|
|
#4681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: dzień dobry
Cytat:
|
|
|
|
|
#4682 |
|
Raczkowanie
|
Kiedyś na pewno
Myślę, że jak zmienimy mieszkanie na większe i prozwierzęce
ściągnę Muchę do siebie. Mam nadzieję, że się zaaklimatyzuje. Ciekawe czy polubi morze Mamy ciągle nie ma w domu i Muszka siedzi sama, a tutaj jest nas dwójka, więc zawsze ktoś może z nią zostać...Trzymam kciuki, żeby się sprała plama po hennie!
|
#4683 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() Mi się śniło, że miałam strasznie spuchnięty prawy polik, taką jakby ogromną gulę. Otworzyłam buzię, spojrzałam w lustro i.... na prawym poliku od środka wyrosła mi druga dolna szczęka Jak wstałam to ciągle dotykałam policzka
|
|
|
|
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
Dzień dobry
Jak przyjemnie się wstaje gdy widać za oknem słońce ![]() Dziś mam bojowe zadanie : kosić trawnik
|
|
#4685 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kiedyś na pewno
kompletnie nie moge zasnac :/ tylko sie przewracalam z boku na bok,az w koncu wizaz odpalilam ;p |
|
|
|
#4686 |
|
Zakorzenienie
|
A co do snów do dziś nie pamiętam co mi się śniło ale wczoraj....
![]() Całował mnie taki przystojniak a ja mu mówię że mam faceta. A ten do mnie że to nie ważne, że go tu nie ma i mam się oddać chwili
|
|
#4687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4688 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie mam juz zdjec, ale najbardziej zalezy mi na tej (rozmiar L). w krakowie w ogole jej na wyprzedazy nie widzialam Cytat:
a ze tak go oniesmielasz to tylko "czesc" potrafi wystukac ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4689 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście że trafią
![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
ja nie mogłam za to dziś zasnąć i sie wierciłam i przekręcałam z boku na bok i w rezultacie jakieś 4 godz spałam :ziewa: ale jak już usnęłam to nie pamiętam co ale coś przyjemnego mi się śniło bo wstałam w błogim nastroju ![]() Cytat:
Cytat:
u mnie od rana słyszę jakieś warczenie za oknem ... nie wiem co robią ale nie dadzą się nacieszyć pięknym dniem i śpiewem ptaków ![]() Cytat:
Cytat:
a tż biedny leży po wypadku w domu niczego nie świadom Cytat:
może się uchowała wiesz co , ja dziękuję za takie "podobanie się" i nękanie i stresowanie mnie
|
|
|
#4690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4691 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do snów to nie pamietam co mi się dzisiaj sniło ale było coś bardzo miłego bo mnie budzik obudził i byłam zła że po co on dzwoni w takim momencie ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
|
|
#4692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nadal nie ma ? zaraz znajdę Twój post i dołączy do katalogu
|
|
|
#4693 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to była młoda dziewczyna i bardzo mnie przepraszała i mniej wzięła za henne kilka razy przepraszała dobrze że miałam dobry humor i jej tam nie zjechałam Właśnie jak zaszłam to też sie nad tym zastanawiałam ... czemu ja się na taki jasny kolor ubrałam i wybieram się robić henne i jak wchodziłam to bałam się że cos może się stać i masz długo nie musiałam czekać ... i też to była spontaniczna decyzja ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
|
|
#4694 |
|
Zakorzenienie
|
A no nie ma, zdjęcia z madarą wstawiałam dwa razy, tylko ja juz nie pamiętam kiedy to było, nie ma też zdjęć zdaje się materiałowej biało granatowej Kryśki bo dziewczyny pytały o nią i sprawdzały więc wstawiałam jeszcze raz kilka dni temu, nie masz za co przepraszać, aha, jeśli chodzi o madarę to chodzi o zdjęcia na osobie, bo te pierwsze w katalogu są, samej torby
|
|
|
|
#4695 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
chcialabym kiedys mieszkac nad morzem
|
|
#4696 |
|
Zakorzenienie
|
Farfalko przepraszam, to nie krysia biała tylko kawowa jenny, jej zdjęć nie ma
|
|
|
|
#4697 | |
|
Raczkowanie
|
Spontaniczne przeprowadzki są najlepsze.
Cytat:
w filmach to chyba się ma posiadłość nad brzegiem i taras. jeszcze mi trochę brakuje do takiego komfortu, ale kto wie..
|
|
#4698 |
|
Zakorzenienie
|
pomniejszyli mi konto rabatowe o 9 zł..... a przecież nikt nie korzysta z mojego kodu
|
#4699 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4700 |
|
Zakorzenienie
|
Dziń dybry
|
|
#4701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obecnie powinna kosztowac 49zl ja bym gosciowi odpisala,ze jezeli jeszcze raz pusci sygnala lub wysle smsa to idziesz na policje. mnie kiedys koles meczyl listami wysylal srebrne pierscionki i inne duperele ;p tak bardzo spiaca to nie jestem, ale jest mi potwornie niedobrze (za duzo fajek wypalilam) ja z checia przeprowadzilabym sie do wroclawia lub warszawy ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- wysmaruj im mejla,ze co to ma znaczyc... pewnie miesza im sie cos w systemie |
|
|
|
|
#4702 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jacyś nie poważni Dzieńdybry Danulko ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
|
|
#4703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4704 |
|
Zakorzenienie
|
we wroclawiu bylam tylko raz i to na jeden dzien, a w warszawie tez raz z tymze tu nieco dluzej- jakies 4 dni i strasznie spodobaly mi sie te miasta
w warszawie zawsze sa wieksze imprezy, cos sie dzieje, mam wrazenie,ze ludzie nie przejmuja sie opinia innych kilka razy czekajac na metro widzialam,ze laski normalnie jak gdyby nigdy nic robily pelen mejkap wszyscy sa jakos bardziej przyjaznie nastawieni a wroclaw mnie urzekl, ale nie potrafie powiedziec czym no i uwielbiam ta najdluzsza ulice, jezu jak sie tam mozna rozpedzic hahaha ;p
|
|
|
|
#4705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale masz rację, dzięki młodym, bardziej wyzwolonym ludziom Warszawa zaczyna coraz bardziej przypominać inne europejskie stolice, ja uwielbiam chodzić po mieście i obserwować młodych ludzi, są niesamowitą inspiracją |
|
|
|
|
#4706 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobrrry!
Cytat:
- obiad![]() nie nie dotarł mam czekać do 8 sierpnia- a potem obejść wszystkich sąsiadów i zapytać czy omyłkowo nie ma u nich mojego zegarka a potem zwrócą mi pieniążki albo inaczej resolve nasz problem.. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nie wierzę po prostuCytat:
daga- nie wiem jak Ci to powiedzieć, ale............ napiszę Ci pw wieczorkiem ja już ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||||
|
|
|
#4707 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybaczysz ? Cytat:
to był twój post ze zdjęciami ? czy czyj ? Cytat:
|
|
|
#4708 |
|
Zakorzenienie
|
http://moda.allegro.pl/marynarka-zak...730309680.html
Ma ją któraś z Was ? ![]() Zastanawiam się między beżową, a koralową
|
|
|
|
#4709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od dzisiaj chyba przerzucam się na bajki dla dzieci, albo komedie romantyczne |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:02.

ściągnę Muchę do siebie. Mam nadzieję, że się zaaklimatyzuje. Ciekawe czy polubi morze
Mamy ciągle nie ma w domu i Muszka siedzi sama, a tutaj jest nas dwójka, więc zawsze ktoś może z nią zostać...
Jak wstałam to ciągle dotykałam policzka

może u kogoś się uchowały ? pokazuj zaraz jakie ! 

a tż biedny leży po wypadku w domu niczego nie świadom 

i jak wchodziłam to bałam się że cos może się stać i masz długo nie musiałam czekać ... i też to była spontaniczna decyzja
chcialabym kiedys mieszkac nad morzem
jacyś nie poważni
- obiad
nie wierzę po prostu