|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Arafatka:D
Arafatka
Porozglądam się w lumpeksach, a jak nie to zamówię na allegro, zrobię cokolwiek, ale muszę ją mieć
|
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
Kiedyś widziałam dziewczynę która miała agrafkę w brwi...tzn miała przebita brew i zamiast kolczyka miała agrafke...no ok tylko żeby była jakaś estetyczna a ona była taka troche przyrdzewiała (tzn agrafka nie dziewczyna...:PP )i poprostu...brudna...jedny m słowem ble
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Arafatka, taka chusta nie agrafka ![]() Wybacz, że się śmieję
|
|
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
Hahahahaha
Ja mam swój świat i swoje zabawki....i do tego nie umiem czytać ![]() ![]() ![]() Ahh zrobiłabym Edita ale po co? Posmieje się sama z siebie ![]()
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#96 |
|
Rozeznanie
|
Arafatki ;)
Wydaje mi sie ze takiego wątku jeszcze nie było
![]() Mianowicie chodzi mi o to jak wiązecie arafatki do czgo je wykozystujecie![]() Ja naprzykład nie ruszam się z domu bez arafaty obojetnie jaka pogoda codziennie do szkoły zawiazuje pod szyja i tak zazwyczaj nosze a wy?
|
|
|
|
|
#97 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Arafatki ;)
arafatki źle mi się kojarzą... one coś jednak symbolizują, a większość ludzi chodzi w nich "bo są modne". nie podoba mi się takie podejście
Mój blog o modzie. Fashion as my lifestyle. http://nowohucianka.blox.pl/html Powiększ sobie biust Bransoletki hand-made Do czytania - nowości z 23.09 Kosmetyki i wishlista brak komputera przez najbliższe dni ![]() |
|
|
|
|
#98 |
|
Przyczajenie
|
Zastanawiam sie jaką arafatke dobrać do kurtki w kolorze khaki, długość "do pupki"
marszczone kieszenie, w pasie wizana sznureczkiem i z dość wysokim kołnierzem, dodatki (torba i buty) jak narazie mam czarne (jakie to smutne ale może dobiore je pod kontem właśnie chusty... proszę doradźcie mi mądre kobietyjestem brunetką tak w ogóle... |
|
|
|
|
#99 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#100 |
|
Rozeznanie
|
bonec żeczywiscie wiekszość ludzi nosi ją bo taka moda ;/ ale nie wszyscy
ja na przykłąd jestem jedyną osobą w promieniu 5 km (o ile nie wiecej) od swojej miejscowosci która nosi arafatke bardzo mi sie podoba i to nie jest zwiazane z teraźniejsza moda tylko taki mam styl żemyki, koraliki, trampy , glany, arafatka itd. Ale rozumiem każdmy ma inne zdanie
|
|
|
|
|
#101 |
|
Rozeznanie
|
pewnie tak napisałam, bo mi się kojarzy z ex-dziewczyną mojego tż :P w mojej szkole (niewielkiej dość) było z 10 dziewczyn z arafatkami. dobrze, ze ty sie wyrozniasz, bo one wygladaly troche... hmm... dziwnie :P
Mój blog o modzie. Fashion as my lifestyle. http://nowohucianka.blox.pl/html Powiększ sobie biust Bransoletki hand-made Do czytania - nowości z 23.09 Kosmetyki i wishlista brak komputera przez najbliższe dni ![]() |
|
|
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
no witam drogie Panie ;* nareszcie ktos tu zajrzal
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
OLuNia świetnie to wyszło
ja nie wiem czy juz tu pisalam cos :P ale zamierzam sobie kupic arafatke (tez nosze trampki, rzemyki, itp - wprawdzie nie od dawna no ale lubie taki styl ) u siebie w miescie nikogo nie widzialam w arafatce to chyba bede jedna :P no chybaze cos sie zmieniło ![]() kupuje w necie bo chyba nigdzie nie znajde w sklepie no własnie gdzie kupujecie swoje arafatki?
|
|
#104 |
|
Rozeznanie
|
widziałam w wielu metalshopach.
|
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
www.rockmetalshop.pl itp. ![]() Ja dzisiaj obiegłam chyba wszystkie okoliczne szmateksy - nie znalazłam Ale nie zrażam się, będę dalej poszukiwać
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
chodziło mi o nie internet bo te stronki to ja znam dobrze ![]() no ale dobra..
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
To w takim razie lumpeksy, second-handy czy jak to tam zwą...
|
|
#108 |
|
Rozeznanie
|
ja swoją kupiłam na jarmarku odminikańskim w Gdsańsku
ale jeśli ktoś z Okolic Częstochowy (tak jak ja) to w Częstochowie są np. w COBO taki sklep w alejach
|
|
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
a moja jest z woodstocku
a druga z allego .
|
|
#110 |
|
Rozeznanie
|
anul3k, ja jestem z białegostoku i w sumie mogłabym ci swoją arafatkę oddać bom już na nią za stara
jest taka superklasyczna,czarno-biała, ma krótkie frędzle i jest z lekka naderwana w rogu.
|
|
#111 |
|
Przyczajenie
|
Ja tez noszę pod szyją,ale chcę się dowiedzieć jak wiążą ją Arabowie,czy ktoś może mi pomóc i dać namiary na zdjęcia ze sposobami wiązania jej na różne sposoby?
|
|
|
|
|
#112 |
|
Przyczajenie
|
Arafatki są tak modne,że można je kupić wszędzie,choćby w centrach handlowych, na przykład w Carrefour na stoiskach, nie w głównej hali.
Kania! kupiłaś arafatkę na Woodstocku,powiedz jak ją tam nosisz???Wiesz jaki tam kurz,więc chcę ją umieć wiązać,ale na sposób arabski,na glowie,nie na szyi.Znasz jakieś sposoby,a najlepiej strony internetowe z obrazkami wiązań? Będę bardzo wdzięczna każdemu kto mi pomoże.Pozdrawiam,Marylin ica |
|
|
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
A ja podniosę stary wątek i się pochwalę, że dziś w końcu kupiłam sobie we sklepie myśliwskim
wymarzoną arafatkę w kolorze oliwkowo-czarnym (powstrzymywałam się, by nie pobiec do sklepu i nie wymienić na biało-czarną, ale chyba dobrze zrobiłam). Teraz ćwiczę rózne sposoby wiązania
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
hej Kochanaaa.. ;* przepraszam ale nie mam czasu na to forum zagladac..nauczylam sie w wakacje fajnie ja wiazac na glowie w kokon
jak bede miala chwile to zrobie i wysle fotke. ale teraz serio nie moge nie gniewajcie sie . a na woodstocku nie bylam tylko moj Facet byl. i fajtycznie fajnie ja wiazal.. tzn zobaczylam jak z pociagu wysiadl . jak wroci ze studiw to go poprosze zeby tak zawiazal .pozdrawiam
|
|
#115 |
|
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez cooltoorka Czas edycji: 2016-01-12 o 14:33 |
|
|
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
Witam! Przepraszam, że tyle nie pisałam. Bardzo mnie cieszy to, że tak namiętnie piszecie na temat arafatki
Ja jestem nieco poddenerwowana, u mnie w liceum arafatki ma ok.50 osób(tyle naliczyłam) makabra i nosza je nawet takie rózowe pindy, żeby było modnie
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
ja czekam na moja arafatke zamowiona na allegro
juz sie doczekac nie moge jak sie pytalam znajomych czy zamowia mi arafatke z allegro (bo nie mam konta:P) to sie pytali: a co to? ![]() ostatnio widzialam u mnie w szkole dziewczyne z araftka :P pierwszy raz wogole u mnie w miescie widzialam arafatke :P
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
fajnie to musi wygladac
ale powiedcie mi czy to sie jakos specjalnie wiaze czy moze jak kto woli??? sama bym chetnie takie cos sobie sprawila moze znajde to w jakims lumpku... kto wie
|
|
|
|
|
#119 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny! Podzielę się z Wami historią moich arafatek.
Otóż pochodzenie mają nietypowe: tata przywiózł mi 3 sztuki z Egiptu. Pierwsza, czarno-biała, jest z jakiejs bawełny z domieszką przez co jest jakby gryząca. Dwie następne (czerwono-biała, niebiesko-biała) są naturalne i do złudzenia przypominają ścierki do naczyń . Póki co nosiłam zawzięcie biało-czarną...bo pozostałe hmm pachną czymś w rodzaju zwierzęcej sierści. Zastanawiam się czy przypadkiem wielbłądy na niej nie spały ) |
|
|
|
|
#120 |
|
Raczkowanie
|
Ktoś mi tu podkradł avatarka
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.

Porozglądam się w lumpeksach, a jak nie to zamówię na allegro, zrobię cokolwiek, ale muszę ją mieć

Ja mam swój świat i swoje zabawki....i do tego nie umiem czytać

no chybaze cos sie zmieniło
Ale nie zrażam się, będę dalej poszukiwać
i nosza je nawet takie rózowe pindy, żeby było modnie