|
|
#1141 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX
Treść usunięta
|
|
|
|
#1142 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a weisz ze nasi przyjaciele od zeszłej niedzieli byli w łebie i wrocili w poniedziałek a mieli zostac do niedzieli (tej co teraz bedzie) bo non stop lało i było brzydko:/
|
|
|
#1143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i teraz życze powodzenia w dalszych porządkach i może jakieś zdjęcie? ![]() Nie strasz.... ja mam 25 lat... nie chcę problemów z krążeniem!!! Teraz mam schiza i się cały czas obserwuje. (wolałam nie wiedzieć...) Ana, Martucha, no widzicie, w Gdańsku deszcze, w Łebie deszcz... a Madzia była we Władysławowie i tam słońce - czary! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Śliweńka, gratuluję podpisania umowy!
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-08-04 o 09:50 |
|
|
|
|
#1144 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
Klion ja ubranka Lilki piorę od początku w naszym proszku i płukam w lenorze sensitive ale mam funkcję dodatkowego płukania w pralce i ją zawsze włączam.
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam, już nie bedę, bzzzzz wymazujemy!
![]() Poczekam do poniedziałku i pójdę jak mi nie przejdzie. postaram się nie świrować
|
#1147 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Życzę ci zdrówka, samych uśmiechów i pogodnego dzieciństwa Tort pycha ![]() ![]() Cytat:
A ty dasz radę jeszcze trochę![]() A te opuchnięcia dziwna sprawa, idz do lekarza lepiej Cytat:
Madziu witaj
|
|||
|
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
Śliweńka
![]() Marta ja byłam we Władku i fakt padało (ale nie mocno 2 razy ale może ze 20-30 minut) akurat na piwku siedzieliśmy. Wyjechaliśmy we wtorek i było słonko (co prawda po drodze właśnie Gdańsk, Gdynia padało), jak potem patrzyłam na pogodę to w Gdańsku chyba codziennie padało) a u nas zero deszczu. Niebo było zachmurzone, ale bez opadów i ciepło, więc luz. 3 dni było super słonko, szczególnie w poniedziałek i wtorek. W czwartek byłam na Helu, w Jastarni - tam też nie padało, w piątek w Jastrzębiej Górze i też nie padało. Było pochmurno, nosiłam czasami parasol ze sobą,a le na szczęście nie musiałam go używać. Fakt, upałów i mega słonka nie było codziennie, ale ja z pogody jestem zadowolona, tym bardziej, jak słuchałam w prognozie co jest w Gdańsku itp. |
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
Hel tam jest pięknie my byliśmy jak jeszcze upał był chyba ze 30 stopni cudnie
|
#1150 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a jaki to proszek??
|
|
|
#1151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na Helu cieplutka woda. w ogóle to mieliśmy zarąbiste fale więc we wtorek w ogóle z wody nie wychodziliśmy z mężem tylko skakaliśmy prze fale |
|
|
|
|
#1152 |
|
Zakorzenienie
|
Klion to zależy jaki kupimy
wcześniej mieliśmy Bryzę a teraz mamy persil i też wersja sensitive. Myślę że możesz kupić np tego dzidziusia albo lovelę w płynie i wyprać na początek w tym, ale później sprawdzić na jednym ubranku np czy będzie uczulał. Jak nie będzie to ja bym się nie bawiła w specjalne proszki.
|
|
#1153 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziękujemy za życzenia
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
gorsze niż ja chyba muszę się poprawić bo buhahaha na łep mnie bierzecie ![]() ![]() Cytat:
pokaż fotki ![]() tak trak wiem ![]() my pierzemy w loveli a pukamy w sensitiv lenor
|
|
|
#1154 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A dla Patryczka dużo zdrówka, radości i uśmiechu każdego dnia!!! Cytat:
![]() A z tą opuchlizną to nieciekawie. Dużo siusiasz, że się tak zapytam? Bo może woda Ci się zatrzymuje, za mało pijesz Spróbuj wieczorem poleżeć z nogami w górze. Mam nadzieję, że Ci przejdzie Moja córcia dzisiaj też ma mały jubileusz - kończy 2 miesiące Z tej okazji rano zaczęła wydawać dźwięki takie jak gołąb aghhhhuuuu
|
||||
|
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu no to wszystkiego najlepszego z okazji małego jubileuszu.
Marta fotki postaram się wkleić, ale najpierw muszę się do tego przybrać. sama ich jeszcze nie widziałam |
|
|
|
#1156 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Także kłaniam się wszystkim w pas, kto robił i robi coś więcej. India, Ciebie to ja w ogóle powinnam ubóstwiać!A co do opuchlizny, to nie zauważyłam, żebym była w ubikacji rzadziej niż zawsze... i pije też raczej normalnie... sama już nie wiem. \ Gratki dla Marcelinki, też ma dzisiaj małe urodzinki
|
|
#1157 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wtedy będzie efekt ![]() Kochana ja stawiam, że albo to skutek uboczny leków przeciwbólowych (sprawdź ulotkę), albo za mało pijesz, szczególnie wody ![]() Spróbuj wypijać co dzień 4 szklanki wody niezgazowanej czy schłodzonej przegotowanej. Ostrzegam, że na początku jest ciężko... No ale nie trzeba od razu tego wypijać ja sobie wpoiłam tak, że rano jak wstaję piję szklankę wody i wieczorem przez snem. A potem wciągu dnia staram się 2 szklanki to minimum wypić Generalnie ludzie za mało piją Właśnie mi się przypomniało, że w N.P. miałam piramidę żywności... i o ile na pierwszym miejscu zawsze były produkty zbożowe, to teraz jest woda, woda, woda też się cieszę ![]() Cytat:
nawet jak woda jest zimna, a są falę to robi się ciepło, jak uderzają o ciało
|
||
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia nie ma sprawy , tylko potem
Ana my w te fale wypłynęliśmy oglądać zachód słońca. tak nas rzucało, ze czasami myślałam, że statek pionowo stoi. Az gość z obsługi przyszedł i mi dał woreczki bo mówi, że taka blada jestem, a ja do niego, że to ze strachu. hehehe Ale jak doszłam do domu to od razu tak mi się w głowie kręciło.
|
|
|
|
#1159 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
Ana, staram się pić sporo.. jak mi nie przejdzie, to w poniedziałek odwiedzę jakiegoś lekarza.
Madzia, i dlatego właśnie wszelkim łódeczką, statkom mówię nie! Mój mąż bardzo ubolewa z tego powodu, ale taki zachód słońca chętnie zobaczyłabym z plaży... z wody i statku - never! nie znoszę jak kiwa!---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- wiem, wiem, u nas to jakaś po.pi.rdul.lka a nie remont! No i kochana należą Ci się jak nic!
|
#1161 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja sama siebie podziwiam, że wytrzymałam ten remont. My robiliśmy nawet wymianę kanalizacji i do tego w tym syfie trzeba było mieszkać Nie mieliśmy kuchni, łazienek, potem jeszcze rozwalanie ścian, armagedon po prostu Może faktycznie ta opuchlizna jest od leków, w ulotkach nic nie ma o działaniach niepożądanych? |
||
|
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
no madzialenka dawaj foty z Helu, jestem już ciekawa
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
muszę poczytać w domu, bo już nie pamiętam...
|
#1164 |
|
Zadomowienie
|
Madzialenka, to was wybujało na morzu
.
Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2011-08-04 o 11:12 |
|
|
|
#1165 |
|
Zadomowienie
|
No w końcu ruch jak w Rzymie na wątku, to lubię
![]() Madzia witamy ![]() Marta uściskaj Patryczka i ucałuj od ciotki ![]() Bzyczko fajny zakup Ktosiu całusy dla Marcysi Guciu maszeruj do lekarza i nie zwlekaj do poniedziałku a kolorami do sypialni mnie zainspirowałaś bo ja myślę nad tym i nic nie wymyśliłam i inspiracje z leroy merlin przejrzałam wszystkie i nadal pustka a Twoje zestawienie genialne my jak na dzień dzisiejszy chcemy mieć ściany pomalowane w kontrastowyvh kolorach, ale kto wie co nam się ubzdura do momentu kiedy już można będzie malować ![]() Rosi z tego co piszesz to my na takim etapie jesteśmy teraz ze swoim mieszkaniem, rozpierducha na maksa ![]() dziewczynki podejście numer 2 do fryzjera dziś robię, sprawdzona osoba także chyba jestem spokojna, do potem
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
madzialenka mnie zawsze wkurza to, że jak z TŻ gdzieś jedziemy nad wodę to nie możemy nigdy iść razem do wody bo trzeba rzeczy pilnować :/
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia ja już nie raz statkiem czy wodolotem płynęłam, ale nie było wtedy takich fal. A jeszcze przed rejsem mąz mnie zabrał na mega lody co było wielkim błędem.
---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Śliweńko dlatego my zawsze się rozbijaliśmy od razu nad morzem i jak byliśmy w wodzie to co chwila kukaliśmy, czy nikt nam rzeczy nie zabiera Aniu pokaż się potem w nowej fryzurce. |
|
|
|
#1168 |
|
Zadomowienie
|
Marta - wszystkiego najlepszego dla Patryka z okazji pierwszych urodzin.
|
|
|
|
#1169 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem tak objedzona po tym urlopie, że nawet nie mam siły zjeść śniadania
jeszcze muszę się dziś rozpakować i zrobic pranie hm.... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

ale to od popołudnia dopiero

Spróbuj wieczorem poleżeć z nogami w górze. Mam nadzieję, że Ci przejdzie
tak mi się w głowie kręciło.
Nie mieliśmy kuchni, łazienek, potem jeszcze rozwalanie ścian, armagedon po prostu