|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy
Cytat:
Cytat:
A gdzie ma być ta imprezka? I gdzie można nabyć bilety i za ile? Pewnie nie pójdę ale tak dla zorientowania się chcę wiedzieć ![]() A teraz pyt. trochę inne od pozostałych. Gdzie można wybrać się na praktyki? Muszę odbyć 15 tyg. praktyk tylko nie wiem gdzię przyjmują że tak powiem bez ględzenia Mam kierunek finanse i bankowość więc coś z papierkami by się przydało, jakiś bank, biuro rachunkowe albo coś podobnego. Niestety w moim mieście mam małe pole do popisu (brak obiektów w których mogłabym odbyć praktyki) poza tym strasznie marudzą i nie chcą przyjmować na praktyki. Najbliżej mam do Lublina, tylko kompletnie nie wiem dokąd pójść i się zapytać o przyjęcie Więc jakbyście coś wiedziały to proszę o pomoc |
||
|
|
|
#902 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To lipa ze wszystkie imprezy są w czwartki,w tym semestrze raczej ciezko mi bedzie na nich bywać przez te zajęcia do 20 No ale się przynajmniej czasem postaram się jakos wyrobić Studiuje pierwszy rok i nie jestem z lublina więc nie wiedziałam że czwartek to studencki dzień. A info o tej imprezie jest na www.miastostudentow.pl
|
|
|
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
Bez obrazy ale ktoś tu się chyba pomylił
na rozpoczęcie roku akademickiego zaprosili Mandarynę, chyba powinni na 1 września jak rozpoczynaja szkołę podstawówki i gimnazja |
|
|
|
#904 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ja na szczęście mam i czwartki i piątki wolne , ale na impreze i tak się nie wybiorę . Ale jeżeli masz wykład do 20, a nie ćw to chyba możesz się zerwać ![]() Cytat:
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
||
|
|
|
#905 |
|
Rozeznanie
|
Wojtusia, chamelieu, dzięki za podpowiedź.
|
|
|
|
#906 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pozdrawiam |
|
|
|
|
#907 |
|
Rozeznanie
|
Aha, pytałyście jeszcze o imprezę - przypadkiem mam przy sobie ulotkę, spiszę wszystkie niezbędne informacje
(wszelakie szczegóły macie na www.miastostudentow.pl)* 12.10.06' * bilety w cenie 10zł (15zł w dniu imprezy) do nabycia: - ul. Radziszewskiego 8, Sklep Papierniczy BAS - ul. Skłodowskiej 56, Fabryka Kopii - ul. Gliniana 2, Delikatesy Margo (naprzeciwko Polibudy) - ul. Lipowa 3, pokój 30 - Biuro portalu * impreza odbywa się w Hali MTL w Parku Ludowym, wjazd od 17:00, start o 20:00 * gwiazdy już znacie...Mandaryna i Jamal
|
|
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
czy 10zł czy 15 to i tak za dużo jak na takie "gwiazdy"
|
|
|
|
#909 |
|
... choć nie Westwood
|
A ja mam pytanie dotyczące szkoły językowej w empiku. Chodziła któraś z Was tam na ang? Jak z cenami? A poziom?
Trochę późno się obudziłam, bo już październik Czy dam radę jeszcze się zapisać?Ew. mogą być jeszcze inne, przyzwoite szkoły językowe. I najlepiej w rejonie Krakowskiego Przedmiescia, bo nie jestem z Lublina, a nie chce dodatkowo dopłacać na miejskie. Z góry dziekuję za info
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
Rog Krótkiej i Krakowskiego Przedm. - Top English
|
|
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze w Glerii Centrum na 3 piętrze jest Empik i tam też jest szkoła językowa Empik.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#913 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też na umcsie W prokuraturze już byłam...a Ty byłas może w sądzie? I możesz polecić któryś wydział? Nie chcę parzyć kawy w sekretariacie, na protokolanta się nie nadaję, zszywać akt też nie zamierzam:P
|
|
|
|
|
#914 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mamy opiekunów praktyk Na ścianie płaczu są tylko wyniki z egz., a poza tym ciężko się dowiedzieć czegoś. Wzięłam dziś umowę o praktyki z dziekanatu. W informatorze (jak szłam do tej uczelni) było napisane że załatwiają praktyki, dla najlepszych praktyki za granicą A praktyki w Lbn też mi nie na rękę bo muszę dojeżdżać 35 km, ale nie mam innego wyjścia Ja studiuje zaocznie więc pewnie dlatego aż tyle tyg. bo jeśli ty dziennie to jakbyś zniknęła na 15 tyg. z uczelni to kto by się uczył A pomóżcie mi jeszcze, czy jak idę gdzieś pytać się o praktyki to muszę jakieś podanie skaładać?
|
|
|
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
Ja studiowałam zaocznie na Wyspie i praktyk było chyba 6 tygodni. Jak ktoś pracował, to miał "zaliczone" praktyki, wystarczyło, że ktoś z kierownictwa podpisał papiery. Ci co nie pracowali mogli sobie sami szukać, szkoła miała też podpisane uowy z kilkoma firmami gdzie wysyłała praktykantów. Część osób z mojej grupy miało praktyki nawet na uczelni. Wszystko odbyło się bez problemów.
