
Zrobię dzisiaj 8 min abs jak wrócę do domu
Stary 2011-08-03, 12:55   #1408
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
Foto! Foto!

Ja też mam słomiany zapał, ale liczę że jakoś wspólnie się uda
Zrobię dzisiaj 8 min abs jak wrócę do domu
grunt to motywacja ... na którą w domu liczyć nie mogę
razem będziemy się wzajemnie nakręcać to może się uda
/A.H/

Edytowane przez farfalla
Czas edycji: 2011-08-03 o 12:56
Stary 2011-08-03, 12:56   #1409
fd9cd97fbe5e9c6b53251faa190f917156bca5bc_6192f496a3201
Konto usunięte

Cytat:
A w King Crosie parking też jest całą dobę ? Mój szwagier jest kibicem Lecha,ale jak go pytam gdzie mogę tam stanąć to mi powiedział,że przez mojego red bulla niszczą mu murawę na stadionie i focha zarzucił
A daleko trzeba iść na stadion spod King Crossa 15-20 minut ?
Powiem szczerze - nie wiem, ale na pewno jest czynny do 22 - do godziny zamknięcia Real'a. Można napisać maila, ale raczej nigdy nie mieliśmy problemów. No z 15-20 minut drogi jest - ale spacerkiem.

Haha, nie dziwię się, że szwagier tak zareagował .
fd9cd97fbe5e9c6b53251faa190f917156bca5bc_6192f496a3201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 13:01   #1410
Naia2
Zadomowienie

Warszawianki w której Zarze znajdę jeszcze największy wybór wyprzedażowych ciuszków bo chcę skoczyć może jutro na ostateczny wyprzedażowy rekonesans a nie mam czasu na odwiedzanie kilku
Naia2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości