|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1111 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010
Cytat:
![]() ![]() Lindsley podaj adres na pw rano jutro wyśle tylko musze poszukac jeszcze skarpety do nich ![]()
I w taką piękną wiosnę przyleciał do nas bociek, i przyniósł maleńką dziecinę, a razem z nią - sto pociech. ![]() nasz mały wielki cud ![]() Edytowane przez drcron Czas edycji: 2011-08-04 o 08:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1112 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010
Cytat:
tylko że wesele to TRADYCJA.. tak samo jak święta BN czy WN tylko że ta tradycja to jest troszecze juz wykreowana przez dzisiejsze czasy i teraz to faktycznie wyrzucane pieniądze.. ale ja bym z wesela nie zrezygnowała tym bardziej że Ślubu kościelnego... Lubie te wszystkie przyśpiewki weselne łacznie z gorzko bo to jest tez tradycja, a zabawy zależa od młodych jakie chcca.. kiedys były obleśne i faktycznie niesmacznie to wyglądało.. teraz juz raczej ma sie wpływ na to co chcemy aby było. My z T. uwielbiamy tanczyć i na naszym weselu prawie z parkietu nie schodziliśmy ![]() Ja od małego chodziłam na wesela mam ich na koncie ze 20 jak nie lepiej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Muszę poszukać Wam fotek z tego wydarzenia ![]()
![]() |
#1114 |
Zakorzenienie
|
Evitka ja bym prosila na meila
"jak mówić żeby dzieci nas słuchały, jak słuchać żeby dzieci do nas mówiły" jak nie masz to podam ![]() dziewczyny jak zmienic dane w klubie ? wystarczy edytowac czy mam nowego posta dodac ?
#1115 |
Zakorzenienie
|
Wystarczy edytować
#1116 |
Zakorzenienie
|
ja z Emilem ślub mieliśmy tylko cywilny, i zaprosiliśmy z jakieś 40 osób tylko najbliższa rodzina i świadkowie przyjaciele, więc i niecałe 40 osób wyszło. Po cywilu mieliśmy wynajęta restauracje i obiad dla wszystkich, potem ciasto i tort kawka i do domu
![]() ![]() ![]() ![]() No ale po kilku latach musieliśmy wziąść ślub kościelny ze względu na ochrzczenie Eryka, bo bez śluby nie chcieli w naszej parafi, i to był troche taki na przymus, po koscielnym poszliśmy do domu i taka domowa impreza na jakieś 20 osób, ja spędziłam ją w większości w kuchni, i z dzieckiem na ręku ![]() Dołanczam fotki w kaloszach , z małym na ogrodzie, 3-4Erwin na plaży
Edytowane przez pl_madzia Czas edycji: 2011-08-04 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1117 |
Zakorzenienie
|
Ty pulpecie tylko usuń!!!!!!!
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1118 |
Zakorzenienie
|
Madzia - koniecznie usuń bo już dawno nie widziałam kobiety z takimi zwałami tłuszczu
![]() ![]() ![]() ![]()
#1119 |
Zakorzenienie
|
a u nas teraz na czasie są mazaki ciężko zmywalne maza wszystko a najbardziej lubi swoje nózki malowac nimi i straz pozarna FP little people wszedzie ja dzwiga ze soba a ona dosc spora jest i jak pytam kto takim autem jezdzi to woła tata ioio juje < czytaj wujek> ioio < czytaj ijo ijo > zwierzatka z lp nadal u nas na topie no i buty wklada i sciaga najbardziej lubi moje szpilki i mimo ze kilka razy upadla to nadal je zaklada
---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- my mielismy huczne wesele na około 140 osób polowę płacili Tżta rodzice a drugą ja z moimi gdzie ja dałam większą część tej połowy moi rodzice dołozyli tylko część brakujacych pieniędzy ale co z tego że była masa gości jak i tak większość czasu spędzaliśmy poza salą a na poprawinach byłam tak wymeczona że miałam ochotę zabić gościa z orkiestry który to co roz wymyślał durne przyspiewki dla pani młodej po godzinie mojej walki ![]() a fryzjera szukałam dzień wcześniej tak samo kosmetycki bo zamkneli zakład gdzie miesiac wcześniej się umawialam z powodu porodu wlaścicielki z wesela jedyne co dobrze pamiętam to to że co sobie cos do jedzenia nalozyłam nawet nie zdążyłam zjeść bo gdzies mnie porywali jak wracałam nawet po minucie miałam czysty pusty talerz i szlak mnie trafiał nawet jak świadkowa zrobiła awanturę to nic nie pomagało dopiero jak moja mama powiedziała że nie zaplaci za obsługę to się zmieniło i mogłam spokojnie jeść ![]()
#1120 |
Zakorzenienie
|
Wracając do wesela to gdybym miała rodziców to pewnie chcieliby wyprawić taką imprezę tym bardziej ze tyle lat czekali. No i mój tata zawsze powtarzał: "Dopłacę byleby Cię ktoś wziął". Ale jak przychodziło co do czego i przyprowadzałam kogoś do domu to się na wszystkich krzywo patrzył. I za moimi poprzednimi narzeczonymi nie przepadał. On chyba nikogo z moich byłych nie lubił. A teraźniejszego nie miał okazji poznać ale myślę że akurat jemu ten by odpowiadał. Jego wszyscy w mojej rodzinie lubią. Moja siostra to go polubiła jeszcze przed tym jak byliśmy razem a ja byłam z kimś innym.
