etorebka.pl cz. 29 - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-04, 10:22   #4681
charal
Zakorzenienie

Dot.: dzień dobry

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
oj ale zawsze ten sen może sie kiedys spełnić tylko musicie mieć psa

Wiecie co mnie wczoraj spotkało u kosmetyczki jak robiła mi henne brwi to jej pędzelek wypadł z rąk i spadł mi na bluzke której nie było mi szkoda ale spadł na moje jasne nowe spodnie j( załozyłam je zaledwie drugi raz) i babka w pierwszej chwili stała jak wryta ale jak już się obudziła szybko wzięła jakiś płyn później mydłem i woda i zeszło Została brudna plama ale sie okaże czy faktycznie nie bedzie widać w domku je uprałam .... popołudniu zobaczę efekty
Mi kiedyś fryzjerka ubrudziła mój ukochany golf, ok, może to trochę mojej winy, bo nie powinnam go zakładać do farbowania, ale ta wizyta była spontaniczna, strasznie się zdenerwowałam, przede wszystkim tym że ona nawet nie przeprosiła, udała że nie słyszy nawet gdy zwróciłam jej uwagę, zresztą nie chodzę tam już, odkąd kosmetyczka z tego zakładu w czasie gdy ja miałam obcinane włosy sięgnęła po moją torebkę- nancy zresztą- i nawet nie zapytała, tylko oznajmiła- obejrzę sobie i zaczęła mi otwierać torbę, aby rzekomo zobaczyć jaka jest w środku, dziwne to mi się wydało bardzo
charal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 10:24   #4682
strilinga
Raczkowanie

Kiedyś na pewno

Myślę, że jak zmienimy mieszkanie na większe i prozwierzęce ściągnę Muchę do siebie. Mam nadzieję, że się zaaklimatyzuje. Ciekawe czy polubi morze Mamy ciągle nie ma w domu i Muszka siedzi sama, a tutaj jest nas dwójka, więc zawsze ktoś może z nią zostać...

Trzymam kciuki, żeby się sprała plama po hennie!
strilinga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 10:32   #4683
roxana222
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez strilinga Pokaż wiadomość
miałam piękny sen, że budzimy się z moim mężczyzną rano i mamy 2 psy (nie mamy psów, ale bardzo chcę mieć zwierzaki - w przyszłości na pewno. moja suczka Mucha mieszka z moją mamą 600 km ode mnie buuu) i to było tak, że On wziął na spacer naszego dużego psa takiego jakby rottweilera, ale innego. takiego dużego w każdym razie, a ja wzięłam Muchę. Mucha nie jest duża, bo waży tylko 16 kg i sięga do kolan, ale ma super długie łapy i szybko biega. No w każdym razie wzięliśmy psy i poszliśmy na plażę rano. Omg, cudowny sen Szkoda, że to nie rzeczywistość. To mój wymarzony początek dnia. Wstać rano, wyjść na spacer z psami, wrócić, wziąć prysznic, zjeść śniadanie.. itd..
Zazdroszczę snu

Mi się śniło, że miałam strasznie spuchnięty prawy polik, taką jakby ogromną gulę. Otworzyłam buzię, spojrzałam w lustro i.... na prawym poliku od środka wyrosła mi druga dolna szczęka Ale żeby nie było tak przyjemnie, to w środku tej szczęki była jakaś wylęgarnia czarnych bakterii, robaków Jak wstałam to ciągle dotykałam policzka Zdecydowanie za dużo horrorów
roxana222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 10:33   #4684
kali765
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl cz. 29

Dzień dobry

Jak przyjemnie się wstaje gdy widać za oknem słońce
Dziś mam bojowe zadanie : kosić trawnik
Stary 2011-08-04, 10:35   #4685
dagna1
Zakorzenienie

Dot.: Kiedyś na pewno

kompletnie nie moge zasnac :/ tylko sie przewracalam z boku na bok,az w koncu wizaz odpalilam ;p

pusta miska.. ale możesz ją napełnić!
dagna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 10:39   #4686
kali765
Zakorzenienie

A co do snów do dziś nie pamiętam co mi się śniło ale wczoraj....
Całował mnie taki przystojniak a ja mu mówię że mam faceta. A ten do mnie że to nie ważne, że go tu nie ma i mam się oddać chwili Oddałam się
Stary 2011-08-04, 10:48   #4687
iza251
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
Zielona Sigrid