Możesz przyjechać do Lublina pochodzić po większych bankach i popytać. Jak chodziłam do liceum ekonomicznego miałam miesiąc praktyki, poszłysmy z koleżanką do banku BPH na Krak. Przedmieściu (dawna Gracja) skierowałyśmy się do działu kadr, pani nie robiła żadnych problemów, chętnie przyjmowali praktykantów - to dla nich "darmowa siła robocza"
|
|
|
|
#917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem jak tam uczą, ale dziś spotkałam faceta, który udzielał mi prywatnych lekcji i mówił,że jest tam ok.
|
|
|
#918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na takie nic nie wnoszące do życia praktyki to ja nie mam ochoty chodzić. Jak już mam mieć te 15 tyg. to przez ten czas chcę czegoś się nauczyć więc wolę wydać na dojazdy i coś w lbn znaleźć. U mnie też jest tak że jak ktoś pracuje to ma zaliczone praktyki. Ja nie pracuję...
|
|
|
|
|
#919 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chciałabym kontynuować ale boję się, że plan w II semestrze nie będzie mi pasował i będę musiała przerwać kurs.. Co do zapisów to można się chyba zawsze zapisać, zajęcia trwają już od ok. 20 września ale myślę, że nie byłoby problemu
|
|
#920 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#921 |
|
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny
Jakie kurtki na jesteń są teraz modne i gdzie je kupić w Lublinie? Może któraś widziała coś ciekawego w sklepach? Potrzebuję ciepłej kurteczki na piątek a mam teraz dużo zajęć na uczelni i do tego egzamin i nie mam czasu sama pobiegać po sklepach
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#923 |
|
... choć nie Westwood
|
Dzięki dziewczyny za info. Poszukam trochę więcej info o tych szkołach językowych
Zależy mi na weekendowych zajęciach, bo na tygodniu nie dałabym rady ![]() A jak jeszcze z cenami?
|
|
#924 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja finiszuję Ale też mam jeszcze 1 egzamin i baaardzo prosze wizażanki o trzymanie kciuków w środę...strasznie mi się nie chce, ale znikam do nauki, mówi się trudno:/Pozdrawiam |
|
|
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
Czy wie ktoś w jakich godz. jest czynne biuro paszportowe? A jeśli nikt to może ktoś ma blisko i byłoby mu "po drodze" zobaczyć?
Z góry dziękuję
|
|
|
|
#926 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, gdzie kupić w Lublinie spodnie rurki, najlepiej ciemny jeans
w atrakcyjnej cenie, bo za 319 zł w River Island są ... ale trochę drogo
|
|
|
|
#927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez prawo na UMCS,tyle ze pierwszy rok dopiero..To moze pytanie do bardziej doswiadczonych moze jakies rady dla I roku wogole dziewczyny jak wrazenia ,jak Wam sie podobaja te studia?
|
|
|
|
|
#928 |
|
Rozeznanie
|
hej
![]() na ulicach widze bardzo duzo dziewczyn w legginsach, tak sie o nich glosno zrobilo ale nigdzie ich nei moge dostac. za pozno sie obudzilam?pomiwnnam pomyslec o tym w sierpniu? czy moze jeszcze gdzies znajde takie za kolano? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1145918955 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1145918963
|
|
|
|
#929 |
|
Zadomowienie
|
mmaggie rajstopowe legginsy (takie trochę prześwitujące) są w sklepach z bielizną (np jak sie schodzi z Krakowskiego w świętoduską, na rogu), Gatta też ma legginsy, chyba z tych grubszych, ale długości nie pomnę
|
|
|
|
#930 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z miesiąc temu widziałam rurki w tally weijl.. ceny wachały sie od ok 90 do 170zl. Byl nawet spory wybor ale wkoncu zrezygnowalam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.

A więc:wjazd jest od chyba 17 a o 20 pierwszy koncert i chciałabym sie dowiedzieć czy jeśli przyjdę tak ok 20.30 to mnie wpuszczą?Niestety kończę zajęcia o 19.45
Wogóle to bez sensu robić koncert w czwartek
. Czwartek to taki studencki dzień
Więc jakbyście coś wiedziały to proszę o pomoc 

na rozpoczęcie roku akademickiego zaprosili Mandarynę, chyba powinni na 1 września jak rozpoczynaja szkołę podstawówki i gimnazja

Na ścianie płaczu są tylko wyniki z egz., a poza tym ciężko się dowiedzieć czegoś. Wzięłam dziś umowę o praktyki z dziekanatu. W informatorze (jak szłam do tej uczelni) było napisane że załatwiają praktyki, dla najlepszych praktyki za granicą
wogole dziewczyny jak wrazenia ,jak Wam sie podobaja te studia?