#1121 |
Wtajemniczenie
|
Madzia wzruszyłas mnie tym zdjęciem jak śpi malutki
![]() Świetnie wygląda z tym naszyjnikiem,to kamyszki czy bursztynki?muszę Danielkowi kupić jak będziemy ![]() co do ślubu to mnie chyba nikt nie pobije--uwaga kupiłam kieckę do kościelnego przez internet! ![]() ![]() wesele i ślub był jak dla mnie przecudny,pięknie i w kościele,wesele skromne ze względu posiadania malutkiej rodzinki,więcej było przyjaciół i o tyle jesteśmy z tego dumni,że wszystko sami zrobiliśmi od a do z.Miło później słyszeć od kogoś,że się świetnie ubawili ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1122 |
Zakorzenienie
|
Młoda widziałam właśnie ale ja już dokupiłam sobie spodnie w kolorze taim jak jest napis na bluzie bedzie chyba pasowac
![]() a chetnie bym, przygarnęła jeszcze te dwie koszulki jak byś robiła zamówienie http://picasaweb.google.com/11213877...97883984582514 http://picasaweb.google.com/11213877...98446118462562 a już po weryfikacji jest może wiesz kiedy wysylka ? fajnie jakby w przyszlym tygodniu do mnie przyszla paczuszka to bym na wyjazd zabrała ze sobą ![]()
#1123 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ostatnio oglądałam program"trudne sprawy" i laska(miała męża)zdradziła go z........mężem swojej teściowej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
Zakorzenienie
|
Pokaże Wam fotki ze ślubu na szybko http://solutis.pl/zlom/album/index.html
Sukienka kupiona w jakimś sklepie ... bolerko tylko szyłam 2 tygodnie wcześniej. ![]()
#1125 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Madzie a koniecznie w Mielnie chcecie się spotkać? Moze w Mielenku tam gdzie będziemy bo:więcej miejsca na plaży dla dzieci,więcej gadżetów mogę zabrać; mogłybyśmy posiedzieć na plaży a później u nas jakiegoś grilla odpalić co Wy na to? Edytowane przez tylkooliwka Czas edycji: 2011-08-04 o 10:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1126 |
Zakorzenienie
|
Megi slicznie wygladałaś
Tylkooliwka to musisz pytac Młodej bo to ona zapisuje się na zamówienie a ja sie tylko do niej dołączam ![]()
#1127 |
Zakorzenienie
|
drcron dziewczyny nie maja jeszcze weryfikacji... w awanti zawsze to tak dlugo trwa;/ a wiesz ze w miraccolo zaczely pokazywac sie te dresy tylko poki co wyboru nie ma i cholera sporo tansze bo bluzy po 35 a spodnie po 26:P moze sie rozkreca to bedzie z czego wybrac
tylkooliwka...ale to nie u nas.... ja zamawiam u organizatorek...a ze latwiej mi sie tam wbic niz drcron to przy okazji biore jej rzeczy i ona odemnie odbiera albo jej wysylam....choc taniej wychodzi jak odbierze bo wtedy wysylka tylko z hurtoni na pol... no chyba ze wolisz tak jak drcron to mozesz mi podeslac rzcezy ktore bys chciala a jak beda robic zamwowienie to moge twoje tam dac i twoj adres do wysylki - chyba ze nam cos wpadnie w oko to wtedy rzeczy przyszly by do mnie i odemnie poszlyby do ciebie ![]() Edytowane przez mloda1989 Czas edycji: 2011-08-04 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1128 |
Zakorzenienie
|
Wyglądałaś prześlicznie
![]() ![]() A Adaś na niektórych zdjęciach to na stremowanego wygląda
Moje słońce 16.12.2009 (28 tc. 900 gr) Moja stokrotka 21.02.2012 (27 tc. 700 gr) Edytowane przez P0P70 Czas edycji: 2011-08-04 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1129 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() podoba mi się ta bluza ale widzę,że są tylko wielkie rozmiary http://picasaweb.google.com/11213877...55801579949842 ta bluzka http://picasaweb.google.com/11213877...98461421072866 bokserka http://picasaweb.google.com/11213877...85513852171794 bluza http://picasaweb.google.com/11213877...97111091510050 a zamówienie może złożyć każdy pod warunkiem osiągnięcia odpowiedniej kwoty? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() megi wyglądałąs cudnie - romantycznie ehhhhhhhh ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1131 |
Zakorzenienie
|
Dzięki -
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- A ja dopiero nad morzem będę we wrześniu ![]() P0P - jak nasze spotkanie?
#1132 |
Zakorzenienie
|
na awanti musi byc 20 rzeczy zeby zlozyc zamowienie na miraccolo gdzie tez ta bluza jest (zreszta czekam teraz na taka bo drcron zamwoiela:P https://picasaweb.google.com/www.mir...36500649425010 i tansza ale oni to wczoraj dopiero dodali wiec pewnie neidlugo inne kolory dadza to tutaj zamowienie musi byc na 350zl zeby zrozyli - dlatego ja u tych dziewczyn zamawiam bo tam grupowo...ale trzeba czyhac zeby zalapac sie na zamwoenie bo duzo chetnych a one np po 5 os przyjmuja.... aaa i ten mckenzie ma zanizona rozmiarowke.... looknij na allegro na sklepawanti to te same ciuchy ale sprzedawne juz detaliczne i ceny 2 razy wieksze ale ta sa podane dokladne wymiary
a a co do meskich rzeczy to polecam koszulki animala.... bardzo fajna bawelna rozmairowka standard tezet ma 2 i smiga w nich i nawet nie narzeka a on zawsze wybredny ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- no no megi mowia ze na slubie wyglada sie najlatwniej a ja caly czas na zdjecieach widze ta sliczna babke ![]() Edytowane przez mloda1989 Czas edycji: 2011-08-04 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1133 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w linku jest ta sama bluza co ja Ci pokazałam?? bo tam się taka gruba fajna wydaje a tu na manekinie taka cieniutka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1134 |
Zakorzenienie
|
Ja to jakaś tępa jestem z tym Waszym zamówieniem - co, dlaczego i skąd?
#1135 |
Zakorzenienie
|
tak to sama na awanti wydluzaja rzeczy w photoshopie w miracollo sa takie jak na zdj a tutaj sa wszytskie bluzy ktore byly na awanti ale juz posprzedawali z wymiarami http://allegro.pl/listing.php/search...&us_id=9741959
---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- z hurtowni ktora ma outlety:P tam zaopatruja sie ludzie co na allegro rzeczy sprzedaja jako sklepy ![]() no do konca sierpnia zrobili taka niska kwote normalnie jest 500zl |
![]() ![]() |
![]() |
#1136 |
Zakorzenienie
|
Młoda ja Cie proszę żebyś ty tutaj takich rzeczy nei pisała że tam taniej bo jak to przelicze to bym miała i bluzę i spodnie w cenie bluzy plus jeszcze troszke bym dopłaciła
![]() ![]() ![]() a wczoraj kupiłam dla Julki tunike w taką sama krateczke jak ja mam ta co mi ostatnio dawałaś ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Młoda a jaki ja rozmiar brałam tej bluzy ![]() ![]()
#1137 |
Zakorzenienie
|
no ja wole miracollo bo maja taniej, szybciej robia weryfikacje i meskie rzeczy maja... ale ostatniio nic nowego nie mieli wiec teraz jak pewnie bede zapisywac sie na zamowienie to do miracollo... chyba ze nam uda sie tu uzbierac tyle ile trzeba to same zlozymy zamowienie
---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- bralas L a jak nie bedzie to XL:P fakt fajna ta tuniczka byla... ale widzialam ze ona taka ciazowka na babke z brzusiem idealna ![]() drcron pociesz sie tym ze na all one po 90zl chodza:P |
![]() ![]() |
![]() |
#1138 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ponad 100% sobie dokładają |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1139 |
Zakorzenienie
|
no ale to jest hurtownia tu kazdy z ulicy nie kupi sobie rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1140 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.