Plusy to:
-bardzo ładny kolor
-dobre wykonanie- żadnych wad nie zauważyłam
-nie jest wygnieciona
Minusy to:
- niezbyt ciekawy zapaszek
-bury lak ( ale do przeżycia)

Moja fioletowa Sigrid jest wykonana z przyjemniejszego w dotyku materiału, ta zielona jest taka jakby bardziej szorstka, ale mimo to oceniam ją jak najbardziej na plus, głównie za kolor, nawet zaczęłam się zastanawiać nad zakupem dla siebie, ale w sumie nie wiem do czego miałabym ją nosić
Kolor piękny,no cóż,jak ja nie trawie teczkowatych toreb
Stary 2011-08-04, 10:51   #4688
dagna1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
takie popularne - z kieszonką na biuście i tą z zamkiem z tyłu której masa "kopii" jest na allegro

też nie mam szans bo nie ma u mnie zary...
jaki nosisz rozmiar? tydzien temu widzialam eLke zoltej
Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
żadnej z nich ? może u kogoś się uchowały ? pokazuj zaraz jakie !
nie mam juz zdjec, ale najbardziej zalezy mi na tej (rozmiar L). w krakowie w ogole jej na wyprzedazy nie widzialam
Cytat:
Nie zgadniecie od kogo dostałam smsa przed chwilą ... i to jakże ambitnego o treści "czesc" .... ... psychicznemu prześladowcy sie przypomniało a już myślałam że będzie spokój bo od dobrych kilku dni nic nie było
najwyrazniej spodobalas sie chlopaczkowi a ze tak go oniesmielasz to tylko "czesc" potrafi wystukac
Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
witam ponownie

daga i charli są wasze zegarki
charli- jesteśmy umówione
daga- kciuki trzymamjak wytrzeźwiejesz- pisz pw jak i co
ekstra podaj mi dane na PW to dzisiaj zrobie przelew
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2520072611_1_1_3.jpg (19,4 KB, 4 załadowań)

Stary 2011-08-04, 11:13   #4689
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Mhm, a potem i tak nie trafią do katalogu
Oczywiście że trafią ja naprawdę staram się zauważać wszyyyystkie posty ze zdjęciami , tylko czasami przeaczam jak za dużo piszecie

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
miałam piękny sen, że budzimy się z moim mężczyzną rano i mamy 2 psy (nie mamy psów, ale bardzo chcę mieć zwierzaki - w przyszłości na pewno. moja suczka Mucha mieszka z moją mamą 600 km ode mnie buuu) i to było tak, że On wziął na spacer naszego dużego psa takiego jakby rottweilera, ale innego. takiego dużego w każdym razie, a ja wzięłam Muchę. Mucha nie jest duża, bo waży tylko 16 kg i sięga do kolan, ale ma super długie łapy i szybko biega. No w każdym razie wzięliśmy psy i poszliśmy na plażę rano. Omg, cudowny sen Szkoda, że to nie rzeczywistość. To mój wymarzony początek dnia. Wstać rano, wyjść na spacer z psami, wrócić, wziąć prysznic, zjeść śniadanie.. itd..
och piękny sen ja nie mogłam za to dziś zasnąć i sie wierciłam i przekręcałam z boku na bok i w rezultacie jakieś 4 godz spałam :ziewa: ale jak już usnęłam to nie pamiętam co ale coś przyjemnego mi się śniło bo wstałam w błogim nastroju
Cytat:
Zielona Sigrid

Plusy to:
-bardzo ładny kolor
-nie jest wygnieciona
Minusy to:

Moja fioletowa Sigrid jest wykonana z przyjemniejszego w dotyku materiału, ta zielona jest taka jakby bardziej szorstka, ale mimo to oceniam ją jak najbardziej na plus, głównie za kolor, nawet zaczęłam się zastanawiać nad zakupem dla siebie, ale w sumie nie wiem do czego miałabym ją nosić
śliczny kolor i zdjęcia już są w katalogu
Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Kaliii u mnie od rana słyszę jakieś warczenie za oknem ... nie wiem co robią ale nie dadzą się nacieszyć pięknym dniem i śpiewem ptaków
Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość

kompletnie nie moge zasnac :/ tylko sie przewracalam z boku na bok,az w koncu wizaz odpalilam ;p
to tak jak ja
Cytat:
A co do snów do dziś nie pamiętam co mi się śniło ale wczoraj....
Całował mnie taki przystojniak a ja mu mówię że mam faceta. A ten do mnie że to nie ważne, że go tu nie ma i mam się oddać chwili Oddałam się
no ładnie ... a tż biedny leży po wypadku w domu niczego nie świadom
Cytat:
jaki nosisz rozmiar? tydzien temu widzialam eLke zoltej

nie mam juz zdjec, ale najbardziej zalezy mi na tej (rozmiar L). w krakowie w ogole jej na wyprzedazy nie widzialam

najwyrazniej spodobalas sie chlopaczkowi a ze tak go oniesmielasz to tylko "czesc" potrafi wystukac

ekstra podaj mi dane na PW to dzisiaj zrobie przelew
Dawno jej nie widziałam i łódzkie zary są kiepsko zaopatrzone ale na pewno zerknę może się uchowała

wiesz co , ja dziękuję za takie "podobanie się" i nękanie i stresowanie mnie
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 11:42   #4690
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiście że trafią ja naprawdę staram się zauważać wszyyyystkie posty ze zdjęciami , tylko czasami przeaczam jak za dużo piszecie

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

och piękny sen ja nie mogłam za to dziś zasnąć i sie wierciłam i przekręcałam z boku na bok i w rezultacie jakieś 4 godz spałam :ziewa: ale jak już usnęłam to nie pamiętam co ale coś przyjemnego mi się śniło bo wstałam w błogim nastroju

śliczny kolor i zdjęcia już są w katalogu

Kaliii u mnie od rana słyszę jakieś warczenie za oknem ... nie wiem co robią ale nie dadzą się nacieszyć pięknym dniem i śpiewem ptaków

to tak jak ja

no ładnie ... a tż biedny leży po wypadku w domu niczego nie świadom

Dawno jej nie widziałam i łódzkie zary są kiepsko zaopatrzone ale na pewno zerknę może się uchowała

wiem, któregoś dnia nawet pytałam Ciebie, ale nie zauważyłaś chyba, czy wysyłać Ci priv że się wstawiło zdjęcia, bo dziewczyny szukały zdjęć mojej madary ale nie było ich w katalogu, może by Ci to ułatwiło sprawę, jakby Ci podesłać info na priv
Stary 2011-08-04, 11:49   #4691
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

szalona padniesz popołudniu i zapewne prześpisz 12 godzin

A co do snów to nie pamietam co mi się dzisiaj sniło ale było coś bardzo miłego bo mnie budzik obudził i byłam zła że po co on dzwoni w takim momencie

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Cytat:
Dzień dobry

oooo ja wiem że jutro bedzie u mnie koszenie trawki

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Cytat:
Myślę, że jak zmienimy mieszkanie na większe i prozwierzęce ściągnę Muchę do siebie. Mam nadzieję, że się zaaklimatyzuje. Ciekawe czy polubi morze Mamy ciągle nie ma w domu i Muszka siedzi sama, a tutaj jest nas dwójka, więc zawsze ktoś może z nią zostać...

Trzymam kciuki, żeby się sprała plama po hennie!
ja tez trzymam

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 11:53   #4692
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
wiem, któregoś dnia nawet pytałam Ciebie, ale nie zauważyłaś chyba, czy wysyłać Ci priv że się wstawiło zdjęcia, bo dziewczyny szukały zdjęć mojej madary ale nie było ich w katalogu, może by Ci to ułatwiło sprawę, jakby Ci podesłać info na priv
ojeeej przepraszam Cię serio musiałam nie zauważyć a nadal nie ma ? zaraz znajdę Twój post i dołączy do katalogu
/A.H/
Stary 2011-08-04, 11:54   #4693
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Mi kiedyś fryzjerka ubrudziła mój ukochany golf, ok, może to trochę mojej winy, bo nie powinnam go zakładać do farbowania, ale ta wizyta była spontaniczna, strasznie się zdenerwowałam, przede wszystkim tym że ona nawet nie przeprosiła, udała że nie słyszy nawet gdy zwróciłam jej uwagę, zresztą nie chodzę tam już, odkąd kosmetyczka z tego zakładu w czasie gdy ja miałam obcinane włosy sięgnęła po moją torebkę- nancy zresztą- i nawet nie zapytała, tylko oznajmiła- obejrzę sobie i zaczęła mi otwierać torbę, aby rzekomo zobaczyć jaka jest w środku, dziwne to mi się wydało bardzo
ooo to faktycznie ciekawie
to była młoda dziewczyna i bardzo mnie przepraszała i mniej wzięła za henne kilka razy przepraszała dobrze że miałam dobry humor i jej tam nie zjechałam Właśnie jak zaszłam to też sie nad tym zastanawiałam ... czemu ja się na taki jasny kolor ubrałam i wybieram się robić henne i jak wchodziłam to bałam się że cos może się stać i masz długo nie musiałam czekać ... i też to była spontaniczna decyzja

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:
Zielona Sigrid

Plusy to:
-bardzo ładny kolor
-nie jest wygnieciona
Minusy to:

śliczna przede wszystkim kolorek mnie zauroczył

Stary 2011-08-04, 12:07   #4694
charal
Zakorzenienie

Cytat:
ojeeej przepraszam Cię serio musiałam nie zauważyć a nadal nie ma ? zaraz znajdę Twój post i dołączy do katalogu
A no nie ma, zdjęcia z madarą wstawiałam dwa razy, tylko ja juz nie pamiętam kiedy to było, nie ma też zdjęć zdaje się materiałowej biało granatowej Kryśki bo dziewczyny pytały o nią i sprawdzały więc wstawiałam jeszcze raz kilka dni temu, nie masz za co przepraszać, aha, jeśli chodzi o madarę to chodzi o zdjęcia na osobie, bo te pierwsze w katalogu są, samej torby
Stary 2011-08-04, 12:10   #4695
moniuleczka
Zakorzenienie

dzien dobry

Cytat:
oj ale zawsze ten sen może sie kiedys spełnić tylko musicie mieć psa

Wiecie co mnie wczoraj spotkało u kosmetyczki jak robiła mi henne brwi to jej pędzelek wypadł z rąk i spadł mi na bluzke której nie było mi szkoda ale spadł na moje jasne nowe spodnie j( załozyłam je zaledwie drugi raz) i babka w pierwszej chwili stała jak wryta ale jak już się obudziła szybko wzięła jakiś płyn później mydłem i woda i zeszło Została brudna plama ale sie okaże czy faktycznie nie bedzie widać w domku je uprałam .... popołudniu zobaczę efekty
o kurcze to nieprzyjemna sprawa, mam nadzieje ze plama zejdzie i nie bedzie sladu na spodniach!

Cytat:
dobrze zrobilas, nie wiadomo czy przy okazji innych wizyt cos by z torebka czasem nie zniknelo

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
oj piekny sen mialas bardzo, ja takie sceny to znam tylko z filmow chcialabym kiedys mieszkac nad morzem

moniuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 12:15   #4696
charal
Zakorzenienie

Farfalko przepraszam, to nie krysia biała tylko kawowa jenny, jej zdjęć nie ma
Stary 2011-08-04, 12:27   #4697
strilinga
Raczkowanie

Spontaniczne przeprowadzki są najlepsze.

Cytat:
Napisane przez moniuleczka Pokaż wiadomość
oj piekny sen mialas bardzo, ja takie sceny to znam tylko z filmow chcialabym kiedys mieszkac nad morzem
jeśli chcesz - możesz w filmach to chyba się ma posiadłość nad brzegiem i taras. jeszcze mi trochę brakuje do takiego komfortu, ale kto wie..
strilinga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 12:42   #4698
Iduś
Zakorzenienie

pomniejszyli mi konto rabatowe o 9 zł..... a przecież nikt nie korzysta z mojego kodu

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 12:48   #4699
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
pomniejszyli mi konto rabatowe o 9 zł..... a przecież nikt nie korzysta z mojego kodu
Stary 2011-08-04, 12:50   #4700
Danula
Zakorzenienie

Dziń dybry

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 12:52   #4701
dagna1
Zakorzenienie

Cytat:

jakbys przypadkiem znalazla to prosze, wez ja obecnie powinna kosztowac 49zl

ja bym gosciowi odpisala,ze jezeli jeszcze raz pusci sygnala lub wysle smsa to idziesz na policje.
mnie kiedys koles meczyl listami wysylal srebrne pierscionki i inne duperele ;p
Cytat:
szalona padniesz popołudniu i zapewne prześpisz 12 godzin
tak bardzo spiaca to nie jestem, ale jest mi potwornie niedobrze (za duzo fajek wypalilam)

ja z checia przeprowadzilabym sie do wroclawia lub warszawy

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
wysmaruj im mejla,ze co to ma znaczyc... pewnie miesza im sie cos w systemie

Stary 2011-08-04, 12:54   #4702
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
o kurcze jacyś nie poważni

Dzieńdybry Danulko

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Cytat:
jakbys przypadkiem znalazla to prosze, wez ja obecnie powinna kosztowac 49zl

ja bym gosciowi odpisala,ze jezeli jeszcze raz pusci sygnala lub wysle smsa to idziesz na policje.
mnie kiedys koles meczyl listami wysylal srebrne pierscionki i inne duperele ;p

tak bardzo spiaca to nie jestem, ale jest mi potwornie niedobrze (za duzo fajek wypalilam)

ja z checia przeprowadzilabym sie do wroclawia lub warszawy

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

wysmaruj im mejla,ze co to ma znaczyc... pewnie miesza im sie cos w systemie
taak a czemu akurat tam?

Stary 2011-08-04, 13:09   #4703
charal
Zakorzenienie

Cytat:
o kurcze jacyś nie poważni

Dzieńdybry Danulko

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

taak a czemu akurat tam?
Może dlatego że etorebki pomyłkowo często do Warszawy są wysyłane. A tak poważnie to akurat popieram, Wrocław jest super, Warszawę też nawet lubię
Stary 2011-08-04, 13:19   #4704
dagna1
Zakorzenienie

Cytat:
taak a czemu akurat tam?
we wroclawiu bylam tylko raz i to na jeden dzien, a w warszawie tez raz z tymze tu nieco dluzej- jakies 4 dni i strasznie spodobaly mi sie te miasta
w warszawie zawsze sa wieksze imprezy, cos sie dzieje, mam wrazenie,ze ludzie nie przejmuja sie opinia innych kilka razy czekajac na metro widzialam,ze laski normalnie jak gdyby nigdy nic robily pelen mejkap wszyscy sa jakos bardziej przyjaznie nastawieni

a wroclaw mnie urzekl, ale nie potrafie powiedziec czym no i uwielbiam ta najdluzsza ulice, jezu jak sie tam mozna rozpedzic hahaha ;p

Stary 2011-08-04, 13:26   #4705
charal
Zakorzenienie

Cytat:
we wroclawiu bylam tylko raz i to na jeden dzien, a w warszawie tez raz z tymze tu nieco dluzej- jakies 4 dni i strasznie spodobaly mi sie te miasta
w warszawie zawsze sa wieksze imprezy, cos sie dzieje, mam wrazenie,ze ludzie nie przejmuja sie opinia innych kilka razy czekajac na metro widzialam,ze laski normalnie jak gdyby nigdy nic robily pelen mejkap wszyscy sa jakos bardziej przyjaznie nastawieni

a wroclaw mnie urzekl, ale nie potrafie powiedziec czym no i uwielbiam ta najdluzsza ulice, jezu jak sie tam mozna rozpedzic hahaha ;p
Z tym przyjaznym nastawieniem to różnie bywa, owszem, ci rdzenni warszawiacy z "dziada pradziada" tacy są, gorsi są Ci którzy nazywają się warszawiakami mimo że do Warszawy przyjechali za chlebem pół roku wcześniej i koczują po kilka osób w wynajętej klitce, z jednej strony kpią że warszawka, że snoby itd a z drugiej strony za wszelką cenę dążą do tego by być jednymi z nich, tych właśnie znienawidzonych warszawiaków.
Ale masz rację, dzięki młodym, bardziej wyzwolonym ludziom Warszawa zaczyna coraz bardziej przypominać inne europejskie stolice, ja uwielbiam chodzić po mieście i obserwować młodych ludzi, są niesamowitą inspiracją
Stary 2011-08-04, 13:36   #4706
monica80c
Zakorzenienie

Dzień dobrrry!

Cytat:
Napisane przez hanusia505 Pokaż wiadomość
Monis a Twoj zegarek dotarl?
Obiad calkiem dobry tylko dalam za duzo kurczaka a za malo smietanki i szybko mi wyparowala wiec jedlismy kurczaka z pomidorami po prostu Nastepnym razem zrobie prawdziwy sos
buuuuuuuuuuuuu trochę się winna czuję- obiad

nie nie dotarłwymieniam teraz maile z johnem, susanah i emmą
mam czekać do 8 sierpnia- a potem obejść wszystkich sąsiadów i zapytać czy omyłkowo nie ma u nich mojego zegarka
a potem zwrócą mi pieniążki albo inaczej resolve nasz problem..
Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
co tu się wyprawia?

dawaj jutro znać o co chodzi i jak tam kac

---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ----------

obcałuję Cię na dobranoc
dam znać jak tylko będzie "już'
Cytat:
czesc dziolchy, teraz przyszlam. na szczescie kaca nie mam, wiec sie nie wyglupilam

gdzie nocne marki?? wypisuje Was z klubu nawet zaswiadczenie lekarskie nic nie pomoze!!

7.00 pora na sen ;p
pffffffffffffffffffffff
p tej godzinie to tylko jakieś skowronki
Cytat:
Mój każdy poranek tak wygląda, no poza tą plażą, chyba że Wisłę można podciągnąć pod tą plażę, i chętnie bym się z kimś zamieniła, zwłaszcza w te dni kiedy jest zimno szaro i pada
ot i konfrontacja marzeń sennych z rzeczywistością
Cytat:
nie wierzę po prostu
Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Zazdroszczę snu

Mi się śniło, że miałam strasznie spuchnięty prawy polik, taką jakby ogromną gulę. Otworzyłam buzię, spojrzałam w lustro i.... na prawym poliku od środka wyrosła mi druga dolna szczęka Ale żeby nie było tak przyjemnie, to w środku tej szczęki była jakaś wylęgarnia czarnych bakterii, robaków Jak wstałam to ciągle dotykałam policzka Zdecydowanie za dużo horrorów
roxi dozuj filmy

daga- nie wiem jak Ci to powiedzieć, ale............:h ahaha: jak nie dostanę od Ciebie pw to mogę mieć kłopot z wysłaniem zegarka- a wysłałabym go niedługotakże.... ............?
napiszę Ci pw wieczorkiem ja już
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 13:45   #4707
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
A no nie ma, zdjęcia z madarą wstawiałam dwa razy, tylko ja juz nie pamiętam kiedy to było, nie ma też zdjęć zdaje się materiałowej biało granatowej Kryśki bo dziewczyny pytały o nią i sprawdzały więc wstawiałam jeszcze raz kilka dni temu, nie masz za co przepraszać, aha, jeśli chodzi o madarę to chodzi o zdjęcia na osobie, bo te pierwsze w katalogu są, samej torby
Znalazłaaaaaaam przepraszam ... szczególnie dlatego że jeszcze się tuż pod postem z fotorelacją wypowiadałam wybaczysz ?
Cytat:
Farfalko przepraszam, to nie krysia biała tylko kawowa jenny, jej zdjęć nie ma
ok już jej zdjęć też szukam to był twój post ze zdjęciami ? czy czyj ?
Cytat:
schodzą na psy .. sczzególnie że zawsze jakieś większe kwoty ujmują
/A.H/
Stary 2011-08-04, 13:47   #4708
roxana222
Zakorzenienie

http://moda.allegro.pl/marynarka-zak...730309680.html

Ma ją któraś z Was ?

Zastanawiam się między beżową, a koralową
Stary 2011-08-04, 13:48   #4709
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Znalazłaaaaaaam przepraszam ... szczególnie dlatego że jeszcze się tuż pod postem z fotorelacją wypowiadałam wybaczysz ?

ok już jej zdjęć też szukam to był twój post ze zdjęciami ? czy czyj ?

schodzą na psy .. sczzególnie że zawsze jakieś większe kwoty ujmują
Oj no pewnie że wybaczam ten z jenny to był mój post
Stary 2011-08-04, 13:49   #4710
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
roxi dozuj filmy

Od dzisiaj chyba przerzucam się na bajki dla dzieci, albo komedie romantyczne
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości